نمايش نسخه نهائي : ميميرم واسه كلاردشت !!
دارا
Monday 7 October 2002, 10:59AM
سلام !
طبيعت به اين زيبائي نديدم !
اگر بشه ... اگر بشه با نقشه اي .. .چيزي ... به همديگه جاهاي مختلف شهرها رو ياد بديم خيلي عالي ميشه !!!
برميگردم .... :)
دارا
Monday 7 October 2002, 11:03AM
اوليش جاده گرگ بس ... زيبا ترين طبيعتي كه تا بحال ديدم ... يك جاده اي روي يك كوهه ... كه ظاهرا قرار ساماندهيش كنن :D ولي هنوز نكردن ... جاده (آدم رو) .... جنگل زيبائيه ...
بين راه كه مي رفتيم ، بالا سرمون عقاب هم ديديم :) اونقدر زيبا بود كه انگار خواب ميبينه آدم !
:smile39:
ورودي جاده هم ، ورودي شهر كلار دشت (تابلوي خوش آمديد) ، سمت چپ ( اگر به طرف شمال وايسيم ) .
عزت زياد
سینا 555
Friday 20 December 2002, 07:51PM
سلام دارا جان
منم كلاردشتو خيلي زيبا و با صفا ديدم ولي خدائيش يه جيزي حالمو به هم زد و اونم حمله خانواده هاي مرفه تهراني با اون فرهنگ هفل هششتشون به ابن منطقه زيبا بود.عده زياذي ميان اونجا واسه لهو و لعب وهرزه گري و اين تضادي بارز است با روحيه ساده زيستي و صميميت و بي الايشي مردم اين ناحيه كه بد جور تو چشم ميزنه و به نظر من خيلي زشت بود.
من هر از گاهي ميديدم چند تا جوون جلف تهراني چطور به دهاتي هاي شريف متلك هاي لايق خودشون مينداختن يا مواد مخدر و مشروبات الكلي و فحشا كه زياد بود كه زشتي اينا هيچ تناسبي با زيبايي ها ي طبيعت و پاكي و صميميت مردم اين بخش نداشت.
اميدوارم همه ما وقتي ايرانگردي ميكنيم اينو يادمون نره كه احترام به طبيعت و مردم اين نواحي احتراميست به خودمون.
با عرض پوزش از محضر شما دوست خودم
اميد
Wednesday 1 January 2003, 01:06PM
سلام دوست من
من تا بحال به كلاردشت نرفته ام اما تعريفهاي زيادي از آنجا شنيده ام و اينكه متاسفانه آنجا توسط افراد سود جو وزمينخووووووووار در حال نابودي است و محيط زيست آنجا به شدت تهديد ميشود اي كاش مسولين محيط زيست در اين مورد جدي عمل كنند وخودشان با آنها همكاري نكنند كه متاسفانه شاهد هستيم كه در اين مورد همكاري زيادي هم ميكنند ودر چند سال آينده چيزي از جنگلهاي كلاردشت باقي نميماند .
باآرزوي موفقيت
اميد 735
سراب
Tuesday 29 April 2003, 02:36PM
كلاردشت يكي از قشنگ ترين جاهايي است كه تا به حال ديدم .
واقعاعاشق اونجا هستم.
اگه رفته باشين قنادي كه تو شهر حسن كيف هست مي شناسين. من عاشق بستني هاي اونجا هستم.
سعيداسفند
Tuesday 13 May 2003, 11:24PM
ايا كسي موافق اين هست كه يك سفر يكروزه با يك تور به كلاردشت بريم؟
سراب
Wednesday 28 May 2003, 01:45PM
سلام آقا سعيد
در مورد پيشنهاد شما نظر من مثبته.
در ضمن آقاي اميد725كه در اين مورد هم نظر دادند مسئول كانون ايران شناسي هستند و بيشتر هفته ها به شهر هاي مختلف تور دارند من هم به تازگي عضو اين كانون شدم و تا آنجايي كه اطلاع دارم يكي از برنامه هايي كه قرار هست در آينده نزديك داشته باشند سفر به كلاردشت مي باشد شما مي توانيد براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره كانون تماس بگيريد 4231919و با اقاي كريمي صحبت كنيد .تا در جريان برنامه باشيد چون من هم حتما با اين تور خواهم بود
اميدوارم به زودي شما را جزئ يكي از اعضا ببينم .
به اميد ديدار :سراب.
صالح
Wednesday 28 May 2003, 05:30PM
سلام
1) دارا جان از معرفي اونجا ممنون (هر چند كه همه ارزش ندارند)
2)من به همراه هئيت كوهنوردي براي سعود به علم كوه (4800متر) به كلار دشت اومدم و واقعا لذت بردم
3) در مورد بستني هاش هم كه معروف خاص و عام
4) زيبايي طبيت = زيبايي تفكر = زيبايي زندگي ==>> پيشرفت جامعه
موفق باشيد
تا بعد:smile07:
jtm1344
Friday 2 July 2004, 03:28PM
كلاردشت يعني بهشت روي زمين
آق فري
Wednesday 8 September 2004, 11:09AM
خداييش قبول دارم خيلي توپه كلاردشت وسط تابستون ساعت 1 ظهر سرد بود
فربد
Wednesday 8 September 2004, 07:56PM
ايا كسي موافق اين هست كه يك سفر يكروزه با يك تور به كلاردشت بريم؟
شما تور خوب سراغ دارين؟
زغال
Friday 24 February 2006, 04:18PM
آخ گفتی کلاردشت خیلی هوس کردم به خصوص وقتی دم غروب بری رودبارک و
پا تو بزاری توی اون چشمه ی آب سردش یاد تابستون بخیر هههههههههههی جوونی
Macih
Friday 27 April 2007, 08:14PM
باسلام به شمادوستان عزيز خواستم عرض كنم خوشحالم كه شمادوستان هم مثل من عاشق طبيعت هستيدراستشوبخواهيدهنوزكجاشوديديدهمه جاي مازندران مازيباوقشنگه مگه نه؟
باكمال تاسف فقط تنهاجايي كه ازاين قاعده مستثني مونده مركزمازندرانه كه من هم از اونجاباشماصحبت ميكنم اميدوارم كه مسؤلين به خصوص استاندارمازندران فكري براي زيباترشدن شهروايجادامكانات رفاهي بكنند. باسپاس ازشما اميدوارم شمارودرساري ببينم.
نگارینا
Thursday 5 June 2008, 12:22PM
خوب چندتا عکس بذارین
چرا این همه زور میزنین با نوشتن توصیفش کنین؟
هلنا
Saturday 7 June 2008, 10:49PM
سلام.من محیط اطراف سد زوات را به دوست داران طبیعت بکر معرفی میکنم . 3سال پیش من برای کاری انجا رفته بودم نمیتوانستم برگردم . واقعا که طبیعت گیلان و مازندران دیدن دارد . راستی زوات روستایی است در اول شهر چالوس یعنی انتهای جاده چالوس به سمت نمک ابرو د که میروید حدودا 500متر که از جاده چالوس دور شدید دست چپ تابلو دارد . از جاده تا محل مورد بحث 2الا 3کیلومتر است. بعد از ان ماشین را پارک کنید و پیاده بسم الله . کمپ برای خوابیدن هم وجود دارد . مردمان خوبی هم دارد . یک شب خوابیدن در چادر در انجا بعد از فعالیتهایی مانند جنگل نوردی و تیر اندازی بکلی روحیه تان را عوض میکند . یاد خدا را هم فراموش نکنید . بله اینجا ایران ماست استفاده کنید همراه با بصیرت
asalbanoo
Sunday 8 June 2008, 04:40PM
http://athena.divshare.com/files/2007/03/20/255771/Image_By_Pic_Blogfa_Com_(7).jpg
اينم چند تا عكس از طبيعت كلاردشت
http://www.flickr.com/photos/493839_fd1d03c35c.jpg
mary_pretty
Sunday 31 August 2008, 01:17PM
:eek: عالیه
hadi ghasemi
Sunday 31 August 2008, 01:39PM
با زردی هزاران خزان سبز مانده ایم سرسبزی شمالی ما را کسی نداشت
از لطف همه شما دوستان به شمال ممنونم
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.