PDA

نمايش نسخه نهائي : CPU : AMD athlon

fireboy8766
Sunday 22 June 2003, 09:35PM
سلام
دوست دارم در مورد اين نوع از CPU بيشتر بدونم !!!
:: شاد باشين ::

صبح
Monday 23 June 2003, 08:49AM
سلام :)
چقدر ميدوني ؟

من يه دونه Athlon 1333 Thunderbird دارم و سي پي يو بسيار خوبيه ... با قيمت بسيار كمتر نسبت به Intel كارائي بيشتري هم داره ... و من تا بحال كه 1 سال بيشتر هست اين CPU رو دارم يك هنگ نا معقول ازش نديدم ... و فكر نكنم ديگه Intel بخرم .
:)

موفق باشي :)

farhad_k25
Tuesday 24 February 2004, 02:46PM
اقاي فاير بوي
بايد بگم كه سي پي يو در اران سه نوعش پيدا ميشه
1.intel 2.amd 3.via(cyrix) 4.IDT
از همون اول رقابت بين اينتل و اي ام دي بود ولي هميشه اين اينتل بود كه از همه جلوتر بود و بازار رو در اختيار داشتتا اينكه اي ام دي سري k-6
رو وارد بازار كرد و شوكي رو به اينتل وارد كرد اين سي پي يو ها از سرعت 166 وجود داره وتا سريk6-2 ... k6-IIIنيز توليد شد كه سرعت 550 مگا هرتز رو توليد ميكرد واز باس 100 مگاهرتزي استفاده ميكردو قيمتشون همچنين كاراييشون از اجناس اينتل شاملceleron...pII...PIIIبهتربود
همين تور پيش ميرفت كه amdبا سريk-7 خودش در حال گرفتن بازار از اينتل بود بخصوص چون باس اين سي پي يو ها 200 مگاهرتز بود از سرعت بالايي برخوردارند و تا سرعت 1100و 1200 از اينتل جلو بود تا اينكه اينتل با سريP4 دوباره بازارو از amd
گرفت ولي در كل amdدر اروپا مشتريان بيشتري داره چون در كشور المان توليد ميشه
اما amd شامل duronوathlon ميباشد كه دوران از نظر قيمت ارزان تر ميباشد و تا سرعت هاي 1400 توليد شد و از كش داخلي كمتري برخوردار است duron: L1: 128 L2:64
athlon : L1:128 L2:256در اتلون كلاسيك اين كش512 كيلوبايت است ولي اين سي پي يو تا سرعت 800مگا هرتز توليد شد و از ان به بعد اتلون تاندربرد با كش 256 توليد شد
هم اكنون نيز amdاز سري athlon xpتوليد ميكند كه از فن اوري پيشرفته اي استفاده ميشود ولي سرعت درج شده ان با ميزان واقعي ان هماهنگ نيست كه خود شركت نيز به اين موضئع اشاره دارد مثلا اتلون ايكس پي 1600 با سرعت 1400 واقعي كار ميكند ويا 2000xpبا سرعت 1667 كار ميكند
اين شركت هم اكنون در حال توليد سي پي يو با نام اپترون است كه بر مبناي 64 بيت كار ميكند واز كش 1مگا استفاده ميكند
در ضمن ميزان كش اينتل به اين قرار است
celeron L1:32 L2 128
pII L1:32 L2 512
PIII L1:32 L2 512 كه از سرعت 600 مگا هرتز به بعد ميزان كش 256 كيلو بايت ميباشد
P4 L1:32 L2:512 or 256

network
Wednesday 15 February 2006, 04:45AM
AMD سي پي يو قابل اعتمادي نيست درسته كه ازلحاظ قدرت پردازش از اينتل هم رده خود بهتر است و كارايي ان براي كارهاي گرافيك بالا مناسب است وقيمت پايينتر دارد ولي سريع داغ مي كند و سيستم بعد از يكي دو ساعت كار بر اثر گرماي زياد سي پي يو هنگ مي كند .اگر تهيه كرده اييد حتمن از فنها و خنك كنندهاي قوي استفاده كنيد .هم دركيس و هم براي سي پي يو . مطمئن باشيد در صورت خريد آن پيوسته با آن مشكل خواهيد داشت..

farhad_k25
Thursday 16 February 2006, 12:43PM
به نظر من این که هنگ میکنه درست نیست
برای حل مشکل گرمایی اون بهتر از فن های خود شرکت AMDاستفاده بشه
راجع به هنگ کردن هم بهتره از قطعات دیگر دستگاه ایراد گرفته بشه
در ضمن سری جدید محصولات AMD شامل sempron , athlone 64 هم خیلی وقته وارد بازار شده که نرم افزار های جدید 64 بیتی رو هم ساپورت میکنه
البته intel هم سری جدید خودشو با نامLGA775 وارد بازار کرده که اونها هم 64 بیتی هستند

صبح
Thursday 16 February 2006, 07:53PM
AMD سي پي يو قابل اعتمادي نيست درسته كه ازلحاظ قدرت پردازش از اينتل هم رده خود بهتر است و كارايي ان براي كارهاي گرافيك بالا مناسب است وقيمت پايينتر دارد ولي سريع داغ مي كند و سيستم بعد از يكي دو ساعت كار بر اثر گرماي زياد سي پي يو هنگ مي كند .اگر تهيه كرده اييد حتمن از فنها و خنك كنندهاي قوي استفاده كنيد .هم دركيس و هم براي سي پي يو . مطمئن باشيد در صورت خريد آن پيوسته با آن مشكل خواهيد داشت..
چه وگويي مشتي ... من از شروع رقابت AMD‌ با Intel با AMD كار كردم ... يك هنگ كوچولو غير منطقي از AMD نديدم و از اولين باري كه سراغش رفتم ديگه به اينتل بر نگشتم ... :) چون ارزانتر ، قويتر ، كاراتر ... و علي الخصوص در كارهاي سه بعدي و محاسبات رياضي سريعتر هست .

ديوونه
Friday 17 February 2006, 01:25PM
سلام
حق با آقای صبح هست
من چهار سالی بود که با اینتل کار میکردم
ولی یک سالی هست که با ای ام دی کار میکنم و خیلی ازش راضی هستم
مخصوصا اگر مثل دستگاه ای ام دی من همه قطعاتش باهم ست باشند

mahdi1060
Saturday 18 February 2006, 07:44PM
منم Athlon 64 دارم خیلی ازش راضی هستم... توپه... در ضمن باید خدمتتون عرض کنم فرق اصلی AMD و Intel اینه که مدارهای AMD از مس ساخته شدن به همین خاطر دمای بالاتر تولید میکنن. در عوض می تونن با مس مدارها رو ریزتر کنن و سی پی یو کوچیک تر میشه. در نتیجه قیمت کل میاد پایین.

baran_bahar
Friday 28 July 2006, 02:52AM
بعضي از دوستان نظراتي ميدن كه حرف خودشون نيست
من خودمATHLON3000
از سري 754PIN
دارم
AMDهاي جديد گرماي كمتري نسبت به اينتل توليد ميكنند و بري من اثبات شده
در ضمن ATHLON بايد با INTELفول مقايسه بشه و
و SEMPRONبا CELERON D
كه در هر دو حالت AMDبسيار عالي است
اگر براي خريد عجله نداري 940 پينش رو بخر والا 939 پين هم عالي
البته مادر بورد هم بايد قوي باشه