PDA

نمايش نسخه نهائي : دوست عزيز!

fireboy8766
Monday 23 June 2003, 03:16PM
سلام
من شخصا خوشحال ميشم در اين قسمت هر كسي نظرات خودشو در مورد سخت افزار بگه :) و يكي از اونها هم سي پي يو هست!

در مورد سي پي يو هم بگم كه من Athlon 2000 XP+ دارم مي خوام بفروشمش و اگه بشه يه 2600 بگيرم .شنيدم كه اين نوع از سي پي يو به دليل نوع هسته اي كه داره براي كارهاي 3دي مناسب هست . اما به اين نتيجه رسيدم كه كلا ما از اين قابليت استفاده خواستي نمي كنيم:rolleyes: و مي خواستم بيشتر با دوستان در اين مورد بحث كنيم!!!!
:: :(شاد باشين:) ::

صبح
Monday 23 June 2003, 03:59PM
نوشته شده بوسيله fireboy8766
سلام
من شخصا خوشحال ميشم در اين قسمت هر كسي نظرات خودشو در مورد سخت افزار بگه :) و يكي از اونها هم سي پي يو هست!

در مورد سي پي يو هم بگم كه من Athlon 2000 XP+ دارم مي خوام بفروشمش و اگه بشه يه 2600 بگيرم .شنيدم كه اين نوع از سي پي يو به دليل نوع هسته اي كه داره براي كارهاي 3دي مناسب هست . اما به اين نتيجه رسيدم كه كلا ما از اين قابليت استفاده خواستي نمي كنيم:rolleyes: و مي خواستم بيشتر با دوستان در اين مورد بحث كنيم!!!!
:: :(شاد باشين:) ::
سلام :)
آها ... :)
آخه من كارم تري ديه ;) حواسم نبود ... :) البته گاها پردازنده Intel بهتر از AMD در قابليتهاي سه بعدي عمل مي كنه :)

اما بهرحال ... وقتي ايندو را با هم مقايسه مي كنند ... مثلا 1200 اتلون را با 1600 Intel مقايسه مي كنند ... با اينحال اتلون بسيار ارزانتر در مي آيد .

Scorpion
Monday 23 June 2003, 08:03PM
با سلام
توجه هر دو دوست عزیز را به سایت
WWW.tomshardware.com
جلب می کنم .

fireboy8766
Monday 23 June 2003, 10:16PM
سلام
در مورد مچ شدن مادربورد Soltek ، سي پي يو AMD و گرافيك MSI GeforceMX440 دوست دارم از تجربه ي دوستان استفاده كنم!!!
و دوستان هم نظر و سوالات خودشون رو مطرح كنن كه همش يه طرفه نباشه !!!!!
با تشكر :: هادى::