نمايش نسخه نهائي : ترتيب تولد و شخصيت - فرزند چندم خانواده هستيد؟
ارزو
Thursday 27 March 2008, 10:56AM
آیا فکر می کنید اینکه فرزند چندم خانواده باشید، می تواند بر شکل گیری شخصیت شما تاثیر گذار باشد؟ این مقاله را با ما دنبال کنید تا به همه چیز در این رابطه پی ببرید
ارزو
Thursday 27 March 2008, 10:58AM
تک فرزندان
نقاط مثبت: این افراد همان ها هستند که دنیا را متحول می کنند. افرادی تکلیف-گرا، مرتب و منظم، با وجدان و وظیفه شناس، و بسیار قابل اطمینان می باشند. آنها عاشق واقعیت، افکار و اندیشه ها، و جزئیات هستند. و از قبول مسئولیت های مختلف واهمه ای ندارند.
نقاط منفی: یکی از خصیصه های منفی این افراد سرسختی و خشونت شدید آنهاست. کمی کینه ای و پرتوقع هستند و معمولاً از قبول اشتباهاتشان سر باز میزنند. به هیچ وجه انتقادپذیر نیستند. در برابر دیگران افرادی بسیار حساس و نفوذ پذیرند که احساساتشان خیلی زود جریحه دار می شود.
ارزو
Thursday 27 March 2008, 10:59AM
فرزندان اول خانوادهنقاط مثبت: آنها ذاتاً فرمانده به دنیا آمده اند. احتمالاً رئیس جمهورها، فضانوردان و مدیرعاملین همه فرزندان اول خانواده هستند. فکر می کنند که همیشه حق و اولویت در هر کاری با آنهاست. فرزندان اول به دو دسته تقسیم می شوند: پرورش دهندگان افراد مطیع یا متحول کنندگانی سلطه جو. هر دو یکسان هستند فقط از متدهای مختلفی استفاده می کنند. معمولاً فرزندان اول خانواده، افرادی ایرادگیر، مشکل پسند، و دقیق هستند و عاشق توجه به جزئیات مسائلند. افرادی وقت شناس، منظم، و با کفایتند که دوست دارند همه چیز به بهترین نحو انجام شود. از مسائل غافلگیر کننده نیز به هیچ وجه خوششان نمی آید.
نقاط منفی: معمولاً این افراد کمی بداخلاق، ترشرو بی احساس به نظر می آیند. گه گاه به خاطر زورگویی و فشاری که بر سایرین می آورند، تهدید کننده و رعب آور هستند. چون فکر می کنند که همیشه حق با آنهاست و فقط خودشان همه چیز را می دانند، به دیگران اطمینان کمی دارند. ریاست مآب، ایرادگیر و نسبت به اشتباهات حساس و نکته سنج هستند.
ارزو
Thursday 27 March 2008, 10:59AM
فرزندان وسط خانواده
نقاط مثبت: فرزندان وسطی، افرادی خانواده دوست هستند که دیگران از بودن با آنها لذت می برند. مهمترین نیاز آنها، آرام نگاه داشتن اقیانوس پرتلاطم زندگی است و شعار آنها "آرامش به هر قیمتی" است. اینها افرادی بسیار آرام و بی سر و صدا، شیرین و دوست داشتنی هستند و شنوندگان خوبی به شمار می روند. مهارت زیادی در حل مشکلات دارند چون همیشه هر دو جنبه ی یک مشکل را بررسی می کنند و دوست دارند همه را خوشحال کنند. همین مسئله باعث می شود که مشاوران و میانجیگران خوبی باشند.
نقاط منفی: نسبت به فرزندان اول خانواده، احساس سلطه گری کمتری دارند، اما دوست دارند همه آنها را ستایش کرده و دوست بدارند—یا حداقل با آنها احساس شادی و خوشبختی کنند. از آنجا که سعی در راضی نگاه داشتن همه دارند، ممکن است به افرادی وابسته تبدیل شوند. نمی توانند خوب تصمیم بگیرند تا جایی که باعث رنجاندن دیگران می شود. همچنین برای شکست و اشتباهات دیگران، خود را سرزنش می کنند
ارزو
Thursday 27 March 2008, 11:00AM
فرزندان آخر خانوادهنقاط مثبت: افرادی شاد و سرزنده اند که این شادی و سرخوشی را با خود همه جا می برند و دیگران را نیز از آن بهره مند می کنند. مهارت های مردمی آنها بسیار قوی است و عاشق این هستند که دیگران را با حرف ها و کارهایشان سرگرم کنند. هیچ کس برای آنها غریبه نیست و به سرعت با همه صمیمی می شوند. افرادی برونگرا هستند که از وجود دیگران انرژی می گیرند. از ریسک کردن واهمه ای ندارند.
نقاط منفی: خیلی زود خسته می شوند. از طرد شدن واهمه داشته و افق توجهاتشان کوتاه است. افرادی خود گرا هستند. معمولاً به خاطر توقعات غیر واقعیشان از رابطه، که تصور می کنند در همه ی رابطه ها باید همیشه خوشی و خنده برقرار باشد، رابطه های زیادی را به فنا می دهند. اما نمی دانند که عمر چنین رابطه هایی بسیار کوتاه است.
مجتبی مجتبی
Friday 28 March 2008, 04:35AM
من فکر نمی کنم این مسائلی که نوشته شده کاملا مطلق باشد ونسبی است من خودم فرزند اول هستم ومهربان هستم به قول بیشتر زیر دستان وخیلی موارد منفی در درونم نیست وخیلی موارد مثبت را نیز ندارم ایراد گیر نیستم-مشکل پسند نیستموخیلی چیزهای دیگه که این نوشته را نسبی می دانم با عرض معذرت
ارزو
Friday 28 March 2008, 11:46AM
من فکر نمی کنم این مسائلی که نوشته شده کاملا مطلق باشد ونسبی است من خودم فرزند اول هستم ومهربان هستم به قول بیشتر زیر دستان وخیلی موارد منفی در درونم نیست وخیلی موارد مثبت را نیز ندارم ایراد گیر نیستم-مشکل پسند نیستموخیلی چیزهای دیگه که این نوشته را نسبی می دانم با عرض معذرت
بله 100 درصد با حرف شما موافقم تمام این موارد که تو شخصیت ادمها پیدا نمیشه اگه این طور بود هر چند نفر دقیقا مثل هم میشدند شاید از این موارد یکی دو مورد شامل حال ادمها بشه
خصوصیات تک فرزندکی هم چندتایش با من جوره چندتایشم نه:smile07:
Mr.Dambalos
Friday 28 March 2008, 01:46PM
من با خصوصیات خوب فرزند وسط موافقم ولی با بداش اصلا :D
اصولا من خیلی خوبم:D
بابک
Saturday 29 March 2008, 10:35AM
فرزندان اول خانواده
نقاط مثبت: آنها ذاتاً فرمانده به دنیا آمده اند. احتمالاً رئیس جمهورها، فضانوردان و مدیرعاملین همه فرزندان اول خانواده هستند. فکر می کنند که همیشه حق و اولویت در هر کاری با آنهاست. فرزندان اول به دو دسته تقسیم می شوند: پرورش دهندگان افراد مطیع یا متحول کنندگانی سلطه جو. هر دو یکسان هستند فقط از متدهای مختلفی استفاده می کنند. معمولاً فرزندان اول خانواده، افرادی ایرادگیر، مشکل پسند، و دقیق هستند و عاشق توجه به جزئیات مسائلند. افرادی وقت شناس، منظم، و با کفایتند که دوست دارند همه چیز به بهترین نحو انجام شود. از مسائل غافلگیر کننده نیز به هیچ وجه خوششان نمی آید.
نقاط منفی:
هیچ گاه در این افراد مشاهده نگردید .
بچه ها منو میگه ها :D :D :D :D ;)
مرسی آبجی . چقدر تو مهربونی :smile07:
daniyal
Saturday 29 March 2008, 08:08PM
آرزو جان از این که تکستهاتو می بینم خیلی خیلی خوشحالم ( دور از این جمع ) این و همه دشمنام می دونن ... ولی ای کاش این تاپیک رو تو سرگرمی میزدی ... با این که فرزند اول خانواده ام .
البته شاید تو دلت بگی باز این پسره فرزاد حسنی شد ... ولی به خدا منظوری ندارم ... فقط می خوام بدونی که حقیقت یه مقدار پیچیده تره . ;)
ارزو
Sunday 30 March 2008, 09:53AM
آرزو جان از این که تکستهاتو می بینم خیلی خیلی خوشحالم ( دور از این جمع ) این و همه دشمنام می دونن ... ولی ای کاش این تاپیک رو تو سرگرمی میزدی ... با این که فرزند اول خانواده ام .
البته شاید تو دلت بگی باز این پسره فرزاد حسنی شد ... ولی به خدا منظوری ندارم ... فقط می خوام بدونی که حقیقت یه مقدار پیچیده تره . ;)
ممنونم دانیال عزیز
منم خوشحالم که دوباره تو جمع رم کلابزم و این را مدیون محبت شما میدونم:smile07:
بله حق با شماست جای این تاپیک تو قسمت سرگرمیه
نه نه .........
همیشه حرفهاتون برام قابل احترامه و ارزشمند:smile07::smile39::smile07:
شيفته
Sunday 30 March 2008, 10:17AM
فرزندان وسط خانواده
نقاط مثبت: فرزندان وسطی، افرادی خانواده دوست هستند که دیگران از بودن با آنها لذت می برند. مهمترین نیاز آنها، آرام نگاه داشتن اقیانوس پرتلاطم زندگی است و شعار آنها "آرامش به هر قیمتی" است. اینها افرادی بسیار آرام و بی سر و صدا، شیرین و دوست داشتنی هستند و شنوندگان خوبی به شمار می روند. مهارت زیادی در حل مشکلات دارند چون همیشه هر دو جنبه ی یک مشکل را بررسی می کنند و دوست دارند همه را خوشحال کنند. همین مسئله باعث می شود که مشاوران و میانجیگران خوبی باشند.
نقاط منفی: نسبت به فرزندان اول خانواده، احساس سلطه گری کمتری دارند، اما دوست دارند همه آنها را ستایش کرده و دوست بدارند—یا حداقل با آنها احساس شادی و خوشبختی کنند. از آنجا که سعی در راضی نگاه داشتن همه دارند، ممکن است به افرادی وابسته تبدیل شوند. نمی توانند خوب تصمیم بگیرند تا جایی که باعث رنجاندن دیگران می شود. همچنین برای شکست و اشتباهات دیگران، خود را سرزنش می کنندنقاط مثبتش درست بود ولي منفيش نه !خصوصيات منفي من اينه كه زيادي روراست هستم و اصلا سياست رفتاري ندارم و كمي هم نيش زبون دارم .البته اين اعتقاد اطرافيانم بود .
daniyal
Monday 31 March 2008, 09:06PM
ببخشید یه لحظه ...
شیفته جان اینکه گفتی سیاست رفتاری نداری ... خیلی خیلی ممنون حرف دل من و زدی .
متشکر .
دوستان میتونید ادامه بدید.
ملیح سا
Thursday 3 April 2008, 10:17AM
فرزندان آخر خانواده
نقاط مثبت: افرادی شاد و سرزنده اند که این شادی و سرخوشی را با خود همه جا می برند و دیگران را نیز از آن بهره مند می کنند. مهارت های مردمی آنها بسیار قوی است و عاشق این هستند که دیگران را با حرف ها و کارهایشان سرگرم کنند. هیچ کس برای آنها غریبه نیست و به سرعت با همه صمیمی می شوند. افرادی برونگرا هستند که از وجود دیگران انرژی می گیرند. از ریسک کردن واهمه ای ندارند.
نقاط منفی: خیلی زود خسته می شوند. از طرد شدن واهمه داشته و افق توجهاتشان کوتاه است. افرادی خود گرا هستند. معمولاً به خاطر توقعات غیر واقعیشان از رابطه، که تصور می کنند در همه ی رابطه ها باید همیشه خوشی و خنده برقرار باشد، رابطه های زیادی را به فنا می دهند. اما نمی دانند که عمر چنین رابطه هایی بسیار کوتاه است.
همه اش درست بود فقط یکی دوتا از مثبتاش درست نبود
ممنون ارزو جون
چکاوک
Saturday 5 April 2008, 12:36AM
خیلی ممنون آرزو جون
نقاط مثبت فرزند اول کاملا درست بود
اما منفی هاش... انصافا اونها هم درست بود
yaaliasghar
Saturday 5 April 2008, 12:44AM
ممنونم
مطلب خوبی بود
ملخ مجرد
Saturday 5 April 2008, 01:12PM
خیلی ممنونم ......................
yasin583
Saturday 5 April 2008, 08:25PM
فرزندان وسط خانواده
نقاط منفی: نسبت به فرزندان اول خانواده، احساس سلطه گری کمتری دارند، اما دوست دارند همه آنها را ستایش کرده و دوست بدارند—یا حداقل با آنها احساس شادی و خوشبختی کنند. از آنجا که سعی در راضی نگاه داشتن همه دارند، ممکن است به افرادی وابسته تبدیل شوند. نمی توانند خوب تصمیم بگیرند تا جایی که باعث رنجاندن دیگران می شود. همچنین برای شکست و اشتباهات دیگران، خود را سرزنش می کنند
خودم هم ميدونستم خوبم:D
خيلي مطلب جالبي بود دستتون درد نكنه آرزو خانوم
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.