نمايش نسخه نهائي : قرار عمومي
شيدا
Saturday 28 June 2003, 06:15PM
سلام
از آدمين سايت سه تا خواهش دارم:
1- اين باشگاه تالار قرار عمومي نداره تا بچه هاي شهرها مختلف با همشهرياشون كه توي سايت عضو هستن يكجا جمع بشن و باهم ارتباط بيشتري داشته باشند البته اين كمك بسيار بزرگيه به نزديكتر شدن بچه ها بهم و صميميت بيشتر .
2- تغيير رنگ وفضاي سايت در تغيير روحيه بچه ها بسيار موثره ميتونيد از يك رنگ آرامش بخش تر مثل صورتي يا بنفش كمرنگ استفاده كنيد و در ضمن تقربيا بيشتر سايت ها ي ايراني از رنگ آبي استفاده ميكنن و اين تغيير باعث ميشه كه عضوهاي بيشتري جذب بشه.
2-تالار جداگانه اي لازمه كه در مورد عشق و تعاريف اون بحث بشه همون طور كه شاهد هستيد اعضا در تالارهايي كه ربط زيادي به اين موضوع نداره اقدام به ايجاد تاپيك ميكنن و البته بوجود آوردن يك فضاي خصوصي مناسب براي اين موضوع از بوجود آمدن تاپيك هاي تكراري جلوگيري بشه!
متشكرم
شيدا
maryam
Saturday 28 June 2003, 06:56PM
شيدا جون با پيشنهاداتت موافقم بجز پيشنهادت با تغيير رنگ اين تالار....
واقعا طراحي زيبا و رنگ آرام بخشي داره....
شيدا
Saturday 28 June 2003, 11:00PM
سلام
ببخشيد من نميدونم آدمين سايت خانم يا آقا ولي بهرحال يه خواسته ديگر هم دارم.
ما خانما به يك تالار جداگانه براي بحث در مورد مسايل كه مربوط بمون ميشه احتياج داريم جايي كه بدون وجود آقايون در يك محيط كاملآ خانمانه بهم نزديك بشيم و ارتباط وتبادل اطلاعات برقرار كنيم البته در اين باشگاه تابحال مكان مناسبي رو براي اينكار پيدا نكرديم شما ميتونيد با ادغام چند تاپيك در مورد رشته هاي مختلف كامپيوتري بهم فضاي كافي رو براي تاسيس اين تالار بوجود بياوريد
البته اگر با اين نوشته هام آقايون منو متهم به طرفدار فمنيسم بودن نكنن واسا اونا هم يه تالار كوچولو بزنين .
اميدوارم شاهد روزي باشيم كه باشگاهمون بي نقص ترين و بهترين سايت در ميان سايت هاي ايراني باشه.
مريم جون من نگفتم طراحي سايت زيبا نيست بلكه رنگش هم چشم رو اذيت ميكنه هم تكراري شده!
با تشكر
بهزاد
Sunday 29 June 2003, 11:53AM
نوشته شده بوسيله شيدا
ما خانما به يك تالار جداگانه براي بحث در مورد مسايل كه مربوط بمون ميشه احتياج داريم جايي كه بدون وجود آقايون در يك محيط كاملآ خانمانه بهم نزديك بشيم و ارتباط وتبادل اطلاعات برقرار كنيم
سلام
ببخشيد اونوقت چطوري ميشه از ورود آقايون به اون بخش جلوگيري كرد؟:confused:
جلوش يه پرده ميزنين كه ورود آقايون اكيدا ممنوع؟:D:p
شيدا
Sunday 29 June 2003, 04:03PM
دمش يه جنسيت شناس ميزنيم.
پشتیبانی باشگاه
Sunday 29 June 2003, 08:01PM
دمش يه جنسيت شناس ميزنيم.
:smile21:
سلام ؛
تعيين جنسيت در اين اينترنت مجازي كار بسيار ساده ايه . فقط كافيست كه به قسمت تنظيمات برويد :);)
شيدا
Thursday 24 July 2003, 12:16AM
جناب ايران كلابز_ساپورت پيشنهاداتي كه من دادم فكر ميكنم اونقدر ارزش داشته باشن كه بهشون اهميت داده بشه و راجبش فكر كنيدو جواب بديد.
اين سايت واقعا احتياج به يك تالار جداگانه براي خانمها و آقايون داره
همينطور يك تالار براي قرار عمومي و عشق.
همه تالارها هم كه مدير ندارن !!!
نميدونم شما كي ميخواي اين باشگاه رو يه تحول اساسي بديش ؟؟
من به يك جواب قانع كننده شديدا احتياج دارم
maryam
Thursday 24 July 2003, 11:45AM
آخه شيدا از اون حرفا زديا..!!!
تالار جداگانه براي خانمها و آقايون به چه كاري مياد؟
وقتي تالاري اسم تالار خانمها يا آقايون رو به خودش ميگيره هيچ تغيير اساسي ايجاد نمي شه. و حرفايي هم كه زده ميشه نمي تونه خيلي خاص باشه.چون همه امكان استفاده ازش رو دارن...و نمي شه به بيان مسائلي مربوط به خانمها يا مربوط به آقايون پرداخت..!! به همون دلايلي كه ذكر شد
افتاد؟
با حرفت در مورد مديرا موافقم..چون تالارهايي مثل بحث آزاد و دوستي و دوستيابي كه خيلي پر طرفداره نياز به نظارت بيشتري داره....!!
شيدا
Thursday 24 July 2003, 01:51PM
اصلن مهم نيست كه آقايون هم وارد تالار ما بشن بلكه مهم اينه كه ما در اون تالار راجب مشكلات خودمون و مشكلاتي كه اقايون برامون پيش ميارن و راه حلاشون صحبت ميكنيم همون طور هم كه شما گفتي هر كي دلش ميخواد ميتونه مطالب رو بخونه بنابراين دوطرف به مشكلات هم آشنا ميشن و سعي ميكنن در ارتباطات اونارو رعايت كنن و اين موجب بهبود روابطه.
maryam
Thursday 24 July 2003, 01:55PM
زهي خيال باطل!!
اگه حرفي داري مي توني توي تالار بحث آزاد يا دوستي و دوستيابي بزني.....!!
شيدا
Thursday 24 July 2003, 02:01PM
آخه نميشه هرجا رسيدي يادگاري بنويسي!!
اين تالار مخصوص همچين حرفاييه و اصلن مناسب نيست جاي ديگه بنويسم.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.