PDA

نمايش نسخه نهائي : ورزش قهرمان ساز يا ورزش براي همه؟

سینا 555
Saturday 12 July 2003, 06:53PM
سلام دوستان

به نظر شما كداميك بايد در اولويت قرار بگيره؟
من شحصا با برنامه ريزي در جهت ورزش براي همه بيشتر موافقم چون اينجوري همه احاد جامعه از امكانات برحوردار ميشن و سلامت و طراوت جامعه بيشتر تامين و تضمين ميشه. شما هم نظر خودتون رو با احترام به نظر ديگران در اين مكان بيان بفرماييد.

سلامت باشيد:)

maryam
Saturday 12 July 2003, 07:07PM
من با هر دوش موافقم...يعني ورزشه عمومي و ورزشه قهرماني....
چون ورزشه عمومي براي تشويق به قهرماني نياز داره....

بهزاد
Saturday 12 July 2003, 07:16PM
من هم با هر دوش موافقم

با ورزش عمومي براي سلامت و نشاط جامعه و با ورزش قهرماني براي اعتماد به نفس و بالا بردن روحيه سربلندي و عزت و افتخار ملت.

Sepehre Azadi
Sunday 13 July 2003, 01:10PM
من با ورزش عمومي موافقم چرا كه براي نشاط و طراوت به اون نياز مبرم داريم همينطور ورزش قهرماني اگر با اخلاق ناب پهلواني عجين بشه ، جاي خالي اون رو هم حس ميكنم .

سینا 555
Sunday 13 July 2003, 05:19PM
سلام

ضمن تشكر از دوستان گرامي مريم خانم اقا بهزاد و سپهر عزيز كه نظرات خودشون را بيان كردند.

به نظر بنده يكي از دلايلي كه بسياري از ماها به ورزش قهرماني بها ميديم و نميتونيم منكرش باشيم اينه كه دنيا ورزش قهرماني رو اولويت ميده و ما هم اجبارا بايد دنباله رو دنيا باشيم.شما همين الان فكر كنيد اگر همه دنيا به قهرمان پروري بوسيله پولهاي كلان نمي پرداخت شايد ما هم هيچ دليلي براي سياست قهرمان پروري نداشتيم.به نظر من نگاه قهرمانپروري امروزه نگاهي سرمايه مدارانه است.شايد حرف من هم همين بود كه ايا قهرمانپروري ذاتا براي انسانها مفيد است يا خير.نه اينكه چون دنيا اينطور است و ما مجبوريم براي حفظ شور ملي و رقابت بين المللي به ورزش قهرماني بپردازيم.

چه دلايلي وجود دارد كه قهرمانپروري ذاتا مفيد و سالم است؟
من نيز چون سپهر جان معتقدم سمت سو بايد رو به پهلوان پروري باشد چون پهلوان داراي ارزش هاي انساني در خود است در حاليكه قهرمان پروري بطور عمومي در دنيا معطوف به سرمايه سالاري هستند.

يا حق