نمايش نسخه نهائي : نخلها و آدمها
Sepehre Azadi
Sunday 13 July 2003, 11:42PM
با سلام ميخواستم بپرسم ببينم كسي هست كه كتاب نخلها و آدمها رو خونده باشه ؟
من يه چيزهايي خوندم كتاب قشنگي به نظر ميرسه !
فعلا بايد برم ...
maryam
Monday 14 July 2003, 12:11AM
نه بابا! ما تو كاره
فهيمه رحيمي!!
بوديم!!!
maryam
Monday 14 July 2003, 04:57PM
نه پس خواننده ست!!!!
البته كتاباش به درد شما نمي خوره !!!!
متوجه ايد كه؟
maryam
Monday 14 July 2003, 05:50PM
نوشته شده بوسيله Sepehre Azadi
:D زدم خاكي
ميشه بگين از چه نظر به درد نميخوره يعني نوشته هاش چه قالبي دارن؟
:smile21: :smile21:
قالب عرفاني داره !!!!:p
:smile21: :smile05: :D
maryam
Monday 14 July 2003, 06:05PM
نه بنتش نبود خواهرش بود!!!!
هديه
Monday 14 July 2003, 07:32PM
أقاي سپهر ازادی شما جواب میخواید یا اینکه میخواید شوخی کنید؟
اگر جواب میخواید تا من بهتون توضیح بدم که فهیمه رحیمی کیه اگر نه هم که پاسخهاي مريم خانم كافيه .
در مورد كتاب نخلها وآدمها هم لطفا توضيح بديد مثلا بگيد نويسنده اش كيه وموضوعش چيه تا ما هم استفاده ببريم.
Sepehre Azadi
Monday 14 July 2003, 07:59PM
ببخشيد
بفرماييد هرچه كه ميدانيد . هر دو ارزشمند هستند قالب نوشتاري ، و اطلاعات مختلف.
هديه
Monday 14 July 2003, 08:11PM
چشم من براتون توضيح ميدم.
فهيمه رحيمي نويسنده رمانهاي عشقيه كه بين جوانهاي اهل رمان خصوصا تو سنين بلوغ مثل مريم خانم طرفدار زياد داره.معروفترين كتابش اسمش پنجره است. يادم مياد من هم وقتي خوندمش خيلي خوشم اومد . ولي نوشته هاش يك حالت كليشه اي داره يعني تو تمام كتابها قهرمان مرد شخصيت محكمي داره خيلي به قهرمان مونث اظهار عشق نميكنه بلكه دختره بايد باهوش باشه وبفهمه كه طرف عاشقشه وكنايه ها رو درك كنه دختر داستان هم كلي خواستار داره وهمه براش ميميرن واز اين حرفها.
اها يك كليشه ديگر هم داره قهرمان زن اول با يك مرد ديگه ازدواج ميكنه بعد حالا يا شوهرش ميميره يا طلاق ميگيره ميره با قهرمان مرد داستان ازدواج ميكنه.يكي ز كتاباش خيلي تخيلاتيه اسمش با نوي جنگل هست. بايد بخوني تا بفهمي چقدر تخيلات نويسنده در جامعه ايراني هضم نشدنيه.
خلاصه بنده توصيه نميكنم كه خواننده دائمي كتاباش بشيد حالا براي اينكه دفعه ديگه كسي در مورد فهيمه رحيمي حرف زد يه اطلاعاتي داشته باشيد بد نيست يكي دوتا از كتاباش رو بخونيد ولي يكي مثل من كه خيلي از داستاناش رو خوندم الان فكر نمي كنم ايشون نويسنده خوب وتوانايي باشه .نظر ديگران رو نميدونم.
خوب انشالله كه توضيحات كافي بوده باشه.
Sepehre Azadi
Monday 14 July 2003, 10:31PM
متشكرم از لطفي كه كردين و خلاصه اي در مورد اين نويسنده و آثارش نوشتين . اتفاقا خوب و كافي بود . شايد خدا خواست و تونستم بعد يكي از كتابهاش رو بخونم .
ياحق
maryam
Tuesday 15 July 2003, 01:14AM
يكي از شاهكارهاي فهيمه رحيمي " آريانا " هست و بدترين " اتوبوس"
البته فكر نمي كنم آقايون خوششون بياد.....
mdq
Thursday 17 July 2003, 08:44PM
نه مريم خانم ما هم طر فدارشيم
maryam
Thursday 17 July 2003, 09:32PM
نوشته شده بوسيله mdq
نه مريم خانم ما هم طر فدارشيم
جدي؟ :smile21: :smile21:
خيلي جالبه ...اصلا باورم نمي شه:p
شيدا
Saturday 26 July 2003, 06:07PM
خانم فهميمه رحيمي كه ديگه ايده هاش براي داستان نويسي تموم شده.
من پيشنهاد ميكنم كه كتابهاي آقاي مرتضي مودب پور رو بخونيد من همه اونهارو خوندم و فكر ميكنم پريچهر و يلدا از همه بهتر باشن.
maryam
Saturday 26 July 2003, 06:50PM
از اول هم ايده اي نداشت....يعني همش عشق و عاشقي بوده....موضوعي خيلي خيلي تكراري....ولي همين موضوع رو خيلي ماهرانه قلم زده....مخصوصا كتاب " آريانا " خيلي زيبا و جذاب نگارش شده....پيشنهاد مي كنم حتما بخونيد....البته آخراش تراژدي ميشه....!!! و آه و اشك و حسرت و ناله..!!
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.