PDA

نمايش نسخه نهائي : عشق...

ديوونه
Monday 22 July 2002, 11:08AM
سلام دوستان...
فرارسيدن ايام شهادت جانسوز حضرت فاطمه زهرا (س) را به همه شما تسليت عرض ميكنم.

شعري به همين مناسب هست كه اينجا تايپش كردم.

چهره‌ها با اشك زيبا مي‌شود.....
عشق با تصوير معنا مي‌شود.....
عشق يعني دل سپردن در الست.....
از مي وصل الهي مست مست.....
عشق يعني ذكر ناموس خدا.....ي
ا علي گفتن به زير دست و پا.....
عشق يعني جلوه صبر خدا.....
شرم ايوب نبي از مرتضي.....
عشق بر دلها شهامت مي‌دهد.....
عشق بر غمها حلاوت مي‌دهد.....
عشق بر دلداده فرمان مي‌دهد.....
عاشق جان داده را جان مي‌دهد.....
عشق باعث شد كه دل سامان گرفت.....
پشت درب خانه زهرا جان گرفت.....
عشق يعني انقلاب فاطمه.....
بيت‌الحزان خراب فاطمه.....
عشق يعني صحبت بي‌واهمه.....
حيدر دربند پيش فاطمه.....
عشق يعني غسل زير پيرهن.....
دست بيرون كردن از زير كفن.....
عشق يعني صبر در هنگام درد.....
عشق يعني جاي سيلي روي چشم.....
عشق يعني قلب چون آيينه‌اي.....
جاي ميخ در به روي سينه‌اي.....
عشق يعني انتظار منتظر.....
سينه‌اي مجروح ار مسمار در.....
عشق يعني گريه‌هاي حيدري.....
دختري دنبال نعش مادري.....
عشق يعني طاعت جان آفرين.....
رد خون سينه بر روي زمين

موفق ومويد باشيد

doctor
Monday 22 July 2002, 12:14PM
احسنت ديوونه جان.

montazer
Sunday 29 December 2002, 09:06PM
http://www.al-shia.com/media/far/maddahi/other/1.ram

yas
Sunday 2 February 2003, 05:45PM
بسم رب الزهرا

منتظر جوابت خيلي عالي بود...من ديوونه شم...
خيلي دلم برا فاطميه تنگ شده.....

ali naghipour
Sunday 2 February 2003, 06:27PM
ديوونه, جامعه به تو افتخار می کند.

montazer
Sunday 2 February 2003, 11:34PM
نوشته شده بوسيله yas
بسم رب الزهرا

منتظر جوابت خيلي عالي بود...من ديوونه شم...
خيلي دلم برا فاطميه تنگ شده.....

سلام
جناب ياس به جمع ما خوش امديد .

عشق، تجسم دنيايي صراط است؛ باريكتر از مو، تيزتر از تيغ. دلي از ملكوت نداشته باشي، ابتذال دوزخي است كه گامهايت را مي‌بوسد.

montazer
Monday 3 February 2003, 10:08AM
" پيوندِ مبارک "

http://www.tebyan.net/Monasebat/ayyam/image/zahra1.jpg

روز اول ذيحجه ، سال دوم هجرت مصادف است با سالروز مبارک ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا عليهما السلام که به امر پرودگار صورت گرفت .

شخصيتی چون حضرت علی عليه السلام هرگز در همسر گزينی به آرامش نسبی و موقت اکتفا نمی کند و آفاق ديگر زندگانی را در نظر دارد . از اين رو خواستار همسری می شود که از نظر ايمان ، تقوی ، دانش ، بينش ، نجابت و اصالت ، " کُـفو" و همسان او باشد . چنين همسری ، جز دختر رسول خدا حضرت فاطمه زهرا عليها السلام که به همه خصوصيات او از هنگام تولد تا آن زمان کاملاً آشنايی داشت ، کس ديگری نبود .

خواستگاران حضرت زهرا عليها السلام

پيش از حضرت علی عليه السلام ، افرادی مانند ابوبکر و عمر آمادگی خود را برای ازدواج با دختر پيامبر صلی الله عليه و آله و سلم اعلام کرده بودند و هر دو از پيامبر يک پاسخ شنيده بودند و آن اينکه درمورد ازدواج زهرا منتظر وحی الهی است .

سرانجام حضرت علی عليه السلام برای خواستگاری به خانه پيامبر رفت . هنگامی که علی (ع) ، در خانه رسول اکرم را کوبيد پيامبر فوراً به ام سلمه فرمود : برخيز و در را باز کن ، اين کسی است که خدا و رسولش او را دوست می دارند .

ام سلمه می گويد : شوق شناسايی اين شخص که پيامبر او را ستود آنچنان بر من مستولی شد که وقتی برخاستم در را باز کنم ، نزديک بود پايم بلغزد . من در را باز کردم ، حضرت علی عليه السلام وارد شد و در محضر پيامبر صل الله عليه و آله و سلم نشست ، اما حيا و عظمت محضر پيامبر مانع از اين شد که سخن بگويد ، لذا سر به زير افکنده بود و سکوت بر مجلس حکم فرما . تا اينکه پيامبر صلی الله عيه و آله و سلم سکوت مجلس را شکست و گفت : گويا برای کاری آمده ای ؟ حضرت علی عليه السلام در پاسخ گفت : پيوند خويشاوندی من با خاندان رسالت و ثبات و پايداريم در راه دين و جهاد و کوششم ، در پيشبرد اسلام بر شما روشن است . پيامبر صل الله عليه و آله و سلم فرمود : تو از آنچه که می گويی بالاتر هستی . حضرت علی عليه السلام گفت : آيا صلاح می دانيد که فاطمه را به عقد من درآوريد ؟

پيامبر اکرم صل الله عليه و آله و سلم ، به اصل آزادی زن در انتخاب همسر اشاره کرد و در پاسخ حضرت علی عليه السلام فرمود : پيش از شما افراد ديگری از دخترم خواستگاری کرده اند و من درخواست آنان را با دخترم درميان نهاده ام ، ولی در او نسبت به آن افراد احساس بی ميلی کرده ام . اکنون درخواست شما را با او در ميان می گذارم ، سپس نتيجه را به شما اطلاع می دهم .

پيامبر صلی الله عليه و آله و سلم ، وارد اتاق حضرت زهرا عليها السلام شد فاطمه برخاست ، سپس وضو ساخت و در محضر پدر نشست . پيامبر سخن خود را با دختر گراميش چنين آغاز کرد :

علی فرزند ابوطالب از کسانی است که فضيلت مقام او در اسلام بر ما روشن است ، من از خدا خواسته بودم که تو را به عقد بهترين مخلوق خود درآورد و اکنون او به خواستگاری تو آمده است ، در اين باره چه می گويی ؟ ، در اين هنگام زهرا عليها السلام در سکوت عميقی فرو رفت ولی چهره خود را از پيامبر صلی الله عله و آله و سلم برنگرداند و کوچکترين اثری از ناراحتی در سيمای او ظاهر نشد . رسول اکرم صلی الله عليه و آله و سلم از جای برخاست و فرمود : « الله اکبر ، سکوتها اقراره » ( سکوت دخترم نشانه رضای اوست ). (1)

مهريه و مراسم عروسی حضرت زهرا عليها السلام

مهريه دختر پيامبر صلی الله عليه و آله و سلم پانصد درهم بود که هر درهم معادل يک مثقال نقره بود . ( هر مثقال 18 نخود است )

مراسم عروسی دختر گرانمايه پيامبر اکرم صلی الله عليه و آله و سلم در کمال سادگی و بی آلايشی برگزار شد . يک ماه از عقد پيمان زناشويی
می گذشت که زنان رسول خدا به حضرت علی گفتند : چرا همسرت را به خانه خويش نمی بری ؟ ، حضرت علی عليه السلام در پاسخ آنان آمادگی خود را اعلام کرد . ام ايمن شرف ياب محضر رسول خدا صلی الله عليه و آله و سلم شد و گفت : اگر خديجه زنده بود ديدگانش از مراسم عروسی فاطمه روشن می شد .

پيامبر صلی الله عليه و آله و سلم ، وقتی نام خديجه را شنيد چشمان مبارکش از اشک پر شد و گفت : او مرا هنگامی که همه تکذيبم کردند تصديق کرد در پيشبرد دين خدا ياريم داد و با اموال خود به گسترش اسلام مدد رساند . (3)

ام ايمن افزود : ديدگان همه را با اعزام فاطمه به خانه شوهر روشن کنيد .

زمان اعزام عروس به خانه داماد که فرا رسيد ، پيامبر اکرم صلی الله عليه و آله و سلم حضرت زهرا را به حضور طلبيد و در حق ايشان دعا کرد .

سپس چهره زهرا را باز کرد و دست او را در دست علی نهاد ، به او تبريک گفت و فرمود : " فاطمه برای تو همسر شايسته ای است . سپس رو به فاطمه کرد و گفت : علی همسر خوبی برای توست . "

آنگاه به هر دو دستور داد که راه خانه خود را پيش گيرند و به شخصيت برجسته ای مانند سلمان دستور داد که مهار شتر زهرا عليها السلام را بگيرد و از اين طريق ، جلالت مقام دختر گراميش را اعلام داشت . و سپس در حق هر دو چنين دعا فرمود : " پروردگارا ! اين دختر من و محبوبترين مردم نزد من است . پروردگارا ! علی نيز گرامی ترين مردم نزد من است . خداوندا ! رشته محبت آن دو را استوارتر فرما و ... " (5)

پی نوشت ها :

1.کشف الغمة، ج 1، ص 50 .

2.بحار الانوار، ج 43، ص 94/ کشف الغمة، ج 1، ص 359.

3.بحار، ج 43، ص 130.

4. بحار، ج43، ص 96.

montazer
Sunday 9 February 2003, 04:10PM
منم زهــــــــــــــــــــــــرا گل بابا ....

http://www.al-shia.com/media/far/maddahi/mansor/4.ram

هستي
Monday 7 May 2007, 05:53PM
سلام دوستان...
فرارسيدن ايام شهادت جانسوز حضرت فاطمه زهرا (س) را به همه شما تسليت عرض ميكنم.

شعري به همين مناسب هست كه اينجا تايپش كردم.

چهره‌ها با اشك زيبا مي‌شود.....
عشق با تصوير معنا مي‌شود.....
عشق يعني دل سپردن در الست.....
از مي وصل الهي مست مست.....
عشق يعني ذكر ناموس خدا.....ي
ا علي گفتن به زير دست و پا.....
عشق يعني جلوه صبر خدا.....
شرم ايوب نبي از مرتضي.....
عشق بر دلها شهامت مي‌دهد.....
عشق بر غمها حلاوت مي‌دهد.....
عشق بر دلداده فرمان مي‌دهد.....
عاشق جان داده را جان مي‌دهد.....