نمايش نسخه نهائي : بچه ها به نظرتون حضرت علی الان صدای ما رو میشنوه ؟؟؟
zxcv
Tuesday 4 November 2008, 06:26PM
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
[ وَ قَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ ]
[ پروردگار شما ميگويد: مرا بخوانيد تا اجابت كنم ]
خداوند، دور نيست و محدود به زمان و مكان نميباشد كه بندهاش نتواند در هر زمان و مكاني او را به فرياد بخواند، بلكه از خود بنده به او نزديكتر است؛ زيرا خالق و مالكش، هموست و از هر كسي به او آگاهتر است:
[ أَلَا يَعْلَمُ مَنْ خَلَقَ وَ هُوَ اللَّطِيفُ الْخَبِيرُ ] ..
. [ وَ مَا كُنَّا عَنِ الْخَلْقِ غَافِلِينَ ] .
.. [ يَعْلَمُ خَائِنَةَ الْأَعْيُنِ وَ مَا تُخْفِي الصُّدُورُ ] .
[ هان! كسي كه خلق ميكند، ميداند و او ريزبين و دقيق و آگاه است ] ..
. [ و ما هرگز از حال آفريدهها، بيخبر و غافل نبودهايم ] .
.. [ خيانت چشمها و آنچه را در سينهها پنهان است، ميداند ] ...
آيا به راستي خدايي كه خالق انسان است و از همة احوال و نيّاتش باخبر است و از رگ گردن به او نزديكتر است، نيازي به واسطه دارد؟! قران پاسخ می دهد
[ وَ لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ وَ نَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ وَ نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ ] ..
. [ وَ نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْكُمْ وَ لَـ'كِنْ لَا تُبْصِرُونَ ] ..
. [ مَا يَكُونُ مِنْ نَجْوَي' ثَلَاثَةٌ إِلَّا هُوَ رَابِعُهُمْ وَ لَا خَمْسَةٌ إِلَّا هُوَ سَادِسُهُمْ وَ لَا أَدْنَي' مِنْ ذَ'لِكَ وَ لَا أَكْثَرَ إِلَّا هُوَ مَعَكُمْ أَيْنَمـَا كَانُوا ثُمَّ يُنَبِّئُهُمْ بِمَا عَمِلُوا يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّ اللَّهَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ ] .
[ ما انسانها را آفريدهايم و ميدانيم كه به خاطرش چه ميگذرد و چه انديشهاي در سر دارد، و ما از شاهرگ گردن به او نزديكتريم ] ..
. [ ما به او از شما نزديكتريم و ليكن شما نميبينيد ] ..
. [ مگر نميداني كه خداوند هر چه را كه در آسمانها و هر چيز را كه در زمين است، ميداند؟! هيچ سه نفري نيست كه با همديگر رازگويي كنند و درگوشي حرف بزنند، مگر اينكه خدا چهارمين آنهاست، و نه پنج نفري مگر اينكه او ششمين آنهاست، و نه كمتر و نه بيشتر از اين، مگر اينكه خدا با ايشان است هر كجا كه باشند. بعداً خدا در روز قيامت، آنان را از چيزهايي كه ميكردهاند آگاه ميسازد؛ چراكه خدا از هر چيزي با خبر و آگاه است ] ...
سوال ؛ آيا پروردگار به ما نزديك است تا با او مناجات و نيايش كنيم، يا دور است تا صدايش بزنيم؟!
پاسخ! [ وَ إِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ ] .
[ و هر گاه بندگانم از تو بپرسند، پس من نزديكم و دعاي دعاكننده را هنگامي كه مرا بخواند، اجابت ميكنم] ...
نكتة جالبي كه در آية فوق جاي تأمّل دارد، اين است كه: در بيش از ده جاي قرآن از رسول خدا پرسشها و سؤالات متفاوتي در موضوعات مختلف به عمل آمده و پاسخ همة آنها با [«قُلْ»: «بگو»] همراه گرديده است؛ مثلاً تنها در همين سورة بقره آمده است:
[ يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْأَهِلَّةِ قُلْ هِيَ مَوَاقِيتُ لِلنَّاسِ وَ الْحَجِّ ] ... [ يَسْئَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ قِتَالٍ فِيهِ قُلْ قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌ ] ... [ يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فِيهِمَا إِثْمٌ كَبِيرٌ ] ... [ يَسْئَلُونَكَ مَاذَا يُنْفِقُونَ قُلِ الْعَفْوَ ] ... [ يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْيَتَامَي' قُلْ إِصْلَاحٌ لَهُمْ خَيْرٌ ] ... [ يَسْئَلُونَكَ عَنِ الَْمحِيضِ قُلْ هُوَ أَذًي ] .
طبق روش معمول اين آيات ـ و ديگر آيات قرآن ـ لازم بود که در آيه 186 سوره بقره هم گفته شود: [ «يَسْئَلُونَكَ عَنِّي قُلْ إِنِّي قَرِيبٌ!»: «از تو دربارة من ميپرسند. بگو: من نزديكم!» ] . ولي در اینجا اسلوب آيه برخلاف معمول تغییر کرده و به جاي [ «يَسْئَلُونَكَ»: «از تو ميپرسند» ] ، آمده شده [ «وَ إِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي»: «و هر گاه بندگانم از تو بپرسند» ] كه نماينگر نهايت لطف و رحمت خداوند است كه جملگي انسانها ـ چه گناهكار و چه متّقي ـ را بندگان خود ميداند و حاضر است جوابشان را نه در يك زمان و مكان مشخّص، بلكه در هر زمان و مكانی بدهد و هيچ محدوديّتی را براي راز و نیازش تعیین نکرده است بلكه خداوند به روشنی فرموده که : «بندگان من در هر ساعت و در هر لحظهاي از شب و روز ميتوانند مرا بخوانند!».
و خداوند اين بار به رسولش دستور نداده كه خود به مردم پاسخ گويد و با پاسخ را با جمله ( قل ) آغاز نکرده ، بلكه در این آیه خدا خود شخصاً و مستقيماً وارد عمل شده و خود پاسخگوی بندگانش گردیده و ميفرمايد: «فَإِنِّي قَرِيبٌ» و این بسیار جای شگفتی دارد كه خداوند خواسته که در نهایت ظرافت و رحمت به ما بفهماند که برای ارتباط با او به هیچ واسطه احتیاج نداریم ، مثل اين است كه بگويد كه تو ای ( رسول ) به مانند پرسشهاي قبلي از قول من نگو ، بلكه بگذار اینبار خودم به بندگانم بگويم ؛ كه من به آنها نزديكم. من به آنها نزدیکم . من به آنها نزدیکم .
نكتة ديگر اينكه خداوند بعد از اينكه خود مستقيماً ميفرمايد: فَإِنِّي قَرِيبٌ ، ديگر نفرمود: دعاي گوينده را ميشنوم، بلكه باز هم مستقيماً ميگويد: دعاي گوينده را اجابت ميكنم! و از ذكر «شنيدن» خودداري فرموده است. «اضافه كردن عباد به خود، و پاسخ روياروي و بدون واسطة خدا بديشان بدين معناست كه نفرموده: به آنان بگو: من نزديكم...بلكه خداوند بزرگوار خودش به مجرّد درخواست بندگان، پاسخ آنها را عهدهدار گرديده و فرموده: من نزديك هستم...و نگفت: دعا را ميشنوم...بلكه در پاسخ دادن به دعا و ندا شتاب به كار برد و فرمود: دعاي دعاكننده را هنگامي كه مرا بخواند، اجابت ميكنم...
كار حيرتانگيز و آية شگفتآوري است! آيهاي كه به دل شخص ايماندار، شادابي فرحافزا و مهر خوگرانه و خوشنودي آرامبخش و اعتماد و يقين ميبخشد...و مؤمن با داشتن اينها، در آستان رضايت، و جوار شادي و نشاط، و پناهگاه امن و امان، و قرارگاه محكم و استوار زندگي ميكند».
قرآن كريم اين چنين نزديكي انسان را به خدا و نزديكي خدا را به انسان، بيان كرده است. به طوري كه اين نزديكي عجيب و شگفتآور، افسانة واسطهها و دلاّلان و سمساران دينفروش را در هم شكسته است . سوداگراني كه خودشان را حاجب و دربانِ درهاي رحمت واسعة خدا قلمداد می کنند ولی خدا ميداند كه آنان دروغگويانی بیش نیستند !
[ وَ لِلَّهِ الْمَشْرِقُ وَ الْمَغْرِبُ فَأَيْنََما تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللَّهِ ]..
. [ وَ هُوَ مَعَكُمْ أَيْنََما كُنْتُمْ ] ..
. [ إِنَّ رَبِّي قَرِيبٌ مُجِيبٌ ]
... [ وَ قَالَ رَبُّكُمُ ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ ]..
. [ أَمَّنْ يُجِيبُ الْمـُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَ يَكْشِفُ السُّوءَ...أَءِلَـ'هٌ مَعَ اللَّهِ ].
[ مشرق و مغرب از آنِ خداست، پس به هر طرف رو كنيد، خدا آنجاست ] ..
. [ و او با شماست هر كجا كه باشيد ] .
.. [ بيگمان پروردگارم (به بندگانش) نزديك و اجابتكنندة (دعاي كساني كه تنها او را به فرياد ميخوانند) است ] ..
. [ و پرودگار شما ميگويد: مرا بخوانيد، اجابت ميكنم ] .
.. [ (آيا معبودان دروغين بهترند) يا كسي كه به فرياد درمانده و مضطر ميرسد و بلا و گرفتاري را برطرف ميكند، هر گاه كه او را به فرياد بخواند...آيا معبود ديگري با خداست؟! ] ...
puyan
Tuesday 4 November 2008, 07:22PM
سلام
جناب zxcv
این همان مطلب قدیمی است که دستمایه شبهه سازان میشود .
خداوند، دور نيست و محدود به زمان و مكان نميباشد كه بندهاش نتواند در هر زمان و مكاني او را به فرياد بخواند، بلكه از خود بنده به او نزديكتر است؛ زيرا خالق و مالكش، هموست و از هر كسي به او آگاهتر است
بنا بر تفکر شما به دلیل فریادرسی خدا ونزدیکتر بودن خدا و .... اعلام کنید که 125 آتش نشانی و پلیس 110 تعطیل شود چرا که تقاضای کمک از آنها شرک است چون با وجود خدا نباید از هیچکس کمک گرفت .
ضمنا خداوند هم با شما موافقت ندارد چرا که در قرآنش فرموده است :
تعاونوا علی البر
و این با " ایاک نستعین" نمیسازد !!!
شما بر قرآن نقدی ندارید ؟!!
لطفا کمی مسلمانی پیشه کنید و بازیگری با آموزه های قرآن را پایان دهید .
متشکرم
محمد م
Wednesday 5 November 2008, 11:12PM
آیات قرآن شریفتر از آنست که ملعبه افرادی واقع شود که در درک نازل ترین مفاهیم عقلی دچار توهمات بیمارگونه اند
متشکرم
بی ابروی شما در ادعای بلیغ تر بودن سخنانتان نسبت به قران در اثبات مطلب این تاپیک ،
کریه تر از آز آن است که بتوان با تاتوی هتاکی و بی ادبی آن را زیبا کنید و ابروی مصنوعی برای خود رسم نمایید
آخر انسان! مگر ادعا نداری که آیات متعددی وجود دارد که نشان میدهد مردگان میتوانند از ضمیر و اسرار درون زندگان آگاهی دارند :
اما اتفاقا آیات متعددی وجود دارد که نشاندهنده صحت اعتقاد در موضوع این تاپیک هستند که شیعه هم یافته است
خوب چرا نشان نمیدهید؟
یا این آیات وجود دارد یا ندارد
اگر وجود دارد و شما بحث میکنید و به طرح سوال میپردازید. و از مخاطب طلب پاسخ میکیند
یعنی که خودتان را در پاسخگوئی به شبهات توانا تر از قران میدانید
واین یعنی بی آبروی و رسوائی برای شما که زمانی که آن را متذکر شدم شروع به هتاکی نمودید
اگر هم وجود ندارد که مسلما وجود ندارد
پس تنها برای این پا به بحث گذاشتید تا حقیقت را با حجم زیادی از سخنان خالی از منطق خود مدفون سازید که به حول قوه الهی در این خدعه و مکر ناموفق بودید و خدا شما رسوا نمود
والله خیر الماکرین
این آخرین پست من تا زمانی که آیات نشان داده نشود خواهد بود ولی اگر لازم باشد آن را تکرار میکنم
اعتصموا بالله هو مولاکم فنعم المولى و نعم النصير
puyan
Thursday 6 November 2008, 01:16AM
سلام
جناب محمد م
وقتی شما خبر داشتن از درون دیگران را محال عقلی میدانید و شرک میخوانید نمیتوانید از من آیه قرآن طلب کنید !!!
متوجه این نکته ساده میشوید ؟
لذا اولا ثابت کنید ( هر چند دو ماه است که نتوانسته اید ) اعتقاد به آگاهی از درون دیگران ، محال عقلی بوده و شرک است .
شما در درک حقیقت ساده ترین خصوصیات ما و اختلاف ما با خدا در آنها یک حرفی زدید که نتوانستید به آن پایبند باشید و گویا حرفتان را پس گرفتید . اینطور نیست ؟ براستی فرق ما با خدا در صفت سمیع چیست ؟ آیا چون هم ما سمیع هستیم و هم خدا میتوان گفت در آن صفت شریک هم هستیم ؟ میخواهم ببینم یادتان هست چه گفتید ؟
متشکرم
puyan
Thursday 4 December 2008, 07:10PM
سلام
در صفحات قبل مطالبی اقلی درباب موضوع تاپیک ذکر شد که در آخرین پستها به دلیل آنکه برخی مخاطبان به تکرار بی دلیل مطالب قبلی خود مبادرت ورزیدند بحث در این نقطه رها شد ولی با مراجعه به صفحات قبل نتیجه گیری مطالب ، عرضه شده است .
متشکرم
gholam_ali
Friday 5 December 2008, 10:35PM
اگر خداوند نیاز به واسطه ای نداشت ! پس چرا پیغمبر فرستاد ؟؟
124000 تا پیامبر برای چه فرستاد ؟؟
<< یا ایها الذین امنوا اتقوا الله و ابتغوا الیه الوسیلة و جاهدوا فی سبیله لعلکم تفلحون >>
hady
Sunday 19 April 2009, 11:14PM
اگر خداوند نیاز به واسطه ای نداشت ! پس چرا پیغمبر فرستاد ؟؟
دوست گرامی
این فقط خداست که نوع رابطه را بین خود و بندگانش را مشخص می کند. وقتی خداوند متعال می گوید فقط مرا بخوانید و کسی را در کنار من نخوانید این منم که دعای شما را مستجاب می کنم و آنانی که غیر از من می خوانید خودشان مخلوقند و خالق چیزی نیستند این بنده گنهکار چه برهانی برای توجیه اعمال خلاف قرآنی خود می توانم اقامه کنم.
إن الذين تدعون من دون الله عباد أمثالكم فادعوهم فليستجيبوا لكم إن كنتم صدقين(194/الاَعَراف)
كساني را كه غير از خدا ميخوانيد، بندگاني مثل شما هستند. اگر راست ميگوئيد آنها را بخوانيد تا دعاي شما را اجابت كنند.
قل أرءيتم شركاءكم الذين تدعون من دون الله أروني ماذا خلقوا من الأرض أم لهم شرك في السموت أم ءاتينهم كتبا فهم على بينت منه بل إن يعد الظلمون بعضهم بعضا إلا غرورا(40/فاطر)
بگو نظر شما درباره شريكاني كه براي خدا درست كردهايد و بجاي خدا از آنها كمك ميخواهيد چيست؟ به من نشان دهيد كه آنها چه چيزي در زمين خلق كردهاند يا اينكه آنها در خلقت آسمانها شريك خدا بودهاند؟ آيا به آنها كتابي دادهايم و آنها حالا دليلي از آن دارند؟ اينطور نيست بلكه ستمكاران به يكديگر وعده دروغ ميدهند.
ولئن سألتهم من خلق السموت والأرض ليقولن الله قل أفرءيتم ما تدعون من دون الله إن أرادني الله بضر هل هن كشفت ضره أو أرادني برحمة هل هن ممسكت رحمته قل حسبي الله عليه يتوكل المتوكلون(38/الزمر)
اگر از آنها بپرسي چه کسي آسمانها و زمين را خلق كرده، حتماً ميگويند خدا. بگو نظر شما چيست؟ اگر خدا بخواهد ضرري بمن بزند، آيا كساني كه غير از خدا ميخوانيد ميتوانند جلوي ضرر او را بگيرند؟ يا اگر بخواهد رحمتي بمن برساند، آنها ميتوانند جلوي رحمتش را بگيرند؟ بگو خدا براي من كافي است، توكل كنندگان (فقط) بر او توكل ميكنند.
قل أرءيتم ما تدعون من دون الله أروني ماذا خلقوا من الأرض أم لهم شرك في السموت ائتوني بكتب من قبل هذا أو أثرة من علم إن كنتم صدقين(4/الاحقاف)
بگو چيزهائي را كه غير از خدا بكمك ميخوانيد بمن نشان بدهيد كه چه چيزي را در زمين خلق كردهاند. آيا در خلقت آسمانها شريك خدا بودهاند؟ اگر راست ميگوئيد كتابي قبل از اين يا اثري از علم براي من بياوريد.
وأن المسجد لله فلا تدعوا مع الله أحدا(18/الجِن)
مسجدها مال خداست، کسي را در كنار خدا به كمك نخوانيد.
و اما در آیه زیر میبینید هنگامی که مومنین از خداوند متعال یاری خواستند، خداوند با هزار فرشته آنها را یاری کرد.
إذ تستغيثون ربكم فاستجاب لكم أني ممدكم بألف من الملئكة مردفين(9/الاَنفال)
آن وقتي كه از خداوندتان كمك ميخواستيد و خدا دعاي شما را اجابت كرد و گفت من شما را با هزار فرشته پشت سر هم كمك ميكنم.
مگر فرشتگان زنده نبودند؟ پس چرا مومنان مستقیما از خود فرشتگان استمداد و درخواست یاری ننمودند؟
آیا می توانید جواب سوال فوق را بدهید؟
امیر
Sunday 3 May 2009, 11:25PM
قُلْ إِنَّما أَدْعُوا رَبِّي وَ لا أُشْرِكُ بِهِ أَحَداً
(سوره جن آیه 20 )
بگو: «من تنها پروردگار خود را مىخوانم و كسى را با او شريك نمىگردانم.»
إِنَّ الَّذينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ عِبادٌ أَمْثالُكُمْ فَادْعُوهُمْ فَلْيَسْتَجيبُوا لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ
( سوره اعراف آیه 194 )
آنهايى را كه غير از خدا مىخوانيد ، بندگانى همچون خود شما هستند آنها را بخوانيد، و اگر راست مىگوييد بايد شما را اجابت كنند.
وَ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ لَا يخَْلُقُونَ شَيًْا وَ هُمْ يخُْلَقُونَ (20)
أَمْوَاتٌ غَيرُْ أَحْيَاءٍ وَ مَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ(21)
(سوره نحل آیه 20 و 21 )
و كسانى را كه غیر از خدا مىخوانند، چيزى نمىآفرينند در حالى كه خود آفريده مى شوند.
مردگانند نه زندگان، و نمىدانند كى برانگيخته خواهند شد
وَ مَنْ أَضَلُّ مِمَّنْ يَدْعُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ مَنْ لا يَسْتَجيبُ لَهُ إِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ وَ هُمْ عَنْ دُعائِهِمْ غافِلُونَ
(سوره احقاف آیه 5 )
و كيست گمراهتر از آن كس كه به جاى خدا كسى را مىخواند كه تا روز قيامت او را پاسخ نمىدهد، و آنها از دعايشان بىخبرند؟
قُلْ أَ رَأَيْتَكُمْ إِنْ أَتاكُمْ عَذابُ اللَّهِ أَوْ أَتَتْكُمُ السَّاعَةُ أَ غَيْرَ اللَّهِ تَدْعُونَ إِنْ كُنْتُمْ صادِقين
بَلْ إِيَّاهُ تَدْعُونَ فَيَكْشِفُ ما تَدْعُونَ إِلَيْهِ إِنْ شاءَ وَ تَنْسَوْنَ ما تُشْرِكُون
(سوره انعام آیه 40 و 41 )
بگو: «به من خبر دهيد اگر عذاب پروردگار به سراغ شما آيد، يا رستاخيز برپا شود، آيا غير خدا را مىخوانيد اگر راست مىگوييد؟!»
(نه،) بلكه تنها او را مىخوانيد! و او اگر بخواهد، مشكلى را كه بخاطر آن او را خواندهايد، برطرف مىسازد و آنچه را (امروز) همتاى خدا قرار مىدهيد، (در آن روز) فراموش خواهيد كرد
puyan
Monday 4 May 2009, 11:27AM
سلام
انسان خواب را میتوان بیدار کرد ولی کسی که خودش را بخواب زده ، نه !
جناب امیر دیگر اصراری برای بیدار شدنتان ندارم چون اساسا مطمئن نیستم که این چشمان بسته متعلق به یک انسان خواب است !
آیات مربوط به مشرکان اشاره به زیربنای اعتقادی آنها دارد که الاهه هایشان در برابر خدا قد علم میکردند و میتوانستند خدا را به زحمت بیندازند .
کسانی که از باتلاق فقط سبزه روی آن را میبینند و خود را مهمان سبزه آن میکنند سزاوار فرو رفتن در عمق باتلاقند ، باشد که غفلت را کنار بگذارند و دریابند که این سبزه را عمقی است .
متشکرم
عبد من عبادالله
Monday 4 May 2009, 12:27PM
سلام پويان عزيز
كار اين جماعت بي منطق جز اين نيست و انتظار ديگري را هم نمي توان از آنان داشت.
بسيار ديده ايم و ديده ايد كه اين جماعت مدعي حق طلبي هنگامي كه پاسخ خود را دريافت مي كنند چگونه بدون دادن هيچ پاسخي در رد وي اتاييد بحث را رها مي كنند و به دنبال تاثير گذاري بر عامه ي مردم و كساني كه در اين موارد كم اطلاع تر هستند دارند.
همين تاپيك را كاربر آغاز كننده آن در يك پريود زماني با پستي مشابه آنكه مي بينيد بالا مي آورد و پس از مدتي آن را پاك مي كند و پست ديگري با همان مضمومن ارسال مي نمايد!!!
اگر به تاريخها نگاه كنيد فاصله ي زيادي بين دو پست كاربر عزيز غلامعلي و هادي خواهيد ديد كه ما بين اين دو پست همن كاربر معلوم الحال بود كه پاك شده و دوباره ارسال شده است.
در ضمن بحمدالله باطن اين كاربر در تاپيكهاي "و.... حلالیت خواستن کاربر "امیر"!!! (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?t=21428)" و كاربري به نام امير آشكار شد.
بارها آنها را به بحث دعوت كرده ايم و سخني براي گفتن نداشته اند و تنها در پي سود بردن از تكرار شبهاتشان هستند.
و الحمد لله الذي جعل اعدائنا من الحمقاء
hady
Friday 14 August 2009, 04:43PM
قُلْ إِنَّما أَدْعُوا رَبِّي وَ لا أُشْرِكُ بِهِ أَحَداً
(سوره جن آیه 20 )
بگو: «من تنها پروردگار خود را مىخوانم و كسى را با او شريك نمىگردانم.»
إِنَّ الَّذينَ تَدْعُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ عِبادٌ أَمْثالُكُمْ فَادْعُوهُمْ فَلْيَسْتَجيبُوا لَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ
( سوره اعراف آیه 194 )
آنهايى را كه غير از خدا مىخوانيد ، بندگانى همچون خود شما هستند آنها را بخوانيد، و اگر راست مىگوييد بايد شما را اجابت كنند.
وَ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّهِ لَا يخَْلُقُونَ شَيًْا وَ هُمْ يخُْلَقُونَ (20)
أَمْوَاتٌ غَيرُْ أَحْيَاءٍ وَ مَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ(21)
(سوره نحل آیه 20 و 21 )
و كسانى را كه غیر از خدا مىخوانند، چيزى نمىآفرينند در حالى كه خود آفريده مى شوند.
مردگانند نه زندگان، و نمىدانند كى برانگيخته خواهند شد
وَ مَنْ أَضَلُّ مِمَّنْ يَدْعُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ مَنْ لا يَسْتَجيبُ لَهُ إِلى يَوْمِ الْقِيامَةِ وَ هُمْ عَنْ دُعائِهِمْ غافِلُونَ
(سوره احقاف آیه 5 )
و كيست گمراهتر از آن كس كه به جاى خدا كسى را مىخواند كه تا روز قيامت او را پاسخ نمىدهد، و آنها از دعايشان بىخبرند؟
قُلْ أَ رَأَيْتَكُمْ إِنْ أَتاكُمْ عَذابُ اللَّهِ أَوْ أَتَتْكُمُ السَّاعَةُ أَ غَيْرَ اللَّهِ تَدْعُونَ إِنْ كُنْتُمْ صادِقين
بَلْ إِيَّاهُ تَدْعُونَ فَيَكْشِفُ ما تَدْعُونَ إِلَيْهِ إِنْ شاءَ وَ تَنْسَوْنَ ما تُشْرِكُون
(سوره انعام آیه 40 و 41 )
بگو: «به من خبر دهيد اگر عذاب پروردگار به سراغ شما آيد، يا رستاخيز برپا شود، آيا غير خدا را مىخوانيد اگر راست مىگوييد؟!»
(نه،) بلكه تنها او را مىخوانيد! و او اگر بخواهد، مشكلى را كه بخاطر آن او را خواندهايد، برطرف مىسازد و آنچه را (امروز) همتاى خدا قرار مىدهيد، (در آن روز) فراموش خواهيد كرد
:smile07::smile07::smile07:
hady
Friday 14 August 2009, 04:46PM
بچه ها به نظرتون حضرت علی الان صدای ما رو میشنوه ؟؟؟
puyan
Friday 14 August 2009, 07:32PM
سلام
جناب hady
خبرها چه دیر به شما میرسند ؟
در این تاپیک خیلی درباره آگاهی ائمه علیهم السلام بحث کردیم ! شما سفر تشریف داشتید ؟ اتفاقا خود کاربر امیر هم از کسانی بودند که ناگهان ( به معنای واقعی کلمه) بحث را ترک کردند !
شما مراجعه کنید و بحثها را بخوانید و بیاموزید .
از صفحه 21 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14787&page=21)اواخر صفحه بحث خود را آغاز کردم
و اینگونه شروع شد :
این مطلب شما من را با سوالی مواجه کرد که اگر اجازه بفرمایید مطرح میکنم :
اگر کسی چنین باوری داشته باشد (همان چیزی که شما پرسیده اید را میگویم ) آیا به امر محالی معتقد شده است ؟
آیا اساسا وقوع چنین امری (که یکی از خلائق خدا از دل ما خبردار باشد ) امکان پذیر و ممکن هست یا خیر ، محال است ؟
متشکرم
shaahiin
Friday 14 August 2009, 08:15PM
...شما مراجعه کنید و بحثها را بخوانید و بیاموزید .
...
ميخواهيد چيزی را که نميدانيد به شما بگويم؟: اين شما هستيد که به دنبال اثبات عقيده تان هستيد و برای آن سرسختانه دست و پا ميزنيد. موحدان در اينجا همينکه آيات خدا را با ديگران در ميآن بگذارند و آنچه غلط و منکر ميبينند گوشزد کنند و به آنچه معروف ميبينند تشويق کنند به هدفشان که همان وظيفه شان است رسيده اند. آنها همزمان با گفتن حق به هدف ميرسند ولی شما تا اثبات نکنيد به هدف نميرسيد. مثل دونده اي که برای دويدن ميدود و دونده اي که برای اول شدن ميدود.
hady
Friday 14 August 2009, 09:13PM
سلام
جناب hady
خبرها چه دیر به شما میرسند ؟
در این تاپیک خیلی درباره آگاهی ائمه علیهم السلام بحث کردیم ! شما سفر تشریف داشتید ؟ اتفاقا خود کاربر امیر هم از کسانی بودند که ناگهان ( به معنای واقعی کلمه) بحث را ترک کردند !
شما مراجعه کنید و بحثها را بخوانید و بیاموزید .
از صفحه 21 پست 315 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14787&page=21)
و اینگونه شروع شد :
اگر کسی چنین باوری داشته باشد (همان چیزی که شما پرسیده اید را میگویم ) آیا به امر محالی معتقد شده است ؟
آیا اساسا وقوع چنین امری (که یکی از خلائق خدا از دل ما خبردار باشد ) امکان پذیر و ممکن هست یا خیر ، محال است ؟
متشکرم
يعني اگر خدا بخواهد نمي شود؟
يعني اگر خدا نخواهد مي شود؟
آگاه باشيد !
اين نيز يك حربه پليد و بسيار قديمي است كه شيطان بارها و بارها از آن استفاده كرده است
[6:148] سيقول الذين اشركوا لو شاء الله ما اشركنا ولا ءاباؤنا ولا حرمنا من شيء كذلك كذب الذين من قبلهم حتى ذاقوا باسنا قل هل عندكم من علم فتخرجوه لنا ان تتبعون الا الظن وان انتم الا تخرصون[6:148]
بزودي خواهند گفت اگر خدا مي خواست، نه ما و نه والدينمان چيزي را در حكم خدا شريك نمي گردانيديم و چيزي را حرام نمي كرديم. اين را كساني كه پيش از آنان بودند نيز گفتند تا اينكه عذاب ما را چشيدند . بگومگر شما به آن چيزي كه مي گوييد علم و آگاهي داريد ؟ اگر هست آن را در آوريد و به ما نشان دهيد .شما فقط پيرو گمان خود هستيد ، شما فقط حدس مي زنيد.
اينها انوار در خشان سوره معظم و جاويدان انعام هستند كه مسخره دست كساني شده كه نهايت كاربرد قرآن را در اجابت حاجات و برآورده شدن آرزوهاي كوچك و بي ارزش خود مي دانند.
كساني كه فكر مي كنند مخاطبين آيه فوق از منكرين خداوند هستند ، در قرآن جز به دنبال براورده شدن حاجت نبوده اند .
آيه فوق دارد باظرافت هرچه تمامتر به استدلالي اشاره مي كند كه در طول تاريخ ، فراعنه و مقلدانشان همواره به آن متمسك مي شده اند:
خواست خداست كه اين آبرو مندان اينقدر در بساط الهي عزيز شده اند
خدا خواسته كه ما آنها را وسيله تقرب به خودش قرار دهيم
اوج فرمانبرداري و تعبد خداوند در جايي جلوه مي كند كه عبد از انجام كاري كه مولايش آن را منع كرده اجتناب كند .نمونه بارز آن همان درخت ممنوعه بود كه خداوند آدم را از نزديكي به آن بر حذر داشت و ابليس به وسيله خدعه تلبيس كاري كرد تا آدم از فرمان مولايش تمرد نموده و آنچه را شيطان مي گويد به اجرا در آورد.
خداوند سبحان در كلام شريفش به ما مي فهماند اين فرآيندي است كه همواره در جريان است و اگرچه به اسم دين انجام مي شود اما گرداننده آن كسي نيست جز شيطان رجيم كه هميشه از راه دين وارد مي شود و بر طريقت مستقيم نشسته تا با نشاني هاي غلط ، مردمان را از راه خدا گمراه كند.
كساني كه مجريان اصلي طرحهاي شيطان هستند مقلداني مي باشند كه راهي به كتاب خدا ندارند و فقط دنباله رو ظن و گمان و اهواء پوچ ديگران( و در اصل شيطان) بوده اند .آنها دل به قدمت دين آباء و اجدادي و كثرت مردماني بسته اند كه در مسير شيطان قدم بر داشته اند.
اين حكايت قرآن است و از زبان من بي مقدار خارج نشده ، بنابراين خوب به آن توجه كنيد :
بطوري كه از آيه فوق پيداست ، كساني كه براي خدا شريك قائل شده اند نتنها به خداوند متعال ايمان دارند بلكه عمل خود را نيز خواست خدا مي دانند. بررسي آيات ديگر به ما مي گويند اين شركاء در واقع مقربين درگاه الهي هستند(البته به تصور آنها) كه ايشان اين مقربين را وسايل تقرب به الله قرار داده اند.
خداوند هرگز شريكي ( پسر ، دختر يا آلي) نداشته و اينها فقط اوهام و تصورات پوچي هستند كه شيطان به پيروان و مقلدان خود وحي مي كند و بعد هرگونه كه بخواهد از زبان اين شركاي تخيلي حديث و روايت نقل مي كند تا به وسيله آنها آيات الهي را تلبيس نموده و احكام خود را به اجرا در آورد.
در حال حاضر رساله هاي اكثر مراجع تقليد شيعه بر روي اينترنت وجود دارند و دسترسي به آنها كار مشكلي نيست.اگر حكم مربوط به خوردن آبزيان را در اين رساله ها جستجو كنيد خواهيد ديد كه جز ماهي پولك دار و ميگو ، تمام آبزيان را حرام كرده اند و اين در حالي است كه خداوند در كلام شريقش محدوديتي براي خوردن جانداران دريايي نگذاشته و خوردن آنها را حرام نكرده است:
[5:96] احل لكم صيد البحر وطعامه متعا لكم وللسيارة وحرم عليكم صيد البر ما دمتم حرما واتقوا الله الذي اليه تحشرون[5:96]
تمام موجودات دريايي براي خوردن شما حلال است. در تمام مدت حج، اين توشه سفر شما را فراهم مي كند. در طول حج شكار نكنيد. هيبت و حرمت خدا را ارج نهيد، يكتايي كه نزد او احضار خواهيد شد.
حال سئوال اين است: اگر اينها حقيقتاً آيات عظماي الهي هستند و اربابشان شيطان نيست پس چرا بجاي حكم پروردگار از حكم شيطان تبعيت مي كنند؟
مگر خداوند در كتابش آشكارا و واضح خوردن تمامي آبزيان را حلال اعلام نكرده است؟ پس اينها بر چه اساسي جز ماهي پولك دار و ميگو همه چيز در يا تحريم كرده اند؟
امام صادق فرمود: خداوند جمعى از يهود را مسخ كرد.آن ها را كه درراه دريا مسخ كردبه صورت ماهى بى پولك ومارماهى وغيراين ها مسخ كرد وآن ها را كه در خشكى مسخ كرد، به شكل ميمون ، خوك و حيوانى مانند گربه و خزنده اى مانند سوسمار و... در آورد. (خوردن آن حرام است.)
و چون يهوديها پولك نداشته اند در نتيجه هرچه ماهي بدون پولك است حرام است!
مي بينيد عمله و خدمه شيطان چگونه بر اساس يك حديث مسخره ، حكم خداوند را نسخ مي كنند و حكم اربابشان شيطان را به اجرا در مي آورند؟
چه كسي ما را مسخ كرده است كه نه مي بينيم نه مي شنويم و نه قادر به تعقل هستيم؟
جالب اينجاست كه افرادي به اين فرومايگي هريك قلاده منفور تقليد خود را بر گردن ميليونها انسان انداخته اند و كشان كشان مي خواهند آنها را به بهشت ببرند.
اي كساني كه در خانه عنكبوتي شيطان گرفتار آمده ايد !
زود باشد كه بفهميد آنچه اين مرده پرستان شما را به سمت آن رهنمون شده اند سعير است نه جنت و سراب است نه چشمه سار.
درباره دو نوع شتر و دو نوع گاو، بگو: "آيا او دو نر را حرام كرد، يا دو ماده را، يا محتواي رحم دو ماده را؟ آيا شما شاهد بوديد كه خدا اينها را براي شما حرام كرد؟ چه كسي پليدتر از آنان كه چنين دروغهايي بسازند و آنها را به خدا نسبت دهند؟ آنها اين چنين بدون دانش مردم را گمراه مي كنند. خدا چنين مردم پليدي را هدايت نمي كند.
علماي مقلد و متحجر مذاهب به كدامين دليل ،حرام خدا را حلال و حلالش را حرام مي كنند ؟ آيا جز اين است كه شركاي ايشان اين احكام را براي ايشان صادر كرده اند؟
[6:145] بگو: "در آنچه بر من وحي شده است، غذايي نمي يابم كه خوردن آن براي كسي حرام شده باشد، غير از: (1) مردار، (2) خون جهنده، (3) گوشت خوك كه فسق است(4) گوشت حيواناتي كه از روي كفر براي غير خدا نذر و اهدا شده اند." چنانچه كسي مجبور شود (از اينها بخورد)، اگر عمدا و با سوء نيت نباشد، پس پروردگارت عفوكننده است، مهربان ترين.
اي كساني كه مجري فرامين شيطان شده ايد و تصور مي كنيد ره يافته ايد ؛ وه كه چه بد مي كنيد ، وه كه چه در خسرانيد . شما بر پايه كدامين علم چنين مي كنيد؟
[6:140] مسلما بازندگان كساني هستند که ابلهانه، از روي ناداني، فرزندان خود را کشتند و چيزهايي را که خدا براي آنها فراهم كرده بود، حرام كردند و از بدعت هايي که به خدا نسبت داده شده بود، پيروي نمودند. آنها گمراه شده اند؛ آنها هدايت نيافتند.
ايا بين اعمال علماي مقلد مذاهب و اعمالي كه معاصرين مشرك پيامبر اسلام انجام مي داده اند شباهتي نمي بينيد؟ آنكس كه دارد اين موجودات حقير و بي فكر را از كارهايشان باز مي دارد ، تسليم بي مقدار نيست ، او پيامبر خداست كه دارد پيام خداوند را به ايشان ابلاغ مي كند . اما آيا آنها زير بار مي روند؟ آنها مي گويند تا بوده و بوده پدران ما چنين كرده اند و حالا تو آدم ديوانه مي گوي چنين نكنيم ؟
خداوند اينگونه به ما امر كرده آنوقت تو آدم شاعر و مجنون مي گوي فرمان خدا را اجرا نكنيم و به حرفهاي تو گوش دهيم. تو تاريخ را انكار مي كني و آن را به هيچ مي گيري؟ تو احاديث بزرگان ما را سخنان شيطان مي انگاري ، تو گمراهي ، خدا به فريادت برسد!
[6:139] و نيز گفتند: "آنچه در شكم اين چارپايان است به ما مردان اختصاص دارد و براي زنان ما حرام است،" اما اگر مرده به دنيا مي آمد، به زنان خود اجازه مي دادند كه از آن سهمي داشته باشند. او مسلما آنها را براي بدعتهايشان به كيفر خواهد رساند. اوست حكيم ترين، داناي مطلق.
آهاي انسانهايي كه كتاب خدا را پشت سر انداخته و اهواء ديگران را تبعيت مي كنيد و به هركس كه سخن خدا را برايتان باز گو مي كند حمله كرده و آن را به حساب دفاع از دين مي گذاريد ، مگر اين شما نيستيد كه مي گوييد «اياك نعبد» تنها تو را مانبرداري مي كنيم ، پس چرا اهواء پوچ و بي اساس ديگران را تقليد مي كنيد ؟ چرا قلاده تقليد و بندگي غير خدا را برگردن آويخته ايد؟ آنها از قاعده «تنها» مستثني مي باشند؟
مگر پيام خدا به گوشتان نخورده كه مي گويد اكثر مردم روي زمين گمراه هستند و اگر از آنها پيروي كنيد از راه راست منحرفتان خواهند كرد؟!
آيا شما جزء همان اقليت ره يافته ايد؟!
آيا مسلك شما بهترين است؟!
تصور نمي كنيد شيطان سرتان را كلاه گذاشته باشد؟!
[6:116] اگر از اكثر مردم روي زمين اطاعت كني، تو را از راه خدا منحرف خواهند كرد. آنها فقط از گمان خود پيروي مى كنند؛ آنها فقط حدس مي زنند.
ديگر بس است!
خودتان برويد سوره انعام را بخوانيد
شما را به خدا اين كار را به خاطر ثواب انجام ندهيد
شما را به خدا اين كار را به خاطر براورده شدن حاجت و آرزويتان نكنيد
شما را به خدا به اين كتاب احترام بگذاريد
نویسنده مقاله: کاربر تسلیم
بیان
Friday 14 August 2009, 10:32PM
سلام
البته پویان جون اگه نتونست صداش رو به اموات برسونه میتونه از " اس ام اس " استفاده کنه :D:D
puyan
Friday 14 August 2009, 11:26PM
سلام
شما کودکان بی نوای مخالف قرآن و عترت آنقدر از مقاومت در بحثها عاجزید که وقتی من نوشتم صفحه 21 پست 315 که اولین ارسال من در این بحث بود به سرعت و با دستپاچگی رفتید و یکی از ارسالهای خود را حذف کردید تا پست 315 متعلق به شما شود و خوانندگانی که به آن پست مراجعه میکنند بجای دیدن سخنان من به خط خطی های شما نگاهکی بیندازند .
شما که از شماره یک پست که یک عدد است خود را در پیراهن خود پنهان میکند و تا این حد در هراس و ترس به سر میبرید چگونه در قیامت در برابر عذاب الهی میخواهید تاب بیاورید و نعش خود را از لهیب آتش دوزخ دور نگه دارید ؟
در آن روز دیگر مفرّی نخواهید داشت !!!
متشکرم
puyan
Friday 14 August 2009, 11:35PM
سلام
جناب امیر
حال آبروی شما چطور است ؟
عزیز برادر شما اگر چیزکی در دانش برای خود قائل بودید که شاهد گریز شبانه شما از این بحث نبودیم !
شما عمر را به یاد ها می آورید که در زمان صلح ندای جنگ جنگ بلند میکرد و وقتی قرار بود جنگ شود از میدان جهاد میگریخت .
شما که تاب مقاوت در برابر آیات نورانی قرآن را ندارید و در اولین گام بحث ، جای خالی شما حکایت از خالی ماندن یک صندلی نیم بها دارد چرا اینقدر خودنمایی میکنید ؟ بله ؟
سوال من اگر مشکل است بگویید که از عهده بر نمی آیید و اگر در خود چیزکی از علم سراغ دارید سر جایتان بنشینید و مودبانه و دست به سینه پاسخگوی سوالات باشید ؟
متشکرم
بیان
Saturday 15 August 2009, 01:38AM
سلام
من که اون پستی که شما گفته بودین رو خوندم در اونجا هم شما همین دوتا سوال رو مطرح کردین وتا اینجا همچنان طبق معمول به کپی پیست همین دو جمله مشغول بودین و از ترس هنوز به این سوال ساده نتونستین جواب بدین و خودتون رو پشت این دو سوال قایم کردین. هرچند بارها به این دو سوال شما جواب داده شده
حالا سوالی که مطرح میشه اینه که :
اگه اعتقادی حقه , پس چرا این همه فرار از توضیح درباره اون؟؟؟؟
جناب زدایکس چند پست بعد از شما این همه ایه اوردن که کاملا نشون میداد و ثابت میکرد که اموات نمیتونن صدای ما رو بشنون ولی شما چند بار گفتید نمی بینید
البته این ندیدنهای شما تازگی نداره شما هر جا که نشون داده میشه عقیدتون باطله قادر به دیدن نمی شی
اما هیچ وقت فکر کردی چرا در این مواقع نمیبینی؟؟؟؟
چون :
یا مانیتورت سوخته یا اینکه شامل ایه زیر شدی!!! :D :D
خدا بهت رحم کنه امیدوارم اشکال از مانیتورت باشه
أَفَرَأَيتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَى عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَى سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَى بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَنْ يهْدِيهِ مِنْ بَعْدِ اللَّهِ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ(الجاثية/23)
آيا ديدي کسي را که معبود خود را هواي نفس خويش قرار داده و خداوند او را با آگاهي (بر اينکه شايسته هدايت نيست) گمراه ساخته و بر گوش و قلبش مهر زده و بر چشمش پردهاي افکنده است؟! با اين حال چه کسي ميتواند غير از خدا او را هدايت کند؟! آيا متذکر نميشويد؟!
puyan
Saturday 15 August 2009, 10:54AM
سلام
اتفاقا این سوال ابتدایی من است تا امثال شما نتوانند در قدمهای بعدی بحث که در همان صفحات 21 به بعد هم آمده است بازیگری کنند .
پس هر کس مخالف است باید مودب ، جواب سوالات آغازین من را بدهد !
متشکرم
بیان
Saturday 15 August 2009, 02:54PM
سلام
از همه کاربران عزیز میخوام که برای اینکه ببینن ایا اموات میتونن صدای ما رو بشنون یا نه برن همون ادرسی که پویان داده نگاه کنن.
چند پست بعد از اون رو که جناب زدایکس نوشتن حتما مطالع کنن( پست 317 به بعد ).
در اون پستها جناب زدایکس کاملا ثابت کردن که تمامی اومات حتی پیامبران هم بعد از مرگ هیچ خبری از دنیای ما ندارن.
بعد زا اون پستهای پویان رو بخونن تا ببینن ایا ایشون تونسته حتی یک کلمه بغیر از " نمیبنم" بگن؟؟؟
MBL
Saturday 15 August 2009, 03:13PM
متشکرم
خیر؛اگر خدا بخواهد محال نیست
اما چرا علی(ع) باید صدای ما را بشنود؟
puyan
Saturday 15 August 2009, 05:24PM
سلام
اما چرا علی(ع) باید صدای ما را بشنود؟
آیا ندانستن "چرایی" این موضوع موجب انکار آن است ؟
متشکرم
عبد من عبادالله
Saturday 15 August 2009, 07:03PM
کاربر پویان مغالطه نکنید
اينكه ادعا میکنید که حضرت علي عليه السلام نجوای دل ما را می شنود، این ادعا نیازمند دلیل و برهان است که شما ارائه نکرده اید
این دو آیه از سوره ی کهف را بخوانید :
وَ رَبَطْنَا عَلىَ قُلُوبِهِمْ إِذْ قَامُواْ فَقَالُواْ رَبُّنَا رَبُّ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ لَن نَّدْعُوَاْ مِن دُونِهِ إِلَاهًا لَّقَدْ قُلْنَا إِذًا شَطَطًا(14)
هَؤُلَاءِ قَوْمُنَا اتخََّذُواْ مِن دُونِهِ ءَالِهَةً لَّوْ لَا يَأْتُونَ عَلَيْهِم بِسُلْطَنِ بَينٍِّ فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْترََى عَلىَ اللَّهِ كَذِبًا(15)
و دلهايشان را استوار گردانيديم آن گاه كه برخاستند و گفتند: پروردگار ما پروردگار آسمانها و زمين است. جز او هرگز معبودى را نخواهيم خواند، كه در اين صورت قطعاً ناصواب گفتهايم (14)
اين قوم ما جز او معبودانى اختيار كردهاند. چرا بر [حقانيت] آنها برهانى آشكار نمىآورند؟ پس كيست ستمكارتر از آن كس كه بر خدا دروغ بندد؟ (15) جالب است که عده ای از مباحثه گریزانند!! اما برخی اوقات !!!
مذاهب در تفسیر قرآن کریم با هم متفاوتند و ملاک های خاص خود رذا دارند.
اینکه آیا ایشان(ع) صدای ما را می شنوند درکل غیر قابل انکار است. چرا که هیچ حجتی وجود ندارد که شما کاملا و دقیقا معنای کلام خدا را دریافته باشید. و احتمال اشتباه محال نیست.(که اگر آیات اینقدر شفافیت و قاطعیت داشت مطرح شدن چنین مطلبی محال بود)
الا ای حال حقیقت زمانی روشن می شود که در اصل مذهب و حقانیت آن بحث کنیم و سپس که طریقه صحیح رجوع برآیات قرآن کریم ثابت شد و به یقین رسیدیم حقیت معلوم آشکار خواهد شد.
در خدمتتون هستیم ان شاءالله
والعاقبة لاهل التقوی و الیقین
یا حق
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.