PDA

نمايش نسخه نهائي : پيش نهاد

sareban
Sunday 4 January 2004, 02:32PM
پيشنهاد دارم كه در بالاي صفحه ها موضوع آخرين گفتگوهاي انجام شده به صورت گذرا رد شود كه برو بچه هاي سايت از آخرين گفتگوها و آخرين موضوعات بحث شده وجوابهاي داده شده آگاه شوند
در ضمن چرا امكانات نوشتاري اين سايت كم است ومانند بقيه سايتها نمي توان خطوط را كوچك وبزرگ يا رنگي كرد ويا از آخرين شكلكهاي ابداعي استفاده نمود
ويك پيشنهاد ديگر هم دارم اميدوارم كه مورد قبول قرار گيرد
اگر سعي كنيم كه در موضوعات مختلف گروهي كار كنيم و تحقيقهاي دست جمعي صورت پذيرد به نظر مي رسد مفيد تر باشد
به اين صورت كه در يك موضوع پيشنهادي چند نفر از بچه ها كه آماده تحقيق هستند اعلام آمادگي كنند وتا آن موضوع به سر انجام نرسيده آن را رها نكنند وتمام سوالات احتمالي را در حد وسع خود جواب دهند البته گروهي وبه كمك هم
فكر كنم كه اين روش از تك تازيهاي خيلي از افراد بكاهد و ما را حال به هر هدفي كه داريم زودتر برساند
كه
ان يد الله مع الجماعه
از آدمين مي خواهم جواب دهد

صبح
Sunday 4 January 2004, 02:42PM
سلام
ميشه :) نگاه كنيد : :D:o:cool::p:(:);)

ببب

تازه زياد تر هم داره

الا يا ايها الساقي = ادر كاسا و ناولها
كه عشق آسان نمود اول = ولي افتاد مشكلها

فکر کنم شما تو قسمت تنظیمات همه اینها رو غیر فعال کرده اید :)

sareban
Sunday 4 January 2004, 03:16PM
يك پيشنهاد ديگر هم دارم كه فكر كنم خوب باشد
ما مي دانيم كه بسياري از سوالها وجود دارد كه بايد جواب داده شود
از طرفي ما بايد از سرما يه هاي علمي خود در علم وتئوري كمك بگيريم
البته بحث وتبادل نطر خوب است ولي چه بسا كه اگر انسان خيلي چيزها را بداند راهي را كه در بحث طي مي كند غير از راهي باشد كه با جهل به آن موارد طي مي كند
به نظر من راحت ترين راه براي رسيدن به مطلب علمي سوال از اهل خبره آن علم است
من پيشهاد دارم كه هر ماه يك بار يا كم تر يا بيشتر سوالاتي را در مورد يك موضوع معين يا يك مطلب خاص جمع آوري كنيم ويكي از اهل همان علم را كه مشهور است به آن علم و مورد وثوق بچه ها است معرفي كنيم واو در يك تاپيك كاملا مستقل به آن سوالات جواب دهد
والبته اگر او خود اهل تايپ است كه خود مستقيما وارد شود والا سوالات را جمع آوري مي كنيم وبه او مي دهيم وجواب ها را شخص ديكري تايپ كند
مثلا:
اول در تا لارها اعلام كنيم كه در فلان زمينه ما از فلان شخص دعوت كرده ايم واو در فلان تاريخ جواب سوالت را خواهد داد ا
سپس سوالات را از بر وبچه هاي سايت در يك تايپيك قرار دهيم
ودر فلان مدت آن شخص به سوالات جواب دهد
وسپس بحثهاي بعدي در زمينه هاي مختلف جواب داده شده اگر جاي بحث دارد دوباره بين خود بچه ها به بحث گذارده شود
اميدوارم كه پيشنهادم را قبول كنيد

sareban
Sunday 4 January 2004, 03:22PM
با تشكر از آقاي صبح الحمد لله درست شد

Scorpion
Sunday 4 January 2004, 08:01PM
با سلام به حضرت آقاي ساربان
بالاخره تصميمي جدي براي كاري مناسب اتخاذ شده است .
بنده در تايپ بد نيستم و آماده كمك هستم . اين پيشنهاد عالي است .
اجركم علي الله و علي رسوله
ياعلي

سینا 555
Monday 5 January 2004, 11:48PM
سلام اقاي ساربان:)

پيشنهاد خوبي داديد منم با پيشنهاد شما حداقل به طور ازمايشي موافقم شايد باعث باروري بيشتري بشه چيزي كه همه ما بهش احتياج داريم.
بنده خيلي چيزا اينچا ياد ميگيرم ولي چه بهتر اين يادگيريهاي ما در مسيري معين و تاثيرگذار تر پيش بره.

اصولا اگه به پيشنهادات بچه ها زمينه بروز داده بشه من فكر ميكنم نتايج مثبتي در بر داشته باشه.چون الحمدولله محيط سالمي داريم.

من الله التوفيق

بهزاد
Tuesday 30 November 2004, 04:01PM
با سلام. لطفا يك بخش با عنوان "سرگرمي" زير مجموعه باشگاه "تفريح" ايجاد نمائيد. تا دوستاني كه ميخوان راجع به انواع سرگرمي ها و يا مطالبي از اين دست مطلب بنويسند. در به در نشوند و مجبور نشن مثل من بيان راجع به يك موضوع سرگرمي در تاپيك بازي كامپيوتري مطلب بنويسن.

بهزاد
Tuesday 30 November 2004, 04:02PM
راستي!
بنده نيز با پيشنهاد جناب ساربان كاملا موافقم و در اين زمينه از حمايت آقاي سينا هم حمايت ميكنم. و عدم حمايت ساير دوستان رو محكوم ميكنم. (ههههههه).

سینا 555
Thursday 2 December 2004, 06:50PM
راستي!
بنده نيز با پيشنهاد جناب ساربان كاملا موافقم و در اين زمينه از حمايت آقاي سينا هم حمايت ميكنم. و عدم حمايت ساير دوستان رو محكوم ميكنم. (ههههههه).

سلام

بنده از حمايت اقا بهزاد در حمايت اينجانب از حاميان اقاي ساربان عزيز حمايت ميكنم و ساير تماشاچيان را هم حمايت ميكنم:D.ياللا اقا بهزاد بيا از اين يكي حمايت كن ببينم چه ميكني:p;)

ضمنا اين پيشنهاد اقاي ساربان مدتهاست كه مطرح بوده ولي گويا خبري نشد كه نشد.فكر كنم اين سايت به يه مقدار امكانات و ساپورت از ما بهتران براي راه اندازي اينگونه كارها احتياج داره با دست خالي و هوا امروزه نميشه كار فرهنگي كرد:(;)

سايت هاي ديگه هم لابد اسپانسورهاي قوي دارند;)

يا حق

بهزاد
Saturday 4 December 2004, 10:51AM
نوشته شده بوسيله سينا 555
سلام

بنده از حمايت اقا بهزاد در حمايت اينجانب از حاميان اقاي ساربان عزيز حمايت ميكنم و ساير تماشاچيان را هم حمايت ميكنم:D.ياللا اقا بهزاد بيا از اين يكي حمايت كن ببينم چه ميكني:p;)

اينجانب حمايت شما از حمايت خودم در حمايت شما از حاميان آقاي ساربان را پاس ميدارم و از حمايت حمايت كنندگان تماشاچيان عزيز حمايت كرده و آنها را به حمايت از همه دعوت ميكنم.:D:D:p