PDA

نمايش نسخه نهائي : اصلا" قانون كيلوي چنده؟

mohsen
Wednesday 7 January 2004, 10:02PM
در روز چند بار ممكن است قانون را ناديده بگريد.
چند بار ممكن است مقررات را زير پا بگذاريد؟صد بار؟هزار بار؟
دلايلي كه براي عبور از قانون داريم بي شمارند:

-اين مملكت كجاش درسته كه ما درست باشيم؟

-اين موقع شب حالا ديگه بي خيال.

-حالا كو ما'مور

-بابا دزده داره راست ,راست ميگرده....

-بچه مريض داره مي ميره,كوري نمي بيني؟

اون موقعه كه ما تو جبهه بوديم شما كجا بوديد؟

-من خودم قانونم .تو كي هستي؟

-من بابام وكيل مجلسه,خودش اند قانونه,تئ چي ميگي؟

-اصلا" قانون كيلوي چنده؟

به هزار و يك دليل نبايد قانون رو رعايت كنيم,اما شما اگه توانستيد 3تا دليل براي تن دادن به قانون اسم ببريد؟

شيدا
Thursday 8 January 2004, 01:08AM
دليل دارم:
من چون براي خودم شخصيت قائلم و دلم ميخواد بهم احترام بزارن همونطوري كه من احترام ميزارم پس قانون رو اجرا ميكنم چون نميخوام به حقوق فردي ام تعدي بشه
اگه قانون رو اجرا كنم مطمئنم كه كسي به حق من نميتونه تعدي كنه من در چارچوب حركت ميكنم و حقوق خودمو ميشناسم
دليل آخرم برميگره به ذات و فطرتم شخصا از نامرتبي و بي قانوني بيزارم شايد دليل اصلي رعايت قانون همين باشه .
فقط همينا الان يادمه فكر ميكنم اگه بود مينويسم دلايل زيادي براي رعايت قانون وجود داره وهمه قانون رو نقض نميكنن !

نيما64
Thursday 8 January 2004, 12:29PM
درسته
قانون يعني احترام گذاشتن به حقوق ديگران
همه سعي ميكنند كه ديگران رو اصلاح كنند
ولي هيچ كس نمي خواد كه خودش رو اصلاح كنه
و شايد اين دليلي باشه براي بي قانون كشور ما

آرش
Thursday 8 January 2004, 06:57PM
سلام
و اگه به حقوق ديگران احترام نگذاري حقوق خودت هم پايمال ميشه. اون جنگله كه ميگن قانون نداره مجيد جان مثل اين دنيائي كه ما الآن داريم توش زندگي مي كنيم بر اساس زور و يا قانونهاي تبعيض آميز مي چرخه . من با كسي كه حقم رو پايمال كنه خيلي بد تا مي كنم :)

Bardia
Thursday 8 January 2004, 07:34PM
"-اين مملكت كجاش درسته كه ما درست باشيم؟"!
آقاي جنتي هم در خطبه هاي نماز جمعه دو هفته ييش موضويي در مورد "اين مملكت" گفت!

يادمان نرود كه كشور عزيز ما ديگر مملكت نيست بلكه جمهوري اسلامي است.

صبح
Thursday 8 January 2004, 09:42PM
نوشته شده بوسيله Bardia
"-اين مملكت كجاش درسته كه ما درست باشيم؟"!
آقاي جنتي هم در خطبه هاي نماز جمعه دو هفته ييش موضويي در مورد "اين مملكت" گفت!

يادمان نرود كه كشور عزيز ما ديگر مملكت نيست بلكه جمهوري اسلامي است.

سلام
تا زماني كه بعضي از نفرات ملت ما بر اساس ( ياس ) پيش بروند و هر اختلاف نظري را ( بزرگترين مشكل ) بدانند ، هيچ مشكلي رفع نخواهد .

هر كار كنيد ، كشور ايران ، كشوري جهان سومي بوده و با مشخصات يك كشور جهان سومي . و براي بيرون آمدن از معضلات ... مردمي آنچنان چموش ( مانع ) هستند . در مواقعي كه آرامش نياز است هميشه آدمهاي (غرغرو) و (هميشه مايوس) ... موذي ترين آدمها هستند :p (منظورم يك قانون عمومي است ... نه شخص خاصي) .

بطور كل ، اگر هر كس بخواهد چنين حرفي را بزند ، چه حق و چه ناحق ، در جا زدن حداقل جريمه اين طرز عمل و تفكر است .

بهرحال بنده همه چيز را سياه نمي بينم و مطمئنم كه اين مملكت به بركت تلاشها و جهادها و به بركت خون شهيدان آينده اي روشن خواهد داشت .

گذشته از اينها ما يك ( بردياي فعال ) هم در بي بي اس ( دانش ) داشتيم :) شما همان هستيد ؟ :p
بهرحال خوش آمديد

Bardia
Thursday 8 January 2004, 11:14PM
عليك سلام صبح

من با حرفهاي شما موافقم.

منظور من اين بود كه نبايد ديگر كشور عزيزمان را مملكت خطاب كنيم. مملكت مترادف با كشور يادشاهي يا Kingdom است (كه ملك "شاه" و ملكه دارد)! شايد جون ما هميشه نظام يادشاهي داشته ايم گاهي مملكت را مترادف كشور استفاده مي كنيم كه به نظر اين حقير بي حرمتي به ملت عزيزمان است.

و نه . من آن برديا نيستم.

و ممنون از مهمان نوازيتان

يا حق

mohsen
Thursday 8 January 2004, 11:18PM
سلام
خوب شيدا خانم هميشه همه آدمهاي كه قانون رو زير پاشون ميزارند نگاه نمي كنند
كه كسي حق اونا رو رعايت كرده يا نه اونا ميخوان به هر طريق به خواستشون برسن

نيما جان من با شما موافقم قانون يعني حقوق من حقوق تو و ما يعني به هم احترام گذاشتن
خوب نظر آرش هم يه راه كه ميتونه درست باشه

نيما64
Friday 9 January 2004, 11:57AM
ما بايد كاري كنيم كه به يك كشوري كه همه به قانون احترام يگذارند برسيم و اين بسيار سخت و دشوار است و اگر اينكه خواسته باشيم هركسي خودش قانون رو اجرا كنه كه فرقي با كسي كه قانون رو زير پا ميذاره نداريم
هيچ چيزي در دنيا يا گشوري ثبات پيدا نمي كنه مگر اينكه يك نسلي خودش رو فدا كنه تا نسله ديگه خوب زندگي كنه و اين فدا كردن و فداكاري خيلي سخت و مشكل است.
همانقدر كه كسانيكه در بي قانوني پا فشاري ميكنند و از آب گلالود ماهي ميگرند , اگر ماهم در اجراي قانون پا فشاري كنيم شايد به نتيجه برسيم و شايد اين نتايج زود هم بدست نيايد ولي مثل اونها نباشيم از حضرت علي ع) پرسيدند چرا هميشه بي عدالتي سوار بر شتر است و عدالت خواهي پياده
فرمود كه همانقدر اونهايي در بي عدالتي ميكوشند ماهم به اندازه آنها در عدالت خواهي بكوشيم هميشه عدالت سوار بر شتر است .
سعي كنيم كه در احترام گذاشتن به حقوق ديگران كوشا باشيم
ممنون از همه دوستان.