PDA

نمايش نسخه نهائي : وایرلس چیست؟

زانا
Sunday 17 August 2008, 05:14PM
وایرلس چیست؟
خود کلمه ی وایرلس به معنای بی سیم هستش، در صورتی که بخواهیم از دید کاربردی به اون نگاه کنیم بازهم همین معنی رو میده. کلا به ارتباطات بی سیم وایرلس میگن، مثل شبکه های کامپیوتری بی سیم چیزی که ما قصد داریم در موردش صحبت کنیم.
بحث شبکه های وایرلس خیلی گسترده است، اینجا فقط یه مرور خیلی کوچولو بر اینترنت وایرلس میکنیم. http://dingo.care2.com/c2c/emoticons/chickadee1.gif
اینترنت وایرلس چیست؟
اگر الان میتونید این متون رو بخونید مطمئن باشید که به اینترنت متصل هستید یا حداقل بودید، اتصال شما از چه طریقی هست؟ Dialup, ADSL, ADSL2 …؟ اگر اتصال شما از این راههایی که عرض کردم هست باید بدونید که اینترنت شما سیمی یا کابلی هست یعنی اینکه خطوط انتقال اینترنت از مرکز اینترنت که مخابرات هستش تا مکانی که الان هستید به صورت کابلی هستش.
اما وایرلس همانطور که گفتم به معنای بی سیم هستش. یعنی اینکه برای انتقال اینترنت احتیاجی به کابل و سیم نیست، در این روش اینترنت از طریق امواج در فضا منتشر میشود و معمولا تا یک برد مشخص از دکل قابل دریافت هستند بعضی تا ۱۰-۱۵ کلیومتر و بعضی تا ۲۰۰-۳۰۰ کیلومتر.
در این روش از خط تلفن دقیقا هیچ استفاده ای نمیشه چون راه ارتباطی کامپیوتر با مرکز اینترنت امواج رادیویی هستن و نیازی به اتصال کابلی نیست.
روش دریافت در جاهای مختلف با هم فرق میکنه. معمولا بستگی داره به قدرت امواج در منطقه ی مورد نظر و فاصله از مرکز. مثلا در این شهر ما تنها به صورت آنتنی هست، در این روش یک آنتن به عنوان گیرنده ی امواج هست و یک دستگاه برای انتقال اینترنت به کامپیوتر مثل Access Point و کارت WiFi یا WLAN.
تهران مدل های عرضه بیشتر هستن، مثلا شرکت معظم داتک به صورت مودمی هم ارائه میکنه، شما در این مورد دیگه احتیاجی به آنتن ندارید، مودم را جایی که بهترین سیگنال را دریافت میکند میگذارید و به کامپیوتر وصل میکنید و استفاده میکنید.
راه های رسیدن به اینترنت وایرلس زیاد هستند! مهم اینه که کدومش برای شما کارایی بهتری داشته باشه http://forum.rscnet.org/images/smilies/cartman.gif

میرزا عبدالزکی
Sunday 17 August 2008, 08:55PM
البته اين روش ايرادايي هم داره كه زانا در ادامه توضيح ميده. ولي به نظر من همون سيمي بهتره.

زانا
Monday 18 August 2008, 02:44PM
:Dبه نظر من ایراد خاصی نداره جز این که یکم باید تو امنیتش احتیاط بشه اگه تو فکر میکنی ایرادی داره بگو:D

میرزا عبدالزکی
Monday 18 August 2008, 09:35PM
البته هر دو هم معايب دارن وهم محاسن. كه اگه زانا نگفت بعداً به اميد خدا من مي گم.:D