PDA

نمايش نسخه نهائي : عــــشــــق ، دوست داشتن ، علاقه ، هــــوس ، شهوت ، سکس ، ...

عشقه منه S
Tuesday 2 September 2008, 10:03PM
سلام به همه دوستان عزیز.
چرا تو این زمونه عشق و عاشقی واقعی کم شده ، چرا نباید تو زمونه ما یه لیلی و مجنون وجود داشته باشن. چرا دوست داشتن زبونی خیلی زیاد شده ، چرا علاقه به هم دیگه کم شده ، چرا هوس و شهوت تو جامعه امروز بیداد میکنه ، چرا اکثر نوجوون ها و جوون هایی که وارد اینترنت میشن اولین چیزی که سرچ میکنن سکس هست.
میشه گفت به خاطر وضعیت جامعه و تورم و مشکلات و گرفتاریهای روزانه کسی وقت عاشق شدن رو نداره ولی میشه گفت که به خاطر مشکلات زمونه مردم باید برن دنبال اعمال خلاف شرع (سکس)؟ نه نمیشه گفت چون این بهونه تراشی بیش نیست. پس نمیشه گفت نبود عاشق به خاطر جامعه هست. کسانی هم که ادعای عشق و عاشقی دارن منظورشون همون دوست داشتن خودمونه.
وگرنه داستان لیلی و مجنون و خسرو شیرین و ویس و رامین دیگه تکرار نمیشه.
حالا میریم سراغ علاقه انسانها به هر چیزی که براشون نفع داره و به چیزهایی که بهش عادت کردن علاقه دارن. ولی اسم این اصلا عشق نیست.
و اصل مطلب سکس و شهوت و هوس که انسان کامل رو میطلبه تا جلوی خودش رو در مقابل این وقایع بگیره. اما چرا جوون های امروزی برای ارضاع هوسهای خودشون دست به هر کاری میزنن؟ چرا فساد نسبت به سالهای قبل داره بیشتر میشه؟؟ به خاطر همین مسائل دیگه افراد نمیتونن به راحتی به هم اعتماد کنن و خوب این مشکل بزرگیه؟؟ ما باید واقعا عاشق باشیم نه مدعی ، باید دوست دار واقعی باشیم نه فقط به زبون بگیم ، و از هوس و شهوت و سکس پرهیز کنیم تا عاقبت به خیر بشیم. هر کس هر راه حلی برای رفع مشکلات بالا داره ارائه بده. مرسی
به عکس زیر توجه کنید که چه زیباست میشه گفت شاید احساس دوست داشتن در این دو کودک نسبت به هم کم باشه ولی اصلا احساس دیگه ای وجود نداره و این خیلی زیباست. سعی کنیم مثل بچه ها عاشق بشیم.

http://amir32a.persiangig.com/image/10/love-child-a.jpg

رخساره
Friday 13 March 2009, 12:06PM
با این حرفتون که عاشق واقعی توی این دور و زمونه کمتر پیدا میشه موافقم. به نظر من اگه بتونن ازپخش و توضیع این کلیپها و فیلم های ....... جلوگیری کنن این همه عشق هاب الکی به وجود نمیاد و این کار فقط میتونه توسط خود ما یعنی جوانان و نوجوانان صورت بگیره

سيّد وحيد
Friday 13 March 2009, 12:19PM
سلام
احسنت

ahmad0511
Friday 13 March 2009, 02:47PM
با این حرفتون که عاشق واقعی توی این دور و زمونه کمتر پیدا میشه موافقم. به نظر من اگه بتونن ازپخش و توضیع این کلیپها و فیلم های ....... جلوگیری کنن این همه عشق هاب الکی به وجود نمیاد و این کار فقط میتونه توسط خود ما یعنی جوانان و نوجوانان صورت بگیره
ای بابا به وجود آوردنه اینا هم جونا هست:(
اصلا بعضی ها میگی کارو زندگیشون همیناس:(
عشق شده یه داستان یه رومان یا یه قصه:( اصلا تو واقعیت پیدا نمیشه دیگه:(
خدا کمک کنه:smile34:
ما میتونیم درستش کنیم:smile28:

نادین
Monday 13 April 2009, 07:19AM
کی گفته!!!من خودم یه مثال نقض هستم!:smile55:

j-19
Tuesday 21 April 2009, 10:23PM
جناب عشق منه

من با قسمتي از حرفهاي شما موافقم

بعضي از حرفاي شما بوي زياده روي ميده

لیلادیارمند
Wednesday 20 May 2009, 08:00PM
بزرگترین عشق،عشق به مادر
کوتاه ترین عشق،عشق به دنیا
شیرین ترین عشق،عشق به یار
وماندگارترین عشق،عشق به یار:smile07:

naji2009
Saturday 6 June 2009, 11:49AM
اينكه عاشق نيست عشق ديگه معني نميده همون آدمايي در آوردن كه واقعا عشق و عاشقي رو نميفهمن اصلا كلا نميفهمن يا قلب ندارن يا مغز كه وقتي بهشون ميگي چرا اين كارارو ميكنين چرت طرز فكرتون اينه ميكن تو اين دنيا ديگه عشق واقعي پيدا نميشه
پس ما كه از اون دسته آدمها نيستيم نبايد اين حرفارو قبول كنيم چون اگه ما قبول كنيم رفتاره اونارو توجيح كرديم
هنوزم پيدا ميشه ولي كم رنگ شده اونم دلايل خودشو داره مثل همين زياد شدن جمعيت
خوب قبلا آدما از هم شناخت بيشتري داشتن چون جمعيت كم بود رابطه ها زياد ولي الان بر عكس

عبد من عبادالله
Tuesday 22 September 2009, 06:28PM
با سلام
دوست عزیز مهمترین نهاد اجتماع نزد خداوند خانواده است؛ چرا که در آن گرانبها ترین موجود و هدف آفرینش تمام موجودات دیگر، یعنی "انسان" وارد هستی می شود و رشد می کند. و گرمی و استحکام این نهاد، تلاثیر مستقیم بر روی فرد و شرایط روحی او دارد. به همین علت هر چه موجب تضعیف این نهاد بسیار مقدس شود به شدت مذموم است. و موجب فرودآمدن عذاب الهی می شود. در روایات عبارات عجیبی در این زمینه داریم. مثلا در مورد طلاق فرموده اند که "عرش الهی را می لرزاند"!! یعنی تا این حد در نزد خداوند مهربان، انسان و سرنوشت او مهم است و خداوند از کسانی که به بنده اش و عاقبت او صدمه می زنند به سختی انتقام می گیرد:(:(:(:(:smile34:
قلب مرد و زن خلقت خاصی دارد. اگر شما در تمام طول عمرتان، تنها و تنها مهر یک خانم(و یا آقا) را را در دل داشته باشید و به فرد دیگری دل نبسته باشید عشق او بسیار گرم تر و رابط زناشویی شما بسیار مستحکم تر خواهد بود و این نزد خداوند بسیار نیکو و پسندیده است.
متاسفانه غربیهایی که این راه را نرفتند امروزه به شدت دچار معضلات سنگین آن شده اند. مثلا در ایالات متحده در سال 2003 بیش از 29 درصد کودکان به دنیا آمده پدر و مادری برای خود نمی شناختند!!!!(البته این آمار قدیمی است و مطمئنا امروزه اوضاع خیلی بدتراست) این یعنی 29 درصد انسانهای فردای جامعه به شدت در معرض عقده های روحی و ... هستند و احتمالا دزدان وجنایتکاران و تبه کاران فردای جامعه خواعند بود. و همه اینها غیر از هزینه هایی است که به طور مستقیم بر دولت و اجتماع تحمیل می شود.
موفق و سربلند باشید:smile28:
یا حق:smile07: