PDA

نمايش نسخه نهائي : عشقهاي خياباني

ارزو
Monday 2 February 2004, 09:13PM
شما دوست عزيز
چه نظري در مورد عشقهاي خياباني داريد؟
آيا اين عشقها سرانجام خوبي دارند:
ايا ميتوان اين احساسات را عشق ناميد

اوشو
Friday 6 February 2004, 08:26PM
ز دست ديده ودل هر دو فرياد
كه هر چه ديده بيند دل كند ياد

در اينكه اين عشق ها در اكثر موارد سر انجام خوبي نداره شكي نيست..
ام نبايد از نر دور كرد كه همه چيز از يك نگاه شروع مي شه...

asheghe iran_p
Saturday 3 April 2004, 10:02PM
آرزو عزيز من و ببخش كه امروز بعد از دو ماه اين تاپيك و ديدم و واقعآ نميدونم چه طوري شد كه امروز به اين تاپيك برخوردم در هر حال من جواب سوالهات و به نظر خودم ميدم اميدوارم كه از من دلگير نشي عزيز فقط نظرم رو ميگم.

آرزو عزيز اول بايد عشق را معني كرد و سپس به عشق خياباني پرداخت.
رابطه قلبي بين يك بنده به مخلوق رابطه قلبي يك مادر به فرزند رابطه قلبي يك پسر به دختر يا برعكس.
ما اگر از عشق صحبت ميكنيم بايد معناي آن را هم بدانيم مثلآ اگر من در مورد يه چيزي كه خودم هم معني و مفهوم اون موضوع رو نميدونم صحبت كنم مسلمآ به بن بست خواهم خورد و جوابي براي سوالهاي خود پيدا نخواهم كرد ببين آرزو عزيز مثلآ ما چرا به عشق كه كلمه اي مقدس است به اين راحتي خياباني و غيره را به اون مثل چسب دوقلو مي چسبانيم؟:)
البته قبول دارم بعضي ها از اسم اين كلمه مقدس سوء استفاده ميكنن با آنها حرفي نيست ولي ما خودمون قلبمون رو پاك كنيم و فكرمون رو آزاد و در مورد اين موضوع فكر كنيم كه آيا من بيشتر از همه ميفهمم يا من بهتر از همه سخن ميگويم يا فكر من از همه بهتر است اين من را خط بزنيم و ما كنيم بهتر اين است خودخواه نباشيم آن عشقي كه به خياباني تشبيه شده است امكان دارد خيلي پاك تر و ساده تر و بي رياه تر از عشقي باشد كه خود در آن گرفتار هستيم.
گل عاشق گلي است كه با عطر يك گل مست شود نه هزاران گل.

هر چيزي ممكن است اگر به عشق اعتقاد داريم سرانجام عشق مطمئنآ چيزي نخواهد بود كه ما پشيمان ميشويم اگر هم كه به اين رابطه ء خياباني عشق ميگوئيم مسلمآ نه سرانجام خوبي ندارد.

با اجازه شما جواب اين سوال رو فقط يك كلمه ميگم چون فكر ميكنم جوابش رو گفتم به اين احساسات هرگز نميتوان عشق گفت

ارزو
Saturday 3 April 2004, 11:12PM
خوب اقاپدرام من اصلا ناراحت كه نشدم هيج تازه موافقم هستم من خودم بارها گفتم واز ته دلم هم ميگم كه عشق كلمه مقدسيه كه نميشه در هر موردي بكار برد امامن اين تاپيكابه خاطر دوستم كه دچار مشكل شده بود زدم تا شايد حرف ديگرون را قبول كنه از من كه قبول نكرد و از بدشانسي ام هيچكس به اين تاپيك جواب نداد
به هر حال ممنون

ansar
Sunday 4 April 2004, 06:47PM
ما هم هستيم
يه داداش هم اينجا داري:D

ارزو
Sunday 4 April 2004, 08:10PM
نوشته شده بوسيله ansar
ما هم هستيم
يه داداش هم اينجا داري:D

منظورتون منم
اگه منم ازلطفتون ممنون
واز اشناييتون خوشبختم

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:09PM
ارزو خانوم
همونطور كه داداش پدرام فرمودند عشق واژه مقدسي است .
و همونطور كه ميدانيد ان عشقي كه با يك نگاه پيدا ميشه جنبه مجازي اين واژه است و اون چيزي كه باعث مقدس شدن اين واژه شده عشق حقيقي است .عشقي كه به معبود ختم ويا از او منشآ شود(همانند افرادي چون منصور حلاج)
و سوآلي كه الان مطرح است اينست كه ايا و چگونه از مي توان از عشق مجازي به عشق حقيقي رسيد؟!

ارزو
Sunday 4 April 2004, 09:16PM
ولي به نظر من اول عشق واقعي بوجود مياد بعد عشق مجازي چون انسان فطرتا به دنبال معبود خودشه و وقتي اين فطرت را به كمال رسوند بهش عشق مي وعشق مجازيم در دوران جوني كه اگه پاك وبه دور از گناه باشه عشق ناميده ميشه

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:20PM
نه خير استاد
اون نگاه چيزي جز حس غريزي انسان نيست

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:21PM
غريزه انسان وسيله اي است ادامه حيات انسان تو اين كره خاكي

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:22PM
اون نگاه هم از اين نشآط ميگيره

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:26PM
وقتي شما كسي را دوست داريد اون فرد را براي خودتون ميخواهيد و اين نوعي خود خواهي است .(مثل كساني كه به معشوق خود نمي رسند و يا خودشون را مي كشند يا معشوقه را) .
ولي در عشق حقيقي از اين حرفها نيست

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:28PM
در عشق حقيقي عاشق در معشوق حل ميشه فنا شدن خود را در معشوق طلب ميكند.

ارزو
Sunday 4 April 2004, 09:34PM
نوشته شده بوسيله ansar
وقتي شما كسي را دوست داريد اون فرد را براي خودتون ميخواهيد و اين نوعي خود خواهي است .(مثل كساني كه به معشوق خود نمي رسند و يا خودشون را مي كشند يا معشوقه را) .
ولي در عشق حقيقي از اين حرفها نيست

اقا انصار من از اوناييم كه نميخوام به عشقم برسم اينا تو تاپيك ازدواج هم گفتم عشق من به دور از هرگونه الودگيه وپاكه پاكه ولي براي اينكه خوشبختي اون كامل باشه هرگز بهش نميرسم چون اگه نتونم خوشبختش كنم خودمو نميبخشم ومنم نه خودم را ميكشم نه اونا

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:38PM
ببخشيدا ولي اين ها همش تو حرفه
در عمل اين شما و اين حس غريزه شما

ansar
Sunday 4 April 2004, 09:40PM
در ضمن اون فقط يه مثال بود:cool:
شما كه بخواهي هم نمي تووني يه مگسي رو بكشي:p:D

asheghe iran_p
Sunday 4 April 2004, 11:07PM
و سوآلي كه الان مطرح است اينست كه ايا و چگونه از مي توان از عشق مجازي به عشق حقيقي رسيد؟!

خوشحالم كه دوستان همينطور به جمع ما مي پيوندند و در مورد مسائلي كه شايد هر كدوم از آنها سوالي در ذهن ما باشد بحث ميكنند دوست عزيز من براي جواب به سوال شما براي اينكه گمراه نشويد و جواب كامل خود را پيدا كنيد من به اثل موضوع ميپردازم دوستان اگر ما ميگوئيم عشق پس بايد معاني زيادي هم براي اين واژه پيدا كنيم من اينطوري معني ميكنم

عشق يعني:
رابطهء قلبي
نزديكي با خدا
دوري از گناه
قلب پاك
بي رياه و ساده

پس اون چيزي رو كه شما گفتيد عشق مجازي بايد خدمت شما عرض كنم كه دوست من ما مگر چند نوع عشق داريم؟
مگر غير از اين هست كه يك نوع عشق داريم شما حتمآ دليلي براي اين حرف داريد كه ميگوئيد عشق مجازي ولي من چيزي رو به اسم عشق مجازي نميشناسم
شايد منظور شما هوس است كه اون موضوع كاملآ با عشق فرق ميكند هوس يك رابطهء يك طرفه و دوري از خدا و همراه با نفرت و ترس و پليدي و گناه است ما كلمه هاي زيادي را به عشق ميچسبانيم كه به نظر من كاملآ اشتباه است اگر ميگوئيم عشق مقدس است پس دليلي براي گفتن عشق مجازي نمي بينيم اون هوس است.
اميدوارم كه به جوابتون رسيده باشيد و اين رو بدونيد هرگز از هوس نميشود به عشق رسيد من نميگم عشق واقعي يا حقيقي چون عشق نيازي به حقيقي بودنش ندارد اين براي همه ثابت شده است.
شاد باشيد و ديگران را هم شاد كنيد
:)

maryam
Sunday 4 April 2004, 11:09PM
چرتانگوليه!:D
به طور قطع همه موفق و ناموفق نميشن...درصدي موفق و درصدي ناموفقن!
اووم...شايد بعضياشو..همونايي كه موفق ميشن!;)

ansar
Monday 5 April 2004, 03:29AM
باید عرض کنم که عشق به ماده را در تمامی کتب فلسفه عشق مجازی نامیده اند.مانند انسان به انسان
این درست که در 2 حال باید صداقت و پاکی داشت.
ولی هیچ وقت نمی توان اون احساسی را که در عشق با خدا دارید با عشق ماده داشته باشید

asheghe iran_p
Monday 5 April 2004, 04:15AM
بله دوست عزيز حق باشماست من هم حتي به بعضي كتبها كه مراجعه كردم اين موضوع رو اونجا هم خوندم ولي اين رو بايد به خاطر داشته باشيم كه نظرات نويسنده اون كتاب مسلمآ با نظر خواننده اون كتاب مسلمآ فرق ميكنه من هم همون اول گفتم كه اين نظر من در مورد عشق است آخه هر كسي عشق رو همون جوري تعريف ميكنه كه ميبينه.
ولی هیچ وقت نمی توان اون احساسی را که در عشق با خدا دارید با عشق ماده داشته باشید
اينكه شكي نيست حق باشماست

آق فري
Monday 5 April 2004, 09:42AM
عشق خياباني...........!

چيز بدي نيست ولي نبايد زياد بري تو نخش
سرانجامش هم كه خب به خيلي چيزا بستگي داره به پسره به دخترا.....
به نظر من اگه جفتشون هم دفعه’ اولشون باشه سرانجام خوبي داره...

ارزو
Monday 5 April 2004, 09:45AM
نوشته شده بوسيله آق فري
عشق خياباني...........!

چيز بدي نيست ولي نبايد زياد بري تو نخش
سرانجامش هم كه خب به خيلي چيزا بستگي داره به پسره به دخترا.....
به نظر من اگه جفتشون هم دفعه’ اولشون باشه سرانجام خوبي داره...
چـــــــــــــــــــرا ؟؟؟؟

نادون
Monday 5 April 2004, 10:35PM
:oمن یه نظر خیلی فیلسوفی در خور عقل یه نادون دارم:
دوستان اول بگم به نظر من عشق هم از فطرت انسان چون ذاتش پاکه درست و چرا این جور برداشت نمی کنیم که با یک عشق مجازی به یه عشق حقیقی برسیم و با اون به عشق حقیقی که خود خداست برسیم اشتباه خیلی هامون اینه که فکر می کنیم خدا مارو برای (استغفرالله) برای چاکرم نوکرم کردنمون افریده , تا اینکه پینه ببنده پوستمون ولی نه به خود خدا قسم خدا می خواد فقط ما به یقین برسیم که خدایی هست اگه یقین کنیم حالا هر کس در گنجایش خودش می تونه هر چی خواست از خدا بگیره و نه تنها ترس نداشته باشه از ذوق اینه کاری رو درست انجام داده خداشو سپاسگذار باشه.
در ثانی علاقه به جنس مخالف کفر نیست عزیزان که؟!!! آدم و حوا رو فراموش نکنید .
با حرف مریم خانوم خیل موافقمم توی هر 3 جوابش چون خوبیش اینه کلی حرف می زنه;) و ارزو هم که مثه همیشه دید مثبت نگاه میکنه و بگم که منم عشق در گذشت و از اودور شدن بخاطر نزدیک شدن اون به خوشبختی می دونم ( این اوج عاشقیه) با دوست ایرانی هم موافقم تا حدودی ولی باید بدونیم خدا ظرفیت هر موجودش یکی نیافریده پس هیچ وقت توقع یه پاکی همشونو به یه اندازه و یکسان نداره!
سرتونو درد اوردم .معذرت:)

فربد
Tuesday 24 August 2004, 11:50AM
عشقهای خیابانی به نسیم مژه برهم زدنی خاموش است

آق فري
Tuesday 24 August 2004, 01:56PM
آرزو خانوم از روي تجربه مي گم.....

mahdi1060
Wednesday 25 August 2004, 01:28AM
در مورد عشق حرف های زیادی هست و نظر هر کس با دیگری متفاوته. اینی که می گم نظر منه و حاضرم ازش دفاع کنم:
باید بگم که به یکی بودن عشق اعتقاد ندارم و معتقدم که عشق ها زیادن. ولی همشون به جز یکی عشق های تحمیلی طبیعت و فطرت انسان هستن. مثل عشق مادر به فرزند. عشق فرزند به مادر. عشق انسان به خدا و عشق خدا به انسان. عشق پدر به فرزند و الخ. اينا همه و همه عشق هاي طبيعي و تحميلي فطرت انساني اند. و شكي نيست كه با هم متفاوتند و از نوكران فطرت براي تكميل انسان هستن. عشق هاي مصلحتي شايد.
ولي تنها يك عشق زاده خود آدمي است. بنده طبيعت و فطرت نيست. عشق انسان به انسان. عشق يك جنس به جنس مخالفش. پيوند دو روح ارزشمند در وراي سر زمين خاكي. نمي خوام بگم يكي از عشق ها از ديگري برتره يا نه. بحث مقايسه نيست. بحث سر تفاوت هاست.

فربد
Tuesday 31 August 2004, 04:30PM
كسي تجربش رو داشته ؟