PDA

نمايش نسخه نهائي : مشکل در ارتباط با کانکشن دیالاپ Share شده

God's creature
Sunday 23 November 2008, 10:20AM
دوتا سیستم رو با هم شبکه کردم؛ بطور مستقیم (اصطلاحا پی سی به پی سی).
الان در یکی از سیستمها اینترنت دیالاپ داریم که سیستم دیگه هم باید از طریق اون وارد اینترنت بشه.
اون کانکشن اینترنت دیالاپ رو share کردم و قسمت allow netword users to control or disable this connection (ببخشید از حافظهء خودم نوشتم و ممکنه دقیقا عین متنش نباشه) رو هم تیک زدم. تنظیم اجازه دادن ارتباط Upnp هم در فایروال ویندوز در هر دو سیستم فعاله.
فقط یکی از سیستمها ایکس پی سرویس پک ۲ و دیگری ۳ هست.
الان هم مشکل در شیر بودن اینترنت نداریم و سیستم دیگه میتونه از کانکشن سیستمی که اتصال دیالاپ رو داره استفاده کنه.
اما فقط یک مشکل هست و اونم اینکه اون کانکشن شیر شده در سیستم دیگه که از کانکشن سیستم اصلی استفاده میکنه ظاهر نمیشه و قابل کنترل نیست.
بنابراین مجبوریم به متصدی سیستم اصلی بگیم که اینترنت رو کی وصل بکنه و کی قطع بکنه. البته گاهی هم از ریموت دسکتاپ برای کنترل ارتباط اینترنت از سیستم دیگر استفاده میکنم، ولی مشکلش اینه که موقع کار متصدی سیستم دیگه نمیشه اینکار رو کرد، چون موقع اتصال ریموت دسکتاپ، متصدی لاگ آوت (یا شاید سویچ یوزر) میشه.
اونطور که در هلپ ویندوز خوندم کانکشن شیر شده باید در قسمت network connections سیستم های دیگه ظاهر بشه و از هر سیستم قابل کنترل باشه (البته اگه اون قسمت که بالا گفتم تیک خورده باشه). اما اینطور نیست و هر کاری کردم اثری ازش پیدا نشد. حتی با غیرفعال کردن کامل فایروال ویندوز. حالا نمیدونم اشکال کجای کاره و ممکنه دیگه از چی باشه. گفتم ببینم کسی با اینکار آشنایی و تجربه ای راجع بهش داره یا چیزی در اینمورد میدونه و بنظرش میرسه یا خیر و منو راهنمایی کنه.

با تشکر پیشاپیش از توجه شما.

صبح
Sunday 23 November 2008, 03:22PM
سلام
تو تنظیمات لن سرویس دهنده ، آیا این مختصات رو انتخاب کردین ؟باید فقط Internet Protocol / TCP-IP فعال باشه :) ریستارت هم بکنید .

http://www.microsoft.com/library/media/1033/windowsxp/images/using/networking/expert/ICS_01.jpg

Folaani
Tuesday 25 November 2008, 12:05AM
باید فقط Internet Protocol / TCP-IP فعال باشه
مطمئنی آقای صبح؟!

صبح
Tuesday 25 November 2008, 01:07AM
مطمئنی آقای صبح؟!
ما که امتحان می کردیم اینطوری به سرانجام می رسید .

نوشته قبل عکس باهاش بود ، شما نمی بیندش ؟

Folaani
Tuesday 25 November 2008, 06:42PM
چرا عکس معلوم بود.
اگر بجای «باید فقط» میگفتید «فقط باید» بنظرم مشکل حل بود.
چون بنظرم اونیکی گزینه ها هم برای کارهای دیگه لازمن.