PDA

نمايش نسخه نهائي : ذخيره و بازيابي اطلاعات

میرزا عبدالزکی
Wednesday 26 November 2008, 01:41PM
بسمه تعالي
در اين سرنگار به بررسي درس ذخيره و بازيابي اطلاعات مي پردازيم.
از همه عزيزان خواهشمندم در اين بحث شركت كنند.

میرزا عبدالزکی
Wednesday 26 November 2008, 01:41PM
دیسک مغناطیسی

معرفی دیسک
رسانه ای ایست گردان ، با امکان دستیابی مستقیم به داده های ذخیره شده و به آن اصطلاحاً DASD می گویند . در اساس صفحه ای مدور است . ( به قطر 8/1 تا 14 اینچ ) مغناطیس (http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D9%85%D8%BA%D9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3) شونده و گردان حول محوری عمودی . یک یا هردو رویه صفحه از غشائ فرو مغناطیس به ضخامت چند هزارم میلی متر پوشیده شده است. براین غشا شیارهایی به صورت دوائر متحدالمرکز و یا به صورت حلزون وار وجود دارد که از بیرون به درون و معمولاً با شروع از صفر، شماره گذاری می شوند. فاصله هر دو شیار حدود 021/0 اینچ است. داده ها به صورت رشته بیتی روی شیارها ضبط می شوند و تکنیکهای مختلفی برای ضبط وجود دارد
به طور کلی نواحی رویه از بیرون به درون عبارتند از :
-ناحیه فرود نوک
-ناحیه شروع حرکت
-ناحیه احتیاطی بیرونی
-ناحیه شیارهای ضبط داده
-ناحیه احتیاطی درونی
-ناحیه احتیاطی نهایی
از آنجا که دیسک پس از شروع به گردش، پس از مدت کوتاهی به سرعت گردش ثابتی می رسد و به طور مداوم در چرخش است ، ( البته نه در همه انواع ) لذا در نوع سخت آن باید نوک خواندن/نوشتن فاصله بسیار اندکی با رویه داشته باشد. در فاصله بین نوک و رویه هوای تصفیه شده جریان دارد. هرگونه آلودگی هوا باعث خدشه دار شدن رویه می شود.

زانا
Wednesday 26 November 2008, 07:08PM
:smile09::Dنمی خوام دل سردت کنم ولی اینا برای کاربرای معمولی کامپیوتر هیچ اهمیتی نداره که چی چه جوری کجا ذخیره میشه:Dپس تایپکت فکر نکنم همچین بازدید کننده ای داشته باشه:D

میرزا عبدالزکی
Wednesday 26 November 2008, 07:26PM
:(:(:(
مطمئني نمي خواي دلسردم كني؟؟
:(:(:(

زانا
Wednesday 26 November 2008, 07:28PM
:Dخب من که 18 همین ماه امتحان ذخیره دارم.اگه تو اینجا بنویسی منم بخونم نمرم بهتر میشه واسه من که بهترم میشه
بیا اینم دل گرمی

میرزا عبدالزکی
Wednesday 26 November 2008, 07:39PM
حالا بهتر شد:D
من نمرم شد 19. ببينم شما چي كار مي كني.

زانا
Wednesday 26 November 2008, 07:47PM
:Dبابا درس خون
والله من کل درسا رو به ده راضیم برای بیشتر هم نمی خونم:D

زانا
Wednesday 26 November 2008, 07:47PM
سه تا امتحان میان ترم دادیم
ریاضی
زبان
اصول سر پرستی
هر سه رو جمع کن 19 نمیشه

میرزا عبدالزکی
Wednesday 26 November 2008, 10:20PM
بابا درس خون چيه. اون موقع همش برا نمره درس مي خونديم. اما حالا فهميدم همه عمرم بر فنا بود.

زانا
Thursday 27 November 2008, 06:20PM
دوستانی که بحث های میرزا رو دنبال میکنن میتونن با استفاده از کتابی به اسمpcinterاگه اشتباه نکرده باشمم با زبان کیو بیسیک و سی و اسمبی به طور عملی هم رو سخت افزار کار کنن و با فایل سیستم بیشتر اشنا بشن.ادامه بده میرزا خان.

میرزا عبدالزکی
Thursday 27 November 2008, 06:55PM
زانا خودت ادامه بده. اصلاً وقت سر خاروندن ندارم:(
زانا نمي تونم دو ماه بيام باشگاه.
جان من اگه تونستي اسن سرنگار رو ادامه بده.
پس خداحافظ همين حالا.

زانا
Thursday 27 November 2008, 07:22PM
:Dای بابا خدا به داد برسه.

زانا
Thursday 27 November 2008, 07:28PM
:D
اقا شروع میکنیم
این بحثی که میرزا خان شروع کردن مربوط به کتاب ذخیره و بازیابیه که تو اکثر کشور ها برای رشته کامپیوتر جزو دروس اصلیه.
. به نحوه ذخیره داده ها بر روی دست گاهای جانبی میپردازه.اخه من نمیدونم این چه ربطی به کاربرای معمولی داره .اونا چه احتیاجی داارن بدونن هاردشون چند بار در دقیقه میچرخه .چقدر از حافظشون رو سیستم مصرف میکنه.داده ها چطوری ذخیره میشن و...:D
اقا برید چهار تا کتاب خارجی بخونید حله.:D