PDA

نمايش نسخه نهائي : درخواست معرفی کتاب

Movahhed
Sunday 14 December 2008, 11:08AM
به نام خدا
سلام دوستان
لطفا یک چندتایی کتاب معتبر در مورد تاریخ ایران چه پیش و چه پس از اسلام را معرفی بفرمایید
خواهشمندم تعصبات دینی یا ملی را کنار بگذارید:smile27: و مرا در جستجوی حقیقت کمک کنید و نیز خواهش می کنم که کتابهای معتبر که واقعا ارزش خواندن را دارند معرفی بفرمایید

bahare_p
Sunday 14 December 2008, 12:04PM
سلام جناب موحد
من یک کتاب به شما پیشنهاد می کنم که البته بیشتر در زمینه ی جامعه شناسیه اما خوب وامدار تاریخ هم هست
افسون زدگی جدید ازآقای داریوش شایگان.آسیا در برابر غرب هم از همین نویسنده رو من بسیار پسندیدم.
از خوندنشون پشیمان نخواهید شد.

صبح
Sunday 14 December 2008, 06:34PM
سلام
برای مطالعه تاریخ شما باید همه چیز را _تا حد امکان_ بخوانید و سپس با بی طرفی و صداقت تحلیل کنید ....
برای فهم تاریخ ، هرگز یک کتاب و دو کتاب کافی نیست . و اگر وقت کافی دارید روزانه به یک کتابخانه بروید و قفسه های مربوط به تاریخ را از مطالعه خود بگذرانید :p و تازه آن هم کافی نیست باید ضمن مشورت با افراد مطرح از جریانهای مختلف ، به مطالعه کتب برتر بپردازید .

3Reza
Monday 15 December 2008, 09:37AM
حق با جناب صبح هست. . . .:) ولی اگه میخواهی یه کتاب بخونی، به نظر من، سرزمین جاوید، ترجمه زبیح الله منصوری، خیلی بهت کمک میکنه. . . . :)

mastaneh20_21
Monday 15 December 2008, 01:13PM
الته باید بگم کتابهای ذبیح الله منصوری بیشتر به عنوان یک رمان مورد استفاده قرار میگیرد و ارزش تاریخی چندانی ندارد

Movahhed
Monday 15 December 2008, 04:46PM
سلام
برای مطالعه تاریخ شما باید همه چیز را _تا حد امکان_ بخوانید و سپس با بی طرفی و صداقت تحلیل کنید ....
برای فهم تاریخ ، هرگز یک کتاب و دو کتاب کافی نیست . و اگر وقت کافی دارید روزانه به یک کتابخانه بروید و قفسه های مربوط به تاریخ را از مطالعه خود بگذرانید :p و تازه آن هم کافی نیست باید ضمن مشورت با افراد مطرح از جریانهای مختلف ، به مطالعه کتب برتر بپردازید .

"صبح" عزیز
خوب من هم همین کار را کرده ام پیام گذاشته ام تا همه تجربیاتشان را منتقل کنند
ثانیا ما انواع و اقسام کتابهای تاریخی داریم که هرکسی مطابق با سلیقه اش نوشته یکی چون خیلی به ایران می نازد (ایران باستان) یک سری حقایق را کتمان می کند دیگری چون به اسلام یا هر دین دیگری تعصب خشک دارد همین کاررا می کند ولی آیا در این بین کتابهایی هم هستند که توسط محققانی با انصاف نوشته شده باشند؟:confused:
در ضمن من آنقدر وقت ندارم که با آزمایش و خطا بتوانم کتابهای درست و غلط را از هم تشخیص بدهم:D
پاینده باشید
به امید ظهور...:smile07:

3Reza
Monday 15 December 2008, 06:15PM
الته باید بگم کتابهای ذبیح الله منصوری بیشتر به عنوان یک رمان مورد استفاده قرار میگیرد و ارزش تاریخی چندانی ندارد

سلام
طبق کدامین سند؟؟!!!!
در ضمن کتاب "سرزمین جاوید" توسط منصوری ترجمه شده است. . . .:)

نگارینا
Monday 15 December 2008, 09:51PM
بیشتر کتابای معتبر درمورد تاریخ ایران باستان نوشته ی یونانیاس که پر از غرض ورزیه
از طرفی وقایع رو هرکسی هرجوری بخواد تفسیرمیکنه
تازه یه چیز دیگه هم هست
شما اگه بخواین خوب ودقیق بررسی کنین باید یه دوره ی خاص رو درنظر بگیرین وروی اون مطالعه کنین

Movahhed
Wednesday 17 December 2008, 01:49PM
بیشتر کتابای معتبر درمورد تاریخ ایران باستان نوشته ی یونانیاس که پر از غرض ورزیه
تازه یه چیز دیگه هم هست
شما اگه بخواین خوب ودقیق بررسی کنین باید یه دوره ی خاص رو درنظر بگیرین وروی اون مطالعه کنین

بله خودم می دانم که پر از غرض ورزیه:mad:
در ضمن به نکته ی خوبی اشاره شد من می خواهم کتابهای مربوط به تاریخ ایران باستان را بخوانم:smile28: ... در ضمن می خواهم ببینم کتابهای آقای ناصر پور پیرار چطوره؟:smile09:

3Reza
Wednesday 17 December 2008, 08:45PM
بله خودم می دانم که پر از غرض ورزیه:mad:
در ضمن به نکته ی خوبی اشاره شد من می خواهم کتابهای مربوط به تاریخ ایران باستان را بخوانم:smile28: ... در ضمن می خواهم ببینم کتابهای آقای ناصر پور پیرار چطوره؟:smile09:
به به. . . ناصر خان!!!!:D:D
آقا، جونم واست بگه که من کتابای دوره ای ایشون (فکر کنم 12 تا باشه) رو دارم. ایشون واقعا در جعل و تحریف تاریخ، استادن! از یه جایی شروع میکنه، اینقدر میکوبه، آخرش هم یه نتیجه گیریایی میکنه واقعا خنده داره! بذار یه نصحیت برادرانه بهت بکنم، بعد از اینکه کتابای ناصر خان(مثله اینکه ایشون مرید پان ترکیستها و پان عربیستها هستن)، کتبی که در جواب ایشون نوشته شده اند رو هم مطالعه بفرمایید.
این ناصر خان، حدودا سال 81-82 مطرح شدند و خیلی هم سر و صدا کردند، اما بعد از مدتی که حرفاش به نقد گذاشته شد، الان دیگه زیاد سروصدا نمیکنه!
من یه سی دی از ایشون در مورد تخت جمشید (تختگاه هیچکس) دارم که چیزایی که میگه، کاملا برخلاف کاوشهای باستان شناسان تا این زمان بوده.
اگه بخواهی، میتونم توضیحات بیشتری بدم، ولی طول میکشه و باید صبر داشته باشی. . . .:)

mastaneh20_21
Tuesday 23 December 2008, 11:42AM
سلام
طبق کدامین سند؟؟!!!!
در ضمن کتاب "سرزمین جاوید" توسط منصوری ترجمه شده است. . . .:)
بنده هم منظورم ترجمه های این اقا بود ایشون وقتی یک کتابی را می خوان ترجمه کنن عقاید و گفته های خودشون را وارد کتاب می کنن و درواقع کتابیکه ایشون ترجمه می کنن کلی با متن اصلی متفاوت است میتونید خودتون تطبیق بدید یا از یک استاد تاریخ سوال کنید

mastaneh20_21
Tuesday 23 December 2008, 11:54AM
تازه یه چیز دیگه هم هست
کسایی که رشته تاریخ میخونن یکی از کارهاشون شناخت و بررسی منابع اساسی اون دوره و سنجیدن و مقایسه اون کتاب با کتابهای دیگر و... است
از طرفی انها یک درس به نام شناخت منابع دارند
مسلما نویسندگان پر غرض بسیارند
شما علاوه بر انتخاب و بررسی تنها یک دوره باید نویسنده اون عصر و گرایشاتش را بشناسین