PDA

نمايش نسخه نهائي : بدعتهایی که بعد از پیامبر اهل سنت ایجاد کردند

min
Tuesday 23 December 2008, 02:00AM
در اینجا احادیث و روایاتی را می آورم که نشان دهنده بدعت اهل سنت در دین است .
اکثر این منابع متعلق به اهل سنت است و یا اهل سنت قبول دارند

min
Tuesday 23 December 2008, 02:01AM
زهری ، از بزرگان اهل سنت می گوید : نخستین کسی که بسم اللخ الرحمن الرحیم را در نماز آهسته خواند عمروبن سعید بن عاص بود . گویا آهسته خواندن بسم الله الرحمن الرحیم از بدعت های امویان بوده است .
سیر اعلام النبلا ج 5 ص 343

min
Tuesday 23 December 2008, 02:01AM
خلیفه دوم نسبت به سه چیز هشدار داد و گفت : سه چسز در زمان رسول الله (ص) رسمیت داشت و من از آنها باز می دارم و انجام دهنده آنها ر امواخذه می کنم :
1- متعه زنان ( ازدواج موقت ) 2 – متعه حج 3 – گفتن حی علی خیرالعمل
یعدالدین تفتازانی ؛ شرح مقاصد ص2835

min
Tuesday 23 December 2008, 02:02AM
هرگاه از ابن عباس در مورد کیفیت وضو می پرسیدند او در پاسخ می گفت : وحی الهی بر مسح بر پا وارد شده است و نیز می گفت : مردم اصرار بر شستن پا کردند در حالی که کتاب خدا مسح را فرمان داده است .
سیوطی ، الدررالمنثور ج3 ص4-1

min
Tuesday 23 December 2008, 02:02AM
در صحیح مسلم جلد 8 صفحه 122 از پیامبر اکرم (ص) این کلام نقل شده است : در میان اصحاب من دوازده نفر منافق وجود دارد که هشت نفر آنان هرگز وارد بهشت نمی شوند . آیا سخن با ادعایی مه همه صحابه را بدون استثنا هادل می دانند سازگار است ؟

min
Tuesday 23 December 2008, 02:03AM
در مستدرک علی الصحیحین جلد 4 صفحه 481 از حاکم نیشابوری یکی از محدثان بنام اهل سنت می نویسد : پیامبر اکرم (ص) حکم بن عاص و فرزندان او را لعن کرد ؛ در حالی که او و فرزندانش از صحابه بودند .
در حدیثی که در کتب معتبر شیعه و سنی آمده پیامبر اکرم می فرمایند :
« فاطمه بضعه منی من اغضبها اغضبنی »
یعنی فاطمه پاره تن من است و هر کس او را به خشم بیاورد من را به خشم آورده . این حدیث در صحیح بخاری هم آمده – نمی دانم اهل سنت حرکت خلیفه اول و دوم در غصب فدک و خلافت را چگونه با وجود این حدیث توجیه می کنند.

min
Tuesday 23 December 2008, 02:04AM
برادران و خواهران عزیز
آیا کسی اعتقادات وهابیان به خدا و گونه اعتقادات آنها را می دانند در کدام کتاب نوشته .
لطف کنند اینجا بنویسند .

min
Tuesday 23 December 2008, 10:24PM
ابن عباس می گوید «‌پیامبر در مدینه منوره بین نماز ظهر و عصر و نماز مغرب و عشا جمع نمود ؛ بدون اینکه در حال سفر باشد و یا باران ببارد »‌ از ابن عباس پرسیدند : چرا پیامبر اکرم (ص) بین دو نماز جمع نمود ؟ گفت : زیرا پیامبر (ص) می خواست برای امت خود ، گشایش و تسهیل ایجاد نموده باشد .
کنزل العمال کتاب الصلاه ج 8

عبد من عبادالله
Wednesday 24 December 2008, 09:45AM
با سلام و تشكر از شما
مجموعه زيبايي بود
خداوند توفيقتان دهد. :smile07:
اللهم اكشف هذه الغمة عن هذه الامه بحضوره(ع)

min
Thursday 25 December 2008, 02:44AM
آقایان شدیدا دنبال کتابی می گردم که اعتقادات مسخره وهابیها نسبت ر=به خدا را داشته باشه . اگر کتاب خود وهابیها باشه چه بهتر . مخصوصا یکبار یک جا اعتقادی را خوندم که نوشته بود خداوند هر شب جمعه سوار بر خرش از آسمانها به زمین می آید و بام به بام به مسلمانها سر کشی می کند . بعد جزو مستحبات شب جمعه نوشته بود در بامها کاه بریزند تا خر خدا از آنها بخورد .
اما یادم نیست این داخل کدام کتابآنها بود .
آیا کسی آدرس دقیقی از این منابع داره ؟