زرین کوب
Saturday 27 December 2008, 01:07PM
http://www.jonge-khabar.com/news/articlekhabar.php?id=52238 امامی کاشانی درنماز جمعه: براساس احادیث معتبر، مسیح و امام زمان با هم ظهور می کنند (تیتر از جنگ خبر) برنا آيت الله امامي کاشاني اظهار داشت: من از تمام دانشگاهيان و همچنين جوانان کشور مي خواهم که قدر عمر خود را بدانند و به بحث پژوهش و همچنين علم آموزي و انديشه ورزي توجه ويژه داشته باشند. به گزارش خبرنگار سياسي برنا، آيت الله امامي کاشاني طي سخناني در خطبه هاي امروز نماز جمعه تهران با اشاره به فرا رسيدن ولادت حضرت مسيح و تبريک آن به تمام مسيحيان جهان، گفت: در قرآن کريم در خصوص تولد حضرت عيسي (ع) آمده است که حضرت عيسي با سلام متولد شد و اين پيغمبر خدا در ادامه زندگي نيز با سلام زندگي کرد و با سلام رحلت کرد و با سلام در روز قيامت محشور خواهد شد. وي افزود: از همين رو است که حضرت عيسي پيامبر صلح و آرامش بود و شما نيز بايد به دنبال صلح و آرامش باشيد. خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به سلطه صهيونيست ها در کشور هاي مسيحي، ادامه داد: من به تمام مسيحيان توصيه مي کنم تا جلوي حکومت صهيونيست ها را بر کشورهاي خود بگيريد. چرا که در روايات ما نيز آمده است که شما مسيحيان در آخر زمان با صهيونيست ها جنگ خواهيد کرد و بر آنان پيروز خواهيد شد. وي گفت: حکومتي که امروزه صهيونيست ها در دنياي مسيحي دارند باعث تاسف است البته همکاري برخي از حکومت هاي کشورهاي اسلامي نيز با آنان جاي تاسف دارد. عضو مجلس خبرگان رهبري افزود: به هر حال درست نيست که مردم غزه در چنين فشار عظيمي باشند و پير و جوان و بيمار در محاصره غذايي به سر ببرند و شما در قبال اين جنايات سکوت کنيد. وي بيان داشت: شما چگونه چنين ننگي را در تاريخ پاسخ خواهيد گفت و با آنها هماهنگ مي شويد؛ وجدان بشريت کجا رفت، انسانيت چه شد و چرا شما فقط به دنبال زندگي خود هستيد، چرا به پيام ولادت حضرت عيسي بي توجه هستيد؟ آيت الله امامي کاشاني ادامه داد: در قرآن کريم از حضرت عيسي به عنوان يک پيغمبر بزرگ ياد شده است و چنان از او تجليل شده که در کتاب هاي مسيحيان نمي توان همانندي براي آن پيدا کرد. البته اسلام نيز دين صلح و آرامش است و اتهاماتي که مبني بر طرفداري نظام جمهوري اسلامي ايران از تروريست ها مطرح مي شود کاملاً غير واقعي است. وي با اشاره به برخي از احاديث معتبر ادامه داد: در اين احاديث به وضوح از حضور حضرت مسيح در قيام حضرت مهدي (ع) و اقتداي ايشان به ولي امر مسلمين جهان ياد شده است. امام جمعه موقت تهران در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به پيام تاريخي امام مبني بر تشکيل سپاه حفاظت هواپيمايي کشور، گفت: 25 سال از حضور برادران سپاه در فرودگاه ها و مبادي هوايي کشور مي گذرد و تا کنون خدمات بسياري نيز در اين زمينه به مردم عزيز ارايه شده است. وي همچنين با اشاره به بحث پژوهش و ضرورت انجام آن در تمام سطوح علمي، اظهار داشت: يکي از دلايل موفقيت کشورهاي به نسبت کوچک اروپايي توجه ويژه به بحث پژوهش است. عضو مجمع خبرگان رهبري ادامه داد: البته مقام معظم رهبري نيز بارها در سخنان خود به ضرورت بحث پژوهش و گسترش آن در بين جوانان و دانشگاهيان کشور اشاره کردند. وي تصريح کرد: از همين رو من از تمام دانشگاهيان و همچنين جوانان کشور مي خواهم که قدر عمر خود را بدانند و به بحث پژوهش و همچنين علم آموزي و انديشه ورزي توجه ويژه داشته باشند. آيت الله امامي کاشاني در خطبه اول نماز جمعه نيز با اشاره به فرارسيدن ماه محرم به ذکر سخناني پيرامون حادثه عاشورا پرداخت و گفت: اين حادثه باقي است و ما موظف هستيم به بقاي آن بکوشيم و درسهايي که از کربلا بايد آموخت، بياموزيم. وي ضمن انتقاد شديد از برخي از حرکاتي که سبب وهن عزاداري سيد و سالار شهيدان مي شود، اظهار کرد: من نمي دانم که چرا برخي از افراد به چنين کارهايي دست مي زنند و زمينه تبليغات گسترده بر عليه نظام جمهوري اسلامي ايران را فراهم مي کنند. عضو مجلس خبرگان رهبري اضافه کرد: چرا در حالي که ولي امر مسلمين و بسياري از مراجع در قم و نجف بحث قمه زني را تحريم کردند با اين حال برخي از افراد دست به چنين کارهايي مي زنند؟ وي بيان داشت: ما بايد به سراغ درس هاي نهضت عاشورا برويم و از کارهايي که سبب به وجود آوردن جو ضد شيعه و اسلام در جهان مي شود خود داري کنيم. آيت الله امامي کاشاني افزود: از همين رو بايد به نقش علما و روحانيون به خصوص بحث حديث توجه ويژه داشته باشيم. خطيب نماز جمعه تهران در پايان سخنان خود با اشاره به بحث آلودگي هوا خواستار توجه ويژه مسئولان و مردم به اين امر مهم شد. کسی نمی آید منتظر نباشید!