PDA

نمايش نسخه نهائي : عزاداری نکنید چون وهابی ها و کفار دوست ندارند و نمی پسندند

یا علی اغاز عشق
Thursday 1 January 2009, 10:00AM
با سلام

مد تها است جماعتی مغرض و جهال در ایام محرم و عزا داری امام حسین علیه السلام به مخالفت با عزاداری امام حسین بر می خیزند چون وهابیها و کفار عزاداری را نمی پسندند

و به همین جهت ایت ا... وحید خراسانی به این مخالفتها جواب دادند و می فرمایند:

حالا كمال پستي، نهايت دنائت اينه كه در اين مملكت، شعائر حسيني را سست كنيم براي اينكه يك همچه ملتهايي مستغرق در اوهام به نظر خفت به اين شعائر نكاه نكنند، مصيبت اينه، اين اندازه جهل بر مردم سيطره كنه، تصور كنند اين عزاداريها زياده، بايد خرازي بشه، اينه كه فقه دين لازمه، فهم دين لازمه، همه اين مسائل در اثر جهله، تمام اين غوغا در اين مملكت، با همه اين دسته ها، با همه اين هيئتها، همه در مقابل عظمت مصيبت ناجيزه، نه خود او شناخته شده، نه كار او شناخته شده،

alavee
Thursday 1 January 2009, 11:12AM
بسم الله الرحمن الرحيم
آري! تمام اين غوغا در اين مملكت، با همه اين دسته ها، با همه اين هيئتها، همه در مقابل عظمت مصيبت ناچيزه، پس ما با اعمالمان بر اين مصيبت نيفزايم. عزاداري و گريه بر امام حسين (ع) حتي اگر منحصر به محرم نباشد باز هم كم است زيرا براي ما شيعيان؛ كل يوم عاشورا و كل ارض كربلا. بايد شعائر را حفظ كرد و مانع ورود انحرافات به عزاداري ها شد. مطمئن باشيد خطر انحرافات در سست كردن شعائر حسيني كمتر از ترك عزاداري نيست. نگذاريد عزاداري باعث سستي دين شود.

سخنراني اين هفته آقاي قرائتي با موضوع معروف‌ها و منكرها در عزاداري‌ها بود كه حاوي مطالب ارزنده ومفيدي است. من به صورت فهرست وار در اينجا نقل مي كنم. علاقه مندان جهت مطالعه به لينك زير مراجعه فرمايند.
http://www.gharaati.ir/show.php?page=darsha&id=1862
1- اشك و گريه همراه با شعور و معرفت
2- رعايت حقوق وقف در حسينيه‌ها و مساجد
3- دوري از رفتارهاي غيراخلاقي در عزاداري‌ها
4- بيان معارف دين در جلسات عزاداري
5- دوري از اشعار بي‌محتوا يا غلوّ آميز
6- عزاداري به صورت طبيعي و دوري از قمه زدن
قمه زدن، بعضي‌ها روي قمه زدن اصرار مي‌كنند. حضرت عباسي من ديدم. در حرم كربلا يك كسي را ديدم. به او گفتم: بيني و بين الله حالا فرض كنيم قمه حرام كه نيست. فرض كنيم مستحب هم هست. چقدر اين مستحب در سالي يك روز، چقدر مستحب مي‌ارزد كه تو حاضر هستي حرف مقام معظم رهبري را بشكني. حرف يك عده از مراجع ديگر را بشكني. تلويزيون‌ها تو را نشان بدهند. اين چه عبادتي است؟ مثلاً مي‌خواهي بگويي: من خيلي امام حسين را دوست دارم؟ خوب اگر خيلي امام حسين را دوست داري امام صادق كه بيشتر از تو دوست داشت. يكي از مراجع هم بايد قمه بزند.
....
7- نصب كلمات و پيام‌هاي عاشورا در علامت‌هاي عزاداري
.......
خدايا! به آبروي امام حسين كساني كه در طول تاريخ براي امام حسين عزاداري كردند، الساعه همه آنها را ببخش. الساعه همه‌ي آنها را با شخص امام حسين محشور بفرما. يك امنيت كاملي بر عراق حاكم كن كه همه‌ي علاقه‌مندان به راحتي با معرفت زيارت اهل بيت را نصيب كن. عزادارهاي ما را چنان دور از منكر قرار بده و چنان خالص قرار بده كه حضرت مهدي در حق ما عزاداران دعا كند. نسل ما را از ياران امام زمان و امام حسين قرار بده. كساني كه به گردن ما حق دارند، ما را با قرآن و اهل بيت آشنا كردند جزاي خيرشان بده.
«والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته»

خیرالبریه
Thursday 1 January 2009, 11:23AM
حالا كمال پستي، نهايت دنائت اينه كه در اين مملكت، شعائر حسيني را سست كنيم براي اينكه يك همچه ملتهايي مستغرق در اوهام به نظر خفت به اين شعائر نكاه نكنند، مصيبت اينه، اين اندازه جهل بر مردم سيطره كنه، تصور كنند اين عزاداريها زياده، بايد خرازي بشه، اينه كه فقه دين لازمه، فهم دين لازمه، همه اين مسائل در اثر جهله، تمام اين غوغا در اين مملكت، با همه اين دسته ها، با همه اين هيئتها، همه در مقابل عظمت مصيبت ناجيزه، نه خود او شناخته شده، نه كار او شناخته شده،

بسیار عالیست ؟

مشکل کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا علی اغاز عشق
Thursday 1 January 2009, 04:10PM
شیعه خالص و با غیرت می فهمد که ایت الله وحید خراسانی به چی اشاره دارند

هلنا
Thursday 1 January 2009, 07:08PM
سلام . شخصا اعتقاد دارم . در این مملکت جریانی خزنده وجود دارد که از طریق همانند سازی . و مقایسه . در صدد اعمال دیدگاههای غربیها و دشمنان این اب و خاک . به نام تجدد و مبارزه با عوام زدگی هست .
این جریان خزنده . بیشتر توجه خود را بر موضوعاتی قرار داده که نقطه قوت شیعه شمرده میشود

gholam_ali
Thursday 1 January 2009, 07:39PM
شیعه خالص و با غیرت می فهمد که ایت الله وحید خراسانی به چی اشاره دارند

اما دوست گرامي و برادر بزرگوار !! ما كجا و شيعه واقعي كجا ؟

شيعه ي علي (ع) حضرت ابراهيم (ع) است .
« و ان من شيعته لابراهيم »

هر كسي از مرجع خاصي احكامش رو مي گيره .

ما كه به قمه زني اعتقاد داريم دليل نمي شود كه به بقيه ي مراجع بي احترامي كرده باشيم .

چرا هر كس هر جايي راجع به عزاداري صحبت مي كند ، عده اي به دشمني با قمه زني بر مي خيزند ؟؟؟

SAFA
Friday 2 January 2009, 12:36AM
سلام
خاک پای همه غلامعلی ها سرمه چشمان من است
کسی نگفته تو که اعتقاد داری نکن ... خود و خدای حسین می دانید ... و انشا الله اجر تو امثال تو نیز با پروردگار است ... هر کاری برای عزای ابا عبد الله کنیم کم است ... اما دوستان تو با نحوه ابراز آن و دست های پنهان در تبلیغ و تحریف آن مشکل دارند...

به همین دلیل همه ما معتقدیم که انتشار این وجهه از تشیع زینت ائمه ما نیست و جایز هم نیست مراجع مخالف نیز چیزی جز این نگفته اند

امیدوارم همه ما از عزاداران حسین ثبت شویم

gholam_ali
Friday 2 January 2009, 07:32PM
به نظر شما قضاوت ديگران درباره ي قمه زني شيعيان چيست ؟؟؟

قضاوت سني ها ، وهابيان ، يهوديان و مسيحيان گمراه :
اين اعمال خرافي و مسخره ي شيعيان را ببينيد !! اينان خداپرست نيستند بلكه انسان پرستند !!

قضاوت حقيقت طلبان بين مسيحيان و يهوديان :
ببينيد اين امام حسين (ع) چه كسيه كه بعد از 1400 سال ، باز هم عده اي براي او خون مي ريزند !! ببينيد اين شيعيان چقدر انسان هاي خوبي هستند كه براي پسر پيغمبرشان اينقدر خود را به رنج مي اندازند !!

Fabian
Friday 2 January 2009, 08:01PM
یا حسین (ع) از که شکایت کنیم ؟
ابد والله ما ننسا حسینا

یا علی اغاز عشق
Sunday 4 January 2009, 09:57AM
یا حسین