نمايش نسخه نهائي : مدیریت اجرایی ( MBA )
ارزو
Tuesday 27 January 2009, 09:18PM
توسعه کشور و ارتقاء استاندارد زندگي در آن مستلزم بهبود و ارتقاء کيفيت مديريت در سازمان هاي اقتصادي و اجتماعي است. با بهبود مديريت است که ميتوان بهره وري را افزايش داد و از ظرفيت ها و امکانات موجود کالا و خدمات بيشتري را توليد نمود و ظرفيت هاي زيادتري را بوجود آورد.
بهبود مديريت نيز مستلزم آگاهي و تسلط به دانش مديريت است. امروزه مديريت به عنوان يکي از شاخه هاي معرفت بشري پيشرفت زيادي نموده است و آموزش و تحقيق در زمينه آن گسترش فراواني يافته است. با توجه به اهميت مديريت در رشد و ارتقاء سازمانها و جوامع، نظام هاي آموزش عالي کشورها آموزش و تحقيق در حوزه مديريت ايجاد رشته کارشناسي ارشد مديريت (MBA) در کشورهاي مختلف جهان است. اين رشته به سرعت ابتدا در آمريکا و کشورهاي صنعتي و سپس در کشورهاي در حال توسعه موفق، گسترش يافته است.
اهداف MBA :
اگر بخواهيم تعريفي دقيقتر از اهداف MBA داشته باشيم بايد توجه داشت که هدف اين دوره پذيرش فارغ التحصيلان دوره هاي کارشناسي رشته هاي مختلف و به ويژه رشته هاي فني و مهندسي و پرورش افرادي است که قادر باشند در زمينه هاي ذيل انجام وظيفه نمايند:
اداره و راهبري موثر و کارآمد سازمان يا يک بخش تخصصي از آن نظير بخش هاي توليدي، بازاريابي و فروش، اطلاعات و مالي
ايجاد تحول در يک بخش تخصصي سازمان
طراحي، هدايت و رهبري تحول در کل سازمان پس از کسب تجارب عملي در مديريت
کارآفريني با ايجاد فعاليت هاي جديد در درون سازمان هاي جديد
ارائه خدمات مشاوره اي و مطالعاتي در زمينه هاي مزبور به مديران سازمانهاي اقتصادي و اجتماعي
چرا MBA :
اگر مي خواهيد خود را قانع کنيد که چرا بايد MBA را انتخاب کنيد، کار دشواري نخواهيد داشت. جايگاه MBA در دنياي امروز امکان ادامه تحصيل در برترين دانشگاههاي داخل و خارج را در اختيار شما رار خواهد داد. در صورتي که زمينه شغلي مد نظر شما باشد، با توجه به اينکه اين رشته بسيار نوپاست و با استقبال شديد سازمانها نيز مواجه شده است مي توان بازار کار بکر و دست نخورده آن نظر داشت، هرچند در آمريکا علي رغم سابقه 80 ساله هنوز بازار کار بسيار وسيعي در اختيار فارغ التحصيلان قرار دارد. در ايران نيز آمارهاي فعلي نشان از تضمين شغل در آينده دارد. MBA قابليتهاي شما را وراي تخصصي که اکنون داريد توسعه خواهد داد و شما را به شخصي مبدل خواهد کرد که هيچ سازماني قادرنخواهد بود به راحتي از روي تخصص شما عبور ک
ارزو
Tuesday 27 January 2009, 09:21PM
کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی
مجموعه مدیریت اجرایی با هدف پرورش مدیرانی كارآمد و توانمند كه قابلیت ارتقای مستمر بهره وری سازمانی را داشته باشند طرحریزی شده و در جمع گزینه های موجود برای ادامه تحصیل در مقطع كارشناسی ارشد قرار گرفته است. این مجموعه دارای 3 گرایش «مدیریت اجرایی» ، «MBA» و «مدیریت شهری» است كه تفاوت این گرایشها را میتوان در رویكرد هر یك از آنها در تعالی سازمان دانست. صرفنظر از گرایش «مدیریت شهری» كه نیازمند 5 سال سابقه كار مدیریتی بوده و با هدف فراهم آوردن سطح آموزش بالاتر برای مدیران كنونی ایجاد گردیده است، تفاوت دو گرایش دیگر (مدیریت اجرایی و MBA) در رویكرد كمی و كیفی آنها به موضوعات كلان مدیریتی در سازمانهاست.
MBA با جذب دانش آموختگان رشته های فنی مقطع كارشناسی و با تاكید بر مباحث كمی در مقطع كارشناسی ارشد سعی بر آن دارد تا راهكارهایی نو برای تلفیق بازاریابی بین الملل ، تجارت الكترونیك و روشهای رو به رشد كسب و كار برای ارتقاء سازمان ارائه نماید. مدیریت اجرایی با نگاهی كیفی و با به خدمت گرفتن ابزارهای مالی و اقتصادی، سیستمهای اطلاعات مدیریت و توسعه نوآوری ، سعی برآن دارد تا سازمان را در جهت دستیابی به اهداف خود یاری نماید.
تعریف و هدف گرایش MBA:
اگر محبوبیت رشتههای دانشگاهی در مقطع تحصیلات تكمیلی را در كشورهای پیشرفته بر اساس استقبال عمومی رتبهبندی كنیم، در نهایت سه رشته برتر به ترتیب عبارتند از: حقوق، پزشكی و MBA كه رشته MBA در این میان در صدر قرار میگیرد.
هر فردی بدون هیچ پیش زمینهای ازتوانایی و مهارت، قادر است یك قایق را در یك رودخانه آرام به حركت درآورد؛ اما هدایت همین قایق در یك دریای طوفانی و مواج هرگز بدون تجربه و مهارت امكانپذیر نیست. به همین ترتیب در دنیای كنونی كه عصر اطلاعات و ارتباطات است، نمیتوان ادار یك سازمان را به فردی كه فاقد مهارتهای پیچیدة مدیریتی است سپرد.
دوره كارشناسی ارشد مدیریت (MBA) یا Master of Business Administration به منظور پرورشی مدیران كارآمد جهت ادارة سازمانهای اقتصادی – اجتماعی، تولیدی و خدماتی طراحی شده است. هدف این دوره پذیرش فارغالتحصیلان دورههای كارشناسی در رشتههای مختلف به خصوص رشتههای فنی و مهندسی افرادی است كه قادر باشند در زمینههای ذیل انجام وظیفه نمایند.
1) اداره و راهبری موثر و كارآمد سازمان با یك بخش تخصصی از آن نظیر بخشهای تولیدی، بازریابی و فروش اطلاعات
2) ایجاد تحول در یك بخش تخصصی سازمان
3) طراحی، هدایت و رهبری تحول در كل سازمان پس از كسب تجارب عملی در مدیریت
4) كارآفرینی با ایجاد فعالیتهای جدید در درون سازمان و یا ایجاد سازمانهای جدید
5) ارائه خدمات مشاورهای و مطالعاتی در زمینههای مزبور بر مدیران سازمانهای اقتصادی و اجتماعی
افرادی كه در این دوره پذیرفته میشوند حداقل دوره كارشناسی را در یكی از رشتههای دانشگاهی گذرانده و با حوزة تخصصی دوره كارشناسی آشنایی پیدا كردهاند. این افراد پس از فرا گرفتن دانش مدیریت و تمرین مهارتهای مدیریتی در این دوره (مدیریت سازمان) نیروهای ارزندهای خواهد شد كه میتوانند با تركیب دانش تخصصی و مدیریتی خود در جهت تحقق هدفهای بالا نقش مهمی در بهبود مدیریت جامعه ایفا نمایند.
طول دوره MBA:
دوره كارشناسی ارشد مدیریت (MBA) بصورت كارشناسی ارشد ناپیوسته و آموزشی است با توجه به اینكه فارغالتحصیلان رشتههای مختلف و به خصوص رشتههای فنی و مهندسی وارد این دوره میشوند و باید به مبانی و اصول مدیریت عملی و دانش روز مدیریت در حوزههای مختلف آشنا شوند. طول دوره حداقل 2 و حداكثر 3 سال بوده و تعداد واحدهای لازم برای فارغالتحصیل شدن 57 واحد درسی است.
شرایط ورود به MBA:
دانشجویان ورودی به این دوره از فارغالتحصیلان زبده رشتههای مختلف با شرایط ذیل پذیرفته خواهند شد:
الف- داشتن شرایط عمومی ورود به آموزش عالی
ب- داشتن حداقل گواهینامه كارشناسی مورد تأیید وزارت علوم و تحقیقات و فنآوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در رشتههای مورد قبول
ج- قبولی در آزمون ورودی
د- قبولی در مصاحبه تخصصی سنجش علاقه و آمادگی تحصیلی برای رشته مدیریت.
ضرورت و اهمیت:
توسعه كشور و ارتقاء استاندارد زندگی در آن مستلزم بهبود و ارتقاء كیفیت مدیریت در سازمانهای اقتصادی و اجتماعی است. با بهبود مدیریت است كه میتوان بهرهوری را افزایش داد و از ظرفیتها و امكانات موجود كالا و خدمات بیشتری را تولید نمود و ظرفیتهای زیادتری را بوجود آورد.
تركیب دانش تخصصی دوره كارشناسی و آگاهی و تسلط به دانش و فنون مدیریت كارشناسی ارشد، از فارغالتحصیلان این دوره مدیران كارآمد و موثری میسازد كه در افزایش كارآیی و رشد سازمانهای اقتصادی – اجتماعی تأثیر بسزایی دارند. به خاطر كسب همین تواناییهاست كه سه دهه اخیر دورههای MBA در كشورهای مختلف جهان به سرعت گسترش یافته و تنها در كشور آمریكا حدود 800 مؤسسه آموزش عالی دوره MBA ارائه میدهد.
در حال حاضر این رشته در میان داوطلبان كارشناسی ارشد از محبوبیت و مقبولی خاصی برخوردار است كه هیچ رشته دیگری در مقام سنجش یا مقایسه با آن قرار ندارد. قابل ذكر است كه این رشته یكی از 41 رشتهای است كه بر اساس اعلان سازمان سنجش میتوان آن را به عنوان رشته دوم انتخاب نمود.
تعریف و هدف گرایش مدیریت اجرایی :
مدیریت اجرایی با توجه به نیاز جامعه رو به رشد امروزین كشور و با هدف تربیت مدیرانی كه كاركردهای كلان مدیریتی در سطوح مختلف را به گونه ای رشد یافته به اجرا درآورند، در زمره گزینه های موجود برای انتخاب در مقطع كارشناسی ارشد قرار گرفته است. تحلیل مسائل و ارائه راهكارهای قابل اجرا برای انواع واحدهای تولیدی و خدماتی، سیستمهای اطلاع مدیریت (MIS) ، مباحث رفتار سازمانی و مدیریت موثرمنابع انسانی و در نهایت برنامه ریزی و مدیریت استراتژیك گوشه ای از موضوعات مورد بحث در مدیریت اجرائی هستند كه در مقطع كارشناسی ارشد به تفصیل مورد بررسی قرار می گیرند. لازم به ذكر است كه دانش آموختگان این رشته اغلب عهده دار پستهای مدیریتی كلان نظیر واحدهای تولیدی- صنعتی بوده و یا در پستهای حیاتی نظیر مدیریت تاسیسات نفتی و پالایشگاهی ، طرح برنامه های كلان اقتصادی برای سازمانها و وزارتخانه ها و ... فعالیت می نمایند.
طول دوره مدیریت اجرایی:
دوره كارشناسی ارشد مدیریت اجرائی با توجه به جذب فارغ التحصیلان رشته های مختلف و نیاز به آشنایی با مباحث پایه مدیریتی، حداقل 2 و حداكثر 3 سال بوده و بعضا دانش آموختگان كارشناسی برای گذراندن واحدهای این دوره با نظر دانشگاه ملزم به اخذ و گذراندن واحدهای پیش نیاز نیز هستند.
شرایط ورود به مدیریت اجرایی :
داوطلبان پذیرفته شده در مرحله اول آزمون كارشناسی ارشد ناپیوسته در صورتیكه قصد ادمه تحصیل در دانشگاه تهران (واحد قم) و یا سازمان مدیریت صنعتی و یا دانشگاه یزد را داشته باشند مشمول طرح آ.ت.ت بوده و می بایست در مصاحبه حضوری شركت نمایند. در مورد سایر دانشگاههای پذیرنده، پذیرفته شدگان نیاز به داشتن سابقه كار یا حضور در مصاحبه را نخواهند داشت.
كنكور مدیریت اجرایی:
داوطلبان متقاضی پذیرش در كارشناسی ارشد گرایش مدیریت اجرایی می بایست به سوالات 5 درس پاسخ دهند كه از این میان 3 درس زبان انگلیسی ، GMAT و تئوریهای مدیریت میان گرایشهای مدیریت اجرایی و MBA مشترك بوده و داوطلبان مدیریت اجرایی بجای پاسخگویی به سوالات درس ریاضی می بایست 2 درس دانش مسائل روز و زبان فارسی را پاسخ دهند.
منابع مطالعاتی
تئوریهای مدیریت (تئوری و سازمان)
I – منابع:
منابع اصلی
1- مدیریت عمومی تألیف دكتر الوانی
2- اصول مدیریت تألیف دكتر رضائیان (چاپ جدید)
3- مبانی و سازمان تألیف: دكتر رضائیان
4- رفتار سازمانی تألیف گریفین ترجمه: الوانی
5- تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم ها تألیف رضائیان
منابع تكمیلی
6- تئوری سازمان تألیف رابینز ترجمه: الوانی – دانایی فرد
7- تئوری سازمان تألیف دفت ترجمه: پارسائیان – اعرابی
8- رفتار سازمانی تألیف بلانچارد ترجمه: كبیری 650 صفحه
9- رفتار سازمانی تألیف رابینز ترجمه: اعرابی – پارسائیان
10- رفتار سازمانی تألیف رضائیان
11- مدیریت منابع انسانی تألیف میرسپاسی
12- مدیریت منابع انسانی تألیف سید جوادین
13- مدیریت منابع انسانی تألیف اطحی و یامیرسپاسی
زبان تخصصی
I- منابع:
1- فرهنگ و دانش مدیریت ترجمه خلیلی شورینی
2- متون تخصصی مدیریت: فریمن، استونر، گردآوری كننده: دكتر حسن اسماعیلپور و ونوس
3- سؤالات كنكور سالهای 74 تا 84
4- 1000 تست زبان تخصصی مدیریت تألیف دكتر ونوس
5- زبان عمومی (گرامر و لغت در حد متوسط)
6- زبان، Management kontz
GMAT:
مجموعه كتابهای منتشر شده دانشكده مدیریت اقتصادی دانشگاه شریف، 10 سال سوالهای مدیریت اجرایی یا MBA (83-84)
مجموعه سئوالات هوش ازمون های استخدامی ادواری
GMAT تالیف دکتر صداقت
GMAT مجموعه 4 جلدی انتشارات نگاه دانش
ریاضیات:
مجموعه گزینههای چهار جوابی طبقهبندی شده ریاضی كارشناسی ارشد جلد 1 و 2و 3 (دكتر نیكوكار)
ریاضیات عمومی: توماس – آپوستل – لیتهلد.
ریاضیات عمومی: دكتر آغاسی
تستهای ریاضی سالهای گذشته رشتههای فنی و مهندسی
دانش مسائل روز:
كتاب دانش مسائل روز در زمینه مدیریت مؤسسات تولیدی، خدماتی و طرحهای عمرانی
روزنامه های کثیر الانتشار
زبان فارسی:
مجموعه كتابهای ادبیات فارسی دبیرستان و پیشدانشگاهی
ارزو
Tuesday 27 January 2009, 09:30PM
ضرورت و اهميت MBA
توسعه كشور و ارتقاء استاندارد زندگي در آن مستلزم بهبود و ارتقاء كيفيت مديريت در سازمانهاي اقتصادي و اجتماعي است. با بهبود مديريت است كه ميتوان بهره وري را افزايش داد و از ظرفيت ها و امكانات موجود كالا و خدمات بيشتري را توليد نمود و ظرفيت هاي زيادتري را بوجود آورد.
بهبود مديريت نيز مستلزم آگاهي و تسلط به دانش مديريت است. امروزه مديريت به عنوان يكي از شاخه هاي معرفت بشري پيشرفت زيادي نموده است و آموزش و تحقيق در زمينه آن گسترش فراواني يافته است . باتوجه به اهميت مديريت در رشد و ارتقاء سازمانها و جوامع، نظامهاي آموزش عالي كشورها آموزش و تحقيق در حوزه مديريت را از نظر كيفي و كمي به سرعت توسعه داده اند.
يكي از زمينه هاي بارز توسعه آموزش مديريت ايجاد رشته كارشناسي ارشد مديريت سازمان (MBA) در كشورهاي مختلف جهان است. اين رشته به سرعت نخست در امريكا و كشورهاي صنعتي و سپس در كشورهاي در حال توسعه موفق، گسترش يافته است .
همانطوريكه قبلا" ذكر شد، فارغ التحصيلان دوره هاي كارشناسي و مخصوصا" فارغ التحصيلان دوره هاي فني و مهندسي وارد اين دوره شده و در يك آموزش فشرده و پركار به فراگيري دانش و فنون مديريت مي پردازند. تركيب دانش تخصصي دوره كارشناسي و آگاهي و تسلط به دانش و فنون مديريت در دوره كارشناسي ارشد، از فارغ التحصيلان اين دوره مديران كارآمد و مؤثري ميسازد كه در افزايش كارآئي و رشد سازمانهاي اقتصادي - اجتماعي تأثير بسزايي دارند. به خاطر كسب همين توانائي هاست كه در سه دهه اخير دوره هاي MBA در كشورهاي مختلف جهان به سرعت گسترش يافته و تنها در كشور آمريكا حدود 700 موسسه آموزش عالي دوره MBA ارائه ميدهند.
اگر مي خواهيد خود را قانع کنيد که چرا بايد MBA را انتخاب کنيد، کار دشواري نخواهيد داشت. جايگاه MBA در دنياي امروز امکان ادامه تحصيل در برترين دانشگاههاي داخل و خارج را در اختيار شما قرار خواهد داد. در صورتي که زمينه شغلي مد نظر شما باشد، با توجه به اينکه اين رشته بسيار نوپاست و با استقبال شديد سازمانها نيز مواجه شده است مي توان بازار کار بکر و دست نخورده اي براي آن در نظر داشت، هرچند در آمريکا علي رغم سابقه 80 ساله هنوز بازار کار بسيار وسيعي در اختيار فارغ التحصيلان قرار دارد. در ايران نيز آمارهاي فعلي نشان از تضمين شغل در آينده دارد. MBA قابليتهاي شما را وراي تخصصي که اکنون داريد توسعه خواهد داد و شما را به شخصي مبدل خواهد کرد که هيچ سازماني قادرنخواهد بود به راحتي از روي تخصص شما عبور کند . اين نکته که قادر هستيد MBA را به عنوان رشته دوم همراه با رشته اصلي خود امتحان دهيد نيز قابل توجه است. هرچند MBA ارزشي وراي رشته هاي تخصصي و فني در دنياي امروز دارد.
Mizhbod
Tuesday 27 January 2009, 10:35PM
من امسال میخوام ارشد MBA امتحان بدم برای آزاد به نظرت خوبه یکی که لیسانس مدیریت صنعتی بوده بیاد و برای ارشد mba امتحان بده؟؟؟
PAYAN
Tuesday 27 January 2009, 10:53PM
اره حسن خيلي خوبه بخصوص اگه دانشگاه شهركرد باشه كه محشره جون دادا!!
ارزو
Wednesday 28 January 2009, 02:24PM
من امسال میخوام ارشد MBA امتحان بدم برای آزاد به نظرت خوبه یکی که لیسانس مدیریت صنعتی بوده بیاد و برای ارشد mba امتحان بده؟؟؟
حسن جان داداش مهربونم
رشته MBAیه رشته جوان و نوپایی در ایرانه و رشته خیلی خوبیم هست زیر مجموعه مهندسی صنایع فکر میکنم بعضی از از درساشم تو کارشناسی گذرونده باشی و بتونی از پس درساش بر بیای
درسای دوره ارشد این رشته:
برنامه دوره کارشناسي ارشد مديريت اجرايي
دروس اختصاصي ٢٢واحد:
دروس اختياري ٦واحد
پايان نامه ٤ واحد
دروس جبراني (١٣ واحد):
تحقيق در عمليات ٣واحد
آمار و احتمالات مهندسي ٣واحد
مديريت توليد وعمليات واحد ٣
اصول مديريت و تئوري سازمان واحد ٢
زبان تخصصي 2 واحد
دروس اختصاصي (٢٢ واحد)
مديريت سازمانهاي پيچيده با ديدگاه استراتژيک ٢واحد
تحليل رفتاري و مديريت منابع انساني ٢واحد
حسابداري مديريت ٢واحد
مديريت مالي و اقتصاد مديريت ٢واحد
مديريت تکنولوژي و نوآوري٢واحد
مديريت طرحهاي توسعه٢واحد
بازاريابي٢واحد
بازرگاني بين المللي٢واحد
سيستم هاي اطلاعات مديريت٢واحد
مهارتهاي عمومي مديريت ٢واحد
مسايل جاري مديريت اجرائي واحدهاي توليدي، خدماتي و طرحهاي عمراني٢ واحد
من خودم از وقتی با این رشته اشنا شدم از ادامه تحصیل تو رشته خودم(کشاورزی)صرف نظر کردم و تصمیم گرفتم این رشته را بخونم ترم اول این رشته را هم تو دانشگاه علم و صنعت به عنوان دانشپذیر گذروندم و حلا باید منتظر نتایج بمونم که اگه انشاالله قبول شدم ادامه بدم .
در ضمن من یه تحقیقی هم در مورد این رشته تو دانشگاه مالزی انجام داد که اگه احیانا تو این دانشگاه موفق نشدم برم اونجا برای ادامه تحصیل شرایط ادامه تحصیل در دانشگاه مالزی را که مشاورین در اختیارم گذاشتند هم اینجا میذارم.
دانشگاههای مختلفی در این رشته میباشند اما با توجه به سخت گیری های اخیر مالزی جهت اخذ پذیرش پیشنهاد ما به شما دانشگاه یو سی اس آی میباشد که دوره آن دو ساله است اما با توجه به انتخاب واحد دانشجو ممکن است هجده ماه هم بتوانید دوره را به پایان برسانید.
هزینه کل دوره 11670 دلار میباشد که این هزینه شامل ثبت نام و واحد های که باید بگذرانید و بیمه نیز میباشد.
این دانشگاه از نظر علمی نیز جزو دانشگاه های خوب مالزی است و حتی این امکان را به شما میدهد که جهت ادامه تحصیل به کشورهای استرالیا وکانادا بروید. سایت دانشگاه را بربای شما می فرستم تا خود شما نیز چک کنید.http://www.ucsi.edu.my/programmes/mba.asp
مدارکی را که شما لازم دارید به شما اعلام میکنیم در صورت تمایل اعلام فرمایید تا ادامه پروسه به شما اعلام شود.
مدارك لازم جهت دوره فوق لیسانس:
1- ترجمه ريز نمرات ليسانس و ترجمه مدرك كارشناسي ممهور به مهر دادگستري و وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران (2 نسخه)
2- دو نسخه توصيه نامه اساتيد كه می بایست توسط دو تن از اساتيد به همراه مهر و امضا تکمیل شده و ترجيحاً در پاكت دربسته قرار داده شود توجه کنید که میبایست از هر استاد 2 نسخه توصیه نامه تحویل داده شود (جمعاً 4 نسخه)
3- كپي پاسپورت از كل 40 صفحه در 2 نسخه .
4- كپي برابر اصل پاسپورت در 2 نسخه (اين كار توسط دارالترجمه انجام مي شود(.
5- 6 قطعه عكس 4*6
7- برگه تامين مالي: براي تهيه اين نامه بايد مبلغ 7 ميليون تومان در حساب خود در بانك قرار دهيد و همان روز از بانك نامه تايديه بگيريد و نامه را به روابط بين المللي بانك داده و ترجمه انگليسي آن را دريافت نماييد. (2نسخه) پس از اخذ برگه موجودی لاتین می توانید مبلغ را از حساب خارج کنید .
8- رزومه انگليسي (2نسخه)
9- مدرك زبان) در صورت وجود)
10- سابقه کار (الزامی)
نکته ای که فراموش کردم این دانشگاه مدرک آیلتس لازم دارد اما دانشگاه دیگری وجود دارد که اگر شما ثبت نام کنید دوره زبان آن نیز تا 9 ماه رایگان خواهد بود
هزینه آن نیز کمتر است و جهت دوره یک سال و نیمه 6000 دلار میباشد ومدرک شما از دانشگاه بالارات استرالیا صادر خواهد شد
موفق باشید.
انشاالله که موفق باشی:smile34:
ارزو
Tuesday 17 February 2009, 07:15PM
حسن جان متاسفانه نتایج دانشگاه علم و صنعت باب میل هیچ کدوم از دانشپذیران نبود و بعد از کلی صرف وقت و هزینه یادشون افتاد که محدودیت ظرفیت دارند و باید شیوه پذیرششون را عوض کنند از چه شیوه ای استفاده کردند که از 1000تا متقاضی 50 نفر قبول شدند نمیدونم یعنی هیچ کس نمیدونه و همه دنبال این سئوال میگردند
چون من جز اون 50 تا نبودم علی رغم میل باطنی و قولی که به عزیزترین دوستم در مورد موندنم داده بودم باید ناچارا تحصیل تو یه دانشگاه خارجی را بپذیرم:(
زمان زیادی ندارم تا 10 اسفند باید مدارکم را بفرستم برای پذیرش به دانشگا MMUمالزی تا ببینم چی میشه میتونم اونجا پذیرش بگیرم یا نه:confused:
البته من دانشگاه ازاد هم این رشته را انتخاب کردم و امتحانم قبل رفتنم میدم :)
ولی اونقدر که من اطلاع دارم رشته خوبیه و می ارزه براش زحمت بکشی
حالا اگه دوست داشتی شرایط دانشگاه را بدونی بگو تا برات بذارم
موفق و موید باشی:smile07:
Mizhbod
Tuesday 17 February 2009, 07:48PM
ممنون آرزو جان
انشاا... که موفق باشی
اما من قبلا گفتم بودم شرایطشو ندارم
انشاا... که دانشگاه آزاد قبول بشی و همینجا بمونی
حالا اونای که می خواستی برای من بگی ، بگو ، شاید باشن بچه هایی که به این اطلاعات نیاز داشته باشن حداقل اونا استفاده کنن
موفق باشی:smile17:
عبد من عبادالله
Wednesday 18 February 2009, 04:09PM
GMAT و تئوریهای مدیریت میان گرایشهای مدیریت اجرایی و MBA مشترك بوده و داوطلبان مدیریت اجرایی بجای پاسخگویی به سوالات درس ریاضی می بایست 2 درس دانش مسائل روز و زبان فارسی را پاسخ دهند.
سلام به همه دوستان و تشكر از دوست عزيز آرزو
راستش من امسال تو كنكور MBA شركت كردم. ديگه تا ببينيم خدا چي مي خواد.
اما تا اونجايي كه يادمه تئوري جزو سرفصلامون نبود!:D
دوستمون اطلاعات خوبي دادن اما ظاهرا يه مقدار قديمه چون اين درس از سرفصلها حذف شده
از كيش رو دقيقا نمي دونم اما مي دونم كه پارسال هم نبود
دوستاني هم كه مي خواهند كنكور ركت كنند اگر كمكي از دستم بر مياد در خدمتيم:)
راستش من كلاسهاي ماهان رو هم رفتم اما متاسفانه به علت اعتياد به فروم:D درس مرس هيچي نخونديم:smile22:
هر چند هنوز هم اميد دارم!:D
با آرزوي موفقيت براي همه دوستان:smile28:
دوستدار شما
عبد من عبادالرئوف:smile07:
عبد من عبادالله
Wednesday 18 February 2009, 04:11PM
م ترم اول این رشته را هم تو دانشگاه علم و صنعت به عنوان دانشپذیر گذروندم و حلا باید منتظر نتایج بمونم که اگه انشاالله قبول شدم ادامه بدم .
مي بخشيد 1 سوال آرزو خانوم
منظورتون دانشگاه مجازيه؟:confused:
با تشكر
ارزو
Thursday 19 February 2009, 08:38PM
ممنون آرزو جان
انشاا... که موفق باشی
اما من قبلا گفتم بودم شرایطشو ندارم
انشاا... که دانشگاه آزاد قبول بشی و همینجا بمونی
حالا اونای که می خواستی برای من بگی ، بگو ، شاید باشن بچه هایی که به این اطلاعات نیاز داشته باشن حداقل اونا استفاده کنن
موفق باشی:smile17:
ممنونم حسن جان
راستش همونطور که قبلا بهت گفتم من ازاد امسال بازرگانی اراک قبول شدم ولی ترم اول را به خاطر دانشگاه علم و صنعت نرفتم تا بتونم MBAشرکت کنم غافل از بلایی که سرم میاد :(
به هر حال چون تغییر عقیدهدادم و تصمیم گرفتم MBAبخونم دانشگاه اراک را بی خیال شدم.
امسال ازاد MBAشرکت کردم و اغاز ترم تو مالتی مدیا تیرماه است و با توجه به اینکه ارشد ازاد اردیبهشت برگزار میشه این امتحان را میدم تاببینیم چی پیش میاد
البته دانشگاه علم و صنعت هنوز نمره اعلام نکرده و قراره 3 اسفند نمرات اعلام بشه در طی اعتراضات بچه ها دکتر مزینی گفتند بعد از اعلام نتایج منتظر خبرای خوشی باشید حالا باید صبر کرد دید خبر خوششون چیه و میخواند اشتباهشون را چه طور جبران کنند:D
ارزو
Thursday 19 February 2009, 08:40PM
مي بخشيد 1 سوال آرزو خانوم
منظورتون دانشگاه مجازيه؟:confused:
با تشكر
بله منظورم دنشگاه مجازی علم وصنعت بود:smile07:
سرفینا
Thursday 19 February 2009, 09:37PM
درساش خیلی سخته؟
واسه کسی رشته کارشناسیش مدیریت و حسابداری ... نباشه؟
ارزو
Friday 20 February 2009, 11:06AM
درساش خیلی سخته؟
واسه کسی رشته کارشناسیش مدیریت و حسابداری ... نباشه؟
اگه علاقه داشته باشی نه درساش به اون سختینیست
رشته کارشناسی من هم کشاورزیه ولی چون علاقه مند بودم به این رشته سختیاشا زیاد متوجه نشدم:smile07:
عبد من عبادالله
Saturday 21 February 2009, 09:48AM
با سلام و تشكر :smile07:
ممكنه يه مقدار راجع بهشون توضيح بدين
كي ثبت نام مي كنن؟
و اينكه دانشگاه مجازي علم و صنعت معتبر تره يا اميركبير
راستش من تا حالا دانشگاه مجازي علم و صنعت رو نشنيده بودم و فقط از پلي تكنيك خبر داشتم
با تشكر فراوان و آرزوي موفقيت براي شما و همه دوستان:smile07:
ارزو
Saturday 21 February 2009, 01:35PM
كي ثبت نام مي كنن؟
راستش من تا حالا دانشگاه مجازي علم و صنعت رو نشنيده بودم و فقط از پلي تكنيك خبر داشتم
سلام دوست عزیز
در مورد اعتبارشون نمیدونم اما علم و صنعت که واقعا خودش را خراب کرد با دوگانگی که در رفتار و حرفهای مسئولین دانشگاه ما شاهد بودیم و هنوز درگیر اعتراضات هستیم. مثلا 3 اسفند قرار بوده نمره ها را اعلام کنند که تا الان هیچ خبری نشده فقط دارند با احساسات و وقت اینده یه سری بازی میکنند .
ولی این سایت دانشگاهه میذارم برای اطلاعتون
http://vust.ir/
من که نتایج 3 ماه عادی ترم و 1 ماه شبنه روزی خودم را ندیدم نه من نه 900 نفر دانشپذیر دیگه مثل من که با جون و دل درس خونده بودن برای دانشجو شدن:(
البته الان نامه اعتراضات بچه ها به احمدی نژاد فرستاده شده و قراره رونوشت ان به دیوان عدالت کشو و جراید بره حالا تا چه حد موفقیت امیز باشه خدا میدونه:smile07:
عبد من عبادالله
Sunday 22 February 2009, 02:12PM
ان شاءالله كه همين روزها اعلام كنن و خبر موفقيتتون رو بشنويم:smile28::smile07:
عبد من عبادالله
Sunday 22 February 2009, 02:19PM
راستي من الان نگاه كردم اسامي رو اعلام كرده بودند
خدا كنه اسم واقعيتون آرزو نباشه
:smile22:
Mizhbod
Sunday 22 February 2009, 11:05PM
ممنونم حسن جان
راستش همونطور که قبلا بهت گفتم من ازاد امسال بازرگانی اراک قبول شدم ولی ترم اول را به خاطر دانشگاه علم و صنعت نرفتم تا بتونم MBAشرکت کنم غافل از بلایی که سرم میاد :(
به هر حال چون تغییر عقیدهدادم و تصمیم گرفتم MBAبخونم دانشگاه اراک را بی خیال شدم.
امسال ازاد MBAشرکت کردم و اغاز ترم تو مالتی مدیا تیرماه است و با توجه به اینکه ارشد ازاد اردیبهشت برگزار میشه این امتحان را میدم تاببینیم چی پیش میاد
البته دانشگاه علم و صنعت هنوز نمره اعلام نکرده و قراره 3 اسفند نمرات اعلام بشه در طی اعتراضات بچه ها دکتر مزینی گفتند بعد از اعلام نتایج منتظر خبرای خوشی باشید حالا باید صبر کرد دید خبر خوششون چیه و میخواند اشتباهشون را چه طور جبران کنند:D
انشاا... که شیرینی رو افتادیم :D
ارزو
Monday 23 February 2009, 10:34AM
هنوز که تو تقویم دانشگاه 3 اسفند نیامده است:D
ارزو
Wednesday 25 February 2009, 02:13PM
راستي من الان نگاه كردم اسامي رو اعلام كرده بودند
خدا كنه اسم واقعيتون آرزو نباشه
:smile22:
ممنونم دوست عزیز:smile07:
نتایج را قبلا اعلام کرده بودند همون اسامی که دیدید
بله اسم من همون ارزو که قبول ه نشدم نتایج 21 بهمن اعلام شده بود میدونستمم قبول نشدم:(
نمرات را قرار بود 3 اسفند اعلام کنند که با 2روز تاخیر زدند همه شوکه شدند نمره ها اینقدر پرته که هیچ جور با عقل جور در نمیاد
یکی از بچه ها با داشتن تافل زبان شده صفر:eek:این در حالیه که ازمونها نمره منفی داشتند و اون شخص به نمره بالا 17خودش مطمئن بود حالا چی شده نمرش این شده خدا میدونه
نمره خیلی از بچه هام که جلوش خالیه کسیم جوابگو نیست:(
ارزو
Wednesday 25 February 2009, 02:16PM
انشاا... که شیرینی رو افتادیم :D
میدونی خبر خوشحال کنندشون چی بود
یه سری را انتخاب کردند 200000تومن بریزند تو جیب دانشگاه تا دانشگاه از سر لطف یه امتحان دیگه خرداد بگیره:(
فکر کردند با بچه دبستانی طرفند:D
ارزو
Wednesday 25 February 2009, 02:31PM
كي ثبت نام مي كنن؟
سلام
دانشگاه علم و صنعت الان داره برای مقطع کارشناسی ارشد مهندسی شیمی (گرايش طراحی شبيه سازی و کنترل فرآيند) دانشپذير می گیره
اینم لینک خبریش
http://vc.iust.ac.ir/lms/mod/resource/view.php?inpopup=true&id=16243
البته بد نیست این 2 تا وبلاگم ببینی که کار دانشپذیران این ترمه این دانشگاهه که اونام مثل من ارزوها و ابروشون را دانشگاه بر باد داد:(:(
http://eteraz-majazi.mihanblog.com/
http://embaiust.blogfa.com/
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.