نمايش نسخه نهائي : مشكل حرف {ي}
siavash_ad
Monday 4 November 2002, 09:22AM
با سلام
بعضی مواقع به جای حرف ی عبارت &# 1740 درج میشود. لطفا اشکال را برطرف کنید.
ديوونه
Monday 4 November 2002, 09:30AM
(البته با معذرت از مديران سايت كه من فضولي كردم و جواب دادم...)
سلام سياوش جان.
اره تو با اينطور نوشتنهات ماروهم ديوونه كردي
نيازي نيست كه شما از كي بوردت استفاده كني...توي صفحه موضوع جديد يا جواب به موضوع بيايي خود كيبورد فارسي ميشه..يعني اگه كي بورد ويندوزت انگليسي هم كه باشه اينجا فارسي مينويسه.
ايشاالله كه بتوني درست بنويسي....
يا حق
التماس دعا
ديوونه
siavash_ad
Monday 4 November 2002, 09:33AM
دیوونه خان
والا میبخشید بی ادبی بنده رو. ولی قبل از ورود بنده به این سایت شما اسمتون همین دیوونه بود! لطفا بنده را مقصر قلمداد نفرمایید.
ديوونه
Monday 4 November 2002, 09:46AM
اقا سياوش ببخشيد....فكر نميكردم كه فكر كنيد من منظور بدي دارم...واقعا ببخشيد...اصلا منظور بدي نداشتم....
همين!
اومدم معذرت خواهي
يا حق
التماس دعا
siavash_ad
Monday 4 November 2002, 09:48AM
نه آقا من چاکرتم، من فکر نکردم منظور بدی داری، خواستم مزاح کرده باشم! دشمنت شرمنده. یا علی
پشتیبانی باشگاه
Monday 4 November 2002, 04:08PM
اين مشكل با ويندوز XP و بعضي از ويندوزهاي 2000 پيش مياد . و ريشه و اساس و اصل مشكل هم استاندارد صفحه كليديه كه مايكروسافت بعنوان پيش فرض زبان فارسي استفاده مي كنه كه فارسها از اون استفاده نمي كنن :p
بهرحال اين مشكل وقتي در باشگاه حل ميشه كه در اين دو نوع ويندوز ، زبان تايپ شما فارسي نباشه . و يعني كنار ساعت ويندوز حروف FA رو نبينيد و در حالت EN تايپ كنيد . در صورتي هم كه از حالت FA استفاده مي كنيد ، مي تونيد بجاي كليد (D = ي) از كليد SHIFT+X استفاده كنيد كه در اون صورت هم درست تايپ خواهد شد .
ي هائي كه زيرشون دوتا نقطه داره درست تايپ ميشن.
راه اساسي حل مشكل در تمام ويندوز هم ميتونيد از اينجا بخونيد :
http://www.farsiweb.info/howto/win2keyb/
كه اين دستور العمل روي ويندوز XP هم كارسازه .
Bardia
Saturday 17 January 2004, 09:59PM
سلام
من هم مشكل اين حرفها را دارم:
ج
چ
پ مثل "پشه" P!
مثل "زاله" zh
مثل "مسيله" يا "طوطيه"!
اين حرف ها "زير" كدام كليدها هستند؟ (خسته شدم اينقدر كيي كردم:D)
كليدهاي مثلا تغيير رنگ هم كار نمي كنند.
از راهنمايتان متشكرم...
التماس دعا
پشتیبانی باشگاه
Sunday 18 January 2004, 12:22AM
نوشته شده بوسيله Bardia
سلام
من هم مشكل اين حرفها را دارم:
ج
چ
پ مثل "پشه" P!
مثل "زاله" zh
مثل "مسيله" يا "طوطيه"!
اين حرف ها "زير" كدام كليدها هستند؟ (خسته شدم اينقدر كيي كردم:D)
كليدهاي مثلا تغيير رنگ هم كار نمي كنند.
از راهنمايتان متشكرم...
التماس دعا
سلام
- از چه ويندوزي استفاده مي كنيد ؟
- اگر از چند زبان استفاده مي كنيد آيا بر ويندوز شما زبان انگليسي و فارسي نصب هست يا خير ؟
- اگر ويندوز شما - اكس پي - باشد و حالت تايپ روي EN ( انگليسي) معمولا نبايد در تايپ حروف مشكلي داشته باشيد . در صورتيكه نياز داريد زبان انگليسي يا فارسي نصب كنيد از control panel و سپس regional settings اقدام فرمائيد .
- اگر با صفحه كليد فارسي آشنا نيستيد :
http://www.irna.ir/femail/mapn.gif
موفق باشيد
محتاج به دعا :)
خوشحال مي شوم در صورت بروز هر گونه مشكل اطلاع دهيد .
پشتيباني باشگاه / مهرداد
Bardia
Sunday 18 January 2004, 04:11PM
آقاي مهرداد عزيز
- از چه ويندوزي استفاده مي كنيد ؟
از ويندوز Millenium
- اگر از چند زبان استفاده مي كنيد آيا بر ويندوز شما زبان انگليسي و فارسي نصب هست يا خير ؟
ويندوز به زبان آلماني است.
-در صورتيكه نياز داريد زبان انگليسي يا فارسي نصب كنيد از control panel و سپس regional settings اقدام فرمائيد .
در control panel و سپس regional settings زبان فارسي موجود نيست!
صفهه كليد فارسي كه نشان داديد با صفهه من تا حدودي فرق مي كند...
با تشكر از راهنماييتان...
Scorpion
Monday 19 January 2004, 12:10PM
باسلام
برادر گرامی بردیا
در کنترل پنل و رجیونال ستینگز به صورت پیش گزیده در ایکس زبان فارسی فعال نیست
اگر دقت بفرمایید در قسمت بالا سه تب وجود دارد (TAB) در تب دوم دو گزینه تیک خوردنی وجود دارد که هیچکدام تیک نخورده است دومی مهم نیست اما اولی باید تیک بخورد تا زبان فارسی فعال شود البته بعد از تیک زدن گزینه اول و کلید OK زدن نیاز هست سی دی ویندوز ایکس پی رو در اختیار برنامه بذارید .
بعد از این باید با کلیک بر روی دکمه Details و اضافه (add) کردن زبان فارسی در تمام قسمتهای ویندوز ایکس پی زبان فارسی فعال می شود .
اینکه گفتید صفحه کلید شما متفاوت است در فارسی استاندارد ویندوز ایکس پی کلیدها کمی عوض شده است
ژ با زدن شیفت + ز
پ با کلید بک اسلش
و
ی استاندارد قبلی هم با شیفت + ایکس (ط)
یاعلی
Bardia
Monday 19 January 2004, 11:08PM
به نام خدا
Scorpion عزيز
ويندوز من ميلنيوم است و نه اكس يي. و آن تب ها كه گفتيد در كنترل پنل و رجيونال ستينگز من وجود ندارد! در هر صورت متوجه شدم كه به صورتي بايد زبان فارسي را اضافه كنم و مشغول دنبال گشتن آن هستم...
از راهنمايتان متشكرم
التماس دعا
پشتیبانی باشگاه
Monday 19 January 2004, 11:25PM
نوشته شده بوسيله Bardia
به نام خدا
Scorpion عزيز
ويندوز من ميلنيوم است و نه اكس يي. و آن تب ها كه گفتيد در كنترل پنل و رجيونال ستينگز من وجود ندارد! در هر صورت متوجه شدم كه به صورتي بايد زبان فارسي را اضافه كنم و مشغول دنبال گشتن آن هستم...
از راهنمايتان متشكرم
التماس دعا
سلام ،
اگر كنترل پنل شما چنين حالتي دارد :
http://www.wvnet.edu/helpdesk/www_site_files/images/control1.jpg
در كنار يا بالاي صفحه بر روي : view all control panel options كليك كنيد تا همه كنترل پنل را ببينيد . و در اين صورت شما با اين صفحه مواجه خواهيد شد كه regional setting دارد .
http://www.nucleus.com/graphics/control-panel-2.gif
ممكن است لازم باشد در قسمت keyboard زبان مورد نظر خود را انتخاب كنيد.
ويندوز - ام اي - استاندارد زبان فارسي ندارد ، لطفا اينبار با افزودن زبان انگليسي امتحان كنيد ، تا بعد ...
موفق باشيد
پشتیبانی باشگاه
Monday 19 January 2004, 11:49PM
مجددا سلام :)
اين فايلي هست كه به ويندوز انگليسي (فقط ME ) امكانات فارسي اضافه مي كند و براي من هميشه خوب كار مي كرد .
در صورتيكه مايل هستيد _ با مسئوليت خودتان _ آن را باز كنيد و فايل runme.bat آن را اجرا نمائيد .
اينهم فايل :
http://www.iranclubs.org/WinMeFarsi.zip
در مورد صفحه كليد كافيست كليدها را تقارن دهيد ، يعني مثلا كليد (\) در صفحه كليد استاندار فارسي مقارن با (ژ) است .
اگر بازهم به مشكل خورديد و ويندوزي برايتان باقي ماند حتما اطلاع دهيد
موفق باشيد / پشتيباني باشگاه / مهرداد
Scorpion
Monday 19 January 2004, 11:59PM
با سلام
ببخشید دقت نکردم بلکه ویندوز شما فارسی ندارد .
البته می توانید میلنیوم عربی نصب کنید و سپس با نصب پارسا 2001 مشكل زبان فارسي را به راحتي حل كنيد .
البته توصيه من به شما اين است كه از ويندوز ميلنيوم صرفنظر كنيد يا سراغ ويندوز 98 البته نسخه SE يا ويندوز ايكس پي نسخه پروفشنال .
موفق باشيد
Bardia
Wednesday 21 January 2004, 12:19AM
به نام خدا
دست شما درد نكنه.:smile39: :smile39: :smile39: :smile39:
فايلي كه فرستاديد مشكل را حل كرد و توانستم زبان فارسي را در ويندوز نصب كنم. Keyboad من شد مثل همان كه خودتان عكسش را فرستاديد.
حالا اگر زحمتي نيست برويم سر مشكل دوم.:)
در اكسپلورل من هيچ كدام از دگمه هاي تغيير رنگ و نوع خط و غيره كار نمي كند و وقتي روي آنها كليك مي كنم يك صفهه با 38 علامت سوال باز مي شود!
Scorpion عزيز بله همان طور كه گفتيد بايد دنبال ويندوز اكس پي باشم
يا حق
پشتیبانی باشگاه
Wednesday 21 January 2004, 09:08PM
نوشته شده بوسيله Bardia
به نام خدا
دست شما درد نكنه.:smile39: :smile39: :smile39: :smile39:
فايلي كه فرستاديد مشكل را حل كرد و توانستم زبان فارسي را در ويندوز نصب كنم. Keyboad من شد مثل همان كه خودتان عكسش را فرستاديد.
حالا اگر زحمتي نيست برويم سر مشكل دوم.:)
در اكسپلورل من هيچ كدام از دگمه هاي تغيير رنگ و نوع خط و غيره كار نمي كند و وقتي روي آنها كليك مي كنم يك صفهه با 38 علامت سوال باز مي شود!
Scorpion عزيز بله همان طور كه گفتيد بايد دنبال ويندوز اكس پي باشم
يا حق
سلام
+ شما بايد از اينترنت اكسپلورر 5 يا نسخه اي بالاتر استفاده كنيد .
+ براي صفحه اكسپلورر شما encoding بايد روي arabic(windows) باشد . (View > Encoding > Arabic(Windows) .
+ پنجره اي كه ظاهر مي شود حامل پيغام " قبل از اينكار متن مورد نظر خود را انتخاب كنيد " است كه 38 حرف مي باشد ;) براي كار كردن اين كليدها كلماتي كه ميخواهيد رنگي شوند را انتخاب كنيد .
پشتيباني باشگاه / مهرداد
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.