PDA

نمايش نسخه نهائي : مديريت هموار سازي معضلات سايت!!!

شيدا
Thursday 15 April 2004, 09:37PM
سلام
دوستي جون گفت تاپيك بزنيم اينم تاپيك!
خب من خيلي دلم ميخواد بدونم بچه هاي اينجا چرا اينقدر زرد و پژمرده ريپ ميزنن :D خب عزيزم از چي ناراحتي ؟؟
از كمبود تاپيك؟
تا اونجا كه من ميدونم هميشه اينجا تاپيك كم بوده ولي ما با همونا سايت رو سرپا نگه ميداشتيم و جمعمون صميمي و گرم بود پس يكي از مشكلا اين هست ولي مشكل ديگه هم وجود داره مثلا خودم
فعاليتم شده :ازاد
دوستيابي (سالي يه بار)
نظم و نثر (فقط مشاعره)
هر چي تاپيك ما بايد تو ازاد بزنيم كه اونم عمرش حداكثر يه هفتهس چون همه توش نظر دادن ديگه كسي نمونده اگه اون 4 نفرم 4 تا ريپ بزنن جمعا تاپيك با 18 تا پست ميره صفحه 2 و فراموش ميشه
عشق و دلداگي
قرار عمومي
خانما و اقايون (تالار كل كل آزاد:D)
چت
فال و طالع بيني
مديريت ميتونه فضاي اين تاپيكايي كه صد سال نوري :D كسي نميره داخلشون اختصاص بده به اينا يه شور و هيجاني در بچه ها ايجاد كنين
من يكي ديگه از ديدن اين طرح رنگ سايت خسته شدم يكم تنوع ايجاد كنيد چشمون خسته شد.
يه قرار عمومي راه بندازيد .
حالا بياين بگين شما براي چي فعاليتتون كم شده؟.

نيما64
Friday 16 April 2004, 01:49PM
تا حال فكر كرديد چرا يه تازه وارد وقتي وارد ميشه خيلي زود هم از اين سايت ميره ؟
چون در اين سايت اينجا جايي نداره! اينجا فقط چند نفري هستند كه خصوصيت اخلاقي تقريبا مشابهي دارن و براي هم مينويسند. تا يكي يه چيز بنويسه هر كي از گرد راه ميرسه يه چيزي براش مينويسه ديگه فكر نمي كنه شايد باعث رنجش كسي بشه و ...
شما هم كه جاي مهمان باشي راهي جز اينكه بري برات نمي زارن هنوز نيامده راه برگشت رو بهت نشون ميدن.
اينجا كجاش يك تايپيك است كه همه بخوان يه حرف جدي با همه بزنند؟
از درد و دلشون بگن واينكه واقعا چه مشكي دارن و چطور ميشه مشكلات خودشون رو با نظرات درست و صحيح ديگران برطرف كرد.
ولي متاسفانه اينجا شده سايت شوخي سرگرمي و وقت گذراني.
حتي ما ظرفيت اينو نداريم كه كسي بخواد برخلاف نظر ما حرف بزنه حتي براي ما قابل تحمل نيست كه ببينم نظر ديگري بهتر از نظر ماست .
چرا نميائيد يك موضوعي كه واقعا فكر ميكنيد مشكل مشترك همه جوانان است رو طرح كنيد و نظر بديد ولي جدي انگاري داريد واقعا درباره اش بحث ميكنيد .
ميدونيد بنظر من بهترين بخش زندگي اين است كه شما هر چي بدوني به ديگران انتقال بدي و دانايي ديگران باعث تحرك آدم در دانستن بيشتر ميشه و وادار ميكنه كه آدم دنبال دانستنيهاي جديد بره .
( من فقط نظرم رو گفتم شايد هم نظرم اشتباه باشه ولي بهتره كه آدم نظرش رو بده چون مطمئنا ميتونه از نظرت بهتر ديگران استفاده كنه)

نادون
Friday 16 April 2004, 03:45PM
با حرفای شیدا 100% موافقم تاپیکامون باید به روز باشه ... قرار نیست اون چیزی که تمام ما دوست داریم و اون طرز نوشتی که ما هم علاقه داریم بقیه بخوان باید قسمتای جدیدی رو اضافه کرد بقای همچین جلساتی تازگی دایمی و نوگرایی ست.

شيدا
Friday 16 April 2004, 07:24PM
جوابتون اقا نيما:
مسلما ما يه روزي تازه وارد بوديم ولي به خودمون جرات داديم كه وارد جو بشيم من خودم وقتي وارد سايت شدم مطالب 100 درصد ديني و فلسفي بود بزور ميشد از روش روخوني كرد چه برسه به اينكه نظر بديم:D ولي خواستم و تونستم چون محيط سالمي داشت و تونستيم حداقل ازاد رو طبق سليقه خودمون ريپ بزنيم.
البته قبول دارم درصد صميميت خون بچه ها زده بالا:smile29: و يه كمي بعضي اوقات زيادروي ميكنيم و بحث ميشه و بدترين موقعي كه كسي بخواد خودشو معرفي كنه وسط بحثه (همون :smile29: ) ولي همه سايتا اينجورين ميزنن سر و كول همديگه شوخي ميكنن اخه ما كه نميتونيم با هم رسمي باشيم ولي يه چيز اساسي از اين به بعد رعايت بشه : احترام همديگه رو نگه داريم و اگه كسي نظر داد درست انتقاد كنيم مسخراه اش نكنيم:)

farhad_k25
Saturday 17 April 2004, 09:38AM
سلام دوستان
با اجازتون من هم نظر بدم البته من هنوز جزو تازه وارد ها هستم ولي ببخشيد ديگه
توي محيط اين سايت يه تازه وارد يا بايد خيلي زرنگ باشه ويا بايد از روابط عمومي فوق العاده برخوردار باشه تا بتونه خودشو خيلي سريع توي اين محيط جا بندازه
يك نگاه به اون رقمي كه وقتي وارد سايت ميشين بندازين رقم كمي نيست ولي به نظر شما چندتاشون به سايت يه سري ميزنند و چندتاشون اكتيو هستند
يه سري از دوستان كه وقتشونو گذاشتن براي بحث با كسايي كه هر كاري بشه همونند و مطالبشون فقط براي خراب كردنه حالا خراب كردن هرچي وتا حالا يه بار هم ديده نشده كه توي بقيه قسمتهاي سايت نظر بدند وبايد قبول كرد كه جواب دادن هاي صفحه اي وقت و حوصله ادم رو ميگيره و اكثرا هم بلاخره وقت محدودي رو تو سايت ميگذرونيم
من قبول دارم كه اين محيط خوب و سالم هم با زحمت فراهم شده و بايد تشكر كرد چون من خودم چندتا سايت ديگه اين شكلي ديده بودم ولي مطالب اونجا كه واقعا افتضاح بود و يا بايد يك بددهن حرفه اي باشي يا خلاف كار حرفه اي و لي مطالب و محيط اين سايت واقعا فرق ميكنه ولي
مسولين سايت بايد يك تحركي در سايت بدند تا شور سايت بيشتر بشه
من خودم به عنوان يه تازه وارد حد سايت رو در بعضي جهات نميدونم و مطمعن هستم خيلي ها هم مثل من هستند پس اين به عهده مسولين سايت كه با ايجاد تاپيك هاي كه بچه ها نميدونند كه ايا اجازه ورود به حريم اونا رو دارند يا نه اين مساله رو حل كنند و من مطمعن هستم كه خود بچه ها اجازه انحراف تاپيك رو نميدند
به نظر من براي يه تازه وارد نظر دادن در مورد مسايل سنگين وبحث هاي حساس مذهبي كه واقعا نظر دادن توي اونها احتياج به مطالعه داره سخت و كسل كننده است و يا اكثر بحث هاي ما توي تاپيك گفتگوي ازاد شده يك بحث هاي خودموني كه اگه كسي بچه هاي سايت ويا اخلاقشونو نشناسه اصلا نميفهمه چه خبره و معلوم كه بعد از دو روز ديگه سري به اين سايت نميزنه و ميره توي سايت هاي ديگه كه امكان نظر دادن داشته باشه و يا حداقل تاپيكي باشه كه بتونه توي اون نظر بده و يه مقدار عمومي باشه
البته ماهم مقصر نيستيم بايد قبول كنيم كه مجبور ميشيم كه هر تاپيكي زده ميشه بعد از 4 تا جواب منحرف ميشه چون بچه ها توي اون تاپيك شركت نميكنند و دو سه نفري هم كه شركت كردنند خوب نظرشونو دادند و منتظر نظر بقيه دوستان هستند و چون كسي جوابي نميده پس تاپيك منحرف ميشه و بعد از دو صفحه ديگه هيچ ربطي به موضوع اوليه نداره
به نظر من مديريت و مسولين سايت بايد تاپيك هايي رو كه به نظر نسل جوان جذاب تره رو اكتيو كنند و اكتيو نگه دارند چون هر تازه واردي كه مياد بلاخره توي تاپيك هاي جوون پسند نظر ميده و دوستان قديمي هم خواهش ميشه كه زياد يه اين دوستان گير ندند چون خود اين دوستان جديد بعد از چندبار جواب دادن و مطالعه بقيه مطالب اروم اروم خودشونو با اين سايت يكي ميكنند و و توي بقيه قسمت ها هم اكتيو ميشند
البته جا براي صحبت هست ولي بايد ديد نظر بقيه دوستان چي هست

دوست ايراني .
Saturday 17 April 2004, 11:47AM
سلام آقا فرهاد خوب مثل اينكه الحمدالله همه به فكر افتادند اين نشونه خيلي خوبيه
اما به نظر من همه مي تونيم يكسري مطالب را بعنوان موضوعهاي اصلي مطرح كنيم و بر اساس اين موضوعها هر كس داوطلبانه مديريت اون موضوع را تا هر وقت كه مي تونه البته با اعلام قبلي اداره كنه حالا از طريق مطالعه و يا اينترنت و يا مجلات

پس بيايم ابتدا يكسري موضوع مطرح كنيم هر موضوعي كه بيشترين راي را آورد با اولويت بندي بر اساسش تاپيك بزنيم حالا هر موضوعي مي تونه يك يا چند زير مجموعه داشته باشه اما يك نفر مسئول جمع آوري اطلاعات توي اون تاپيك بشه اينطوري يك نظمي اينجا ميگيره و براي تازه واردها نيز جذاب ميشه؟ اگه موافقيد بريم موضوعها را پيدا كنيم

نيما64
Saturday 17 April 2004, 01:17PM
همه نظرات دوستان درست است ولي ميخوام بگم كه كسانيكه واقعا در اين سايت هستند خلاصه بايد بر اساس پيشنهادها راه حلي پيداكنند .
درباره محدودبودن وقت قبول ولي اينكه بحث نبايد سنگين باشه خوب نمي شه گفت كه بحثها سنگين نباشه چون ممكنه اعضا يا يه تازه وارد درباره موضوع مورد بحث بيشتر از ما اطلاع داشته باشه واين باعث خوشحالي است .ولي اينكه كسل كننده نباشه كاملا درست است.
اما اينكه گفته شد سايتهاي ديگه هم همينطوري هستند خوب ممكنه درست باشه ولي سايتهاي ديگه كه الگوي مانيستند كه هر كاري كردن ما بگوييم اونها هم اينطوري هستند.پس ما هم مثل اونها هستيم؟
همه تازه وارده مثل هم نيستند وقتي يكي تازه وارد ميشه وقتي برخورد مناسبي باهش نشه خوب مثل ميهماني است كه ازش خوب استقبال نشده حالا ممكنه يك ميهمان به روي خودش نياره و بمونه ولي اگثر بنظرم كه سريع بروند.
بله من هم قبول دارم كه بايد شوخي و سرگرمي باشه قبول يك تايپيك درست كنيد كه هركي دوست داره شوخي كنه خوب بحث جدايي است ولي نه اينكه در هر تايپيكي شوخي و ... .و نه اينكه شوخي كنه كه باعث بشه شخصيت كسي ترور بشه .
درسته اين سايت شايد از تمام سايتهايي كه من ميشناسم اعضايش واقعا با محبت و صميمي هستند
من چندتا مطلب براي دوستاني كه تايپيك درست ميكنند دارم البته فقط جهت پشنهاد شخصي كه تايپيك ميزنه بهتر نيست اول درباره عنوانش خوب فكر كنه بعد اينكمه آيا درباره عنوان تايپيكش آيا اطاعات كافي داره يا حداقل بره دنبال مطالب بگرده تا تايپيكش جذاب تر باشه و اينكه وقتي سازنده تايپيك خودش به تايپيكش سر نمي زنه خوب چه انتظارداره كه ديگران سر بزنند.
من ميدونم شما دوستان خلاصه با پيشنهادات خوب تان ميتونيد راه حل مناسبي پيدا كنيد.
چرا تايپيكي باز نمي كنيد باعنوان (نسل جديد با چه مشكلاتي روبرواست) . به نوبت هركسي كه داوطلب شد اولين موضوع رو انتخاب كنه براي موضوعش 2 تا 3 روز وقت بگذاريد و درباره مشكل دوستان بحث كنيد بعد نوبت نفر بعدي بشه مشكل ديگه اي رو مطرح كنه همينطور تا…. اگر مهمان تازه اي آمد از او بخواهيد كه بقول معروف خارج از نوبت او هم يك مشكل رو مطرح و وارد بحث بشه ..
بايد هر 6 ماه موضوعات تايپيكها يي كه فكر ميكنيد خسته كننده شده رو عوض كنيد چون هميشه نياز به نو و جديد است بگرديدو موضوعات جذاب و خوبي رو پيدا كنيد بخاطر اينكه انسان نو گراست .
با ميل و علاقه به تايپيگهاي ديگر دوستانتان و موضوعاتشان جواب دهيد تا آنها هم به موضوعات شما با ميل وعلاقه جواب دهند.

با عرض معذرت من هم بايد از اين سايت برم نمي دونم تا چه مدت ولي اگر فرصتي شد حتما با اشتياق در مباحث شما شركت خواهم كرد.
بهر حال از مصاحبت شما واقعا لذت بردم و خوشحال شدم و مطمئن هستم كه ميتونيد بهم كمك كنيد. هيچ چيزي راحت بدست نمي ياد سعي و تلاش كنيد ومطمئن باشيد كه سايت موفقي خواهيد داشت.

صبح
Saturday 17 April 2004, 01:41PM
سلام
من فكر مي كنم كه اين سايت احتياج به تبليغ داره ... مهمانهاي زيادي وارد اين سايت نميشن كه اصلا بخوان با اين جمع اختلاط كنن وگرنه فكر مي كنم در مقايسه با سايتهاي ديگه محيط برتري داره و اصلا در يك فاز و كلاس ديگه هست . شما اگر ليست افراد آنلاين رو ببينين معمولا عضوهاي فعلي داخل هستند و تك و توك دو سه مهمان ديده ميشه .

دومين پيشنهاد اين كه اين سايت فقط از حالت صرف گفتگو بودن در بياد ، مثلا برنامه هاي ديگه اي مثل همين برنامه ارسال كارت پستال يا مثلا بانك كليپ يا اگر مناسب بدونيد چتهاي مدت دار يا بازيهاي آنلاين يا بهرحال از اين نوع برنامه هاي كاربردي بهمراهش باشه تا از يك منظورگي در بياد و با سلايق مختلف بيشتر بخونه .

نادون
Saturday 17 April 2004, 02:39PM
رفقا یادتون باشه ما می خوایم مشگل حل کنیم
مشگل درست ننیما ونظورم اختلاف نظره..........

شيدا
Sunday 18 April 2004, 04:59PM
نوشته شده بوسيله دوست ايراني .
اما به نظر من همه مي تونيم يكسري مطالب را بعنوان موضوعهاي اصلي مطرح كنيم و بر اساس اين موضوعها هر كس داوطلبانه مديريت اون موضوع را تا هر وقت كه مي تونه البته با اعلام قبلي اداره كنه حالا از طريق مطالعه و يا اينترنت و يا مجلات

پس بيايم ابتدا يكسري موضوع مطرح كنيم هر موضوعي كه بيشترين راي را آورد با اولويت بندي بر اساسش تاپيك بزنيم حالا هر موضوعي مي تونه يك يا چند زير مجموعه داشته باشه اما يك نفر مسئول جمع آوري اطلاعات توي اون تاپيك بشه اينطوري يك نظمي اينجا ميگيره و براي تازه واردها نيز جذاب ميشه؟ اگه موافقيد بريم موضوعها را پيدا كنيم [/B]
من حاضرم اينكارو انجام بدم خوب موضوعا رو معرفي كنين:D
در ضمن بگين بريم از كجاهام اطلاعات بياريم
واسا من تاپيك خواننده ها رو بزارين هم ميشينم اهنگ گوش ميدم:smile03: تاپيكم سر ميزنم ريپ ميزنم(قسمت سياوش قميشي رو زياد كنيد لطفا;))

شيدا
Sunday 18 April 2004, 05:02PM
نوشته شده بوسيله نادون
رفقا یادتون باشه ما می خوایم مشگل حل کنیم
مشگل درست ننیما ونظورم اختلاف نظره..........
تا اينجاش كه درست اومديم نه فقط مرحله عملش مونده:rolleyes:
اختلاف نظر كي كجا ؟؟؟!!
پيشي بودش:D

نادون
Tuesday 20 April 2004, 07:18AM
:D پيشته.......................

نادون
Wednesday 21 April 2004, 03:04PM
بابا عجب مديرايي ژيدا مي شن حالا وقت مرخصي گرفن بود يا مسافرت خارج از كشور;);)
اين شيدا نيستش كجاست نكنه زده تو كار برج ساختن :cool:
قرار بود معضلات سايت و بر طرف كنيم ما كلي خرج كرديم آسفالت ، كارگر ، سيمان ، بيل و كلنگ اورديم حالا سر كارگر و از كجا گير بياريم
الووووووووووو :rolleyes:
صدا مياد...
امتحان مي كنيم 0
7
5
3
1
5
6
راستي پيش شمارمونم 02 بقيشو بودها زنگ بزنيد انتقاد كنيم:D

maryam
Monday 26 April 2004, 04:20PM
خيلي خوشحالم از اينهمه تحولي كه بين بچه ها داره رخ ميده:D ...من فكر ميكنم يكي از بزرگترين علتهاي پشه و مگش پروندن توي اين سايت مديريت ضعيف اون باشه..البته آقايون ادمين ناراحت نشن..اما وقتي سالي يك بار به اين تالارا سر بزنن و اصلا براي نظم اينجا اهميت قائل نباشن نتيجه ش متاسفانه هميني ميشه كه ميبينيم!...به نظر من صميميت فعلي بين بچه ها بد نيست..يعني قابل تحمله..ولي قبلنا بهتر بود.....اين چنين بود نظر ما نيز هم!:D

نادون
Tuesday 27 April 2004, 09:32PM
نیش سلام نیش آی آآآآآآآآآآآآآآآی سوختم چی بود نمی دونم منو نیش زد;)
این حرفای مریم بابا جدی چرا نمی گیرن مثلا پیش کسوتی گفتن خاک این تاپیکا رو خورده ها یه کم بابا تحویل بگیرید دیگه عجب دیگه برای پیشکسوتای ما هم اون عرج قرب رو ....;) وای وای وای زبونم لال بشه ایشالله

maryam
Wednesday 28 April 2004, 07:42PM
تو چي ميگي نادون؟ جمله بنديتو كيف كردم..از روي هر جمله بايد دو بار خوند تا بفهمي اين شاهكار خلقت چي نوشته:p :D ....اصولا پيشكسوت و پسكسوت حاليشون ني! (ببخشيدا!):D

نادون
Wednesday 28 April 2004, 10:32PM
در جواب شم فقط بگم اوهوم کافیه نه؟؟:);)

maryam
Thursday 29 April 2004, 02:33PM
نوهوم! (بر وزن اوهوم..ولي منفيش!!)

پشتیبانی باشگاه
Thursday 29 April 2004, 11:36PM
سلام :)

اگر چه اما مي توان اعتراف كرد آنچه كه پيش روي شما است غوره نيست ولي بايد بگويم كه تا آخر هفته آينده به اميد خدا تغييرات اندكي در گرافيك سايت رخ خواهد داد و بخاطر اين اندك است كه قرار است برنامه اصلي سايت ارتقا داده شود و برنامه به كلي زير و رو مي شود و نمي توان تغييرات خفن ( همان عمده و اساسي ) به گرافيك برنامه سايت داد و وقت تلف كردن است .

گرچه همه آنچه كه شما مي گوييد دلهره آنها كه مي توانند در سايت دستكاري كنند نيز هست اما شما حداقل باعث شديد كه اين دلهره از حالت دلهره بيرون بيايد و به يك مساله بغرنج تبديل شود . ;) دوستاني از مسئوولين سايت هستند كه اكنون ماه عسل تشريف برده اند يا چند ماه پيش ماه عسل بودند و خلاصه ماجراهاي جواني داريم ...... و بالاخره ماهي نيست كه ما يك نوع از اين مسائل بغرنج تر از باشگاه جوانان ايراني براي خود مهيا نكنيم :smile40: و بالاخره تيمي كه باعث شد سايت بر عرصه وجود پاي بنهد را ناقص مي كنيم . ( خدا كنه فردا كسي چپ چپ نگاه نكنه :smile02: ) اما بهرحال بايد پيش رفت .

اما خوب شما كاربران متوقع هم حرف زياد مي زنيد ، ما كه بايد نان و نمك يا شايد هم پنير مهيا كنيم و عيالات متحده را رديف كنيم از خواب و بيداري خود هم مي زنيم تا به اين سايت سركي بكشيم و سرك كشيدن همانا و سه چهار ساعت در سايت ماندن همانا البته از حضورتان مسرور مي شويم ... و اين بقول دوستان اوقات فراغت ما ( + + + ...:smile11: ) است

اين نوشته ها را از طرف سايت و قولي از طرف مديريت ندانيد و من در اين حال بعنوان يك دوست و همراه طرحهاي زير زبان را خدمت شما عرض مي كنم .....

×/ توسعه حجمي و فني و گرافيکي سايت و ارتقاي آن
×/ نظارت بيشتر بر باشگاه ( اين نظارت بيشتر كمك شما را مي خواهد چون گاها حجم بسيار زيادي از نوشته است و خواندن آن صعب و مشكل از شما ممنون مي شويم كه در اين قسمت كمك كنيد )
×/ حذف و اضافه تالارها بر اثر شور و مشورت
×/ ايجاد سيستم تبليغاتي و تبليغ باشگاه در سايتهاي ديگر براي ايجاد رفت و آمد در سايت و پذيرش مهمان
×/ در صورت تمايل اعضاء قرار دستجمعي

تقريبا اين برنامه آينده است و اگر دوستان مطلبي براي اضافه كردن داشته باشند كه برداشتن سنگي سنگين تر از مطالب فوق نباشد خوشحال مي شويم بر آن پردازش كنيم گرچه پيشنهادات بزرگ هم مي تواند در حافظه بماند تا زمانيكه شرايط آن فراهم شود .

اميدوارم با اين نوشته از خلاء مديريتي موجود كمي كاسته شده باشد :) سعي مي كنم بيشتر بنويسم تا بيشتر بخوانم به اميد خدا .

موفق باشيد