نمايش نسخه نهائي : گفتگو درباره قرآن
@محدثه@
Tuesday 17 February 2009, 09:46AM
به نام خدای کریم
باسلام
من مدتی هست که این سوال برایم پیش امده که چرا قطع کردن دست دزد که به صراحت در قران کریم امده درایران اجرا نمیشه؟
بیایید در مورد قطع کردن دست دزد با هم بحث کنیم و اینکه چرا در رساله ها قصاص دزد قطع دستش نیست؟
@محدثه@
Thursday 19 February 2009, 09:53AM
یعنی هیچکس نیست که جواب سوال منو بدونه؟ :smile09:
عبد من عبادالله
Saturday 21 February 2009, 10:06AM
با سلام به شما دست عزيز
راستش تا اونجايي كه من مي دونم توي ايران اجرا ميشه
اما خيلي ديگه به قول معروف سرورصداش رو در نمي آرن:)
من يكي رو ديدم كه از نزديك خودش ديده بود قطع كردن انگشتا رو
و يك نكته اي هم كه بايد بهش توجه كرد اينه كه طبق قوانين اسلام (شيعه) دست هر دزدي رو نبايد قطع كرد و حدود 30 شرط داره كه اگر حتي يكيش نباشه نبايد دستش رو قطع كرد
اين قوانين در اسلام مانند قصاص و ... بيشتر براي ترساندن عده ايست كه اين اعمال را انجام ندهند و ريشه كن شوند
وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَاْ أُولِيْ الأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ
و براى شما در قصاص، حيات و زندگى است، اى صاحبان خِرد! شايد شما تقوا پيشه کنيد.
موفق باشيد:smile17:
ياحق:smile07:
@محدثه@
Monday 23 February 2009, 09:41AM
با سلام _بله شما درست میگید_ولی من که دزد های زیادی دیدم ولی دست هیچکدومشون بریده نبود_
mehrdad_123
Monday 23 February 2009, 09:57AM
یعنی هیچکس نیست که جواب سوال منو بدونه؟ :smile09:
نه نیست !
چرا که صرف نطر از اینکه این موضوع فقهی شرایطش چیست ....متاسفانه باید گفت شما یک موضوع را در نظر نگرفته اید! و آن اینکه احکام و شرایط ایران را با احکام و شرایط اسلام مقایسه می کنید! در صورتی که سنخیتی اینچنینی بین این دو اسلام و ایران امروزی وجود ندارد!
حکومت علوی کجا حکومت های فعلی کجا!
ا...هم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
یاحق
@محدثه@
Wednesday 25 February 2009, 10:22AM
نه نیست !
چرا که صرف نطر از اینکه این موضوع فقهی شرایطش چیست ....متاسفانه باید گفت شما یک موضوع را در نظر نگرفته اید! و آن اینکه احکام و شرایط ایران را با احکام و شرایط اسلام مقایسه می کنید! در صورتی که سنخیتی اینچنینی بین این دو اسلام و ایران امروزی وجود ندارد!
حکومت علوی کجا حکومت های فعلی کجا!
نه_ نه _نه من اصلا میخوام بدونم چرا جناب عبدالحسین هیچ پاسخی نمیدن؟در حالی که ایشون اخوند هستند و مثلا در این کارها وارد؟:smile09::smile09:
و بعد اینکه جناب مهرداد خان از شما میپرسم که از ایران بگذریم چرا در رساله هایی که امثال عبدالحسین نوشته اند هیچ چیزی در مورد قطع کردن دست دزد نیست در حالی که به وضوح در قران امده؟:smile09:
عبد من عبادالله
Sunday 1 March 2009, 12:24PM
با سلام _بله شما درست میگید_ولی من که دزد های زیادی دیدم ولی دست هیچکدومشون بریده نبود_
سلام
گفتم كه:)
حتما اون سي شرط رو نداشتند
حتي اگر 29 شرطش رو هم داشته باشند دستشون قطع نمي شه!
يا حق:smile07:
@محدثه@
Tuesday 3 March 2009, 11:02AM
سلام
گفتم كه:)
حتما اون سي شرط رو نداشتند
حتي اگر 29 شرطش رو هم داشته باشند دستشون قطع نمي شه!
يا حق:smile07:
با سلام به برادر گرامی خودم:)
میشه اون 30 شرط رو بگید؟
@محدثه@
Sunday 8 March 2009, 12:58PM
لطفا جواب بدید :smile35:
عبد من عبادالله
Sunday 8 March 2009, 01:45PM
لطفا جواب بدید :smile35:
سلام
راستش اينكه جواب ندادم و اون سي شرط رو نگفتم علت داشت!
و علتش هم اين بود كه ...... نمي دونم:D
راستش من يه بار توي تلويزيون اين مطلب رو از آقاي قرائتي شنيده بودم اما ايشون سي تا شرط رو نام نبرده بودند!
اما الان يه جستجويي توي اينترنت كردم يه مواردي رو پيدا كردم هر چند كامل نيست. اما دوستاني كه اطلاعات مذهبي خوبي دارند لطف كنن و از منابع صحيح اون سي شرط رو بگن ممنون مي شيم:smile07:
بنابر قانون مجازات اسلامي، فردي كه به دليل نياز اضطراري يا در سال قحطي و خشكسالي دست به سرقت زده باشد مستحق قطع انگشتان نيست، همچنين است پدري كه از فرزندش دزدي كند، كسي كه مالي را دزديده باشد كه محل نگهداري آن در واقع به خود او تعلق داشته و بزور از او غصب شده باشد و نيز كسي كه پس از سرقت مال را به صاحبش برگردانده باشد.
ربودن اموال دولتي و موقوفه و كلاً اموالي كه مالك شخصي نداشته باشد نيز بنابر قوانين ايران مجازات قطع انگشتان را در پي ندارد.
بنابر ماده 199 قانون مجازات اسلامي، تنها براي سارقاني مي توان مجازات قطع انگشتان در نظر گرفت كه يا دو مرد عادل عليه آنان در دادگاه شهادت دهند يا خود آنها دو بار نزد قاضي اقرار كنند يا اينكه قاضي خودش به سارق بودن آنها علم پيدا كند.
بنابر اين ماده از قانون، سارقي كه قبل از ثابت شدنش جرمش براي قاضي از گناه خود توبه كرده باشد مستحق قطع انگشتانش نيست.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.