نمايش نسخه نهائي : آیا عزاداری صحیح است؟
دین اسلام
Wednesday 18 February 2009, 07:31PM
اگر صحیح است چرا پیامبر اصلا برای پسرش ابراهیم عزاداری نکرد؟؟؟؟؟ فقط اشک مختصری ریخت وقتی ازش سوال شد که چرا اشک میریزی پیامبر فرمود این یک رحمت از سوی خداست
عبد من عبادالله
Wednesday 18 February 2009, 07:34PM
با سلام
مباني تفكر شما چيست؟
شيعه هستيد يا سني
اگر شيعه ايد موارد متعددي از پيامبر و ائمه (عليهم السلام) در منابع داريم كه به انحاء مختلف عزاداري كردند
و اگر هم سني هستيد
بايد در مباني بحث كرد تا بتوان به اين سوالات پاسخ داد وگرنه نتيجه اي نخواهد داشت. شما به منابع خودتان رجوع نموده و ما نيز همچنين
اما حق يكي است
و الحمدلله
hulu
Wednesday 18 February 2009, 11:50PM
tavan tahamol ma ba payambar farg mikonad
agar mosibati bar ma vard mishavad ma ba azadari khod ra tasala midahim vali payambar mosalaman tavan ruhi balatari nsbat b ma dashte and pas tahamol mosibat niz baraeshan asan tar bude ast
دین اسلام
Thursday 19 February 2009, 06:25AM
سلام من شیعه نیستم ولی شما بگید عزاداری بهتره انجام بدیم یا عبادت خدا
عزاداری بهتره یا بیان روایات امام حسین(ع)
آیا امام حسین از عزاداری ما راضیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yar-mahdi
Thursday 19 February 2009, 02:40PM
بسم رب المهدی :smile07:
سلام علیکم
سلام من شیعه نیستم ولی شما بگید عزاداری بهتره انجام بدیم یا عبادت خدا
عزاداری بهتره یا بیان روایات امام حسین(ع)
آیا امام حسین از عزاداری ما راضیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال خوبی است ولی به شرط آن که هدف دانستن باشد نه مچ گیری!
باید بفرمائید عبادت چیست؟
و ملاک رضایت چیست؟
اصلا ً از نگاه شما - که شیعه نیستید - رضایت امام حسین (ع) چه جایگاهی دارد؟!
koobagher
Thursday 19 February 2009, 03:45PM
سلام علینا من ربنا
مثل اینکه جناب «دین اسلام» به تفاوت بین شهادت و مقتول شدن با رحلت و درگذشتن توجه نفرموده اند. به علاوه شخصیت و مقام و مسؤولیت حضرت حسین ابن علی(رضی الله عنهما) را با شخصیت حضرت ابراهیم ابن محمد(ع) که در دو سالگی بر اثر بیماری وفات یافتند؛ در یک مقیاس و میزان قرار داده اند.
و السلام علینا من ربنا
دین اسلام
Friday 20 February 2009, 05:32PM
هدف من مچ گیری نیست هدفم رسیدن به حقایق است
اما در مورد دوستمون که گفته امام حسین شهید شده بله شهید شده به بدترین وضعم شهید شده ولی این دلیل نمیشه ما خودمون رو عذاب بدیم امام حسین الان در بهترین جایگاهه و یزید هم در بدترین جایگاه با عزاداری ما مطمئن باشید امام حسین و خدا ناراضه خدا خودش میفرماید که و ان بکت خشیه الله بخاطر ترس از خدا گریه کنید و در کل بخاطر خدا گریه کنید
yar-mahdi
Friday 20 February 2009, 09:07PM
سلام علیکم
اما در مورد دوستمون که گفته امام حسین شهید شده بله شهید شده به بدترین وضعم شهید شده ولی این دلیل نمیشه ما خودمون رو عذاب بدیم امام حسین الان در بهترین جایگاهه و یزید هم در بدترین جایگاه با عزاداری ما مطمئن باشید امام حسین و خدا ناراضه خدا خودش میفرماید که و ان بکت خشیه الله بخاطر ترس از خدا گریه کنید و در کل بخاطر خدا گریه کنید
شما از کجا مطمئن هستید که "امام حسین و خدا ناراضه"؟!
اتفاقا ً ما مطمئن هستیم که هر دو راضی اند!
سوالات ساده ای کردم که جواب ندادید! دوباره می پرسم:
بفرمائید عبادت چیست؟
و ملاک رضایت چیست؟
اصلا ً از نگاه شما - که شیعه نیستید - رضایت امام حسین (ع) چه جایگاهی دارد؟!
رباني
Saturday 21 February 2009, 12:50AM
سلام عليكم جميعا ورحمه الله
عباديت عبوديت وتسليم مطلق شدن در برابر معبود است در مورد رضايت حق تعالي ازما بندگان جزءخودش كس ديگري نميتواند مطلع باشد.
يا الله
دین اسلام
Saturday 21 February 2009, 12:56AM
هر چه مورد رضای خدا باشد عبادت است مطمئن باشید به سر و سینه زدن باعث رضایت نمیشود خودتون با عقل فکر کنید اگر کسی برای کسی که مرده در حال حاضر سینه بزنه نمیگن(جسارت نشه) دیوونست آیا امام حسین از این کار راضی میشه؟ به خدا با عقل میشه به حقایقی رسید خداوند در قرآن میفرماید بشارت باد بر کسانی که وقتی به مصیبتی دچار آیند میگویند انا لله و انا الیه راجعون
zxcv
Saturday 21 February 2009, 01:45AM
:قانون(1):
کاربر zxcv
درج هرگونه محتوا با صورتی غیر علمی که دربردارنده تهاجم غیر مستدل به باور سایر کاربران باشد عامل تنش و نقض قوانین توافقی ثبت نام است . در صورت ادامه این روند شناسه شما در باشگاه با محدودیت نوشتاری مواجه خواهد شد .
عبدالقنبر
Saturday 21 February 2009, 08:39AM
جناب zxcv
گوشه اي از عداوت خود را با فرزند پيغمبر نشان داديد .
البته براي ما روشن است كه شما چقدر با اهل بيت دشمنيد اما براي بعضي افراد هنوز معلوم نشده بود .
فرقه ي فقط قرآن ، قرآن را هم خرافات مي دانند زيرا كه حضرت يعقوب (ع) فقط در دوري يوسف (ع) آنقدر گريه كرد كه چشمانش را از دست داد !! (اما پيامبر در مردن فرزندش ، ابراهيم ، فقط مقداري گريه كرد)
گريه و عزاداري به مقام شخص مصيبت ديده ، در درگاه خداوند بستگي دارد نه به نسبت فاميلي .
عبدالقنبر
Saturday 21 February 2009, 08:48AM
هر چه مورد رضای خدا باشد عبادت است مطمئن باشید به سر و سینه زدن باعث رضایت نمیشود خودتون با عقل فکر کنید اگر کسی برای کسی که مرده در حال حاضر سینه بزنه نمیگن(جسارت نشه) دیوونست آیا امام حسین از این کار راضی میشه؟ به خدا با عقل میشه به حقایقی رسید خداوند در قرآن میفرماید بشارت باد بر کسانی که وقتی به مصیبتی دچار آیند میگویند انا لله و انا الیه راجعون
عبادت مي كني؟ چطور ؟ براي چه كسي عبادت مي كني ؟
براي خدايي عبادت مي كني كه طبق قرآن دست و پا و صورت دارد ؟
يا براي خداي اهل تسنن كه شبهاي جمعه بر الاغ سوار مي شود ؟
عبد من عبادالله
Saturday 21 February 2009, 09:01AM
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم و من كل اتباعه اجمعين
أَمْ لَهُمْ سُلَّمٌ يَسْتَمِعُونَ فِيهِ فَلْيَأْتِ مُسْتَمِعُهُم بِسُلْطَانٍ مُّبِينٍ
آيا نردبانى دارند (که به آسمان بالا مىروند) و بوسيله آن اسرار وحى را مىشنوند؟! کسى که از آنها اين ادّعا را دارد دليل روشنى بياورد!
أَمْ لَكُمْ سُلْطَانٌ مُبِینٌ«156»
یا شما دلیل روشنی در این باره دارید؟
فَأْتُوا بِكِتَابِكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِینَ«157»
کتابتان را بیاورید اگر راست میگویید!
اينكه شما مي خواهيد بگوييد كه الا و لابد اين چنين نيست و چنين چيزي (نعوذبالله)نمي تواند مرضي رضاي حق تعالي باشد بايد پرسيد كه چه دليلي بر اين مدعاي خود داريد؟؟؟
آيا اينكه با عقل و علم ناقص شما جور در نيايد بايد رد شود؟؟؟
أَمْ تَأْمُرُهُمْ أَحْلَامُهُم بِهَذَا أَمْ هُمْ قَوْمٌ طَاغُونَ
آيا عقلهايشان آنها را به اين اعمال دستور مىدهد، يا قومى طغيانگرند؟
آيا شما بر كرسي خدايي نشسته ايد كه اينگونه از جانب او(جل و اعلي) حكم و نظر مي دهيد؟! آيا از غيب و اسرار آسمانها و زمين آگاهي يافته ايد كه به خود چنين اجازه مي دهيد كه به مسائلي كه حداقل به دين الهي منسوب است (يعني حتي براي شما كه شيعه نيستيد مسلم مسلم نيست كه از جانب خدا نباشد) بر اساس عقل خود اظهار نظر كنيد! آيا از خدا نمي ترسيد كه اگر اشتباه كرده باشيد و با او و دينش به دشمني برخواسته باشيد چه پاسخي خواهيد داشت؟
أَاطَّلَعَ الْغَيْبَ أَمِ اتَّخَذَ عِندَ الرَّحْمَنِ عَهْدًا
آيا او از غيب آگاه گشته، يا نزد خدا عهد و پيمانى گرفته است؟!
پس از خدا بترسيد و در باره دين او حيا كنيد و بر اساس ظن و گمان چيزي را به او نسبت ندهيد كه ان عذاب ربنا لشديد
جوابي كه در تاپيك چشم زخم دادم اينجا هم كاربرد دارد
راستش اين مطالبي كه شما گفتيد رو ما هم گفته بوديم و جواب ايشون رو هم داده بوديم كه اين عالم، عالم اسرار است و ما در آن جاهل مطلقيم.
بله شما زا كجا مي دانيد صحبت نرگس خانوم همسايه اثر نداره؟
أَمْ عِندَهُمْ خَزَائِنُ رَبِّكَ أَمْ هُمُ الْمُصَيْطِرُونَ
آيا خزاين پروردگارت نزد آنهاست؟! يا بر همه چيز عالم سيطره دارند؟!
به ايشان گفتيم كه اگر واقعا بخواهيم بفهميم كه چه حقايقي در عالم وجود دارد بايد به سراغ دين برويم و پيش از آن بايد دين خدا و طريقه فهم صحيح آن را بيابيم.
ما براي آنها آيه ي قران آورديم اما امثال Hidayat ها به خود حتي اجازه اين جسارت را دادند كه از آيه قرآن عظيم عدول كنند و كلمه ديگري را به جاي "ليزلقون" استخدام كنند:eek: تنها به اين علت كه با عقل ناقصشان جور در نمي آيد!!!
أَمْ عِندَهُمُ الْغَيْبُ فَهُمْ يَكْتُبُونَ
آيا اسرار غيب نزد آنهاست و از روى آن مىنويسند؟!(الطور41)(القلم47)
گفتي براي اينكه فهم صحيحي داشته باشيم بايد منبع متقني داشته باشيم و ابتدا مباني خود را به صورت محكم دريافته باشيم تا بتوانيم ببينيم نظر خدا چيست كه آن حجت است و الحمد لله
اما تا كنون هيچ كدام از اهل كتاب نتوانسته اند هيچ پاسخي به اين دو مقاله دهند و لا حول و لا قوة الا بالله العلي العظيم
و سيعلم الذين ظلمو اي منقلب ينقلبون
فسبحان الله عما يشركون
** اندر مغالطات مذهبه"اسلام بدون مذهب (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17866)"!!!
اثبات عقلي تشيع (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17889)
و اما دوست عزيز همانطور كه مي بيني اين جماعت قصد يافتن حقيقت را ندارند و تنها نيتشان مراء و شبهه افكني است پس با ايشان وارد جدال مشو كه از آن نهي شده ايم.
وَلَا تُجَادِلُوا أَهْلَ الْكِتَابِ إِلَّا بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ إِلَّا الَّذِينَ ظَلَمُوا مِنْهُمْ
و الي الله ترجع الامور
والحمدلله رب العالمينجناب "دين اسلام"
بدانيد كه ان الدين عندالله الاسلام
و اسلام يعني تسليم فرمان او بودن
حتما كه نبايد ما همه حكمتها را بفهميم
معصومين كه پيشوايان ما از جانب خدا هستند به ما دستور عزاداري و اقامه مصيبت داده اند و ما نيز بر اساس عقل و قرآن و ... بر حجيت كلام ايشان يقين كرده ايم و الحمدلله و بر آن اساس بر حقانيت اين اعمال يقين داريم.
و چاره پرسش شما نيز اين است كه بنشينيم در مورد مذهب حق اسلام تحقيق كنيم و آن وقت كه ان شاءالله خداوند ما را به سوي آن هدايت نمود چاره تنها تسليم است
منتظرتان هستيم:smile07:
اثبات عقلي تشي (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17889)
و الحمد لله الذي الَّذِي قَدَّرَ فَهَدَى
و اليه ترجع الامور
و عليه توكلنا و الينه انيب
والحمدلله رب العالمين
عبد من عبادالله
Saturday 21 February 2009, 09:11AM
و دو سخن ديگر
يكي با جنابان اسلام راستين، موحد، و دين اسلام( كه شباهت عجيبي بينشان احساس مي كنم!)
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
الَّذِينَ يَجْتَنِبُونَ كَبَائِرَ الْإِثْمِ وَالْفَوَاحِشَ إِلَّا اللَّمَمَ إِنَّ رَبَّكَ وَاسِعُ الْمَغْفِرَةِ هُوَ أَعْلَمُ بِكُمْ إِذْ أَنشَأَكُم مِّنَ الْأَرْضِ وَإِذْ أَنتُمْ أَجِنَّةٌ فِي بُطُونِ أُمَّهَاتِكُمْ فَلَا تُزَكُّوا أَنفُسَكُمْ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنِ اتَّقَى
همانها که از گناهان بزرگ و اعمال زشت دورى مىکنند، جز گناهان صغيره (که گاه آلوده آن مىشوند)؛ آمرزش پروردگار تو گسترده است؛ او نسبت به شما از همه آگاهتر است از آن هنگام که شما را از زمين آفريد و در آن موقع که بصورت جنينهايى در شکم مادرانتان بوديد؛ پس خودستايى نکنيد، او پرهيزگاران را بهتر مىشناسد!
شمايي كه اين نامهخا را براي خود بر گزيده ايد و خود را چنين معرفي مي كنيد
البته اين اشكار بر برخي ديگر نيز مانند جناب صراط الله، خيرالبريه و... نيز وارد است كه چون اينجا موضوعيت نداشت نگفتم. و الله يقول الحق و هو يهدي السبيل
والحمدلله رب العالمين
و سخن ديگر هم با برادرانم
ان شاءالله كه خداوند توفيقاتتان را روز افزون كند
با اين جماعت بايد به طور سديد سخن گفت
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَقُولُوا قَوْلًا سَدِيدًا
اى کسانى که ايمان آوردهايد! تقواى الهى پيشه کنيد و سخن حق بگوييد...
متاسفانه عده اي در اين جهان به دنبال شبهه افكني هستند و هيچ هدف تحقيق و يا فت راه نجات را ندارند خداوند بر دلهاي ايشان مهر زده است و ديگر باز نمي گردند. خداوند همه ما را از اين مسائل حفظ كند كه همه مستعد آن هستيم الا ما رحم ربنا
پس با ياشن سديد سخن بگوييد و اجازه ندهيد كه اين موضوعات را طولاني كنند و بيش از صفحه اي و يا حتي چند پست به درازا بكشد
اللهم العن الذين يزريدون ليطفئو نورك بافواههم و يصدون عن سبيلك و يبغونها عوجا
اللهم فضاعف عليهم العذاب
و السلام علي عبادالله الصالحين
دوستدار شما
عبد من عبادالقادر الوهاب:smile07:
عبد من عبادالله
Saturday 21 February 2009, 09:14AM
:قانون(1):
سلام علينا من ربنا
لطف كنيد شما ديگر دم از حق نزنيد كه حق طلبياتان را آشكارا ديده و مي بينيم!
ما شاءالله
مثل اينكه از رو نميروند!!!
اين شرح حق طلبي ايشان!:
نقل قول:
مي بينيد دوستان، حق طلبان را!
به نظر شما ايا جناب زد ايكس تا كنون پستهاي مرا نديده است كه هيچ پاسخي نمي دهد؟:smile09:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17866
http://www.iranclubs.org/forums/show...6&postcount=97 (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=713736&postcount=97)
http://www.iranclubs.org/forums/show...t=7659&page=60 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=7659&page=60)
http://www.iranclubs.org/forums/show...0&postcount=23 (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=721620&postcount=23)
و خيلي جاهاي ديگه كه من يك پست خاص رو هي تكرار مي كردم و از ايشون مي خواستم كه جواب بدهند
به به شاهد از غيب رسيد
راستي همين الان پس از گذشت بيش از دو هفته از سكوت ايشان اول پستشان ر ا به اين سوالاتم ديدم!
يه نگاهي بيندازين بد نيست:
نقل قول:
نقل قول از جناب zxcv:
دوست گرامی ، من در همان ادامه پاسخ به دعوتی که شما از من نمودید اشاره کردم که اگر صلاح دانستم وارد بحث و گفتگو با جنابعالی می شوم و فعلا صلاح برای هر دوی ما در این است که با هم گفتگویی نداشته باشیم . ان شاء الله در آینده اگر مشاهده کردم که در نوشته های شما چیزی وجود دارد که مرا به آینده مناظره با شما امیدوار می سازد حتما از آن دریغ نمی کنم .
!!!
ايشان در تاپيك فقط قرآن تا آنجايي كه توانستند بحث كردند(اسنادش اكنون موجود است) و در آنجايي كه موجوديت سخن ايشان عقلا زير سوال رفت و كذب گفته هايشان بر همه روشن شد سكوت معني دار 2 هفته اي كرده اند كه با توجه به پستهاي من و پستهاي ايشان كاملا معلوم بود كه آنها را ديده اند!!
و حالا هم مي گويند كه صلاح نيست با من بحث را ادامه دهند!!!!!:eek:
خدا رو شكر
نهايت حق طلبي را مشاهده كنيد
راستي به نظر شما منظور ايشان از اميدواري چه م يتواند باشد؟:smile09: :smile09:
من چه گفته ام كه ايشان از من نااميد شده اند؟
وسلام علي الجاهلين
و لعن الدائم علي اعداءالله اجمعين الظالمين الذين يفسدون و لا يصلحون و يصدون عن سبيل الله و يبغونها عوجا فبشرهم بعذاب اليم
والحمدلله الذي لا يهدي كيد الكافرين
و الحمدلله رب العالمين
دوستدار مومنان به خداي نور
عبد من عباده تعالي
البته توضيحا اينكه پست فوق براي 2 هفته پيش بوده است!! (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=723191&postcount=62)
-----
واين هم شرح مذهب ايشان:
** اندر مغالطات مذهبه"اسلام بدون مذهب (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17866)"!!!
موفق باشيد دوستان
يا حق:smile07:
_______
دین اسلام
Saturday 21 February 2009, 04:25PM
سلام این حرف من رو توهین تلقی نکنید والا تا جائیکه ما میدونیم در مذهب شما بیشتر اسم الاغ هست که کلینی روایت میکنه ما که در روایاتمون ندیدیم اسمی از الاغ باشه در حدیثای زیادی هست که پیامبر از به سرو سینه زدن موقع مرگ کسی منع فرمودند حداقل در روایات ما روایات ما رو کسانی نوشتند که با غسل کردن و نماز اقدام به نوشتن روایات میکردند و بعد از خدا میخواستند که به اونها در نوشتن روایات کمک کنه هدف من ناراحت کردن شما نیست عزیزان
عبد من عبادالله
Saturday 21 February 2009, 05:10PM
سلام این حرف من رو توهین تلقی نکنید والا تا جائیکه ما میدونیم در مذهب شما بیشتر اسم الاغ هست که کلینی روایت میکنه ما که در روایاتمون ندیدیم اسمی از الاغ باشه در حدیثای زیادی هست که پیامبر از به سرو سینه زدن موقع مرگ کسی منع فرمودند حداقل در روایات ما روایات ما رو کسانی نوشتند که با غسل کردن و نماز اقدام به نوشتن روایات میکردند و بعد از خدا میخواستند که به اونها در نوشتن روایات کمک کنه هدف من ناراحت کردن شما نیست عزیزان
با سلام به شما برادر گرامي
متاسفانه اينقدر ما در اين تالار انسانهاي دورو و پست ديده ايم كه تنها هدفشان ضربه زدن به دين خداست كه ديگر ديدن انسانهايي كه حقگرا هستند واحيانا امر بر آنها مشتبه شده است و با بحث و تحقيق در صورت اينكه حقيقت بر ايشان روشن شود متواضعانه خواهند پذيرفت و خدا را به علت نعمت هدايت شكر گذار خواهند بود برايمان بسيار سخت شده است. در هر صورت اگر اين حقير طوري نگاشتم كه چنين تصوري كرديد پوزش مي طلبم و اميدوارم كه به دل نگرفته باشيد.
هر چند كه من خدايي ناكرده به شما نيز بي احترامي نكردم.:smile07:
اينكه منابع شيعه و سني چيست كه بحث جداست. متاسفانه منابع اهل سنت سرشار از مطالبي است كه به شدت حتي گاهي خنده دار است و بيشتر مايه تاسف خواهد بود اگر بگوييم كه اين مطالب درباره خداي عزوجل است:(:( مانند احاديث گوزنها و ....
بگذريم
اگر منظور شما اين است كه با توجه به منابع شيعه هم عزاداري صحيح نمي باشد(!!) بايد گفت كه با يك حديث نمي توان حكمي كلي داد. مراجهع و مجتهدين ما بيش از 25 سال در حوزه هاي علميه درس مي خوانند و ابعاد مختلف يك موضوع را با توجه به جميع موارد بررسي مي نمايند تا حكمي كه صادر مي كنند بتوانند براي ما شيعيان دلسوخته از غيبت مولايمان تا حدي آرامش بخش باشد:smile34:
و ما را از ورود مستقيم به منابعمان بينياز مي كند. وقتي كا مراجع ما در مورد مطلب شرعي اظهار نظر مي كنند خيال ما راحت است كه ايشان همه منابع را مطالعه كرده اند و معتبر را از ضعيف و ... بازشناخته و نزديك ترين حكم به فرمايش خدا و معصوم را فراهم آورده اند
البته اينهايي كه گفتم كلي است و براي همه موارد است
اما در موضوع مورد بحث شما كه مسئله بسيار روشن است و نيازي به اين همه مقدمات ندارد.
اين از نظر شرعي
اما اگر دوست داريد بدانيد كه بشر تا چه حد به توجيه عقلي آن رسيده است بايد گفت كه مبحث بسيار مفصل خواهد بود كه ان شاءالله به شرط توفيق و فرصت و در حد وسع برايتان توضيح خواهم داد ان شاءالله عزوجل
اما عجالتا توصيه مي كنم تاپيك زير را مشاهده نماييد كه در آن تا حدي به اين مسئله پرداخته شده است.
ظلم به اهل بيت در كشور اهل بيت (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=18360)
والحمدلله النور
دوستدار شما
عبد من عبادالمؤلف بين قلوب المونين:smile07:
دین اسلام
Saturday 21 February 2009, 09:50PM
سلام این که گفتید بعضی حدیثامون خنده داره لطفا یکی رو برای مثال با ذکر منبع ذکر کن
یکی از حدیثامون اینه در حدیث بخاری روایت شده که مغیره گوید از پیامبر(ص) شنیدم که فرمود کسی که برایش نوحه و گریه و زاری زیاد شود بوسیله این عمل خلاف ناراحت میباشد ((((((((((زیرا این گریه بخاطر دلبستگی به دنیاست)))))))))))))))))))) این فقط نمونه ای از حدیثه
و قران هم میفرماید وقتی به مصیبتی دچار شدید بگویید همه از آن خداییم و به او باز میگردیم
yar-mahdi
Sunday 22 February 2009, 01:05AM
سلام علیکم
گویا فراموش کرده اید که چه فرموده بودید:
در اصل توسط دین اسلام نوشته شده است http://iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?p=793857#post793857)
البته بنده از ابتدا هم حدس می زدم که شما قصد ندارید تا به حقیقت برسید، بلکه می خواهید دیگران را به آن چه با عقل خود حقیقت می دانید، برسانید!!
پس اگر آمده اید ما را از عزاداری بر حذر دارید، بدانید که ما چنین نخواهیم کرد و سخنان شما نه تنها ذره ای از ارادت ما نسبت به ساحت مقدس معصومین (علیهم السلام) کم نمی کند، بلکه ما را در عزاداری برای ایشان پابرجاتر و مستحکم تر می گرداند!
اما اگر دروغ نگفته اید و آمده اید که بدانید و به حقیقت برسید، پس ساکت باشید و گوش فرادهید! نه این که بحث شروع نشده، با اطمینان هرچه تمام تر از سوی خدا سخن بگوئید و ما را دیوانه بخوانید!!
به هر حال نوع پاسخ شما مساله را روشن خواهد کرد.
yar-mahdi
Sunday 22 February 2009, 01:41AM
سلام علیکم
با سلام به شما برادر گرامي
متاسفانه اينقدر ما در اين تالار انسانهاي دورو و پست ديده ايم كه تنها هدفشان ضربه زدن به دين خداست كه ديگر ديدن انسانهايي كه حقگرا هستند واحيانا امر بر آنها مشتبه شده است و با بحث و تحقيق در صورت اينكه حقيقت بر ايشان روشن شود متواضعانه خواهند پذيرفت و خدا را به علت نعمت هدايت شكر گذار خواهند بود برايمان بسيار سخت شده است. در هر صورت اگر اين حقير طوري نگاشتم كه چنين تصوري كرديد پوزش مي طلبم و اميدوارم كه به دل نگرفته باشيد.
هر چند كه من خدايي ناكرده به شما نيز بي احترامي نكردم.:smile07:
اينكه منابع شيعه و سني چيست كه بحث جداست. متاسفانه منابع اهل سنت سرشار از مطالبي است كه به شدت حتي گاهي خنده دار است و بيشتر مايه تاسف خواهد بود اگر بگوييم كه اين مطالب درباره خداي عزوجل است:(:( مانند احاديث گوزنها و ....
بگذريم
اگر منظور شما اين است كه با توجه به منابع شيعه هم عزاداري صحيح نمي باشد(!!) بايد گفت كه با يك حديث نمي توان حكمي كلي داد. مراجهع و مجتهدين ما بيش از 25 سال در حوزه هاي علميه درس مي خوانند و ابعاد مختلف يك موضوع را با توجه به جميع موارد بررسي مي نمايند تا حكمي كه صادر مي كنند بتوانند براي ما شيعيان دلسوخته از غيبت مولايمان تا حدي آرامش بخش باشد:smile34:
و ما را از ورود مستقيم به منابعمان بينياز مي كند. وقتي كا مراجع ما در مورد مطلب شرعي اظهار نظر مي كنند خيال ما راحت است كه ايشان همه منابع را مطالعه كرده اند و معتبر را از ضعيف و ... بازشناخته و نزديك ترين حكم به فرمايش خدا و معصوم را فراهم آورده اند
البته اينهايي كه گفتم كلي است و براي همه موارد است
اما در موضوع مورد بحث شما كه مسئله بسيار روشن است و نيازي به اين همه مقدمات ندارد.
اين از نظر شرعي
برادر گرامی مبادا فریب سخنان به ظاهر فریبنده ی برخی را بخورید!! کسی که از ابتدا ما را محترمانه دیوانه خوانده و مطمئن است که رضایت خدا در عزاداری نیست، قصد کسب علم و دانستن ندارد! او تنها یک معاند معارض است که هدفی جز تشکیک در عقاید حقه ی تشیع را ندارد!
مراقب باشید! :smile20:
ضمنا ما شیعه هستیم و همان طور که فرمودید برای اعتقادات خود به علما و کتب خود مراجعه می کنیم. بنابر این مراقب باشید که در دام این فرد نیفتید! او به قول خودش غیر شیعه و احیانا سنّی است. ما قصد اثبات عزاداری برای وی را نداریم! ما شیعه ایم و طبق دستور امامان خویش این کار را انجام می دهیم. اما این که یک سنّی عزاداری نمی کند، جز به دلیل خصومتی نیست که در دل این جماعت است از اهل بیت عصمت و طهارت! البته شاید شما و همین فرد از این سخن کمی برنجید! اشکالی ندارد، اگر واقعیت گفته شود.
برای کسی که دوست دار اهل بیت علیهم السلام است، همان گریه ی نبی مکرم (ص) در از دست دادن فرزند خردسالش کافی است که برای ریحانه ی او از دنیا، محبوب او، سبط او، فرزند دختر او، بلکه فرزند او، ... که با آن وضع فجیع به شهادت رسیده است، تمام عمر را بگرید! و نگوید که بیاییم خدا را عبادت کنیم!!
و نفهمیده که خدا در همان قرآنش مودة فی القربی را از ما خواسته است!
البته فهمیده اما بغض او نسبت به امام حسین (ع) مانع از گریستنش برای وی است!
yar-mahdi
Sunday 22 February 2009, 02:25AM
سلام علیکم
کتب و مقالاتی را خدمت دوستان عزیزم معرفی می کنم:
من سنن النبي (ص) البكاء على الميت (http://aqaed.info/?p=shialib&o=esm&n=444) (عربی)
گريه بر ميت از سنت هاى رسول خداست (http://cans.ir/Libraray/Ketabkhaneh/ketaabkhaaneh/geryeh_mayyet/geryeh_mayyet_askari_01.html) ( فارسی)
پاسخ به شبهات عزاداری (http://www.pasokhgoo.ir/fa/node/2387)
گريه پيامبر در عزای امام حسين عليهما السلام (http://www.valiasr-aj.com/fa/page.php?bank=maghalat&id=86)
عزاداري امام حسين(ع) فصل مشترك تشيع و تسنن (http://www.khorasannews.com/news.aspx?01_17204_12_8625.XML)
عزاداری اهل سنت برای امام حسین (ع) و مروری بر عزاداری در طول تاریخ در مناطق مختلف جهان (http://www.tebyan-zn.ir/papers/subpapers.aspx?id=121&category=MO)
دین اسلام
Sunday 22 February 2009, 06:59AM
سلام علیکم
گویا فراموش کرده اید که چه فرموده بودید:
البته بنده از ابتدا هم حدس می زدم که شما قصد ندارید تا به حقیقت برسید، بلکه می خواهید دیگران را به آن چه با عقل خود حقیقت می دانید، برسانید!!
پس اگر آمده اید ما را از عزاداری بر حذر دارید، بدانید که ما چنین نخواهیم کرد و سخنان شما نه تنها ذره ای از ارادت ما نسبت به ساحت مقدس معصومین (علیهم السلام) کم نمی کند، بلکه ما را در عزاداری برای ایشان پابرجاتر و مستحکم تر می گرداند!
اما اگر دروغ نگفته اید و آمده اید که بدانید و به حقیقت برسید، پس ساکت باشید و گوش فرادهید! نه این که بحث شروع نشده، با اطمینان هرچه تمام تر از سوی خدا سخن بگوئید و ما را دیوانه بخوانید!!
به هر حال نوع پاسخ شما مساله را روشن خواهد کرد.
منم میدونم که با این کارا نمیشه شما رو از حقیقتی که وجود نداره باز داشت ولی بدونید عزاداری شما نشانه ارادت شما نسبت به ساحت مقدس معصومین (علیهم السلام) که البته ما بغیر از پیامبر کسی رو معصوم نمیدونیم نیست بلکه شما فقط با تقلید کردن از مراجعتون به اینجا رسیدید یکبار هم نشده به قضیه ای درست فکر کنید برای آشکار شدن این قضیه آیات قرآن کافیه با عرض معذرت
عبد من عبادالله
Sunday 22 February 2009, 07:01AM
سلام علیکم
برادر گرامی مبادا فریب سخنان به ظاهر فریبنده ی برخی را بخورید!! کسی که از ابتدا ما را محترمانه دیوانه خوانده و مطمئن است که رضایت خدا در عزاداری نیست، قصد کسب علم و دانستن ندارد! او تنها یک معاند معارض است که هدفی جز تشکیک در عقاید حقه ی تشیع را ندارد!
ضمنا ما شیعه هستیم و همان طور که فرمودید برای اعتقادات خود به علما و کتب خود مراجعه می کنیم. بنابر این مراقب باشید که در دام این فرد نیفتید! او به قول خودش غیر شیعه و احیانا سنّی است. ما قصد اثبات عزاداری برای وی را نداریم! ما شیعه ایم و طبق دستور امامان خویش این کار را انجام می دهیم. اما این که یک سنّی عزاداری نمی کند، جز به دلیل خصومتی نیست که در دل این جماعت است از اهل بیت عصمت و طهارت! البته شاید شما و همین فرد از این سخن کمی برنجید! اشکالی ندارد، اگر واقعیت گفته شود.
برای کسی که دوست دار اهل بیت علیهم السلام است، همان گریه ی نبی مکرم (ص) در از دست دادن فرزند خردسالش کافی است که برای ریحانه ی او از دنیا، محبوب او، سبط او، فرزند دختر او، بلکه فرزند او، ... که با آن وضع فجیع به شهادت رسیده است، تمام عمر را بگرید! و نگوید که بیاییم خدا را عبادت کنیم!!
سلام برادر
ابتدا تشكر مي كنم
حقير متوجه نشدم كه چرا شما گمان مي كنيد كه من ممكن است برنجم
جور از حبیب خوشتر، کز مدعی رعایت
هرچند كه هيچ جوري هم در نوشتار شما نديديم و هر چه ديديم دلسوزي و مصلحت انديشي بود:)
خداوند به شما جزاي خير دهد.
در مورد جناب "دين اسلام" هم، حقير با بسياري از سخنان شما موافقم، نه تنها چنين كاربري مي تواند همان كاربرهاي معلوم الحال گذشته باشد بلكه انساني به مراتب پليدتر هم باشد. اما مي تواند كه چنين نباشد و تنها از روي شور جواني و جهل، حمله اي به شيعه كرده باشد كه تنها به علت موجود بودن اين احتمال حقير سعي در تاليف قلوب مومنين كردم. پيامبر ما در راه تبليغ اسلام از مشركان سنگ مي خورد و باز هم برايشان دلسوزي مي كرد. اين گفته هاي من نشان از اعتماد به ايشان نبود بلكه تنها چون بارقه هايي از اميد به صداقت ايشان در وجودم شكل گرفت با سخني اينگونه گفتم. بديهي است كه اين سخنان پس از رد شبهات ايشان كه تنها بر هواي نفس و علم ناقص خود استوار بود صورت پذيرفت. خداوند همه ما را ه راه راست هدايت نمايد.:smile34:
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
لَعَلَّكَ بَاخِعٌ نَّفْسَكَ أَلَّا يَكُونُوا مُؤْمِنِينَ
گويى مىخواهى جان خود را از شدّت اندوه از دست دهى بخاطر اينکه آنها ايمان نمىآورند
بابي انتم و امي يا اهل بيت النبوه
دین اسلام
Sunday 22 February 2009, 02:13PM
سلام با عرض معذرت من دیگه بحث مذهبی نمیکنم شاید بگید کم آوردم بله کم آوردم اشکالی داره من باید حداقل یک تحصیل و تحقیقی داشته باشم تا بتونم بحث کنم خلاصه اگه از ما چیزی به دل دارید حلال کنید شایدم حق با شما باشه دوستدار شما جوان 22 ساله
yar-mahdi
Sunday 22 February 2009, 03:56PM
سلام علیکم
سلام با عرض معذرت من دیگه بحث مذهبی نمیکنم شاید بگید کم آوردم بله کم آوردم اشکالی داره من باید حداقل یک تحصیل و تحقیقی داشته باشم تا بتونم بحث کنم خلاصه اگه از ما چیزی به دل دارید حلال کنید شایدم حق با شما باشه دوستدار شما جوان 22 ساله
اگر تحقیق و تحصیلی نداشتید، به چه حقی ما را دیوانه خواندید؟!
اما بنده فکر نمی کنم شما دنبال حقیقت باشید! چنان که گفتید!
اما این که فرموده اید "حلال کنید" نیازی به این سخن نبود. در واقع برای امثال شما اصلا ً دفتری باز نشده که بخواهند خط خوردگی آن را پاک کنند!
تکلیف امثال شما روشن است؛ چه گناهی بکنید و چه نکنید! ناصبی جایش ته دوزخ است!!!
عبد من عبادالله
Sunday 22 February 2009, 04:09PM
سلام علیکم
اما این که فرموده اید "حلال کنید" نیازی به این سخن نبود. در واقع برای امثال شما اصلا ً دفتری باز نشده که بخواهند خط خوردگی آن را پاک کنند!
خوش انصاف خود خدا هم هر جا اسم از عذاب مياره تاكيد مي كنه كه راه توبه هم بازهستش
قُتِلَ أَصْحَابُ الْأُخْدُودِ«4»
مرگ بر شکنجهگران صاحب گودال (آتش)،
النَّارِ ذَاتِ الْوَقُودِ«5»
آتشی عظیم و شعلهور!
إِذْ هُمْ عَلَیهَا قُعُودٌ«6»
هنگامی که در کنار آن نشسته بودند،
وَهُمْ عَلَى مَا یفْعَلُونَ بِالْمُؤْمِنِینَ شُهُودٌ«7»
و آنچه را با مؤمنان انجام میدادند (با خونسردی و قساوت) تماشا میکردند!
وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلَّا أَنْ یؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَمِیدِ«8»
آنها هیچ ایرادی بر مؤمنان نداشتند جز اینکه به خداوند عزیز و حمید ایمان آورده بودند؛
الَّذِی لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَیءٍ شَهِیدٌ«9»
همان کسی که حکومت آسمانها و زمین از آن اوست و خداوند بر همه چیز گواه است!
إِنَّ الَّذِینَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ یتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِیقِ«10»
کسانی که مردان و زنان باایمان را شکنجه دادند سپس توبه نکردند، برای آنها عذاب دوزخ و عذاب آتش سوزان است!
در هر صورت دوست عزيز هميشه به هدايت انسانها اميد داشته باش
بله از ظن و گمان بيهوده بپرهيز و كار خود را بر اساس يقين استوار كن
يعني مثلا اولا من شبهه ايشون رو كاملا رد كردم و بعد اينطوري صحبت كردم
اگر از ابتدا اين شيوه رو پيش مي گرفتم حق كاملا بتشما بود
احتمال سوءاستفاده بود
در هر صورت موفق باشيد
هوالهادي
در ضمن حتما ما را در تاپيك تبادل نظر درباره مومنان اهل كتاب(اهل سنت،مسيحيان و...) و ساير مومنان و عاقبت ايشان (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=20100)از نظرات خود بهرمند نماييد
يا علي مدد
دین اسلام
Monday 23 February 2009, 07:31PM
من اینقدر که در این سایت تحقیر شدم در هیچ سایتی تحقیر نشده بودم ولی آقای به ظاهر yar-mahdi بداند که من هیچ قصدی نداشتم ولی افکارتون رو فهمیدم چیه برای همیشه خدا حافظ
yar-mahdi
Tuesday 24 February 2009, 04:35PM
سلام علیکم
من اینقدر که در این سایت تحقیر شدم در هیچ سایتی تحقیر نشده بودم ولی آقای به ظاهر yar-mahdi بداند که من هیچ قصدی نداشتم ولی افکارتون رو فهمیدم چیه برای همیشه خدا حافظ
آقا سه روز است که دارد خداحافظی می کند!
امیدوارم طریق حق را که پیش از این دیده اید، بپذیرید. نه این که مدام در برابر آن بایستید.
شما هم به ظاهر دین اسلام هستید! وگرنه در دین اسلام عزاداری موجود است!
خداحافظ
sadeqh
Saturday 28 February 2009, 02:11AM
عبادت مي كني؟ چطور ؟ براي چه كسي عبادت مي كني ؟
براي خدايي عبادت مي كني كه طبق قرآن دست و پا و صورت دارد ؟
يا براي خداي اهل تسنن كه شبهاي جمعه بر الاغ سوار مي شود ؟
من نمی دانم جناب ناظر نظارتشان فقظ منحصر به نوشته های سنیان میشود
یا ناظر توهینهای پیروان این سبای یهودی و شیعه های صفوی هم است!!
اولا توهین کار هیچ مومن راستین نیست! بعد انهای که خود را پیروان اهل
بیت میخوانند واقعا از اهل بیت همین را اموخته اند؟! اخلاق امام علی همین بود؟!
اګر عایشه«رض) با ایشان بر سر قاتلین عثمان«رض) اختلاف نظر داشت
و بر اثر تحرکات منافقین در بین ایشان جنګ واقع شد! باز می بینیم علی«رض)
کوچکترین بی احترامی به عایشه نکرد! حالا شما دیګه چی موجوداتی استین؟!
از اهل بیت فقظ همون اسمشون به ارث بردید! الله اکبر الله اکبر از دست این جماعت
راه ګم کرده!
ابن بطوطه
Saturday 28 February 2009, 02:58PM
سلام علیکم
با سلام من با سخنان دوستان موافقم
اما.....
در مسئله ی شيون و اندوه، روايات پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) معتبر است يا نظر علماء؟
ابن بطوطه
Saturday 28 February 2009, 03:01PM
دوستانی که مطالعه دارن لطفا فقط اونا به من پاسخ بدن معنی چنین روایتهایی در کتابهایمان چیست؟؟؟؟
در نهج البلاغه آمده است: «علی بعد از وفات پیامبر (ص) خطاب به پیامبر فرمود: اگر از بی قراری و بی تابی نهی نمی کردی و به بردباری فرمان نمی دادی، چنان برایت اشک می ریختیم که اشک چشمانمان تمام می شد». همچنین در نهج البلاغه آمده است که علی (ع) فرمود: « هر کس به هنگام مصیبت و بلایی دستش را بر رانش بزند و تأسف بخورد، عمل او نابود گردیده است».
لطفا به سوالاتم یکی یکی جواب بدین تا من بتونم بخومم :)
ابن بطوطه
Saturday 28 February 2009, 03:02PM
و امام حسین (ع) در کربلا چنان که صاحب منتهی الآمال نقل کرده به خواهرش زینب فرمود: «خواهرم تو را به خدا سوگند می دهم که وقتی من کشته شدم گریبانت را پاره مکن، و چهره ات را با ناخن هایت خونین مکن، و به خاطر شهادت من فریاد واویلا سر مده». ابو جعفر قمی نقل می کند که امیر المؤمنین به یارانش فرمود: « لَا تَلْبَسُوا السَّوَادَ فَإِنَّهُ لِبَاسُ فِرْعَوْنَ». لباس سیاه نپوشید؛ زیرا لباس سایه لباس فرعون است.
ابن بطوطه
Saturday 28 February 2009, 03:03PM
و در تفسیر الصافی آمده است که پیامبر با زنان بیعت کرد مبنی بر این که ( به هنگام مصیبت ) سیاه نپوشند و گریبانشان را پاره نکنند و فریاد واویلا سر ندهند. و در فروع کافی آمده است که پیامبر (ص) فاطمه را وصیت نمود و به او فرمود: «وقتی من مردم چهره ات را خونین مکن، موهایت را ژولیده و آویزان مکن، و فریاد واویلا سر مده، و زن نوحه سرایی را برای نوحه سرایی برای من مقرر مکن». و شیخ شیعه محمد بن حسین بن بابویه قمی که نزد آنها ملقب به صدوق است می گوید: از جمله گفتارهای پیامبر (ص) که پیش از او کسی آن را نفرموده این است: «نوحه سرای از اعمال جاهلیت است».
ابن بطوطه
Saturday 28 February 2009, 03:05PM
». همچنین علمای بزرگ ما شیعیان مانند علامه مجلسی وعلامه نوری و بروجردی از پیامبر خدا حدیثی را نقل کرده اند که فرموده است: «دو صدا نفرین شده هستند که خداوند آنها را دوست ندارد: شیون و فریاد به هنگام مصیبت، و صدای آهنگ و ترانه؛ یعنی نوحه سرایی و موسیقی».؟؟؟؟؟؟
یکی بهم توضیح بده من الان دارم تناقضاتی رو در کتابهای دینی خودم مشاهده میکنم
قبل از اینکه به سراغ سنیها برم دوستان اینو اول به من جواب بدن
با تشکر:smile07:
ابن بطوطه
Saturday 28 February 2009, 03:09PM
و در آخر هم باید عرض کنم ( به دوستانی که صحبتاهای آیت الله دانشمد ) رو در این که بیشتر
عزاداریهای ما هیچ سند تاریخی ندارد و خرافات هست مراجعه کنند.
نقدهایی که آقای دانشمند کردن به بعضی از عزاداریهای ما شیعیان( اشتباه نشه نگفتم همه) تاکید میکنم
نقد به بعضی از عزاداریهای ما داشته بنظرم جالب و منطقی هستش.
خب با سخنان حاج آقا دانشمند و روایاتی که آمده ؟؟؟ من چیکار کنم؟؟
yar-mahdi
Sunday 1 March 2009, 01:55AM
سلام علیکم
مروری بر گذشته بی فایده نیست!
سلام علیکم
سلام علیکم
آقا سه روز است که دارد خداحافظی می کند!
امیدوارم طریق حق را که پیش از این دیده اید، بپذیرید. نه این که مدام در برابر آن بایستید.
شما هم به ظاهر دین اسلام هستید! وگرنه در دین اسلام عزاداری موجود است!
خداحافظ
اما.....
در مسئله ی شيون و اندوه، روايات پيامبر و اهل بيت معتبر است يا نظر علماء؟
چه زود همیشه تمام شد!!! و چه زود تحقیق و تحصیل آقا نتیجه داد!!!
فکر کرده اگه عکس یه بچه ی عزادار شیعه رو به عنوان آواتار بگذاره، دیگه شیعه است!
البته امضاش نشون میده که چطور وهابی زده است، اگر نگیم که وهابیه!
جهانگرد دنیا ندیده!
با کدام سخن کدام دوستان موافقی؟! صریح بگو!
کاش شما مخالفین ما یه کم، فقط یه کم فهم و شعور داشتید!
برای امثال تو که دم از تحقیق و تحصیل می زنند، اما در عمل فقط به آن چه در کتب نویسندگان ضال و مضل خودشون نوشته شده رجوع می کنند، سخت متاسفم!
دوستان لطفا یک بار به نوشته های این آدم دقت کنند.
1- او عجیب سعی دارد خود را شیعه نشان دهد:
معنی چنین روایتهایی در کتابهایمان چیست؟؟؟؟
نقدهایی که آقای دانشمند کردن به بعضی از عزاداریهای ما شیعیان( اشتباه نشه نگفتم همه) تاکید میکنم
همچنین علمای بزرگ ما شیعیان مانند علامه مجلسی وعلامه نوری و بروجردی ...
2- نسبت به نام و القاب علمای شیعه در جهل مفرطی است:
ابو جعفر قمی نقل می کند که ...
و شیخ شیعه محمد بن حسین بن بابویه قمی که نزد آنها ملقب به صدوق است می گوید ...
همچنین علمای بزرگ ما شیعیان مانند علامه مجلسی وعلامه نوری و بروجردی ...
) به دوستانی که صحبتاهای آیت الله دانشمد )
3- و این جا بزرگ ترین خطا را کرده است:
و شیخ شیعهمحمد بن حسین بن بابویه قمی که نزد آنها ملقب به صدوق است می گوید ...
یک سوال از این ناصبی می پرسم. نوشته:
یکی بهم توضیح بده من الان دارم تناقضاتی رو در کتابهای دینی خودم مشاهده میکنم کدام تناقض؟! و در کدام کتاب دینی؟!
منظورت از کتاب دینی، کتاب "سوالاتى که باعث هدایت جوانان شیعه شد!!" (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=6288)است؟! که پیش تر پاسخ بسیاری از شبهات این کتاب، در همین تالار داده شده است.
(http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=6288)
لعنت بر دشمنان علی و آل علی (علیهم السلام)
ابن بطوطه
Sunday 1 March 2009, 11:30AM
با سلام خدمت همه ی دوستان
من واقعا برای شما متاسفم دوست عزیز که جواب نداری بدی ( کسی که جواب نداردفحاشی میکند)
کی اصلا گفته شما شیعه هستی؟؟؟ میتونی ثابت کنی؟؟؟
شمایی که ظرفیت نداری سخنی رو بشونی و افترا به دیگران میبندی که وهابی هستن!!! و حرفهای خارج از
ادب و وخارج از مذهب شیعه مزینی؟؟؟
شما که دعا داری شیعه هستی ( آیا امام جعفر صادق علیه السلام اینجور بودین)
مثل اینکه تا الانش زندگی سید الشهدا امام حسین علیه السلام رو مرور نکردی ؟؟؟
خواهش میکنم دیگه اسم شیعه رو شما نیار که ما هر چی بدبختی داریم از شما هاست
خودت رو مثلا یار امام علی علیه السلام میدانی و اینجور سخن میگویی؟؟؟
خیلی متاسفم که باید یک بار دیگر بگویم ( قربان برم علی را و بیقه امامان وآل بیت رسول خدارو)
که به من لااقل یک ادب مناظره ای یاد دادن
شما هم به جایی سخنان پوچ بیا و سخنان من رو ( سندش را تضعیف کن)
با این سخنان نمیتوانی من رو عصبانی کنی دوست من
پس نتیجه میگیرم شما وهابی هستی که مدام سخن زشت و بی ادبانه میزنی
براتون آرزوی موفقیت دارم
من هم میگم ( لعنت و غضب خدا بر دشمنان علی و آل بیت) علیهم السلام
sadeqh
Sunday 1 March 2009, 12:44PM
سلام.
این اقای یار مهدی!! اصلا لجام دهنش دستش نیست! مثل رفیقش مهرداد!
بعضیها شیعه نیستن در اصل علی الهی هستند ولی خودشان هم نمی دانند
که علی الهی!ها از نظر علمای اثنی عشری کافرند!
yar-mahdi
Monday 2 March 2009, 01:20AM
سلام علیکم
سلام.
این اقای یار مهدی!! اصلا لجام دهنش دستش نیست! مثل رفیقش مهرداد!
بعضیها شیعه نیستن در اصل علی الهی هستند ولی خودشان هم نمی دانند
که علی الهی!ها از نظر علمای اثنی عشری کافرند!
من در کجا گفتم: علی خدای من است؟! :eek::confused:
بهتر نیست بار گناهان خود را بیش از سنگین نکنید؟!
اما این که لجام دهانم دستم هست یا نه، به خودم مربوط است!
yar-mahdi
Monday 2 March 2009, 02:27AM
سلام علیکم
با سلام خدمت همه ی دوستان
من واقعا برای شما متاسفم دوست عزیز که جواب نداری بدی ( کسی که جواب نداردفحاشی میکند)
کی اصلا گفته شما شیعه هستی؟؟؟ میتونی ثابت کنی؟؟؟
شمایی که ظرفیت نداری سخنی رو بشونی و افترا به دیگران میبندی که وهابی هستن!!! و حرفهای خارج از
ادب و وخارج از مذهب شیعه مزینی؟؟؟
شما که دعا داری شیعه هستی ( آیا امام جعفر صادق علیه السلام اینجور بودین)
مثل اینکه تا الانش زندگی سید الشهدا امام حسین علیه السلام رو مرور نکردی ؟؟؟
خواهش میکنم دیگه اسم شیعه رو شما نیار که ما هر چی بدبختی داریم از شما هاست
خودت رو مثلا یار امام علی علیه السلام میدانی و اینجور سخن میگویی؟؟؟
خیلی متاسفم که باید یک بار دیگر بگویم ( قربان برم علی را و بیقه امامان وآل بیت رسول خدارو)
که به من لااقل یک ادب مناظره ای یاد دادن
شما هم به جایی سخنان پوچ بیا و سخنان من رو ( سندش را تضعیف کن)
با این سخنان نمیتوانی من رو عصبانی کنی دوست من
پس نتیجه میگیرم شما وهابی هستی که مدام سخن زشت و بی ادبانه میزنی
براتون آرزوی موفقیت دارم
من هم میگم ( لعنت و غضب خدا بر دشمنان علی و آل بیت) علیهم السلام
جناب! من دفعه ی اولم نیست که با مخالفین گفتگو می کنم! اما همه شون (البته به جز کاربر اهل سنت) یه خصوصیت خوب داشتند و اون هم این که مرد و مردونه وایساده بودن و می گفتن ما سنی هستیم! این دلایل ماست، دلیل شما چیه؟
نه این که با دروغگوئی و فریب بخوان چیزی رو بگن.
تو هم اگر مردی و دنبال جوابی ( که البته خودت گفتی نیستی !) بیا بگو من سنی ام و این سوالارو از شما شیعه ها دارم. چه جوابی دارید؟ اونوقت ببین چطور جوابتو می دیم.
ضمنا چند تا نکته رو هم بگم:
یکی این که همون طور که قبلا گفتم، بیشتر سوالات این کتاب کذائی در همین تالار جواب داده شده. مخصوصا خود من داشتم تک تک سوالات رو جواب میدم که بعد دیدم آقای اهل سنت اصلا دنبال جواب نیست، لذا بی خیال شدم.
بعضی از سایت ها و وبلاگ ها هم اقدام به جواب برخی سوالا کردن.
من خودم اونقدر علم و سواد دارم که به راحتی جواب این سوالارو بدم، لذا جواب همه ی سوالای شما که نه (!) همون نویسنده ی کتاب رو دارم و خیلی هاشم قبلا دادم. اما متاسفانه گوش شنوائی نیست!
دوم این که خیالت رو راحت کنم از دو جهت:
جهت اول - با این بحثا نه تو شیعه می شی و نه ما سنی! نه تو حرف ما رو قبول می کنی و نه ما حرف تو رو!
اینو مطمئنم. چون قبلا تو یکی از سایت های شما، مدت طولانی به امید هدایت افراد می نوشتم. اما اونجا وقتی دیدن جوابی برای حرفای من ندارن، 2 تا کار کردن: 1- توهین، تهمت، تمسخر و ... به من 2- اخراج! در واقع راحت ترین کار همین بود. البته ما اونقدر سعه ی صدر داریم که اینجا سنیا رو اخراج نکنیم.
جهت دوم - حاضرم به سوالت جواب بدم، فقط به یه شرط: اگر در آخر کار قبول کردی که فبها المراد؛ ولی اگر قبول نکردی مباهله می کنیم! چطوره؟! من به حقانیت مذهبم ذره ای بله حتی ذره ای هم شک ندارم!
یه چیزی رو هم در انتها بگم. شاید تو افراد این سایتو نشناسی ( که بعید می دونم ! ) با این وجود از قدیمیا - که الان هیچ کدومشون نیستن ! - بپرس ببین کی از همه بیشتر سنیا رو دعوت به گفتگو کرده؟! ببین چی میگن.
خودم کار شما رو یه کم سبک می کنم:
یا الله
دعوت به گفتگو (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=717038)
دعوت به گفتگو (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=721494)
دعوت به گفتگو (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=174939)
سجودی
دعوت به مناظره درباره متعه (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=398198)
گفتگو درباره متعه (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=418764)
شریف
دعوت به گفتگو (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=394083)
اسلام
دعوت به گفتگو (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=301193)
نصرمن الله
دعوت به گفتگو (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=387061)
تازه مسلمان
درخواست برای گفتگو پیرامون واقعه ی غدیر یا آیه ی ولایت (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=152445)
درخواست برای گفتگو پیرامون واقعه ی غدیر (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=140601)
درخواست برای گفتگو پیرامون واقعه ی انفاق انگشتری (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=140604)
درخواست برای گفتگو پیرامون واقعه ی رحلت حضرت زهرا (سلام الله علیها ) (http://iranclubs.org/forums/showpost.php?p=140602)
بد نیست با نگاهی بین نوع ادبیات من با اینا و خودت یه مقایسه ای بکنی!
میدونی دلیلش چیه؟ این که متاسفانه تو از اولش با دروغ و نیرنگ وارد شدی و این خیلی بده! :smile27:
yar-mahdi
Monday 2 March 2009, 02:39AM
سلام علیکم
یه چیزایی رو یادم رفت بگم!
در خصوص شیوه ی ائمه علیهم السلام باید بگم بله! اگه طرف آدم بود باهاش خوب حرف می زدن و الا نه! بلکه در بعضی روایات ها ائمه علیهم السلام بعضیا رو شبیه خر نامیدن!! و این برای کسی که قرآن رو خونده باشه، اصلا عجیب نیست!
اما راجع به بدبختی گفتی؛ لعنت بر اولی و دومی که هر چی بدبختیه به خاطر کار اون دو نامرده. خدا آن به آن بر عذاب های اون دو بیفزاید!
گناه گمراهی امروز امثال تو هم بر گردن اون دوتاست. خدا لعن و نفرین ابدی و پایدار خودش رو نصیبشون کنه.
الهی آمین.
یه آمین هم تو بگو!
ابن بطوطه
Monday 2 March 2009, 09:20AM
با سلام خدمت شما
دوست من شما اگر صد تایپ دیگر هم بنویسی هیچ تاثیری در عصبانیت من نداره
اگر هم فکر کردین با این سخنان میتونی ثابت کنی که من ( مثلا سنی هستم) باید عرض کنم
که نیستم .
بازم میگم جواب دارین لطف کنید بیارین
والا اجازه بدین دوستان دیگری هستن جواب منو بدن . این همه هم صحبتهای بی ربط و بی اساس نزنید
جواب سوالات من رو بدین ( من قول میدم که که اگر با مدرک و سند بود) همین جا اعلام کنم که حرف شما
درست هست تا فکر نکنی که من ........ الی آخر
اگر هم جواب نداری کنار باش تا بیقه جواب بدن. لطفا
جالبه سخن از مباهله میزنی آفریننننننننننننننننن اگه دوست داری من حاضرم .
من نمیدونم جواب این سوالات من چه ربطی داره که شما اینقدر عصبانب بشین و هی به دیگران
نسبت سنی بودن وهابی بودن یا نسبت دروغگو بزنید ( یقین حاصل کردم شیعه نیستی)
پس چه بخوای یا نخوای مننننننننن شیعهههههههههههه علی هستممممممممممممممممم
افتخار هم میکنمممممممممم که همه ی ائمه مسیر زندگی من هستن .
شما رو نمیدونم !!!!!!!!
بهر حال بازم ممنون که با این نوشته هاتون نشون میدین که شیعه نیستین ( شاید باشی ولی به اسم و ادعا)
به عمل که میرسد ...................................... الی آخر
عبد من عبادالله
Monday 2 March 2009, 10:55AM
با نام خدا و سلام و عذر خواهي از اينكه چند صباحي از اين تاپيك غافل بودم:smile05:
اما.....
در مسئله ی شيون و اندوه، روايات پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) معتبر است يا نظر علماء؟
دوستانی که مطالعه دارن لطفا فقط اونا به من پاسخ بدن معنی چنین روایتهایی در کتابهایمان چیست؟؟؟؟
در نهج البلاغه آمده است: «علی بعد از وفات پیامبر (ص) خطاب به پیامبر فرمود: اگر از بی قراری و بی تابی نهی نمی کردی و به بردباری فرمان نمی دادی، چنان برایت اشک می ریختیم که اشک چشمانمان تمام می شد». همچنین در نهج البلاغه آمده است که علی (ع) فرمود: « هر کس به هنگام مصیبت و بلایی دستش را بر رانش بزند و تأسف بخورد، عمل او نابود گردیده است».
لطفا به سوالاتم یکی یکی جواب بدین تا من بتونم بخومم :)
». همچنین علمای بزرگ ما شیعیان مانند علامه مجلسی وعلامه نوری و بروجردی از پیامبر خدا حدیثی را نقل کرده اند که فرموده است: «دو صدا نفرین شده هستند که خداوند آنها را دوست ندارد: شیون و فریاد به هنگام مصیبت، و صدای آهنگ و ترانه؛ یعنی نوحه سرایی و موسیقی».؟؟؟؟؟؟
قبل از اینکه به سراغ سنیها برم دوستان اینو اول به من جواب بدن
با تشکر:smile07:
عرض به خدمت جناب ابن بطوطه عزيز
همانطور كه در دو تاپيك اثبات عقلي تشيع (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17889) و سخني چند با برادر سني مذهبم (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=20354) تصريح كردم و خودتان هم مي دانيد در شيعه فقط نظر معصومين(عليهم السلام) حجت است و لاغير.
اما در شيعه هيچ عالمي وجود ندارد كه از جانب خود حكمي را از خداي متعال صادر كند و هر چه مراجع و علما و مجتهدين ما مي گويند از سخنان معصومين(عليهم السلام) استخراج شده است. مراجع شيعياني هستند كه عمر خود را صرف مطالعه و تفكر و تدبر و فهم احاديث اهل بيت مي كنند تا نزديك ترين سخن را به فرمايشات ايشان استخراج كنند و ديگران را از مراجعه مستقيم به احاديث بي نياز كنند.
البته تمام آن مواردي كه ذكر كرديد توضيح خاص خود را دارد و اتفاقا در بر گيرنده نكات بسيار جالبي هم هستند اما بايد توجه داشت كه اين رويكرد ما تنها براي افزايش اطلاعات عمومي ما است و نه براي بدست آوردن حكمي شرعي!
اگر خواستيد ان شاءالله حكمت همه مثالهي كه آورديد را با هم به گفتگو خواهيم نشست اما نه به آن مقصود
البته اگر گمان مي كنيد كه تمامي علماي شيعه از ديرباز تا كنون دروغ گو يا جاهل بوده اند(البته كمي بي انصافي است!) باز هم راه بر شما بسته نيست و در اين صورت بر شما واجب است كه خودتان مجتهد شويد و در آن صورت سخن شما براي كساني كه عدالت شما را بپذيرند قابل اعتنا خواهد بود.
با آرزوي توفيق
دوستدار شما
عبد من عباداللذي يتولي المومنين:smile07:
ابن بطوطه
Monday 2 March 2009, 02:19PM
درود بر شما
من هستم تا در این مورد با هم گپ بزنینم
yar-mahdi
Monday 2 March 2009, 11:07PM
سلام علیکم
خوب جناب ابن بطوطه، امیدوارم که اکنون مرا شناخته باشید! من کسی نیستم که از پاسخ دادن بگریزم و بلکه چنان که نوشته بودم، اگر ببینم طرفم دنبال حقیقت است، برایش وقت خواهم گذاشت. چنان که پیش از این با بسیاری از شیعه و غیر شیعه به گفتگو نشسته ام.
اما این که هم چنان بر موضع خود پافشاری کرده و حاضر نیستید اعتراف کنید که شیعه نیستید، اشکالی ندارد. فکر کنم تا همین جا هر کس می خواست مذهب شما را بشناسد، شناخته است!
حال بگذارید برای شروع گفتگو چند سوال از شما بپرسم. فقط مثل دفعات پیشین هوچیگری نکرده و صرفا ً جواب سوال را آن هم صادقانه بدهید!
شما سخن خود را چنین آغاز کردید:
یکی بهم توضیح بده من الان دارم تناقضاتی رو در کتابهای دینی خودم مشاهده میکنمسوال 1- شما اهل تحقیق هستید یا تقلید؟
الف- در عقاید، ب- در احکام
سوال 2- متن سوال و احادیثی را که کپی کرده بودید، از کجا آورده بودید؟ و آیا آن را دقیق خوانده بودید یا نه؟
سوال 3- شما چه تناقضی در کتاب های دینی دیده اید؟! تقریبا تمام احادیثی که در آن کتاب ضاله آمده، شامل یک مقوله هستند.
ابن بطوطه
Wednesday 4 March 2009, 12:29AM
سلام علیکم
خوب جناب ابن بطوطه، امیدوارم که اکنون مرا شناخته باشید! من کسی نیستم که از پاسخ دادن بگریزم و بلکه چنان که نوشته بودم، اگر ببینم طرفم دنبال حقیقت است، برایش وقت خواهم گذاشت. چنان که پیش از این با بسیاری از شیعه و غیر شیعه به گفتگو نشسته ام.
اما این که هم چنان بر موضع خود پافشاری کرده و حاضر نیستید اعتراف کنید که شیعه نیستید، اشکالی ندارد. فکر کنم تا همین جا هر کس می خواست مذهب شما را بشناسد، شناخته است!
حال بگذارید برای شروع گفتگو چند سوال از شما بپرسم. فقط مثل دفعات پیشین هوچیگری نکرده و صرفا ً جواب سوال را آن هم صادقانه بدهید!
شما سخن خود را چنین آغاز کردید:
سوال 1- شما اهل تحقیق هستید یا تقلید؟
سوال 2- متن سوال و احادیثی را که کپی کرده بودید، از کجا آورده بودید؟ و آیا آن را دقیق خوانده بودید یا نه؟
سوال 3- شما چه تناقضی در کتاب های دینی دیده اید؟! تقریبا تمام احادیثی که در آن کتاب ضاله آمده، شامل یک مقوله هستند.
باسلام :
خوشحال که میبینم اومدین هر چند دیر دوست من ( خوش اومدی)
اینم اشکال ندارد که سوال من رو با سوال کردن من میخوای شروع کنی؟؟؟؟؟
ولی اشکالی نداره ( قول میدم همه رو صادقانه جواب بدم)
جواب سوال اول::: من اهل تحقیقم ( که البته اهل تحقیق هم میتواند اهل تقلید هم باشد در بعضی
موارد) سخن از ائمه علیهم السلام باشد اهل تقلید هستم بدون چون و چرا
اما بغیر از اینها اهل تحقیقم که اگر سخنان این بزرگان (علماء) کرام باز هم منتهی به اقوال
صحیح اهل بیت و خود پیامبر باشد بازم تقلید ( پس برای فهمیدن روایات درست از غلط ) اهل
تحقیقم بعد که درستی ان برایم روشن شد اهل تقلید میشم.
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا خیر؟؟؟:smile34:
جواب سوال دوم " متن ان رو از کتاب نهج البلاغه گرفتم و الباقی رو هم یک روایت از
بحار الانوار و دیگری رو در یک مقاله ای که چاپ شده بود دیدم .( که اینم در دست تحقیقه البته) اگه به آدرسی که داده رسیدم که قبول میکنم والا خیر.
جواب سوال سوم: من که میگم تناقض ( شرط نیست که خود کتاب بگه تناقض دارم)
بعد از برسی بر روی کتابها و کنار هم گذاشتن چند روایت از یک کتاب که یک جا مدح کرده
و در جای دیگر ذم ؟؟؟؟؟ آیا جای سوال نداره؟؟؟؟؟
بعدشم من علاقه ای به خوندن کتاب چنین اشخاصی ندارم ( منابع اینقدر زیاده شکر خدا )
که نیازی به خواندن این کتاب که من نمیدونم حتی این شخص وجود خارجی داره یا خیر؟؟؟
اگر به فرض محالم داشته باشه به من ربطی نداره من دارم از واقعی که من درش هستم
صحبت میکنم .
خلاصه اینکه صحبت من در این هست که ( شما دوست من خواهشی که دارم ازت )
مراجعه کن ببین اینهایی که من گفتم در کتابهای ما هست یا خیر؟؟؟ اگر هست صحت دارد یا خیر؟؟؟
اگر صحت ندارد نباید سعی شود که این چنین روایتهای مکذوبی حذف گردد؟؟؟
( در آخر بگم اگر قراره عزاداری کنیم باید عزاداری که رضای خدا ورسولش و ائمه در آن هست باشد) با این سخن من مخالفید؟؟؟؟
من چند نمونه براوتن میگم تا ببنید این تنها سخن مننیست سخن خیلیها ست .
قمه زدن در عاشورا کار درستیه؟؟؟
امام خمینى در اوایل انقلاب در پاسخ سؤالى در این زمینه فرمود: <در وضع موجود قمه نزنند
( فرهنگ عاشورا ص358)
آیةالله مکارم در پاسخ این مسئله چنین فرمود: عزادارى خامس آل عبا از افضل قربات و مایهء بیدارى ملسمین است , ولى از کارهایى که موجب وهن مذهب مى شود و بهانه به دست دشمنان و مخالفان مى دهد, باید اجتناب نمود( استفتاآت جدید, ج 1 ص 55)
حضرت آیةالله فاضل لنکرانى رحمه الله مى فرماید:
در این اوضاع مسئلهء قمه زنى نه تنها چنین نقشى ندارد, بلکه به علت نداشتن هیچ گونه توجیه قابل فهم مخالفان ثمره اى جز نتیجهء سوء نخواهد داشت . لذا لازم است علاقه مندان به امام حسین از این گونه اعمال خوددارى کنند.( جامع المسائل , ج 1 ص 622 .)
رهبر فرزانهء انقلاب , حضرت آیة الله خامنه اى در دیدار جمعى از روحانیون در آستانهء ایّام عاشوراى سال 1373در ضمن بیانات مبسوطى در خرافه زدایى از عزادارى سیدالشهدا فرمود: قمه زدن هم از آن کارهاى خلاف است ... این یک کار غلطى است که عده اى قمه ها را بگیرند و به سر خود بزنند و خون بریزند. کجاى این کار, حرکت عزادارى است ؟ این جعلى است . این ازچیزهایى است که از دین نیست .
و در پاسخ به نامهء امام جمعهء اردبیل نوشتند:
<امروز این ضرر بسیار بزرگ و شکننده است و لذا قمه زدن علنى و همراه با تظاهر, حرام و ممنوع است . جزوهء <پیرامون عاشورا>, مجموعه سخنان و استفتاآت و جواب هاى مقام معظم رهبرى که در سال 1415از سوى دفتر تبلیغات منتشر شده است .
آن چه از مطالب فوق نتیجه مى گیریم , عبارت است از:
1ـ قمه زدن امروز چون موجب وهن به مذهب است , حرام است و ممنوع .
2ـ اگر هدف آن عده اى که قمه مى زنند, این باشد که مى خواهند آمادگى خود را براى خون دادن در راه اسلام اعلان کنند, بهتر است به جاى این کار به یکى از مراکز انتقال خون یا درمانگاه ها مراجعه کرده و خون خود را براى نجات جان بیماران هدیه نمایند.
گفتنى است : وقتى اصل قمه زدن حرام باشد, قهراً جزء عزادارى نیست و کار درستى نخواهد بود. روشن است وقتى قمه زدن حرام باشد, دیگر فرق نمى کند به قصد قربت انجام بگیرد یا خودنمایى .
فتوايي كه آيت الله مكارم شيرازي داده، چنين است: كف زدن در مجالس اهلبيت(ع) درمساجد و حسينيهها ترك شود.مسائل جديد، ج 1، ص 169)
ابن بطوطه
Wednesday 4 March 2009, 12:37AM
در فتاواي رهبر فرزانه انقلاب چنين آمده است :
مواردي كه در فتاواي ايشان جايز دانسته نشده است عبارتست از :
1. زنجير زدن تيغ دار
2. استفاده از ارگ در دسته جات
3. سوراخ كردن گوشت بدن
4. ماليدن سر و صورت بر زمين و خوني كردن آن
5. شركت زنان در دسته هاي سينه زني و زنجير زني
6. قمه زدن
7. پابرهنه وارد آتش شدن
8. نقل مصيبتهايي كه سند تاريخي يا روايي ندارد.
ب ـ هدف از عزاداري اظهار حزن و اندوه يا ابراز وفاداري و بيعت با راهي است كه اهل بيت به ما نشان داده اند. بنابراين، مجلس ذكر اهل بيت، مكان ذكر و فكر و شور و شعور در كنار يكديگر است، و مجالسي كه تنها به برانگيختن هيجانات ميپردازند و افراد را تا سر حد جنون تحريك مي كنند، چنين چيزي بنا بر مكتب اهل بيت نيست، و با توجه به تعدّد جلسات، ما مي توانيم بهترين جلسات را انتخاب كنيم.
ج ـ در فتاواي رهبر انقلاب، در مورد قلاده به گردن انداختن و صورت خراشيدن، مطلبي ذكر نشده، اما طبيعي است كه از مظاهر وهن دين مي تواند باشد، بويژه امسال كه شبكه هاي خبري غربي تصاوير بسيار زننده اي از اين كارها را در اروپا و آمريكا پخش كردند و شيعه را بعنوان انسانهايي خشن، ديوانه و افراطي معرفي كردند. در مورد در آوردن لباس آقايان، اين كار حرمت شرعي ندارد، اما طبيعي است كه بوي زنندة عرق، ديگران را اذيت مي كند.
آيت الله ميرزا محمد علي شاه آبادي - استاد عرفان امام خميني - وقتي مشاهده كردند در صحن مطهر امام زاده حمزه(ع) مراسم تعزيه خواني با تحريفات و مضامين موهن برگزار مي شود، مانع اجراي آن گرديد و مجلس مذكور را به كانون وعظ و خطابه تبديل نمود(روايت فضيلت، غلامرضا گلي زواره، مجله پاسدار اسلام، ش 160، ص 41).
@ آيت الله بروجردي نيز وقتي ملاحظه نمود شبيه خواني هاي قم وضع نگران كننده اي دارند و توأم با بدعت و تحريف اجرا مي شوند، دست اندركاران تعزيه را فرا خواند و به آنان تأكيد نمود شبيه خواني با اين شكل حرام است و بايد يا اصلاح گردد و يا از برگزاري آنها با اين روند مخرب اجتناب شود و اجازه نمي دادند عزاداري هاي آفت زده اجرا شود(حماسه حسيني، شهيد مطهري، ج 1، ص 185).
# شهيد مطهري در خصوص پالايش و پيرايش تعزيه هشدار مي دهند: «علما بايد با عوامل پيدايش تحريف مبارزه كنند، جلو تبليغات دشمنان را بگيرند، با اسطوره سازي ها مبارزه كنند...»(همان، ج 3، ص 293).
این اندکی از دریای سخنان این بزرگان هست
حالا با ینده موافق هستین که باید د رعزاداری تجدید نظر شود؟؟؟؟
yar-mahdi
Friday 6 March 2009, 11:12PM
سلام علیکم
بررسی پاسخ های شما:
سوال 1- شما اهل تحقیق هستید یا تقلید؟
خلاصه پاسخ:
تنها از اهل بیت تقلید می کنم.
متاسفانه باید عرض کنم که کار شما در احکام درست نیست! بله در عقاید نباید از کسی تقلید کرد، اما در احکام لازم است، دقت کنید لازم است که هر فرد غیر عالمی از عالمی عادل تقلید نماید.
این مساله ای اجماعی است و کسی که آن را قبول ندارد، باید در روش خویش تجدید نظر کند!
خلاصه پاسخ:
از مقاله ای چاپی گرفتم. و با تحقیق فهمیدم که آدرس هایش درست است.
متاسفانه باید عرض کنم که کار شما در اینجا نیز درست نبوده است! وقتی از مرجع تقلیدی تبعیت نکنید، همین می شود. تقریبا ً همه ی مراجع شیعه حکم کرده اند که خواندن کتب ضاله حرام است، مگر برای کسی که تمکن رد بر آن دارد.
ولی شما به کتاب "سوالاتی که باعث هدایت جوانان شیعه شد" مراجعه کرده اید، در حالی که تمکن بر رد آن نداشته اید و دچار انحراف گشته اید. شما طبق فتاوای صریح علما و فقها مرتکب عملی حرام شده و خود را در مهلکه انداخته اید!
ضمنا ً تحقیقی در کار نبوده است! و این دروغی دیگر است از سوی شما! چرا که کسی که تحقیق می کند دیگر نمی نویسد:
و شیخ شیعهمحمد بن حسین بن بابویه قمی که نزد آنها ملقب به صدوق است می گوید ... بلکه شما حتی متن ها را دقیق هم نخوانده اید و صرفا ً از جایی کپی کرده اید! حتی به خود زحمت نداده اید که عبارات گفته شده را حذف کنید. البته روشن است، چون اساسا شیعه نیستید!!
خلاصه پاسخ:
روایات متناقض مدح و ذم را در کتب حدیثی دیده اید.
اولا ً در پست های پیشین هیچ روایت مادح عزاداری نیاوردید، پس گفتن "این تناقض چیست؟" جایی نداشت. چون شما اصلا ً تناقضی را نشان ندادید!
ثانیا ً خیلی بی محابا در پست اول خود نوشتید:
در مسئله ی شيون و اندوه، روايات پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) معتبر است يا نظر علماء؟و حال می گوئید روایات مادحه و ذامه داریم. متوجه هستید که دچار یک پارادوکس شده اید؟! ابتدا گفتید عزاداری از نظر روایات پیامبر و اهل بیت مردود است، و بلکه سخن علماست؛ اکنون می گوئید مدح عزاداری هم در روایات آمده است!
ثالثا ً لطفا ً چند حدیث مادحه ی عزاداری را نقل بفرمائید. منتظر هستم.
بررسی مطالب جدید شما:
جالب است که در ابتدا گفتید:
در مسئله ی شيون و اندوه، روايات پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) معتبر است يا نظر علماء؟و اکنون نظر چند نفر از به اصطلاح همین علما را کپی کرده اید! این پارادوکس ها از چه رو در رفتار شما دیده می شود؟!
راجع به بقیه ی مسائل هم اظهار نظری نمی کنم. چون بحث ما اصلا ً این نیست.
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.