PDA

نمايش نسخه نهائي : منم كمك مي خوام به جون دون دون

نادون
Tuesday 20 April 2004, 02:03PM
سلام جناب مدير
سلام دوستان
آقا من قبلا با نام كابر م.ج.ي.د وصل مي شدم يعني فقط 2 روز بعد نام كاربري خودمو عوض كردم به اسم نادون حالا مي خواستم خودم از مهمان بودن در بيارم و يه مواردي رو هم از توي اختياراتم تغيير بدم ولي اين اجازه رو نمي دن و اون 4 رديف جمله مياد كه يا فراموش كرديد يا لغو شديد يا بچه بدي هستيد يه كمك كنيد به نام كاربر و رمز رو هم بالدم ولي هر وقت برام ايميل مي زنيد هم باز به اسم م.ج.ي.د . قبي مياد با اينكه من توي اين كابر مشگل دارم لطف ببيتي راهنمايي ببيتي من چيكار ببيتي كه بتونم مواردي كه توي اختارات كاربري نادون هست تغيير بدم من تموم نامه ها مو مي خونما ولي وقتي روي اختارات كليد مي كنم فوشم مي ده;)

asheghe iran_p
Wednesday 21 April 2004, 02:25AM
دوست عزيز شما براي اينكه بتوانيد به اختيارات خود دسترسي پيدا كنيد بايد نامه اي به مديران سايت ارسال كنيد و ايميل جديد خود را براي آنها بفرستيد و بعد منتظر نامه اي از طرف باشگاه باشيد و بعد توي اون ايميلي كه به شما زده ميشه همه چيز گفته شده شما تنها كاري كه ميكني يه نامه به مديران بزن و ايميل جديدت و براشون بفرست و منتظر جواب باش و سپس يه لينكي براي شما فرستاده ميشود در داخل ايميلي كه از طرف مديران به شما ارسال شده كه شما اگر روي آن لينك را كليك كنيد ميتوانيد خود را عضو فعال اين تالار كنيد و از مهمان بودن خارج شده و صاحب خانه شويد;):cool: و بعد از اينكه عضو فعال شديد به بقيه اختيارات دسترسي پيدا خواهيد كرد.
يا حق

نادون
Wednesday 21 April 2004, 02:54PM
;)سلام پس اقاي مدير شماييد..
آقا ما نفهميديم اين معلما حق دارن ما رو كتك بزنن يا نه...:D

اخه ايميل من همونه يعني ايميل من همون قبلي ست
www.ramkal572@yahoo.com
حالا چه وكونم يعني يه ايميل جديد بسازم :(

پشتیبانی باشگاه
Wednesday 21 April 2004, 09:47PM
با سلام
پست الكترونيكي فعلي شما معتبر نيست . لطفا در صورت نياز از طريق ارسال نامه خصوصي يك پست الكترونيكي معتبر اعلام فرمائيد تا مشخصات تائيد اشتراك به پست الكترونيك جديد ارسال شود .

در صورتيكه پست الكترونيك www.ramkal572@yahoo.com معتبر باشد هم اكنون مشخصات تائيد اشتراك به نشاني فوق فرستاده مي شود. .

با تشكر
پشتيباني باشگاه

نادون
Friday 23 April 2004, 10:53AM
خیلی ممنوم ;)
مجل من حل شد خدا مجلتونو حل کنه ایشالله:)