نمايش نسخه نهائي : صندلی داغ ( احمد مهاجری )
maryam
Thursday 13 October 2005, 01:50AM
اي ول...احمدي رو گرفتار اين دام و بلا كرديم :d
1. از اينكه سوغاتي منو ندادي هنوز عذاب وجدان نداري؟ نيش
2.چند سالته؟
3. چند تا خواهر و برادر داري؟
4. تا حالا از خدا چيزي خواستي كه همون موقع بهت بده؟ اگه آره ميتوني بگي چي بوده؟
5.اگه يكي از دوستات رو كه دو دقسقه ي پيش باهاش دعواي سختي كردي& ببيني كه دارن جلوي چشمت كتك ميزنن ميري كمكش؟
6. مغروري؟ نظرت راجع به غرور چيه؟
7. از اينكه باهات كل كل ميكنيم ناراحت نميشي؟
8. تا حالا خوابي ديدي كه بچه هاي ايرانكلابز هم توش باشن؟
9. همه ي بچه هاي ايرانكالبز رو ( اونايي كه تو ذهنت هستن رو) توصيف كن
10. يه چيزي بگو كه كسي راجع بهت نميدونه
فعلا
احمد مهاجری
Thursday 13 October 2005, 02:26AM
اي ول...احمدي رو گرفتار اين دام و بلا كرديم :d
1. از اينكه سوغاتي منو ندادي هنوز عذاب وجدان نداري؟ نيش
2.چند سالته؟
3. چند تا خواهر و برادر داري؟
4. تا حالا از خدا چيزي خواستي كه همون موقع بهت بده؟ اگه آره ميتوني بگي چي بوده؟
5.اگه يكي از دوستات رو كه دو دقسقه ي پيش باهاش دعواي سختي كردي& ببيني كه دارن جلوي چشمت كتك ميزنن ميري كمكش؟
6. مغروري؟ نظرت راجع به غرور چيه؟
7. از اينكه باهات كل كل ميكنيم ناراحت نميشي؟
8. تا حالا خوابي ديدي كه بچه هاي ايرانكلابز هم توش باشن؟
9. همه ي بچه هاي ايرانكالبز رو ( اونايي كه تو ذهنت هستن رو) توصيف كن
10. يه چيزي بگو كه كسي راجع بهت نميدونه
فعلا
1- فکر نکنم :smile20: بذار فکر کنم ... :smile20: نه اصلا عذاب وجدان ندارم :smile55:
2- 23
3- بگم چشم میخوریم ... یه لحظه صبر کن بزنم به تخته :) چهار تا برادر دارم و سه تا خواهر .
4- آره ، یه بار کارم تو اداره گذرنامه بدجوری گیر کرده بود ، یه وقت که دیگه داشتم نا امید میشدم دعا کردم و خدا رو شکر همون روز کارم جور شد . البته از این جور موارد برام زیاد پیش اومده ...
5- یقینا میرم کمکش ... دوستی که به یه لحظه دعوا تموم نمیشه .
6- غرور به اندازش خوبه ، یعنی آدم نباید خودشو دست کم بگیره ... البته غرور بیجا و زیادی خیلی بده .
7- معلومه که نه ، چرا باید ناراحت بشم ؟! ... تازه بسیاری از این کل کل ها رو خودم شروع می کنم :D
8- راستش نه هنوز :smile09:
9- ای داد ... عجب سوال سختی :(
مریم : دختر آروم و مهربون و با اعتماد به نفس ...
لیلا : دختر شلوغ و پرسرو صدا و از اونهائی که بدترین حالت براشون اینه که یه لحظه تو خونه بشینن :D
مهدی : پسر ساکت و خیلی رمانتیک و به اصطلاح کوچه خیابونی یه پسر دخترکُش ( احتمالا دخترا می میرن براش ) :smile55:
نوید : زرنگ و باسرزبون ولی گوشه گیر
صبح : یه پسر مذهبی خوش مشرب
دوست ایرانی : یک خانم متین و مهربون
ارزو : یه دختر خیلی احساساتی و شایدم زودرنج
سینا : متین و درونگرا و مهربان .
خواهرزاده : این یکی رو که اصلا نمیشناسمش :smile55: فقط اینو بگم که یه دختر ناز داره که وقتی لپتو بگیره تا نکنشون ولکن نیست :p عکسشم همون اولین عکس تاپیک کوچولوهای دیدنیه .
باورکن دیگه کسی رو یادم نمیاد :(
10- چی بگم آخه ... :smile09: من به پرنده های خانگی شدیدا علاقه دارم ... مخصوصا طوطی و مرغ عشق :smile06: البته اینو فقط ایرانکلابزی ها نمیدونستن :D
maryam
Thursday 13 October 2005, 03:00AM
11- چقدر اهل مطالعه هستي؟ آخرين كتابي كه خوندي چي بود؟
12- كسي هست كه ازش حساب ببري؟
13- تا حالا شده يه چيزي كه هميشه دنبالش بودي توي دو قديمت باشه اما دستت رو دراز نكني براي گرفتنش؟
14- از زندگي چي ميخواي؟
15- چرا روزه ميگيري؟ چرا نماز ميخوني؟
16- بدترين روز عمرت چه اتفاقي افتاد؟ اگه دوست داري بگو
17- تا حالا چه لقبي بهت دادن كه خوشت اومده و از كدومش بدت اومده؟
18- آدم ركي هستي؟
19- تنها ميري خريد لباسو كفش و غيره يا مامان و خواهراتم ميبري؟ نيش
20- كدوم آهنگ از كدوم خواننده رو خيلي دوست داري؟
21- عدد زوج رو دوست داري يا فرد؟
احمد مهاجری
Thursday 13 October 2005, 11:51AM
11- چقدر اهل مطالعه هستي؟ آخرين كتابي كه خوندي چي بود؟
12- كسي هست كه ازش حساب ببري؟
13- تا حالا شده يه چيزي كه هميشه دنبالش بودي توي دو قديمت باشه اما دستت رو دراز نكني براي گرفتنش؟
14- از زندگي چي ميخواي؟
15- چرا روزه ميگيري؟ چرا نماز ميخوني؟
16- بدترين روز عمرت چه اتفاقي افتاد؟ اگه دوست داري بگو
17- تا حالا چه لقبي بهت دادن كه خوشت اومده و از كدومش بدت اومده؟
18- آدم ركي هستي؟
19- تنها ميري خريد لباسو كفش و غيره يا مامان و خواهراتم ميبري؟ نيش
20- كدوم آهنگ از كدوم خواننده رو خيلي دوست داري؟
21- عدد زوج رو دوست داري يا فرد؟
11- مطالعه میکنم ولی بیشتر کتابهای درسی خودم رو میخونم ، آخرین کتابی که همین امروز در حال خوندنش هستم یه کتاب فلسفی نوشته علامه طباطبائی هستش ( که البته اینم جزو کتابهای درسیه ) .
12- پدر و مادرم .
13- نه ، فکر نمی کنم همچین چیزی پیش اومده باشه .
14-عاقبت به خیری ، خیلی ها تو این دنیا زندگی خوبی داشتن ولی موقع رفتن بدجوری دستشون خالی بوده ، این برام از همه چیز مهم تره که موقع رفتن یه چیزی بتونم همراهم ببرم ( الیته غیر از کفن که حتما همراهم هست :) )
15- خوب چون خدا گفته دیگه ... شایدم منظورت اینه که از این حرفای عرفانی مرفانی بزنم :p اگه اینجوره میتونم بگم ... من فقط یه دوست واقعی دارم که بدون اون واقعا تنهام ، اون دوستم هم چند چیز ازم خواسته که اگه بهش ندم ناراحت میشه ، خوب شرط دوستی دوطرفه بودنه دیگه ، اگه میخوام دوستم داشته باشه منم باید چیزیائی که میخواد براش ببرم ... :smile20:
16- متاسفانه روز بد کم نداشتم :( اما یکی از بدترین هاش سه سال پیش بود که چشم مادرم خونریزی داشت و نزدیک بود بینائی خودشو از دست بده ... خدارو شکر با عمل لیزیک و هزار جور قرص و دوا به خیر گذشت ... خدایا شکرت :smile34:
17- لقبی که خیلی دوست داشتم ، اسمی بود که بچه بودم(سه چهار ساله) صدام میزدن و تا سالها این اسم برام جذاب بود ، " أیه" نمیدونم تونیستین بخونین یا نه ! البته با یه لهجه خاصی هم میگفتن :) . لقبی که بدم اومده باشه هم الان یادم نیست :smile09:
18- نه خیلی ، گاهی وقتا رک صحبت می کنم ولی اکثر مواقع اینجوری نیستم ... نمیدونم بگم خوشبختانه یا بدبختانه من شدیدا آدم ملاحظه کاری هستم :rolleyes:
19- معمولا تنها میرم ، سلیقه ام هم بگی نگی بدک نیست :)
20- هر خواننده ای یکی دوتا آهنگ قشنگ داره ، مثلا افتخاری : نیلوفرانه ، اصفهانی : خانه دل ، پاکزاد : ما ، شادمهر : گل یاس و... نمیشه گفت آهنگ های یه خواننده ای رو خیلی دوست دارم ...
21- راستش احساس خاصی نسبت به این موضوع ندارم ، ولی اگه بهم بگن فی البداهه یه عدد بگو ، معمولا عدد زوج میگم !
ليلا
Thursday 13 October 2005, 01:32PM
ميدوني من سوال پرس خوبي نيستم ...همه چيز همونيه كه من ميبينم :smile40:
ولي يه سوال دارم : عروسك من كوش؟
كي ميخوايي مزدوج بشي؟
ما دعوتيم ايشالا؟
چرا فكر ميكني من دختر شلوغيم ( درحالي كه بيشتر عصبيم :rolleyes: )؟
ولي اينو هستم كه نميتونم تويه خونه آروم باشم
از چه گلي خوشت مياد؟
فكر ميكني لحظه ي آخر ( مرگ) كي جلوي چشمات ظاهر ميشه؟ ( من؟ :D )
احمد مهاجری
Thursday 13 October 2005, 02:49PM
ولي يه سوال دارم : عروسك من كوش؟
گفتم که ... گذاشتم کادوی عروسیت بهت بدم :smile55: ;)
كي ميخوايي مزدوج بشي؟
هر وقت که ببینم توانائی اداره کردن یه زندگی رو دارم ، چه از نظر مادی و چه معنوی :rolleyes:
ما دعوتيم ايشالا؟
بستگی داره کادو بدین یا نه :smile20: اگه کادو میدین همین الانه کارت دعوت براتون میفرستم :smile55:
چرا فكر ميكني من دختر شلوغيم ( درحالي كه بيشتر عصبيم :rolleyes: )؟
ولي اينو هستم كه نميتونم تويه خونه آروم باشم
مهم اینه که تقریبا درست توصیفت کردم :smile28: ... لغتش فرقی نمیکنه .
از چه گلي خوشت مياد؟
شقایق
فكر ميكني لحظه ي آخر ( مرگ) كي جلوي چشمات ظاهر ميشه؟ ( من؟ :D )
اگه قرار باشه تو جلوی چشمام ظاهر بشی ، پول میدم دانشمندا منو منجمد کنن و نیمه زنده نگهم دارن که مجبور نشم همچین عذاب دردناکی رو تحمل کنم :D
میگن شیعه حضرت امیر (علیه السلام) وقتی میمیره خود حضرت بالای سرش حاضر میشن ، خدا کنه من هم همچین لیاقتی رو پیدا کنم :smile34:
ليلا
Thursday 13 October 2005, 08:49PM
اميدوارم اين لياقت شامل همه ي ما بشه :smile34:
maryam
Friday 14 October 2005, 05:16PM
22 - نمازاي صبحت قضا ميشه؟ ) الان ميگه به تو چه ..نيش)
23- تا حالا با ماشين تصادف كردي؟
24- اول نماز ميخوني و بعد افطار ميكني يا اول افطار ميكني و بعد نماز ميخوني؟
25- نسبت به دروغ گويي چه حسي داري؟ خودت چقدر دروغ ميگي؟
26- مرد زور گويي هستي؟
27- پفك دوست داري؟ نيشت..بچه بودي چه تنقلاتي ميخوردي؟
28- چرا توي جووني رفتي مكه؟
29- چند تا رفيق صميمي داري؟
30- به مد روز كاري داري يا نه؟
احمد مهاجری
Friday 14 October 2005, 10:44PM
22 - نمازاي صبحت قضا ميشه؟ ) الان ميگه به تو چه ..نيش)
23- تا حالا با ماشين تصادف كردي؟
24- اول نماز ميخوني و بعد افطار ميكني يا اول افطار ميكني و بعد نماز ميخوني؟
25- نسبت به دروغ گويي چه حسي داري؟ خودت چقدر دروغ ميگي؟
26- مرد زور گويي هستي؟
27- پفك دوست داري؟ نيشت..بچه بودي چه تنقلاتي ميخوردي؟
28- چرا توي جووني رفتي مكه؟
29- چند تا رفيق صميمي داري؟
30- به مد روز كاري داري يا نه؟
22- متاسفانه اگه شب دیر بخوابم و ساعت هم نذارم ... :( ولی خوب منکه ساعت میذارم ;)
23- تصادف که نه ... البته تاحالا چندتا خط خوشگل روی بدنه ماشین پدرم انداختم :smile55: البته اونم مال اوایل رانندگیم بود :rolleyes:
24- معمولا اول با یه لیوان شیر و یکی دو تا خرما افطار میکنم و بعد نماز میخونم ، بعدش دوباره میام سر سفره افطار تاااااااااااااااااا..... دم سحر :p البته شوخی کردما ... جدی نگیرین :smile20:
25- از دروغگوئی اصلا خوشم نمیاد ، گرچه فکر میکنم یه جاهایی ممکنه آدم ناچار بشه ازش استفاده کنه :( ... البته منکه بلدم به هزار و یک راه از زیر جواب دادن در برم ، برای همین کمتر به دروغ احتیاج پیدا می کنم :D
26- نه ، فکر نمیکنم :smile09: معمولا ملاحظه دیگران رو میکنم ...
27- خیلی وقته پفک نخوردم :( ولی اگه دم دستم باشه حتما میخورم :) قدیم ندیما نزدیک خونمون یه آقاهه بود که خودش آلوچه درست میکرد ... فقط اینجوری بگم که هنوزم آلوچه به اون خوشمزگی نخوردم ... آرد نخودچی هم میخوردم .
28- این سوال رو باید از خدا پرسید ... اگه معیار لیاقت بوده باشه که من یک بار هم نباید میرفتم :( ولی به لطف خدا رفتم ، پس یقینا همش بخشش و کرم خداست ... راستی اونجا دعا کردم خدا روزی همتون بکنه ، ایشالا که دعام برآورده بشه :smile34: خدایا شکرت :smile34:
29- :rolleyes: چی بگم والا ... بستگی داره رفیق صمیمی به کی بگی :confused: من روابط عمومی خوبی دارم و با همه خیلی زود رفیق میشم ، ولی رفیق صمیمی... نمیدونم ؟! :(
30- نه ولی دلم نمیخواد "هپلی گرد" باشم :smile55: هپلی گرد به کسی میگن که شلخته و نامرتب بگرده :( و من اینجوری نیستم :)
میگما مریمی ؛ عند مصاحبه گری ها ... باور کن بجای آقای کاردان باید تو رو میکردن مجری برنامه صندلی داغ ;)
ليلا
Friday 14 October 2005, 11:10PM
شماره ي كفشت چند بود؟؟ :دي
احمد مهاجری
Friday 14 October 2005, 11:30PM
شماره ي كفشت چند بود؟؟ :دي
(43)
ولی من انصافا باید بفهمم قضیه این شماره کفش چیه :smile09: :smile09: آخه اینقدر مهمه که تو تیزر تبلیغاتی یه کاندیدای ریاست جمهوری ازش پرسیدن :eek: پس باید یه مطلبی توش نهفته باشه دیگه :smile09:
ليلا
Saturday 15 October 2005, 11:16AM
(43)
ولی من انصافا باید بفهمم قضیه این شماره کفش چیه :smile09: :smile09: آخه اینقدر مهمه که تو تیزر تبلیغاتی یه کاندیدای ریاست جمهوری ازش پرسیدن :eek: پس باید یه مطلبی توش نهفته باشه دیگه :smile09:
يعني تو نميدوني قضيش چيه؟؟:smile20: خو وقتي بزرگ شدي بهت ميگم :smile31:
دلم سوخت واست ....گريه نكن ميگم
آدما با شماره كفش كوچيك تر خيلي لوس و عقده اي هستن! از اون مرفه هاي بي درد..كه فكرشون فقط پوله ..ميدوني چرا؟ چون از اولي كه تاتي تاتي كردن كفش پوشيدن ..كفشاي استاندارد ... تا حالا كه بهترين و شيكترين كفشارو ميخرنو ميپوشن
ولي آدما با شماره پاهاي بزرگتر دو حالت دارن..1 - يا ندارن كه برن يه كفش بخرن بپوشن و مجبورن كه دمپايي بپوشن .....در اين صورت مسلمآ شماره پاشون ميره بالا و 2 يا هم اينكه پولدا ر هستن..اما خوب ساده پوشن.... اينجور آدما كم يافت ميشن ... تعريف نباشه..يكيش دادشمه...هرچند خيلي شلوغه و اذيت ميكنه ...اما مطمئنم تويه خوب بودن و عدالت لنگه نداره :smile40:
احمد مهاجری
Saturday 15 October 2005, 02:43PM
یعنی میگی من مرفه بودم و خودم خبر نداشتم :smile09: :smile20: باز خدا رو شکر قبل از مردن یکی بهمون گفت مرفه :D الان دیگه وسوسه شدم برم کاندیدای ریاست جمهوری بشم و شکست بخورم :smile20:
ليلا
Sunday 16 October 2005, 10:38AM
یعنی میگی من مرفه بودم و خودم خبر نداشتم :smile09: :smile20: باز خدا رو شکر قبل از مردن یکی بهمون گفت مرفه :D الان دیگه وسوسه شدم برم کاندیدای ریاست جمهوری بشم و شکست بخورم :smile20:
مرفه بي درد پولدار .... مهتاد :rolleyes:
maryam
Sunday 16 October 2005, 10:58PM
31- فرض کن رفتی توی یه رستوران و میخوای برای افطار غذا بخری...اگه یه پسر بچه رو ببینی که داره بیرون رستوران توی اشغالها دنبال غذا یا چیزای دیگه میگرده، عکس العملت چیه؟ عکس العملی داری یا نه؟
32- اگه با یکی قرار داشته باشی تو زودتر میرسی سر قرار یا اون؟
33- تا حالا شده یه خواب رو چندین بار ببینی؟
34- تا حالا شده با دیدن خوابی از خواب بپری؟ اگه آره اون خواب چی بوده؟
35- تا حالا به کسی گفتی که ازت متنفرم؟
36- تا به حال چند نفر رو نفرین کردی و چرا؟
37- بزرگترین آرزوی احمد آقای 23 ساله ی ما چیه؟
38- چقدر به زندگی دل بستی؟
39- تا به حال به چیزی غبطه خوردی؟ و دعا کنی کاش مال خودت بود؟
40- بالاترین چیزی که از خدا میخوا؟ بجز سلامتی و از این چیزا؟
:smile07:
میام بازم:D
احمد مهاجری
Monday 17 October 2005, 03:33PM
31- فرض کن رفتی توی یه رستوران و میخوای برای افطار غذا بخری...اگه یه پسر بچه رو ببینی که داره بیرون رستوران توی اشغالها دنبال غذا یا چیزای دیگه میگرده، عکس العملت چیه؟ عکس العملی داری یا نه؟
32- اگه با یکی قرار داشته باشی تو زودتر میرسی سر قرار یا اون؟
33- تا حالا شده یه خواب رو چندین بار ببینی؟
34- تا حالا شده با دیدن خوابی از خواب بپری؟ اگه آره اون خواب چی بوده؟
35- تا حالا به کسی گفتی که ازت متنفرم؟
36- تا به حال چند نفر رو نفرین کردی و چرا؟
37- بزرگترین آرزوی احمد آقای 23 ساله ی ما چیه؟
38- چقدر به زندگی دل بستی؟
39- تا به حال به چیزی غبطه خوردی؟ و دعا کنی کاش مال خودت بود؟
40- بالاترین چیزی که از خدا میخوا؟ بجز سلامتی و از این چیزا؟
:smile07:
میام بازم:D
31- قطعا و یقینا اون بچه رو به یه پرس غذا مهمون میکنم و البته دیدن این صحنه باعث میشه اون روز رو نتونم از ناراحتی افطار کنم ( اگه به کسی نگی شبیه این مطلب برام اتفاق افتاده ، البته نه سر افطار و بچه هم نبود ) . خدایا به لطف و کرمت بندگانت را روزی ده و گرسنگان را سیر کن ... آمین :smile34:
32- معمولا جوری برنامه ریزی میکنم که قبل از موعد حاضر باشم ، مگه اینکه یه مشکل خاصی برام پیش اومده باشه .
33- به دفعات این مطلب برام تکرار شده ...
34- آره ، خواب فوت شدن یکی از عزیزانم بود :(
35- نه ، اخه من با کسی که ازش متنفر باشم که حرف نمیزنم :p البته شده از بعضی کارای دیگران متنفر باشم ، ولی یه جوری بهشون حالی کردم که ناراحت نشن :)
36- من معمولا کسائی رو نفرین میکنم که ظلمهای کلان انجام داده باشن ، کسائی که باعث و بانی ظلم باشن ... ولی یادمه یه وقت قرآن سر گرفتم و یه بنده خدائی رو از ته قلب نفرین کردم ولی تو کل عمرم از این مورد یکبار بیشتر نبوده .
37- بزرگترین آرزوی من اینه که بتونم به دیگران کمک کنم ، شاید بگین داره غلو میکنه ، ولی وقتی موفق میشم کار کسی رو راه بندازم تمام وجودم پر از شادی میشه ، آرزو دارم بتونم مشکلات دیگران رو براشون حل کنم ... :)
38- خوب اگه بگم هیچ دلبستگی به دنیا ندارم دروغ گفتم ، همه اقوام و دوستان و حتی برخی وسایلم ( مثل کتابهام و کامپیوترم ) چیزهائی هستند که من بهشون دلبستگی دارم ، ولی یکی از چیزائی که بعضا از خدا میخوام عمر کوتاه با برکته ، اونطرف هم که دارم مهمان یک کریم میشم ، امیدوارم با کرمش باهام رفتار کنه :smile34:
39- اگه غبطه به این معنی باشه که من داشته باشم و اون نداشته باشه ، نه ، هیچوقت . ولی اگه به این معنی باشه که ایکاش منم داشتم ، خوب آره ، یادمه وقتی هنرستان رشته کامپیوتر درس میخوندم ، هرکی رو که کامپیوتر داشت می دیدم بهش غبطه میخوردم :rolleyes:
40- خوووب ... بذار فکر کنم .... معلومه دیگه از خدا بهشت میخوام :D
وای ... هرچی بیشتر میگذره این صندلی داغ تر میشه :D خدا بهم رحم کنه از سوالای بعدی :rolleyes: راستی مریم خانوم شما اینهمه سوال رو از کجا میاری آخه :eek: واقعا که استعداد مجری گری داری ... :smile20:
ليلا
Monday 17 October 2005, 11:58PM
مريم = داريوش كاردان ...فقط گريم كرده:smile31:
navid_k
Tuesday 18 October 2005, 01:31AM
احمد جان ... بپا نسوزی !!!!
احمد مهاجری
Tuesday 18 October 2005, 03:04PM
احمد جان ... بپا نسوزی !!!!
نصیحتی به جا بود ... گرچه کمی دیر شده :smile20:
maryam
Wednesday 19 October 2005, 04:04PM
کچلا غیبت نکنین...سوال بپرسین
:D
41- تا حالا شده بشینی جلوی تلویزیون و سخنرانی مذهبی گوش بدی؟:D
42- تا حالا شده با دوستای صمیمیت بحثای اعتقادی بکنی؟ و یا کسی رو تونسته باشی نماز خون کنی؟
43- تا حالا تو دلت به کسی شک کردی؟ اگه اره چطوری شکت برطرف شد؟
44- برای حفظ زندگیت چقدر تلاش میکنی؟
45- تا حالا دلت خواسته که یه مخترع باشی؟ تا حالا قدمی هم در این راه برداشتی؟
46- محبت زیادی آزارت میده یا نه؟
47- اگه یکی بهت بگه پاشو نمازتو بخون خوشت میاد یا بدت میاد؟ عکس العملت چیه؟
48-به خودت دروغ گفتی تا حالا؟
49- تا حالا رمان خوندی؟:D
50- تا حالا شده سنگ صبور کسی باشی؟؟ سنگ صبور خودت کیه؟ اصلا به سنگ صبور داشتن احتیاجی داری یا نه؟
میام بازم هان...میخوام خسته نشی :cool: :D :smile07:
احمد مهاجری
Thursday 20 October 2005, 03:51PM
کچلا غیبت نکنین...سوال بپرسین
:D
41- تا حالا شده بشینی جلوی تلویزیون و سخنرانی مذهبی گوش بدی؟:D
42- تا حالا شده با دوستای صمیمیت بحثای اعتقادی بکنی؟ و یا کسی رو تونسته باشی نماز خون کنی؟
43- تا حالا تو دلت به کسی شک کردی؟ اگه اره چطوری شکت برطرف شد؟
44- برای حفظ زندگیت چقدر تلاش میکنی؟
45- تا حالا دلت خواسته که یه مخترع باشی؟ تا حالا قدمی هم در این راه برداشتی؟
46- محبت زیادی آزارت میده یا نه؟
47- اگه یکی بهت بگه پاشو نمازتو بخون خوشت میاد یا بدت میاد؟ عکس العملت چیه؟
48-به خودت دروغ گفتی تا حالا؟
49- تا حالا رمان خوندی؟:D
50- تا حالا شده سنگ صبور کسی باشی؟؟ سنگ صبور خودت کیه؟ اصلا به سنگ صبور داشتن احتیاجی داری یا نه؟
میام بازم هان...میخوام خسته نشی :cool: :D :smile07:
41- نه خیلی ، بستگی داره سخنرانش کی باشه ! مثلا اگه علامه جعفری باشه میشینم گوش میدم .
42- بهتره اینجوری بگم که من از همین راه ها تونستم کلی رفیق پیدا کنم ... اولیش سه سال پیش تو سایت ایرانکلیک بود که با یکی بحث های اعتقادی کردم و الان با هم دوستان بسیار خوبی هستیم ... تازه هرشب برای سحری زنگ میزنم که خواب نمونه :) ... من معمولا برای بحثای اعتقادی از باب دوستی وارد میشم ، برای همین هم معمولا جواب میده :smile20:
43- من آدم خیلی شکاکی نیستم ، معمولا هم سعی می کنم چشمام بسته باشه و چیزی رو نبینم :smile20: مگه اینکه لازم باشه :smile20:
44- راستش رو بخوای سوالتو درست متوجه نشدم :( اگه منظورت اینه که در حفظ جونم و زنده موندنم چقدر تلاش میکنم ، خوب باید بگم نه خیلی :eek: چون من تو بهبهه بمب گذاری ها و درگیری های عراق دوبار رفتم کربلا و اگه از ترس مامانم نبود بیست بار دیگه هم میرفتم :rolleyes: ولی اگه منظورت اینه که در حفظ داشته های زندگیم چقدر تلاش می کنم ، خوب همه سعیم رو که در توانم باشه انجام میدم ... :)
45- همیشه ساخت چیزای جدید لذت بخشه و باعث هیجان میشه ، ولی نه ، من یک مخترع نیستم :( مگه اینکه نظریه پردازی رو اختراع بدونی :smile09: در این صورت من عند مخترعم :p
46- نه ... فکر نمیکنم ناراحتم کنه :smile09:
47- مسلما بدم نمیاد ... مگه اینکه نوع بیانش مناسب نباشه ... عکس العملم هم معلومه دیگه ، میرم نمازم رو می خونم :)
48- نمیشه آدم به خودش دروغ بگه ، منکه تاحالا نتونستم به خودم دروغ بگم .
49- جدیدا که کتابی نخوندم ، آخرین کتابهائی که خوندم شبهای پاریس بود که یه داستان فلسفی چرت پرت بود :( و اعترافات و کیمیاگر پائولوکوئیلو بود که نسبتا جالب بود ، مخصوصا کتاب کیمیاگر . البته یادم میاد قدیم ندیم ها کتاب رمان زیاد میخوندم ، مثلا سری کتاب های آلفرد هیچکاک رو خونده بودم :)
50- خوب زیاد پیش میاد که سنگ صبور دیگران بشم ... شاید چون یک شنونده خیلی خوبی هستم . ولی خیلی کم پیش اومده پیش کسی سفره دلمو کامل واز کنم ( یعنی اصلا پیش نیومده ) گه گاهی پیش میاد که یه کم درد دل کنم ولی اینکه شخص خاصی سنگ صبور من باشه ، نه اینجوری نبوده .
مریمی اگه تو رشته خبرنگاری و مجری گری تو دانشگاه رفته بودی بهتر نبود :smile20: ، من اگه صد سال هم میشستم فکر میکردم اینقدر سوال تو ذهنم ساخته نمیشد :D
maryam
Thursday 20 October 2005, 05:04PM
مریمی اگه تو رشته خبرنگاری و مجری گری تو دانشگاه رفته بودی بهتر نبود ، من اگه صد سال هم میشستم فکر میکردم اینقدر سوال تو ذهنم ساخته نمیشد
:D :D :D
51- از موسيقيهاي لس آنجلسي كدوما رو گوش ميدي؟ از كدوم خواننده؟
52- اگه دوباره به دنيا ميومدي دوست داشتي كه:
جنسيتت چي باشه؟
اسمت چي باشه؟
دينت چي باشه؟
كدوم كشور به دنيا بياي؟
53- آخر هر خده گريه ست...قبول داري؟ چرا اينطوري فكر ميكني؟
54- تيكه كلامت چيه؟
55- وقتي داري فكر ميكني توي افكارت غرق ميشي؟ يعني اگه كسي صدات كنه متوجه ميشي؟ :D
56- از مرگ ميترسي؟ چرا؟ ) نميدونم پرسيده بودم يا نه :D )
57- حالا كه رفتي مكه دوستات بهت نميگن حاجي؟:D اصلا بدت نمياد كسي توي جوونيت بهت لقب حاجي كه لقب )معمولا) آدم ميانساله بده؟
58- تا حالا نتيجه ي رفتار بدت رو ديدي؟ :D
59- خدا رو به طمع بهشت پرستش ميكني؟:D
60- مامانت رو چجوري صدا ميزني؟ يعني چي بهشون ميگي؟ مامان؟ مامي:D ؟ مادر جون؟:D
61- تا حالا شده از كار خودت فاكتور بگيري و كار ديگران رو انجام بدي؟
62- آقا آخرش اين ابن ملجم ميره بهشت يا جهنم؟:D
63- خودت چي؟ تو هم ميري بهشت ؟ يا ميري جهنم خداي نكرده؟ خودت چي فكر ميكني؟ با توجه به كارايي كه انجام دادي تا حالا.
64- اگه يه نفر نتونه به خاطر بيماري روزه بگيره، و همه جا هم بگه كه من به خاطر بيماري روزه نميگريم، اين ميشه تظاهر به روزه خواري؟ و گناه داره؟
65- در آخر .. گناه رو تعريف كن
ممنون از اينكه وقت گذاشتي و به سوالام جواب دادي احمدي....من ديگه سوالي ندارم:D برات آرزوي موفقيت و شادابي دائمي دارم...و اميدوارم به هر چيزي كه به صلاحته در زندگي برسي :smile07: :smile07:
احمد مهاجری
Friday 21 October 2005, 01:10AM
51- از موسيقيهاي لس آنجلسي كدوما رو گوش ميدي؟ از كدوم خواننده؟
52- اگه دوباره به دنيا ميومدي دوست داشتي كه:
جنسيتت چي باشه؟
اسمت چي باشه؟
دينت چي باشه؟
كدوم كشور به دنيا بياي؟
53- آخر هر خده گريه ست...قبول داري؟ چرا اينطوري فكر ميكني؟
54- تيكه كلامت چيه؟
55- وقتي داري فكر ميكني توي افكارت غرق ميشي؟ يعني اگه كسي صدات كنه متوجه ميشي؟
56- از مرگ ميترسي؟ چرا؟ ) نميدونم پرسيده بودم يا نه )
57- حالا كه رفتي مكه دوستات بهت نميگن حاجي؟ اصلا بدت نمياد كسي توي جوونيت بهت لقب حاجي كه لقب )معمولا) آدم ميانساله بده؟
58- تا حالا نتيجه ي رفتار بدت رو ديدي؟
59- خدا رو به طمع بهشت پرستش ميكني؟
60- مامانت رو چجوري صدا ميزني؟ يعني چي بهشون ميگي؟ مامان؟ مامي ؟ مادر جون؟
61- تا حالا شده از كار خودت فاكتور بگيري و كار ديگران رو انجام بدي؟
62- آقا آخرش اين ابن ملجم ميره بهشت يا جهنم؟
63- خودت چي؟ تو هم ميري بهشت ؟ يا ميري جهنم خداي نكرده؟ خودت چي فكر ميكني؟ با توجه به كارايي كه انجام دادي تا حالا.
64- اگه يه نفر نتونه به خاطر بيماري روزه بگيره، و همه جا هم بگه كه من به خاطر بيماري روزه نميگريم، اين ميشه تظاهر به روزه خواري؟ و گناه داره؟
65- در آخر .. گناه رو تعريف كن
ممنون از اينكه وقت گذاشتي و به سوالام جواب دادي احمدي....من ديگه سوالي ندارم برات آرزوي موفقيت و شادابي دائمي دارم...و اميدوارم به هر چيزي كه به صلاحته در زندگي برسي
51- در مورد موسیقی قبلا هم گفته بودم که ملاک موسیقی برام یک خواننده خاص نیست ، حالا اینم اضافه میکنم که ملاک برام اینور آبی و اونور آبی نیست ...
52-
جنسیت = هرچی خدا بخواد :D
اسم = همین اسمم رو دوست دارم ، البته از اسم علی هم خیلی خوشم میاد .
دین = مسلمان شیعه دوازده امامی .
کشور = نجف ( عراق ) ، بحرین یا لندن ( انگلستان ) !!! البته برای هرکدوم از انتخاب هام دلیل خاصی دارم ... :rolleyes:
53- آره قبول دارم ، چون هیچ خوشی تو دنیا نیست که ثبات داشته باشه ، البته عقیده دارم که گریه ها هم تموم شدنیه ...
54- تیکه کلامم : چه عرض کنم ... :smile20: ( البته دارم سعی میکنم این تیکه کلام رو ترک کنم )
55- وقتی دارم به یه مطلبی فکر میکنم اونقدر غرق مطلب میشم که کنارم بمب منفجر کنن احتمالا متوجه نمیشم :smile20: تازه وقتی دریای فکرم طوفانی بشه که بدجوری غرق میشم ... خدایم بیامرزاد :D
56- از خود مرگ می ترسم ولی خیلی کمتر از اونور مرگ ... :rolleyes: حضرت امیر (علیه السلام) فرمودند ساده ترین مرگ ها از صد ضربه شمشیر سخت تره ... خوب معلومه از خود مرگ هم میترسم :rolleyes: ولی خدا به داد برسه از اونور :rolleyes:
57- قبل از اینکه برم هم بهم میگفتن حاجی :D میگفتم آخه منکه حج نرفتم ، میگفتن اینقدر میگیم تا بری :D تازه من الان هم حاجی نیستم ، حاجی کسیه که حج رفته باشه ، من فقط عمره رفتم که :smile20: راستی حاجی لقب افراد میانساله ؟!! نمیدونستم :smile09: حالا اگه یکی 15 ساله بره حج بهش نمیگن حاجی :smile09:
58- آخه منکه آدم بدی نیستم که :smile55: ولی خوب از شوخی گذشته آره ، کمتر پیش میاد کار بدی انجام داده باشم و نتیجه اون رو فوری نبینم :( نمی دونم چرا خدا یکی دو روز صبر نمیکنه :p
59- به طمع بهشت و از ترس جهنم :rolleyes: خوب چرا دروغ بگم آخه :confused: البته من خدا رو خیلی دوست دارم :smile34:
60- میگم : مامان جان .
61- معمولا برای کسانی که دوستشون میدارم این کار رو می کنم ... خیلی وقتا اینجوری میشه .
62- میگما اگه اون بره بهشت پس بهشت کجا بره :D اگه بره بهشت من که اونجا نمیرم :rolleyes:
63- قضیه مچ گیریه ... آره :smile55: خوب اگه خداوند به عدلش رفتار کنه منکه آخر جهنم هستم :( ولی خوب خدا عند محبته ، عند مرامه ، عند بخششه ... خدایا با من آنچنان کن که تو لایق آن رفتاری ، نه آنچه که من لایق آن هستم :smile34:
64- نه ، اون شخص گناه نکرده چون اصلا روزه نیست که روزه خواری محسوب بشه ، ولی نباید در ملاء عام غذا بخوره و باید احترام ماه رمضان رو نگه داره .
65- گناه = شیئی که قبح عقلی یا تشریعی داشته باشد ... به زبون ساده گناه ، انجام دادن کارائی که عقلمون و خدامون میگن انجام ندین / و انجام ندادن کارائی که عقلمون و خدامون میگن انجام بدین . ( این زبون ساده من خودمو که کشته :p آخر روان نویسیه :D )
خدا رو شکر این صندلی داغ هم نسبتا به خیر گذشت ( گرچه چند دونه از سوالاش خیلی داغ بود و من یه جورایی از زیر جواب دادن در رفتم :p )
امیدوارم وقتی فوق تخصصت رو تو رشته مدیریت گرفتی ، دانشگاه رشته خبرنگاری هم قبول شی ;) انشاءالله که همیشه سرافراز و خوش باشی .
راستی نفر بعدی رو هم معرفی کن تا این تاپیک دوباره نره ته لیست :( به نفر بعدی پیشنهاد میکنم یه پنکه همراهش بیاره ، من که تجربه کردم فایده داشت :D
ساز دهنی
Tuesday 17 March 2009, 04:04PM
با سلام:smile07:
- فقر و ثروت ،تعريفشون؟
- پول داشته باشي حج ميري؟
- بهترين آموزگار دوران تحصيلت كه الهي قربونش بري؟
- آلمان ، تركيه ، سنگاپور؟
- ميتوني رئيس جمهور بشي؟
- تا حالا شده از نگراني خوابت نبره ؟
- تا حالا شده به يكي كمك كني كسي نفهمه ؟
- اهداي عضو ؟
- روستا ؟
- چرا اينقد منو ميدوستي ؟:D
- قليون ميكشي؟و چه طعمي؟
- آخر سرم ازم تشكر كن :D
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.