نمايش نسخه نهائي : صندلي داغ (علي شادو)
مهساM
Tuesday 27 January 2009, 11:29PM
شما سواد ندارین؟؟اگه پست قبلی رو بخونین متوجه میشین که دیگه روی صندلی نیستم و جای خودم رو به ...
چون علی شادو خیلی مشتاقه و شیفته هم رفته صندلی رو به ایشون تحویل میدم امیدوارم به سوالات شفاف پاسخ گو باشن
درضمن از اینکه تا الان وقتتون رو گرفتم برای صحبتهام و پر حرفی کردم عذر خواهی میکنم امیدوارم تونسته باشم جواب گوی سوالهاتون بوده باشم:)
ali_shadow
Tuesday 27 January 2009, 11:34PM
باشه ممنون میشم چشم سوالات را دقیق و شفاف بدون جا انداختم یک کلمه حساس ;):cool:
ali_shadow
Wednesday 28 January 2009, 02:06PM
کسی نیست سوالات را بپرسند تا نظارگر جوابها باشیم و سوالات را شفاف و دقیق بجوابیم
نگارینا
Wednesday 28 January 2009, 10:29PM
خودت را کامل معرفی بکن تو دراول
یعنی اسم ونام خانوادگی وسن وتحصیلات واین ها
دست چپ هستی آیا یا راست؟؟
دنیا رابه چه رنگی از رنگ های زیبا میبینی؟
ازکدام گلها خوشت می آید آیا؟
کدام حیوان دوست داشتنی را بهش علاقه داری؟؟؟
:D:D:D
MSR
Wednesday 28 January 2009, 10:40PM
سلام حاج علي اقاي شادو :smile28:
الان گوش به چه اهنگي فرا ميدهي؟
دوست داري چقدر عمر در اين دنياي فاني سر داشته كني؟
الان در كجاي مشهد سكني گزيده و به خوشي ساكن مانده شديد؟
چقدر به ياد استراليا و كانگوروها به ذهنتان خطور مينمايد ؟
ايا فارسي را به راحتي سخن گويش مي نماييد يا طاقت فرساست؟
باتشكر ...سوالات متفاوت همي پرسيدما;)
:D:D
ali_shadow
Thursday 29 January 2009, 03:54PM
خودت را کامل معرفی بکن تو دراول
یعنی اسم ونام خانوادگی وسن وتحصیلات واین ها
علی غفوری - 20 سالم بود وارد 21 سالگی شدم تولدم گذشت که واسم جشن و سوپرایز نداشتید که فدای سرم شد
دارم واسه فوق دیپلم میخونم رشته آی تی infomation technology
در مشهد مقدس رضوی به دنیا اومدم متولد 1366/11/2 در شناسنامه 67 2 فروردین گرفتند میدانید چرا چون واسه اینکه سنم بیاد عقب تر و هم بتونم برم خارج از کشور من بچگی در استرالیا بزرگ شدم ملبورن و سیدنی و کانبرا رفتم و آدلاید
بیشتر نگم طبق سوالات شما پیش میرم
دست چپ هستی آیا یا راست؟؟راست دست- من دوست دارم هم چپ بنویسم و هم راست ولی هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه بیخودی خودمو خسته نکنم این کار عرضه میخواد که من ندارم:D:D:D
دنیا رابه چه رنگی از رنگ های زیبا میبینی؟
رنگین کمان
ازکدام گلها خوشت می آید آیا؟
زنبق و مریم و یاسمن و نسترن گل عشق من:smile06:و پونه و قاصدک و بنفشه و گلایول گلها زیاد هست گلهایی که خدا داده زیاد و هم بی نظیر هستن من عاشق چمن و طبیعت و گلزار هستم نه خود محمدرضا گلزار:D:D
کدام حیوان دوست داشتنی را بهش علاقه داری ؟ puppy , rabbit و دایناسور و دینوزوروس و همستر و طوطی سخنگو وشتر دیدی ندیدی خیلی دوست دارم همون شتر خودمون میشه :D:smile40:و از همه حیوانات جنگل آمازون بجز پستانداران که نشخوار میکنند
:D:D:D
ali_shadow
Thursday 29 January 2009, 04:33PM
سلام حاج علي اقاي شادو :smile28:
سلام به خدمت شما عارضم عزیز دلم من هنوز حاج نشدم اگر خدا قسمت کنه میشه به امید قران و آینده روشن مامانم و بابی یعنی پدر:Dمیرند مکه من قرعه کشی شرکت کردیم ولی شانس بما بی اعتنایی کرد روی خوش نشان داد ما هم هیچی نگفتیم :D:Dاسممون در نیامد نرفتیم خانه خدا که واسه رفتن ثاینه شماری مکینم و تقویم گاهشماری میکنم ولی نمیدونم چقدر زمان میبرد حتما حکمتی بوده که دیر شده ولی فرصت هست واسه اقدام کردن و مستقر شدن :smile34:
الان گوش به چه اهنگي فرا ميدهي؟
من همه جور اهنگ گوش میکنم از خارجی بگیر تا بین المللی هندی هم گوش میکنم از اینترنت دانلود میکنم یک عالمه سایت موسیقی میشناسم که میرم اهنگها را از اونجا دریافت میکنم و هم کلیپ تصویری پی ام سی و طپش و ایران موزیک تمام کلیپ هایی تصویری از شبکه های ماهواره ای نشان میدهد از فامیل هایی که ماهواره دارند اسم موزیکشو یادداشت میکنم تو اینترنت سرچ میکنم بعد از اینترنت میگیرم تا جون بخوای اهنگ مختلف و جورواجور گوش میکنم آلبوم جدید اسی هم اومده که میرم از اینترنت بگیرمش موزیک پاپ . ترنس و تکنو و راک که بدآموزی نداشته باشه واسه سن دوران ما مناسب نیست گوش نمی دیم:Dبی کلام هم از jean micheal jean و yanni و robert miles گوش میکنم و ایرانی و کردی و آذری و تمام گویش های محلی و سنتی و اصلا هرچی فکرشو بکنید موسیقی های دوران کودکی و دفاع مقدس و مداحی و اهنگهای انقلاب و آهنگهای روحانی و معنا بخش هست میشنوم هر اهنگی که بره تو حس وجودت و یک اهنگ شیرازی بنام دختر شیرازی از تی ام گوش کردم که خیلی شاخ شده :cool:موزیک walet disneq از تارزان یعنی soundtrack که اسم اهنگ های قشنگش این هست son of man و starnger like me که من صد بار گوش میکنم اهنگ های محرم که نسل جوانان دهه سوم خوندند هم گوش میکنم
دوست داري چقدر عمر در اين دنياي فاني سر داشته كني؟
راستش دوست دارم 110 سالگی عمر کنم مثل کهنسال ترین پیرزن و یا حاج آقای جهان :D
ادم باید عمر با عزتی داشته باشه و به متانت و تنبلی نگذراند ما واسه آزمودن ساخته شدیم اعمال خودمان را بشناسیم و ببیینم و نذاریم خطا از ما سر بزند هرچقدر عمر زیادتر باشه میشه گذشته ها را جبران کرد و خطاها را کوتاه تر و کمتر کرد
الان در كجاي مشهد سكني گزيده و به خوشي ساكن مانده شديد؟
بلوار وکیل اباد که به کوهستان پارک مشهد چند قدمی نمانده با اتوبوس سه دقیقه میرسیم
مسیر وکیل آباد متصل هست به دانشجو و صدف اسم نگفتم این چیزها را اشتباه نگیرید :D:smile31:
چقدر به ياد استراليا و كانگوروها به ذهنتان خطور مينمايد ؟
من تو باغ وحش wonderland یک شهربازی هست که مجانی هست هرچی عشقته سوار میشی اونجا گیشه بلیط میدهند بعد با بلیط میتونی تمام وسایل تفریحی و برقی سوار بشی اونجا هم باغ وحش دارد کروکودیل و کانگورو و کوالا هم یافت میشد یادش بخیر کانگورو جهشی میپرد یعنی بالانس میزند زیاد الان پشیمانم چرا نشد اقامت اون کشور را بگیریم حالا داستانش مفصله این ماجرا برمیگرده به مشغله کاری پدرم که اگر شما پرسیدید حتما جواب شما را خواهیم داد
ايا فارسي را به راحتي سخن گويش مي نماييد يا طاقت فرساست؟
من فارسی و انگلیسی در استرالیا یاد گرفتم زمان بچگی که بودم تو محیط خودم غرق شده بودم با وسایل کودک و toy بازی میکردم با خودم انگلیسی حرف میزدم اصلا فارسی بلد نبودم چون من kindergarden رفته بودم یک معلم داشتیم اسمش mrs tie بود که بی شوهر مانده بود نمیدونم علت بی شوهریش در چی هست و کجای پایش میلنگه:Dنوشتن فارسی و انگلیسی در استرالیا اموختم معلم ایرانی داشتم اصفهانی بود بمن فارسی یاد داده بخاطر این دلیل تونستم فارسی حرف زدن هم یاد بگیرم alphabet انگلیسی هم اونجا یاد گرفتم
باتشكر ...سوالات متفاوت همي پرسيدما;)
:D:D
ali_shadow
Thursday 29 January 2009, 04:38PM
راستی عکس دسته جمعی از بچه های استرالیایی که داشتم سرفرصت براتون میفرستم فقط زمان میخواد اگر هم نشد که ببخشید هم مسئلتی در کار بوده که نشده
history
Thursday 29 January 2009, 05:27PM
علی شادو عزیز
من دارم می رم
حیف که دیر فهمیدم
فردا صبح هستم و یکسری سئوال باحال برات آماده می کنم لطفا جواب بده
sarah
Thursday 29 January 2009, 07:08PM
سلام علی آقا.
اگه بفهمین کسی که خیلی دوسش دارین توی دردسره و میدونین که اگه بخواین کاری براش بکنین خودتون حسابی توی دردسر میوفتین چی کار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ساز دهنی
Thursday 29 January 2009, 07:17PM
منظورتون اینه که بریم تو دهن شیر ؟
a_d
Friday 30 January 2009, 04:31PM
اما علي آقاي شادو
لطفا به اين سوالا جواب بدين
1.كدوم دانشگاه مشغول به تحصيل هستين ؟
2.علت اينكه اينقدر تبليغات كشورهاي غربي و اروپايي رو ميكنيد چيه؟
3.چرا فكر ميكنيد كه تو ايران نميشه به اهداف علميتون برسين ؟
4.از شهرهاي زير 2 تا رو انتخاب كنيد
آدلايد،مشهد،پاريس، شيراز،اصفهان،ملبورن،سيدني
5.موقعي كه تيم ايران تو استراليا به جام جهاني صعود كرد كجا بودين و چه حسي داشتين ؟
6.تا حالا چند تا كتاب فارسي رو خوندين ؟
7. شعر زير رو به زبان خودتون ترجمه كنيد.
بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم
8.نظرتون رو راجع كلمات زير بنويسيد.
ولنتاين
نون سنگگك
بلوار وكيل آباد مشهد
باراك اوباما
9. چرا ريلهاي قطار شهري مشهد زنگ زده ؟؟؟
10.نظرتون رو راجع اين كاربرها بگين
a_d علي
مجيد
عسل
زهرا zbjr
مژبد
نگارينا
حميدرضا
11. اگه مهرداد بخواد يه تاپيك كه خيلي ازش استقبال ميشه رو بهت بفروشه تاپيكاي زير رو چند ميخري ؟
1. پسرها
2. احساس
3. من ميگم تو ميگي
4 .مسابقه بين دخترا و پسرا
12. چقدر ميدي اسمهاي كاربريمون رو با هم عوض كنيم ؟:D
فعلا بسه همينا رو بجواب تا بعد
ساز دهنی
Friday 30 January 2009, 07:43PM
علی شادو هنگ فرمودن
گفت سوال بپرسین نگفت سین جینش کنین طفلکی دهنش وا مونده انگار پای تخته سیاهه
ali_shadow
Friday 30 January 2009, 08:12PM
سلام علی آقا.
اگه بفهمین کسی که خیلی دوسش دارین توی دردسره و میدونین که اگه بخواین کاری براش بکنین خودتون حسابی توی دردسر میوفتین چی کار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بر گلهای تهران :Dاز شرق تا غرب برو شمال تا جنوب ایران همه جاش سرای ماست کجاییش فرقی ندارد مهم این هست که ایرانی هستیم و بنی آدم اعضای یکدیگرند
من هنوز به مرحله عشق نرسیدم اگر خدا بخواد یکی از این فرشته هایی که در زمین فرود آمده را بچنگ میارم:D وای خدا فرشته آسمانی با زمینی همه یک از دسته هستند هم خوشگلن و هم مامانی و هم بلوندی:D:Dخوب میرم نجاتش میدم حاظرم از جونم بگذرم تا اونو از مرگ حتمی نجاتش بدهم بقول معروف میگن خطر در کمین شماست و حادثه خبر نمی کند اگر این چیز اتفاق بیفتد و منجر به حادثه دلخراش و هراسناک شود من دست به اقدماتی میزنم که راه پشیمانی نداشته باشد دلم به رحم میاد ولی کسی را دوست داری کاری واسش نکنی این رسم زندگی و عشق و عاشقی نیست عشق مثل اسباب بازی نیست بندازی و بکوبی تو زمین بلا و ملا و هزار مشکلات واسش پیش میاد نه عشق چیز خدادادی هست و در وجود ما رخنه کرده ما باید قدردان نعمات خداوند باشیم دخترا مثل دستمال کاغذی نیستند که بندازیم سطل آشغال بعد بریم سراغ نفر بعدی این عشق معنا نمیگیره و عشق نامیده نمیشود عشق با هوس عشق نیست خیانتکاری یکی از دشمنان عشق هست ما باید ریشه این مشکل که از کجا سر میزند و بکجا ختم میشود را بیابیم و از بین ببریم من تو یکی از خبرات خوندم دختری واسه عشقش یعنی مونسش حاظر بود کلیه اشو بده به این میگن عشق واقعی نه اینکه یکسال شوهرتو دوست داشته باش بعد رهاش کنی به اعمال خدا این توام از عمل و کردار شما نیست عشق را باید همیشه ساخت و ازش مراقبت کرد مثل چیزهای ارزشمند و گرانبها نذارید لگد مال شود و آسیب برسد عشق امانت از طرف خداست که بما داده و مراقبت و نگهداری در آن باید کوشا باشیم
ali_shadow
Friday 30 January 2009, 08:28PM
اما علي آقاي شادو
لطفا به اين سوالا جواب بدين
1.كدوم دانشگاه مشغول به تحصيل هستين ؟
دانشگاه پودمانی علمی و کاربردی خوارزمی مشهد
2.علت اينكه اينقدر تبليغات كشورهاي غربي و اروپايي رو ميكنيد چيه؟
خوب در حد معلومات :Dو ترقی علم آینده سازان :D:smile31:
خوب من میگمم خارج از کشور بزرگ شدم این کجاش تبلیغ هست
پیام بازرگانی معرفی محصولات پاکیزگی مثل شوما و دریا ما هم بعنوان یک اندیشمند نمیخواهیم ایران را رها کنیم جهان را بشناسیم نه این چیز در فطرت من ساخته نشده راستش به خارج علاقه مندم چون از بچگی اونجا انس گرفتم با مردم انگلیسی زبان علاقه ام به اونجا بیشتر شده و روز بروز افزایش پیدا میکند :smile39:من یک سوال دارم چرا ایران دوران انقلاب و پیروزی انقلاب را اینقدر تبلیغ میکند و صدمین بار اینو در تقویم نشان میدهد و حتی در رسانه های خبری
3.چرا فكر ميكنيد كه تو ايران نميشه به اهداف علميتون برسين ؟
راستش گفتن این چیزها خالی از لطف نیست بنابراین دروسات این رشته ها و ریاضی و امثال آنها واسه من سخته وسیستم مغزی ما را مختل میکند اگر نظر شخصی بنده را میگید من تو خارج راحتترم از ایران چون اونجا بزرگ شدم فرهنگ و مردم اونجا را شناختم و باهاشون زندگی کردم ایران تو بعضی فرهنگ ها سختگیر شده از قبیل والنتاین و رعایت حجاب و پوشیدن خود دور نگهداشتن در معرض پسران و یکی نامحرم که منو رنج میده کلا که وقتی نامحرم ببینم باید بگیم یالا که زن خودشو بپوشاند تو این چیزها مصداق خوبی واسه ما ایرانیان نیست همه چیز شده سختگیری آزادی کم شده اینم برمیگرده به دختران ایرانی من ترکیه میبینم هم بی حجاب داریم و هم باحجاب و یکی از مهمترین مکشلات کلاهبرداری و جاعل حرفه ای بودن مردان و زنان و تجاوز به عنف و مواد مخدر و معتاد و اعتیاد هست تو انگلیس که من بودم با فرهنگ و بینش بالایی داشتند اینقدر بما محبت داشتند حتی پیرزن ها و پیرمرد ها خدا حفظشون کند ما دلم نیامد اونها را تنها بذارم ولی چاره ای نبود مجبور شدیم از اونها خداحافظی کنیم اگر این مشکلات فرهنگ نادرست ایرانی از قبیل بحران اجتماعی و اقتصادی را حل کنیم زندگی میتواند از همه جهان بهتر شود بنظر شخصی من چیزهایی که تو خارج و ایران را دیدم را عنوان میکنم اینم هم اضافه کنم محل خدمت و در امد و امکانات رفاهی و امنیت اجتماعی زیاد شده همین گشت ارشاد و گیر دادن ماموران پلیس به دختر و پسرها من با این چیزها مشکل دارم ناراحتم میکنم این چیزها درد های جامعه را نشان میدهد
4.از شهرهاي زير 2 تا رو انتخاب كنيد
آدلايد،مشهد،پاريس، شيراز،اصفهان،ملبورن،سيدني
سیدنی و مشهد
5.موقعي كه تيم ايران تو استراليا به جام جهاني صعود كرد كجا بودين و چه حسي داشتين ؟
من 6 سال در استرالیا بودم من اون زمان ایران بودم ازدوران ابتدایی شاید هم راهنمایی high school
من اصلا نمیدونستم فوتبال چیه که بخوام مشوق این تیم ملی باشم چون بچه بودم
6.تا حالا چند تا كتاب فارسي رو خوندين ؟
یک چیزی بگم باورتون نمیشود من وقتی ایران بودم من پدرمو و مادرمو وادار به خریدن کتاب میکردم تصور کن 1000 هزار تا کتاب داستان مصور از دوران بچگی خریده بودم حالا که به مرحله دوران بلوغ رسیدم بیشترین جمع کن و خریدن کتاب های داستان کودکانه بوده کی بوده من بودم حالا دست بهش نزدم همشو خوندم حالا دیگه علاقه ای ندارم بیشتر مجلات و روزنامه خراسان و جام جم میخونم و کار با اینترنت در همه زمینه ها
7. شعر زير رو به زبان خودتون ترجمه كنيد.
بي تو مهتاب شبي باز از آن كوچه گذشتم
همه تن چشم شدم خيره به دنبال تو گشتم
8.نظرتون رو راجع كلمات زير بنويسيد.
ولنتاين
من این اسمو در خارج از کشور شنیدم و دوست دارم تجربه اش و لمسش کنم ببینم چه مزه ای دارد تستش کردم دیدم شیرینه فقط نباید ترش بشه
نون سنگگك
خوشمزه هست فقط واسه breakfast میچسبه و داغ هم باید باشه سرد تو دهن من نمیره
بلوار وكيل آباد مشهد
عاشقشم میمیرم براش قلبمو واسش میذارم بهترین مناظر دیدنی مشهد هست
باراك اوباما
من تو یک خبر خوندم یک مرد نیجریه ای آفریقایی تبار یک نمونه بگی نگی قیافش میخوره به اوباما
فیلمشو دیده بودم داشت با همسرش داشت برای انتخاب ریاست جمهوریش میرقصیدند
بنظر من خوبه اگر متواظع و فروتن باشد و نسبت به ایران شک و تردید و بدبین نداشته باشد و در مورد مسائل حوزوی ایران و انرژی اتمی وارد عمل شود و تفاهم نامه ای داشته باشند و بهم کمک کنند و رسم برادرانه ای داشته باشند همه چیز تو خط میفتد و کار بهتر جریان پیدا میکند
9. چرا ريلهاي قطار شهري مشهد زنگ زده ؟؟؟
من دقت نکردم چون نگاهی به ریل های قطار شهری مشهد ننداختم هنوز شهرداری دیر دست بکار میشه من فک کنم با همسرش مشکل پیدا کرده حتی فکر قطارو از سرش پرونده ((خنده ))
10.نظرتون رو راجع اين كاربرها بگين
a_d علي
پسر خوب و فهمیده از حسین فهمیده هم فهمیده تره ((شوخی بامزه))
درسخوان و محصل و گاهی هم شوخ طبع و گاهی هم جدی
مجيد
کلا عمرش شوخ بوده به پدرش رفته ((خنده))
عسل
دختر نجیب و فرشته نجات ما متخصص مشتری جمع کن باید بهش مدال میدادند که مهرداد دستشو کوتاه کرده و هیچ عمل خیرخواهانه واسش نکرده که این جای تقدیر و تشکر نبود جمع بندی میکنم دختر موفق و تنها ولی ما مثل خواهر و برادر هواشو داریم من هم از اون آدمها هستم
زهرا zbjr
اینم مثل مجید - بذله گو - نمک زندگی ماست - کرکره خنده - حاجیه شده که مقبول درگاه حق قرار بگیرد - مهربان و بانمک و بامزه و دوست داشتنی
مژبد
عاشق اصفهانه بدون اصفهان هیچی نیست ((خنده)) پسر کاکل زری و خوش بررو دیگه شکیبا اگر چیزی کم گفتم به بزرگی خودتان ببخشید
نگارينا
خوب و شیرین زبان و زبان چرب و نرم دارد - همه را لقمه خودش میکند و قورت میدهد ((خنده))-بدون نگارینا باشگاه معنی ندارد چون بامزه بودنش انرژِ بمن میدهد و کارمو بهتر میکند - یک انتقاد ازش دارم این هست که سر به سر من نذارد
حميدرضا
پسر خوبی هست فقط یک گله ای ازش دارم که اینقدر حرفهای منو نپچاند - منفی باف هست در بعضی کارها - اگر این دو چیز را برطرف کند پسر خوبی هست و مایه افتخار ماست ناراحت نشی چون گفتن عیب میتوند در روند بهبودی کارها و شناخت خودتان ضامن موفقیت و پیش بردن کارها نزد خود و شوهر آینده میشود
11. اگه مهرداد بخواد يه تاپيك كه خيلي ازش استقبال ميشه رو بهت بفروشه تاپيكاي زير رو چند ميخري ؟
شماره 3 مد نظرم هست
1. پسرها
2. احساس
3. من ميگم تو ميگي
4 .مسابقه بين دخترا و پسرا
12. چقدر ميدي اسمهاي كاربريمون رو با هم عوض كنيم ؟:D میخوای معالمه و داد و ستد کنی ؟ خوب چقدر میدی ؟
فعلا بسه همينا رو بجواب تا بعد
history
Saturday 31 January 2009, 12:28AM
علی شادو عزیز لطفا به سئوالات زیر پاسخ دهید :
1-نظرت در مورد جدایی یا عدم جدایی دین از سیاست
2-فرهنگ برهنگی یا برهنگی فرهنگی - در مورد این جمله خیلی مختصر توضیح بده
3-چه پیشنهادی برای ارتقا سطح علمی مدارس داری
4-یک بیت شعری رو که خیلی دوست داری بگو و معنای آنرا نیز ذکر کن
5-چرا در جامعه ما آموزش مسائل جنسی نیست
6-به نظر شما روابط بین دختر با پسر باید چگونه باشه
7-تا حالا شده یک گل رو زیر پا له کنی
8-فکر می کنی چند سال دیگه ما به 25 سال پیش دنیا جهان اول برسیم (از نظر تکنولوژی )
9-نظرت در مورد دولت الکترونیک چیه
10-اگر یک روز بخوای کاندید مجلس بشی چه ایده هایی داری
11-اگه یک روز خودت رو جای خانم ها گذاشتی چه انتظاری از مخاطب جنس مخالف داری
12-می شه به اختصار در مورد جمله حق گرفتنی است نه دادنی توضیح بدی
13-نام 5 تا از شهرهای ایران رو که دوست داری بگو
14-فکر می کنی بهشت چه جور جایی هست و معیار رفتن به اونجا رو در چه می بینی
15-ما همه مسلمان زاده ایم ، به نظرت اگه در این زمینه تحقیق نکنیم و همان تقلیدی پیش برویم بهتره یا اینکه در مورد دین و مذهب خود مطالعه کنیم
ممنون می شم از شما دوست عزیز . ببخشید سئوالاتم زیاد شد اگه هم دوست نداشتی به بعضی ها جواب نده
بابک
Saturday 31 January 2009, 11:06AM
اينم سوالاي من از علي شادالو :
1- روزي چند وعده غذا تناول ميكني ؟؟
2- كدوم كانالهاي ماهواره رو بيشتر از همه دوست داري ؟ حداكثر 5 تا نام ببر ؟
3- اگه دختر بودي دوست داشتي اسمت چي بود ؟؟
4- دوست داشتي تو كدوم يك از شاخه هاي زير به معروفيت جهاني برسي :
خوانندگي - هنرپيشگي - فضانوردي - علمي - ديني
5- دوست داري با من يك سفر به دبي بري ؟ اگه آره يا نه ميگي چرا ؟
6- چيپس دوست داري يا پفك يا سانديس يا ماء اشعير ؟
7- دوست داري مدير باشگاه باشي ؟ اگه مدير بشي كيا رو محدود ميكني ؟ ( غير از من )
8- به خون كدوم يك از كاربرا تشنه اي ( غير از من ) ؟
9- وقتي ميري خارج از كشور مشروب ميخوري ؟ چه ماركي ؟ چرا ؟
10 - تو خارج چند تا دوست دختر داري ؟ دوسشون داري يا فقط براي تفريح ميخوايش ؟
11- چرا اينقدر دوست داري تاپيك هاي بي معني و چپن در قيچي بزني ؟
12- چرا دوست داري همش اسمت رو در عناوين تاپيكهات قيد كني ؟
13- چرا تا يكي ميگه پيشده يا اينكه مثلا" معدت درد ميگيره يك تاپيك مجزا ميزني ؟
14- چرا اينقدر از فرهنگ مذهبي ايران ايراد ميگيري ؟
15- چرا اسمتو گذاشتي علي شادالولو ؟؟
16- چرا اسمتو علي خالي نزاشتي ؟
17- چند كيلويي ؟ ( خالي تو كارت نباشه )
18- قدت چقدره ؟ ( خالي تو كارت نباشه )
19- اگه در فشار قرار بگيري دوست داري با كدوم يك از دختر خانمهاي باشگاه ازدواج كني ؟
20- با همجنس گرايي موافقي يا مخالف ؟؟
ali_shadow
Saturday 31 January 2009, 06:05PM
اينم سوالاي من از علي شادالو :
1- روزي چند وعده غذا تناول ميكني ؟؟
اینم تا زمانی که نفس میکشم و بوی هوا را استنشاق میکنم :D
بستگی به محیط داره و غذا چی جلوت بذارند اگر ماکارونی 2 وعده میخورم اگر سوپ باشه یک وعده فقط نباید غذا از دهن من بیفته که خوردن نداره:D:D
2- كدوم كانالهاي ماهواره رو بيشتر از همه دوست داري ؟ حداكثر 5 تا نام ببر ؟
pmc , iranmusic , mitv , tapesh , boomerang والعربیه الاخباره :D:smile40::smile55: و bbc news و bbc persian
3- اگه دختر بودي دوست داشتي اسمت چي بود ؟؟
نازیلا و نازی چون دخترا ناز هستند دوست داشتم اسمم باشه نازیلا و یا نازی
4- دوست داشتي تو كدوم يك از شاخه هاي زير به معروفيت جهاني برسي :
هنرپیشگی
خوانندگي - هنرپيشگي - فضانوردي - علمي - ديني
5- دوست داري با من يك سفر به دبي بري ؟ اگه آره يا نه ميگي چرا ؟
آره کی هست که نخواد چرا من از خدامه ولی ورود به اون کشور ویزا میخواد اگر داری چرا که نه :)چون شما رسما دعوت میکنی روتو زمین نمی اندازم بدم نمیاد یک سر نزنم دوبی هم ایرانی زیادند و هم کار واسه ما جوانان پیدا میشه
6- چيپس دوست داري يا پفك يا سانديس يا ماء اشعير ؟
چیپس کرانچیپس:Dاشی مشی بامشاد را خیلی دوست دارم چون هم مثل خودش چاقه و هم پفک خور :D:D:smile21:
ساندیس هم کنارش ساندیس و چیپس داداش های همن :D
7- دوست داري مدير باشگاه باشي ؟ اگه مدير بشي كيا رو محدود ميكني ؟ ( غير از من )
نه= اگر هم بگم آره کسی را محدود میکنم که به قانون بی احترامی کند و تعظیم نکند:D
8- به خون كدوم يك از كاربرا تشنه اي ( غير از من ) ؟
من تشنه همه هستم خون هرکس یک مزه دارد فقط لخته خون نباشد :D:Dگلبول قرمز هم باشد تشنه اش میشم :D:p:smile55:
9- وقتي ميري خارج از كشور مشروب ميخوري ؟ چه ماركي ؟ چرا ؟
من لب به مشروب نزدم جلوی شماها هم میگم تو انگلیس مشروب و آبجو فرواوان هست من ویسکی خوردم و آبجو هم یکبار خوردم تلخ هست مثل ماء الشعیر میمونه ولی مشروب عمرا
10 - تو خارج چند تا دوست دختر داري ؟ دوسشون داري يا فقط براي تفريح ميخوايش ؟
تو کالج انگلیس داشتم دوست دخترم نبود همکلاسیم بود تو استرالیا یادم نمیاد اون زمان بچه بودم دخمر داشتم ولی همکلاسی نداشته بیدم:D
دوست داشتم داشته باشم ولی هرچی بود تموم شده زیاد به این قضیه نگاه نمیکنم
یک چیزی بگم دوستان بهتون بر نخوره من دوست دارم لبهای دخترها را ببوسم مثل کارتون ها افسانه ای و یا فیلم مزه لب را نچشیدم گیلاس و شفتالو هم قبول میکنم:D:smile21:
11- چرا اينقدر دوست داري تاپيك هاي بي معني و چپن در قيچي بزني ؟
آگاهی و باخبر ساختن امر مهم و تسلی ناپذیر هست یک نمونه اش را بگو تا حقیقت را بشناسم و ببینم
12- چرا دوست داري همش اسمت رو در عناوين تاپيكهات قيد كني ؟
چون اسممو دوست دارم هدف من شناساندن خودم به شما هست همین و بس
13- چرا تا يكي ميگه پيشده يا اينكه مثلا" معدت درد ميگيره يك تاپيك مجزا ميزني ؟
خوب دوستان از اوضاع وخامت آشکار باشند و بدانند من در چه حالی هستم از حال و احوال آگاه داشته باشند این امر مهم و بدیهی برای دوستان باشگاهی هست هرکس این کا را نکند یعنی دوستانش را فراموش کرده و فال نیک نگرفته
14- چرا اينقدر از فرهنگ مذهبي ايران ايراد ميگيري ؟
15- چرا اسمتو گذاشتي علي شادالولو ؟؟
چون مثل سایه دنباتون هستم و تنهاتون نمیذارم و همبستگی و مشارکت و ارتجاع و رضایت جلب دوستان و همدلی و نزدیک شدن این چیزها را در دستور کار خود قرار میدهم
16- چرا اسمتو علي خالي نزاشتي ؟
جواب 15
17- چند كيلويي ؟ ( خالي تو كارت نباشه )
50 کیلو وزنم ثابت هست میخوام تغییر وزن بدهم
18- قدت چقدره ؟ ( خالي تو كارت نباشه )
قدمو اندازه نگرفتم بلند قد هستم
19- اگه در فشار قرار بگيري دوست داري با كدوم يك از دختر خانمهاي باشگاه ازدواج كني ؟
فکر اونجاشو نکردم این سوال را باید به زمانش رسیدم بپرسید :cool:
20- با همجنس گرايي موافقي يا مخالف ؟؟
این یکی زا انحطاط فکری و ذهنی هست و یکی از عوامل تشدید بدبختی و دوری از خدا هست
مخالف شدید از این کار به شدت نفرت و بیزار هستم اصلا دوست ندارم به این موضوع فکر کنم
ali_shadow
Saturday 31 January 2009, 06:14PM
هیستوری جان من جواب سوالات شما را داده بودم حیف کپی پیست نکردم تمام جوابهام پاک شده ای دل غافل :smile22::smile22:دیسکنت شده بودم بعد بجای اینکه کپی کنم ارسال پاسخ صحیح را زدم تمام زحمتهام به باد رفت موندم چکار کنم چه خاکی بر سر بریزم :smile22: یک زحمتی واست دار میتونی این سوالات را پرسیدی را پاک کنی و بجای اون سوالات دیگه بپرسی تا زمان مناسب جواب بدهم ممنونت میشم
ali_shadow
Saturday 31 January 2009, 06:15PM
محمود و مجید هیچ فرقی ندارند باهم کمدین شدند فقط حیف مستربین این دو تا را ندیده:smile55::smile55:
asalbanoo
Saturday 31 January 2009, 06:18PM
چرا انقدر لاغري؟:eek:
ali_shadow
Saturday 31 January 2009, 06:25PM
نه خدا نکند کی گفته من لاغرم اگر دستم بهش نرسه میدونم چکارش کنم :D:D
دارم چاق میشم شما اصلا شکمو ندیدی چطوری فهمیدی من لاغرم
ali_shadow
Saturday 31 January 2009, 06:26PM
من تازه اول جوانیم هست نمیخوام لاغر باشم اینو نگم به کی بگم
asalbanoo
Saturday 31 January 2009, 06:32PM
خودت گفتي 50 كيلويي:D
history
Saturday 31 January 2009, 08:04PM
هیستوری جان من جواب سوالات شما را داده بودم حیف کپی پیست نکردم تمام جوابهام پاک شده ای دل غافل :smile22::smile22:دیسکنت شده بودم بعد بجای اینکه کپی کنم ارسال پاسخ صحیح را زدم تمام زحمتهام به باد رفت موندم چکار کنم چه خاکی بر سر بریزم :smile22: یک زحمتی واست دار میتونی این سوالات را پرسیدی را پاک کنی و بجای اون سوالات دیگه بپرسی تا زمان مناسب جواب بدهم ممنونت میشم
قبول نیست
باید جواب بدی
اینکه می گی دوباره سئوال طرح کن کمی مشکوکه . سئوالات من هست اگه دوست داری جواب بده اگه نه عدم آن را نیز اعلام کن لطفا
بابک
Sunday 1 February 2009, 08:55AM
علي شالدالو ممنون از جوابهات .
خيلي دوست دارم از نزديك ببينمت .
ميخوام واقعا" بدونم تو دختري يا پسر .
جوابهات اصلا" پسرونه نيست . ببخشيدا . برات خيلي احترام قائلم ( چه دختر باشي چه پسر ) ولي فكر ميكنم 99 درصد شما دختر هستي .
نكته جالبتر اينه كه تو ميگي من مشروب نخوردم ولي ويسكي و آب جو خوردم . خوب عزيز دلم مراد از مشروب در فرهنگ ما ايرانيا همون ويسكي - آب جو يا عرقه ديگه . البته هر نوشيدني رو ميشه مشروب ناميد يعني چيزي كه قابل شرب هست !
تازه بهتره بدوني آب جو مقداري تلخ تر از ماء الشعيره
اين نشون ميده كه يا من دارم در خيلي از موارد اشتباه فكر ميكنم يا تو .:D:D
به هر حال ممنون كه جواب دادي . دختر يا پسر بودنت فرق نداره :D:D
3Reza
Sunday 1 February 2009, 08:57AM
جوابهات اصلا" پسرونه نيست . ببخشيدا . برات خيلي احترام قائلم ( چه دختر باشي چه پسر ) ولي فكر ميكنم 99 درصد شما دختر هستي .
نكته جالبتر اينه كه تو ميگي من مشروب نخوردم ولي ويسكي و آب جو خوردم . خوب عزيز دلم مراد از مشروب در فرهنگ ما ايرانيا همون ويسكي - آب جو يا عرقه ديگه . البته هر نوشيدني رو ميشه مشروب ناميد يعني چيزي كه قابل شرب هست !
:smile21::smile21::smile21::smile28::smile28::smile28:
asalbanoo
Sunday 1 February 2009, 10:14AM
داداش بابك كاري نداريم كه علي دختره يا پسر
ولي تو خيلي مردي:D:D:D:D:D
history
Sunday 1 February 2009, 10:47AM
علی شادو کجایی ؟؟؟
چرا جواب نمی دی چرا دفاع نمی کنی ؟
ali_shadow
Monday 2 February 2009, 08:47PM
آقایان محترم چطور به خودتان اجازه میدهید در صندلی بشینید نوبت من هنوز به اتمام نرسیده هروقت من پا شدم بعد باید خودم بگم کی بشیند
من تازه نشستم کسی که تازه میشیند را بلند نمیکنند و جاشو نمیگیرند این کار ما به رسمیت نمیشناسیم هرکس این کار را انجام دهد به شخصی که صاحب صندلی شده است ظلم تلقی میشود و بحساب میاد
ali_shadow
Monday 2 February 2009, 08:47PM
مژید و علی من حالا حالا بلند نمیشم بجای نشستن صندلی بفکر سوالات باشید که من منتظرم
ali_shadow
Monday 2 February 2009, 08:52PM
سوالات چی شد کسی سوال کردن بلد هست ؟میبینم همه دارند مات و مبهوت و بهت زده بهم نگاه میکنند بجای این کارها سوال بپرسید عزیزان
ali_shadow
Monday 2 February 2009, 09:46PM
[quote=بابک;764431]علي شالدالو ممنون از جوابهات .
من پسرم نگرانم شدی که دختر باشم :D:D
اغگر دختر بودم میخواستی با من چکار کنی میپریدی تو بغلم بعد ناز منو میکشیدی که اجازه بدم بیای خواستگاریم قید شرط باید بذاری واسه خواستگاری رفتن مملکت قانون داره دخل و خرج دارهص صاحب داره :D:smile31::smile40:
خوب جوابم همین هست اگر جواب دیگه سراغ داری دو دستی تقدیممم کن تا لوح مبارکه شما را بدهم:D:D:smile55: تازه من جواب بله را ندهم نمیتوانی شوهر آینده من بشی من خیالی شوهرت میشم ولی تو واقعی محال هست چون صاحب دارم صاحبش کی هست پدر و مادرم:p
خوب اینو من میدونستم این چیزها تاریخی شده از تاریخ شراب برامون نگو که تلخ میکنم بالا میارم:Dمن کاری به مجاز و غیر مجازش ندارم بما تعارف کردند ما هم خوردیم این دیگه چی هست که شلوغش کردید
میرزا عبدالزکی
Tuesday 3 February 2009, 12:45AM
به نام خداوند بخشنده مهربان
و این هم سوالات این حقیر
چرا دوست داشتی رو صندلی داغ بشینی؟
این سرنگار رو دوست داری؟
اصلاً با فلسفه وجودی این سرنگار موافق هستی؟
چرا اینقدر سرنگار تإسیس می کنی؟
هدفت از حضور در باشگاه چیه؟
اگه باشگاه رو ازت بگیرن چی میشه؟
چرا فقط تو تالار آزاد هستی؟
سوال تکراری جواب می دی؟
بهترین تالار تو باشگاه؟
بهترین سرنگار("/@تاپیک@\") تو باشگاه؟
تا حالا شده از کاربری به شدت زیاد تنفر پیدا کنی؟
تا حالا شده به کاربری علاقه شدیدی پیدا کنی؟
اگه یه دفعه دلت سرید و عاشق یه دختر اینترنتی تو این باشگاه شدی، حاضری از مشهد تا شهرش بری؟
حتی اگه خارج کشور باشه؟
انتقاد یعنی؟
نظرت در مورد انتقاد؟
اگه یکی ازت انتقاد بکنه ناراحت میشی؟
اگه یکی ازت انتقاد بکنه و اون انتقاد درست نباشه، چه حالی پیدا می کنی؟
منتقد هستی؟
این فعلاً تا اینجا کافیه.
فعلاً خدا نگهدار.
مهساM
Tuesday 3 February 2009, 01:07AM
خیلی معذرت میخواهم اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه رسمیه اخه یکی که رو صندلی نشسته باید ازش سوال بشه و ایشون جوابگو باشن این دیگه چه سیستمیه که راه انداختین تا یه ذره دیر کرد که نباید صندلی رو از زیرش کشیددددد
تا وقتی لوح تقدیم نشه و فردی که روی صندلی نشسته نفر بعد رو انتخاب نکنه کسی نمیتونه بشینه
شرایط نشستن هم خیلی وقته تغییر کرده و دیگه ربط زیادی نداره که تاریخ عضویت واسه کی باشه میتونید دم نفر قبل رو ببینیند و ازش بخواین اسم شما رو بگه:D:D
بچه ها ببخشیدااااا روی سخنم به هیچ کسی نبود لطفا کسی به دل نگیره فقط خواستم قوانین این تاپیک ببخشید سرنگار رو تذکر داده باشم
با تشکر:)
در ضمن علی اقا شما باید سوالها رو جواب بدین این بی احترامی به نفریه که ازتون سوال کرده یعنی چی که جوابها رو کپی نکردین!!! دیگه جواب نمیدین ؟؟!!!یه سری جدید سوال بنویسن؟!! همون قدرکه شما وقت گذاشتین بچه های دیگه هم وقت میزارن:smile20::smile27: پس لطفا به همون سوال های کاربر هیستوری پاسخ گو باشید
ممنون
Majid_ag
Tuesday 3 February 2009, 07:21AM
سلام آقا مجید،
دل ما قد یه گنجیشکه
تاب و تحمل عصبانیت شما رو نداره.
ببخشید نقدتون کردم. یعنی ببخشید جلوی چشم عموم نقدتون کردم. کسی که انتقاد پذیر باشه چه خصوصی و چه عمومی اون رو می پذیره. حتی اگه درست نباشه.
من از همه عذر می خوام که همچین پست بیجایی زدم.
همین الان پاکش می کنم.
و یه نکته هم از حقیر:
کسی که می خواد فوتبالیست بشه باید حتماً فوتبال ببینه...
سلام میرزا!!
من هم شما رو نقد کردم میرزا!!!
شما که لالایی بلدی باید خودت هم خوابت ببره.
به جای پاک کردن پستت بهتر بود دلیل انتقاد نه چندان درستت رو مینوشتی واینکه چرا اینقدر بد برخورد کردی!!!
کسانی روی این صندلی نشستند که حتی یک بار هم تو این تاپیک نیومده بودند (اسم نمیبرم) بعد شما زورت به ما رسید چون آقایون زیادی رفیقتون بودن.!!!
ذره ای انصاف هم بد نیست.
در ضمن متوجه نکته من نشدی!!!
یه کم بیشتر فکر کن.
درضمن ببخشید در ابتدای صحبت شما نوشته بود گلایه!!!! فکر کنم با انتقاد فرق داره.!!!!!
یه نکته دیگه هم بگم میرزا.
من تو دنیای واقعی از حرفها ، سعی میکنم عصبانی نشم. اینجا که اصلا جای عصبانی شدن نیست و نخواهد بود.
پس فکر نکن من با عصبانیت اینا رو نوشتم.
به چهره ام نگاه نکن میرزا ما دلمون از چُغُک (گنجشک) هم کوچیکتره !!!
با اون جمله مشخص شده هم اصلا موافق نیستم.!!!!
asalbanoo
Tuesday 3 February 2009, 09:16AM
علی جان نبینم خانم هیستوری رو ناراحت کنی.
:D:D:D:D:D:D:D
asalbanoo
Tuesday 3 February 2009, 09:23AM
علي آقا جواب بدين لطفاً:
تو زندگي آدم گوشه گيري هستي يا اجتماعي؟
بيشتر به چه نوع فيلم هايي علاقه مند هستيد( كمدي....درام.....رمانتيك و.....)
به نظر شما ميشه با نگاه يا سكوت حرف رو زد؟
تا حالا شده از خودت بدت بياد؟(اگر شده كي و چرا؟)
اگر بگن خدا چه رنگيه ، چه رنگي رو انتخاب ميكني؟
يه بيت يا يه جمله اي كه دوست داري:
بابک
Tuesday 3 February 2009, 09:27AM
توسط علي شادلولو :
من پسرم نگرانم شدی که دختر باشم :D:D
اغگر دختر بودم میخواستی با من چکار کنی میپریدی تو بغلم بعد ناز منو میکشیدی که اجازه بدم بیای خواستگاریم قید شرط باید بذاری واسه خواستگاری رفتن مملکت قانون داره دخل و خرج دارهص صاحب داره :D:smile31::smile40:
خوب جوابم همین هست اگر جواب دیگه سراغ داری دو دستی تقدیممم کن تا لوح مبارکه شما را بدهم:D:D:smile55: تازه من جواب بله را ندهم نمیتوانی شوهر آینده من بشی من خیالی شوهرت میشم ولی تو واقعی محال هست چون صاحب دارم صاحبش کی هست پدر و مادرم:p
خوب اینو من میدونستم این چیزها تاریخی شده از تاریخ شراب برامون نگو که تلخ میکنم بالا میارم:Dمن کاری به مجاز و غیر مجازش ندارم بما تعارف کردند ما هم خوردیم این دیگه چی هست که شلوغش کردید
شرط مي بندم كه خودتم نفهميدي چي نوشتي :smile21: :smile21: :smile21:
من با توجه به جوابهايي كه دادي نظرمو گفتم . تو هم اگه ميخواي جواب منو بدي قشنگ شروع كن از اول ببين من چي گفتم تو هم با دقت بر اساس سوالاي من جوابتو بنويس .
نه اينكه بازم چيزاي تي تيش ماماني بنويسي . شرط مي بندم موقع نوشتن اين جوابا داشتي آب هويج ميخوردي :smile21:
به دل نگير بابا شوخي ميكنم . دختر بودن يا پسر بودنت چه توفيقي داره . تازه هميشه دخترا ميپرن تو بغل پسرا بعدش پسرا شروع ميكنن ناز دخترا رو كشيدن نه اينكه هم بپري تو بغل طرف و هم نازشو بكشي جيگرتو قربون .:smile55:
در مورد مشروب هم اي كاش جواب درست ميدادي . :smile28:
به هر حال من جاي تو باشم يك بار ديگه پست بابك رو ميخونم و دوباره جواب ميدم :smile21:
ali_shadow
Tuesday 3 February 2009, 04:56PM
علي آقا جواب بدين لطفاً:
راستش اوایل بچگی گوشه گیر بودن چون یک مشکل خدادای دارم که نمیتونم بهم بگم همون بهتر هست رازدار باشم و این پیش من و خدا باقی بماند دوست ندارم کسی بوی ببرد چون بوش سمی هست :D:D:D
اجتماعی و منزوی بودم حالا دارم کم کم راه میفتم میرم تو خط موفقیت و استعدادیابی و یافتن دوست و رقیب عالی شماره یک:D:D:smile55:
کمدی و رمانتیک از همه فیلمها بیشتر دوست دارم چون هم آموزنده و هم خنده و عشق واسه ما عاشقان تجزیه و تحلیل میکند و عشق که خدا را آفرید بما میاموزد :smile07::smile06:
سکوت علامت رضاست بنظر من هم با نگاه و سکوت عشق را به چنگ آورد :cool:
راستش اره من هروقت نگاهم به صورتم میفته فکر میکنم خرگوش میشم شاید هم بزغاله زنگوله پا:D:D:Dفقط خر ما زایید که عشق خرگوشی نشم چون در انگلیس یک مناسبت داریم بنام روز خرگوشی واسه همین قیافم در بچگی به خرگوش بشیه بودم دندونام اومده بود جلو بعد دندونام شده شکل خرگوشی حیف که گوش دراز نیستم که بشم بانی خرگوشه:D:smile21:
خدا پدر و مادر خرگوشهای جونده و هویجی را بیاموزد که خیلی چیزها ازش یاد گرفتم ولی اینجا جاش نیست بگم شماها بیایید خونمون تا عکس خرگوشی که گوش دراز هست و هم جفتک میندازد را مشاهده نمایید:D
اگر خدا ناراحت نشه آبی مثل قطره و دریا که زلال و صاف و روشن هست
خداوند عشق را افرید
asalbanoo
Tuesday 3 February 2009, 04:58PM
در اصل توسط asalbanoo نوشته شده است http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=767977#post767977)
علي آقا جواب بدين لطفاً:
راستش اوایل بچگی گوشه گیر بودن چون یک مشکل خدادای دارم که نمیتونم بهم بگم همون بهتر هست رازدار باشم و این پیش من و خدا باقی بماند دوست ندارم کسی بوی ببرد چون بوش سمی هست :D:D:D
اجتماعی و منزوی بودم حالا دارم کم کم راه میفتم میرم تو خط موفقیت و استعدادیابی و یافتن دوست و رقیب عالی شماره یک:D:D:smile55:
کمدی و رمانتیک از همه فیلمها بیشتر دوست دارم چون هم آموزنده و هم خنده و عشق واسه ما عاشقان تجزیه و تحلیل میکند و عشق که خدا را آفرید بما میاموزد :smile07::smile06:
سکوت علامت رضاست بنظر من هم با نگاه و سکوت عشق را به چنگ آورد :cool:
راستش اره من هروقت نگاهم به صورتم میفته فکر میکنم خرگوش میشم شاید هم بزغاله زنگوله پا:D:D:Dفقط خر ما زایید که عشق خرگوشی نشم چون در انگلیس یک مناسبت داریم بنام روز خرگوشی واسه همین قیافم در بچگی به خرگوش بشیه بودم دندونام اومده بود جلو بعد دندونام شده شکل خرگوشی حیف که گوش دراز نیستم که بشم بانی خرگوشه:D:smile21:
خدا پدر و مادر خرگوشهای جونده و هویجی را بیاموزد که خیلی چیزها ازش یاد گرفتم ولی اینجا جاش نیست بگم شماها بیایید خونمون تا عکس خرگوشی که گوش دراز هست و هم جفتک میندازد را مشاهده نمایید:D
اگر خدا ناراحت نشه آبی مثل قطره و دریا که زلال و صاف و روشن هست
خداوند عشق را افرید
خيلي ممنون:smile07:
ali_shadow
Tuesday 3 February 2009, 05:03PM
خیلی معذرت میخواهم اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه رسمیه اخه یکی که رو صندلی نشسته باید ازش سوال بشه و ایشون جوابگو باشن این دیگه چه سیستمیه که راه انداختین تا یه ذره دیر کرد که نباید صندلی رو از زیرش کشیددددد
تا وقتی لوح تقدیم نشه و فردی که روی صندلی نشسته نفر بعد رو انتخاب نکنه کسی نمیتونه بشینه
شرایط نشستن هم خیلی وقته تغییر کرده و دیگه ربط زیادی نداره که تاریخ عضویت واسه کی باشه میتونید دم نفر قبل رو ببینیند و ازش بخواین اسم شما رو بگه:D:D
بچه ها ببخشیدااااا روی سخنم به هیچ کسی نبود لطفا کسی به دل نگیره فقط خواستم قوانین این تاپیک ببخشید سرنگار رو تذکر داده باشم
با تشکر:)
در ضمن علی اقا شما باید سوالها رو جواب بدین این بی احترامی به نفریه که ازتون سوال کرده یعنی چی که جوابها رو کپی نکردین!!! دیگه جواب نمیدین ؟؟!!!یه سری جدید سوال بنویسن؟!! همون قدرکه شما وقت گذاشتین بچه های دیگه هم وقت میزارن:smile20::smile27: پس لطفا به همون سوال های کاربر هیستوری پاسخ گو باشید
ممنون
خوب چرا از من گلایه میکنید مهسا جان بگم چی شده من سوالات هیستوری را جواب دادم
بعد چون دیسکنت شده بودم پاک شده بجای اینکه ارسال پاسخ را کلیک میکردم باید کپی میکردم که یادم رفت و همه چیز فنای زحمتهای ما شده بود از آثار نوشته های من گذشت
شما گل گفتی با این سخنانت ;)
ali_shadow
Tuesday 3 February 2009, 05:21PM
بابا جون من بیخیال
علی شادو جواب بده
سری دوم سوالم
کدوم ماشینو بیشتر دوست داری ؟
فراری و مرسدس و شوولت و کامیون و ترن هوایی از ماشین بیشتر حال میده من تو استرالیا سوار ترن هوایی شدم جاتون حسابی خالی بود :D
پژو 206 و سمند
ماشین پدرم avente هست اولش پیکان بود بعد شده سمند حالا آونته خریدیم این ماشین با هر معامله ای عوض نمیشه و خرید و فروش و معاوضه صورت نمیگیرد شرط میبندم تا مادالم العمر همین یک دونه ماشین بیاد تو دستم و عوض نخواهد شد
راستی عموییی دارم تو ایران خودرو نیشابور و مشهد کار میکند مهندس شده واسه خودش ما تا یک مهندس بشیم خدا داند و بیارد یک شانس افتخار آمیز:D:D:smile55:
از چه رنگی خوشت میاد ؟
اولش قرمز وقتی بچه وروجک بودم حالا رنگ ها بهم اضافه شدند زرد و رنگهای شاد بیشتر دوست دارم و مشکی هم دوست دارم بقول رضا صادقی گفتنی مشکی رنگ عشقه
تیپت چه جوریه؟
موهام بلند هست ولی نه به اندازه کامران پدرم با مو بلند نگه داشتن شدیدا مخالف هست میگن شما دختر میشی دخترا فرار میکنند بنظر من این شخصا شایعه هست :D
اسپورت میپوشم و لباسهای شیک و تر و تمیز و مدرن میپوشم نگاه به رنگهای لباس میکنم که ببینم کدام رنگها بهم میسازند
دایی من عینک فروشی دارد در پروما که بهم مجانی میفروشد هروقت بخوام مجانی ازش میگیرم همین یک شانس دارم که واسم یک دنیا ارزش دارد:D:D
سوسول،ساده ،مخلوط؟
همه جوره در میارم تازه از ضد جوش استفاده میکنم و هم عطرهای خوشبو و لباسهای مارکدار میخرم ولی مادرم با بعضی لباسهای اجق وجق و رنگ از دنیا باخته مخالف هست چون میگه
دهاتی میشی مثل پسرایی که از روستا اومدند من رفته بودم فیلم چهارچنگولی اینقدر مردم هیاهو و غوغا بپا میکردند که نگو نپرس دخترا پشت سری میگفتند این ها از دهات اومدند فیلم ندید پدید هستند انگار اولین بار هست با دنیای سینما آشنا میشند و همچین پسری میبنند مگه مدل استپریپ و فشن جیغ زدن داره اسم اون دسته از پسرا جیغ جیغو هست :D
ali_shadow
Wednesday 4 February 2009, 12:07PM
بقیه مابقی دوستان هم سوال بپرسند /؟ نذارید صندلی بی روح و سرد و ویران شود و خاموش گردد زودتر به جمع آوری سوالات اقدام فرمایید تا از حرارتش کاسته نشده
salome
Wednesday 4 February 2009, 12:30PM
سلام
بر سوال کننده ی پر . پا قرص صندلی داغ که همیشه حرارت صندلی رو نمیذاشتن پایین بره با همه نوع سوال:smile31:
وقتی با کسی حرف میزنی تو چشاش زل میزنی؟
تو صحبت کردن با کسی راحت صحبتهات رو میفهمن؟
تو خونه هم همین مدلی حرف میزنی یا انگلیسی؟
نمازات رو همیشه میخونی؟
چند تا خواهر برادرید؟ بچه چندمی؟
با کی تو خونه راحت تری؟
تو باشگاه شده بدت بیاد با کسی هم پست بشی؟ کی؟ چرا؟
ali_shadow
Wednesday 4 February 2009, 12:43PM
سلام
بر سوال کننده ی پر . پا قرص صندلی داغ که همیشه حرارت صندلی رو نمیذاشتن پایین بره با همه نوع سوال:smile31:
وقتی با کسی حرف میزنی تو چشاش زل میزنی؟
چه دختر چه پسر هرکس باشه به چشمهاش زل میزنم من به یک فرضیه اجتماعی رسیدم هرکس دروغ بگه از چشمهاش میشه خوند کی دروغگو هست چون اخمهاش کشیده میشود و اینو به دروغ گفتن و گفتار و تکه کلام فرد میشه کمک کرد
تو صحبت کردن با کسی راحت صحبتهات رو میفهمن؟
بعضی موارد چرت و پرت میگم که خودم هم نمیدونم چی بگم چون سعی دارم اعضای خانواده ام خنده بر لبهاشون بنشانم :D ولی هرکاری از دستم بر اومده کردم حالا چی بشه خدا عافیت منو بخیر کند من عاشق خندادن مردم هستم نه مستربین منو با اون شخص متعارف شده اشتباه نگیرید :D:smile31:
همشون میفهمنن اگر جای کلمه هامو عوض نکنم و شیرین زبانی نکنم میفهمند این کاملا ثابت شده است:D:smile55:
تو خونه هم همین مدلی حرف میزنی یا انگلیسی؟
فارسی زبان مادریم در کنارش هم انگلیسی تو انگلیس و استرالیا با مردم ارتباط غیر کلامی یعنی انگلیسی که زبان دوم جهان شناخته شده حرف میزنم
نمازات رو همیشه میخونی؟
بعضی موقع ها آره اون زمان به جشن تکلیف نرسیده بودم میخوندم حالا هم میشه گفت و هم میشه گفت بذار راحتتر بگم کم بستگی به اوضاع و شرایط خواندن و حس وجودش داشته باشد
چند تا خواهر برادرید؟ بچه چندمی؟
یک خواهر یک برادر - من بچه وسطی هستم خواهرم ایران نیست خارج از کشوره ولی برادرم هم استعداد های درخشان میخوند و هم تو ریاضی موفقه
با کی تو خونه راحت تری؟
برای حرفهای زنانه پدرم برای حرفهای مردانه مادرم جالب شد :D:D
با هردو میشه راحت بود هیچکی پدر ما نمیشه مادر هم نقش مهمی در خانواده دارد
تو باشگاه شده بدت بیاد با کسی هم پست بشی؟ کی؟ چرا؟
نه نشده
بابک
Wednesday 4 February 2009, 05:49PM
پس تو خودت فيلم چهار منگولي رو ديدي كه حالا جوگير شدي و تبليغ فيلم رو گذاشتي تو امضات آره جيگرعلي ؟؟ :smile55:
بابک
Wednesday 4 February 2009, 05:54PM
از اين بهاره رهنما خيلي بدم مياد .
الان حدود 40 سالشه فكر كنم ولي همش دوست داره نقش دختراي 18 ساله رو بازي كنه .
راستي اين چند تا رو جواب بده :
اگه دختر بود ملاكت براي تعيين همسر آيندت چي بود ؟
اگه دختر بودي دوست داشتي چند سالگي نامزد كني ؟
اگه " " " دوست داشتي چقدر عقد كرده بموني ؟
اگه " " " براي تفريح با شوهرت چه موقعي از شبانه روز بيرون بري و قدم بزني ؟
اگه " " " و يك سال از عروسي گذشته متوجه ميشدي شوهرت داره هرز ميپره اولين عكس العملت براي اون چي بود ؟
اگه " " " مادر شوهرتو سالي چند بار به خونت دعوت ميكردي ؟
اگه " " " خواهر شوهراتو دوستي داشتي يا نه ؟
اگه " " " آيا آرايش شب و روزت با هم فرق داشت يا برات فرق نميكرد ؟
اگه " " " حجاب رو در ايران رعايت ميكردي يا ازاونايي بودي كه چپ و راست ارشاد بايد بهت تذكر ميداد ؟
ممنونم جيگر
میرزا عبدالزکی
Wednesday 4 February 2009, 10:18PM
و این هم سوالات این حقیر
این سرنگار رو دوست داری؟
سوال تکراری جواب می دی؟
بهترین تالار تو باشگاه؟
اگه یه دفعه دلت سرید و عاشق یه دختر اینترنتی تو این باشگاه شدی، حاضری از مشهد تا شهرش بری؟
حتی اگه خارج کشور باشه؟
انتقاد یعنی؟
نظرت در مورد انتقاد؟
منتقد هستی؟
فعلاً خدا نگهدار.
میرزا عبدالزکی
Wednesday 4 February 2009, 10:18PM
علي چرا اينجوري جواب سوالات رو مي دي؟
ali_shadow
Wednesday 4 February 2009, 11:38PM
پس تو خودت فيلم چهار منگولي رو ديدي كه حالا جوگير شدي و تبليغ فيلم رو گذاشتي تو امضات آره جيگرعلي ؟؟ :smile55:
آره جيگر طلا من تو سينما ديدم تازه دوبار خيلي قشنگه و هم خنده دار از من ميشنويد اين فيلمو ببينيد
ali_shadow
Thursday 5 February 2009, 12:09AM
از اين بهاره رهنما خيلي بدم مياد .
الان حدود 40 سالشه فكر كنم ولي همش دوست داره نقش دختراي 18 ساله رو بازي كنه .
راستي اين چند تا رو جواب بده :بابك من پسرم نگاه و تيپم معصومه يك مژه اي دارم كه نگو و نپرس :D:D
اگه دختر بود ملاكت براي تعيين همسر آيندت چي بود ؟
خوشگل باشه مثل جنيفر لوپز كه خيلي خصلت مهمي واسه شوهرداري برآورد ميشه
زيبا باشه از فرشته ها هم زيباتر باشه بدون زيبايي محال هست شوهرش بشم:p:cool:
سرو سنگين باشه شبهام برام لالايي پونه بخوند كه خوابم ببرد:D:D از موهاش مخملي و فرفري باشه و دو چشمي نگاهم كند و عاشقم بماند و در شب والنتاين و سالگرد عروسيم هديه بخرد و ماچ موچم كند:D:D:smile06: من دستمو داغ كردم با زن روستايي و يا بين شهري ازدواج كنم اون ها زن من نميشند تا بخوام بگيرمشون:D:D:smile21:
اخلاق و با فطرت باشه زن كاركرده و سابقه دار باشه اهل خلاف و ملاف نباشد
لباسهاي فشن واسم بپوشد و با من به خواب و هم كلام شود بدون اون چيزها من تعطيلم :p
اگه دختر بودي دوست داشتي چند سالگي نامزد كني ؟
چرا سوالهاي دخترونه ميپرسي من بالفرض اگر خودمو جاي دختر بزنم 25 سالگي ازدواج ميكردم اول شوهرم تحصيلكرده تا مدرك ليسانس و يا مقاطع بالاتر درجه دكتري داشته باشد ويزاي خارج از كشور هم بگيرد و خوش اخلا ق باشد خانواده دار و با صبور و با گذشت و تند خو نباشد و وضع مالي توپ داشت باشد
اگه " " " دوست داشتي چقدر عقد كرده بموني ؟
وقت گل ني:D:D:D نيدونم :smile28::smile40:
اگه " " " براي تفريح با شوهرت چه موقعي از شبانه روز بيرون بري و قدم بزني ؟
اين ها ساختي كه بگي من دخترم داداش بابك من پسرم نه دختر :(
اينو بايد بري از همسرم بپرسي :p:smile40:
اگه " " " و يك سال از عروسي گذشته متوجه ميشدي شوهرت داره هرز ميپره اولين عكس العملت براي اون چي بود ؟
منظورت همسرم هست مگه شهر هرته مگه من مغز خر خوردم نوچ
طلاقش ميدم به همين راحتي
مهرم آزاد جونم حلال:smile39:
اگه " " " مادر شوهرتو سالي چند بار به خونت دعوت ميكردي ؟
من ازدواج نكردم كه مادر همسر داشته باشم من مجردم داداش
اگه " " " خواهر شوهراتو دوستي داشتي يا نه ؟
بايد ببينم همسرم خواهر دارد بعد اين سوالو بپرس نه ندانسته سوال هاي بي دليل ميپرسي عزيزم:smile20:
اگه " " " آيا آرايش شب و روزت با هم فرق داشت يا برات فرق نميكرد ؟
اگر خودم دختر بودم آرايش فجيع ميكردم تا مردم دور خودمو جمع ميكردم تا زن يك مرد ايراني ميهن پرست و با سواد و استعداد بشوم نه مرد خياباني كه هيچيش معلوم نيست تازه بدبختم ميكند
اگه " " " حجاب رو در ايران رعايت ميكردي يا ازاونايي بودي كه چپ و راست ارشاد بايد بهت تذكر ميداد ؟
من زن نبودم كه بدونم گشت ارشاد چكاره ما ميشند حتما ميخواستند نقش پدراي گردن كلفت و سبيل كلفت بازي كنند كلت كمري و كلاشينكف و وانت هم كار خان زاده هاشون بوده اگر دستم بهشون نرسه زندگي تو يك دست نگهدارمشون:D:D:smile27::smile28:
ممنونم جيگر
ali_shadow
Thursday 5 February 2009, 12:09AM
جواب سوالات ميرزا را ميجوابم فقط نه خيلي زود
ali_shadow
Thursday 5 February 2009, 01:09PM
در اصل توسط میرزا عبدالزکی نوشته شده است http://www.iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=767779#post767779)
و این هم سوالات این حقیر
چون دوست داشتم مثل بقيه اعضا در صندلي داغ شركت داده بشم و از بقيه عقب نمانده باشم من در سايت هاي مختلف انحمن تخصصي صندلي داغ به چشمم برخورد كرده بود آرزو داشتم در صندلي بشينم و به تك تك سوالات جوابگو باشم
این سرنگار رو دوست داری؟
آره اينقدر دوست دارم كه حاضر نيستم بدون اون تنفس مصنوعي داشته باشم:D وقرار نبود بدون سرنگار ومطالب مقيد بر سخنانم و گهربارم در حرفهام اضافه نشود:smile59::smile55::D
آره از اين كه سحر همچين سرنگار به وجود آورده و ساخته و تاييدش كرده قدردانش هستيم ولي خودش نيست ببيند من در صندلي داغ هستم جاي سارا پشت كنكوري حسابي خاليه بدون اون مزه ندارد خدا كند بياد دلم ميخواد بازم تو باشگاه ببينمش :smile07::smile34:
مثل اسامي اعضا دوست دارم ببينده و كاربر حسابي كنم و كار و كاسبيم گرفته شود و بتوانيم براي سود و كسب امر معاش والقا كردن اطلاعات مشتري را راضي نگهداريم
آشنايي با سارا و بقيه دوستان و شناخت كافي در حد متوسطه و ترفي علوم و كسب تجربه و شناخت دوستان مجازي تا واقعي:D:smile06: يافتن يك همشهري در آغوش باز ما
برام سخته وقتي به يك چيز عادت كني نميتوني تركش بدي حتي اگر عوارش شديدي بر شما به وجود بياورد هركس خربزه ميخورد پاي لرزش ميشيند
من تو تالار سرگرمي هستم و آزاد
سوال تکراری جواب می دی؟
عمرا اگر بتوني از جنازه ام رد بشي چرا كه نه و مكلف به گوش سپردن حرفهاي بنده باشيد:p
بهترین تالار تو باشگاه؟
سرگرمي و آزادو مطالب مربوط ب رشته ام و موسيقي
پسرها كه من نيستم منو دختر شناختند:D:D
اخبار باورنكردني و مطالب منتوع
نه نشده
ااگر منظورت اسم كاربري خودم هست آره من اين اسمو با هيچ اسمي تغيير نميدم چون بهش عادت كردم و اين تغيير شدني نيست
نه من فقط اسم كاربري خوشم مياد از اسم كاربري سارا سارا بيشتر خوشم ميادبه بقيه بر نخورد و ناراحت نشوند
فقط مشهد و تهراني باشه واسم كافيه حتي شهرري هم باشد قبوله اگر خدا بطلبد
حتی اگه خارج کشور باشه؟
اينو نه
انتقاد یعنی؟
نقد كردن و رفع ابهامات و تغيير عقيده دادن و گفتن خطاها كه بعضي از آدمها سر ميزند بهتر هست سازنده نسل جوان باشند چون محافط جامعه و خود مردم باشند
نظرت در مورد انتقاد؟
خوشم نمياد زياد درست هست ميگن عيب ها را بايد شناخت و برطرف كرد ولي دوست دارم ودم كشفش كنم تا ديگران
شديدا ولي به روي خودم نميارم
اصلا نقد پذير نيستم كه بخوام به انتقاد ديگران توجهي كنم
منتقد هستی؟
نه
فعلاً خدا نگهدار.
a_d
Friday 6 February 2009, 08:29AM
علي شادو جواب بده
مصرع زير را به دقت بخوان و به سوالات زير پاسخ بده
در دايره قسمت ما نقطه پرگاريم
1.اول معني شعر رو بگو
2. اينكه ما نقطه پرگاريم يعني چي ؟مگه پرگار نقطه داره ؟
3. منظور از دايره چيه ؟
سوال بعدي
از اينكه مفت مفت نشستي رو صندلي داغ چه حسي داري ؟:D
چقدر رشوه به مهسا خانوم بابت اينكار پرداختي ؟:D
روزي چند ساعت نمياي باشگاه ؟
كدوم مناطق ديدني مشهد رفتي وبيشتر دوسش داري ؟
نظرت راجع امام رضا (ع) چيه ؟
براي آرامش پيدا كردن چه روشهايي رو انتخاب ميكني ؟
Karo
Friday 6 February 2009, 10:44AM
میبینم که علی شادو هم به آرزوش رسید :D
negari
Friday 6 February 2009, 05:25PM
اجازه میشه منم رو صندلی بشینم؟
میرزا عبدالزکی
Friday 6 February 2009, 06:41PM
و اگر بنده دوباره انتقادم رو بیان کنم ملت ناراحت میشن.
ملت هم انتقاد پذیر...!!!!
sarah
Friday 6 February 2009, 07:14PM
هر وقت نوبت من رسید خبرم کنین:D
sarah
Friday 6 February 2009, 07:16PM
علی آقا به نظر شما چار چنگولی واقعا فیلم قشنگیه؟ولی من نقدهایی که ازش شنیدم اصلا جالب نبود.توی یه مجله ی معتبر که با کارگردان مصاحبه کرده بود نوشته بود توش شوخیهایی میشه که مناسب خانواده نیست.و خیلی چیزای دیگه
غريبه
Friday 6 February 2009, 07:50PM
نگران نباشید من روش خار میزارم تا هیچکی حق دیگری رو نخوره :D
Mr.Dambalos
Friday 6 February 2009, 10:20PM
من که نیستم همین میشه دیگه صندلی از داغیش افتاد:D
علی تبریک میگم به آرزوی دیرینت رسیدی:D
ali_shadow
Friday 6 February 2009, 10:41PM
علي شادو جواب بده
مصرع زير را به دقت بخوان و به سوالات زير پاسخ بده
در دايره قسمت ما نقطه پرگاريم
1.اول معني شعر رو بگو
من به ادبیات فارسی علاقه وافری ندارم که دنبال معانی اشعار و سوروده های این بیت شعر باشم
2. اينكه ما نقطه پرگاريم يعني چي ؟مگه پرگار نقطه داره ؟
3. منظور از دايره چيه ؟
سوال بعدي
از اينكه مفت مفت نشستي رو صندلي داغ چه حسي داري ؟:D
احساس میکنم تو آسمونا هستم احساس میکنم دارم دارم دلمو به دریا میبرم و شاخه های حواریون که در درخت ها نقش بسته اند میچینم:D:D چه شاعرانه ای شدم من:smile55:
چقدر رشوه به مهسا خانوم بابت اينكار پرداختي ؟:D
من اهل رشوه و کارهای زیر میزی نیستم من مجرم نیستم منو به دادگاه فرا نخوانید :D:D
روزي چند ساعت نمياي باشگاه ؟
نشده نیام اگر نیام به دلایل مثبت اندیشانه و با فکر باز نتونستم و نشده بیام وقتی من نیام یعنی هیچ کس هم نیامده:smile31:
كدوم مناطق ديدني مشهد رفتي وبيشتر دوسش داري ؟کوهسنگی و اخملد و کلات که پل داره سراشیبی داره میره سمت پرتگاه ها و کوهستان پارک و سینمای هویزه و فردوسی و خیابان سعدی خیلی دوست دارم چون هم کتابهای درسی داره و هم شلوغ هست:smile05::Dولی خیابان سجاد و ملک آباد یک چیز دیگه هست که شما نمیدانید اصرار نکنید نمیتونم بگم تا شما نامه فدایت شوم ننویسی محال هست بگم:D:D
نظرت راجع امام رضا (ع) چيه ؟
عاشقشم 1000000000 دوستش دارم اگر کم هست زیادش میکنم نگران کم و زیادش نباشید من اندازه میگیرم ببینم چند میشه بعد بیشترش میکنم اگر کم بحساب میاد:D:D:smile21:
بدون امام رضا من هیچم خدا قسمت کنه بازم برم حرم مطهر
براي آرامش پيدا كردن چه روشهايي رو انتخاب ميكني ؟ توکل بر خدا و تزکیه بر نفس و پیدایش برهان معنوی و نیت و قلوب پاک و ابصار کامل و شجاعت و استقامت و رشادت و دلاوری و با این چیزها به آرامیش میرسم
ali_shadow
Friday 6 February 2009, 10:51PM
خوب چه سنسورهای در این فیلم چهارچنگولی دیده میشد که ناشایست و ارزش نگاه کردن نداشت ؟
بهم چسبید خوشم اومده من اهل انتقاد نیستم که بخوام عیب های فیلمو بشناسم سارا
من بعنوان یک مخاطب نظرم شخصا ابراز کردم سلیقه ها متفاوته هرکس یک چیزی دوست داره
a_d
Saturday 7 February 2009, 07:47AM
؟کوهسنگی و اخملد و کلات که پل داره سراشیبی داره میره سمت پرتگاه ها و کوهستان پارک و سینمای هویزه و فردوسی و خیابان سعدی خیلی دوست دارم چون هم کتابهای درسی داره و هم شلوغ هست:smile05::Dولی خیابان سجاد و ملک آباد یک چیز دیگه هست که شما نمیدانید اصرار نکنید نمیتونم بگم تا شما نامه فدایت شوم ننویسی محال هست بگم:D:D
اخلمد عزيزم درستشه .
تو سجاد وملك آباد چيكار داري ؟:smile31::smile31:
قسمت آخر رو با من بودي ؟:D:D
ممنون از جوابات :smile07:
justbluem
Sunday 8 February 2009, 09:27AM
خوب منم گفتم یه افتخاری بد و سوال بپرسم:D
خوب علی جان اگه یه روزی به این نتیجه برسی بهشت و جهنم وجود نداره زندگیت تغییری میکنه/؟؟؟
sarah
Sunday 8 February 2009, 02:13PM
گفتم که علی آقا من خودم این فیلمو ندیدم اما خوندم که توش شوخیهای جنسی میشه
zbjr
Monday 9 February 2009, 10:21AM
؟کوهسنگی و اخملد و کلات که پل داره سراشیبی داره میره سمت پرتگاه ها و کوهستان پارک و سینمای هویزه و فردوسی و خیابان سعدی خیلی دوست دارم چون هم کتابهای درسی داره و هم شلوغ هست:smile05::Dولی خیابان سجاد و ملک آباد یک چیز دیگه هست که شما نمیدانید اصرار نکنید نمیتونم بگم تا شما نامه فدایت شوم ننویسی محال هست بگم:D:D
پيش قاضي و ملق بازي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D:D:D
ميگم داداش علي بالاخره يكي تو رو به غلامي قبول كرد:D:D
ali_shadow
Monday 9 February 2009, 12:25PM
[color=#ff0000]
اخلمد عزيزم درستشه .
تو سجاد وملك آباد چيكار داري ؟:smile31::smile31:
قسمت آخر رو با من بودي ؟:D:D
ممنون از جوابات :smile07:
من تو کلاس تو املاس و دیکته ام معروف بودم تصحیح املایی نفرمایید تو کلاس همیشه بهمون 20 میدادند شما چند میگرفتی حتما بجای 20 2 را برداشتند یک صفر باقی مانده :D:D
نه با همسایه بغلی بودم نمیدونی عجب همسایه ای داریم رسم همسایه دار ما داریم یاد میگیریم :cool::D:D
خوب کارش دارم شما اگر خوشت نویاد اسمشو نگو این دیگه اذیت کردن و خرد شدن ندارد من اگر جای شما بودم بجای ملک آباد میذاشتم رحمت کند احمد را:D:D:D:D:smile21::smile55:
ali_shadow
Monday 9 February 2009, 12:29PM
پيش قاضي و ملق بازي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D:D:D
ميگم داداش علي بالاخره يكي تو رو به غلامي قبول كرد:D:D
عتیقه ها را میفروشیم با شما نبودم با لوازم دسته اول که بی جان هستند بودم :D:D
حالا غلام زاده و خان باجی که سراغ داری کی میباشد زهرا ؟ شوهر خاله ام نبلاشه که پوست از سرم کنده هست سوتم تاول برمیدارد:D:D:smile55:
ما غلام نداریم یک غلامی داریم در زیر آسمان شهر شما که اسمش غلام ششگول بند هست :p:D
ali_shadow
Monday 9 February 2009, 12:32PM
گفتم که علی آقا من خودم این فیلمو ندیدم اما خوندم که توش شوخیهای جنسی میشه
اون ها اگر بگن زمین کجه باور میکنی ؟ نه همچین چیزی نیست اون ها اشتباهی به عرض شما رساندند شایعه هست اونها از بیکاری یک چرندیات تحویل جامعه میدهند شما به دل نگیر اصلا محال نذار
ali_shadow
Monday 9 February 2009, 12:35PM
خوب منم گفتم یه افتخاری بد و سوال بپرسم:D
خوب علی جان اگه یه روزی به این نتیجه برسی بهشت و جهنم وجود نداره زندگیت تغییری میکنه/؟؟؟
مگه میشه بهشت و جهنم وجود نداشته باشد همه جای دنیا بهشت و جهنم داریم ما تا اعمال صالحمون به نحو درستی انجام ندهیم عمرا اگر بتونیم وارد بهشت شویم
زندگیم ثابت میمونه ولی با نگرش و کردار و رفتار میتوانیم تغییر بدهیم چرخه زندگی همچنان در حال گردش هست
a_d
Monday 9 February 2009, 12:58PM
اون ها اگر بگن زمین کجه باور میکنی ؟ نه همچین چیزی نیست اون ها اشتباهی به عرض شما رساندند شایعه هست اونها از بیکاری یک چرندیات تحویل جامعه میدهند شما به دل نگیر اصلا محال نذار
خدايا من حتي يك كلمشم نفهميدم :rolleyes:
كم كم دارم به هوش خودم شك ميكنم :D:D
ali_shadow
Monday 9 February 2009, 02:42PM
علی جان اینو با سارا بودم خودتو خسته نکن برو استراحت کن چرت بزن سرحال و شنگول میشی
zbjr
Monday 9 February 2009, 02:50PM
عتیقه ها را میفروشیم با شما نبودم با لوازم دسته اول که بی جان هستند بودم :D:D
حالا غلام زاده و خان باجی که سراغ داری کی میباشد زهرا ؟ شوهر خاله ام نبلاشه که پوست از سرم کنده هست سوتم تاول برمیدارد:D:D:smile55:
ما غلام نداریم یک غلامی داریم در زیر آسمان شهر شما که اسمش غلام ششگول بند هست :p:D
خدايا يه پولي به من بده يه عقلي به اين علي شادو:D:D
ali_shadow
Monday 9 February 2009, 02:53PM
زهرا من معنی این چیزها را نمیفهمم جواب میخوام اگر جواب نداری بگو ندارم هم خیال خودتو راحت کن هم منو کسانی که فارس و پارسی بلدند این جملات را با اغما و تناقض گویی نخوانند با حس و تمرکز پیش بروند
ali_shadow
Monday 9 February 2009, 02:54PM
خدایا یک پولی بمن بده یک جمجمه به زهرا :D:D
a_d
Monday 9 February 2009, 07:49PM
علي شادو من روي خواهرا خيلي غيرتيم ميدوني خودت :cool::cool:
به جاي اين حرفاي حاشيه ايي جواب بده
1. چرا من به احمدي نژاد راي دادم ولي الان پشيمونم ؟:cool:
2. چرا احمدي نژاد همش تو حرفاش ميگه منم منم و چرا از عدد 9خيلي خوشش مياد ميگه9شد بدوني اينكه از يك تا هشتي وجود داشته باشه ؟:cool:
3. چرا كردان كه مدركش از من
من پايين تر بوده شده وزير كشور ولي من نشدم ؟:cool:
4. چرا اينقدر به زهراي ما گير ميدي يه بار ناجور حالتو ميگيره ها :cool:
5.چرا آخه چرا بايد بعد چند دوره يكي باچهره دانشگاهي بياد و اينهمه سوتي بده كه همه به سوادش شك كنن ؟:cool:
6.چرا من امشب اعصاب مصاب نداشتم ؟:cool:
sarah
Monday 9 February 2009, 07:59PM
فکر نکنم جواب سوال 6 رو کسی غیر از خودتون جواب بده علی آقا:D
a_d
Monday 9 February 2009, 08:06PM
فکر نکنم جواب سوال 6 رو کسی غیر از خودتون جواب بده علی آقا:D
:D:D:D:D
ali_shadow
Thursday 12 February 2009, 03:49PM
علي شادو من روي خواهرا خيلي غيرتيم ميدوني خودت :cool::cool:
به جاي اين حرفاي حاشيه ايي جواب بده
غیرت من از شما بالای 90 در صد هست داداش هیچ کس نمیتونه غیرت منو دستکاری و تغییرش بدهد :D:D;)
1. چرا من به احمدي نژاد راي دادم ولي الان پشيمونم ؟:cool:
اینو باید از روح و جسمت بپرسی و رجوع کنی تا جواب بهت ایمیل شود:D:D:smile55:
2. چرا احمدي نژاد همش تو حرفاش ميگه منم منم و چرا از عدد 9خيلي خوشش مياد ميگه9شد بدوني اينكه از يك تا هشتي وجود داشته باشه ؟:cool:
حتما خواب عدد هشت دیده خواب دیده گوسفند 100 بوده بعد تو خواب 100 را جا انداخته کمتر از 100 شمرده رسیده به 8 برای همین تعبیر خواش این هست عدد خوشبختی هست عدد سعادت هست برای رسیدن به خوشبختی بچه هاش و خودش:D:p:smile59:
نه اشتباه شنیدی اون نگفت منم منم من فال گوش وایسادم اون گفت منم ننم زنم اومدی خونتون :D:D
3. چرا كردان كه مدركش از من
من پايين تر بوده شده وزير كشور ولي من نشدم ؟:cool:
حتما اون نخواسته شما وزیرش بشی میخوای رضایتشو جلب کنم و اعتماد شما را بهش برسانم تا جواب موافقت شدن وزیر کیبر بدست شما برسد :D;)
4. چرا اينقدر به زهراي ما گير ميدي يه بار ناجور حالتو ميگيره ها :cool:
کسی تابحال حالمو نگرفته که بخواد زهرا نفر دوم حال گیران باشد :D:D:smile05:
5.چرا آخه چرا بايد بعد چند دوره يكي باچهره دانشگاهي بياد و اينهمه سوتي بده كه همه به سوادش شك كنن ؟:cool:
میخواد خودشو تخلیه کند و جلب توجه کند برای همی خرخونی افتاده به جوش تا رسیده به این بدبختی های سوادآموزی:D:D:smile21:
6.چرا من امشب اعصاب مصاب نداشتم ؟:cool:
حتما کم خواب بودی شاید هم دیر رسیدی سر جلسه امتحانات یکی از این ها میتونه باشد غیر از این چیز دیگه نداریم :smile31:
zbjr
Thursday 12 February 2009, 06:29PM
کسی تابحال حالمو نگرفته که بخواد زهرا نفر دوم حال گیران باشد :D:D:smile05:
يه يه ماه ديگه هم بشيني رو صندلي داغ املات تصحيح ميشه
من تضمين ميكنمش:D:D
سحر سراج
Friday 13 February 2009, 08:48PM
سلام
میبینم که اینجا هنوز جون داره؟:D
Mizhbod
Friday 13 February 2009, 09:01PM
سلام
اختیار داری
تازه یه چند صفحه بری عقب تر میبنی چه تندیسای به اونایی که خوب جواب دادن ، دادیم:cool:
سحر سراج
Friday 13 February 2009, 09:07PM
پس بگو همه قانونای اینجا رو بهم ریختین؟:smile22:
ali_shadow
Friday 13 February 2009, 09:13PM
سحر اینجا کارها تو نظم هست تو قوت خودش باقی مانده شم چرا عذاب علیم گرفتی خواهر من ;)
ali_shadow
Friday 13 February 2009, 09:15PM
میبینم کسی بقیه سوال هم نمیپرسند ؟ اینجا سوت و کور شده نذارید صندلی سرد و بی روح و خاموش شود
Mizhbod
Friday 13 February 2009, 09:18PM
یه سوال من میپرسم خدایی جواب بده
چرا تو جمله بندیات اینجوریه؟؟؟؟؟
چرا هرچی میگی ما متوجه نمی شیم؟؟؟
دوتا شد دیگه ببخشید دیگه:D
سحر سراج
Friday 13 February 2009, 09:19PM
میبینم کسی بقیه سوال هم نمیپرسند ؟ اینجا سوت و کور شده نذارید صندلی سرد و بی روح و خاموش شود
درود بر روح بیدار تو حیف صندلیه سوت و کور باشه
من که حال خوندن خدا صفحه رو ندارم
یکی بیاد بگه بینم کی روصندلیه و این مدتی که رو صندلی بوده چی ازش پرسیدن و چی جواب داده
تا منم شروع کنم:p
ali_shadow
Friday 13 February 2009, 09:40PM
قبل از نوبت من مهسا بوده شیفته هم ترکومون کرده قرار بود شیفته بشیند بعد دید اثری از اون نیست و واسه همیشه رفته جاشو داده بمن من هم اگر تضاضای نشستن صندلی از ایشان کرده بودم حالا نوبت من شده قبل از مهسا سالومه نشسته بود
ali_shadow
Friday 13 February 2009, 09:46PM
یه سوال من میپرسم خدایی جواب بده
چرا تو جمله بندیات اینجوریه؟؟؟؟؟
چجوریه نمونه اش را بگو تا با چشم خودم ببینم فقط گنده پیدا نکنی ها چشمام شور میشه :D:D:D:smile21:
چرا هرچی میگی ما متوجه نمی شیم؟؟؟
شاید شما زبان فارسی منو بلد نیستید برای همین نمی فهمید سخن من گهواره علم و دانش و بینش هست نمیدانی بدان داداشم جیگرم:D:D:smile28::smile31:
دوتا شد دیگه ببخشید دیگه:D
چرا دو تا بیشتر نمیشه سوال کنی
سحر سراج
Friday 13 February 2009, 09:56PM
قبل از نوبت من مهسا بوده شیفته هم ترکومون کرده قرار بود شیفته بشیند بعد دید اثری از اون نیست و واسه همیشه رفته جاشو داده بمن من هم اگر تضاضای نشستن صندلی از ایشان کرده بودم حالا نوبت من شده قبل از مهسا سالومه نشسته بود
پس سالمه هنوز سالمه؟
خوب بگو بینم ده نفر قبل از سالمه کی مریض بود ؟:D
ali_shadow
Friday 13 February 2009, 09:59PM
تعداد شفا دیدگان و مریض شدگان را آمار در دست نیست در حال تحقیق و تفحص هستیم من آمارشناس شما میشم تا تعداد مراجعه کنندگان و مریضان در صندلی داغ را ببینم و مورد مصالحه قرار بدهیم :D:D
ali_shadow
Sunday 15 February 2009, 08:02PM
چقدر اینجا سوت و کوره یکی پیدا نمیشه این سرنگار را بالا بیاره و ازم سوال بپرسه هرچه دیر سوال بپرسید من در صندلی بیشتر هستم و نوبت شما نخواهد رسید :smile31:
a_d
Sunday 15 February 2009, 08:12PM
سلام علي شادو
حالت خوبه ؟
حال ميكني همش من دارم ازت سوال ميپرسم ؟
من خيلي پر خوبيم نه ؟
چه خبر از درس و مشق ؟
ali_shadow
Sunday 15 February 2009, 08:17PM
سلام علي شادو
حالت خوبه ؟
ممنون شما خوبی و خوشی و سلامتی بسر میبری هو:D :D:smile31:
حالا چه حالی میکنم باهات نمیشه گروه بندی کنی بیشتر دخترا بپرسند تا پسرا :D:smile40:
من خيلي پر خوبيم نه ؟
یعنی چی این که گفتی یعنی چیه:D
چه خبر از درس و مشق ؟
خبرها دست شماست ما بی خبریم :D:D:smile21:
a_d
Sunday 15 February 2009, 08:21PM
حالا چه حالی میکنم باهات نمیشه گروه بندی کنی بیشتر دخترا بپرسند تا پسرا
:D:D:smile21:
خجالت بكش مرد حسابي :D:D:D:D
دست من از اول نمك نداشت . :D
ali_shadow
Sunday 15 February 2009, 08:42PM
چرا نمک نداشت با نمک بهتر بود من با نمکی دوست دارم نه با بی نمکیش:D:D:D
جانم چی فرمودید ؟
sarah
Monday 16 February 2009, 04:09PM
سلام علی آقا.خوبین؟
چون گفتین دخترا بهتره بپرسن اومدم:D
نظرتون راجع به من چیه؟:D
ali_shadow
Tuesday 17 February 2009, 03:46PM
شما جای خود داری اگر کمه خواستید بیشترش اضافه میکنم ولی کمش نمیکنم چون گران به نفع من تموم میشه:D:D:smile55:
zbjr
Tuesday 17 February 2009, 04:16PM
شفاي عاجل همه مريضها فاتحه مع الصلوات:D:D
ali_shadow
Wednesday 18 February 2009, 04:57PM
من تصمیم قاطعانه گرفتم چون کسی در صندلی داغ از من نمیپرسد تصمیم گرفتم بجای سوالات شما از سوالات خودم استفاده کنم و جواب سوالاتمو خودم شخصا بدم
a_d
Wednesday 18 February 2009, 04:58PM
خب مرد حسابي كم سوال كردن ازت
خب وقتشه كه بلند شي ديگه :D
ali_shadow
Wednesday 18 February 2009, 04:58PM
1. شغل پدر و مادرتون چی هست ؟ بچه چندمید ؟
2. خدا را چه شکلی میبینی ؟
3. راست دستی و یا چپ دست ؟
4. نظرت در مورد معلولان و یتیمان چیست ؟
ali_shadow
Wednesday 18 February 2009, 04:59PM
نه نشد دیگه نمیتونی سر من کلاه بذاری داداش :D من خودم اینکاره هستم :cool:
ali_shadow
Wednesday 18 February 2009, 05:04PM
1. شغل پدر و مادرتون چی هست ؟ بچه چندمید ؟
پدرم دکتر دانشگاه فردوسی مشهد هست در رشته علوم پایه زمین شناسی پدرم تازه پروفسور شده تو روزنامه خراسان اسم ایشان به چشم میخورد از بابت شامخ و بلند مرتبه ترین پدر دنیا
مادر خانه دار هست
2. خدا را چه شکلی میبینی ؟
زیبا و خوش رنگ
3. راست دستی و یا چپ دست ؟
راست دست
4. نظرت در مورد معلولان و یتیمان چیست ؟
احساس بدی بهمون دست میده با همچین آدمهایی برخورد داشته باشیم یعنی در تماس باشیم از مسئولین و پدر و مادر خواهشمندیم یک فکری بحال همچین کودکان بی سرپرست و یتیمان بکنند که طعم غذا و پوشیدن و دوری از پدر و مادر را نچشیدند ما نیازمند یاری مهر و محبت شما برزگسالان و مردم ایران زمین هستیم و خواستار خدمت رسانی به این بچه های بی گناه و مظلوم هستیم
salome
Thursday 19 February 2009, 07:47PM
سلام
قبض موبایلتون چند میاد؟
بیشترش بابت مسیج هست یا صحبت؟
با کی تو خانواده از همه بیشتر راحتی؟
شده تو باشگاه از کسی برنجی؟ کی؟
پای سیستم که هستی اسپیکرت روشنه؟
گوشیتو رمز دادی؟
از چه غذایی متنفری؟
شبیه چه میوه ای هستی؟
چه غذایی رو ترجیح میدی؟
بلدی غذا درست کنی؟چی؟
اتاقت معمولا مرتبه؟
خودت مرتب میکنی اتاقتو؟
زیاد صحبت میکنی؟
چند تا دوست صمیمی داری؟
اسماشون چیه؟
اسم دوستای باشگاهت که بیشتر باهاشون راحتی چیه؟
ali_shadow
Friday 20 February 2009, 07:22PM
سلام
قبض موبایلتون چند میاد؟
فکر کنم 300 تومان شاید هم بیشتر شاید هم کمتر بستگی به نحوه صحبت و مکالمه ام دارد هروقت شارژ موبایلم تموم میشه از طریق خرید کارت خدماتی ایرانسل اقدام به تماس و زدن پیامک میکنم :smile59:
اگر کسی تک زنگ بزنه بیشتر زنگ بزنم تا اون شخصی که خارج از تلفن بوده چه هرجای ایران باشه بهش زنگ میزنم تا سرنخی از خودش و چرا زنگ زده بدست میاورم:D:smile39:
با کی تو خانواده از همه بیشتر راحتی؟
مادرم در وهله اول در کنار پدر تو هیچی مادرمون نمیشه تنها مادری که بپای دلمون نشسته و وجودش ما را به این دنیا آورده مادر بوده :smile07::smile07::smile07:مادر دوستت دارم بدون تو من هیچم
شده تو باشگاه از کسی برنجی؟ کی؟
آره از دست بعضی ها آره اونا خودشان بهتر میدانند تا من بهتر هست اسمشون بزبان نیارم تا رازها فاش نشود:cool:
پای سیستم که هستی اسپیکرت روشنه؟
آره
گوشیتو رمز دادی؟
نه میترسم رمزشو یادم بره و به اشتباه خودم پی ببرم فقط lock off میکنم
از چه غذایی متنفری؟
خورش کدو و عدس پلو که همراه با کشمش باشد و بعلاوه بادمجان که برنج ها را در برگ های درخت میریزند
شبیه چه میوه ای هستی؟آلبالو
چه غذایی رو ترجیح میدی؟
لازانیا و تن ماهی و ته چین پیتزا و کباب ماهیتابه ای و کتلت و زرشک پلو و ماست جوش و nodle و pasta
بلدی غذا درست کنی؟چی؟ تن ماهی و ماکارونی ساده و نودل و غذایی که با گوجه و تخم مرغ یکدست میکنند و به شکل یک غذای خوشمزه در می آوردند که متاسفانه اسمش مد نظرم نیست
اتاقت معمولا مرتبه؟
گاهی مرتب هست گاهی بی نظم ولی لز این وضع خسته شدمم میخوام تغییر پیدا کنم خواستن توانستن هست فقط باید عرضه داشته باشم تنبل خنگول نباشم چون با این حساب زنم از اتاقم فرار میکند
خودت مرتب میکنی اتاقتو؟
با کمک مادرم بعضی مواقع با کمک کارگر خانه بعضی مواقع خودم
زیاد صحبت میکنی؟
با تلفن آره مثل بعضی دخترا :D:Dدر کل در اوایل بچگی پرحرف بودم باز سنم رفت جلو کم حرف تر شدم باز تغییر دادم شدم پر حرف اول:D:Dپرحرفی سردرد میاره ولی از کم حرف متوسطه خوشم نمیاد تا کم حرفی ساده
چند تا دوست صمیمی داری؟
در مدرسه داشتم که چند سالی که میشه ازشون بی خبرم بعضی ها شانسی بطور تصادفی پیداشون کردم یک دوستی دارم اسمش سینا هست پدرش هم در داروخانه مشخول به کار هستند
در دانشگاه هم چند تا از بچه ها هستند اسمشون صادق و فامیلش آقایی هست و فاضلی
اسماشون چیه؟ایننم جواب بالا هست
اسم دوستای باشگاهت که بیشتر باهاشون راحتی چیه؟راستش گفتنش سخته با شما و ساز دهنی و سارا جون و sara sara sara بیشتر راحتترم علی میخواد منو بالا بکشونه و بلندم کنه بطور و اجبار و منو از در شرکت دادن صندلی صرف نظر کند بجای اینکه منو یاری بدهد دارد در حق من ظلم میکند اینم یک گله از ایشان داشتم که منو رنج میده زهرا هم دختر خوبیه یکجورایی بگی نگی شیطونی هاش گل میکنه بعضی ها از خداشون هست که منو بلند کنند این انصاف نیست
تا من رسما استعفا ندهم و یا خواستار بلند نشدن باشم کسی نمیتواند منو بلند کند چون یک مدای کمی هست که در صندلی موندم و بچه ها ازم سوالات نکردند
ali_shadow
Friday 20 February 2009, 07:26PM
مملکت قانون دارد شماها از من هم سوالات نپرسیدید در حد خیلی نرمال پرسیدید من این موضوعات شائبه را بر علیه شما رد خواهم کرد بلند کردن یک شخص عضو شده در صندلی گناه بزرگی و ظلم بدی در حق اینجانب میباشد
ali_shadow
Friday 20 February 2009, 07:27PM
من سکته نکردم دامبالو تنها کسی که داره خون به جوش میاره و 190 درجه بالا زده شما بودی تو جهان اثبات علمی شده:D:D
ali_shadow
Friday 20 February 2009, 07:29PM
دامبالو خیلی داره تند میره میخواد با وادار بلند کنه مگه خوابشو ببینی داداش حالا اینجوری شد من بلند شده نیستم بچش درد نشستن صندلی :mad:
میرزا عبدالزکی
Friday 20 February 2009, 11:20PM
اگر کسی تک زنگ بزنه بیشتر زنگ بزنم تا اون شخصی که خارج از تلفن بوده چه هرجای ایران باشه بهش زنگ میزنم تا سرنخی از خودش و چرا زنگ زده بدست میاورم:D:smile39:
خوب بنده خدا طرفت اصفهانيه ديگه.:D
zbjr
Friday 20 February 2009, 11:23PM
و غذایی که با گوجه و تخم مرغ یکدست میکنند و به شکل یک غذای خوشمزه در می آوردند که متاسفانه اسمش مد نظرم نیست
فكر كنم منظورت املته؟؟؟؟؟؟؟؟:D:D
ولي تا اون جايي كه من ميدونم املت به استراليايي همون املت ميشه ها:D:D
یعنی هر چی دوست داره جواب بده رو خودشون از خودشون سوال کنن و خودشون هم بجوابن
ميگم مهسا جونم غير مستقيم طرفو گذاشتي سر كارا:D;)
Mr.Dambalos
Tuesday 3 March 2009, 07:45PM
یه مدت حواسم از صندلی پرت شد ببین چی شد خودم باید بیام صندلی رو بسازم
از نو میسازمت صندلی
سارا به حکم صادر شده احترام بزار بشین اولین سوالم پرسیده شد جواب دادی
دوستان با سوالاتون بیچارش کنید
salome
Tuesday 3 March 2009, 07:53PM
منم با سارا موافقم:smile28:
سلام
بچه چندمی؟
با کی تو خونه راحت تری؟
با کیا تو باشگاه راحت تری؟5 دختر 5 پسر بگو
اتاقت همیشه مرتبه؟
برا خرید ترجیح میدی تنها بری یا با کسی؟
قبضت چقده میاد؟ بیشترش بابت مسیجه یا صحبت؟
گوشیت رمز داره؟
salome
Thursday 5 March 2009, 11:26AM
سلام اقا داداش
راست میگین ها لوح سپاس بهشون دادین؟!
اصلا خودشون رسما اعلام کردن که بلند شدن؟!
من شرمنده اگه ندونستم و از سارا سوال پرسیدم
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 04:38AM
دوستان سلام بخدا شرمنده هستم این همه سوال کردید من نبودم میبینم بدون اذن اجازه صاحب صندلی شده و یکی در به روی ما بسته است کماکان:D:D درد بی درمان خودم همین هست که صاحبان صندلی برای من فلک زده باز کردن :smile55: دوستان گل خودم ببخشید چند روزه غیبت کردم میدانی چرا چون هرکاری میکردم نام کاربری و پسورد بزنم اجازه ورود به باشگاه نداده است برای همین از طریق مرورگر فایرفاکس وارد شدم جواب داد دیدم کسی نیست از من سوال بپرسد برای همین من غبطه میخوردم از بی سوالاتی شما ها
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 04:39AM
اگر من باشم کسی سوال نمیرسد ولی اگر سارا باشند همه صف میبندند تا سوالات بدست این بزرگوار برسد عجب داستانی شده این صندلی داغ
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 04:41AM
من هم سوالات شما که از سارا پرسیدید بجای سارا هم میجوابم:cool:
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 04:43AM
اولين سوال از سارا خانوم :
تا حالا مردي؟!:D
مرد و زن بودن فرقی نداره مهم خودت باشی :D:D خودت مهمی کاری به جنسیت نامشروع دیگران نداریم :D
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 01:22PM
[quote=a_d;813645]سلام سارا خانوم
خوبين ؟
به خوبی شما خوبم شما فقط خوب باشه تا خوب شدن از شما بیاموزم
چطور شد اينقدر خوب و حرفه ا يي با دنياي مجازي كنار مياين ؟ منظورم اينه كه خوب بلدين اينجا چطور رفتار كنين ؟
من کنار اومدم اون کنار من نمیاد]حرفه ای نیستم ولی قرار بود بشم اگر خدا بطلبد
من نرمال و مثل انیشتین صحبت میکنم اگر ایشان نبودن من هم تو این دنیای خاکی و نسل سوخته ها نبودم دست پدر علم و دانش درد نکند ما هرچی داریم از علم ایشان داریم DD
يعني از كجا اموختين اينو ؟
چیرو چطوری انییشتن بشم اون بی سواد بود ولی من مثل اون نیستم تازه دارم بهتر میشم اون فقط بی روح شده ولی من از اون باروحترمD
چرا من همش به شما ميگم ساره ؟
ساره نیستم علی هستم علی که همش با سایه های اجناح برخورد و تماس فیزیکی داشته که خدا را شکر به من اصابت نکرد
فكر ميكنين چقدر شجاع هستين ؟
من شجاع هستم ولی به پسر شجاع نرسیدم انشاءالله تا سال بعد بهش میرسیم
فكر ميكنين تعدا ستاره ها بيشتره يا تعدا شكلكهاي :D كه شما تو باشگاه به كار بردين ؟
ستاره بیشتر هست چون آسمان تابناک و درخشنده هست ولی به اندازه انگشتهای دست من نیستولی شکلک خنده یکبار بخندی خودت میشی کرکره خنده تا نخوای بخندیDD
نظرتون راجع كلمات زير چيه ؟
صداقت: صداقت مهمترین خصلت هر زاده انسان هاست که باید داشته باشند یکی از القاب مهم که من به فرزندان گوهر خویش مینامیم همین صداقتداری هست که فرزندان در وهله اول داشته باشند
دورويي
داشتم رادیو پیام گوش می دادم سهیل محمودی که مجری برنامه ی امشب بود یک جمله ی قشنگ گفت که نفهمیدم از کی بود:۱
هرگز از خود حرف نزدن نوعی دورویی است!۱
فکرش را که بکنید خیلی راست است چون همه ی ما همیشه تنها به فکر خودمان هستیم
دوست داشتن
عشق کلبه زندگی و مرهون رسیدن به قلوب و ابصار قلبی هست دوست داشتن مثل پیام مهربانی میباشد نشاندهنده دل بستن و عاشق شدن ولی نه از نوع کورش((خنده بانمکی ))
يه دوست خوب در 5 كلمه ؟
دوست خوب یعنی تمام زندگی مانند رفیق و داداش خوب میمونه
نظرتون راجع كاربر هاي زير
a_d
علی همشهری خودم هست از صمیم قلب دوستش دارم
مجيد
مجيد مجید بذله گو و شوخ طبع درجه یک مشهد هست که مردم ندارن((خنده دارای خنده ))
سعيد تايگر
سعید علم غیب داره یکبار روح میپروراند یکبار روح ارضا میکند و یکی بجای ما مینشاند کلا با ارواح طبیعت در ارتباط هست
ِِDD
شيفته
حیف پیش ما نیست دلم واسش تنگ شده بدون اون احساس بدی بهمون دست میده چون ما با روح او دمیده شدیم
ياسين
خانه اش را جا گذاشته ما را با خودش نبرده ای دمدمی مزاج ایرانی چرا حالا فراموش کردی خانه را با دوش خود همسفر کنی[
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 01:33PM
خوب مرد باشی همه احترام میذارند تا بخوای کوچول موچول بشی فینگولی:D:D
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 01:37PM
من پیش دبستانی تموم کردم به مرحله بازی های کودکانه نرسیدم :smile55::smile55:
نه بازی ادامه دارد بازی اشکنک دارد شما نمیدانی بدان که واست لازم میشه در زندگی آینده ات:D
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 01:42PM
منم با سارا موافقم:smile28:
سلام
بچه چندمی؟
بچه دومم یعنی وسط میشینم کسی از من جلو نزده:D:D:D:smile55:
با کی تو خونه راحت تری؟
حریم شخصی با مادرم و بعضی مواقع با پدرم با هردو راحتترم سوالات مردانه با پدرم سوالات زنانه با مادرم هردو این دو چیز بدرد میخورند :D
با کیا تو باشگاه راحت تری؟5 دختر 5 پسر بگو
من با همه راحتترم
اتاقت همیشه مرتبه؟
زیاد نه ولی سعی میکنم طبق اصول شرعی و مواهب فرهنگی نظم در اتاقم برقرار شود
برا خرید ترجیح میدی تنها بری یا با کسی؟
خودم بیشتر میرم خرید
قبضت چقده میاد؟ بیشترش بابت مسیجه یا صحبت؟
بستگی به مکالمه دارد هرچقدر زیاد باشد ضرر و زیان زیاد عاید ما میشود پس باید احتیاط کنیم
گوشیت رمز داره؟
نه
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 02:14PM
[quote=Majid_ag;812599]خو حالا من میخوام از سارا بسوالم.:D
از اینکه سعید داداشته چه احساسی داری؟
کی گفته سعید داداشمه :D:D
من غلط بکنم بگم سعید داداشمه سعید شوخی کردم به دل نگیر اون نفس منه:smile55:
چرا اینقدر بچه مثبتی؟
خوب باید باشیم از قدیما گفتن مثبت بیندیش تا همه بهت مثبت بیندیشند مثبت اندیش بودن میتونه در بعضی کارها به انسان ها کمک کند
چرا تو تنها دختری هستی که از خودت عکس گذاشتی؟منظورم اینه که چرا بقیه نمیذارن؟؟
اینو باید از سارا بپرسی من بی تقصیرم:D:D:D کالبد شکافی نکنید که خون در چشمهای من نمایان هست :D
به چه رشته دانشگاهی علاقه داری؟
رشته خودم آی تی علاقه مندم غیر از این رشته به رشته زبان و پزشک گوش حلق و بینی و متخصص زنان و زایمان و پلیس بشم هم علاقه وافری داشتم که بهشون نرسیدیم انصراف دادم اومدم تو این شاخه درسی :smile55:
چه شهر ایران رو بیشتر دوست داری؟
مشهد و تهران و کیش و اهواز و اصفهان و شیراز
بهترین دوستانت تو باشگاه؟؟؟(به غیر از اون همکلاسیت البته.:D)
همکلاس نداشتیم که بخوام داشته باشیم:D خدا بخیر کند بی همکلاسی های این دوره زمونه را:smile21:
چندتا خواهر برادرین؟
یک خواهر یک دونه قند عسل برادر دارم :D یک برادر
چرا اسم ali shadowنوشتی؟:D خوب نگو که داستانش مفصله :D
نظرت راجع به سیبیل چیه؟:D
سبیل کلفت هم باشه بشاش میشند چون هرجی جوادی ریختن از سبیل های کلفت الهام گرفتن:D:D
طرفدار استقلالی یا ابومسلم؟:D
ابومسلم
به نظرت دودوتا بشه 5 تا بهتره یا 3 تا؟؟!!!:D
4 تا بشه خوشبخت میشن سه تا بشه میگن این ها بی فرهنگ از قبرستان بقیع اومدن فرزندان نزد خود را دادن به یک گدا گشنه شده و شاید هم تحویل بهزیستی شده 5 تا :D
گوشیات چی هستن؟؟!!
نوکیا
یادته مدل و رنگ ماشین علی چی بود؟؟!!!
من مدل ماشین ندارم زنگ باید نوک مدادی باشد چون هرچی نوکش قوی باشد زنگش مستحکم خود را حفظ میکند و ارزششو از دست نمی دهد نوک مدادی عشقه:D
فرق بستنی میوه ای با مخلوط چیه؟؟!!:smile31:
میوه ها را مخلوط کنیم مختلط میشن بد میشه بد طعم میشه خواص خودشو از دست میده بستنی فروشی ها از طریق این راه امرار معاش میکنند بیچاره ها:D
به چه شاعر شعر کهن و شعر نو علاقه داری؟
آره چه جورم نو باشه بهتره تا قدیمی چون همش فارسی را با زبان عربی در هم برهم همش میکنند میذارند فارسی بداریم زبان خویش را :D:smile55:
تو چه درسی ضعیفی تو چه درسی قوی؟
ریاضی ضعیف و فیزیک تو انگلیسی عالی هستم و درسهای حفظی
چه ورزشی میکنی؟
بدمینتون و شنا و فوتبال و تنیس روی میز
چه ورزشی میبینی؟
فوتبال و واترپلو و ورزشهای هیجانی
به نظرت کرگدن قشنگتره یا ملخ؟؟!!:D
کرگدن به ملخ نمیرسه من شرط میبندم ملخ یک پا داره که بلده جفتک بندازه جهنده بشه مثل غورباغه ولی کرگدن یک شاخ داره از نوع گاوش هم بدتره تن آدم سیخ میشه نرین سراغش از ما گفتن:D:D
چرا میگن اسب نجیبه؟؟!!
خوب حتما دونده خوبی بوده که شده نجیب چون دونده ها مقام قهرمانی دارند اسب هم از اون دسته هاست :smile06:
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 09:51PM
نشد اینو نداشتیم من اینو خبر ندارم شایعه پراکنی نکنید که بس شائبه شندیدیم خسته شدیم شما نشدید چه آدم با حوصله ای :D من اینجاشو ندیده بودم قل مراد کلام بسته شدن را بمن اخطار کند:smile55:
a_d
Sunday 8 March 2009, 10:10PM
من كه نفهميدم چي شد
علي اقا عزيز من مثل اينكه صندلي چسب داشته
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 10:21PM
نه چسب نداشت ولی چسب دوقلو میداشت بهتر میشد تا منو از این صندلی آکنده و رها نمیساخت
a_d
Sunday 8 March 2009, 10:26PM
من نفهميدم چي گفتي
ولي انصاف رو بخواي در نظر بگيري همه ازتون سوال پرسيدن داداش
ولي هر جور راحتي
خوش باشي
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 10:30PM
داداش فهمیدن متون من صبر و دقت میخواد:D
Mr.Dambalos
Sunday 8 March 2009, 10:48PM
علی جان عزیز من همه سوالاتشونو پرسیدن اگه کسی ازت سوال داشت تو این مدت میپرسید و تاپیک پایین نمیرفت لطفا روالو بهم نزن بزار سارا به ادامه ی سوالا جواب یده ممنون
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 10:55PM
داداش کم پرسیدن بخدا این انصاف نیست
Mr.Dambalos
Sunday 8 March 2009, 11:04PM
اونیو که میخواستن بدونن پرسیدن به زور که نمیتونی ازشون سوال بکشی این که سوالای سارا رو جواب بدی و لجبازی کنی باعث میشه قضیه لوث میشه یه کاری نکن که تا تاپیک صندلی داغ رو میبینن که آخرین پسترش تویی بگن بازم این
نگارینا
Sunday 8 March 2009, 11:05PM
خب همین قدرسوال داشتن دیگه
تازه خیلی هم سوال پرسیدن ازت
یابلند میشی یا میدم حامد بخورتتااااااااااااااا:D
Mr.Dambalos
Sunday 8 March 2009, 11:10PM
تو هنوز تو توهم دانشگاه تهرانی؟ بچسب به شهر خودتو به خدا از این شره خراب شده بهتره
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 11:10PM
همه چیز زورکی نیست من حرف زور قبول ندارم مرامداری ایرانیان دارند یا نه ؟
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 11:11PM
آره دیدم خیلی سوال پرسیدن ماشاءالله به حق چیزهای نشنیده و ندیده نگارینا شما برگرد به گذشته ها بعد بگو عزیز
نگارینا
Sunday 8 March 2009, 11:14PM
تو پاشو هروقت نوبت من شد به جای منم بشین
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 11:15PM
نه اگر شما مرام دارید حرف منو بفهمید خیلی خو.ب میشه من چند روز نبودم دلیل نمیشه قانون را زیر پا بگذارند
ali_shadow
Sunday 8 March 2009, 11:16PM
من استعفای خودمو اعلام نداشتم این کار به صلاح شما نیست کسی بجای من بنشانید به این میگن ظلم در حق دیگری
a_d
Sunday 8 March 2009, 11:18PM
:confused::o:o
علي جون يعني اينقدر مهمه اين صندلي ؟:confused:
Mr.Dambalos
Sunday 8 March 2009, 11:22PM
بله همه چیز زوری نیست مثل زوری سوال پرسیدن
سارا خانم لطفا به سوالات جواب بدید
ساز دهنی
Monday 9 March 2009, 10:23AM
آخه حق علي شادو هم خوردن داره ؟!:D
justbluem
Monday 9 March 2009, 09:21PM
اقا قضیه چیه؟؟؟؟:D
صندلی چسبیده به علی یا علی چسبیده به صندلی؟؟؟؟:D
نگارینا
Monday 9 March 2009, 09:24PM
گزینه سوم علی صندلیو چسبونده به خودش:D
میرزا عبدالزکی
Monday 9 March 2009, 10:18PM
اين علي شادوي ما لوح تقدير نگرفت.
نگارینا
Monday 9 March 2009, 10:29PM
نوبل سریش بودنو هم ازطرف من بهش هدیه کنین
میرزا عبدالزکی
Monday 9 March 2009, 11:03PM
بابا طفلي گناه داره. حداقل لوح سپاسش رو بديد.
ali_shadow
Monday 9 March 2009, 11:46PM
:confused::o:o
علي جون يعني اينقدر مهمه اين صندلي ؟:confused:
راستش چی بگم علی جان ؟ بگم آره به ضررمه بگم نه سخت در ااشتباه بودم بهتر هست سکوت مطبق کنم بهتر جواب میگیرم:D:D:smile55:
ali_shadow
Monday 9 March 2009, 11:47PM
چقدر دشمن عراقی داریم اینجا که بهم از پشت بهم خنجر میزنند :eek:
ali_shadow
Monday 9 March 2009, 11:49PM
گزینه سوم علی صندلیو چسبونده به خودش:D
نه نگارینا شبکه خبر اشتباه به عرض شما رسوندن من از پشت به صندلی چسبیدم اون چسبیده ولی من محکم نچسبیدم نازک تر میشم تا بخوام سفت بچسبم مزه حرارت را میچشم :D:D:D
ali_shadow
Monday 9 March 2009, 11:51PM
سارا جاشو داده بمن من شخصا از ایشان تکشر و قدردانی میکنم ایمدوارم جواب محبت هاشون را جبران کنم :smile07:
Mr.Dambalos
Tuesday 10 March 2009, 12:38AM
دشمن عراقی؟ ما که فعلا جز صندلی چیزی پشتت نمیبینیم:smile21:
گفتم این بچه جنبه نداره هی گفتید بشینه حالا خودشو لوس کرده با این بچه بازیا داره گند میزنه به تاپیک:smile20:
دوستان عزیز لطف کنن سوالاتشونو از سارا بپرسن سارا خانم هم لطف کنن جواب بدن
علی آقا عزیز من وقتی ازت محترمانه درخواست میشه واسه شخصیت خودتم که شده گوش کن
Majid_ag
Tuesday 10 March 2009, 07:31AM
آقا من میگم حالا که همه چی به هم ریخته من هم به همه سوالها جواب میدم.:D
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ستاد گرفتن ماهی از آب گل آلود.:D:D
ساز دهنی
Tuesday 10 March 2009, 07:37AM
حالا كه اينطوري شده بين سارا و علي شادو 10 20 30 40 ميكنيم به هر كي افتاد اون ميشينه خوبه ؟!:D
خب 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 :D
فرد برنده مشخص شد : مجيد !:D
به افتخارش :smile39::smile39:
a_d
Tuesday 10 March 2009, 08:37AM
راستش چی بگم علی جان ؟ بگم آره به ضررمه بگم نه سخت در ااشتباه بودم بهتر هست سکوت مطبق کنم بهتر جواب میگیرم:D:D:smile55:
مگه دادگاهه ؟:rolleyes::confused:
ali_shadow
Tuesday 10 March 2009, 01:03PM
نه به دادگاه کشیده نشده :D
sarah
Tuesday 10 March 2009, 02:24PM
آقا حامد من تا الان به همه ی سوالا جواب دادم.هر وقت دقیقا مشخص شد کی روی صندلیه ادامه میدم
justbluem
Tuesday 10 March 2009, 02:30PM
سارا خانم رو صندلیه:Dعلی شادو هم انداختیم بیرون درم قفل کردیم دیگه نیاد تو:D
salome
Tuesday 10 March 2009, 02:35PM
http://www.elvenkids.com/img/fifawcup-glow.jpg
اینم کاپ برا پاسخ گویی به سوالات برا علی شادو
ali_shadow
Tuesday 10 March 2009, 02:57PM
محمود از مهمانداری و پذیرایی ممنون چه کامی به لب داشتی و چه سخنی نیشداری داشتی :D:D
ali_shadow
Tuesday 10 March 2009, 02:58PM
ممنون از حسن توجه دوستان ممنونم ولی از دست بعضی ها ناراضی ام
ali_shadow
Tuesday 10 March 2009, 02:59PM
من بازم سوال میخوام اگر هم از سارا بپرسید من جوابگو خواهم بود من میخوام در صندلی باشم البته با اجازه سارا
ali_shadow
Tuesday 10 March 2009, 03:00PM
دوستان لجوج و لجاجت نمی کنم خیلی صندلی داغ دوست دارم از بچگی عاشق همین یک دونه صندلی بودم که ول کنش نیستم باهاش تجدید خاطره ساختم:D:cool:
ali_shadow
Tuesday 10 March 2009, 03:10PM
اگر از من سوال نمی پرسید خودم از خودم میپرسم و جواب میدهم شاید اینجوری بهتر باشه
میرزا عبدالزکی
Tuesday 10 March 2009, 03:52PM
حالا كه اينطوري شده بين سارا و علي شادو 10 20 30 40 ميكنيم به هر كي افتاد اون ميشينه خوبه ؟!:D
خب 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 :D
فرد برنده مشخص شد : مجيد !:D
به افتخارش :smile39::smile39:
چه حركت هماهنگ شده اي:D
میرزا عبدالزکی
Tuesday 10 March 2009, 03:52PM
علي جان جذابيت و گرمي صندلي داره گرفته ميشه. اگه لطف كني و بزاري سارا خانم هم بشينند، ممنون ميشم.
ali_shadow
Tuesday 10 March 2009, 05:38PM
چی بگم واللله هرچی میکشیم از دست دشمنان عراقی ایرانی میکشیم که تمومیت نداره اینجا شده میدان جنگ و خونریزی
Mr.Dambalos
Tuesday 10 March 2009, 07:30PM
چیزی نمیخواد بگی اینقدر هم با دشمن عراقی ایرانی کردن مظلوم نمایی نکن این همه هم پست نزن همشو تو یه پست میتونی بگی مگر اینکه بخوای تعداد پستات بره بالا:rolleyes:
لازم نیست سیریش بشی و سوالای سارارو جواب بدی بلند شو بعدا دوباره بشین که واسه بقیه هم یه تنوعی بشه
a_d
Tuesday 10 March 2009, 10:13PM
حالا كه علي شادو اصرار داره من چند تا سوال ميپرسم
1. فضاي توپولوژيكي مثال بزن كه از رسته اول باشه ولي متريك پذير نباشه
2. يك مجموعه هيچ جا چگال يعني چي ؟(راهنمايي no where dens)
3. چرا مجموعه اعداد گويا در مجموعه اعداد حقيقي چگال هستش ؟
4. گلوله ايي از ارتفاعي بر روي يك سطح به طرف پايين حركت ميكند ، منحني كوتاه ترين زمان رسيدن گلوله به پايين كدام است؟(منحني كوتاه ترين زمان برنولي )
5.آيا عدد 1393 اول هستش يا مركب ؟
6. چرا اواريست گالوا در شب قبل از دوئل نظريه معروف خودش رو در نامه به دوستش نوشت ؟
7.نظريه نسبيت انيشتن منطبق بر كداميك از هندسه هاي زير است ؟
هندسه اقليدسي
هندسه نااقليدسي
هندسه كروي
8. ثابت كن تعداد اعداد اول متناهي نيست .
9.قضيه اخر فرما توسط كدام رياضي دان معاصر حل شد در مورد اثبات 200 صفحه ايي اون يه خلاصه برا بچه ها توضيح بده و بگو تعداد كل رياضي داناني كه اثبات اونو فهميدن در كل دنيا كداميك از گزينه هاي زيره
5 نفر
7 نفر
9 نفر
11 نفر كه با علي شادو 12 نفر خواهند شد.
فعلا بسه تا فردا جواباشو برام بذار فردا از جبر و هندسه برات سوال ميذارم .
میرزا عبدالزکی
Tuesday 10 March 2009, 10:41PM
علي جان. فكر كنم اشتباه كردي.
داري از علي شادو سوال مي پرسي نه از دكتر حسابي.:D
Mr.Dambalos
Tuesday 10 March 2009, 10:57PM
با این سوالا تا آخر عمرش مشغول شد:D
a_d
Tuesday 10 March 2009, 11:07PM
من بازم سوال میخوام
چون سوالام تو صفحه قبل مونده بود دوباره ميذارم اينجا كه علي جان ببينه
علي آقا لطفا به سوالاي زير با دقت و يكي يكي جواب بده.
4. گلوله ايي از ارتفاعي بر روي يك سطح به طرف پايين حركت ميكند ، منحني كوتاه ترين زمان رسيدن گلوله به پايين كدام است؟(منحني كوتاه ترين زمان برنولي )
6. چرا اواريست گالوا در شب قبل از دوئل نظريه معروف خودش رو در نامه به دوستش نوشت ؟
7.نظريه نسبيت اينشتن منطبق بر كداميك از هندسه هاي زير است ؟
هندسه اقليدسي
هندسه نااقليدسي
هندسه كروي
9.قضيه اخر فرما توسط كدام رياضي دان معاصر حل شد در مورد اثبات 200 صفحه ايي اون يه خلاصه برا بچه ها توضيح بده و بگو تعداد كل رياضي داناني كه اثبات اونو فهميدن در كل دنيا كداميك از گزينه هاي زيره
5 نفر با علي شادو 6 نفر
7 نفر با علي شادو 8 نفر
9 نفر با علي شادو 10 نفر
در ضمن خيلي هم جديم و شوخي هم نيست.:cool:
Majid_ag
Wednesday 11 March 2009, 07:09AM
دستت درد نکنه علی جان با این سوالاتت.:D
بنده خدا از صندلی که سهله از کره زمین میره بیرون با این سوالاتت.:D:D
ساز دهنی
Wednesday 11 March 2009, 07:43AM
علي شادوي عزيز ، اگه اين سوال منو جواب بدي تا آخر عمرت بشين روي صندلي داغ خوبه ؟
كنه چيست ؟ با ذكر مثال :D
sarah
Wednesday 11 March 2009, 02:11PM
علی آقا یه وقت از من از این سوالا نکنین:D
justbluem
Wednesday 11 March 2009, 11:18PM
هندسه اقليدسي
هندسه نااقليدسي
هندسه كروي
5 نفر با علي شادو 6 نفر
7 نفر با علي شادو 8 نفر
9 نفر با علي شادو 10 نفر
خشحالم از اینکه رو صندلی نمیشینم:D:D:D:D
justbluem
Wednesday 11 March 2009, 11:24PM
خوب تا علی سرش گرمه زود سوالا رو بپرسیم:D
سارا خانم از اینکه سارا هستی چه احساسی داری؟؟؟؟؟:D(سوال رو حال کردی؟:smile20:)
دوست داشتی الان چند سالت بود؟؟؟؟
به نظرت 10 سال دیگه زندگیت چطوریه؟؟؟بهتره از الان یا خدایی نکرده بد تره؟؟؟
....فعلا همین:D
مهساM
Thursday 12 March 2009, 12:51AM
بچه ها من از همتون عذر خواهی میکنم بابت سمج بازی علی اقا اخه یه ذره من باعث شدم ایشون بشینن به خدا فکر نمیکردم این طوری میشه:D:D
علی اقا این صندلی ها به کسی وفا نکرده بیخیال شو :smile55:
sarah
Thursday 12 March 2009, 08:25AM
سارا خانم از اینکه سارا هستی چه احساسی داری؟؟؟؟؟(سوال رو حال کردی؟)یه احساس خوب.خودم رو دوست دارم:D
دوست داشتی الان چند سالت بود؟؟؟؟دوست داشتم یه سال بزرگ تر بودم.یعنی بعد از کنکور:D
به نظرت 10 سال دیگه زندگیت چطوریه؟؟؟بهتره از الان یا خدایی نکرده بد تره؟؟؟شک ندارم که بهتره:D
justbluem
Thursday 12 March 2009, 08:28AM
با این اعتماد به نفس 100% کنکور قبولی:D
sarah
Thursday 12 March 2009, 08:50AM
همه همینو میگن.خدا کنه:D
Teshneh
Thursday 12 March 2009, 11:54AM
سلام
راستش مي خواستم طبق نظر شماها عمل كنيم ولي ديديم كه در اين جرم! باهاتون شريك نشيم بهتره.....يك درخواست ....تكليف اين تا پيك و مارو به عنوان درخواست كننده و مديريت به عنوان اجرا كننده مشخص كنين......اگر اين تا پيك خصوصيه و براي افراد خاصه اعلام كنين تا ترتيب اثري داده بشه.....در غير اينصورت اجازه بدين كه بقيه هم هر طور راحتن شركت كنن:) (دوباره ناچارا مورد انتخابي تون بايد در غير اينصورت باشه;) )
در اخر هم فكر كنم كه افراد احترامشون رو با احترام گذاشتن به ديگران نگه مي دارن و تا وقتي كه از طرفي بي احترامي صورت نگرفته دور از انصافه كه باهاش اينطور برخورد شه......مشكل ايشون فقط اينه كه بجه فرنگن;)
سلام علیکم جناب شادو
خب به این سوالها هم جواب بدین ممنون می شیم
اگر تکراری بود (که فکر می کنم اون سوالهای کلیشه ای و دارای جواب کوتاه) که ممنون می شم دوباره جواب بدین اگر احیانا جواب بلند بود که معذورید
جاتون خوبه؟گرم هست؟
مال کجایین(متولد کجا)
متولد چه ماهی؟
سنگ –کاغذ یا قیچی...چرا؟
خواب-خوراک-....کدوم رو بر دیگری ترجیح می دین؟به ترتيب اولويت(چرا نداره)
طبعتون چطوره؟زود از کوره در می رین یا خیلی صبور و ارومین؟
نظر اطرافیان در مورد خودتون....(هر چند تا خصلت اخلاقی –خوب یا بد همه رو بگین)
دیدتون به زندگی چه طوریه؟زندگی رو چطور تعریف می کنین چی یه اون براتنون مهم و مطرحه؟
به دخترا ؟ (همون موارد قبلی رو در موردش ذکر کنین)
به زن چطور؟
دنیا و اخرت و ابادی بین اینا چطوری رابطه بر قرار می کنین...هر چند تا معادله که می تونین درست کنین بگین
اگر یه روز یه گمجشکی رو در زمستون روی زمین پیدا کنین که زخمی شده چی کار می کنین؟بنده فرض رو بر این می گیرم که برش می دارین و بهش می رسین.... اگر کاری که ازتون بر می یومد رو کردین و دست اخر هم مرد و بر حسب تصادف دقیقا یک گنجشک دیگه رو با همون اوصاف و در همون جای قبلی پیدا کردین و صد در صد مطمئنین که می میره چی کارش می کنین؟این یکی رو هم باز برش می دارین و بهش می رسین؟ (در صورت مثبت و منفی بودن)...چرا؟
عشق(یا منطقی تر و درست تر بگیم ....دوست داشتن) قبل از ازدواج یا بعد از اون؟ کدوم مورد رو ترجیح می دین(مخیر نیستین که بگین دوتاش باید یکی رو انتخاب کنین) ...دلیلش رو هم بیارین که بهتره
در اخر هم گفته باشیم که حواستون باشه چون جواب ها بعدا علیه تون استفاده می شه.......(حالا ببینم شهامتتون چقدره؟)...جدای از شوخی در مورد دست کم یکیش همینطوره
چي عصبي تون مي كنه؟ عصباني شين چي كار مي كنين؟
این فعلا برای دست گرمی بود.....تا بعد
a_d
Thursday 12 March 2009, 02:08PM
[RIGHT]سلام
راستش مي خواستم طبق نظر شماها عمل كنيم ولي ديديم كه در اين جرم! باهاتون شريك نشيم بهتره.....يك درخواست ....تكليف اين تا پيك و مارو به عنوان درخواست كننده و مديريت به عنوان اجرا كننده مشخص كنين......اگر اين تا پيك خصوصيه و براي افراد خاصه اعلام كنين تا ترتيب اثري داده بشه.....در غير اينصورت اجازه بدين كه بقيه هم هر طور راحتن شركت كنن:) (دوباره ناچارا مورد انتخابي تون بايد در غير اينصورت باشه;) )
در اخر هم فكر كنم كه افراد احترامشون رو با احترام گذاشتن به ديگران نگه مي دارن و تا وقتي كه از طرفي بي احترامي صورت نگرفته دور از انصافه كه باهاش اينطور برخورد شه......مشكل ايشون فقط اينه كه بجه فرنگن;)
عد[/FONT]
سلام
فكر نميكنم به ايشون بي احترامي شده باشه
ايشون مدت زيادي رو صندلي بودن و سوالهاي زياديم ازشون پرسيده شد...وچون يه مدت رفتن نيومدن و وقتشون تموم شده بود سارا خانوم نشستن رو صندلي ..ولي ايشون اومدن و گفتن ميخوان دوباره بشينن و شروع كردن به جواب دادن به سوالايي كه از سارا خانوم شده بود.
به نظر من اگه به كسي بي احترامي شده باشه اون سارا خانومه نه علي شادو.
Mr.Dambalos
Thursday 12 March 2009, 03:38PM
اينجا خصوصيه واسه شما ،شما ميتونيد تشريف ببريد:p:D
علي شادو هم چون سيريش شده و به حق سارا كه رو صندلي نشسته احترام نميزاره با تيژ ژا از صندلي جداش كرديم:D
A+CH
Thursday 12 March 2009, 03:42PM
این کیه؟؟؟
حامده؟؟؟:D
Mr.Dambalos
Thursday 12 March 2009, 03:56PM
نميدونم اگه فهميدي به منم بگو اون يكي كيه؟:D
ali_shadow
Thursday 12 March 2009, 05:09PM
خوب به عرض شما برسانم من ریاضیدان نیستم اینو باید از منجم از پسر عمه هام بپرسی اینو جواب دادنی نیستیم :p:D
ali_shadow
Thursday 12 March 2009, 05:10PM
اراشمیدس جوابگو شماست به یونان زنگ بزن اون جواب سوالات علی را میده این تخصص نیست :D:smile55:
ali_shadow
Thursday 12 March 2009, 05:11PM
اون یکی روح دمیده شده من بود که شما ندیدید در خاک مقدس غلتیده شده :D
saeedtiger
Thursday 12 March 2009, 05:22PM
خدا به تو هم عقل میده
شاید تونستی حقدیگران رو پایمال نکنی
و نوبت رو رعایت کنی:D
ali_shadow
Thursday 12 March 2009, 05:27PM
نوبت تو کتاب هاست هرکس نوبت میخواد بره تو کتاب داستان ها تا چیزی بیاد دستش :D
خدا یک عقل گنده به تو بده یک پول یورو بمن :D:D
حق و حقات میخواد تو داشته باش نصف میکنی نصف مال من نصف مال نو :D:smile55:
saeedtiger
Thursday 12 March 2009, 09:22PM
اینجا هم فرقی با کتاب داستان نداره کتاب داستان داستانای مختلف داره اینجا هم آدمای مختلف:D
هر چند مخت گنجایش درک اینو نداره ولی امیدوارم درک کنی وقتی یکی رو صندلی نشسته احترامش رو نگه داری:D
Mr.Dambalos
Thursday 12 March 2009, 11:43PM
ببينم اون موقع كه التماس ميكردي كه نوبت بگيري مال كتابا نبود حالا كه سيريش شدي مال كتاباس؟:smile20:
a_d
Friday 13 March 2009, 12:17AM
خوب به عرض شما برسانم من ریاضیدان نیستم اینو باید از منجم از پسر عمه هام بپرسی اینو جواب دادنی نیستیم :p:D
اراشمیدس جوابگو شماست به یونان زنگ بزن اون جواب سوالات علی را میده این تخصص نیست
ببين علي جون نميتوني جواب بدي مارو الاف نكن :cool:
من كه بيكار نيستم ، خوب پاشو تا بعدي بيد جواب بده
آقا حامدنظارت كن ايشون دارن از جواب دادن به سوالاي من طفره (املاي طفره درسته ؟:D) ميره :smile27:
saeedtiger
Friday 13 March 2009, 09:04AM
آبجی سارا بیا دیگه:D
tirana
Friday 13 March 2009, 09:07AM
هندسه اقليدسي
هندسه نااقليدسي
هندسه كروي
5 نفر با علي شادو 6 نفر
7 نفر با علي شادو 8 نفر
9 نفر با علي شادو 10 نفر
:متعجب:
:D
علی جون یه دفعه می گفتی حدس گلادباخ رو هم ثابت می کرد که هم خیال همه رو راحت کنی و هم یه جایزه یه میلیون دلاری بگیره دیگه
:p
a_d
Friday 13 March 2009, 09:29AM
:متعجب:
:D
علی جون یه دفعه می گفتی حدس گلادباخ رو هم ثابت می کرد که هم خیال همه رو راحت کنی و هم یه جایزه یه میلیون دلاری بگیره دیگه
:p
فكر ميكني بتونه ؟
خب سوال بعدي
علي شادو نظرت راجع انگاره گلد باخ چيه ؟
ثابت كن يا مثال نقض بيار :D
Mr.Dambalos
Friday 13 March 2009, 01:46PM
علي شادو قبل از نشستن
:smile44:
بعد از نشستن
:smile26:
موقع سوال پرسيدن بچه ها
:smile11:
مقع بلند كردنش
:smile02:
موقع سوالاي علي
:smile08::smile08:
وقتي بلند ميشه(يا به عبارتي پرت ميشه بيرون)
:smile22:
اينم من
:smile21:
میرزا عبدالزکی
Friday 13 March 2009, 04:59PM
فكر ميكني بتونه ؟
خب سوال بعدي
علي شادو نظرت راجع انگاره گلد باخ چيه ؟
ثابت كن يا مثال نقض بيار :D
ببينم اين با تيم آلماني گلاد باخ نسبت نداره؟ :D;)
میرزا عبدالزکی
Friday 13 March 2009, 04:59PM
سلام جناب ارشيا
از ديدنتون خوشحاليم
میرزا عبدالزکی
Friday 13 March 2009, 05:02PM
علي آقا زمانت تموم شد. اگه بچه خوبي باشي سري بعد (200 300 سال ديگه:D) هم نوبتت ميشه.
به خدا زشته. سارا خانم رسماًرو صندلي نشستن بعد شما يه دفعه مياي و اينجور مي كني. خودتو بزار جا سارا خانم. اگه يكي ميومد اينكار رو مي كرد،ناراحت نمي شدي؟
zbjr
Friday 13 March 2009, 05:29PM
علي شادو من همين الان با پسر خالم يعني رئيس باشگاه صحبت كردم گفت اگه يه دفعه ديگه اين جا پست بزني
تا بعد عيد محدودت ميكنن(اين و خيلي جدي گفت كه بهت بگم):D:D:D
ali_shadow
Friday 13 March 2009, 05:32PM
نه زهرا این ها همش شایعات زرد هست :D:D
آها یعنی مهرداد و پسر خالت دوست بوده شده پسر خاله از جنس شما :D:D
نه مهرداد منو دوست داره اجازه همچین کاری نمیکند میگی نه امتحان کن :p
ali_shadow
Friday 13 March 2009, 05:34PM
نه من اول نشسته بودم میرزا هرگونه کسی جای من بشنید یعنی ظلم و استکبار جهانی نامیده میشود
مهسا جاشو داده بمن حالا چطور کسی بخودشان اجازه میدهند جای من بشننند رسم دوستی این هست
میرزا عبدالزکی
Friday 13 March 2009, 05:35PM
نه من اول نشسته بودم میرزا هرگونه کسی جای من بشنید یعنی ظلم و استکبار جهانی نامیده میشود
مهسا جاشو داده بمن حالا چطور کسی بخودشان اجازه میدهند جای من بشننند رسم دوستی این هست
خوب اينم هست ولي...
نمي دونم والله.
zbjr
Friday 13 March 2009, 05:36PM
جناب علي شادو حد خودتو رعايت كن
اين همه ادم هر كي با مهربوني بهت گفت پاشو
ولي شما معذرت ميخواما هي پر رو بازي در مياريد
ديگه اين جا پست نزنيد مگه اين كه بخواهيد از كسي سوال كنيد
شرمنده با صراحت عرض ميكنم خدمتتون: ديگه كسي دلش نميخواد از شما سوال بكنه
ali_shadow
Friday 13 March 2009, 05:46PM
خوب کسی هم نپرسد برام مهم نیست بهتون بر نخورد زهرا خانم
از خودم سوال میپرسم تا زمانی که خسته شدم و مستعر بودم که از صندلی پا بشم
میدونم درد شما چی هست این هست که سوال را با صراحت تمام بپرسید شما سارا از من بهتر میپسندید جواب محبت را با حرفهای نیش دار باز میکنید
ali_shadow
Friday 13 March 2009, 05:48PM
حد کسی باید رعایت کنند و مراعات دوستی های همدیگر را بکنند حق تقدم دیگران را رعایت کنند
و منصفانه برخورد کنند خصوصیات اخلاق زشت و زننده نداشته باشند
ali_shadow
Friday 13 March 2009, 05:50PM
مهسا خودش خسته شده بود رسما از صندلی پا شد و جاشو به کسی دیگه داد ولی در زمان من حکومت سر رسید که بنده در زمان اندک و کوتاه مدت در صندلی بشینم بعد از غیبت موجه طولانی که کم پیدا بودم از ایشان تقاضای دعوت کنید بجای من بنشینند این رسم دوستی هست من این رسم دوستی را قبول ندارم
a_d
Friday 13 March 2009, 11:11PM
خب علي يه تاپيك خودش بزنه از خودش سوال كنه و جواب بده
در ضمن سوالاي منو نتونست جواب بده پس سوخت ،آش ماش شوكولي علي شادو كنار باش :D
سارا خانوم بيا جلو :D
Mr.Dambalos
Friday 13 March 2009, 11:17PM
اينجا از يه تاپيك جذاب و به درد بخور شده محلي براي جبران كمبود محبت اين بچه چقدر بچه بازي يه ذره بزرگ شو:mad:
SART
Friday 13 March 2009, 11:28PM
به جان خودم من یکی کلا قصد سوال کردن از هیچ عزیزی رو تو این تاپیک نداشتم
چون کمتر میام نت و اکثر سوالایی که تو ذهنم هست رو دیگر دوستان زحمتشو میکشن :D و کمتر کار من اینه که یه تشکر خشک و خالی بزنم براشون :)
ولییییییییییییییییییییییییییی
خداییییییییییییییییییییییییییش این دیگه نوبرررررررررره والا
آخه بنده خدا وقتی میبینی هی دارن سر کارت میذارن واسه چی خودتو الاف کردی برادر من
جون من تو یه دونه از پستات بیار که برات تشکر زده باشن .......... :smile09:
آخه حدی داره دیگه
واقعا متاسفم چرا که .........
وقتی آدم احترام و حد حدود خودشو رعایت نمیکنه نباید انتظار داشته باشه که دیگران احترامشو نگه دارن :smile27:
Mr.Dambalos
Friday 13 March 2009, 11:32PM
آخ گل گفتي؟
Mr.Dambalos
Monday 16 March 2009, 11:24PM
بيا علي ديدم بي صندلي شدي دپرس شدي گفتم يه صندلي واست بخرم بيا بشين از خودت سوال كن اگرم سوال بود ازت پرسيده ميشه:D
ali_shadow
Tuesday 17 March 2009, 12:42AM
چه عجب یک فکری بحال من کردی ای خدا من چی میبنم:D:D
میرزا عبدالزکی
Tuesday 17 March 2009, 11:25AM
خوب علي آقا از اول شروع مي كنيم.
چرا دوست داشتي رو صندلي بشيني؟
غيبت طولاني كه داشتي برا چي بود؟
دوست داري در انتخابات به كي رأي بدي؟
ساز دهنی
Tuesday 17 March 2009, 11:55AM
با سلام:smile07:
- فقر و ثروت ،تعريفشون؟
- پول داشته باشي حج ميري؟
- بهترين آموزگار دوران تحصيلت كه الهي قربونش بري؟
- آلمان ، تركيه ، سنگاپور؟
- ميتوني رئيس جمهور بشي؟
- تا حالا شده از نگراني خوابت نبره ؟
- تا حالا شده به يكي كمك كني كسي نفهمه ؟
- اهداي عضو ؟
- نام كامل رونالدوي برزيلي ؟
- چرا اينقد منو ميدوستي ؟:D
- قليون ميكشي؟و چه طعمي؟
- آخر سرم ازم تشكر كن :D
ali_shadow
Tuesday 17 March 2009, 03:19PM
خوب علي آقا از اول شروع مي كنيم.
چرا دوست داشتي رو صندلي بشيني؟
راستش میرزا جان این سوال کسی ازم پرسیده در بخش صندلی داغ که من نشسته بودم من جواب دادم به اون بخش مراجعه شود
غيبت طولاني كه داشتي برا چي بود؟
اسم یوزرنیم و پسورد را وارد کرده بودم به من پیام خوشامدگویی ابلاغ شد ولی اسم من محک نزده بود و بی اسم بود فقط بعنوان مهمان وارد میشدم
دوست داري در انتخابات به كي رأي بدي؟
خاتمی هم خودش خوشگله و هم دوست داشتنی اگر خاتمی نباشه از مجبوری به موسوی موسی هم چه صیغیه ای شده :D:D
ali_shadow
Tuesday 17 March 2009, 03:31PM
با سلام:smile07:
- فقر و ثروت ،تعريفشون؟
فقر به کسی میگن که پول و مایحتاج به درآمد و مسکن و پوشاک و بدهی های صاحب خانه و طلاق و عربده کشی داشته باشه میگویند اینم از تعریف من من اینطور توصیف میکنم :D:D
ثرو.ت داشته باش خوشبخت و سعادتمند بشی لازم نیست گدا بازی در بیاری پول بهت رسیده فقط نباید ارث و میراث پدریت بهت برسه وگرنه کارت تمومه:D:smile21:
- پول داشته باشي حج ميري؟
چرا نه همه از خداشون هست من هم از اون قبیله ها هستم :D:D
- بهترين آموزگار دوران تحصيلت كه الهي قربونش بري؟
اسم معلم های مدرسه امون یادم نیست ولی اسم معلم خارجی ام قربونش میرم mrs tie بود فقط شوهر کم داره :D
- آلمان ، تركيه ، سنگاپور؟
آلمان فرانکفورت و کلن دوست دارم
- ميتوني رئيس جمهور بشي؟
باید شروط های رییس جهوری را بپذیرم و از عهده من خارج نباشد چرا که نه
- تا حالا شده از نگراني خوابت نبره ؟
بستگی به جنس نگرانی داره هرچی نگرانی عمیق باشه توش غرق میشم هرچی کوتاه باشه تموم میشه و از خیرش میگذرم:D:D
- تا حالا شده به يكي كمك كني كسي نفهمه ؟
نه پیش نیامده اگر بشه اینکارو میکنم
- اهداي عضو ؟
اهدای عضو اعضای بدن
- نام كامل رونالدوي برزيلي ؟
آسيس دوموريرا
- چرا اينقد منو ميدوستي ؟:D
دوست داشتن به قلبشان هست نه به ماچ و موچ کردن :D:D
- قليون ميكشي؟و چه طعمي؟
دوبار کشیدم ولی خوشم نمیاد نه از بوی تندش نه از طعمش اگر توت فرنگی باشه میکشم:D
- آخر سرم ازم تشكر كن :D
tashakor ederim
ali_shadow
Tuesday 17 March 2009, 04:11PM
سوال دیگه نیست مردیم از بی سوالی
آردارا
Tuesday 17 March 2009, 04:49PM
رنگ زندگي؟؟؟
رنگ عشق؟؟؟
چه ماشيني داري؟؟؟
سرعت 200 كيلومتر تو اتوبان؟؟؟
درس مورد علاقه؟؟؟
بهترين خاطره تو دانشگاه؟؟؟
فكر ميكني آرا اسم اصليمه؟؟؟
كفش استوك دار؟؟؟
آپارتمان يا ويلايي؟؟؟
اصفهان..شيراز..اهواز..تبريز؟؟؟
چه نوع موسيقي دوست داري؟؟؟
چرا شادوو؟؟؟
قشنگترين اسمي كه شنيدي؟؟؟
نماز ميخوني؟؟؟
دوست داشتي بازيگر باشي؟؟؟
كاپوچينو يا چاي يا آب پرتغال؟؟؟
ali_shadow
Wednesday 18 March 2009, 12:39AM
رنگ زندگي؟؟؟
رنگ عشق؟؟؟
قرمز فقط نباید عشق را بلا سرش آورد عشق حد و مرز ندارد عشق بایدجاویدان باشد
چه ماشيني داري؟؟؟
ماشین ندارم ماشین پدرم avante هست
سرعت 200 كيلومتر تو اتوبان؟؟؟
اینو باید چکار کنم حساب کنم من حساب و کتاب دستم نیست :D
درس مورد علاقه؟؟؟
جغرافی و انگلیسی و آی تی
بهترين خاطره تو دانشگاه؟؟؟
ندارم یعنی بهش نرسیدم اون بیاد طرفم خاطره تا براتون بگم من بی خاطره میشم اگر خاطره نداشته باشم :D:D
فكر ميكني آرا اسم اصليمه؟؟؟
فکر نکنم ممکنه هم باشه اگر باشه هم خوبه اگر نباشه هر اسمی که مادرت برات انتخاب کرده شیرین هست
كفش استوك دار؟؟؟
یکبار پوشیدم ولی الان ازش بی خبرم گم و گور شده :D:smile55:
آپارتمان يا ويلايي؟؟؟
خونه مسکونی نه ویلایی نه آپارتمانی
اصفهان..شيراز..اهواز..تبريز؟؟؟
شیراز بعد اصفهان بقیه اش هم خام شده است باید ریخت دور :D:D
چه نوع موسيقي دوست داري؟؟؟
همه جور موسیقی گوش میکنم از سنتی بگیر برو بالا
چرا شادوو؟؟؟
چون عاشق سایه هستم سایه نباشه ما نیستیم تابحال دیدی سایه ات دنبالت نکنه نشده واسه من پیش اومده سایه منو با خودش اینور و اونور میبره و میچرخونه عاشق سیه چشمان سایه ام چون یک مخت مشکی هست :D:D
قشنگترين اسمي كه شنيدي؟؟؟
نسترن و یاسمن و هیتلر:D و پونه و شیرین و رعنا و ستاره و تمام اسماء های که در زمین و آسمان پیدا میشه
نماز ميخوني؟؟؟
کم و بیش اگر لازم بشه میخونم
دوست داشتي بازيگر باشي؟؟؟
آره خیلی سوال بجایی کردی ارزو دارم برم پیش سیاوش خیرابی مثل دخترایی که واسش له له میزنند :D:D:smile21:
كاپوچينو يا چاي يا آب پرتغال؟؟؟
اب پرتقال
ساز دهنی
Wednesday 18 March 2009, 08:03AM
سلامي دوباره .:: قسمت دوم سوالات ::. در پشت برگه :D
1- بزرگترين آرزوهاي دوران كودكيت ؟
2- خطرناكترين خشم طبيعت ؟
3- انسان ؟
4- جهان بيني ؟
5- روابط ايران و امريكا؟
6- تعريف شخصيت ؟
7- تعريف هويت ؟
8- دنياي رويايي ؟
9- يه حس قشنگ ؟
10- فرار مغزها ؟
11- همايشهاي ايراني؟
12- جلسات مجلس ؟
13- صيغه ؟
14- پول نياز داشته باشي هركاري ميكني؟
15- خرافات ؟
16- غارغار كلاغها ؟
17- آزادي بيان ؟
18- سينماي ايران ؟
19- ترس ؟
20- من؟
ali_shadow
Wednesday 18 March 2009, 05:13PM
سلامي دوباره .:: قسمت دوم سوالات ::. در پشت برگه :D
1- بزرگترين آرزوهاي دوران كودكيت ؟
پدر پسر باغ مظفر بشم چون حکمت ادبی داشت :D:D بما درس علم و تکبرکردن و اندیشه معنوی یاد داد :D:D:smile55: بیرون از شوخی دوست داشتم پلیس همیار و هم خون مردم بشم نه گشت ارشاد و نیروی انتظامی خون فشان کردن مردم :D
2- خطرناكترين خشم طبيعت ؟
خشم خدا
3- انسان ؟
ادم و حوا حواریون بهشت ولی از زمین به این بزرگی رانده شدن:D
4- جهان بيني ؟
من جهان شناسی مطالعه نفرمودم چه برسد به جهان دیدن و گسترش علم جهان و اموات و اصوات :D
5- روابط ايران و امريكا؟
بیاد پرده سیاه کشیده شود و بجاش پرده صلح و وفاداری و احترام و تقابل به یکدیگر و سازش با فرهنگ و ادیان و رسم و رسوم
6- تعريف شخصيت ؟
کسی که منش و کردار و رفتار خوبی در پیش داشته باشد شخصیت هم بخودی خود ظاهر میشود
7- تعريف هويت ؟
بنی آدم اعضای یکدیگرند هویت ما به خاک و عرف ماست به کشورمون
8- دنياي رويايي ؟
دنیای که با تخیلات و ازخودساختگی باشد دنیای رویایی نامیده میشود مثل دنیای انیمیشن ها
9- يه حس قشنگ ؟
دوست داشتن و علاقه و ایجاد محبت و خوش قلب و هم نفس هم بودن
10- فرار مغزها ؟
یعنی نادانی کسی که علم نداشته باشد و از علم فرار کند فرار مغز دارد مغزش ناهنجار شده :D
11- همايشهاي ايراني؟
تبادل اطلاعات در زمینه های مختلف
12- جلسات مجلس ؟
تصویب حکم و ایجاد قانون و لایحه های مجلس و تبصره های که در بندهای قانون اساسی ذکر شده است
13- صيغه ؟
احکام شرعی که در فرهنگ ما به وجود آمده است
14- پول نياز داشته باشي هركاري ميكني؟
چی باشه پول داشته باشیم شرافت مردمو بین من و تو تقسیم می کنیم :D:D او پول بیار من شرفمو از جون مردم میگیرم اینو واسه مردم بیرون از باشگاه گفتم نه درون باشگاه:D:D:smile21:
15- خرافات ؟
افسانه و توهم
16- غارغار كلاغها ؟
سروصدای دهنشون :D:D دهنشون باید با ادامس خوراند تا غرغر نکنند و نق نزنند مثل بق بقو حرف میزنند :D
17- آزادي بيان ؟
آزادی بیان کردن مهم نیست شعار نباید داد باید به وعده هامون عمل کرد
18- سينماي ايران ؟
خوبه بیشتسر باید رسانه سازی کنند فیلم های بی محتوا و با درجه پایین نسازند
19- ترس ؟
ذاتی و فطری هست ترس باید آموخت
20- من؟
پسر گل و دوست داشتنی هستی
Mr.Dambalos
Wednesday 18 March 2009, 09:37PM
عمو جون ميخواي هميار پليس بشي كلاس چندمي؟:D
نگارینا
Wednesday 18 March 2009, 09:43PM
عموووووووووووووووو منم میخوام:D
تو مهدکودک به من کارت نرسید:(:D
Mr.Dambalos
Thursday 19 March 2009, 11:56AM
آب نبات كه بهت رسيد برو با اون خوش باش:D
ali_shadow
Thursday 19 March 2009, 03:28PM
آب نبات هم نمیدن قند لبات را چرا میدن میگن مجانی هست :D:smile55:
پلیس نشی میخوای چکاره بشم داداش حامدم
ali_shadow
Monday 23 March 2009, 12:54PM
میگم باید کم کم دارو دسته های باشگاهیموجمع کنم چون بی وساطت بی سوالی پی بردیم
erika
Tuesday 24 March 2009, 06:03PM
میشه بیوگرافیتو بگی
ali_shadow
Tuesday 24 March 2009, 06:11PM
من علی 21 سالمه از مشهد عاشق تهران و خیاباناش و دخترای تهرانی هستم دلم پر زده واسه تهران خیلی دلم هوای تهران کرده اصلا میمیرم برای تهران :smile06:
من به پدرم گفتم منتقل بشیم تهران ولی پدرم میگه بخاطر شرایط کاری نمیشه امکانپذیر نیست من هم تسلیم شدم به امید خدا اگر خواهرم بیاد تهران من میام
erika
Tuesday 24 March 2009, 06:23PM
امیدوارم زودتر بیای تهران
تهرانم دلش برات تنگیده
مخصوصا و دخترای تهرانی ;)
ali_shadow
Tuesday 24 March 2009, 06:32PM
عروسیم خواهرم تو تهران هست دامادمون تهرانیه
قرار بود تو عروسش خوانندگان تهرانی از قبیل ساسی مانکی یعنی ساسی مانکن خودمون را دعوت کنه علیشمس هم باید بیاد:D
erika
Tuesday 24 March 2009, 06:40PM
باشه
erika
Tuesday 24 March 2009, 06:41PM
همون سوالایی که از من من کردی خودتم اگه میشه جواب بده
ali_shadow
Tuesday 24 March 2009, 06:53PM
کاش من مستربین میشدم میتونستم شما را به خنده بیاندازم
الان باید برم میام سوالاتی که ازت کردم جوابشو میدم
erika
Tuesday 24 March 2009, 06:58PM
من همینطوری دوست دارم:)
ali_shadow
Tuesday 24 March 2009, 07:00PM
ممنون اریکا جانم من دیگه باید برم آلبوم نوید و امید و رضا صادقی جدید اومده میرم اون ها را از اینترنت دریافت کنم تو را بخدا میسپارمت دوستت دارم موظاب خودت باش به امید دیدار فعلا
erika
Wednesday 25 March 2009, 12:45AM
سلام
من دوباره اومدم. به هر کدوم از سوالام که دوست داشتی جواب بده:)
راستی عروسی خواهرتم مبارک
نام و نام خانوادگی؟
بچه ی چندم؟
چند تا بچه اید؟
خواهر بیشتر دوست داری یا برادر؟چرا؟
مامانتو بیشتر میدوستی یا باباتو؟
مامان . بابات چه کارن؟
چه گلی رو بیشتر دوست داری؟
تو باشگاه بیشتر از همه از کی خوشت میاد؟
تو باشگاه از کی خوشت نمیاد؟
سقف ارزو هات کجاست؟
چه شخصیتی رو دوست داری؟
منو چقدر میدوستی؟
به نظرت چه اسمی به من میاد؟
شخصیت من چطوریه؟
کدوم شهر رو خیلی دوس داری؟ تهران;)
دوست داری منو ببینی؟
از کجای تهران بیشتر خوشت میاد؟
استقلالی هستی یا پرسپولیسی؟
چه رنگییو بیشتر از همه دوست داری؟
چه ماشینی رو بیشتر از همه دوست داری؟
کدوم دوستتو بیشتر از همه دوست داری؟؟
ali_shadow
Wednesday 25 March 2009, 07:32PM
سلام
من دوباره اومدم. به هر کدوم از سوالام که دوست داشتی جواب بده:)
راستی عروسی خواهرتم مبارک
نام و نام خانوادگی؟
علی غفوری
بچه ی چندم؟
وسطی هستم اول میشدم زودتر زن میگرفتم :D:D
چند تا بچه اید؟
یک خواهر یک برادر
خواهر بیشتر دوست داری یا برادر؟چرا؟
هردو - برای حرفهای عاشقانه از خواهرم کمک میگیرم برای حرفهای پسرونه و ورزشی از داداشم اینم از حکایت خواهر و برادری داشتن :D:D:smile40:
مامانتو بیشتر میدوستی یا باباتو؟
مامانمو بیشتر
مامان . بابات چه کارن؟
فرهنگی میخوند بازنشسته شده پدرم پروفسور هست استاد دانشگاه
چه گلی رو بیشتر دوست داری؟
مریم و نسترن و یاسمن و لاله و رز و اقاقیا و میمون:D و بنفشه و قاصدک و نیلوفر
تو باشگاه بیشتر از همه از کی خوشت میاد؟
راستش از شما و یک دوست دیگه دارم قبل از شما باهاش آشنا شدم اسمش sara sara sara هست هردو شما برای من عزیز هستین من مدیون شماها میباشم :smile06:
تو باشگاه از کی خوشت نمیاد؟
واسم پیش نیامده از کسی خوشم نیاد
سقف ارزو هات کجاست؟
تو مغزم پنهان کاری شده اجازه فاش دادن و افشا شدن به من نمیدهد پس اجازه دسترسی به رسیدن آرزوها نداریم :D:D
چه شخصیتی رو دوست داری؟
شصخیت کارتونی از قبیل سیندرلا و زن رابین هود و زیبای خفته و سفید برفی
منو چقدر میدوستی؟
هرچقدر که فکرشو بکنی تا بی نهایت دوستت دارم از کرانه آسمان تا جهان اخرت
به نظرت چه اسمی به من میاد؟
اسم مهتاب زیباترین اسمی هست که مادرت واست انتخاب کرده
شخصیت من چطوریه؟
خوش برخورد و مهربان و ناز و خوشگل و فرشته الهی من و دوست داشتنی
کدوم شهر رو خیلی دوس داری؟ تهران;)
تهران بعد مشهد بعدش شیراز و اصفهان و کیش بقیه شهرهاش هم لهجه هاشون مثل نمک میماند بهتر هست نگیم :D:D
دوست داری منو ببینی؟
اگر شما بخوای چرا که نه این سوال سیاسی نبود
از کجای تهران بیشتر خوشت میاد؟
پارک لاله و باغ وحش کرج و شمیرانات و ولیعصر و تجریش و پونک و تهرانپارس
استقلالی هستی یا پرسپولیسی؟
پرسپولیسی استقلالی بره زیر آب از دستش راحت بشیم :smile34::D:D
چه رنگییو بیشتر از همه دوست داری؟
قرمز و ابی آسمانی و رنگهای شاد
چه ماشینی رو بیشتر از همه دوست داری؟
بی ام و - سمند و آوانته و فراری و سورن و پژو پرشیاو دوو سيلو
کدوم دوستتو بیشتر از همه دوست داری؟؟
اریکا و سارا هردو را دوست دارم :smile06:
erika
Wednesday 25 March 2009, 07:36PM
مرسی
از جوابهات
منم دوست دارم
erika
Wednesday 25 March 2009, 07:39PM
متولد چه ماهی هستی؟
چه ماهی رو بیشتر از همه میدوستی؟
منيژه
Wednesday 25 March 2009, 07:39PM
شادو فاميليته؟؟؟:smile09:
erika
Wednesday 25 March 2009, 07:41PM
نه
فامیلیش غفوریه
ali_shadow
Wednesday 25 March 2009, 10:44PM
متولد چه ماهی هستی؟
بهمن در شناسنامه فروردین بخاطر عقب انداختن مسئله سربازی من از سربازی معاف شدم خدا را شاکرم :smile06:
چه ماهی رو بیشتر از همه میدوستی؟
فروردین و بهمن و اسفند و تیر
Mr.Dambalos
Wednesday 25 March 2009, 11:28PM
معافیتت به خاطر کارت قرمز نبود:D
ali_shadow
Wednesday 25 March 2009, 11:31PM
یک راز هست نمیشه عنوان کرد بین من و خداست
erika
Thursday 26 March 2009, 01:18PM
بقیه ی سوالا;)
دوست داری چی بهت کادو بدن؟
چقدر خودتو دوست داری؟
بهترین تولد کی بود؟
بهترین خوابی که دیدی؟
بدترین خوابی که دیدی؟
یه لحطه ی تلخ؟
یه لحظه ی شیرین؟
وقتی که دلتنگ میشی چه کار میکنی؟
یاد موندنی ترین شب یا روز زندگیت؟
چی عصبیت میکنه؟
بهترین دوستت؟
عشق رو تعریف کن؟
یه جمله ی عاشقانه بگو؟
منطقی هستی یا احساساتی؟
رستوران سنتی رو ترجبح میدی یا مدرن؟
دوست داری به کجا های دنیا سفر کنی؟
ali_shadow
Friday 27 March 2009, 07:40PM
بقیه ی سوالا;)
دوست داری چی بهت کادو بدن؟
perfumm , هواپیمای کنترل دار که مثل ملخ حرکت کند و باعث مزاحم اصعاب مردم نشود چون بعضی مردم اعصابشان ریخته هست:D:D:smile55:
سی دی و لباسهای با نقش و نگار و مارکدار باید خارجکی باشید ایرانیش زود کهنه میشه باید ریخت دور :D و بوسه هم دوست دارم مامان ماچ آبدار میدی :smile05::D و شاخ گل رز هم خیلی دوست دارم دوست دارم برم تو نقش های هندی بالییود مثل آیشواریا :D:smile21:
چقدر خودتو دوست داری؟
به اندازه بد انگشیتم خودمو دوست دارم به اندازه تار موهام و طلای دست هام خودمو میدوستم :smile21::D:smile55:
بهترین تولد کی بود؟
چندین سال قبل ما قبل تولد
بهترین خوابی که دیدی؟
پرواز کردن در هوا :D
و ماچ یک دختر تو صورتم :D:D راست میگم به مرگ داداش گوگوش :smile55:
بدترین خوابی که دیدی؟
کابوس و نیش زدن زنبور و جمع شدن حشرات موذی
یه لحطه ی تلخ؟
فراموشی و خاموش گشتن و بهانه جویی و از دست رفتگان
یه لحظه ی شیرین؟
بیاد ماندن و یاد سپردن و عشق ورزیدن و شیفته هم شدن و بخون هم خوردن اینقدرا زیاد شده که تا بگم شب 2010 میلادی سر میرسد :D:D
وقتی که دلتنگ میشی چه کار میکنی؟
خدا خدا میکنم تا بدستش بیارم یعنی بهش برسم اگر نبینم دیوونه میشم مثل مرغ سر کنده میشم:D:D
یاد موندنی ترین شب یا روز زندگیت؟
رمضان و یا نوروز دور هم جمع بودیم الان خواهرم پیشم نیست دلم واسش تنگ شده کم کم به عروسی خواهرم نزدیک میشم:smile34::(:smile22:
چی عصبیت میکنه؟
بی وفایی و فرار کردن و فروپاشی و بهم ریختگی نظم دوستی و خیانتکاری و دروغ
بهترین دوستت؟
من تو دوران مدرسه دوست صمیمی نداشتم همیشه تنها بودم دلم هوای دوست کرده با دوست برم گردش و تفریح کنیم و شاد باشیم
عشق رو تعریف کن؟
ابراز تمایل به خواستن و ابراز علاقه کردن و متصل بودن بهم عشق مثل یک کبوتر عاشق میشود که بهم عشق میورزد و قلبشان واسه هم میزند
یه جمله ی عاشقانه بگو؟
دوستت دارم شما در قلب منی جمله عاشقانه امو باید تو دفتر خاطراتم بنویسم تا عشق جاودانه بماند:D:D
منطقی هستی یا احساساتی؟
هردو بیشتر احساساتی اگر بد نباشد
رستوران سنتی رو ترجبح میدی یا مدرن؟
مدرن رستورانی که غذاش لذیذ باشد و بشه رمانتیک خورد :D
دوست داری به کجا های دنیا سفر کنی؟
استرالیا که من برزگ شدخه اونجا اگر خدا بطلبد دوباره استرالیا شاید هم کانادا و آمریکا
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.