نمايش نسخه نهائي : چهار پایه ی شبنم
shabnam_lor
Wednesday 25 March 2009, 09:22PM
با دروود
منهم دلم میخواست یه صندلی بزارم اما از تخلیه اطلاعاتی متنفرم. آخه ما ساکنان خارج از کشور از رو نمائی میترسیم. دلهره داریم که تو فرودگاه یخه مونو بگیرند که چرا بالا چشمت ابروست . وتا بیائی ثابت کنی که از اول بوده . پوسیده میشی. لطفا اگر به بعضی سوالها جواب ندادم ببخشید. رو چهارپایه نشستن هم سخته. بنابراین فقط ده سوال به هر دوست جواب میدم. فقط ده سوال .
قربون همگی
a_d
Wednesday 25 March 2009, 10:37PM
سلام
من ميخوام به عنوان اولين نفر ازتون سوال بپرسم
1. چرا فكر كردين ممكنه جواب دادن براتون مشكل ايجاد كنه ؟ با اين وجود من كه هم عكسمو گذاشتم هم خيليا فاميل و دانشگاهمون ميدونن تو باشگاه هم طرزو فكر و مخالفتام وانتقاداتم مشخصه پس وا ويلا :D
2.چند ساله از ايران دور هستيد ؟
3. جايي (فكر كنم تو نمايتون ) خوندم كه اعتقاد دارين حقوق لرها در ايران تا حدي رعايت نميشه علتي هم براي اين حرفتون دارين ؟
4. من ميخوام زبون فرانسه رو ياد بگيرم فكر ميكنين تو يك سال ميتونم ؟
5. چند تا بچه دارين ؟آيا بچه هاتون فارسي رو هم خوب بلدن حرف بزنن ؟
6. علت گرايشتون به جناح اصلاح طلب
7. نظرتون راجع حجاب؟ و ريشه نابساماني موجود در ايران در مساله حجاب رو چي ميدونين؟
8.آيا فرانسه حقيقتا مهد آزادي و دمكراسي هست ؟
9.رابطه دين و نقش اون در زندگي مردم ؟
10 . نظرتون راجع كلمات يا اسامي زير
حضرت فاطمه الزهرا(س)
امام رضا (ع)
زيارت عاشورا
a_d
صبح
مهرداد123
باشگاه جوانان ايراني
باراك اوباما
فكر كنم 10 تا شد
پيشاپيش ممنون از جواباتون :smile07:
ali_shadow
Wednesday 25 March 2009, 10:40PM
نام و نام خانوادگی ؟
چی شد رفتی فرانسه ؟ فرانسوی مسلطی //؟ اقامت اون کشور را گرفتی ؟
من دختر خالم اسمش شبنم هست ؟ چه رشته ای میخونی ؟
ایران را بیشتر دوست داری و یا فرانسه ؟
فامیل داری که اسمشون علی باشه ؟ کیا هستن ؟
این سوالات را داشته باش تا بعد
میرزا عبدالزکی
Wednesday 25 March 2009, 10:43PM
يعني فقط به 10 تا سوال جواب مي دين؟؟؟؟؟
Mr.Dambalos
Wednesday 25 March 2009, 10:57PM
نام و نام خانوادگی ؟
چی شد رفتی فرانسه ؟ فرانسوی مسلطی //؟ اقامت اون کشور را گرفتی ؟
من دختر خالم اسمش شبنم هست ؟ چه رشته ای میخونی ؟
ایران را بیشتر دوست داری و یا فرانسه ؟
فامیل داری که اسمشون علی باشه ؟ کیا هستن ؟
علی واقعا فکر میکنی اینا سواله؟:smile09:
البته بگم سوالای سبز رنگنت از همه ی سوالایی که تابحال پرسیدی بهتره:D
Mr.Dambalos
Wednesday 25 March 2009, 11:02PM
چند سوال از من البته چون شما سبک جواب دادنتون فرق میکنه منم سبک سوال پرسیدنو تغییر میدم شوالا رو در هم ادغام میکنم:D
1-چطوری با این باشگاه آشنا شدید و ماندگار شدید و چرا فقط تو اخبار و سیاست پست میزنید؟
2-آیا موقعیت اینکه برگردید ایران رو دارید یا نه و آیا علاقه ای به برگشت دارید؟
3-میزان تحصیلات و شغلتون رو لطف میکنید؟
4-نسبت به محیط باشگاه و اعضا اون مخصوصا تالار سیاست چیه
بقیه ی سوالا رو هم زاپاس نگه میدارم اگه سوالی واسم پیش اومد نگی کوپنت تموم شده:D
ali_shadow
Wednesday 25 March 2009, 11:09PM
داداشی هم میشه گفت سوال و هم میشه تکه کلام مذکور شده :D:D
shabnam_lor
Wednesday 25 March 2009, 11:47PM
سلام
من ميخوام به عنوان اولين نفر ازتون سوال بپرسم
1. چرا فكر كردين ممكنه جواب دادن براتون مشكل ايجاد كنه ؟ با اين وجود من كه هم عكسمو گذاشتم هم خيليا فاميل و دانشگاهمون ميدونن تو باشگاه هم طرزو فكر و مخالفتام وانتقاداتم مشخصه پس وا ويلا :D ( دوستانی داشتم که هنگام ورود به ایران براشون مزاحمت ایجاد شد )
2.چند ساله از ايران دور هستيد ؟( 28 ساله از سن 11 سالگی اومدم اینجا)
3. جايي (فكر كنم تو نمايتون ) خوندم كه اعتقاد دارين حقوق لرها در ايران تا حدي رعايت نميشه علتي هم براي اين حرفتون دارين ؟( من هر سال میام ایران وضع هم عشایر ما تغییر چندانی نکرده)
4. من ميخوام زبون فرانسه رو ياد بگيرم فكر ميكنين تو يك سال ميتونم ؟( نه یک سال کافی نیست فرانسه زبان نسبتا مشکلیه مگر اینکه در محیط باشید و مجبور مثل دانشجویانی که از ایران میان)
5. چند تا بچه دارين ؟آيا بچه هاتون فارسي رو هم خوب بلدن حرف بزنن ؟ ( دوتا شبریز و هاله . البته هر دو به فارسی مسلط هستند.زبان مادری یعنی همین)
6. علت گرايشتون به جناح اصلاح طلب ( فکر کنم اصلاحات مارا به دموکراسی برسونه که ایده آل منه. از افراطی ها و تند رو ها میترسم)
7. نظرتون راجع حجاب؟ و ريشه نابساماني موجود در ايران در مساله حجاب رو چي ميدونين؟ (حجاب باید آزاد باشه. سالهای اول منهم اینجا با حجاب بودم تا سن 15 سالگی. بعد یواش یواش عادت کردم و ازم چیزی کم نشد. آزادی محترم تره تا حجاب که دلیلی هم برای آن نمیبینم. )
8.آيا فرانسه حقيقتا مهد آزادي و دمكراسي هست ؟ ( آزادی فوق العاده اینجا هست. ولی تجاوز به حقوق دیگرام هم شدیدا محکوم است)
9.رابطه دين و نقش اون در زندگي مردم ؟ ( دین برای اعتلای روح و نفس انسان است و راه و روشی برای زندگی . اجباری نباید باشد وگرنه مثل طالبان منفور خواهیم بود. بهر حال با عرض معذرت دین برای آخرت مهم است در دنیا فقط راهگشاست )
10 . نظرتون راجع كلمات يا اسامي زير
حضرت فاطمه الزهرا(س). سیده نساء العالمین الگوی همه ی زنان با ایمان.
امام رضا (ع)( هر وقت آرزوی ایران میکنم از آن حضرت میخواهم مرا بطلبد . رد خور نداره. ضامن امنیت ایران)
زيارت عاشورا( صداقت قول شیعیان و شافع روز جزا . از خواندنش سیر نمیشم. )
a_d ( جوانی همنام علی . خوشرو )
صبح ( افراطی و دگماتیک منظورم کاربره وگرنه هنگام نماز )
مهرداد123( یکی از اعضاء باشگاه .زیاد باهاش کلنجار نرفتم)
باشگاه جوانان ايراني ( روزنه ای بسوی ایران . جائیکه میشه یواش فریاد زد)
باراك اوباما ( یه یانکی ی دیگه. ورق رو نشده)
فكر كنم 10 تا شد
پيشاپيش ممنون از جواباتون :smile07:
shabnam_lor
Wednesday 25 March 2009, 11:57PM
نام و نام خانوادگی ؟
چی شد رفتی فرانسه ؟ فرانسوی مسلطی //؟ اقامت اون کشور را گرفتی ؟ ( من ملیت گرفتم و پدرم که یک لر تمام لر بود توسط یک سپاهی بعلت بد پارک کردن شدیدا مظروب شد تصمیم گرفت مارو بفرسته خارج و فرانسه رو انتخاب کرد من یازده ساله بودم . با مادرم آمدیم اینجا و الان ده سال است مادرم برگشته ایران. من تنها اینجا موندم. )
من دختر خالم اسمش شبنم هست ؟ چه رشته ای میخونی ؟ ( من دیپلم اینجا رو گرفتم و بعد ادبیات عربی خوندم و دوسال هم رفتم قاهره . اکنون ادبیات عربی تدریس میکنم.در دانشگاه جوزف فورنیه )
ایران را بیشتر دوست داری و یا فرانسه ؟( این چه حرفیه من لر هستم خوب معلومه ایران. )
فامیل داری که اسمشون علی باشه ؟ کیا هستن ؟( پدرم و پسر خواهرم و شوهر عمه ام. )
shabnam_lor
Thursday 26 March 2009, 12:12AM
چند سوال از من البته چون شما سبک جواب دادنتون فرق میکنه منم سبک سوال پرسیدنو تغییر میدم شوالا رو در هم ادغام میکنم:D
1-چطوری با این باشگاه آشنا شدید و ماندگار شدید و چرا فقط تو اخبار و سیاست پست میزنید؟ ( من عضو فروم ایران و آمریکا هستم آقای مهدی 313 هم اونجا بود یک روز راجع به این تالار حرفی زد منهم آمدم و عضو شدم) ( درسته بیشتر تو اخبار و سیاست پست میذارم. فقط از بیعدالتی و اجحاف و حقوق بشر و تزویر و این جور حرفها که برای ما غربا درد آور و سخته. ونه سیاستهای روزمره ایران )
2-آیا موقعیت اینکه برگردید ایران رو دارید یا نه و آیا علاقه ای به برگشت دارید؟ ( موقعیت را ندارم در ایران برای ما ارزشی قائل نیستند. اینجا مفید تریم. ولی حتما به ایران برمیگردم. روزی که عشایر محترم تر باشند و چادر های ما مقاومتر . خصوصا از امداد پزشکی در بین عشایر نگرانم. اگر بهبود یابد با همین پس انداز میتونم یک عمر در ایران زندگی کنم. فقط باید شوهرم رو قانع کنم)
3-میزان تحصیلات و شغلتون رو لطف میکنید؟ من فوق لیسانس زبانشناسی دارم از مارسی و دکترای عربی از الازهر . ادبیات عربی تدریس میکنم. )
4-نسبت به محیط باشگاه و اعضا اون مخصوصا تالار سیاست چیه ( تالار سیاست قبضه ی عده ای فعال و پر جوش ولی حامی دولت نهم و مرفهین است. ولی دوستان ایران دوست و واقع بین هم هستند و گاهی نقد هم میشود . درسیاست ترجیح میدهم مشکلات را بر رسی کنم تا دستآوردها که باید باشند. محیط باشگاه دوستانه است. و محبت رواج دارد. )
بقیه ی سوالا رو هم زاپاس نگه میدارم اگه سوالی واسم پیش اومد نگی کوپنت تموم شده:D
Fabian
Thursday 26 March 2009, 01:09AM
شبنم جان منهم یه مشت سوال دارم دوست داری حضوری به پرسم یا همین جا ؟
میرزا عبدالزکی
Friday 27 March 2009, 10:48AM
سلام عليكم
واقعاً تعجب كردم كه فقط 10 تا سوال جواب ميدين.
خوب بگذريم
1- تا حالا به نوشته هاتون دقت كردين؟ متوجه تناقضات فراوان در نوشته هاتون نشدين؟ بزارين اين سوال رو بهتر بپرسم. جايي دم از حقوق بشر زدين. اما در حمله اسرائيل به مردم غزه، عكس العمل آن چناني نشان نداديد و حتي كارهاي كشورتان(ايران) رو به سخره گرفتيد. ميشه يه كم در اين مورد توضيح بدين؟
2- دين شما چيه؟ آيا مسلمان هستيد؟ اگر مسلمان هستيد آيا در اسلام حجاب توصيه نشده؟
اين دو تا سوال باشه تا بعد
صبح
Friday 27 March 2009, 11:21AM
سلام
1) حاضرید چند بار بمیرید و زنده بشید تا حکومت جمهوری اسلامی سقوط کنه ؟
2) اونطور که معلومه ، خانواده شما با آمدن جمهوری اسلامی ایران رو ترک کردن ،آیا معتقدید اگر رژیم شاه برقرار بود میتونستید در کشورتون ساکن باشید و از قابلیتهای شما بهتر استفاده می شد ؟
3) منش سیاسی شما بر چه مبنایی استوار هست ، یعنی به چه نوع حکومتی معتقدید ؟ ( مثل جمهوری اسلامی / جمهوری سوسیالیستی / لیبرال دموکراسی / شاهنشاهی مشروطه و غیره ... )
4) معتقدید همه مشکلات با رفتن حکومت جمهوری اسلامی حل میشه ؟
5) آیا حاضرید برای سقوط دادن جمهوری اسلامی با دشمنان جمهوری اسلامی هر نوع که باشند همکاری کنید ؟
6) از ترکیب های ذیل کدوم رو برای حکومت ایران قبول دارید و کدوم رو نه
( سید محمد حسینی بهشتی + جمهوری اسلامی )
( رجائی + جمهوری اسلامی )
( خامنه ای + جمهوری اسلامی )
( رجوی + جمهوری اسلامی )
( بازرگان + جمهوری اسلامی )
(رفسنجانی + جمهوری اسلامی )
( آغاجری + جمهوری اسلامی )
( خاتمی + جمهوری اسلامی )
7) اگر حقوق بشر فرانسوی بگه که افراد حق دارند در خیابان کاملا عریان بگردند ، آیا فرانسه مهد آزادگی می شود ؟
8) بعنوان یک فرد که برای سلامت جامعه ارزش قائله ، اگر یکی از گروه های معتقد به عریان گشتن در جامعه در اروپا به شما چنین جمله ای بگه : "لباس باید آزاد باشه. سالهای اول منهم اینجا با لباس بودم تا سن 15 سالگی. بعد یواش یواش که صبح و شب عریان گشتم ، عادت کردم و ازم چیزی کم نشد. آزادی محترم تره تا لباس پوشیدن که دلیلی هم برای آن نمیبینم. " ، آیا حق اون رو برای عریان گشتن در خیابان ، به رسمیت میشمارید ؟
9) دین اسلام رو ( فقط اسلام ) امری شخصی می دونید یا عاملی اجتماعی و سیاسی ؟
10 ) جمهوری اسلامی رو تا چند سال قبول دارید ؟ یعنی مثلا سال اول جمهوری اسلامی بعد از رفراندوم 98 درصدی رو قبول دارید ؟
Mr.Dambalos
Friday 27 March 2009, 05:10PM
تالار سیاست قبضه ی عده ای فعال و پر جوش ولی حامی دولت نهم و مرفهین است. ولی دوستان ایران دوست و واقع بین هم هستند و گاهی نقد هم میشود . درسیاست ترجیح میدهم مشکلات را بر رسی کنم تا دستآوردها که باید باشند. محیط باشگاه دوستانه است. و محبت رواج دارد.
به نظرتون بده کسی از دولت نهم دفاع کنه؟ و چرا فکر میکنید کسانی که از دولت نهم دفاع میکنن(حداقال تو این فروم) از مرفهینن؟ فقط به خاطر اینکه از دولت نهم دفاع میکنن؟
اینا همش یه سوال بود:D
من ملیت گرفتم و پدرم که یک لر تمام لر بود توسط یک سپاهی بعلت بد پارک کردن شدیدا مظروب شد تصمیم گرفت مارو بفرسته خارج و فرانسه رو انتخاب کرد من یازده ساله بودم . با مادرم آمدیم اینجا و الان ده سال است مادرم برگشته ایران. من تنها اینجا موندم.
پس نظرات شما نسبت به نظام ریشه در این داره
حالا به نظرتون درسته عمل یک نفر رو به کل نظام ربط داد؟
موقعیت را ندارم در ایران برای ما ارزشی قائل نیستند. اینجا مفید تریم. ولی حتما به ایران برمیگردم. روزی که عشایر محترم تر باشند و چادر های ما مقاومتر . خصوصا از امداد پزشکی در بین عشایر نگرانم. اگر بهبود یابد با همین پس انداز میتونم یک عمر در ایران زندگی کنم. فقط باید شوهرم رو قانع کنم
چرا فکر میکنید تو ایران کسی براتون ارزش قائل نیست؟ (به خاطر همون دهنیت بالاست؟یا این که هنوز شناختی از وضعیت ایران ندارید ؟یا این که تحت تاثیر تبلیغات کشور ی که مهد آزادیه قرار گرفتید؟)
چرا فکر میکنید برای عشایر کسی احترام قایل نیست؟ جریان فرود بالگرد رئیس جمهور دولت نهم رو در مقابل عشایری که تو اون مسیر بودند و گوش کردن به مشکلاتشونو...... که شنیدید هنوزم فکر میکنید عشایر احترامی ندارند؟ آیا این خود نشان از یک توجه ویژه نسبت به عشایر نیست؟ احمدی نژاد نمیتونست مثل بعضی از مسئویلین قدیم و جدید بی مسئولیت از کنارشون بگذره؟ (البته اگه اینا رو تبلیغات ندونید حداقل گوش کردن به حرفاشون نشانه ی خوبی براتون نیست؟)
سوالایی که از جواباتون بیرون میاد جزء 10 تا به حساب نمیاد (شما قانون خودتونو دارید منم قانون خودمو دارم ):D
(یادم رفت بگم بند بالا آخرین بخشنامه ی مدیریت صندلی های داغ بود):D
shabnam_lor
Friday 27 March 2009, 05:28PM
سلام عليكم
واقعاً تعجب كردم كه فقط 10 تا سوال جواب ميدين.
خوب بگذريم
1- تا حالا به نوشته هاتون دقت كردين؟ متوجه تناقضات فراوان در نوشته هاتون نشدين؟ بزارين اين سوال رو بهتر بپرسم. جايي دم از حقوق بشر زدين. اما در حمله اسرائيل به مردم غزه، عكس العمل آن چناني نشان نداديد و حتي كارهاي كشورتان(ايران) رو به سخره گرفتيد. ميشه يه كم در اين مورد توضيح بدين؟( به حقوق بشر معتقدم. ما صادقانه بر علیه اسرائیل در تجاوز به غزه تظاهرات کسترده کردیم . ایران فقط شعار داد. ما بر دولت فرانسه فشار آوردیم و آگاهی به عموم رساندیم. تجمع مستشهدین در فرودگاه مسخره نبود؟
2- دين شما چيه؟ آيا مسلمان هستيد؟ اگر مسلمان هستيد آيا در اسلام حجاب توصيه نشده؟( من مسلمانم و شیعه ی اثنا عشری و قضاوت ایمان من با خداست ونه دیگری. حجاب پوشش ظاهری است . و تغییری در فطرت شخص ندارد .
اين دو تا سوال باشه تا بعد
Mr.Dambalos
Friday 27 March 2009, 05:37PM
به حقوق بشر معتقدم. ما صادقانه بر علیه اسرائیل در تجاوز به غزه تظاهرات کسترده کردیم . ایران فقط شعار داد. ما بر دولت فرانسه فشار آوردیم و آگاهی به عموم رساندیم. تجمع مستشهدین در فرودگاه مسخره نبود؟
ببخشید کجای محکوم کردن جنایت و ارسال کمک و صدور حکم قضایی برای پیگرد و دستگیری جانیان شعار میشه؟ نکنه میخواستید ایران یه چند صد تا شهاب 3 بزنه وسط تل آویو؟
فکر نمیکنید اون تجمع خودش بزرگترین حرف و عمل برای حمایت باشه؟
( من مسلمانم و شیعه ی اثنا عشری و قضاوت ایمان من با خداست ونه دیگری. حجاب پوشش ظاهری است . و تغییری در فطرت شخص ندارد
شما حجاب رو قبول دارید یانه ؟ در واقع بهش عمل میکنید یانه؟
shabnam_lor
Friday 27 March 2009, 07:03PM
اقای دامبالوس من پاسخ شما را دادم. از نقد شما هم متشکرم.
در ایران و در عتبات مقدسه حجاب را رعایت میکنم.... چون اجباریست. همانطور که میدانید هنگام نماز نیز محجبه هستیم . در اسلام ما زنان ایمانمان ناقص است چون ممنوع از نمازیم هنگام عادت. حظ ما نصفه است هنگام ارث. شهادت ما نیمه است هنگام شهود. و ماتسلیمیم . شما مردها از درک این دستور عاجزید. و از مشقت بارداری و نیاز برابری. اگر فاطمه (س) نبود از این هم پست تر بودیم.
shabnam_lor
Friday 27 March 2009, 07:06PM
از پاسخ به دشمنان معذورم . فقط به دوستان بی ریا پاسخ میدهم. مدعی خود داند.
Mr.Dambalos
Friday 27 March 2009, 07:39PM
سعی کنید واضح بگید
شما صندلی داغ رو میخواهید ولی سوالاتش رو نه!
از همون اول مینوشتید پاسخ به مخالفان نمیدهید به کسی که نقد میکنه پاسخ درست نمیدید و فقط اونایی که دوست دارید هر کدوم 10 سوال اینم شکلی جدید از صندلی داغ
این نوع صندلی به من یکی دیگه حال نمیده
علی شادو بیا که سوال پرسیدن اینجا خوراک خودته
میرزا عبدالزکی
Friday 27 March 2009, 08:22PM
از پاسخ به دشمنان معذورم . فقط به دوستان بی ریا پاسخ میدهم. مدعی خود داند.
جا زديد؟!!!
خيلي عجيبه. از خانومي كه استاد دانشگاه هستند اين همه ادعا هم دارند و همه كس و همه چيز رو رد مي كنند، بعيده كه اينجوري جا بزنند.
صبح
Saturday 28 March 2009, 12:02AM
اقای دامبالوس من پاسخ شما را دادم. از نقد شما هم متشکرم.
در ایران و در عتبات مقدسه حجاب را رعایت میکنم.... چون اجباریست. همانطور که میدانید هنگام نماز نیز محجبه هستیم . در اسلام ما زنان ایمانمان ناقص است چون ممنوع از نمازیم هنگام عادت. حظ ما نصفه است هنگام ارث. شهادت ما نیمه است هنگام شهود. و ماتسلیمیم . شما مردها از درک این دستور عاجزید. و از مشقت بارداری و نیاز برابری. اگر فاطمه (س) نبود از این هم پست تر بودیم.
بنام خداوند بخشنده و مهربان :)
شما اگر چه جواب نمی دهید و بنده با توجه به منش و سابقه شما در تالار سیاسی ، از ابتدا در انتظار جواب شما نبودم ، اما بنده اگر لازم ببینم سوال خود را می کنم :) هر چند جواب ندهید ... ;) بهرحال در این جواب ندادن شما خود مقاله ها نهفته هست که برای توضیح آن احتیاجی به نوشتن نیست :) شما مخیرید که پاسخ ندهید ...
اما در مورد بخش نقل قول شده بنده تصور می کنم در این مقوله نیز نوعی دوگانگی در رفتار و بیان شما وجود دارد ، بنده که دگماتیست و متحجرم اما اگر ممکن است خواننده و رهگذر بی طرف را توجیه کنید ، آنجا که بر خلاف حقایق موجود و موافق بر جهت بادی که از غرب می وزد ، اسلام را متهم به برابر ندانستن ارزش انسانی مرد با زن می کنید بر خلاف این آیات از قرآن که خواهیم آورد ، می خواستم این سوال مطرح شود که چرا علیرغم این آیات ، زن را نابرابر با مرد و "پست" خواندید ... آنجا که گفتید از این هم پست تر بودیم با وجود اینکه شما یک شهروند آزاد کشور فرانسه هستید و راه فرانسوی خود را انتخاب کرده اید و دیگر جزو تعریف اسلامی نمی گنجید که حالا بخواهید خود را پست بخوانید و تنها به این واسطه به زنان مسلمان جسارت کرده اید .
حال آیا به نظر شما این آیه بخوبی برابری زن و مرد در ارزش انسانی را نشان نمی دهد ؟
جزء 22 سوره الاحزاب آيه 35
إِنَّ الْمُسْلِمِينَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِينَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِينَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِينَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِعِينَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّقِينَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّائِمِينَ وَالصَّائِمَاتِ وَالْحَافِظِينَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاكِرِينَ اللَّهَ كَثِيرًا وَالذَّاكِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا به يقين، مردان مسلمان و زنان مسلمان، مردان با ايمان و زنان با ايمان، مردان مطيع فرمان خدا و زنان مطيع فرمان خدا، مردان راستگو و زنان راستگو، مردان صابر و شكيبا و زنان صابر و شكيبا، مردان با خشوع و زنان با خشوع، مردان انفاق كننده و زنان انفاق كننده، مردان روزهدار و زنان روزهدار، مردان پاكدامن و زنان پاكدامن و مردانى كه بسيار به ياد خدا هستند و زنانى كه بسيار ياد خدا مىكنند، خداوند براى همه آنان مغفرت و پاداش عظيمى فراهم ساخته است.
و تصور نمی کنید معیارهای برداشت شما در مفاهیم ارث و قضاوت در دادگاه با نقطه دید اسلام متفاوت بوده که باعث شده خود را پست بخوانید ؟
این جمع یک سوال بود ! :)
یک سوال دیگر :
به نظر شما خبرگی و مهارت زن در چه اموری است که مرد از انجام آن قاصر و ناقص است ؟ آیا خداوند در وجود و آفرینش زن ودیعه ای نهاده که در آفرینش مرد نباشد ؟
اگر چنین خواص برتری وجود دارد ، آیا بهتر نیست به آن خواص پرداخته شود ، تا آن خواصی که مرد هم دارد ؟
اما سوال بعد :
اگر جای یک مرد بودید کدام یک از گزینه های ذیل را به همسری می گزیدید و فکر می کنید کدام یک از این زنان می توانست وزنه ای در آرامش و استحکام خانواده ای که قصد تشکیل آن را دارید باشد ؟ ( بفرض اینکه این افراد ازدواج نکرده اند )
الف ) آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان
ب ) مادر سید محمّد حسین طباطبائی ( کودکی که حافظ قرآن بود )
ج ) رایس / وزیر امور خارجه اسبق ایالات متحده
د ) لیونی / وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی
و..
به نظر شما چرا زنها به سربازی نمی روند ؟ آیا چون حکومت ، زن را بهتر از مرد می داند ؟
و ...
به نظر شما اگر یک زن فرمانده یک ارتش یا رئیس یک اداره بسیار شلوغ باشد ، عطوفتی هم برای او باقی می ماند ؟
و...
به نظر شما اگر برای یک زن عطوفتی باقی نماند ، ارزش دارد که آغازگر تلاش برای رقابت اداری و رسیدن به سطوح بالا شود ؟
و یک سوال دیگر
به نظر شما اگر زن رئیس یک کشور باشد ، انسان تر است ... یا اگر به او عشق ورزیده شود . و آیا زن های مرد صفت ، قابل عشق ورزیدن هستند ؟یعنی برای زن عطوفت انسانی مهم تر است یا رئیس یک اداره یا حتی صدر اعظم و رئیس جمهور شدن ؟
دیگری
اگر هفتاد کیلو عسل را با خانم لیونی وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی قاطی کنند (فارغ از عقاید او) آیا حاضرید بعنوان یک مرد با او ازدواج کنید ؟ این هم عکس او :
http://www.fardanews.com/files/fa/news/1387/12/7/32827_610.jpg
و یکی دیگر
در فرهنگ عده ای از اندیشمندان وطنی و بومی ایران فمنیسم معنا شده است به عبارت "زن بودن ممنوع" یعنی خواص زنانگی را از زن بگیریم ، و اجازه ندهیم زنانگی کند و ارزشهای خود را در رقابت با مرد و مردبودن خلاصه کند . به نظر شما این عده از اندیشمندان ، صحیح فکر می کنند ؟
shabnam_lor
Saturday 28 March 2009, 03:53AM
آقای میرزا عبد الزکی . این جا زدن نیست . با پاسخ به شما و دوستان ضعف خود را نشان دادم. ضربه های شما دردی دوا نمیکند . بهتر بود برای من آرزوی هدایت میکردید. تا شتم وناسزا. هرچند توقع بیشتری از شما نداشتم.
اگر پاسخها مورد پسند شما نیست به من ربطی ندارد. کل بما لدیهم فرحون . و شما از همه بیشتر .کمی هم آنطرفتر از میدان خود بنگرید . هفت میلیارد نفس روی زمین هست. صد میلیارد منظومه در کهکشان ما و صدو سی میلیارد کهککشان در جهان. و شما به سادگی برداشت میکنید که من همه چیز و همه کس را رد میکنم. باریکلا.
اما جناب آقای صبح : من هیچ محبتی در سوالات شما ندیدم. از نفرت هم بیزارم. شما را با صد من عسل به همان خانم لیونی مخلوط میکنم شاید صلحی پدید آید. ( شوخی میکنم)
ساز دهنی
Saturday 28 March 2009, 08:07AM
با سلام و تبريك سال نو.:: قسمت سوم سوالات سازدهني ::. سوالات كامپيوتر(بخش اول)
1- ICDL يعني چي؟
2- هوش مصنوعي چيه؟
3- تعريف حافظه مجازي؟
4- تعريف گراف؟
5- صفحه كليد استاندارد چند دكمه داره؟
6- از كجا ميفهمي كارت گرافيك سوخته؟
7- از كجا ميفهمي رم سوخته؟
8- ميتوني بعد نصب XP ويندوز 98 نصب كني؟
9- SERVER و CLIENT يعني چي؟
10- انواع توپولوژي شبكه ؟
11- انواع كابل شبكه ؟
12- نرم افزار كنترل شبكه يه نمونه نام ببر؟
13- نرم افزار مورد علاقه ؟
14- مدل مانيتورت؟
15- اپراتور به چه كسي اطلاق ميشه ؟
a_d
Saturday 28 March 2009, 08:18AM
سلام
بنده به عنوان كوچكتر همتون يه چيزي رو داخل پرانتز عرض كنم
به نظرم رسم بر اينه كه دوستان فقط سوال بپرسن و كسي كه روي صندلي نشسته فقط جواب بده و به نظرم اينجا روي جوابها بحث نشه بهتره.
بهتره سوالا پرسيده بشه و روي درستي يا نادرسي جواب دريافت شده بحث نشه.
از شبنم خانوم هم تقاضا دارم بدون در نظر گرفتن شخص سوال كننده فقط سوالها رو جواب بدن :).
میرزا عبدالزکی
Saturday 28 March 2009, 08:52AM
با پاسخ به شما و دوستان ضعف خود را نشان دادماشتباه مي كنيد. شما با پاسخ ندادن به سوالات جناب صبح، ضعف خودتون رو نشون داديد.
من با علي آقا موافقم. اما كسي كه روي صندلي داغ ميشينه، بايد به سوالات جواب بده و اون سوالاتي كه ميتوني جواب نده، سوالات شخصي هست نه سوالات ديني و سياسي. مي تونيد صندلي داغ دوستان ديگر رو هم مشاهده كنيد. گرچه سوال كننده و جواب دهنده از لحاظ سياسي و يا شايد هم عقيدتي با هم مخالف بودند ولي به سوالات جواب داده شده.
لطفاً كمي در شيوه برخوردتان تجديد نظر كنيد.
shahriyar
Saturday 28 March 2009, 07:30PM
laisse tombé ça voudrais mieux
SAFA
Saturday 28 March 2009, 09:00PM
fallen leaves that would better:smile31:
shahriyar
Saturday 28 March 2009, 11:46PM
chabnam est mon amie , j'ai juste lui conseillé de ne pas suivre ce discussion car ces interlocuteurs ne sont pas sincères ni honnêtes. votre traduction n'es pas correct
صبح
Saturday 28 March 2009, 11:57PM
chabnam est mon amie , j'ai juste lui conseillé de ne pas suivre ce discussion car ces interlocuteurs ne sont pas sincères ni honnêtes. votre traduction n'es pas correct
چبنم جان دوستت شهریار می گوید کلا گفتگو را رها کن !
چون آدم های آزاد تربیت شده کشورهای آزاد که نباید انتقاد مخالف را بشنود ...!
این فقط اسلام و مسلمین و کشورهای شیعه هستند که باید نیش زبان های تحریف آمیز را بشنوند و ساکت باشند ;)
اسم مخالف و منتقد تروریست فاشیست بی ادب است و تروریست بی ادب حق سوال حتی از نوع سلیمانه و مؤدبانه را ندارد ، باید او را کشت :D این است آزادگی و تربیت کشورهای مصطلحا آزاد ! باید از در معرض سوال گرفتن اجتناب کرد ، چون مسیر زندگی صحیح(!) است .
shahriyar
Sunday 29 March 2009, 12:31AM
اقای صبح شما نعل وارونه نزن . محض اطلاع شما سی اچ در زبان فرانسه صدای شین میدهد و نه چه . دیگر اینکه شبنم خانم به سوالات دوستان جواب داد و خوب موافق شما نبود. اعتراف شما به تروریست و فاشیست بودن هم تازگی ندارد. حتما این دو ترم را به خوبی میشناسید. دیگر اینکه شبنم خانم مترجم دعای کمیل و زیارت عاشورا و زیارت جامعه هستند و در میان مسلمانان اروپا دارای وجهه ای مخصوص هستند و احتیاجی به اهانت های شما ندارند. اجر ایشان با خدا. شما به همان قدرت زود گذر خودتان مفتون باشید . و الله خیر الحاکمین/
میرزا عبدالزکی
Sunday 29 March 2009, 09:40AM
اين شبنم خانم فكر نمي كرد اينجوري اينجا گرفتار بشه و كم بياره:smile55:
حالا جناب شهريار هم كاسه داغ تر از آش شدند و دارن كار شبنم خانم رو توجيه مي كنند.
شهريارا بي خيال بابا جون... بزار خودش بياد:D;)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.