PDA

نمايش نسخه نهائي : من به چی توز موتوری رای میدم.!!!!

saeeb
Thursday 28 May 2009, 10:06AM
من به چی توز موتوری رای میدم
چرا؟ :
الف - چون تو تبلیعاتش دیدم برای نجات جون یه پفک چگونه پاکباخته و از جان گذشته وارد عمل شد.
ب - یجایی خوندم چندین میلیارد دلار خرج چیپس و پفک شده .مطمئنم اینم از شاهکارهای چی توز موتوری معروف
ج - وقتی توان جذب سرمایه چندین میلیارد دلاری چی توز موتوری رو میبینم ،دیگه نمی تونم به سرمایه گذاری رو گزینه دیگه ای فکر کنم .
د - چی توز مو توری محبوب بچه ها و بزرگترهاست
.
.
.
.
ن - تا حالا از اون دروغ نشنیدم.
و - همیشه تو تلویزیون با کاراش و تبلیغاتش باعث نشاط و شادی همه بخصوص طرفداراش میشه.
ه - تازه علامت استاندارد هم داره + ایزو 9001الی9100.
ی - ضمنا تو اروپا و آمریکاو همه دنیا طرفدار داره که این نشانه سیاست خارجیش ، جیش.

sara.sara.sara
Sunday 31 May 2009, 05:10PM
از تو بیش از این انتظار نمیره ...

panter
Monday 1 June 2009, 10:25AM
باحاله...منم رای می دم:D

diana_1989
Tuesday 2 June 2009, 07:13AM
آفرین خیلی قشنگ بود.معلومه جامعه ای که توش زندگی میکنیوخیلی خوب می شناسی:smile39:

panter
Tuesday 2 June 2009, 02:09PM
آفرین خیلی قشنگ بود.معلومه جامعه ای که توش زندگی میکنیوخیلی خوب می شناسی:smile39:

منم لذت بردم از تمثیلش...آفرین:smile39::smile07:

asena
Thursday 18 June 2009, 03:12AM
به نظر من این تاپیک جاش اینجا نیست بگید منتقلش کنن آزاد:)ایجوری بیترتره:D

panter
Thursday 18 June 2009, 11:44PM
نخیرم...جاش خوبه:D

محمدی
Friday 19 June 2009, 01:15AM
من به چی توز موتوری رای میدم
چرا؟ :
الف - چون تو تبلیعاتش دیدم برای نجات جون یه پفک چگونه پاکباخته و از جان گذشته وارد عمل شد.
ب - یجایی خوندم چندین میلیارد دلار خرج چیپس و پفک شده .مطمئنم اینم از شاهکارهای چی توز موتوری معروف
ج - وقتی توان جذب سرمایه چندین میلیارد دلاری چی توز موتوری رو میبینم ،دیگه نمی تونم به سرمایه گذاری رو گزینه دیگه ای فکر کنم .
د - چی توز مو توری محبوب بچه ها و بزرگترهاست
.
.
.
.
ن - تا حالا از اون دروغ نشنیدم.
و - همیشه تو تلویزیون با کاراش و تبلیغاتش باعث نشاط و شادی همه بخصوص طرفداراش میشه.
ه - تازه علامت استاندارد هم داره + ایزو 9001الی9100.
ی - ضمنا تو اروپا و آمریکاو همه دنیا طرفدار داره که این نشانه سیاست خارجیش ، جیش.
فقط متاسفم به رییس جمهور مملکتمون اینجور اهانت میشه اینم یه جور نشون دادن شخصیته

panter
Saturday 20 June 2009, 06:28PM
این همه دارن اهانت می کنن...میتونی تو هر اداره تو هر ارگان ببینی...این جا هم آزادی عمل رو خودمون به خودمون ندیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از شما بعید آقا.....