نمايش نسخه نهائي : شعرهاي من
bahrami
Tuesday 22 June 2004, 04:22AM
سلام دوستان
راستش رو بخواهيد يكي از بزرگترين علاقه مندي هاي من توي اين دنيا دنيا ادب و شعر هست. و خب توي اين زمينه يه كوچولو هم گاهي وقتا شعر ميگم. البته شعرهاي من هميشه توي دفتر خودم مونده و تقريبا بيشترشون هيچ جا نرفته. گفتم اگه مايل باشيد من هرچند وقت يه بار يكي از شعرهامو اينجا بذارم و شما روش بحث كنيد . چطور بعضي ها همينطوري فرت فرت عكساشون رو ميذارند :D اگه موافق بوديد نظرتون رو اينجا بگيد تا مطمئن بشم . و شروع كنم .... خيلي ممنون
ديوونه
Sunday 27 June 2004, 11:11AM
به به :D آخ جون:D شعراتونو بذاريد كه ماهم بالاخره به يه چيزي گير بديم و تفسير كنيم ديگه:p
نه ولي انصافا من قبلا شعرهاي خانم بهرامي رو چه توي مسنجر و چه توي مشاعره خوندم و انصافا هم شعرهاي خوبيه.
من شخصا از شما تقاضا ميكنم:smile57: كه شعرهاتون رو بذاريد و بقيه رو مستفيذ كنيد:)
نادون
Sunday 27 June 2004, 05:03PM
سلا عرض وشود
خوبيد ايشالله منم خوشحال ميشم شعراتو بنويسي و از من اگر زياد تقاضا بشه يه نمه همراهيت ميكنم و از شعرام يكي دوتا تهفه مي نويسم البته در پيتييه ها نگيد نگفتي
فربد
Tuesday 31 August 2004, 04:39PM
شعر از خودمه:
اگر بر كار بد پارا فشاري
به روز واقعه گرد فراري
لطفا نقدش كن عزيز برادر
bahrami
Wednesday 1 September 2004, 07:30AM
اين شعر رو خيلي دوست دارم از اون شعرهائي شد كه خودم نفهميدم كي و چه جوري نوشته شد. معنيش رو خودم هم بعدا فهميدم. يعني درست دو سه روز بعد از گفتن اين شعر در شرايطي قرار گرفتم كه ديدم اين شعر داره راهنمائيم ميكنه و بهم جواب ميده:
الا اي عاشقان اين درد درمان بايدش
در ميان تيرگي هاي نور يزدان بايدش
اين دل شوريده گرچه سوي اين و آن رود
در پس اين رهنوردي راه ايمان بايدش
اين همه سختي كه در ميدان گيتي بر شماست
بهر دفعش همت عالي ياران بايدش
هركسي نازد به ما زان يار زيباروي خويش
يار ما زيباست وصلش شور مستان بايدش
دل منور كن به انوار الهي اي عزيز
محرم اين خانه را فخر سليمان بايدش
:smile57:
mehdi612
Friday 21 January 2005, 09:20PM
احسنت......
بسيار زيبا بود
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.