PDA

نمايش نسخه نهائي : سبكي جديد در فوتبال

farhad_k25
Monday 5 July 2004, 12:45PM
بله
بلاخره يونان قهرمان جام ملتهاي اروپا شد
شايد اولش هيچ كس حتي فكرش رو هم نميكرد كه يونان قهرمان بشه
خود من حدث ميزدم كه يا اسپانيا قهرمان بشه يا پرتقال
قهرماني پرتقال به نظر من در ادامه يه سري از تاكتيك هاي جديد فوتباله كه به نظر من اصلا ديدني وتماشاگر پسند نيست ولي با يه چيزي همراهه
اون نتيجست
شايد هيچ كسي سوم شدن تركيه در مسابقات جام جهاني رو جدي نگرفت
همه اين تيمهايي كه يكي بعد از ديگري توسط يونان حذف شدن وقتي تركيه در جام جهاني سوم شد فقط به كنايه گفتند
بله شانسي بالا اومد
هيچ كش فكرش رو نميكرد كه سبكي كه ترك ها اون زمان پياده بكنند تا قهرماني جام ملتها توسط يونان ادامه پيدا بكنه
البته اين هميشگي نيست و قطعا نظريه پردازان بزرگ فوتبال از همين امروز براي شكستن اين نوع بازي در حال مطالعه هستند
چون به نظر من اين نوع فوتبال بازي كردن فقط بدرد تيم برنده ميخوره و سرمايه هاي واقعي فوتبال(از نظر سود دهي هاي ملياردي و تلوزيون ....)
يعني تماشاگران به تدريج از فوتبال دور ميشند و اين به نفع هيچ كسي نيست
مطمعن باشيد كه تيم هاي پر ستاره بعدها اين گونه تيم ها و اين روش بازي ها رو خواهند شناخت و برابر اين تيمها پيروز خواهند شد
ولي يونان حداقل كاري كه كرد به بقيه تيمها گفت:
با چنين سبك خشكي از فوتبال هم ميشه قهرمان بازي فينال جام ملتهاي اروپا شد
البته در اسيا هم چند وقتي هست كه بعضي تيمها از اين روش (البته نه به استادي يونان و تركيه)استفاده ميكنند
مثل:اردن سوريه و عراق و بحرين و ...
البته اين روش بازي ها و اين گونه تيمها تا وقتي موفق و پيروز هستند كه مايل به دفاع كردن باشند و ضعف اونها موقعي مشخص ميشه كه احتياج به برد داشته باشند
در اون صورت هستش كه بازنده اصلي هستند
نگاهي به بازي اين تيمها بكنيد
همه اين تيمها در زماني كه تيم حريف اونها رو دست كم گرفته و بي مهابا دست به حمله ميزنه تا اين تيم ها رو به راحتي شكست بده خودشون شكست خورده بازي ميشند ولي هر تيمي كه در برابر اين تيمها احتياجي به برد نداشته باشه و به عكس اين تيمها(مثل يونان)احتياج به امتياز داشته باشند برنده ميدان هستند
نگاه كنيد:
ايران با تمام وجود به اردن حمله كرد ودر نهايت روي يك ضد حمله باخت
ايران سوريه رو 7 بر يك شكست داد
حال اردن تيم سوريه رو دست كم گرفته و در برابر اين تيم يك بازي هجومي اريه ميده تا با برد اين تيم به فينال بازي ها برسه ولي نتيجه چيزه ديگه ايه
اين سوريه است كه بازي رو ميبره
يونان در تنها بازي كه احتياج مبرمي به برد داشت(در برابر روسيه)بازي رو واگذار ميكنه
بايد قبول كنيم كه يونان كاپ جام ملتها رو به خونش برد ولي به نظر من اون در حد يك قهرمان هميشگي نيست و حتما اين قهرماني اونها مقطعي خواهد بود و به فراموشي سپرده ميشه
چون تيم هاي مطرح از اين به بعد روي اين سبك از فوتبال برنامه ريزي هاي بيشتري انجام ميدند
شايد اگر پرتقال ديشب بازيكناني مثل رونالدو و ريوالدو داشت ميتونست مثل برزيل كه تركيه رو برد يونان رو شكست بده
ولي فرق پرتقال با برزيل فقط در همين نكته بود

سینا 555
Tuesday 6 July 2004, 06:49AM
اقا فرهاد

كار گروهيشون عالي بود با وجوديكه فوتبال خيلي با نشاطي نداشتند!
اصلا منمونده بودم اينها چطور دايم يه سبك ساده فوتبال رو به اين راحتي
در همه ديدارهاشون عين ماشين با خونسردي كامل انجام ميدانند!
كه خود همين يه نمه كلاس داشت.

بايد به مربيان تيم دست مريزاد گفت واقعا چون همون كار تماشاگر ناپسند رو بخوبي انجام دادند و خود همين تماشگر پسندشون كرده بود.

يا حق

Scorpion
Thursday 8 July 2004, 03:12AM
ولي منهاي همه اينها خاك بر سر اين تيمهاي بزرگ كنن با اونهمه ستاره و كبكبه و دبدبه !
فقط هيكل گنده كردن اون آلمان كه دريغ از يك مهاجم همه مدافع و خط مياني هستن اون ايتاليا كه توتي گند ميزنه و محروم ميشه .
ولي خدائيش در مورد بزريل با فرهاد خان موافقم ولي خوب هيچ تيمي برزيل نميشه.