نمايش نسخه نهائي : رشته ی تحصیلی عالی ، اما کمی ناشناخته!
nastarane man
Friday 19 June 2009, 07:16PM
قابل توجه کنکوری ها: چون به انتخاب رشته کنکوری ها کم کم نزدیک میشیم، خواستم رشته مدیریت بیمه اکو را که فکر میکنم خیلی ها نمیشناسن، تا حدودی معرفی کنم.
دانشکده بیمه اکو یا بهتره بگم موسسه آموزش عالی بیمه اکو زیر نظر دانشگاه علامه دانشجو میپذیرد. نحوه پذیرش این رشته سال 86از نیمه متمرکز (با مصاحبه و آزمون زبان) به متمرکز تغییر کرد. شرط اصلی برای موفقیت در این رشته تسلط بر زبان انگلیسی و تا حدودی ریاضیات است.
nastarane man
Friday 19 June 2009, 07:20PM
بيمه اکو يک دانشکده تخصصي است که در ايران ايجاد شده است و دانشجويان خود را از بين علاقه مندان کشورهاي عضو پيمان منطقه اي اکو انتخاب مي کنند. در اين گرايش موضوعات مختلف مديريتي، اقتصادي، حقوقي، حسابداري و تجاري آموزش داده مي شود و دانشجويان درباره ي نقش بيمه در ايجاد امنيت سرمايه گذاري و امنيت اقتصادي و رفاهي جامعه مطالعه مي کنند. گفتني است تفاوت اين گرايش با مديريت بيمه در آن است که تمامي دروس گرايش مديريت بيمه اکو به زبان انگليسي است و از همين رو اين دانشکده در مرحله اول ده برابر ظرفيت، دانشجو مي پذيرد و سپس از بين داوطلبان افرادي که تسلط بيشتري به زبان انگليسي دارند، انتخاب مي کنند. همچنين در اين گرايش به قوانين حقوق بين الملل و تجارت بين الملل توجه بيشتري مي شود.
nastarane man
Friday 19 June 2009, 07:23PM
به نظر من تحصیل دراین رشته با توجه به اهمیت زبان انگلیسی درزندگی شغلی میتونه سرنوشت خوبی را برای شما رقم بزنه!
نگارینا
Thursday 25 June 2009, 10:44PM
سلام نسترن من!
ترم چندمی؟؟
منظورم اینه که چقدرمونده فارغ التحصیل بشی وببینیم کار گیرت میاد یانه؟!!:D
nastarane man
Saturday 27 June 2009, 10:28PM
نگار جون تو فکر کن این رشته ِ من نیست!،واسه انتخاب رشته ی کنکورت درموردش تحقیق کن! موقعیت کاریش هم خوبه!:)
البته تو که فکر کنم تصمیمتو گرفتی!;)
نگارینا
Sunday 28 June 2009, 10:43PM
خب بازار کارش مهمه
من آره
ولی فامیلام درمورد من تصمیمشونو نگرفتن:D
nastarane man
Sunday 28 June 2009, 10:48PM
این رشته من نیست! من زیاد تعریف بازار کارشو شنیدم! چون مهارت زبان شرط مهم استخدامه! اما کسایی که زبانشون خوبه باید بهش فکر کنن!
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.