PDA

نمايش نسخه نهائي : شما قضاوت کنید...

haj amir
Thursday 2 July 2009, 07:54PM
دوستان عزیز،
دو تفسیر زیر را از اسلام بررسی و مقایسه کنید:

1. حجه الاسلام احمد خاتمی، خطیب جمعه تهران:
جوانان بايد بدانند در نگرش ما ولي‌فقيه فقط رهبر سياسي نيست، حجت شرعي است. نايب امام زمان است و مخالفت با نايب امام زمان، مخالفت با امام زمان است.
وي در ادامه با استناد به برخي روايات گفت: كسي كه دستور ولي‌فقيه را زير پا بگذارد، دستور امام معصوم را زير پا گذاشته است و مخالفت با دستور امام معصوم، مخالفت با دستور خداست.
(سخنان خطیب جمعه تهران در تاریخ 5 خرداد 1388)

2. امیرالمؤمنین، مولا علی (ع)، امام اول شیعیان (امام معصوم):
ایشان در همان آغاز خلافت، صریحاً مردم را به حق‌گوئی (انتقاد) از خود و نظردهی (مشورت) دعوت و تأکید کرد: "من بالاتر از این نیستم که اشتباه نکنم، مگر آنکه خدا کفایتم کند" (خطبه ۲۱۶)
و در متن عهدنامه معروف خود به مالک هشدار داد:
باید نزدیک‌ترین وزیرانت از نظرقرب مقام کسی باشد که بیشترین حرف تلخ حق را به تو میزند و آنگاه که عملی از تو سر می‌زند که خدا از اولیائش ناخوش دارد، کمترین یاری را به تو می‌رساند، ... همکارانت را به جد بیاموز تا تو را ستایش و بی‌جهت تجلیل نکنند. (بند ۳۳)
* ما به کدامیک از این دو اسلام مسلمانیم؟!
قضاوت با شما...

haj amir
Thursday 2 July 2009, 09:20PM
:smile09: :smile09: :smile09:

Transporter
Friday 3 July 2009, 02:29AM
یه پیشنهاد دارم احمد خاتمی بزاریم کنار شما بشو خطیب نماز جمعه چون ظاهراً خیلی بیشتر میفهمی
بهر حال آقای موسوی دارای کرامات عالیه هستند
اگه دکتر هاله نور میبینی موسوی تمام طرفدارانشو به روحانی حقوق دان و.....و آدمکش تبدیل کرده
:smile55::smile55::smile55:
:smile09::smile09::smile09:

haj amir
Friday 3 July 2009, 09:30AM
بهتر موضوع رو عوض نکنی عزیزم
اگه چیزی می دونی جواب سوال رو بده
فکر نکنم آدم کشای لبنانی رو موسوی استخدام کرده باشه:smile27:

Transporter
Friday 3 July 2009, 10:13AM
حاج امیر یه سوال
علت حمایت همه جانبه آمریکا و انگلیس و اسراییل و سازمان منافقین رضا ربع پهلوی و سعودیهای وهابی از چیز حسین چیه؟
جواب لطفاً!

haj amir
Friday 3 July 2009, 10:28AM
حاج امیر یه سوال
علت حمایت همه جانبه آمریکا و انگلیس و اسراییل و سازمان منافقین رضا ربع پهلوی و سعودیهای وهابی از چیز حسین چیه؟
جواب لطفاً!

نمیشه جلوی دهن همه رو بست اونا هم دارن از فرصت سوء استفاده میکنن
وحالا شما بگین تمام کشورها حزب الله لبنان رو تروریسم می دونن به جز ایران که تموم فن آوریش رو در اون کشور امتحان میکنه پس چون به اونها میگن تروریسم ما هم تروریسم هستیم

واسه چی دارین بحث رو عوض میکنین ولی من سوالم در مورد آقای خاتمی بود که تو نماز جمعه همچین حرفایی زد
و هنوزم به سوالم نرسیدم

mehrdad_123
Friday 3 July 2009, 04:26PM
وا اسفا بر حال شما مردم ساده لوح روزی خور این و آن!

من اصولا در مسائل سیاسی و مباحثی اینچنینی شرکت نمی کنم

اما اینکه احمد خاتمی درست می گه یا شما فرقی نمی کنه وقتی که شما خودتان هم هوادار و کشت و مرده ی یک شخصی چون موسوی هستید

برادر من همه ی اینها سی سال سر یک سفره بودن حالا به یکیشون کم رسیده داد و بیداد می کنه شما جماعت چرا خودتون رو برای مفت خوری دیگران می کشید؟!؟!؟!
موسوی رو کیا حمایت می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه تقلب شده چه نشده به حال من و شما چه فرقی می کنه وقتی همه مثل هم هستند؟!

به غیر از اینکه با اینکارهاتون بی امنی رو بیشتر کردید(همگی شما) چه گلی به سر ملت زدید؟!

من نه به احمدی نژاد رای دادم نه به موسوی یه خط بزرگ کشیدم والسلام
این رای من هم فقط به خاطر نظام تشیع و اسلام هستش و لاغیر
و احدی از این جماعت رو قبول ندارم.

دو تا مسئله ی دیگه رو هم بیان کنم:

اول اینکه این بحث هاله ی نور و امام زمان (عج) رو تموم کنید شما می خواید بخورید چرا با اعتقادات مردم بازی می کنید؟؟؟؟؟ گیرم طرف هاله دیده یا ندیده شماها چرا به تمسخر گرفتید؟؟؟؟؟ لابد این طرف هم باید توسل شما به پارچه ی سبز و اهل بیت رو که موسوی گفت رو به مسخره بگیرند؟!؟!؟!
خجالت بکشید (هر دو گروه) برا خاطر قدرت و خوردنتون چرا پای اهل بیت صلوات ا... علیهم اجمعین رو وسط می کشید؟؟؟ کم به اهل بیت تو این مملکت ظلم شده که ول کن ماجرا نیستید؟!

مسئله ی دوم همین قضیه ی خانم ندا خانم هستش:

این همه مردم تو این آشوب دو سیاستمدار دو قطب کشته شدن چرا از بین همه ی اینها خون ندا رنگی تر هستش؟
ولمون کنید تا کجا احمق بودن؟ اگر اون کشته شده خیلیای دیگه هم کشته شدن
ندا مرد ندا با چشم باز مرد ندا با چشم .... ولمون کنید هر کی مرد مرد این همه مردم مردن و زخمی شدن چی شد؟؟؟؟؟ همه جا ندا ندا ندا
بو دار بودن قضیه ی ندا به همین مسائل واضح میشه
چند تا خام از طرف موسوی چند تا هم از طرف احمدی به همین مسائل دیکته شده ی آقایون می افتید به جون هم
ولمون کنید بذارید مردم زندگیشون رو بکنن.
می خواید اینجا رو هم مثل پاکستان و عراق بکنید؟؟؟
همین چند روز پیش تو امام زاده صالح(ع) یه بمب رو خنثی کردن ؟
چند وقت قبلش هم تو یه امام زاده ی دیگه
اینها همش از صدقه سر امثال شما دوقطب آشوبگر هستش!
شمایید که به این گروهکها امثال وهابی جند الشیطان ها فرصت این کارها رو می دید
ولمون کنید بزارید زندگیمون رو بکنیم
چه بد چه خوب سی سال هر دو طرف خوردن بازم بخورید لا اقل بذارید مردم تو کوچه و خیابون امنیت جانی داشته باشن.

لعنت بر هر آشوبگری
ا...هم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری (س)
یاحق

Transporter
Friday 3 July 2009, 07:25PM
مهرداد ظاهرا خاکستری تشریف دارید
عزیز وقتی حضرت حجت تشریف بیارند باید یا سفید باشی و یا سیاه
خاکستری نداریم
یعنی تو این وسط نمیتونی بگی کی حقه و کی نه
من کاری ندارم موسوی حق یا نه ولی اینکه کسی از دین دم بزنه و از سیاست دوری کنه با دفاع از زهرا اطهر سازگاری نداره
ایشون کاملا فکر باز سیاسی داشتند
موضعتو روشن کن آقا
به نظر من این حاج امیر از شما بهتره چرا چون موضع روشنی داره

mehrdad_123
Friday 3 July 2009, 07:37PM
متاسفم که خودتون رو و آقاهاتون رو با اهل بیت مقایسه می کنید!

حضرت آقا موضع من مشخص است نفی هر دوی شما!

چون هیچ کدامتان را بر خط اهل بیت صلوات ا...علیهم اجمعین نمی بینم.

یاحق

a_d
Sunday 5 July 2009, 04:59PM
وای به روزی که دین که واسه منافع سیاسی تفسیر بشه به نفع یه عده خاص،و وای به روزی که سیاسیون در لباس دین هرچی رو بخوان بر ملت تحمیل کنند.