نمايش نسخه نهائي : فوتبال ايران يه بار ديگه......................
آق فري
Wednesday 4 August 2004, 09:17AM
از كي بود بي خيال فوتبال ايران شده بودم نمي دونم چي شد تو اين مسابقات بازم تعصبي شدم.....خراب كردن ديگه فوتبال ايران تعطيل....
..بازم يه تر ديگه.....همچي قبول ناداوري ها قبول ......گل محمدي گاگول چرا بايد پنالتي رو اينجو رمي زد پنالتي تكنيكي جايي داره ......:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
حقا كه لنگيه:mad:
http://www.asiancup2004.com/shared/media/images/030804CHN_IRN9.jpg
farhad_k25
Thursday 5 August 2004, 09:05AM
اق فري خودتو نا راحت نكن
من هم خيلي نا راحت شدم و راستش رو بخواهي يه چند ساعتي هم سرم درد ميكرد ولي الان كه فكر ميكنم ميبينم خوب هيچي كه نباشه دو هفته هيجان تو خون ما بود
حالا هم اتفاقي نيوفتاده
اگه به اين فكر كني كه همين كه ما رو به جلو بوديم خودش برده و همين كه فاصلمون رو با كشور هايي مثل ژاپن و كره كم كرديم باور كن يه پيروزيه
Hamideh
Thursday 5 August 2004, 12:23PM
منم خيلي ناراحت شدم:(اما داداش فرهاد درست ميگن ما تو هر چي موفق باشيم در فوتبال هيچ پيشرفتي نميكنيم .
بايد دعا كنيم كه به جام جهاني راه يابيم.:smile58:اميد وارم
Scorpion
Friday 6 August 2004, 04:00AM
آق فري جون
نگو كه جيگرم كبابه
اعصابم خورد شد له شد نابود شد تو دوساعت اندازه 2 هزار ساعت سركار رفتم و ميخ شدم.
ولي خداييش اگه بازيكن ما رو داور نمينداخت بيرون جيگر چينيارو در مياورديم اميدوارم چين 10 تا از ژاپن بخوره دلم خنك شده لااقل
سینا 555
Friday 15 October 2004, 03:27AM
خدا رو شكر بازي با قطر به خير گذشت.اينبار گل محمدي گل مشتي به خودمون زد كه اگه برهاني و هاشميان تلافي نكرده بودند فكر كنم حكم
اعدام گل محمدي صادر ميشد:D
حالا با دلي محكم تر بچه ها بازياشون رو ادامه ميدند.هاشميان
هم كه باشه ديگه خيلي با حال ميشه.جاي كاظميان هم تازه خاليه!
بازم خدا رو شكر:smile57:
asheghe iran_p
Friday 15 October 2004, 06:25AM
من موندم كي گفت اين گل محمدي فوتباليست بشه:mad:؟
آقا جون بلد نيستي بازي كني خودت و نخود نكن برو مثل بچه آدم رو نيمكت ذخيره ها بشين:mad:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.