نمايش نسخه نهائي : ترفند هاي windows \ 98 \ me \ xp
سياست
Thursday 12 August 2004, 01:36PM
يك تجربه جالب درباره نصب Service Pack 2 ويندوز xp خيلي مهم
توسط: سميع sami@xpost.plala.or.jp
من تادوسه روز پيش از مرورگر اينترنت اکسپلورراستفاده نميکردم براي همين هم متوجه شدم که ويندوزم بصورت اتومات آپ ديت نميشه.
باتحقيقاتي که کردم متوجه شدم که آپ ديت فقط براي کساني ميسره که ازاينترنت
اکسپلورراستفاده ميکنن!
بالاخره برگشتم به اکسپلورروموفق شدم که سرويس پک2 روبصورت اتومات آپ ديت کنم
بعدازاين جريان متوجه شدم که اگرسرويس پک2 رو وارد دستگاه کني ديگه نميتوني آزادي کامل داشته باشي بعبارتي وقتي ميخوايي کرک(Patch) و يابرنامههايي که بعبارتي قانوني نيستن رو داونلود کني به مشکل برخورد ميکني!! اين قصه عملا برام ثابت شد.مايکروسافت بااين کارش فقط خواسته جلوي اين کارهاروبگيره
وبعبارتي ميشه گفت تاحدودي موفق خواهدبود...
درسته که باداشتن اين سرويس بعضي ازاشکالات ويندوزحل ميشه ولي بنظرمن محدوديتهاي فراواني روبراي کاربران ايجاد ميکنه.
فکرميکنم که يواش يواش بايد بفکرسيستم ديگه اي غيراز ويندوزباشيم!
البته اين برداشت من بوده
سياست
Thursday 12 August 2004, 01:37PM
Microcode چيست؟
نرم افزار درون پردازنده است که در محصولات اینتل از پنتیوم پرو به بعد هنگام راه اندازی سیستم از بایوس به درون پردازنده بارگذاری می شود.
با پیشرفت Microcode می توان از فرمان های کوچکتری بهره برد. بنابراین برای استفاده از پردازنده های جدید، بایوس باید Microcode مناسب را داشته باشد تا پردازنده بتواند به درستی کار کند.
سياست
Thursday 12 August 2004, 01:38PM
- ممكن است فضاي آزاد لازم بر روي ديسك سخت جهت چاپ وجود نداشته باشد. به اين علت كه ويندوز براي انجام عمل چاپ از يك فضاي خالي موقت براي ذخيره اطلاعات استفاده مي كند.
- برنامه هاي خود را چك كنيد و از صحت مشخصات چاپگر، اطمينان حاصل كنيد. شايد كه برنامه ها به طور صحيح پيكربندي نشده باشند.
- ممكن است چاپگر به طور صحيح نصب نشده باشد. آن را Remove كنيد و دوباره نصب نمائيد.
- شايد چندين فايل را از برنامه هاي مختلف براي چاپ ارسال كرده باشيد، در اين صورت در صورت بروز مشكل، عمليات چاپ را متوقف كنيد و مجدداً با يك برنامه شروع به چاپ كنيد.
- ممكن است چاپگر كاغذ نداشته باشد.
- ممكن است ارتباط فيزيكي را يا نه با چاپگر درست برقرار نشده باشد. بنابراين كابل هاي اتصال را چك كنيد.
- اگر در ويندوز فارسي تنها متن هاي انگليسي چاپ شوند، در اين صورت مشكل از برنامه راه انداز چاپگر است، كه بايد نسخه جديد تر آن را نصب كنيد.
سياست
Thursday 12 August 2004, 01:39PM
هر Thread از یکسری فرمان های پشت سر هم ساخته می شود. این فرمان ها شامل شمارنده (Counter)، فراخوانی و بازگشت پشته (Call/Return Stack) و داده های خود Thread می شود.
هر Task از یک یا چند Thread تشکیل می گردد.
سياست
Thursday 12 August 2004, 01:40PM
حتماً براي شما نيز پيش آمده ، زماني كه دستگاه را Shut down مي كنيد، عمل خاموش شدن به كندي صورت مي گيرد.
اين مشكل به علت استفاده از برنامه هايي است كه هنگام شروع سيستم در پيش زمينه اجرا مي شوند و هنگام پايان سيستم بايد دوباره بسته شوند. پس لازم است ابتدا كنترل كنيد كه كدام برنامه در پيش زمينه در حال جريان است و به كدام يك از آنها احتياج نداريد.بنابراين كافيست در قسمت run عبارت msconfig را تايپ كنيد. پنجره اي باز مي شود مي توانيد در آن برنامه هايي كه به صورت خودكار اجرا مي شوند را غيرفعال نماييد.
سياست
Thursday 12 August 2004, 01:41PM
بله، اگر سرويس دهنده وب شما از سرور ويندوز استفاده مي كند و يا به هر دليل ديگري امكان استفاده از بانك اطلاعاتي Mysql را نداريد مي توانيد از بانك اطلاعاتي كه توسط خود مووبل تايپ ايجاد مي شود استفاده كنيد. گرچه در همين ابتداي كار بايد بگوييم بانك اطلاعاتي فايل مانند همين نوعي كه ما از آن صحبت مي كنيم كارايي و ايمني بانك هاي اطلاعاتي مانندSQL و يا Mysql را ندارند.
به هر ترتيب براي اين كار مي توانيد در محل نصب MT بر روي سرور يك فولدر به اسم DB (و يا هر نام دلخواه ديگر) بسازيد و اجازه دسترسي Write توسط تمام كاربران كه در سرورهاي يونيكس با شماره (۷۷۷) شناخته مي شوند، بدهيد. بعد از اين كار سراغ فايل MT.CFG برويد. در قسمت مربوط به تنظيم بانك اطلاعاتي تنظيمات مربوط به Mysql را كاملاً پاك كنيد و فقط خط اول را كه بايد به صورتbِData Source./d باشد باقي بگذاريد. دقت كنيد اگر نام فولدر خود را چيزي به غير از DB انتخاب كرده باشيد اينجا نام فولدر خود را وارد كنيد.
علاوه بر اين تمام اين عمليات بايد قبل از نصب MT و اجراي فايل MT-Load. cgi انجام بگيرد. اين روش به خصوص براي نصب MT روي دستگاه شخصي خودتان بسيار مناسب است و دردسرهاي مربوط به نصب و مديريت Mysql را كم مي كردند.در ضمن اگر قصد دارد مووبل تايپ را به روي سرور خودتان آزمايش كنيد (LocalHost) بايد IIS را نصب كرده باشيد آن را براي اجراي فايل هاي Cgi تنظيم كرده باشيد.
ضمناً Security فولدر DB را به صورت Full control براي Everyone قرار دهيد.
نقل از سايت http://www.iritn.com
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.