PDA

نمايش نسخه نهائي : زنده باد هادي ساعي

صبح
Saturday 28 August 2004, 10:09AM
http://66.113.139.219/pics/1383/6/Sport/140.jpg
هادی ساعی قاطعانه قهرمان شد
۶ شهريور ۱۳۸۳ - بعد از ظهر ۲۲:۵۱

هادى ساعى تکواندوکار وزن ۶۸ کيلوگرم ايران با پيروزى بر تکواندوکار تايوانى به مدال طلاى اين وزن در بازيهاى المپيک ۲۰۰۴ آتن دست يافت .
ساعى دراين مبارزه که جمعه شب برگزار شد،با نتيجه ۶ بر۳ حريف خود را شکست داد و اولين مدال طلاى المپيک تکواندو ايران را در دومين دوره حضور اين رشته در بازيهاى المپيک بدست اورد.
وى در اين مبارزه برابر اين حريف که چند ماه پيش در مسابقات انتخابى المپيک ۲۰۰۴ اتن در قاره اسيا در تايلند نيز وى را شکست داده بود، بارديگرپيروزشدو پرچم ايران را براى دومين بار در اين بازيها به اهتزاز در اورد.در وقت اول اين مسابقه هادى ساعى با حرکت هاى منظم ، خود را به حريف
نزديک کرد و اولين امتياز را گرفت ، اما حريف وى نيز با يک حرکت زيبا يک امتياز از ساعى گرفت تا اين وقت با نتيجه مساوى يک بر يک به پايان برسد در اين وقت هر دو تکواندوکار يک اخطارکم کارى گرفتند.
در وقت دوم هادى ساعى که دقيقا مبارزه را درکنترل داشت ، اولين امتيازرا گرفت و دو بريک جلو افتاد اما در ادامه هر دو تکواندوکار همزمان يک ضربه به هوگو همديگر زدند و راند دوم با امتياز سه بردو به نفع ساعى پايان يافت .

[HR]

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس سياسي

سيدمحمد خاتمي ـ رييس‌جمهور اسلامي ايران ـ‌ به مناسبت پيروزي هادي ساعي، قهرمان تكواندوكار كشورمان و گرفتن مدال طلاي مسابقات المپيك آتن پيام تبريكي صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، متن اين پيام به شرح زير است:

بسم الله الرحمن الرحيم

پيروزي درخشان و كسب قهرماني المپيك بوسيله فرزند شجاع و با اخلاق ملت ايران، هادي ساعي عزيز بار ديگر قلب مردم را شاد كرد.

اين پيروزي را به قهرمان شايسته و به ملت ايران تبريك مي‌گويم.

سيد محمد خاتمي رييس‌جمهور اسلامي ايران

[HR]

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس المپيك آتن
هادي ساعي پس از كسب مدال طلاي وزن 68 - كيلوگرم تكواندو در بازيهاي المپيك آتن گفت: در المپيك سيدني به مدال برنز رسيدم و چهار سال تلاش كردم تا در آتن به مدال طلا دست يابم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به آتن، قهرمان المپيك آتن در رشته‌ي تكواندو، در كنفرانس مطبوعاتي خود پس از پايان رقابتش، اظهار كرد: پس از المپيك سيدني كه نتوانستم مدال طلا را كسب كنم، هميشه خودم را بدهكار مردم كشور مي‌دانستم كه در آتن توانستم اين مهم را جبران كنم.
وي همچنين در مورد پيام تبريك رييس جمهور براي پيروزي وي، تصريح كرد: خاتمي اولين رييس جمهوري است كه در ايران به ورزش اين قدر اهميت مي‌دهد و تا به حال چندين بار به اردوي تيم ملي آمده و روحيه و اميدواري زيادي به همه‌ي ورزشكاران داده است. به شخصه علاقه‌ي خاصي به ايشان دارم. من به رييس جمهور قول داده بودم كه مدال طلا را كسب كنم و از اينكه توانسته‌ام به قولم عمل كنم، خوشحالم. از پيام تبريك ايشان بسيار متشكرم.
انتهاي پيام

asheghe iran_p
Saturday 28 August 2004, 04:32PM
من هم پيروزي ايشون رو به همه ايرانيان تبريك ميگم ايشون باعث شد كه ما از رده 49 به 33 برسيم.
و اميدوارم تو همه رشته ها ما بتونيم مدال كسب كنيم:)

فربد
Saturday 28 August 2004, 05:33PM
ديشب كه انصافا ايشون بود كه مجلس ما رو گرم كرد

asheghe iran_p
Saturday 28 August 2004, 07:10PM
http://www.iribnews.ir/newspic/04/08/28/saei1-abr.jpg
پرچم‎ مقدس‎ جمهوري‎ اسلامي‎ ايـران بـا كسب‎ مدال‎ طلاي‎‎ تكواندو بازيهاي المپيك‎ آتن‎ بار ديگر به‎ اهتزاز درآمد.
به‎ گزارش‎ واحد مركـزي‎‎ خبـر, ديـروز هـادي ساعي‎ تكواندوكار شايسته‎ وزن‎ 68 كيلـوگـرم‎ ايران‎ با سه‎ پيروزي‎ پي‎‎‎ درپي راهـي ديـدار پاياني‎ شد و دراين‎ مرحله‎ با برتري‎ مقابـل‎ نماينده‎‎ تايوان‎ به مقام‎ قهرمانـي‎ رسيـد و مدال‎ طلاي‎ رشته‎ تكوانـدو المـپيـك‎ آتـن‎ را براي‎ كشورمان‎‎ به‎ ارمغان آورد.
ساعي‎‎ براي‎ رسيدن‎ به‎ ديدار پايانـي ابتـدا مقابل‎ حريف‎ ايتاليايي‎ درحاليكه‎‎ با نتيجه 10 بر4 جلو بود با وارد كردن‎ ضربه‎اي‎ محكم‎ كارلومولنتارا از ادامه‎‎ مسابقه بازداشت‎. ساعي‎ در دومين‎ مسابقه‎‎ خـود هـم‎ نمـاينـده برزيل‎ را شكست‎ داد و در مرحله‎‎ نيمهپاياني‎ سان‎ ميونگ‎ سو كره‎ اي‎ را 11 بر10 مـغلـوب‎ كرد.
اين‎‎ براي‎ نخستين بار است‎ كـه‎‎ بـه غيـر از كشتي‎ و وزنه‎بردار,ي‎تيم‎ تكوانـدوايـران‎ در بازيهاي‎ المپيك‎ صاحب‎ مدال‎ طلا مي‎شود.
يوسف‎ كرمي‎ ديگر نماينده‎ تكواندو كشورمان‎ امروز در دور نخست‎ رقابتهاي‎‎ وزن‎منهـا80 ي كيلوگرم‎ مقابل‎ حريفي‎ از تايلند بـه‎ميـدان‎ مي‎رود.

فربد
Saturday 28 August 2004, 07:14PM
ميگم درسته كه ميگن به مدال آوران عرصه هاي ورزشي تا هشتصد هزار مستمري مادام العمر ميدن ؟البته نوش جونشون

asheghe iran_p
Saturday 28 August 2004, 07:17PM
من تو اينترنت خوندم كه نوشته بود سفارت ايران در آتن به ايرانياني كه مدال كسب ميكنند و افتخار آفرينان جوايزه ميدهد ولي نگفته بود دقيقآ يادم نمياد كدوم سايت بود اگر ديدم حتمآ ميگذارمش

herkul
Wednesday 1 September 2004, 11:25AM
من كه واقعا لذت بردم از قهرمانيش آخه هر چي باشه بچه محلمه ديگه;)

فربد
Wednesday 1 September 2004, 11:54AM
اونوقت محله شما كجاس؟

sobh
Monday 21 February 2005, 12:59AM
او راه خود را پيدا كرده.....

ما كجاي راهيــــــم؟

يا حق

farhad_k25
Saturday 16 April 2005, 09:34AM
ساعي باز هم افتخار افريد
ساعي باز هم قهرمان جهان شد
اونهم با پاي مصدوم
هرچي درد داره بخوره تو سر اين كشتي گيرهاي بي غيرت و تن پرور
واقعا كه خيلي بي ادعاست با اين همه قهرماني

سینا 555
Tuesday 25 April 2006, 04:32AM
ساعي باز هم افتخار افريد
ساعي باز هم قهرمان جهان شد
اونهم با پاي مصدوم
هرچي درد داره بخوره تو سر اين كشتي گيرهاي بي غيرت و تن پرور
واقعا كه خيلي بي ادعاست با اين همه قهرماني

اینجا رو ببین اقا فرهاد:smile28:

ساعي پيشنهاد يك ميليون دلاري كره ايها را رد كرد من فرزند ملت بزرگ ايران هستم

«هادي ساعي»، اعجوبه تكواندوي جهان، با يك پيشنهاد اغواكننده از سوي مسئولان ورزش كره جنوبي روبرو شد.
در جريان برگزاري هفدهمين دوره مسابقات تكواندو قهرماني آسيا در بانكوك تايلند كه هادي ساعي كاپيتان تيم ملي تكواندو كشورمان و قهرمان المپيك و جهان باز هم به مدال طلا دست يافت، مسئولان ورزش كشور كره جنوبي با ارائه پيشنهاد يك ميليون دلاري به جوانمردترين ورزشكار سال جهان خواستار عضويت وي در تيم ملي اين كشور، شدند.
كره اي ها كه خود مهد تكواندو جهان هستند خواستار حضور هادي ساعي در تركيب تيم ملي تكواندو اين كشور تا پايان رقابت هاي المپيك 2008 پكن شدند و در اين ميان تسهيلات ويژه اي نيز علاوه بر اين مبلغ براي وي در نظر گرفته اند.
«هادي ساعي» در گفت و گوي اختصاصي با خبرنگار ايلنا ضمن تاييد اين خبر، تصريح كرد: صحبت هايي در اين خصوص مطرح شده است، كره اي ها تدارك وسيعي براي حضور قدرتمند در المپيك چين ديده اند و در اين ميان از هيچ تلاش و صرف هزينه هاي هنگفت دريغ نمي كنند البته آنها در زمان مطرح كردن اين موضوع خود نيز چندان اميدي به قبول پيشنهاد از سوي من نداشتند چرا كه پيش از اين پيشنهادات مشابهي را ورزشكاران ما رد كرده بودند.
وي افزود: من فرزند ملت بزرگ ايران هستم و عشق به اين خاك و مردمم را به تمام دنيا هم نمي فروشم:smile39: :smile39: :smile39: :smile06: ؛ تمام انگيزه و اميد من در راه كسب مدالهاي پياپي و برافراشتن پرچم مقدس ايران اسلامي در سراسر جهان است، قابل وصف نيست احساسي را كه در زمان بالا رفتن در سكوي قهرماني دارم آن هم با اين هجوم تبليغات منفي كه عليه مردم و نظام كشورمان مي شود:smile06: :smile06: :smile06:
دارنده هفت مدال طلاي جهان و المپيك، تصريح كرد: بنابراين چندان عجيب نيست كه پيشنهادات بيشتر و حتي صد برابر اين رقم را رد كنم من حتي به اين قبيل پيشنهادات فكر هم نمي كنم و موضوع برايم حل شده است؛ اميدوارم باز هم بتوانم براي كشورم افتخارآفريني كنم.:smile39: :smile39: :smile39:

ديوونه
Tuesday 25 April 2006, 01:38PM
احسنت به تو فرزند ایران! خدا قوت و دست علی علیه السلام بهمراهت.