PDA

نمايش نسخه نهائي : صندلی داغ saniye

ali_shadow
Thursday 23 July 2009, 04:15PM
بیا عزیزم این که ناراحتی نداشت که زانوی غم گرفتی میگفتی خودم برات صندلی میزدم که طلایی و براق و درخشان باشد از تاج خروس هم قشنگتر باشد:D:D:D

احتشام
Sunday 26 July 2009, 09:01PM
سلام
خوبی یا بهتری ؟
اسم وفامیل ؟
سن وتحصیلات ؟
منومیشناسی ؟ چرا ؟
شناخت من تو برنامت باشه

از چه فصلی خیلی خوشت میاد؟
ازچه اتفاقی خیلی میترسی که اتفاق بیفته؟
بزرگترین فرصتی که از دست دادی؟
اگه یه پسرویه دختر داشتی چه اسمهایی واسون انتخاب میکردی؟
دوس داشتی جای کدوم شخصیت سینمایی یا هنری باشی؟
از بین صفات بد آدمی ازچه صفتی بیشتر از همه بدت میاد؟
عالیترین بعد شخصییتیت؟
تاحالا عاشق شدی؟
به سرونوشت و تقدیر اعتقادداری ؟چرا؟
وسواس داری ؟از چه نوعی؟
اگه بخوای یه نسخه برای خوشبخت شدن تجویز کنی چی مینویسی؟
تو فاز گوشی عوض کردن موبایل هستی؟گوشیه فعلیت چیه؟
یه بیت شعر مرد علاقه ؟
:smile07:اینم علی الحساب

saniye
Monday 27 July 2009, 07:34AM
سلام علی اقا مرسی از لطفت بخواطر صندلی من نیلوفر شایگان هستم از مشهد 20سالمه سال سوم مترجمی زبان انگلیسی می خونم رنگ صورتی رو خیلی دوست دارم عاشق قورمه سبزی هستم فوق لعاده خون گرم و اجتماعی هستم درس خوندن رو دوست دارم وقصد دارم تا phd ادامه بدم بقیه سوالات نمیدونم چی بود:smile09:ولی از دوستی باهات خوشحال میشم:smile07::smile07::smile07:;)

ali_shadow
Monday 27 July 2009, 10:44AM
همشهري هستي نيلوفر جان اسمت قشنگه خوشحال ميشم بيشتر بشناسمت خيلي دوست دارم با شما رابطه گرم و صميمي برقرار كنم و بهترين دوستي برات باشم و چيزي برات كم نذارم
از كجاي مشهد هستي ؟
من 21 سالمه رشته آي تي ميخونم الان بايد راه بيفتم تا كلاسم شروع نشده فعلا برميگردم
موفق و مويد باشيد و سالم و تندرست و هميشه با نشاط باشيد
من زبان انگليسيم خوب هست چون خارج از كشور بزرگ شدم بعدا در اين مورد و خودمان خصوصي و يا از طريق مسنجر در تماس خواهيم بود خدا پشت و پناهت فعلا باي عزيزم:):smile07:

saniye
Tuesday 28 July 2009, 09:11AM
سلام جالبه که همشهری هستیم منم خوشحال شدم کامپیوتر هم رشته خوبیه یعنی مورد نیاز جامعه است ولی ای کاش دوران کودکیتو ایران بودی نمیدونی چقدر لذت داره که ادم دوران کودکیشو تو ایران تجربه کنه البته یه وقتهایی ادم تسلیم شرایط میشه و مجبور میشه که در نهایت ناچاری زندگی کنه البته من که نمیدونم شما چرا و به چه دلیل اونجا بودی پس در نتیجه قضاوت کردن کار درستی نیست امیدوارم ناراحت نشده باشید;)

ali_shadow
Tuesday 28 July 2009, 02:39PM
نمیدونی دلم برای خارج از کشور تنگ شده میدونی چرا چون بهش دل بستم و خیلی علاقه مندم نزد این کشور برگردم
و مشهود هست که من بچگی از سرزمین مادریم بدور بودم من در استرالیا بزرگ شدم کشور قشنگیه و هم جاهای دیدنی زیاد داره اماکن توریستی و سیاحتی هست ملبورن و سیدنی و کانبرا خیلی باحاله دلم برای انیمیشن های استرالیایی تنگ شده مثل play school , noddy , bananas in pyjames , blinky bill , rescue rangers , captain planet . sesame street , raggy doll, ...
من زبان فارسی و انگلیسی در استرالیا یاد گرفتم مدارس دولتی استرالیا govermential ما را به اردو camp , جنگل jungle و باغ وحش zoo و پیک نیک بردند
هم روخوانی و هم نوشتن معلم ایرانی داشتم که تو استرالیا بهم درس میداد اصلیتش اصفهانی هستن
آره حق با شماست ولی کاری نمیشه کرد این خواست خدا بود که من در خارج از کشور بزرگ شدم یکی از دوست ها نزدیکانمان که زیاد رفت و آمد داریم دخترش اسمش طلیعه هست در استرالیا متولد شده دکتر فرج الهی
واسه شغل پدرم و گرفتن مدارج عالی به این کشور رفتند ما هم خانوادگی رفتیم
من هم هر روز صبح سرویس میداشتم میرفتم مدرسه استرالیایی یک چیز جالب براتون بگم که واقعیت داره من زبانی که داشتم با toys بازی میکردم وقتی با مامان و بابام هم کلام میشدم انگلیسی حرف میزدم اصلا یک دونه کلمه فارسی بلد نبودم به سختی میتونستم فارسی حرف بزنم الان که میبینی فارسی را مثل بلبل حرف بزنم البته نه در حد پیشرفته ایران اومدیم باید اونجا اقامت میگرفتیم که بفکر پدر و مادرم رسید با دست خالی برگشتیم به وطنمان

ali_shadow
Tuesday 28 July 2009, 02:42PM
نگفتی از کجای مشهد میشینی ؟
افتخار آشنایی میدید ؟
چه ساعتهایی میای باشگاه و چه روزهایی ؟ چه موقعی در یاهو آن هستی ؟ نظرت در مورد رشته و خودم چیست ؟

saniye
Wednesday 29 July 2009, 07:40AM
سلام.راستش اگه دوست داری زبان فارسیت خوب بشه بهتره که زیاد از واژه های انگلیسی استفاده نکنی البته اگه علاقه ای به زبا ن فارسی داشته باشی اخه شما که میتونی راحت انگلیسی صحبت کنی پس نیاز به تکرارواژه ها به صورت انگلیسی نیست خصوصا وقتی دارین با بچه های باشگاه صحبت می کنین< اخه همه بچه های باشگاه ایرانی هستن ولی این هم باعث میشه که بسیاری لغتو یاد بگیرن

ali_shadow
Wednesday 29 July 2009, 07:45AM
فلیم پسر تهرانی یعنی امین حیایی در نقش سروش که از آمریکا فرنگ برگشته لغات انگلیسی هم تو حرفهاش به گوش میخوره
سعی خودمو میکنم بهتر از اینی که میتونم و در توانم هست صحبت نمایم
مثل معلم ادبیات فارسی نیستم که بشه واژگان و لغات زیبایی و راسخ در زبان عامیانه فارسی بکار برد
من خیلی وقته با بچه های باشگاه در تماس هستم و دارم سعی میکنم زبان مادریمو شیرین ترش کنم
خوب جواب سوالات صندلی داغمو ندادی یعنی نمیدی ؟

saniye
Wednesday 29 July 2009, 07:54AM
من بولوار خیام میشینم بیستون 12من معمولا 8تا1ظهر میتونم یک سری به باشگاه بزنم واینکه اگه دوست نداشتم باهاتون اشنا بشم که الان نمیومدم سراغتون :(متولد چه ماهی هستین؟البته در صورت لزوم جواب بدین چون من اصلا از سوالات تحمیلی خوشم نمیاد

saniye
Wednesday 29 July 2009, 10:57AM
جهان راپشت سر نهاده ام تاریخ را به پایان برده ام،واکنون رسیده ام به توده ای عظیم،همچون کوهی،از حرفهایی که برای نگفتن دارم( دکترعلی شریعتی)

saniye
Wednesday 29 July 2009, 11:07AM
اما انسان بیش از زندگی است،((انجاکه هستی پایان می یابد او ادامه می یابد))
او
درختی است که ریشه هایش در اعماق مرموز غیب پنهان است:smile07:

ali_shadow
Wednesday 29 July 2009, 03:52PM
من بولوار خیام میشینم بیستون 12من معمولا 8تا1ظهر میتونم یک سری به باشگاه بزنم واینکه اگه دوست نداشتم باهاتون اشنا بشم که الان نمیومدم سراغتون :(متولد چه ماهی هستین؟البته در صورت لزوم جواب بدین چون من اصلا از سوالات تحمیلی خوشم نمیاد

آخه میبینی جواب صندلی داغ را ندادی فکر کردم نمیخوای جواب بدی در هر صورت حتی الامکان سوالتم جواب بدید ممنون میشم از صمیمتان
بیستون کجای خیام هست ؟
میتونم اددتان کنم تو لیست یاهو مسنجر اگر شما اجازه بدید ؟
از اینکه با من ارتباط قرار کردید و دوست مشهدی هستیم چه احساسی دارید ؟
نظرت در مورد دوست واقعی چی هست ؟ دوست مجازی چی ؟یعنی تو خیالات و توهم قیافه همو بسازیم:D:D
من چجور پسری هستم ؟

من متولد بهمن هستم در شناسنامه فروردین

asena
Thursday 30 July 2009, 02:54AM
سلام:):smile07:
یک کیف پیدا می کنی درش رو باز می کنی می بینی 10 میلیون داخل کیفه...شماره و آدرسی هم تو کیف نیست هیچ کسی هم اونجا نیست که تو رو ببینه...چیکار می کنی؟

1.حیوان خونگی داشتی؟چه حیوانی را بیشتر دوست داری؟
2.بیشتر چه تیپی میگردی؟
3.اهل مد هستی اگه نه چرا؟
4.تو سال لباس زیاد میخری؟چند دست؟
5.به نظر خودت خوشگلی یا با نمک ؟
6.چقدر تو زندگی با خدا جوری؟
7.تا حالا نمره کم اوردی اگه اره چند بوده؟
8.نازک نارنجی یا زود رنج یا کینه ای؟
9.با کی تو خونه از همه راحتری؟
10.بهترین دوستت کیه تو زندگی؟
11.تا حالا شده از خودت خیلی بدت بیاد چکار کردی؟
12.دوست داری به چه اسمی صدات کنند؟
13.به نظرت بهترین سن ازدواج کیه؟
14.تنهایی یا اجتماع؟
15.اهل مهمونی رفتنی یا مهمون دعوت کردن؟
16.همیشه سعی میکنی بهترین لباست را بپوشی تو مهمونی یا برات فرقی نمیکنه؟
17.به خودت نمره چند میدی؟
فعلا....:smile07:

panter
Thursday 30 July 2009, 09:19AM
سلام نیلو جان...صندلیت مبارک...:D
من قوچانی ام...علی هم دادشیمه...:smile06:
من معماری خوندم...یه ترمم خیام مشهد بودم...البته دانشگاه خیام....یه ترم مهمان گرفتم...
راستی واسه گرفتن آیلس چند تا دوره باید بگذرونم...اخه واسه اقامت لازم دارم....در ضمن من زبانم ضعیفه...:smile05:

محمدی
Thursday 30 July 2009, 04:13PM
سلام :smile07::smile07:
اميدوارم حالتون خوب باشه
اینم قسمت سوالای طنز:D

اگه صبح از خواب بيدار بشي ببيني موهاي ابروت و سرتو تراشيدن چيکار ميکني:D
دوست داشتي شبيه کدو م شخص معروفي باشي
اگه بهت زنگ بزنن و بگن برنده ماشين بي ام و شدي چکار ميکني
بعد مدتي دوباره زنگ بزنن بگن اشتباه شده چيکار ميکني
بعد يک ساعت دوباره زنگ بزنن بگن نه درسته شما برنده شدين
بعد يه ساعت زنگ بزنن...:D
اگه تو سينما نشستي يه باره از پشت سر بزنن پس کلت برگردي ببيني پشت سريت غرق در فيلم ديدنه چيکار ميکني:D
سر جلسه امتحان نشستي برگتو هم پر کردي يه باره پشت سريت برگتو بدزده و برگه سفيدشو بزاره زير دستت چکار ميکني:D
اگه قرار باشه واسه خودت زوجي رو انتخاب کني از بين يکي که خيلي زيباست اما فقيره و يکي که خيلي پولداره اما زشته کدومو انتخاب ميکني
چند نفر ي که خيلي باهاشون رودرباسي داري رو دعوت ميکني به يک رستوراني بعد از اينکه کلي غذا سفارش دادي و شکم سيري خوردين موقع حساب که رسيد دست کني جيبت ببيني کيف پولتو يادت رفته بياري و هيچ هم برا گرو گذاشتن نداشته باشي چکار ميکني:D
اگه اتاق شخصي داشته باشي بعد بابات يه رنگ کار بياره همه خونه رو رنگ نازي بزنه و اتاق تو روگورخري رنگ کرده باشه چکار ميکني:D
اگه يه روز بيدار شي به هر چي دست بزني(مثلا يخچال و کولر و ووو) خراب بشه بعدشبش يه برنامه مهمي که همه نشستن پاش بعد دست بزني به تلويزيون و بسوزه بنظرت خانوادت چکارت ميکنن:D
صبح پا ميشي از خونه ميزني بيرون به هر کي ميرسي با يه لبخند تمسخر اميز بهت نگاه ميکنه در مورد خودت چي فکر وچکار ميکني:D
نامزدت با کاکتوس بياد خونتون چکار ميکني :D
داري يه بازي خيلي حساس يا داري يه پروژه درسي خيلي مهم مينويسي قبل از اينکه سيو کني ييهو برق بره دو دقيقه بعدش بابا برقي يه باره تو خونتون ظاهر بشه بخواد نصيحتتون بکنه چکارش ميکني:D
ممنون که حوصله بخرج دادی:smile28:

ali_shadow
Thursday 30 July 2009, 10:41PM
نيلوفر جان دلم برات تنگ ميشه وقتي نياي باشگاه كلا باشگاه بدون شما هيچ صفايي و بويي ندارد خواهش ميكنم منو تنها نذار نذار يك دوست مشهدي از ذهن پاك بشه
منتظر جواب هات هستم
راستي اين هم اضافه كنم به سوالات نظرت در مورد رابطه دوستي دختر و پسر چيست ؟ دوست دار دوست پسر داشته باشي ؟

a594m
Thursday 30 July 2009, 10:44PM
شلام

ali_shadow
Saturday 1 August 2009, 10:31AM
نیلوفر جان کجایی چرا کم پیدایی ؟ نیستی ؟:(

ali_shadow
Saturday 1 August 2009, 10:32AM
نیلوفر یک چیزی بگم واقعیت دارد من بخاطر خودت میام باشگاه وقتی نباشی باشگاه رنگی نداره کلا بی رنگ میشه

panter
Saturday 1 August 2009, 01:46PM
نیلوفر یک چیزی بگم واقعیت دارد من بخاطر خودت میام باشگاه وقتی نباشی باشگاه رنگی نداره کلا بی رنگ میشه

الهی فدای دلت بشم علی........:smile06:
آخه مهربونی داداشی....حتما نیلو جون هم اینو می دونه...:smile07:

ali_shadow
Saturday 1 August 2009, 06:16PM
خدایا نیلوفر را برسون دق مرگ شدم ای خدا:(:(

saniye
Sunday 2 August 2009, 08:19AM
سلام سلام من اومدم ببخش علی جان این روزا یه گرفتاری واسم پیش اومده ببخش که منتظرت گذاشتم منم دلم تنگ شده بود ولی حتی 5دقیقه هم فرصت نداشتم که به باشگاه سر بزنم تو چطوری ؟چه خبر ؟خوش میگذره در رابطه با سئوالت باید بگم که دوستی دختر و پسرا یه دنیایی داره بعضی ها میرن توشوخودشونو گم میکنن بعضی ها هم میرن ولی خودشونو بیشتر می شناسن تجربه کسب میکنن و سعی میکنن از هر فرصتی واسه پیشرفت استفاده کنن بعضی ها هم که متاسفانه از این فرصت ها سوء استفاده میکنن من فکر میکنم این دوستی ها بستگی به ظرفیت هر دختروپسری داره تا تو شرایطش نباشی نمی دونی که باید جطور برخورد کنی حالا در این رابطه بیشتر صحبت میکنیم منتظر جوابتم فعلا...............:):smile07:

saniye
Sunday 2 August 2009, 08:40AM
سلام نیلو جان...صندلیت مبارک...:D
من قوچانی ام...علی هم دادشیمه...:smile06:
من معماری خوندم...یه ترمم خیام مشهد بودم...البته دانشگاه خیام....یه ترم مهمان گرفتم...
راستی واسه گرفتن آیلس چند تا دوره باید بگذرونم...اخه واسه اقامت لازم دارم....در ضمن من زبانم ضعیفه...:smile05:

سلام اقا وحید منم از اشناییتون خوشحال شدم معماری هم رشته خوبیه البته اگه ادامه بدی و خسته نشی که بهتر هم میشه 4تا دوره20جلسه ای که جمعا میشه 80 جلسه باید بگذرونی تا IELS بگیری البته باید به زبان انگلیسی علاقه نشون بدی تا بتونی زودتریاد بگیری البته تمرین و تکرار واسه تسریع یادگیری خیلی مهمه و تاثیر گذاره امیدوارم موفق باشی داداش وحید.

saniye
Sunday 2 August 2009, 09:28AM
سلام:):smile07:
یک کیف پیدا می کنی درش رو باز می کنی می بینی 10 میلیون داخل کیفه...شماره و آدرسی هم تو کیف نیست هیچ کسی هم اونجا نیست که تو رو ببینه...چیکار می کنی؟
میدمش دست نزدیکترین سوپری در همون حوالی............
1.حیوان خونگی داشتی؟چه حیوانی را بیشتر دوست داری؟
اره لاکپشت داشتم همون لاکی جونو دوست دارم
2.بیشتر چه تیپی میگردی؟
ساده اما شیک
3.اهل مد هستی اگه نه چرا؟
اصلا چون هیچوقت دوست نداشتم عقایدم و سلایقمو بازیچه دست دیگران قرار بدم:)
4.تو سال لباس زیاد میخری؟چند دست؟
من ادم ولخرجی نیستم هروقت شدیدا احتیاج داشتم یه چیزایی میخرم

5.به نظر خودت خوشگلی یا با نمک ؟
همه میگن بانمک هستم مخصوصا وقتی میخندم البته من کم میخندمها:)
6.چقدر تو زندگی با خدا جوری؟
خیلی زیاد نمیتونم واست توصیف کنم
7.تا حالا نمره کم اوردی اگه اره چند بوده؟
اره 6
8.نازک نارنجی یا زود رنج یا کینه ای؟
هیچکدوم من کاملا منطقی هستم و هیچوقت کینه ای نداشتم
9.با کی تو خونه از همه راحتری؟
با بابام
10.بهترین دوستت کیه تو زندگی؟
زیارت عاشورا نمیتونم از خودم جداش کنم:(عاشقشم
11.تا حالا شده از خودت خیلی بدت بیاد چکار کردی؟
اره سعی کردم با خودم چندروزی حرف نزنم
12.دوست داری به چه اسمی صدات کنند؟
همون نیلوفر خوبه من اسممو دوست دارم البته نیلو هم صدام میکنن
13.به نظرت بهترین سن ازدواج کیه؟
واسه دخترا 23تا 25 واسه پسرها 25تا32
14.تنهایی یا اجتماع؟
اجتماع
15.اهل مهمونی رفتنی یا مهمون دعوت کردن؟
هردوش اما بیشتر دعوت میکنم
16.همیشه سعی میکنی بهترین لباست را بپوشی تو مهمونی یا برات فرقی نمیکنه؟
برام فرقی نمیکنه مهم چیزای دیگست
17.به خودت نمره چند میدی؟
17
فعلا....:smile07:

saniye
Sunday 2 August 2009, 09:33AM
بچه ها خیلی خوشحالم که تونستم بلاخره به یه سری سوالات داغ جواب بدم;)بازم از این سوالا میخو:(ام باحالترشو میخوام از اسنا هم ممنونم بابت سوالاتش :smile07:

saniye
Sunday 2 August 2009, 10:55AM
سلام علي جان من 1ساعت پيش جواب همه بچه هارو دادم ولي الان ميبينم كه saveنشده من اين روزا يه گرفتاري واسم پيش اومده كه سرم شلوغه منم دلم واست تنگ شده بود تو چطوري؟ چيكار ميكني؟1ساعت پيش كلي مطلب واست نوشتم ولي الان ميبينم هيچكدومشون نيستن:smile22:حالم گرفته شد

saniye
Sunday 2 August 2009, 10:59AM
چه جالب مطالبم برگشتن سر جاشون :smile39::smile21:

ali_shadow
Sunday 2 August 2009, 11:34AM
قربانت دوست عزیزم روی زمینم برم که خیلی ماهه :)

ali_shadow
Sunday 2 August 2009, 11:46AM
من همیشه سر میزنم که شما را ببینم تو باشگاه کلا دوست دارم بیشتر باهات ارتباط گرم و صمیمی برقرار کنم
هم شما را از تنهایی در بیارم و هم خودمو
خدا کنه سر هیچوقت شلوغ پلوغ مثل شهر شلوغ پلوغ نباشد همیشه سرت خلوت باشه زیاد خودتو اذیت نکن پافشاری نکن زیاد خسته ات میکنه دلم نمیخواد یک دختر نازنین روی زمین که همین نیلوفر گل خودمون هست خودشو خسته کنه زیاد به خودش آزار برسانه هرکس نیلوفر را اذیت کرده منو اذیت کرده هرکس به نیلوفر نازکتر از گل گفته هر بدی به نیلوفر بشه بمن شده اینو از صمیم قلب میگم
امیدوارم قبراق و سرحال و شاداب و بانشاط باشی و همیشه خوش خنده رو باشی
من هوای نیلوفر را دارم و خواهم داشت واسه ابد این مهمترین چیزی هست
من تار موی یک دوستمو به هیچ کس نمیدم حتی نصفشو
وقتی نبینمت خیلی درد سختیه خیلی دوست دارم باهات هم صحبت بشم تلفنی و حضوری و مکالمه ای هرچی به صلاحه همون بشه فقط رد همدیگرو گم نکنیم
من از دوری شما عذاب علیم میگیرم انگار یک چیز با ارزش از دست دادم این چیز مهمتر نیلوفر هست گلی زیبا و چاودانه با عطر گل یاس بوی بهاری هست که به مشام هیچ فردی نرسیده از گنج هم با ارزش تر هست خیلی با ارزش
آیا میدانید وقتی نیلوفر را از دست بدهم چه حالی پیدا میکنم دنیا روی سرم خراب میشه انگار تیر به قلبم اصابت کرده و هدفدار شده من حاضرم بمیرم ولی نمیخوام نیلوفر واسه یک بار هم از دست بدهم یعنی بی نیلوفر بشم
شما حاضرید ولی من نیستم این چیز اذیتم میکنه اصلا نمیخوام به این موضوع متمرکز بشوم
مواظب خودت باش منتظرتم فقط تو را به خدا منو تنها نذار نیلوفر خدا جون هوای دوستمو داشته باش از بلایای طبیعی و حوادث غیر متقربه مصون نگه دار آمین سایه پدر و مادرشو هیچوقت ازشان مگیر و کاری کن تو به آرزوهاش برسون آرزو بر جوانان عیب نیست خدا نگهدارت بازم بیا من همیشه به یادتم :):smile07:

ali_shadow
Sunday 2 August 2009, 11:47AM
نیلوفر پاره تن من هست :smile28:

saniye
Sunday 2 August 2009, 12:07PM
اينگونه باش
شاد باش اما دلسوز.......
ساده اما زيبا
مصمم اما بي خيال....
متواضع اما سربلند....
مهربان اما جدي.....
سبز امابي ريا......
عاشق اما عاقل.....تقديم به علي وهمه بچه هاي باشگاه

saniye
Sunday 2 August 2009, 12:15PM
:smile59:
سنگيني باري كه خدابر دوش ما ميگذارد انقدر زياد نيست كه كمرمان را خرد كند انقدر است كه مارا براي دعا
به زانو دراورد

saniye
Sunday 2 August 2009, 12:22PM
موفقيت تنها بدست اوردن نيست چه بسا بخشش به ديگران عين موفقيت وكاميابي مي باشد

saniye
Sunday 2 August 2009, 12:44PM
علي جان من دارم ميرم تا فردا 9صبح
مواظب خودت باش خداحافظ

ali_shadow
Sunday 2 August 2009, 12:50PM
اگر خواب نموندم میام چشم
نوشته هامو و گفته هامو خوندی نیلوفر جان ؟
من همیشه سر میزنم که شما را ببینم تو باشگاه کلا دوست دارم بیشتر باهات ارتباط گرم و صمیمی برقرار کنم
هم شما را از تنهایی در بیارم و هم خودمو
خدا کنه سر هیچوقت شلوغ پلوغ مثل شهر شلوغ پلوغ نباشد همیشه سرت خلوت باشه زیاد خودتو اذیت نکن پافشاری نکن زیاد خسته ات میکنه دلم نمیخواد یک دختر نازنین روی زمین که همین نیلوفر گل خودمون هست خودشو خسته کنه زیاد به خودش آزار برسانه هرکس نیلوفر را اذیت کرده منو اذیت کرده هرکس به نیلوفر نازکتر از گل گفته هر بدی به نیلوفر بشه بمن شده اینو از صمیم قلب میگم
امیدوارم قبراق و سرحال و شاداب و بانشاط باشی و همیشه خوش خنده رو باشی
من هوای نیلوفر را دارم و خواهم داشت واسه ابد این مهمترین چیزی هست
من تار موی یک دوستمو به هیچ کس نمیدم حتی نصفشو
وقتی نبینمت خیلی درد سختیه خیلی دوست دارم باهات هم صحبت بشم تلفنی و حضوری و مکالمه ای هرچی به صلاحه همون بشه فقط رد همدیگرو گم نکنیم
من از دوری شما عذاب علیم میگیرم انگار یک چیز با ارزش از دست دادم این چیز مهمتر نیلوفر هست گلی زیبا و چاودانه با عطر گل یاس بوی بهاری هست که به مشام هیچ فردی نرسیده از گنج هم با ارزش تر هست خیلی با ارزش
آیا میدانید وقتی نیلوفر را از دست بدهم چه حالی پیدا میکنم دنیا روی سرم خراب میشه انگار تیر به قلبم اصابت کرده و هدفدار شده من حاضرم بمیرم ولی نمیخوام نیلوفر واسه یک بار هم از دست بدهم یعنی بی نیلوفر بشم
شما حاضرید ولی من نیستم این چیز اذیتم میکنه اصلا نمیخوام به این موضوع متمرکز بشوم
مواظب خودت باش منتظرتم فقط تو را به خدا منو تنها نذار نیلوفر خدا جون هوای دوستمو داشته باش از بلایای طبیعی و حوادث غیر متقربه مصون نگه دار آمین سایه پدر و مادرشو هیچوقت ازشان مگیر و کاری کن تو به آرزوهاش برسون آرزو بر جوانان عیب نیست خدا نگهدارت بازم بیا من همیشه به یادتم :):smile07:

ali_shadow
Sunday 2 August 2009, 12:54PM
نیلوفر جان من اومدم ببینم نیلوفر اومده یا نه دیدم اومده خودمو رسوندم اینجا یعنی وارد باشگاه شدم نیلوفر جان با اجازت داشتم درس کلاسیمو میخوندم کلاس آی تی میرم یعنی مدرک icdl خواستم بهت سر بزنم ببینم اومدی یا نه که بالاخره اومدی اگر شما اجازه میدی و اجازه بدید من برم بقیه درسهامو بخونم

میتونم شمارمو بهت بدم البته اگر شما موافق باشید که تلفنی صحبت کنیم ؟

ali_shadow
Sunday 2 August 2009, 01:06PM
اینو جواب بده بعد ازت چندتا سوالهای مختلف صندلی داغ ازت میپرسم :):smile28:

saniye
Monday 3 August 2009, 07:42AM
سلام نمیدونم چرا مطالبم save نمیشن اخه توروخدا یکیتون مشکل منو حل کنه:smile22:دیروز کلی مطلب واسه علی و بقیه بچه های باشگاه نوشته بودم ولی ........................:(

saniye
Monday 3 August 2009, 07:44AM
اره علی جان خوشحال میشم شماره تلفن بدی:smile07:

saniye
Monday 3 August 2009, 07:50AM
خوابیدی؟؟
پاشو درساتو بخون پسر جووووون

saniye
Monday 3 August 2009, 07:52AM
من سوالات داغ میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:smile22:

ali_shadow
Monday 3 August 2009, 03:48PM
عزیز دلم مطالبتو بنویس تو ورد بعد سیو کن اگر یکهویی برق رفت یا فیروز برق پرید نوشته هاتو داشته باشی بعد اینجا پیست کن میتونی ارسال کنی اونم به وسیله ارسال پاسخ سریع

ali_shadow
Monday 3 August 2009, 03:49PM
خوابیدی؟؟
پاشو درساتو بخون پسر جووووون

به روی چشم باشه عزیزم هرچی تو بگی :)

ali_shadow
Monday 3 August 2009, 03:53PM
1. چند سالته ؟ دانشجویی یا محصل ؟
بچه چندمی ؟ بیستون کجای خیام هست ؟
منو چقدر دوست داری ؟ از من خوشت اومده یا نه ؟ از اینکه با من هستی چه احساسی داری ؟
اهل قرار و مدار و بیرون رفتن و سینما و کوهستان پارک هستی ؟
اوقات فراغتو چطوری سپری میکنی ؟ چه کلاس هایی میری ؟ دوست داری در آینده چه درسهایی تدریس کنی ؟
دوچرخه داری ؟ کوهستانی هست و یا متعلق وابسته به کوچه و پس کوچه ها و خیابان و حومه اطراف ان ؟
همین سوالات را داشته باش هرسوالی به ذهنم خطور کرد ازت میپرسم

ali_shadow
Monday 3 August 2009, 03:54PM
منو چقدر دوست داری ؟ از من خوشت اومده یا نه ؟ از اینکه با من هستی چه احساسی داری ؟
اوقات فراغتو چطوری سپری میکنی ؟ چه کلاس هایی میری ؟ دوست داری در آینده چه درسهایی تدریس کنی ؟
دوچرخه داری ؟ کوهستانی هست و یا متعلق وابسته به کوچه و پس کوچه ها و خیابان و حومه اطراف ان ؟

saniye
Tuesday 4 August 2009, 07:26AM
سلام من اومدم چه خبر؟منو نمی :(بینی خوشحالی؟

saniye
Tuesday 4 August 2009, 07:38AM
20 ساله هستم ودانشجو
بیستون سمت فلسطین تو محدوده سجاد البته بهتره بگم پیام میشینیم من چهارمیم اخرین بچه
من که باهات نبودم نمیدونم چی بگم ولی مطمئنم پسر خوبی هستی
نه سعی میکنم خودمو محدود کنم البته بستگی به شرایط داره
من توی یه موسسه تدریس میکنم الان هم دارم کلاس شنا میرم من تدریس درس ترجمه مطبوعاتی رو خیلی دوست دارم
زمان طفولیت داشتم ولی الان نه من سووالات روان شناسی میخواستم

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:16AM
سلام من اومدم چه خبر؟منو نمی :(بینی خوشحالی؟

سلامت شما و همه هم وطنان خبر دست شماست
من الان اومدم البته يك كم تاخير ميخواستم با تاخير يك تحولي ايجاد بشه:D:D
راستش خواب موندم تازه از خواب بيدار شدم دلمو آوردمو اينجا كه باهات گپ بزنم خوشحالم كه جوابهاي منو ميدي فقط بدون خيلي ماهي و هم خوشحالم كه هستي منو تنها نميذاري اگر نيامدم پس برام كاري پيش اومده ولي به هر قيمتي شده ميام

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:19AM
من که باهات نبودم نمیدونم چی بگم ولی مطمئنم پسر خوبی هستی
چشمت قشنگ ميبينه

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:24AM
دوست داري دوست پسر داشته باشي ؟ اگر دوست داري يكي داشته باشي اولين برخورد و اولين كاري با دوست پسرت به ذهنت ميرسه چي هست ؟
نظرت در مورد من چيه رك و راست و پوست كنده ؟ من چجور پسري هستم ؟
شمارمو دادم به دستت رسيد ؟ كي بهم زنگ ميزني ؟
از رشته ات راضي هستي ؟ اگر پدر و مادرت مخالف شما با اين رشته بودن چه رشته اي بجاي آن انتخاب ميكردي ؟
اهل سفر و اردوي تور مسافرتي هستي ؟چرا ؟
دوست داري با من ارتباط گرم و صميمي برقرار كني و منو دوست صميمي خودت بدوني ؟
همين سوالات را داشته باش سوالات روانشناسي و عمومي و شخصي در راه هست

saniye
Tuesday 4 August 2009, 09:35AM
کجایی؟

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:37AM
اينجام پيش شما

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:38AM
با اجازتون برم يك چايي بخورم و بيام

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:42AM
شمارمو تو خصوصي بهت دادم بدستت رسيد عزيزم ؟ يعني يادداشت كردي ؟ كي بهم زنگ ميزني ؟

saniye
Tuesday 4 August 2009, 09:45AM
دوست داري دوست پسر داشته باشي ؟ اگر دوست داري يكي داشته باشي اولين برخورد و اولين كاري با دوست پسرت به ذهنت ميرسه چي هست ؟
اره میخوام ازش یه چیزایی یاد بگیرم من توی اولین برخوردم سعی میکنم فقط تو چشماش زل بزنم
نظرت در مورد من چيه رك و راست و پوست كنده ؟ من چجور پسري هستم ؟
اخه علی جان من که تورو ندیدم نمیدونم ولی باید پسر خوبی باشی
شمارمو دادم به دستت رسيد ؟ كي بهم زنگ ميزني ؟اره رسید ولی زنگیدم ورنداشتی
از رشته ات راضي هستي ؟ اگر پدر و مادرت مخالف شما با اين رشته بودن چه رشته اي بجاي آن انتخاب ميكردي ؟
اره من اگه علاقه نداشتم که این رشته رو ادامه نمیدادم اگه زبان نمی خوندم حتما جانورشناسی میخوندم
اهل سفر و اردوي تور مسافرتي هستي ؟چرا ؟
اره ما هر سال ایام عید میریم سفر چون احساس میکنم با هر سفر 1سال بزرگتر میشم
دوست داري با من ارتباط گرم و صميمي برقرار كني و منو دوست صميمي خودت بدوني ؟
اره ه ه ه ولی در حد تعادل
همين سوالات را داشته باش سوالات روانشناسي و عمومي و شخصي در راه هست

saniye
Tuesday 4 August 2009, 09:49AM
اتفاقا منم دارم چایی میخورم الان هم موسسه هستم اینروزا بدجوری درگیرم دارم روی یک مقاله کار میکنم میخوام چند تا مقاله توپ بنویسم:smile59:

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:53AM
ميس كالمو ديدم كه شماره ات افتاده شماره خودته ؟ دوست داري الان بهت زنگ بزنم ؟

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:56AM
اتفاقا منم دارم چایی میخورم الان هم موسسه هستم اینروزا بدجوری درگیرم دارم روی یک مقاله کار میکنم میخوام چند تا مقاله توپ بنویسم:smile59:
موفق باشي عزيز دلم اگر كمكي خواستي از من دريغ مكن من واسه خدمتگزاري آماده ام
موضوع مقاله و پروژه چيست ؟

saniye
Tuesday 4 August 2009, 09:57AM
اومدی یا هنوز مشغول چایی هستی؟

saniye
Tuesday 4 August 2009, 09:58AM
اره زنگ بزن منتظرم

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 09:59AM
يك سوال ذهنمو مشغول كرده دوست داري با هم قرار بذاريم يعني همديگرو زيارت كنيم
سينما بريم يا كوهستان پارك و يا خيابان ؟

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 10:18AM
اولين راه روي تنظيمات كاربر كه كنارش نوشته روزنوشت روي گزينه اولي كليك ميكني بعدش يك صفحه مياد بالا وقتي صفحه بالا اومد داخل صفحه كه وارد شدي يك گزينه اي ميبيني بنام تغيير نشان گفتگو روي خود اون كليك كن بعدش دو تا كادر سفيد رنگي هست كه اوليش آدرس وب عكس كه از تصاوير گوگل انتخاب كردي وارد ميكني در دومين كادر پاييني عكسهايي كه در سيستم ذخيره كردي وارد ميكني يعني در واقع browsing ميكني بعدش دكمه تاييد را ميزني عكس نشان داده ميشه امتحان كن اگر نتونستي كمكتو ميكنم به هر نحوي كه شده

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 10:20AM
عزيزم من ساعت 12 كلاس دارم برم به سر و وضع خودم برسم و به موقع به كلاس دانشگاهيم برسم چهارشنبه و پنج شنبه تعطيل هستيم امروز بعد از كلاس دانشگاهيم ساعت 5 كلاس icdl دارم فعلا باي تا بعد

saniye
Tuesday 4 August 2009, 10:47AM
همیشه رفتن رسیدن نیست ولی برای رسیدن باید رفت در بن بست هم راه اسمان باز است،پرواز بیاموز(( دکتر شریعتی))

saniye
Tuesday 4 August 2009, 10:49AM
:):)مرسی که کمکم میکنی

ساز دهنی
Tuesday 4 August 2009, 10:56AM
پس كو جوابات ؟ :smile50::D:smile50:

panter
Tuesday 4 August 2009, 12:29PM
سلام اقا وحید منم از اشناییتون خوشحال شدم معماری هم رشته خوبیه البته اگه ادامه بدی و خسته نشی که بهتر هم میشه 4تا دوره20جلسه ای که جمعا میشه 80 جلسه باید بگذرونی تا IELS بگیری البته باید به زبان انگلیسی علاقه نشون بدی تا بتونی زودتریاد بگیری البته تمرین و تکرار واسه تسریع یادگیری خیلی مهمه و تاثیر گذاره امیدوارم موفق باشی داداش وحید.

نیلو من چطوری می تونم این کلاسا شرکت کنم؟
من زبانم صفره...تعیین سطح نداره؟:D؟
من دارم واسه ارشد می خونم می خوام IELS بگیرم حتما..............:smile07:
آخه ارشد گرفتم نمی خوام دستو پام بسته باشه واسه مدرک IELS
در ضمن شرکت اجبار کرده باید بگیری.........:(
نمی شه پارتی داشته باشم بهم بدن؟:Dمن زبانم ضعیفه:(:smile31:
کلاساش چقدر زمان می بره؟:confused:یه ساله تموم می شه؟:smile09:
ممنون عزیزکم ...:smile06::smile07:

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 02:25PM
:):)مرسی که کمکم میکنی

خواهش میکنم قابل شما را نداشت هر کمکی خواستی فقط بخود من بگو من از عهده اش برمیام:):)

ali_shadow
Tuesday 4 August 2009, 02:26PM
عزیزم کمک هام مستمر ثمر بود تونست مکشل شما را حل کنه نفسم ؟

asena
Tuesday 4 August 2009, 03:55PM
سلام:smile07:
ادم مغروری هستی؟
زود با همه دوست میشی یا کمی سختگیری؟
تا حالا ظرف شکوندی؟
اهل دعوا هستی ؟
اگه کسی حقت را بخوره چیکار میکنی؟
نظرت راجب ازدواج مجدد مردان چیه؟
کدوم مربا رو از همه بیشتر دوست داری؟
میوه مورد علاقه ات؟
از کدوم فصل و ماه خوشت میاد؟
زیباترین کادویی که گرفتی از کی بوده وچی بود؟
اهل کادو خریدن و رفتن به مراسم جشن هستی؟
نظرت راجع به پارتی چیه؟
به یه ادم معتاد چطوری نگاه میکنی؟
فعلا...:smile07:

panter
Tuesday 4 August 2009, 04:46PM
http://grayidea.files.wordpress.com/2009/01/spi1724136_p.jpg

سلام عزیزم...خوبی خانمی...:smile07:
چند تا سوال از دینت بپرسم با اجازه...:D
دین قشنگت چیه گلم؟
خودت تحقیق کردی؟
کی بهت گفته دینت بهترین دینه؟
چند تا دین رو تحقیق کردی تا حالا؟چند تا کتاب ازشون خوندی؟
چرا خرافات در ادیان زیاد شده؟
در دین خودت آیا خرافات وجود داره؟تعصب رو کنار بزار...
اگر فرض محال بعدا بفهمی دینت بهترین دین نیست چیکار می کنی؟
آینده دینتو چطور می بینی؟

خیلی ممنون عزیز دلم که جواب می دی...خیلی مهربونی:smile06::smile07:
ایشاا... دینمون از پدرانمون به ارث نرسیده باشه بهمون...و خودمون تحقیق کنیم:smile34:

ali_shadow
Wednesday 5 August 2009, 02:00PM
نیلوفر جون خوبی مهربونم ؟ خواب موندم نتونستم بهت سر بزنم و در صندلی داغت باشم شدم خرس تنبل ولی از این به بعد میام باشگاه که شما باشی فوقش اگر نیامدم حتما کاری برام پیش اومده که نتونستم به حضورت برسانم بهرحال من یک پیشنهاد دارن پیشنهاد اولم این هست که میتونم شماره محل کارتو داشته باشم که بهت زنگ بزنم چند ساعتی با هم تلفنی و درباره خودمان صحبت کنیم و هم صدای همو بشنویم و هزینه مکالمون بالا نمیره ولی اگر بخواهیم با موبایل صحبت کنیم شارژ ایرانسلمون تموم میشه و ای دقیقه به دقیقه شارژ کنیم و نمی صرفه بنظر من موبایل را بذاریم واسه کارهای ضروری که تو موقعیتش قرار بگیریم و اگر بخواهم با تلفن بی سیم به موبایلت زنگ بزنم چون هزینه موبایل صحبت کردن با تلفن های معمولی بالا هست
شماره محل کارتو داشته باشم خودم بهت زنگ میزنم چند ساعتی با هم صحبت میکنیم و از خودمان میگیم که اینجوری گران در نمیاد یک پیشنهاد دیگه هم دارم اگر شما موافقی آدرس محل کارتو بدونم بیام پیشت هم همو ببینیم و هم با هم صحبت بشیم و هم بتوانیم همدیگرو از نزدیک ببینیم من این دو پیشنهاد به ذهنم رسیده بود دیشب یادداشت کردم که یادم نره و به خودم تلقین کردم که با خودت در میان بذارم اگر موافقی بسم الله عملی کنیم اگر مخالفی این پیشنهادات را کلا فراموش کنیم منتظر نظرت میمونم حتما جواب این پیشنهادات که به ذهنم رسیده را بمن برسون منتظرم عزیزم خدا کنه پیشنهاد هام بد نباشه راستی اگر جواب شما مثبت بود آدرس و شماره محل کارتو تو خصوصی برام بنویس
مواظب خودت باش کوچیک شما علی
:):smile06::smile28:;)

erika
Wednesday 5 August 2009, 08:28PM
سلام
خوفی؟؟
اینم چند تا سوال:
از چه سازی خوشت میاد؟
سازی بلدی بزنی؟
از چه هنری خوشت میاد؟
ار چه ورزشی خوشت میاد؟
چه ورزشی بلدی؟
رشتت چیه؟
کیو از همه بیشتر تو خانوادتون میدوستی؟
کجاها دوست داری بری که نرفتی؟
دوست داری جای کی باشی؟
از چه سنی خوشت میاد؟
دختر یا پسر؟
ابی یا صورتی؟
سفید یا سیاه؟
شب یا روز؟
خواهر یا برادر؟
مهربونی یا دلسوزی؟
ناهار یا شام؟
مامان یا بابا؟
ممنون که وقت گذاشتی
فعلا بای:smile07:

saniye
Thursday 6 August 2009, 08:49AM
سلام علی جان ازت خبری نیست کجایی پسر؟حالی از ما نمیگیری کجاها هستی تو؟

ali_shadow
Thursday 6 August 2009, 09:22AM
هستم عزیزم من همیشه جویای حال و احوالت هستم همین دور و برا هستم دوست ندارم گمت کنم و یا از دستت بدم چون واسه اینکه عزیزی :)
نوشته هامو دیدی ؟

اینم نوشته ام
نیلوفر جون خوبی مهربونم ؟ خواب موندم نتونستم بهت سر بزنم و در صندلی داغت باشم شدم خرس تنبل ولی از این به بعد میام باشگاه که شما باشی فوقش اگر نیامدم حتما کاری برام پیش اومده که نتونستم به حضورت برسانم بهرحال من یک پیشنهاد دارن پیشنهاد اولم این هست که میتونم شماره محل کارتو داشته باشم که بهت زنگ بزنم چند ساعتی با هم تلفنی و درباره خودمان صحبت کنیم و هم صدای همو بشنویم و هزینه مکالمون بالا نمیره ولی اگر بخواهیم با موبایل صحبت کنیم شارژ ایرانسلمون تموم میشه و ای دقیقه به دقیقه شارژ کنیم و نمی صرفه بنظر من موبایل را بذاریم واسه کارهای ضروری که تو موقعیتش قرار بگیریم و اگر بخواهم با تلفن بی سیم به موبایلت زنگ بزنم چون هزینه موبایل صحبت کردن با تلفن های معمولی بالا هست
شماره محل کارتو داشته باشم خودم بهت زنگ میزنم چند ساعتی با هم صحبت میکنیم و از خودمان میگیم که اینجوری گران در نمیاد یک پیشنهاد دیگه هم دارم اگر شما موافقی آدرس محل کارتو بدونم بیام پیشت هم همو ببینیم و هم با هم صحبت بشیم و هم بتوانیم همدیگرو از نزدیک ببینیم من این دو پیشنهاد به ذهنم رسیده بود دیشب یادداشت کردم که یادم نره و به خودم تلقین کردم که با خودت در میان بذارم اگر موافقی بسم الله عملی کنیم اگر مخالفی این پیشنهادات را کلا فراموش کنیم منتظر نظرت میمونم حتما جواب این پیشنهادات که به ذهنم رسیده را بمن برسون منتظرم عزیزم خدا کنه پیشنهاد هام بد نباشه راستی اگر جواب شما مثبت بود آدرس و شماره محل کارتو تو خصوصی برام بنویس
مواظب خودت باش کوچیک شما علی
:):smile06::smile28:;)

ali_shadow
Thursday 6 August 2009, 09:23AM
نیلوفر جون اگر نوشته هامو دیدی دکمه تشکر را بزن که بدونم خوندی یا نه باشه گلم ؟

saniye
Thursday 6 August 2009, 09:47AM
من چندروزه درگير اين مقاله هستم ميخوام يه كار معركه از اب دربياد

saniye
Thursday 6 August 2009, 09:49AM
اره نوشته هاتو ديدم حالا بعدا نظرمو ميگم عزيزم الان برم جواب سوالات بچه هارو بدم

saniye
Thursday 6 August 2009, 09:51AM
دوباره اين صفحه گم شد:(

ali_shadow
Thursday 6 August 2009, 09:53AM
منتظرت میمونم گلم من برم یک چرخی تو باشگاه بزنم میام
امیدوارم مقاله ات بهتر از همیشه باشه و بیست بشه ;):smile34:
خدا جون دل این دوست عزیزم نیلوفر جونمو ناراحت نذار دوست دارم نیلوفر جونم تو کارش موفق باشه از سختی ها بدور باشه کار را براش هموار و آسان بگردان الهی آمین یا رب العالمین

saniye
Thursday 6 August 2009, 09:54AM
سلام اقا وحيد شما فقط بايد به زبان علاقه نشون بدي

saniye
Thursday 6 August 2009, 10:02AM
همين الان يه سري سوالات بود ولفي گمشون كردم

ali_shadow
Thursday 6 August 2009, 10:13AM
نیلوفر جون سوالات در صفحات قبلی هست نقل قول بزن بعد با خیال راحت و آسوده میتونی به سوالات جواب بدی در اخر دکمه ارسال پاسخ بزنی سوال و جوابهات میاد تو همین صفحه

ali_shadow
Saturday 8 August 2009, 10:18AM
نیلوفرجون کجایی عزیزم ؟ دلم برات یک ذره شده
من یک پیشنهاد دیگه هم میخوام اضافه کنم بهش تازه بهش رسیدم میخوام به خودت بگم اگر موافقی رسما به من بگو باشه گلم ؟
پیشنهادم بدین صورت هست اگر بنظر شما اشکال نداشته باشه و امکانش هست آدرس محل کارتو داشته باشم که بیام پیشت با هم چند کلمه گفت و مال یعنی گپ بزنیم و با هم انگلیسی حرف بزنیم گل بشنویم گل بگیم و از نزدیک بیشتر همدیگرو بشناسیم و با هم مفصل از خودمان صحبت کنیم میدونی چرا این پیشنهادم دادم به نفع هردومون هست بدلیل اینکه هم همو ببینیم و هم با انگلیسی مکالمه کنیم و هم از نزدیک با هم صحبت کنیم وقتی خواستیم برای دفعات دیگه برنامه قرار و مدار بذاریم چون قیافه همدیگرو دیدیم راحت میتوانیم همدیگرو پیدا کنیم
نظرت چیه موافقی نازم ؟
این به ذهنم رسید به خودم گفتم بهت بگم حتما
منتظر جوابت هستم مواظب خودت باش :):smile06:

ali_shadow
Saturday 8 August 2009, 10:22AM
نیلوفر جون اصلا باشگاه بدون شما نمیچسبه کلی رنگ و بویی نداره اصلا نای نوشتن پیدا نمیکنم وقتی شما نیای و نباشی اصلا باشگاه بدون نیلوفر یعنی هیچ حس نوشتن بهم دست نمیده که چیزی بنویسم :(

ali_shadow1
Wednesday 12 August 2009, 01:32PM
نیلوفرجون کی میای باشگاه ؟ کجایی ؟ نیستی عزیز دلم ؟

ali_shadow1
Wednesday 12 August 2009, 01:34PM
من متاسفانه اخراج شدم مجبور شدم برای افشا شدن اسمم و محفوظ ماندن خودم و ثابت ماندن این اسم علی شادو را به اسم علی شادو تغییر بدهم

saniye
Saturday 15 August 2009, 08:20AM
سلام من اومدم:(

saniye
Saturday 15 August 2009, 08:23AM
سلام علی اقا از کجا اخراج شدی

ali_shadow1
Saturday 15 August 2009, 09:52AM
شنیدم ازدواج کردی ؟ این خبر صحت داره .؟
البته تو موبایل گفتی زنگ نزن و اس ام اس نده با این خط چون گفتی ازدواج کردی

saniye
Saturday 15 August 2009, 10:46AM
راستی ماه رمضون هم که داره از راه میرسه علی اقا حتما خودتو اماده کردی مگه نه؟

saniye
Saturday 15 August 2009, 10:48AM
اره ازدواج کردم این روزا هم درگیر مراسمم بودم شرمندم که نتونستم بهت سر بزنم

saniye
Saturday 15 August 2009, 10:49AM
منم گرفتار شدم خداییش ازدواج کردن هم دردسر داره ها:mad:

ali_shadow1
Saturday 15 August 2009, 10:50AM
پس چرا از اول بهم نگفتی ؟ دوست نداشتی مجردی بری صفاسیتی حال کنی و با پسر دوست بشی از این حرفها

saniye
Saturday 15 August 2009, 10:52AM
اخه ازدواجم یهویی شد

ali_shadow1
Saturday 15 August 2009, 10:57AM
خر من از بی کرگی دم نداشت حالا کاری نمیشه کرد

saniye
Saturday 15 August 2009, 11:03AM
حالا با من قهری؟

saniye
Saturday 15 August 2009, 11:08AM
برام عجیبه که چرا تو اینجوری به من وابسته شدی؟

saniye
Saturday 15 August 2009, 11:08AM
میشه بگی چرا؟

ali_shadow1
Saturday 15 August 2009, 11:35AM
چون دوست داشتم باهات دوست بشم بهت علاقه داشتم ابراز و تمایلات خواسته های خودمان را بروز بدهیم

saniye
Wednesday 19 August 2009, 09:40AM
سلام به همه بچه های خوب باشگاه امیدوارم شادو سر حال باشین راستی داریم کم کم به ماه قشنگ رمضون نزدیک میشیم میخوام بدونم چه حس و حالی دارین؟خودتونو اماده کردین؟

saniye
Wednesday 19 August 2009, 09:43AM
راستی حال علی اقای ما چطوره ؟در چه حالی هستی پسر؟اگه میدونستم از ازدواج من اینقدر ناراحت میشی هیچ وقت چیزی نمیگفتم

ali_shadow1
Wednesday 19 August 2009, 01:27PM
خوبم و خوشم ؟ خوبم سر به راهم و بازیگوش:) نه ناراحت نشدم اتفاقا خوشحالم که رفتی خوبه بخت حالا منو تنها گذاشتی و رفتی کوله بار عشقتو بستی رفتی تو آشیانه زندگی تان :p

saniye
Thursday 20 August 2009, 09:11AM
سلام من اومدم

ali_shadow1
Thursday 20 August 2009, 11:33PM
خوش اومدی ولی حالا چرا:p