PDA

نمايش نسخه نهائي : احساسات احمد عزيزي با خواندن اشعاري در وصف حضرت ابوالفضل برگشت

صبح
Tuesday 28 July 2009, 10:32AM
خواهر احمد عزيزي:
احساسات احمد عزيزي با خواندن اشعاري در وصف حضرت ابوالفضل برگشت
خبرگزاري فارس: خواهر احمدعزيزي گفت: احساسات و ادراك احمد عزيزي با خواندن اشعاري در وصف حضرت ابوالفضل تقريبا " برگشته اما هنوز ترخيص وي از بيمارستان ممكن نيست.

http://media.farsnews.com/Media/8702/Images/jpg/A0428/A0428548.jpg

زينب عزيزي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در كرمانشاه افزود: احمد روز به روز به لطف خدا و مدد اهل بيت(ع) بهتر مي‌شود و الان علاوه بر بازكردن چشم، تكان دادن سر و برخي حركات دست و پا، احساساتش هم تقريبا " برگشته و اين را مي‌شود كاملا " احساس كرد.
وي ادامه داد: روز گذشته كه ميلاد حضرت ابوالفضل العباس(ع) بود و من برايش يكي از اشعارخودش دروصف آن حضرت را خواندم و احمد در زمان خواندن آن اشك ريخت و كاملا " متوجه اشعار بود كه برمن هم تاثيرگذاشت و من هم اشك ريختم.
خواهر عزيزي افزود: من به احمد گفتم حالا كه تا اين حد به حضرت ابوالفضل(ع) ارادت داري كه دراين وضعيت هم ارتباط معنوي‌ات برقرار شده از آقا بخواه كه با آن دستان حيدري‌اش عنايت بيشتري داشته باشد و با توسل به ايشان شفاي عاجل و كامل بگير كه احمد همچنان گريه مي‌كرد.
وي تاكيد كرد: وضعيت احمد روز به روز بهتر مي‌شود ولي با توجه به اينكه درهفته چندين آزمايش مختلف بايد بدهد و تجهيزات گوناگون پزشكي به وي متصل است امكان نگهداري‌اش درمنزل نيست و نظر پزشكان وي هم همين است.
عزيزي ادامه داد: واقعا دراين مدت از اين همه محبت مردم، مسئولان و به ويژه زحمات كادر پزشكي و بيمارستان امام رضا(ع) و عنايت ويژه وزير محترم بهداشت سپاسگذاريم.
وي تصريح كرد: ما به هوشياري كامل و بهبودي احمد ايمان داريم و از دوستان وي و همه مردم ايران مي خواهيم دراين ايام مبارك احمد را از دعاي خير خود فراموش نكنند.
خواهر احمد عزيزي درپايان گفت: اگر مشكل تراشه گلوي احمد رفع شود شايد وي بتواند سخن هم بگويد و ما همچنان درانتظار اين موضوع هستيم.
احمد عزيزي از شاعران بلند آوازه كشور و اهل كرمانشاه است كه اشعار او بيشتر در مورد اهل بيت عليهم السلام مي‌‌باشد.
انتهاي پيام/ن20.