PDA

نمايش نسخه نهائي : معرفي شركت ماكرومديا و محصولات و اخبار مربوط به آن

پشتیبانی باشگاه
Monday 13 September 2004, 12:40PM
با سلام خدمت همگي ;)، بنده هم تقريبا دست به كار شدم و قصد دارم در اين قسمت در حين كسب اطلاع خودم دانسته هايم را بقولي share كنم و بقول ديگري به اشتراك بگذارم .;)

اين دانسته ها عبارت است از اطلاعات مختصر و ناقابلي در مورد توليدات شركت ماكرومديا ( Macromedia ) ، همانطور كه ميدانيد اين شركت يكي از شركتهاي بسيار بزرگ در امر تكنولوژي چند رسانه اي مي باشد و محصولات اين شركت در خصوص طراحي صفحات وب ( Web Design ) و فراگيري الكترونيك (E-Learning) و كلا محصولات Multimedia و چند رسانه‌اي شهرت فراوان دارد .

هدف من از ارائه چنين اطلاعاتي اين است كه همراه با دوستان حاضر با قابليتها و امكانات توليد محصول در اين حوزه آشنا شويم تا اگر جائي قرار بود جمعا يا شخصا محصولي ارائه كنيم به بهترين نحو از امكانات موجود استفاده كنيم چه بسا كه دسترسي به اين امكانات براي ما در داخل كشور بسيار آسان است و فقط همت فراگيري مي طلبد .

خوب از همينجا شروع مي كنم ، سايت رسمي اين شركت به نشاني http://www.macromedia.com قابل دسترس است . از بالاي صفحه قسمت Products كه معادل محصولات است به صفحه مخصوص آن ميروم و بهترين فهرستي كه از محصولات مورد نظر پيدا مي كنم فهرستي است كه با عرض كم در سمت راست و با عنوان Alphabetical List ( فهرست الفبائي ) موجود است . خوب اولين برنامه كه بر ميخوريم
Authorware هست كه از محصولات سابقه دار و قديمي اين شركت هست و آخرين نسخه آن ، نسخه 7 مي باشد .

نشاني خانه اين نرم‌افزار بر روي اينترنت : http://www.macromedia.com/software/authorware/

Macromedia Authorware 7.0

چطور آن را تلفظ كنيم ؟
آثور وير

(آثور) Author معناي مؤلف يا تاليف ميدهد .
و (وير) كه ي كمرنگي دارد ، ware هم كه بطور عام معناي ابزار مي دهد اما به نظرم اينجا اشاره اي نيز به انتهاي كلمه كامل نرم افزار Software نيز دارد .

شعار ماكرومديا در مورد اين برنامه :Produce rich-media courseware for e-learning
مفهوم آن : نرم افزارهاي آموزشي با قابليت رسانه هاي توانمند براي فراگيري الكترونيك توليد كنيد .

توضيحات ديگر :
Authorware is the leading visual authoring tool for creating rich-media e-learning applications for delivery on corporate networks, CD/DVD, and the Web. Develop accessible applications that comply with learning management system (LMS) standards.

آثوروير يك ابزار پيشتاز در تاليف ديداري مي باشد كه توانائي ساخت برنامه هاي كاربردي فراگيري الكترونيك با قابليتهاي توانمند رسانه اي براي ارائه در شركت ها و شبكه ها ، لوحهاي فشرده و شبكه اينترنت را داراست . مي توانيد توسط اين نرم افزار برنامه هاي كاربردي قابل دسترسي كه با استانداردهاي " سيستم مديريت يادگيري يا " learning management system (LMS ) همخواني داشته باشد ايجاد كنيد .

در قسمت بعد توضيح كاملتري در مورد اين برنامه وارد خواهم كرد.