نمايش نسخه نهائي : تكلیف دخترانی كه موفق به ازدواج نمی شوند,چیست؟
mehrdad_123
Thursday 30 July 2009, 12:30PM
سلام
در خصوص دخترانی كه بنا به دلائلی موفق به ازدواج نشدند و گاه مجبورند تا مدت ها عذب بمانند تكلیفشان چیست؟ راهکاراهای خود را به ترتیب بیان بفرمایید.
تقاضا دارم شرایط را به طور جامع در نظر بگیرید.
باتشکر
التماس دعای فراااوااان%
دست به دامان توام یاحسین صلوات ا... و سلامه علیه
یاعلی صلوات ا... و سلامه علیه
panter
Thursday 30 July 2009, 12:46PM
http://i24.tinypic.com/js0hep.jpg
http://i36.tinypic.com/34ybrs9.jpg
panter
Thursday 30 July 2009, 12:49PM
اگر من هنوز ازدواج نکرده ام...
تفصیر جوش های صورتم است که کسی از من خوشش نمی آید
تقصیر ساعت کاری ام است که صبح خروس خون می روم و بوق سگ می آیم و شانس دیده شدن را از دست می دهم
تقصیر بابا ست که انقدر پول ندارد که چشم مردم در بیاید
تقصیرپسر عموست که نفهمید عقد دختر عمو پسر عمو را در آسمان ها بسته اند
تقصیر استادمان است که جلوی همه به من ابراز علاقه کرد و باعث شد دیگر کسی جرات نکند از من خواستگاری کند
تقصیر مادر شوهر عمه است می دانم بخت مرا بسته است
تقصیر پسر همسایه دست راستی است که به خودش اجازه داد از من خواستگاری کند
تقصیر پسر همسایه دست چپی است که به خودش اجازه نداد از من خواستگاری کند
تقصیر تلویزوین است که تو تمام سریال هایش همه جوان ها ازدواج می کند و اصلا به مشکلات ما جوان های ازدواج نکرده نمی پردازد
تقصیر مطبوعات است که توی مطالبشان همه جوان ها از هم طلاق می گیرند و مردم را نسبت به ازدواج بدبین می سازند
تقصیر مجلس است که به جای اجباری کردن سربازی پسر ها را وادار به ازدواج اجباری نمی کند
تقصیر مردم است که انقلاب کردند و باعث شدند مدارس مختلط جمع شن
تقصیر عراق است که کلی از پسر های اماده به ازدواج ما را به کشتن داد
تقصیر هلند است که همجنسبازی را رواج داد تا مردها دیگر نیازی به زن گرفتن نداشته باشند
تقصیر انگلیس است این گفتن ندارد . همه می دادند همیشه و همه جا کار کار انگلیس است
تقصیر سازمان ملل است که روی سر درش نوشته " بنی ادم اعضای یکدیگر اند" اما مشخص نکرده من جیگر چه کسی هستم!!! این تیکه اش خداست
تقصیر کره زمین است که جوری نچرخید که من و نیمه گم شده ام به هم برسیم
اصلا
تقصیر خداست انگار یادش رفته جفت مرا بیا فریند:D
erika
Thursday 30 July 2009, 12:52PM
ببخشیدا
مگه حتما باید ازدواج کرد؟؟:smile27:
panter
Thursday 30 July 2009, 12:53PM
جمعه:امروز من خانه تنها بودم. تلفن چند بار زنگ زد. گوشی را كه برداشتم، پسری گفت: خانم میشه مزاحمتون بشم؟ من هم كه فهمیدم منظورش چیست اول از سن و درس و كارش پرسیدم و بعد گفتم كه قصد ازدواج دارم، اما نمی دانم چی شد یخ كرد و گفت نه و تلفن را قطع كرد. گمانم باورش نمی شد كه قصد ازدواج داشته باشم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم خجالتی نباشد!
سه هفته بعد شنبه:امروز سرم درد می كرد دانشگاه نرفتم. اصغر آقا بقال هم تمام مدت جلوی مغازه اش نشسته بود، گمانم منتظر من بود. از پنجره دیدمش. این دفعه كه به مغازه اش بروم می گویم كه قصد ازدواج ندارم تا جوان بیچاره از بلاتكلیفی دربیاید، چون شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم گیر نباشد!
سه شنبه:امروز دوباره همان پسره زنگ زد؛ گفت كه حالا نباید به فكر ازدواج باشم. گفت كه می خواهد با من دوست شود. من هم گفتم تا وقتی كه او نخواهد ازدواج كند دیگر جواب تلفنش را نمی دهم، بعد هم گوشی را گذاشتم. فكر كنم داشت امتحانم می*كرد، ولی شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم به من اعتماد داشته باشد!
چهارشنبه:امروز یكی از پسرهای سال بالایی كه دیرش شده بود به من تنه زد؛ بعد هم عذرخواهی كرد، من هم بخشیدمش. به نظرم می*خواست از من خواستگاری كند، چون فهمید من چه همسر مهربان و با گذشتی برایش می*شوم؛ اما من قبول نمی*كنم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم حواسش جمع باشد و به كسی تنه نزند!
جمعه: امروز تمام مدت خوابیده بودم؛ حتی به تلفن هم جواب ندادم، آخر باید سرحرفم بایستم. گفته بودم كه تا قصد ازدواج نداشته باشد جواب تلفنش را نمی دهم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم مسئولیت پذیر باشد!
دوشنبه:امروز از اصغرآقا بقال 2 تا كیك و ساندیس گرفتم. وقتی گفتم دو تا، بلند پرسید چند تا؟ من هم گفتم دو تا. اخم هایش كه تو هم رفت فهمیدم كه غیرتی است. حالا مطمئنم كه او نمی تواند شوهر من باشد. چون شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم غیرتی نباشد، چون این كارها قدیمی شده!
پنچ شنبه: امروز دوباره همان پسره تلفن زد و گفت قصد ازدواج ندارد، من هم تلفن را قطع كردم. با او هم ازدواج نمی كنم؛ چون شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم هی مرا امتحان نكند!
دوشنبه: امروز روز بدی بود. همان پسر سال بالایی شیرینی ازدواجش را پخش كرد. خیلی ناراحت شدم گریه هم كردم ولی حتی اگر به پایم هم بیفتد دیگر با او ازدواج نمی كنم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم وفادار باشد!
شنبه: امروز یك پسر بچه توی مغازه ی اصغرآقا بقال بود. اول خیال كردم خواهرزاده اش است، اما بچه هه هی بابا بابا می گفت. دوزاریم افتاد كه اصغرآقا زن و بچه دارد. خوب شد با او ازدواج نكردم. آخر شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم زن دیگری نداشته باشد!
یكشنبه: امروز همان پسری كه روز اول دیدمش اومد طرفم. می دانستم كه دیر یا زود از من خواستگاری می كند. كمی كه من و من كرد، خواست كه از طرف او از دوستم "ساناز" خواستگاری كنم و اجازه بگیرم كه كمی با او حرف بزند. من هم قبول نكردم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم چشم پاك باشد!
ترم آخر : امروز هیچ كس از من خواستگاری نكرد. من می دانم می ترشم و آخر سر هم مجبور می شم زن اكبرآقا مكانیك بشوم.
نتیجه اخلاقی:بشین سر جات بابا کسی از تو خواستگاری نمیکنه یا همون صد نا بده آش به همین خیال باش...........!!!
panter
Thursday 30 July 2009, 12:56PM
ببخشیدا
اریکا...:smile05:
من هزار امید و ارزو دارماااااا:smile06:
می خوام عروسی تو ببینم....:smile07:
خوب یه پسر رو خوشبخت کن...:smile40::smile07:چی می شه؟دل داداشیتم شاد می شه:smile06:
a_d
Thursday 30 July 2009, 12:56PM
ببخشیدا
سلام
به نظر من اگر شرایط ازدواجی که زندگی انسان رو رو به بهتر شدن میبره مهیا باشه منطقا باید ازدواج کرد اما اگر چنین شرایطی نبود لزومی نداره و حتی اگر قرار زندگیمون بدتر بشه بهتره ازدواج نکنیم.
ساز دهنی
Thursday 30 July 2009, 01:00PM
بساب و بشور :D
a_d
Thursday 30 July 2009, 01:04PM
سلام
در خصوص دخترانی كه بنا به دلائلی موفق به ازدواج نشدند و گاه مجبورند تا مدت ها عذب بمانند تكلیفشان چیست؟ راهکاراهای خود را به ترتیب بیان بفرمایید.
باتشکر
التماس دعای فراااوااان%
با سلام
به نظر من امکان ازدواج چه برای پسر و چه دختر تا اخر عمر وجود دارد
وَالَّذِي خَلَقَ الْأَزْوَاجَ كُلَّهَا وَجَعَلَ لَكُم مِّنَ الْفُلْكِ وَالْأَنْعَامِ مَا تَرْكَبُونَ سورهی زخرف، آیهی 12.
پس باید صبر کنند و بررسی کنند عواملی که باعث شده مثلا فرصتهای ازدواج را هدر بدهند (مثل عدم توجه با معیارهای اصلی و توجه بر فروع و ظواهر زودگذر )رو پیدا کنند ، تا انشالله در فرصت بعدی موقعیتها رو از دست ندن.
ساز دهنی
Thursday 30 July 2009, 01:05PM
قانون احتمالات يادت نره ، بلاخره يک نفر (http://sms-jok.royablog.ir/)خواهد گفت بله .
mehrdad_123
Thursday 30 July 2009, 02:10PM
سلام
ببخشیدا
من نگفتم اجبار هست! اما کسانی هستند که بر خلاف شما برای خود ضروری می دانند به هزار و یک دلیل !
یک دلیلش رفع نیاز مقدسی است که در انسان وجود دارد اسمش نیاز جنسی یا غریزه ی مقدس جنسی است!
دلیل دیگرش درک تکامل روحی و آرامش روان در کنار جنس مخالفی که خداوند برایش همچون لباسی قرار داده است!وو..
با سلام
به نظر من امکان ازدواج چه برای پسر و چه دختر تا اخر عمر وجود دارد
وَالَّذِي خَلَقَ الْأَزْوَاجَ كُلَّهَا وَجَعَلَ لَكُم مِّنَ الْفُلْكِ وَالْأَنْعَامِ مَا تَرْكَبُونَ سورهی زخرف، آیهی 12.
پس باید صبر کنند و بررسی کنند عواملی که باعث شده مثلا فرصتهای ازدواج را هدر بدهند (مثل عدم توجه با معیارهای اصلی و توجه بر فروع و ظواهر زودگذر )رو پیدا کنند ، تا انشالله در فرصت بعدی موقعیتها رو از دست ندن.
دقیقا همینطور است اما اگر شرایط را جامع تر در نظر بگیریم برخی هستند که عملا فرصتی را که شما فرمودید از دست نداده اند ولی باز همم دچار اینچنین مشکلاتی هستند!
منتظر نظرات دیگر عزیزان نیز هستم.:smile07:
-
l0yal
Thursday 30 July 2009, 02:35PM
واسه هر دختری هر چند هم کور و کچل باشه خاسگار میاد پس این نیست که بگی خدا واسه من هیشکیو نمیفرسته و نمیتونم ازدواج کنم
تو همونی هستی که در حد لیاقتت واست میان پس زیاد خودتو دست بالا نگیر
آفرین فرزندم
erika
Thursday 30 July 2009, 03:27PM
اریکا...:smile05:
من هزار امید و ارزو دارماااااا:smile06:
می خوام عروسی تو ببینم....:smile07:
خوب یه پسر رو خوشبخت کن...:smile40::smile07:چی می شه؟دل داداشیتم شاد می شه:smile06:
وحید جان
ممنون
ولی منو چه به این حرفا
شما بزرگتری اول بزرگترا...:smile28:
همین جوریشم پسرای زیادی رو خوشبخت کردم من:D
erika
Thursday 30 July 2009, 03:31PM
سلام
به نظر من اگر شرایط ازدواجی که زندگی انسان رو رو به بهتر شدن میبره مهیا باشه منطقا باید ازدواج کرد اما اگر چنین شرایطی نبود لزومی نداره و حتی اگر قرار زندگیمون بدتر بشه بهتره ازدواج نکنیم.
حرف شما درست و منطقی
ولی همین موضوع بحث رو شما نگاه کنید!!
الان اگه یه دختر ازدواج نکنه همه میگن چرا ازدواج نمیکنه و ...
ازدواج برای بهتر شدنه وقتی ادم همه چیز در اختیارشه و هر کاری بخواد میتونه بکن
برای چی باید ازدواج کنه؟؟
برای کامل شدن؟؟ من اعتقاد ندارم ببخشید:smile27:
panter
Thursday 30 July 2009, 03:44PM
وحید جان
ممنون
ولی منو چه به این حرفا
شما بزرگتری اول بزرگترا...:smile28:
همین جوریشم پسرای زیادی رو خوشبخت کردم من:D
:smile05:اریکا جونی...:smile06:
خوب ایشاا... پس به همین زودی ها خبریه....:smile07:
میام تمام مدت عروسیت قر می دم...:D
mehrdad_123
Thursday 30 July 2009, 04:06PM
سلام
نه خیر خانم محترم بحث این نیست که چرا ازدواج نکردند!
اتفاقا این سرنگار در دفاع از دختران هستش! دفاع از دخترانی که هیچ فرصتی برای ازدواج ندارند تا آنجایی که کارشان به راهپیمایی و تظاهرات و غیره و ذلک هم کشیده!
من در اول سرنگار هم ذکر کردم دید جامع داشته باشید نه اینکه صرفا چون صرف شما نیازی به ازدواج نیازی به تکامل نیازی به رفع احتیاجات جنسی خود نمی بینید حکم کلی صادر کنید!
کمی از خود نگری فاصله بگیرید ببینید آیا دخترانی هستند که تحت فشار روحی و روانی عذب بودن هستند یا خیر؟!
در این شرایط جامعه چه راهکاری چه درمانی برای این دسته از دختران و پسران دارید که فرصتی برای ازدواج کردن ندارند؟
این معضل برای دختر و پسر بطور یکسان در جامعه وجود دارد اما دختران مظلوم تر به نظر می رسند چرا که آنها همیشه فراموش شده اند و قانون گذار با حس مردانگی خود به قضیه نگاه کرده است نه با حس دید یک اسلام گرا که مسائل را بطور جامع می نگرد!
بنده از دختران شروع کردم تا به وقتی که نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود را مطرح می کنم محکوم به نادیده گرفتن حقوق زنان نشوم و در حال حاضر می خواهم دوستان نظرات خود را بگویند که چه پاسخی برای این تعداد دختران دارند؟!
Karo
Thursday 30 July 2009, 04:09PM
http://i24.tinypic.com/js0hep.jpg
http://i36.tinypic.com/34ybrs9.jpg
اولي كه ساختگيه اما دومي خيلي خنده داره.:smile20:
panter
Thursday 30 July 2009, 04:23PM
اولي كه ساختگيه اما دومي خيلي خنده داره.:smile20:
:Dجفتشم راستگیه...:D
a_d
Thursday 30 July 2009, 04:44PM
حرف شما درست و منطقی
ازدواج برای بهتر شدنه وقتی ادم همه چیز در اختیارشه و هر کاری بخواد میتونه بکن
برای چی باید ازدواج کنه؟؟
برای کامل شدن؟؟ من اعتقاد ندارم ببخشید:smile27:
سلام
این اشکال نگرش به ازدواج و زندگیه ،البته شایدم اسمش اشکال نباشه شاید همون تفاوت نگاه به زندگی ،
نیازهای زندگی ممکنه از نظرعده ایی همینایی که گفتین خلاصه بشه اما از دیدگاه بسیاری دیگه از ادما بسیار فراتر از ایناست نیازهایی مثل ،عشق ،بچه دار شدن ،هدفمندتر شدن زندگی و ...
اتفاقا این دوگروه تفاوت بسیار زیادی هم در انتخاب همسر خواهند داشت، مثلا گروه دوم علاوه بر توجه به قابلیت همسر بودن طرف مقابل اولویت مهمتری رو در او جستجور میکند یعنی قابلیت وپدر یا مادر خوبی بودن و....
از آقا مهرداد عزیز هم عذر میخوام که پستم به موضع سرنگار زیاد ربط نداره:)
میرزا عبدالزکی
Thursday 30 July 2009, 06:13PM
محكوم به ترشيدگي:D
احتشام
Thursday 30 July 2009, 09:17PM
الحمدلله هنوز تو ایران سماق به اندازه کافی واسه همهی دخترا هست .
پس فعلا به این موضوع فکر کردن کار اشتباهیه :D:):smile21:
erika
Thursday 30 July 2009, 09:44PM
حرف همتون درست
ولی اونایی که ازدواج نمیکنن لابد برای خودشون دلایلی دارن
یا اونایی که فرصتش براشون پیش نیمده لابد خیلی خودشونو دست بالا میگیرن
من پسر نیستم که بخوام نطر بدم ولی فکر میکنم پسرا دخترای خوب رو انتخاب میکنن
نمیان دخترایی که مشکل دارن چه از نظر اخلاقی چه چیزای دیگه انتخاب کنن
بعدشم چند نفر به یه نفر!!!؟!؟!؟!؟؟؟
جان عشاق
Thursday 30 July 2009, 09:50PM
خدا بهشون صبر بده --
panter
Friday 31 July 2009, 07:53AM
برین خونه بخت ثواب داره...:D
وحید (ع)
3Reza
Friday 31 July 2009, 09:21AM
تكلیف دخترانی كه موفق به ازدواج نمی شوند,چیست؟
تکلیف خاصی نداره که!
حتما شرایطش پیش نیومده ازدواج کنند و دلیلی هم وجود نداره تا ناراحت باشن.
البته در جامعه کنونی ایران، متاسفانه هر کسی که ازدواج نمیکنه، بقیه به یه چشم دیگه بهش نگاه میکنن و اکثریت معتقدند که حتما طرف مشکلی داشته که ازدواج نکرده!
در ضمن، به نظر من این قضیه مختص دختران نیست و بسیاری از پسرها هم شرایط ازدواج رو ندارند و برای همین هم ازدواج نمیکنند.
احتشام
Friday 31 July 2009, 09:41AM
تكلیف دخترانی كه موفق به ازدواج نمی شوند,چیست؟
خب معلومه : دومرتبه از رو تصمیم کبرا بنویسن .:D
erika
Friday 31 July 2009, 01:29PM
برین خونه بخت ثواب داره...:D
وحید (ع)
وحید اول تو که خیلی دوست داری بقیه برن خونه ی بخت تو اول بگو ببینم کیو دوست داری که برات بریم خواستگاری؟؟؟ :D:cool:
panter
Friday 31 July 2009, 04:26PM
وحید اول تو که خیلی دوست داری بقیه برن خونه ی بخت تو اول بگو ببینم کیو دوست داری که برات بریم خواستگاری؟؟؟ :D:cool:
:smile05:اریکا ...:D
من هنوز خیلی جوونم......:smile05:
زوده
25سالمه هنوز:smile05:
بعدشم اول دوستام بعدش خودم....:smile07::D
erika
Friday 31 July 2009, 05:25PM
بیا بد میگن چرا دخترا ازدواج نمیکنن:D
باشه پس هر وقت خواستی ازدواج کنی ما رو هم دعوت کنی هاا
وگر نه دیگه دوست ندارم:smile31:
panter
Friday 31 July 2009, 07:45PM
بیا بد میگن چرا دخترا ازدواج نمیکنن:D
باشه پس هر وقت خواستی ازدواج کنی ما رو هم دعوت کنی هاا
وگر نه دیگه دوست ندارم:smile31:
اریکا جونم تو اگه نباشی که اصلا عروسی سوت و کوره...:smile05:
ایشاالله با بچه هات و شوهرت دعوت می کنم عروسیم...:D
در ضمن گل مجلس باشی هااااا..........مجلس رو گرم گرم کنی...باشه:smile05:
من که خیلی دوست دارم عزیز دلم:smile06:
a_d
Friday 31 July 2009, 07:52PM
ای بابا این چه وضعیه
یعنی هیچ کس یک نظر جدی در مورد این مشکل نداره ؟
3Reza
Friday 31 July 2009, 08:53PM
ای بابا این چه وضعیه
یعنی هیچ کس یک نظر جدی در مورد این مشکل نداره ؟
نظر دادیم که:D
کسی نظر مخالف بده تا بحث کنیم:D
erika
Friday 31 July 2009, 09:43PM
اریکا جونم تو اگه نباشی که اصلا عروسی سوت و کوره...:smile05: میدونم :cool:
ایشاالله با بچه هات و شوهرت دعوت می کنم عروسیم...:D با کی؟؟؟ اگرم ازدواج کنم که با اونا نمیام تنها میام:D همسر گرامی میمونه خونه باید از بچه ها مراقبت کنه ناسلامتی:smile31:
در ضمن گل مجلس باشی هااااا..........مجلس رو گرم گرم کنی...باشه:smile05: باشه قول میدم
من که خیلی دوست دارم عزیز دلم:smile06:
ممنون دل به دل راه داره:smile06:
tirana
Friday 31 July 2009, 09:49PM
باید دید که چرا موفق به ازدواج نشدند بعد نظر داد
ولی دخترها نباید منتظر بمونند که کسی در خونه شون رو بزنه
یه ذره هم اونا تلاش کنند در یه خونه ای رو بزنند
غرور همیشه خوب نیست
اونهایی هم که دنبال همسر بودند و پیدا نکردند دیگه با خودشون هر جور می دونند و صلاح می دونند به طور شرعی کنار بیاند
البته فرقی نداره پسر ها هم همینطور
ولی کلا کسی توقعاتش رو کم کنه بدون همسر نمی مونه
به خدا هم باید اعتماد کرد که خدا کسانی رو که بهش اعتماد می کنند رو دوست داره
ye dust
Friday 31 July 2009, 10:01PM
با سلام :)
مشکل اصلی فرهنگ اشتباهی هست که در جامعه مرسوم شده و کاریشم نمی شه کرد.طبقه امار من که از سایت ثبت احوال گرفتم تعداد پسران از دختران بیشتره. اینم مطلبی که کپی گرفتم
رئیس سازمان ملی جوانان با بیان اینکه ۴۳/۵ درصد جمعیت کشور جوان است، گفت؛ این جمعیت در حقیقت حدود ۲۴ میلیون و ۹۵۲ هزار نفر است که البته این آمار مربوط به چند ماه گذشته است.
علی اکبری در خصوص نسبت جنسیتی جوانان کشور نیز اظهار داشت؛ نسبت جنسیتی دختران و پسران به هم نزدیک است ولی پسران جوان ۲۰۰ هزار نفر بیشتر از دختران هستند.
همه اینا رو گفتم که به این نتیجه که می خوام بگم راحت تر برسیم که مشکل اینه پسران در کشوره ما با دخترانی ازدواج می کنن که چند سالی کوچکتر از خودشون هستن مثلا یه پسره 27 ساله با یه دختره 23 ، 22 ساله ازدواج می کنه اون وقته که دخترانی که تو این سنه 27 به بالا هستن براشون درصد ازدواج کمتر می شه چون که پسرانی که تو این سنو سال هستن با کوچیکتر از خودشون ازدواج کردن و این مشکل پیش میاد.
تعداد دختران مجرد 25 سال به بالا دو برابر پسران مجرد است (http://www.hamseda.ir/fa/pages/?cid=767)
ye dust
Friday 31 July 2009, 10:07PM
ه
:D:D:D:D:D
چجوری؟ می شه بیشتر یادمون بدین؟:D
mehrdad_123
Saturday 1 August 2009, 12:18AM
با سلام :)
مشکل اصلی فرهنگ اشتباهی هست که در جامعه مرسوم شده و کاریشم نمی شه کرد.طبقه امار من که از سایت ثبت احوال گرفتم تعداد پسران از دختران بیشتره. اینم مطلبی که کپی گرفتم
رئیس سازمان ملی جوانان با بیان اینکه ۴۳/۵ درصد جمعیت کشور جوان است، گفت؛ این جمعیت در حقیقت حدود ۲۴ میلیون و ۹۵۲ هزار نفر است که البته این آمار مربوط به چند ماه گذشته است.
علی اکبری در خصوص نسبت جنسیتی جوانان کشور نیز اظهار داشت؛ نسبت جنسیتی دختران و پسران به هم نزدیک است ولی پسران جوان ۲۰۰ هزار نفر بیشتر از دختران هستند.
همه اینا رو گفتم که به این نتیجه که می خوام بگم راحت تر برسیم که مشکل اینه پسران در کشوره ما با دخترانی ازدواج می کنن که چند سالی کوچکتر از خودشون هستن مثلا یه پسره 27 ساله با یه دختره 23 ، 22 ساله ازدواج می کنه اون وقته که دخترانی که تو این سنه 27 به بالا هستن براشون درصد ازدواج کمتر می شه چون که پسرانی که تو این سنو سال هستن با کوچیکتر از خودشون ازدواج کردن و این مشکل پیش میاد.
تعداد دختران مجرد 25 سال به بالا دو برابر پسران مجرد است (http://www.hamseda.ir/fa/pages/?cid=767)
سلام دوست عزیزم:)
بینهایت به مدارک این پستتان نیاز داشتم. متشکر:smile07::smile07:
imanagha83
Saturday 1 August 2009, 12:36AM
طفلکی دخترای 25 به بالا ... خب اونا هم باید زرنگ می بودن و سر 22 سال میرفتن خونه شوهر !:cool:
یادش بخیر یه بنده خدایی میگفت دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست ! حالا شده حکایت این روزا ... البته دیگه پسرا هم شورشو در آوردن و اهل هوسبازی شدن ( درصد قابل توجهی شون)
خدا آخر و عاقبت همه مونو بخیر کنه ...انشاءالله
نگارینا
Saturday 1 August 2009, 12:38AM
توصفحه اول یه پستی دیدم(که حسش نیست نقل قولش کنم!!)که گفته بودن افرادی که میان خواستگاریتون درشان خودتونن پس زیاد دست بالا نگیرین!!
من کاملا مخالفم با این نظر چون اگه این جوری بود آدم همون اولیه رو قبول میکرد میرفت دیگه!!!
مسلما همه ی افرادی که به خودشون اجازه میدمن از یه دختر خواستگاری کنن هم شان اون نیستن
نظر خاص دیگه ای ندارم فعلا!!
mehrdad_123
Saturday 1 August 2009, 12:55AM
السلام علیکم
دوست عزیزم علی آقا
از آقا مهرداد عزیز هم عذر میخوام که پستم به موضع سرنگار زیاد ربط نداره:)
اختیار دارید..حضور شما و دیگر سروران عزیز مایه ی پر ثمر شدن این بحث است.
آمیرزای عزیزم
محكوم به ترشيدگي:D
زیادی دل خوش نفرمایید :D
از آنجایی که مشکل فرهنگی است دامن پسر و دختر را باهم گرفته است.:)
---------------------------------------
و اما در مورد برخی پیشنهادات:
اولا کاملا صحیح می فرمایید که یک سری مسائل به خود دختر و پسر بر می گردد از جمله همین مسائل اخلاقی یا دست بالا گرفتنی که فرمودید
دلایل بسیاری می تواند بر اصل موضوع اثر گذاشته باشد مانند شرایطی که باعث می شود مثلا پسر جماعت تمایلی به زیر بار مسئولیت رفتن نداشته باشند (مسائل اقتصادی و..)!
اما یک مسئله محرز است که واقعا برخی شرایط به نکته ای می رساند که عده ای که کم هم نیستند حقیقتا تا سالها اگر نگوییم تا ابد موفق به ازدواج نمی شوند- حال به هر دلیلی -
اما این موفق نشدن به ازدواج حقیقت وجودی و رسالت ازدواج را از بین نبرده است و این خلاء عذب بودن در این دسته از مردم وجود دارد!
لذا سئوال حقیر اینجا شکل می گیرد که این دختر و پسرهایی که به هزار و یک دلیل منطقی یا غیر منطقی موفق به ازدواج نمی شوند علی الخصوص دختران که در این قضیه نیز مظلومترند و نادیده گرفته می شوند- تکلیفشان چیست؟
مثلا یک معضل بسیار بزرگی که از وجود دختر و پسرهای ازدواج نکرده نشات می گیرد همین کنترل غرایز مقدس و در عین حال خطرناک جنسی جامعه است!
در این مورد بخصوص ما ابدا نمی توانیم غریزه ی مقدس جنسی را نادیده بگیریم خواسته یا ناخواسته بدون آنکه خودمان را گول بزنیم این معضل امروزه وجود دارد
یا باید جامعه ی تشکیل یافته از این جوانان نیازمند به ازدواج را به حال خود رها کنیم تا شاهد هزاران مشکلات روحی و ورانی و فساد اخلاقی و غیره و ذلک باشیم یا باید رهبانیتی انسان کش را ترویج کنیم یا باید حقیقتا پاسخی منطقی و علمی به این نیاز مردمی که می تواند همچون بمبی عمل کند بدهیم!
mehrdad_123
Saturday 1 August 2009, 01:01AM
جناب تیرانای عزیز:
باید دید که چرا موفق به ازدواج نشدند بعد نظر داد
غرور همیشه خوب نیست
اونهایی هم که دنبال همسر بودند و پیدا نکردند دیگه با خودشون هر جور می دونند و صلاح می دونند به طور شرعی کنار بیاند
البته فرقی نداره پسر ها هم همینطور
ولی کلا کسی توقعاتش رو کم کنه بدون همسر نمی مونه
به خدا هم باید اعتماد کرد که خدا کسانی رو که بهش اعتماد می کنند رو دوست داره
نکات جالب و قابل تاملی است اما این نکاتی که شما فرمودید و برخی از دوستان بدان اشاره کردند به مرحله ی ازدواج بستگی دارد نه این مرحله که عده ای موفق نشده اند و در حال حاضر مثلا سالهاست عذب مانده اند و می مانند!
البته بنده به شخصه با پیشنهادات شما و دوستان کاملا موافقم . مثلا بنده نیز اعتقادم بر این است که حتی دختر نیز می تواند (شرعا و عرفا) به خواستگاری پسری برود و یا اقدامی انجام بدهد و این اقدامات نباید از منظر دیگران زشت نشان داده شود. اما این مسائل برای ازدواج است نه زمانی که طرفین به هزار و یک دلیل عاجز از ازدواجند.
باتشکر:smile07:
panter
Saturday 1 August 2009, 07:05AM
خدا همه چی رو زوج آفریده...یه دلیلی داشته دیگه...حالا به هر دلیلی پس...نافرمانی نکنید...:D
erika
Saturday 1 August 2009, 09:17AM
کجا پسرا با دخترای کوچیکتر از خودشون ازدواج میکنن من که هر کی رو دیدم دختره بزرگ تر بوده!!!!!!!!!!
ولی به هر حال نگران نباشین من اینو از طرف دخترا میگم
اونی که میخواد ازدواج کنه خودش بلده اونی رو که میخواد پیدا کنه و باهاش ازدواج کنه :smile28:
imanagha83
Saturday 1 August 2009, 09:24AM
کجا پسرا با دخترای کوچیکتر از خودشون ازدواج میکنن من که هر کی رو دیدم دختره بزرگ تر بوده!!!!!!!!!!
اونی که میخواد ازدواج کنه خودش بلده اونی رو که میخواد پیدا کنه و باهاش ازدواج کنه :smile28:
عجب دخترای تیزی ...:D
Elinaz
Saturday 1 August 2009, 11:42AM
سلام
با حرفتون موافق نیستم فقط یه درصد خیلی کمی از پسراها با دخترهای بزگتر از خودشون ازدواج می کنن که اون هم بیشتر ش به طلاق کشیده می شه درستش اینه که پسر چند سالی از دختر بزرگتر باشه نه فقط از لحاظ سنی بلکه باید از همه ی لحاظ از دختر بالاتر باشه چه اقتصادی چه اجتماعی البته یه پله نه بیشتر .
مشکل فراهم نبودن شرایط زندگی در جامعه امروز و همین طور دید جوناست وقتی یه دختر تو 9 سالی به بلوغ می رسه و یه پسر تو 15 سالگی این باعث می شه که تا 22 یا 23 سالگی تحت تاثیرفشار مسائل جنسی باشه و این فشار باعث بشه که بصورت غیر شرعی بر طرف بشه و این مسئله تو جامعه ی ما فکر می کنم خیلی زیاد دیده بشه و همین باعث می شه که پسرا به فکر ازدواج و قبول مسئولیت نرن چرا که نیاز جنسیشون داره برطرف می شه .
امروزه دید جون ها هم خیلی عوض شده کمتر کسی دیگه اعتقادات قوی داره تو گذشته همه می گفتن زن بگیری اون زن برکت می یاره قدمش خیر خدا کمکتون می کنه و .....
با این اعتقادات و توکل به خدایی که داشتن می رفتن جلو و زندگیشونو می ساختن ولی حالا هیچ کسی به این چیزا اعتقاد نداره همه می خوان زندگیشونو بسازن بعد زندگی کنن نمونش برادر خود من که 31 سالش و نمی خواد ازدواج کنه .
ساز دهنی
Saturday 1 August 2009, 12:00PM
خودم ميدونم آخر سر يكي مثل من اينارو ميگيره ، شانس نداريم كه :D:D:D
Elinaz
Saturday 1 August 2009, 12:08PM
خودم ميدونم آخر سر يكي مثل من اينارو ميگيره ، شانس نداريم كه :D:D:D
یکم بیشتر توضیح بده من نفهمیدم :D
ساز دهنی
Saturday 1 August 2009, 12:11PM
یکم بیشتر توضیح بده من نفهمیدم :D
با تو نبودم :D:D:D:D:D
زودي تا فهميد من حاضرم با اينا ازدواج كنم پريد وسط ، واقعاً كه :D:D:D
a_d
Saturday 1 August 2009, 12:13PM
تورو خدا نگاه چقدر زود بحثو منحرف میکنن :D
پست الناز خانوم خیلی قشنگ وخوب بود :)
Elinaz
Saturday 1 August 2009, 12:13PM
با تو نبودم :D:D:D:D:D
زودي تا فهميد من حاضرم با اينا ازدواج كنم پريد وسط ، واقعاً كه :D:D:D
:D:D
بی ادب تاپیک اقا مهرداد و به هم نریز اگه بلدی حرف جدی بزن وگرنه برو بیرون
panter
Saturday 1 August 2009, 01:27PM
دخترا سنشون کمتره خوب....:smile09:
من که تاحالا تو عروسی که دختر سنش بیشتر باشه نرفتم:D
اریکا جون ایشاا... هرکی هست هرجا هست فقط دعا می کنم زندگیت با عشق شروع شه...:smile06:
هانا
Saturday 1 August 2009, 01:32PM
باز تو دعا کردی وحید
خسته نشی ی وقت
احتشام
Saturday 1 August 2009, 01:34PM
سلام سوده .چه طوریایی؟
حال اینهمه واسه دخترانی گفتن که مجردن .
حالا تکلیف متاهلا چیه ؟
هانا
Saturday 1 August 2009, 01:45PM
سلام سعید
خوبم تا چشت درآد
در ضمن چطور ب خودتون اجازه دادین تکلیف مشخص کنین
اگه بلدین تکلیف خودتون رو مشخص کنین ک بیشتریاتون معتادین :p
احتشام
Saturday 1 August 2009, 01:53PM
مگه معتاد چشه ؟ :)
ادب که که اموختی ؟
از بی ادبا
مافقط کارمون تکلیف مشخص کردنه اونم واسه امثالهم:D
erika
Saturday 1 August 2009, 02:00PM
حالا اونایی که با رضایت ازدواج نکردن به کجا رسیدن؟؟
من که ازدواج حالا حالا ها نمیکنم
میخوام پله های طرقی رو طی کنم:smile40:
احتشام
Saturday 1 August 2009, 02:11PM
اریکا دارم آیندتو میبینم :D
مواظبه پله ها باش خودم پایین هواتو دارم .
یه وقت این اشتباه رو نکنی اریکا خانم بری شوهر کنی :D
panter
Saturday 1 August 2009, 02:20PM
باز تو دعا کردی وحید
خسته نشی ی وقت
منو دعواااااااااااا:eek:
سودهههههههه:smile31:
حرف حق می زنم ... همین:D
panter
Saturday 1 August 2009, 02:23PM
حالا اونایی که با رضایت ازدواج نکردن به کجا رسیدن؟؟
من که ازدواج حالا حالا ها نمیکنم
پس هزاران امید و ارزوی من چی میشه؟:smile06::smile07:
آخه می خوام تو عروسیت قر بدم...
erika
Saturday 1 August 2009, 02:29PM
وحید حالا شاید به خاطر تو تن به ازدواج دادم:D
a_d
Saturday 1 August 2009, 02:31PM
:smile31::smile31::smile31:
هانا
Saturday 1 August 2009, 03:08PM
چ ب اعتیاد خودشون می بالن
بهههههههه اعتماد ب نفس
در ضمن هیشکی نباید این قد مغرور باشه ک واسه دیگری تکلیف مشخص کنه حتی یو
احتشام
Saturday 1 August 2009, 03:13PM
تکلیفای ما سادن:D
منظورت از خودشون ،چندنفریم ؟
erika
Saturday 1 August 2009, 03:13PM
خلاصه این که اقا پسرا به فکر خودتون باشین که کسی بهتون دختر نمیده:cool:
احتشام
Saturday 1 August 2009, 03:14PM
چه تهدیدای میکنه این اریکا خانم:D
فوقش ندادن یکی از همین بچه های باشگاهرو میگیریم :D:D
چیکار کنیم دیگه
erika
Saturday 1 August 2009, 03:17PM
من تهدید نمیکنم که اقا سعید
دارم میگم به فکر خودتون باشین
هانا
Saturday 1 August 2009, 03:18PM
اگه عاقل بودن می تونستن فکر کنن
اریکا جونممممممممممممممم سلام
یو هم چ توقعاتی ازش داریا
احتشام
Saturday 1 August 2009, 03:22PM
اریکا دستون درد نکنه که به فکر ما هستین خدا از مادری کمتون نکنه :smile07:
ولی چراغی که بر خونه رواست بر مسجد حرام است :smile21:
هانا
Saturday 1 August 2009, 03:30PM
البته بهتره نوع چراغ رو مشخص کنی سعید تا بعدا پشیمون نشی
panter
Saturday 1 August 2009, 03:32PM
اگه عاقل بودن می تونستن فکر کنن
اریکا جونممممممممممممممم سلام
یو هم چ توقعاتی ازش داریا
عجبا:eek::D
panter
Saturday 1 August 2009, 03:33PM
البته بهتره نوع چراغ رو مشخص کنی سعید تا بعدا پشیمون نشی
چراغ؟:smile09:
خوب چراغ قوه خوبه؟:D
ساز دهنی
Saturday 1 August 2009, 03:53PM
اغفال پسران شهرستاني و پاكي مثل من :D:D:D
هانا
Saturday 1 August 2009, 04:06PM
صد سال سیاه دیگه همچین کاری نمی کنن امیر جان
a_d
Saturday 1 August 2009, 04:12PM
سلام
باتشکر
التماس دعای فراااوااان%
سلام
از مساله و راهکارهای قانونی آن که بگذریم
براستی راهکار شرعی چیست ؟ آیا فقط توصیه به "خویشتن داری" ممکن است ؟
ازدواج موقت ؟ آیا این ظلم عاطفی درحقشان نیست ؟ چون به نظر من اکثرا در ازدواج موقت عاطفه ومحبتی در کار نیست.
3Reza
Saturday 1 August 2009, 06:35PM
سلام
ازدواج موقت ؟ آیا این ظلم عاطفی درحقشان نیست ؟ چون به نظر من اکثرا در ازدواج موقت عاطفه ومحبتی در کار نیست.
به نظر من هم در ازدواج موقت، عاطفه و محبتی در کار نیست و بیشتر دو طرف از روی هوس و برای پاسخ به نیاز جنسی خود، به طرف همدیگه گرایش دارند.
salome
Saturday 1 August 2009, 08:24PM
سلام
من فک میکنم پسرایی که میان خواستگاری یا خودتو دیدن و جذب زیباییت شدن و میخوان زیباییت رو به سخره بگیرن برا خودشون یا برا خاطر موقعیت خانوادگیت هست که مصرن برا خواستگاری
بعدشم پسرا میخوان اسیرت کنن تا توی چنگولیشون باشی حتی امتداد مسیر نگاهتو به سخره بگیرن و مثل ی بادی گارد همش حواسشون بات باشه انگاری که اسیر گرفتن بعدشم ادعا کنن که چون خیلی دوستت دارن این مدلیه ...!!! در اصل برا آسایش خودشونه که در پی همسرن برا ارامش تو خونه کارهای خونه بعدشم اون موارد که خیالشونم راحته که دیگه تو مال اونایی
اینجا اسم بها دادن به خانمها مطرحه اما اینطوری نیست
خیلی محدودیتها مصونیت نیست بخدا مصونیت نیست فقط اسارته!
در اصل پسرها بعد از ازدواج یه اسیر بی بال و پر گیر میارن و بس
خوب ازدواج نکردن اشکالی نداره که بخوایم براش راهکار ارائه بدیم میشه هم رنگ پاکی اسمون بود میشه بال گسترانید با احساس لطیفی که کسی تو چنگ اسارتی تلخ نگرفته
د.ست داشتن خیلی زیباست یه حس بدیع...اما اسارت نه
3Reza
Saturday 1 August 2009, 08:27PM
شدیدا مخالفم!!!!
اصلا دید زندانی-زندان بانی، دید درستی نیست.
salome
Saturday 1 August 2009, 08:30PM
خوب بله دید درستی نیست زندانی و زندانبان اما هست
3Reza
Saturday 1 August 2009, 08:35PM
نچ.
نشد.
جسارتا این افکار مال چند دهه قبل است!
اونی که زن میگیره، دنبال اسیر گرفتن نیست، اونی هم که شوهر میکنه، دنبال اسیر شدن نیست!!
الان دو طرف به این نتیجه رسیده اند که برای ادامه زندگی، به همدیگه نیاز دارند و به هم وابسته هستند.
salome
Saturday 1 August 2009, 08:38PM
بله حرفای قبلش شاید همین باشه ولی عملا همونه که گفتم
شما برا چی میری خواستگاری؟ بعدشک اگه طبق قانون اسلام ببینی که خانمت بعدها البته غذا برات درست نمیکنه نظافت نمیکنه و...ولی بهت عشق میده بعد از خوندن خطبه ی عقد هم متقاضی مهریه اش هست راضی و خرسندی؟
3Reza
Saturday 1 August 2009, 08:42PM
اولا که من تا حالا خواستگاری نرفتم:D
بعدشم ببین، اینکه خانوم باید نظافت کنه و غذا درست کنه و . . . . میدونی مثله چی میمونه؟! مرد هم بگه که من میرم بیرون کار میکنم، پس در دست این خانوم اسیرم، از فردا کار نمیکنم!!
گفتم که دو طرف مکمل هم هستند و اصلا بحث زندان و زندانبانی نیست.
salome
Saturday 1 August 2009, 08:47PM
منم گفتم بعدا برا همین که میدونم هنوز خواستگاری نرفتی حالا!:D
خوب ببین مرد کار نکنه بره بغل افتابی کنه؟!:Dتازشم نفقه همسر یعنی بر اومدن از عهده ی خرج و مخارج همسر اونم بنا به موقعیت خانودگی که دختر داشته یعنی در شان خانواده اش لااقل باید باشه به عهده ی اقا پسره هست خوب؟
plmoknijb
Saturday 1 August 2009, 08:52PM
خمره ترشی موجود می باشد وبا قیمت های باور نکردنی
salome
Saturday 1 August 2009, 09:00PM
نه این راهکار خوبی نیست :Dخمره میشکنه نمیشه توش قایم شد
هانا
Saturday 1 August 2009, 09:01PM
بشرطی ک ترشی هاتون هفت ساله باشه
salome
Saturday 1 August 2009, 09:07PM
ترشی هفت ساله نداریم کهههه اون که میگن هفت ساله سیره مجید جان دلبندم:D
plmoknijb
Saturday 1 August 2009, 09:13PM
نه این راهکار خوبی نیست :Dخمره میشکنه نمیشه توش قایم شد
نگاه کن مثل فیلم علی بابا وچهل دزد بغداد خمره اش دقیقا جا میشه وبعد عجب ترشی میشه احتمالا خوشمزه میشه!!!!!!!
3Reza
Saturday 1 August 2009, 09:16PM
خوب ببین مرد کار نکنه بره بغل افتابی کنه؟!:Dتازشم نفقه همسر یعنی بر اومدن از عهده ی خرج و مخارج همسر اونم بنا به موقعیت خانودگی که دختر داشته یعنی در شان خانواده اش لااقل باید باشه به عهده ی اقا پسره هست خوب؟
دِ نشد دیگه! هر وقت به نفعت هست، میایی توی اسلام و هر وقت به نفعت نیست، میری بیرون؟!:D
همین نفقه رو درسته که به عهدهء مرد گذاشته، ولی یه چیزایی رو هم به عهدهء زن گذاشته:D قبول؟!
salome
Saturday 1 August 2009, 09:18PM
اااااااااااا من کی از اسلام بیرون رفتم؟ اسلام ایرونی رو قبول ندارم:smile27:اسلام من در اوردی رو قبول ندارم
salome
Saturday 1 August 2009, 09:21PM
والا همیشه اعتقادم اینه که اسلام کامل ترین دینهاست
3Reza
Saturday 1 August 2009, 09:23PM
اااااااااااا من کی از اسلام بیرون رفتم؟ اسلام ایرونی رو قبول ندارم:smile27:اسلام من در اوردی رو قبول ندارم
خب در اسلام شما، مرد باید نفقه پرداخت کند، ولی زن نباید نظافت کند؟!!
این یعنی تفسیر به نفع خود!
همون چیزی که الان توی ایران ما دچارش هستیم. هر موقع که به نفعمون بود، مبنا اسلام است و هر وقت هم نبود. . . . استفادهء ابزاری از دین.
panter
Saturday 1 August 2009, 09:25PM
چیزی که الان داره پیروی می شه....نمی دونم چیه...هرچی هست اسلام نیست
salome
Saturday 1 August 2009, 09:26PM
اسلام برا من نیستش که بگم در اسلام من باید اینگونه باشه یا نه خوب؟
ولی تا جایی که میدونم و بررسی کردم نخیر نظافت وظیفه خانم نیست موراد دیگه ای هست
3Reza
Saturday 1 August 2009, 09:28PM
فکر نمیکنم اینجوری باشه.
بقیه بحث رو میسپرم به آقا مهرداد که در تخصصشون هست.
panter
Saturday 1 August 2009, 09:31PM
شما موقعی از اسلام می تونی پیروی کنی که 4تا دین دیگه رو مطالعه کنی....
panter
Saturday 1 August 2009, 09:34PM
پیامبراومد با اون عظمت اش ادعا نکردن ما انسان های کافر رو به شکل حیوون می بینم...
این اقای بهجت با چشم بصیرتشون ادعا کردن انسان ها رو به شکل حیوان می دیدند و سرشان رو پایین می انداختن موقع راه راه رفتن....
به اینا می گن خرافات
نه اسلام
plmoknijb
Saturday 1 August 2009, 09:37PM
اسلام اخوندیسم همش کشتاره
erika
Saturday 1 August 2009, 09:37PM
دین و ول کنین به فکر شوهر باشین:D
panter
Saturday 1 August 2009, 09:38PM
دعا ها رو دیدین ایشاا... دیگه:
اگر این دعا رو بخونی جهنم بر تو حرام می شود
اگر زیارت امام رضا بری 700برابر یه حج ثواب کرده اید
اگر در این شب این کارو بکنید به فلان جا می رید...اگر در این مکان این کارو بکنید فلان طور می شید...
یه عده دارن چواپل می کنن ملت رو به اسم دین
panter
Saturday 1 August 2009, 09:38PM
دین و ول کنین به فکر شوهر باشین:D
عزیز دلم تو که هزارتا خاطر خواه داری...:smile07:
خودمم قراره بیام تو مجلست قر بدم
erika
Saturday 1 August 2009, 09:46PM
اره میدونم
فقط یکی باشه پا رو دمم نزاره همین
هر وقت پیدا کردین خبرم کنین
البته خوشکلم باشه. ممنون;)
ye dust
Saturday 1 August 2009, 09:50PM
پیامبراومد با اون عظمت اش ادعا نکردن ما انسان های کافر رو به شکل حیوون می بینم...
این اقای بهجت با چشم بصیرتشون ادعا کردن انسان ها رو به شکل حیوان می دیدند و سرشان رو پایین می انداختن موقع راه راه رفتن....
به اینا می گن خرافات
نه اسلام
با سلام
دو نکته تو حرف هایه شما هست. یکی این که پیامبر رو با هر کسی مقایسه نکنین بعدم بر اساس کدام روایت صحبت می کنین؟ هم در مورد پیامبر و هم در مورد آیت الله بهجت؟
اگر روایت و حدیثی هست لطفا قرار بدین.
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 09:51PM
با اجازه اساتید
خدمتتون عرض میکنم وظیفه نظافت و آشپزی و ... به عهده خانم خانه نیست . اگر خانمی در منزل این کار را انجام داد مستحق دریافت حق الزحمه ای جدا از نفقه میشه که در اسلام به آن اجرت المثل میگویند .
اگر اطلاعات کاملتری خواستید بفرمایید بنده در خدمتم
امیر
Saturday 1 August 2009, 09:53PM
ضمن احترام به برادرم رضا میخواستم بگم که با حرفای خواهرم سالومه موافقم
به نظرم خونه داری و پختن و شستن و ... هیچکدام به زن واجب نیست که برای همسرش انجام بده و وظیفه ی زن چیز دیگری هستش
والله اعلم
ye dust
Saturday 1 August 2009, 09:54PM
دعا ها رو دیدین ایشاا... دیگه:
اگر این دعا رو بخونی جهنم بر تو حرام می شود
اگر زیارت امام رضا بری 700برابر یه حج ثواب کرده اید
اگر در این شب این کارو بکنید به فلان جا می رید...اگر در این مکان این کارو بکنید فلان طور می شید...
یه عده دارن چواپل می کنن ملت رو به اسم دین
شما به چه حقی به اعتقادات سایرین توهین می کنین و خدشه دارش می کنین؟
کجایه دنیا این مطلب رو گفتن که زیارت امام رضا 700 برابر حج ثواب داره؟:smile09:
تا اونجایی که ما دیدیمو شنیدیم گفتن حج فقراست.
اونی که با قرمز نشون دادم یعنی چی؟ منظورتون همون چپاوله؟
لطفا با دلیلو مدرک حرف بزنین اگر هم ندارین آروم بگیرین:smile27:
3Reza
Saturday 1 August 2009, 09:56PM
به نظرم خونه داری و پختن و شستن و ... هیچکدام به زن واجب نیست که برای همسرش انجام بده و وظیفه ی زن چیز دیگری هستش
والله اعلم
با سلام
1- میشه بفرمایید وظیفهء زن چیست؟
2- در زندگی مشترک، تقسیم کار به وجود میاد. یعنی اینکه مرد یه سری کارا رو انجام میده و زن هم یه سری دیگه رو. در این تقسیم کار هم هر دو طرف، بدون هیچ چشم داشتی، وظایفشون رو برای بهبود شرایط زندگی انجام میدن. و به نظر من حرف از حق الزحمه زدن و این چیزا، توهین به زندگی مشترک است.
panter
Saturday 1 August 2009, 09:57PM
با سلام
دو نکته تو حرف هایه شما هست. یکی این که پیامبر رو با هر کسی مقایسه نکنین بعدم بر اساس کدام روایت صحبت می کنین؟ هم در مورد پیامبر و هم در مورد آیت الله بهجت؟
اگر روایت و حدیثی هست لطفا قرار بدین.
پیامبر فرمود من هم آدمی هستم مثل شما
فقط در رسالتم معصومم...و جایزالخطا
بحث مقایسه نبود...بحث این بود بعضی خرافات رو به حد اعلی می رسونن
شما نمی دونی اقای بهجت معروفن به چشم بصیرت....
مثل احمدی نزاد که معروف است به هاله نور
در ضمن دین این حدیث های جعلی نیست...
تاریخ طبری رو بخون دادا...بقیش چرت و پرت
هم سنی هم شیعه قبول داره تاریخ طبری رو
panter
Saturday 1 August 2009, 10:00PM
اره میدونم
فقط یکی باشه پا رو دمم نزاره همین
هر وقت پیدا کردین خبرم کنین
البته خوشکلم باشه. ممنون;)
:smile07:چشم...............اطاعت می شه...:D
دیگه سفارشی ندارین:smile31:
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:01PM
2- در زندگی مشترک، تقسیم کار به وجود میاد. یعنی اینکه مرد یه سری کارا رو انجام میده و زن هم یه سری دیگه رو. در این تقسیم کار هم هر دو طرفريال بدون هیچ چشم داشتی، وظایفشون رو برای بهبود شرایط زندگی انجام میدن. و به نظر من حرف از حق الزحمه زدن و این چیزا، توهین به زندگی مشترک است.
زن فقط خانم خونه است همین .
ببینید یک بحثی داریم به اسم نفقه که خوراک و پوشاک خانم رو پوشش میده
یک بحثی داریم به اسم اجرت المثل که امور خانه دار یرو شامل میشه
خانم میتونه اجرت المثل نگیره جاش آقا براشون خدمه بگیره :D
باور نداری برم مدرک بیارم :smile55:
حالا برید ببینید میصرفه زن بگیرید یا نه :smile40:
erika
Saturday 1 August 2009, 10:02PM
خب شما ها چی چی میگین وظیفه ی زن مرتب کردن و نظافته؟؟؟؟؟؟؟
مشاالله رو نیست که
panter
Saturday 1 August 2009, 10:05PM
دینی که توش به زن بها نده دین نیست
چه جالب
تازه فهمیدین چی شده؟
زن یک هشتم تمام اموال رو ار همسرش به ارث می بره...
در صورتی که طبق قانون قدیم ارث در اسلام یک هشتم اموال هوایی...که شامل زمین مسکونی نمی شه
دیدن چه باحال دیدن مشکل داره عوضش کردن
دینتون پس کامله...اره
3Reza
خانوم خونه هست یعنی چی؟؟!! یعنی فقط میشینه تو خونه؟؟!!:D:D
گفتم که در زندگی مشتکر این حرفا معنی نداره. هر دو طرف، بدون چشم داشت، در جهت بهبود شرایط زندگیشون تلاش میکنن.
ممکنه شرعا خیلی چیزا مانعی نداشته باشه، ولی عقلا و عرفا جایز نیست آدم اون کار رو انجام بده.
مثلا از نظر شرعی مشکلی برای ازدواج یک دختر 12 ساله و یک پیرمرد 70 ساله وجود نداره، ولی آیا این کار درست است؟!
مهتاب خانم
با سلام
2- در زندگی مشترک، تقسیم کار به وجود میاد. یعنی اینکه مرد یه سری کارا رو انجام میده و زن هم یه سری دیگه رو. در این تقسیم کار هم هر دو طرف، بدون هیچ چشم داشتی، وظایفشون رو برای بهبود شرایط زندگی انجام میدن. و به نظر من حرف از حق الزحمه زدن و این چیزا، توهین به زندگی مشترک است.
حق الزحمه توهینه ولی مرد که از جاش بلند نمیشه یک لیوان آب برای خودش برداره بخوره توهین به زن نیست ؟:confused:
به نظرم شما هنوز جایگاه زن رو در خانواده درک نکردید :smile40:
panter
Saturday 1 August 2009, 10:07PM
خب شما ها چی چی میگین وظیفه ی زن مرتب کردن و نظافته؟؟؟؟؟؟؟
مشاالله رو نیست که
من خیلی بدم می یاد از این حرف...باید این طوری باشه که می گم:
زن هیچ وظیفه ای نداره
مثل مرد
همه چی باید اول زندگی توافق شه
همین
به این می گن زندگی مشترک با توافق طرفین
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:09PM
دینی که توش به زن بها نده دین نیست
چه جالب
تازه فهمیدین چی شده؟
زن یک هشتم تمام اموال رو ار همسرش به ارث می بره...
در صورتی که طبق قانون قدیم ارث در اسلام یک هشتم اموال هوایی...که شامل زمین مسکونی نمی شه
دیدن چه باحال دیدن مشکل داره عوضش کردن
دینتون پس کامله...اره
مثل اینکه شما قوانین رو خوب نمیدونید
1- نصف دارایی آقا متعلق به خانم است .
2- از ارث اول مهریه و نفقه و اجرت المثل و ...خانم را بر میدارند , ما بقی را برای ارث تقسیم میکنند
3- ............
خیلی مطالب دیگر که متاسفانه بعضی از خانمها قوانین رو نمیدونند و نمیتونند از حق خودشون دفاع کنند
حتما این رو هم نمیدونید که شرعا و قانونا تهیه جهیزیه بعهده مرد است و تا اساس البیت در حد شئونات خانم تهیه نکنه , خانم میتونند زندگی مشترک رو شروع نکنه . ............
3Reza
حق الزحمه توهینه ولی مرد که از جاش بلند نمیشه یک لیوان آب برای خودش برداره بخوره توهین به زن نیست ؟:confused:
به نظرم شکا هنوز جایگاه زن رو در خانواده درک نکردید :smile40:
من کی گفتم پاشه یه لیوان آب بیاره؟؟!!:D
در یک رابطهء زن و شوهری، زن وقتی رفت یه لیوان آب آورد، دیگه به این فکر نمیکنه وظیفه اش بود یا نه و . . . . ! مگه رابطهء زن و شوهری، رابطهء بین خریدار و فروشنده است که اینجوری برداشت میکنید؟!!!
erika
من خیلی بدم می یاد از این حرف...
زن هیچ وظیفه ای نداره من نمیگم وظیفه ای نداره ولی ینی چی شما میگن وظیفه ی زن نظافت و ... خب اگه بحث اینه برین یه خدمتکار بگیرین که کاراتونو بکنه:mad:
مثل مرد
همه چی باید اول زندگی توافق شه درسته
همین
به این می گن زندگی مشترک با توافق طرفین اره این حرف درست ولی نباید اینطور فکر کرد که وظیفه ی زن نظافته.
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:11PM
من کی گفتم پاشه یه لیوان آب بیاره؟؟!!:D
در یک رابطهء زن و شوهری، زن وقتی رفت یه لیوان آب آورد، دیگه به این فکر نمیکنه وظیفه اش بود یا نه و . . . . ! مگه رابطهء زن و شوهری، رابطهء بین خریدار و فروشنده است که اینجوری برداشت میکنید؟!!!
شما گفتید وظیفه زن نظافت و ... است . این وظیفه نیست فقط عشق و علاقه و محبتش رو میرسونه . لطفا پستهاتون رو از اول بخونید
panter
Saturday 1 August 2009, 10:13PM
به نظرم شکا هنوز جایگاه زن رو در خانواده درک نکردید :smile40:
هیچ کس در هیچ جایگاهی حق دستور به دیگری رو نداره
زن نمی تونه بگه به مردش عزینه خونه رو باید تو بیاری
و مرد به زنش بگه تو باید تو خونه کار کنی
باید کاملا با توافق 2طرف باشه...همین
شاید زنی کارمند بود...نخواست تو خونه کار کنه...حق نداره مرد بگه کار کن
شاید مردی حقوقش رو کم به زنش می داد...زن حق نداره بگه باید بیشتر بدی
این می شه زور
ما تحصیل کرده ایم
همه چی باید توافقی باشه
3Reza
Saturday 1 August 2009, 10:13PM
شما گفتید وظیفه زن نظافت و ... است . این وظیفه نیست فقط عشق و علاقه و محبتش رو میرسونه . لطفا پستهاتون رو از اول بخونید
نشد دیگه.
اگه بخواهیم اینجوری تقسیم بندی کنیم که مرد هم هزار تا کار که وظیفه اش نیست رو انجام نمیده!
مسلما این عشق و علاقه ای که می فرمایید دو طرفه است.
واسه همین هم اسمش شده زندگی مشترک.
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:14PM
هیچ کس در هیچ جایگاهی حق دستور به دیگری رو نداره
زن نمی تونه بگه به مردش عزینه خونه رو باید تو بیاری
و مرد به زنش بگه تو باید تو خونه کار کنی
باید کاملا با توافق 2طرف باشه...همین
شاید زنی کارمند بود...نخواست تو خونه کار کنه...حق نداره مرد بگه کار کن
شاید مردی حقوقش رو کم به زنش می داد...زن حق نداره بگه باید بیشتر بدی
این می شه زور
ما تحصیل کرده ایم
همه چی باید توافقی باشه
:smile39::smile39::smile39:
خوبه تحصیل کردی یه چی یاد گرفتی:smile55:
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:15PM
اگه بخواهیم اینجوری تقسیم بندی کنیم که مرد هم هزار تا کار که وظیفه اش نیست رو انجام نمیده!
میشه از این هزار تا 5 تا رو نام ببری:smile31:
3Reza
Saturday 1 August 2009, 10:16PM
میشه از این هزار تا 5 تا رو نام ببری:smile31:
:smile40:
الحق که باید بترشین:D:D
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:18PM
:smile40:
الحق که باید بترشین:D:D
خانمها یا آقایون ؟:D:cool:
الان چون همه تحصیل کرده هستند گوش و چشمشون بازه . حداقل من یکی که میدونم بقیه دخترها رو هم توصیه میکنم برن یاد بگیرن :D:smile40:
3Reza
Saturday 1 August 2009, 10:19PM
خانمها یا آقایون ؟:D:cool:
الان چون همه تحصیل کرده هستند گوش و چشمشون بازه . حداقل من یکی که میدونم بقیه دخترها رو هم توصیه میکنم برن یاد بگیرن :D:smile40:
تو بدنت گرمه و هنوز متوجه نیستی:D
اون روزی رو میبینم که دربه در دنبال یه شوهر میگردی که توی خونه اش نظافت کنی:D:D:D:D
panter
Saturday 1 August 2009, 10:19PM
:smile39::smile39::smile39:
خوبه تحصیل کردی یه چی یاد گرفتی:smile55:
فقط چسبیدین به دین...هنوزم هیچ کدومتون نمی دونین دین بهتری آیا هست یا نه....
یه صفحه کتاب دینی دیگه از مذاهب دیگه خوندین
من واسه همین می گم باید بر اساس منطق برخورد کرد
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:20PM
تو بدنت گرمه و هنوز متوجه نیستی:D
اون روزی رو میبینم که دربه در دنبال یه شوهر میگردی که توی خونه اش نظافت کنی:D:D:D:D
دیدی هنوزم نظرت از شوهر کردن و زن گرفتن همینه . خب افکار بسته رو نمیشه به راحتی باز کرد باید خیلی زحمت کشید
اگه خواستی من قبول زحمت میکنم
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:22PM
فقط چسبیدین به دین...هنوزم هیچ کدومتون نمی دونین دین بهتری آیا هست یا نه....
یه صفحه کتاب دینی دیگه از مذاهب دیگه خوندین
من واسه همین می گم باید بر اساس منطق برخورد کرد
مطمئن باش حقوق زن در اسلام از همه چی کاملتره فقط باید اطلاع رسانی بشه همین :smile28:
هانا
وحید متحول شدی
خسته نباشید
امیر
شستن و پختن و کارای خونه وظیف ی زن نیست البته میتونه از روی لطف انجام بده اما وظیفش نیست
هانا
بههههههههههههههه امیر خان
کبف حالک
کم پیدا
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:23PM
شستن و پختن و کارای خونه وظیف ی زن نیست البته میتونه از روی لطف انجام بده اما وظیفش نیست
ممنونم . معلومه شما قرآن زیاد میخونی :smile39::smile39::smile39:
هانا
Saturday 1 August 2009, 10:24PM
شستن ظرفا با ظرف شور
غذا با رستوران دیگه چی مونده
3Reza
Saturday 1 August 2009, 10:24PM
دیدی هنوزم نظرت از شوهر کردن و زن گرفتن همینه . خب افکار بسته رو نمیشه به راحتی باز کرد باید خیلی زحمت کشید
اگه خواستی من قبول زحمت میکنماولا تصور من به هیچ وجه این نیست. من معتقدم توی زندگی مشترک اصلا "وظیفه" به اون معنای خاص، بی معنیه و دو طرف بدون هیچ چشم داشتی دارن برای بهبود زندگیشون تلاش میکنن و اصلا نباید این طرز فکر رو داشته باشن که فلان کار وظیفهء من نیست و فلان کار، وظیفهء اونه!
دوما چی چی خواستم؟؟!! اینکه بیایی ظرف بشوری؟:D
3Reza
Saturday 1 August 2009, 10:25PM
بحث مربوط به قران و دین هم بر عهدهء جناب مهرداد که در تخصصشون هست.
erika
Saturday 1 August 2009, 10:25PM
من حوصلم سر رفت:smile22:
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:26PM
بحث مربوط به قران و دین هم بر عهدهء جناب مهرداد که در تخصصشون هست.
بعد یک کتاب معرفی میکنم برو بخون تا ببین اینها که من گفتم و اینها که شما گفتی یعتی چی؟
panter
Saturday 1 August 2009, 10:26PM
مطمئن باش حقوق زن در اسلام از همه چی کاملتره فقط باید اطلاع رسانی بشه همین :smile28:
از کجاش مطمین باشم؟
در یه کشور اروپایی مردی از زنش جدا می شه هرچی مرد داره نصفش به زنش می رسه
اما در اسلام چی؟
می دونستی در دین ایران باستان چند همسری حرام بود
حالا ببین اسلام چی میگه
من در یهودیت و مصیحیت هم این رو بررسی کردم...چنین چیزی وجود نداره
زن در ایران مثل تمام حقوق دیگه ما حقی شاملش نمی شه...
مرد ها هم همین طور...ولی مرد ها خودشون رو وفق دادن
هانا
Saturday 1 August 2009, 10:28PM
واااااااااااااااااااااااای سرم درد گرفت
چ خبرتونه
اصلن دخترای ک شوهر نمی کنن تا موقعیت براشون پا نمی ده
برن زندگی کنن حالشو ببرن
شوهر می خوایم چیکار
مهتاب خانم
از کجاش مطمین باشم؟
در یه کشور اروپایی مردی از زنش جدا می شه هرچی مرد داره نصفش به زنش می رسه
اما در اسلام چی؟ واقعا نمیدونی توی اسلام و ایران هم همینجوره؟
می دونستی در دین ایران باستان چند همسری حرام بود
حالا ببین اسلام چی میگه شماها جنبه ندارید و همه چی رو قاطی میکنید . این بحثش مفصله اگر خواستی یک سرنگار بزن درموردش بحث کنیم
من در یهودیت و مصیحیت هم این رو بررسی کردم...چنین چیزی وجود نداره
زن در ایران مثل تمام حقوق دیگه ما حقی شاملش نمی شه...
مرد ها هم همین طور...ولی مرد ها خودشون رو وفق دادن
زیاد از حقوق خبر نداری , برو بیشتر مطالعه کن . برای آیندت خوبه
3Reza
بعد یک کتاب معرفی میکنم برو بخون تا ببین اینها که من گفتم و اینها که شما گفتی یعتی چی؟
توی همین تاپیک، در موردشون بحث میکنید انشاالله.
من در مسائل دینی تخصص ندارم که بخوام باهاتون بحث کنم.
ولی جناب مهرداد رو در این حد میدونم که بتونن به تمامی سوالات پاسخ بدن!!
panter
وحید متحول شدی
خسته نباشید
سلامت باشی سوده جونی....:D
دارم بحث رو علمیش می کنم... :smile31:
مهتاب خانم
Saturday 1 August 2009, 10:29PM
توی همین تاپیک، در موردشون بحث میکنید انشاالله.
من در مسائل دینی تخصص ندارم که بخوام باهاتون بحث کنم.
ولی جناب مهرداد رو در این حد میدونم که بتونن به تمامی سوالات پاسخ بدن!!
من زیاد ایشون رو نمیشناسم ولی بحثم رو ادامه نمیدم تا خودشون بیان نظر بدن :smile07:
همگی موفق باشید:smile07::smile07::smile07::smile07:
panter
Saturday 1 August 2009, 10:30PM
من حوصلم سر رفت:smile22:
اریکا :D
خوب جدی شده بحث....:D
احتشام
Saturday 1 August 2009, 10:32PM
سعی کنن موفق بشن :D
erika
Saturday 1 August 2009, 10:33PM
بی زحمت اول این مهتاب و شوهرش بدین که پدر ما رو با دین در اورد
دین هر چی گفته..........
panter
Saturday 1 August 2009, 10:35PM
مهتاب جان می دونی ....
شما داری از چیزی دفاع می کنی که حتی نمی دونی خوبه یا نه....
شما چند تا کتاب از پروتستان خوندی
چند تا کتاب از زرتشتی خوندی؟
می دونی کریسمس یعنی چی؟می دونی از روی زرتشت دزدین اینا رو؟
و خیلی چیزای خوب دیگه....
ما مسلمون زاده ایم...........و چیزی در مورد ادیان دیگر چون نمی دونیم می گیم دین ما بهترینه....
panter
Saturday 1 August 2009, 10:36PM
بی زحمت اول این مهتاب و شوهرش بدین که پدر ما رو با دین در اورد
دین هر چی گفته..........
:Dآخه خودش قبول نمی کنه یه پسر رو خوشبخت کنه....:smile07::D
erika
Saturday 1 August 2009, 10:37PM
شما ها هم با این بحثاتون به جای اینکه دین دین کنین به فکر راه حل باشین
منم رفتم
بهتون خوش بگذره فقط حواستون باشه این دین و برای ایندگان هم بزارین تا دلشون خوش باشه
منم رفتم
بای:smile17:
panter
Saturday 1 August 2009, 10:38PM
شما ها هم با این بحثاتون به جای اینکه دین دین کنین به فکر راه حل باشین
منم رفتم
بهتون خوش بگذره فقط حواستون باشه این دین و برای ایندگان هم بزارین تا دلشون خوش باشه
منم رفتم
بای:smile17:
خوش اومدی عزیزم:smile24:
zxcvbnz
Sunday 2 August 2009, 12:52AM
گرصبرکنی........به نظرمن تواین دور زمانه خرکردن یک هالوواویزان شدن براوچندان کار سختی نیست
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 12:59AM
خمره ترشی در سایزهای مختلف در اسرع وقت به فروش می رسه از واجدین شرایط در خواست می شود که هرچه سزیع تر اقدام نمایند
mehrdad_123
Sunday 2 August 2009, 02:40AM
سلا م بر عزیزان:):smile07:
حقیر انتظار داشتم بر اینکه این سرنگار با مطالبی مثل حقوق زن در اسلام و غرب و مسائلی از این قبیل مواجه شود لذا اتفاقا سئوالم را نیز طوری طراحی کرده ام تا به وقتش ان شاا... برای روشن شدن حقیقت استفاده نماییم.
از اینکه دوست عزیز و آقا رضای گرامی حقیر را مورد لطف قرار داده اند و ادامه ی این مبحث را به حقیر سپرده اند سپاسپگذارم اما عرض می کنم بنده ی حقیر نیز گر چه اطلاعاتی در این زمینه دارم اما قطعا هیچکسی کامل نیست و لذا اگر ایرادی از سخنان بنده می بینید به پای اسلام عزیز و در عین حال مظلوم نگذارید و بلکه آنرا به پای کم اطلاعی حقیر و جهل بنده نسبت به این دین مظلوم بگذارید. البته حقیر در حد توان سعی خواهد کرد تا آنجایی که ممکن است به حول و قوه ی الهی مستدل و با استناد به مدارک عرایض خود را تقدیم کند.
قبل از هر چیز هم این مطلب را نیز یادآور شوم از آنجایی که تا بحث دینی می شود برخی به این حزب و آن حزب ممکن است طرف را بچسبانند عرض می کنم بنده به شخصه به جز خدا و اهل البیت(ع) از احدالناسی در این مملکت از هر حزبی که باشد خود را نمی دانم و خود را وابسته ی به این حزب و آن حزب نمی دانم و سربسته بگویم که کسی را هم در خط اهل البیت(ع) نمی بینم.
و اما بعد::)
در بین مطالب این چند صفحه که سعی کردم تا حدودی آنها را مطالعه نمایم می شود گفت تمامی مباحث حول سه محور بوده است:
یک محور که در همان صفحات 5 و 6 دو تن از سروران عزیزم در مورد ازدواج موقت بیاناتی داشتند و یک محور دیگر مباحث در خصوص حق و حقوق زن و مرد در زندگی مشترک از دیدگاه اسلام عزیز بوده است و محور بعدی که یکی از سرورانم مطرح کردند در خصوص مسائلی مثل تطبیق دین اسلام با کشورهای غربی و احادیث و برخی موضوعات از این قبیل بوده است که بنده ان شاا... سعی خواهم کرد در حد توان ناچیزم در مورد هر کدام نظرات خود را مطرح نمایم.
اما قبل از هر چیز یکی از سرورانم فرمودند:
ما مسلمون زاده ایم...........و چیزی در مورد ادیان دیگر چون نمی دونیم می گیم دین ما بهترینه....
احسنت :smile07:
بلی تا حدودی قسمت اول را قبول دارم .
اما دوست عزیزم آماری که شما گرفته اید آیا از تمام جوانان یا قدر اقل بخش قابل توجهی از جوانان مسلمان بوده است یا صرفا از طریق بررسی اطرافیان و دوستان خود این نتیجه را گرفته اید؟
بنده ی حقیر به عنوان برادر کوچکتر شما که هیچ تخصصی هم در زمینه ی دین ندارم به جز مطالعات و تحقیقاتی که بعضا داشته ام می توانم با شما سرور عزیزم در خصوص مقایسه ی ادیان معروف با اسلام و اثبات ادعای اسلام عزیز بر غلط بودن آن ادیان و مکاتب با شما در گفت و گویی صیمانه البته در سرنگاری دیگر یا هر طریقی که می فرمایید گفت و گو کرده و ان شاا... در محضرتان مطالب بسیاری را یاد بگیرم و اگر هم توانستم چیزهایی را که می دانم با شما در میان بگذارم تا ان شاا... بیش از آنکه وقت رفتنمان باشد قدراقل بدانیم و بمیریم!!!
مثلا شما در مورد مسیحیت مثال آوردید آیا خود شما یکبار کتاب مقدس را خوانده اید یک همچین دین ( البته اگر بشود اسمش را دین گذاشت) آیا توانایی اثبات اصلی ترین عقاید خود از همین کتاب خود دارند؟
یا اساسا آیا می تواند کتاب مقدس خود را اثبات نماید که تحریف نشده است؟یا هزاران سئوالی که همان اول باید به گل نشسته و از زیر سئوالات گریز کند!
و اما در مورد مسئله ی اول فرمودند:
سلام
و همچنین :
به نظر من هم در ازدواج موقت، عاطفه و محبتی در کار نیست و بیشتر دو طرف از روی هوس و برای پاسخ به نیاز جنسی خود، به طرف همدیگه گرایش دارند.
اولا باید پذیرفت که حتی صرف پاسخ به نیاز جنسی هم مسئله ای کاملا حیاتی برای یک اجتماع می باشد و از آنجایی که با روح و روان فرد ارتباط مستقیم دارد به تمام زوایای یک جامعه نیز تاثیر مستقیم می گذارد . و مربوط به ایران و اسلام و غیره و ذلک هم نمی باشد لذاست همین یک دلیل شرق و غرب عالم را به خود مشغول کرده است منتها باید دید در بین شرق و غرب عالم کدام یک راه منطقی و کم هزینه بر تری را پیشنهاد می کنند!!!!کلوب ازدواج دسته جمعی؟ کلوب تعویض زن؟ شهرکهای برده ی جنسی یا ازدواج دائمی و موقت؟!
اينكه اروپاييان وجود يك عده از زنان بدكار را در محل معين از هر شهرى تحت نظر و مراقبت دولت لازم و ضرورى مىدانند براى چيست؟ آيا جز اين است كه وجود مردان مجردى را كه قادر به ازدواج دائم نيستند خطر بزرگى براى خانوادهها به حساب مىآورند؟
ثانیا گر چه پیشنهاد این ازدواج اساسا برای کسانی است که ابدا موفق به ازدواج دائم نشده اند و از طرفی توانایی عفت و پرهیز را هم ندارند و نه برای کسانی که ب بسم ا... به این امر روی می آورند اما عرض می کنم ازدواج موقت نوع صحیح و کامل آن اتفاقا پیش زمینه ای است حقیقی برای ازدواج دائم لذا اگر مسئله ی ازدواج موقت درست و صحیح تبیین بشود و این فرهنگ و دیدگاههای رایج در جامعه اصلاح بشوند که اصلاح آنها هم از من و شما شروع می شود اتفاقا امری حقیقتا عاطفی است و تفاوت آنچنانی هم با نوع دائم در این مسئله ندارد! در بسیاری از اوقات ممکنه اگر با این دید ازدواج موقت صورت بگیرد که تبدیل به ازدواج دائم بشود و اگر افکار غلط جامعه نسبت به این موضوع اصلاح بشود قطعا عاطفه ای که در یک ارتباط دختر و پسری نامشروع برقرار می گردد در ازدواج موقت خیلی بهتر و جاویدان تر می تواند برقرار گردد.
من از شما عزیزان می پرسم آیا امروزه امر رایج دوست دختر و دوست پسر که میدانیم بظاهر کاملا عاطفی است آیا چیزی غیر از همین پیش زمینه ی ازدواج -در بسیاری از مواقع- مطرح می شود آیا ما در اینها می توانیم بگوییم در این روابط که صرفا پیش زمینه ای برای ازدواج دائم - آن هم نه همیشه بلکه در مواردی بسیار جزئی - عاطفه ای وجود ندارد؟
حال که بحث به اینجا رسید اجازه می خواهم نظریه ی برتراند راسل که قطعا این شخص برای مادیون کاملا آشناست و البته مکاتباتی هم با علامه جعفری(ره) داشته است که خواندنی است و پیشنهاد می کنم دوستان بخوانند...را بیاوریم
راسل و نظريه ازدواج موقت
وی یعنی برتراند راسل فيلسوف معروف انگليسى در كتاب زناشويى و اخلاق مىگويد:
«...در واقع اگر درستبينديشيم پى مىبريم كه فواحش معصوميت كانون خانوادگى و پاكى زنان و دختران ما را حفظ مىكنند.هنگامى كه اين عقيده را لكى در بحبوحه عصر ويكتوريا ابراز كرد،اخلاقيون سخت آزرده شدند بى آنكه خود علت آن را بدانند،اما هرگز نتوانستند خطاى عقيده لكى را به ثبوت رسانند.زبان حال اخلاقيون مزبور با تمام منطقشان اين است كه«اگر مردم از تعليمات ما پيروى مىكردند ديگر فحشاء وجود نمىداشت»اما ايشان به خوبى مىدانند كه كسى توجه به حرفشان نمىكند».
اين است فرمول فرنگى چاره جويى خطر مردان و زنانى كه قادر به ازدواج دائم نيستند و آن بود فرمولى كه اسلام پيشنهاد كرده است.آيا اگر اين فرمول فرنگى به كار بسته شود و گروهى زن بدبختبه ايفاى اين وظيفه اجتماعى!اختصاص داده شوند، آن وقت زن به مقام واقعى و حيثيت انسانى خود رسيده است و روح اعلاميه حقوق بشر شاد شده است؟
برتراند راسل رسما در كتاب خود فصلى تحت عنوان ازدواج تجربى باز كرده است. وى مىگويد:
«قاضى ليندزى كه ساليان متمادى مامور دادگاه دنور بوده و در اين مقام فرصت مشاهده حقايق زيادى داشته پيشنهاد مىكند كه ترتيبى به نام«ازدواج رفاقتى»
داده شود.متاسفانه پست رسمى خود را(در امريكا)از دست داد،زيرا مشاهده شد كه او بيش از ايجاد حس گناهكارى در فكر سعادت جوانان است.براى عزل او كاتوليكها و فرقه ضد سياه پوستان از بذل مساعى خوددارى نكردند.
پيشنهاد ازدواج رفاقتى را يك محافظهكار خردمند كرده است و منظور از آن ايجاد ثباتى در روابط جنسى است.ليندزى متوجه شده كه اشكال اساسى در ازدواج فقدان پول است.ضرورت پول فقط از لحاظ اطفال احتمالى نيست،بلكه از اين لحاظ است كه تامين معيشت از جانب زن برازنده نيست.و به اين ترتيب نتيجه مىگيرد كه جوانان بايد مبادرت به ازدواج رفاقتى كنند كه از سه لحاظ با ازدواج عادى متفاوت است:اولا منظور از ازدواج توليد نسل نخواهد بود.ثانيا مادام كه زن جوان فرزندى نياورده و حامله نشده طلاق با رضايت طرفين ميسر خواهد بود. ثالثا زن در صورت طلاق مستحق كمك خرجى براى خوراك خواهد بود...من هيچ ترديدى در مؤثر بودن پيشنهادات ليندزى ندارم و اگر قانون آن را مىپذيرفت تاثير زيادى در بهبود اخلاق مىكرد.»
آنچه ليندزى و راسل آن را«ازدواج رفاقتى»مىنامند گر چه با ازدواج موقت اسلامى اندك فرقى دارد اما حكايت مىكند كه متفكرانى مانند ليندزى و راسل به اين نكته پىبردهاند كه تنها ازدواج دائم و عادى وافى به همه احتياجات اجتماع نيست.
مشخصات قانون ازدواج موقت و ضرورت وجود آن و عدم كفايت ازدواج دائم به تنهايى براى رفع احتياجات بشرى بالاخص در عصر حاضر،مورد بررسى قرار گرفت.اكنون مىخواهيم به اصطلاح آن طرف سكه را مطالعه كنيم،ببينيم ازدواج موقت چه زيانهايى ممكن است در بر داشته باشد.مقدمتا مىخواهم مطلبى را تذكر دهم:
در ميان تمام موضوعات و مسائل و زمينههاى اظهار نظر كه براى بشر وجود داشته و دارد،هيچ موضوع و زمينهاى به اندازه بحث در تاريخ علوم و عقايد و سنن و رسوم و آداب بشرى گنگ و پيچيده نيست و به همين جهت در هيچ موضوعى بشر به اندازه اين موضوعات ياوه نبافته است و اتفاقا در هيچ موضوعى هم به اندازه اين موضوعات شهوت اظهار نظر نداشته است.
از باب مثال اگر كسى اطلاعاتى در فلسفه و عرفان و تصوف و كلام اسلامى داشته باشد و آنگاه پارهاى از نوشتههاى امروز را-كه غالبا اقتباس از خارجيها و يا عين گفتههاى آنهاست-خوانده باشد،مىفهمد كه من چه مىگويم.مثل اين است كه مستشرقين و اتباع و اذنابشان براى اظهار نظر در اين گونه مسائل همه چيز را لازم مىدانند مگر اينكه خود آن مسائل را عميقا بفهمند و بشناسند.
مثلا در اطراف مسالهاى كه در عرفان اسلامى به نام«وحدت وجود»معروف است چه حرفها كه زده نشده است!فقط جاى يك چيز خالى است و آن اينكه وحدت وجود چيست و قهرمانان آن در عرفان اسلامى از قبيل محيى الدين عربى و صدر المتالهين شيرازى چه تصورى از وحدت وجود داشتهاند؟
من وقتى كه برخى اظهار نظرهاى مندرج در چند شماره مجله زن روز را درباره نكاح منقطع خواندم بىاختيار به ياد مساله وحدت وجود افتادم;ديدم همه حرفها به ميان آمده است جز همان چيزى كه روح اين قانون را تشكيل مىدهد و منظور قانونگذار بوده است.
البته اين قانون چون يك«ميراث شرقى»است اين اندازه مورد بىمهرى است و اگر يك«تحفه غربى»بود اين طور نبود.قطعا اگر اين قانون از مغرب زمين آمده بود امروز كنفرانسها و سمينارها داده مىشود كه منحصر كردن ازدواج به ازدواج دائم با شرايط نيمه دوم قرن بيستم تطبيق نمىكند،نسل امروز زير بار اينهمه قيود ازدواج دائم نمىرود،نسل امروز مىخواهد آزاد باشد و آزاد زندگى كند و جز زير بار ازدواج آزاد كه همه قيود و حدودش را شخصا انتخاب و اختيار كرده باشد نمىرود...
و به همين دليل اكنون كه اين زمزمه از غرب بلند شده و كسانى امثال برتراند راسل مسالهاى تحت عنوان«ازدواج رفاقتى»پيشنهاد مىكنند،پيش بينى مىشود كه بيش از آن اندازه كه اسلام خواسته استقبال شود و ازدواج دائم را پشتسر بگذارد و ما در آينده مجبور بشويم از ازدواج دائم دفاع و تبليغ كنيم:)
برگرفته از کتاب نظام حقوق زن در اسلام
**************************************:smile07::smile07::smile07:
و اما مسئله ی بعدی که در بین بحث ها مطرح بود حق و حقوق زن نسبت به هم بوده است:
ببینید اسلام عزیز یک سری مطالب را صرفا سفارش کرده است و یک سری مطالب را هم الزام و قطعی به عنوان یک قانون مطرح کرده است!
در مطالبی که سفارش داشته است و الزامی قطعیتی پشت آن نیست می فرماید که زن و شوهر خوب آن است زن به برخی وظایف خانگی از سر لطف و برای ساختن محیطی پر از محبت برسد نمونه اش حضرت فاطمه الزهرا و حضرت علی صلوات ا... و سلامه علیهما هستند - این دو که حقیقتا نمونه ی کامل برای زن و شوهرها هستند اما از آن طرف هم بحث الزام و قطعیت را بیان می دارد که ای مرد این را بدان که اگر زن این کارها را می کند از سر لطف است نه اجبار! و اگر بخواهد می تواند حتی برای کوچکترین کاری که در منزل انجام می دهد مثلا چایی می آورد می تواند حقی به غیر از نفقه دریافت کند چرا که اسلام می خواهد این مسئله را یاد آور شود که زن خدمتکار شوهر نیست بلکه یار و مونس شوهر است اما از طرف دیگر به طرق مختلف در شمردن صفات یک زن خوب همینها را به زن یادآور می شود که برای شوهرش مهربان باشد و از خواسته های شرعی او تا حد توان سر باز نزندو...
لذا از نظر اسلام عزیز این مسئله یک ارتباط دوسویه است هم زن مورد سفارش است هم مرد!
این نکته مخفی نماند که اسلام در بیان حق و حقوق زن و مرد بر خلاف فکر عموم جامعه به حدی کامل بیان کرده است که حتی جزئی ترین مسائل هم را از قلم ننداخته است از نوع پوشش دو طرف برای هم از نوع حرف زدن با همدیگر تا کوچکترین مسائل جنسی و خلاصه هر مسئله ای که فکرش را بکنید و جالب آن است که هر کسی کمی در این مطالب تحقیق کرده است این اعجاز اسلام که حقیقتا اعجاز است و لاغیر او را با هر مسلک و دینی که بوده به حیرت وادار کرده است که به جهت دور نشدن از بحث اصلی وارد این مباحث گرچه شیرین نمی شویم.
یکی از سرورانم دوست عزیزی با طعنه برخی مسائل را به احادیث و اجر و ثوابی که بعضا برای برخی زیارتها مطرح است بیان کردند که البته از این سرور عزیزم انتظار نداشتم:
اولا اگر قرار باشد هر کسی صرف اینکه حدیثی مطابق خواست او نیست بفرماید حدیث جعلی است که دیگر باید نماز و هر چه که هست را کنار گذاشت تا بگوییم اینها از تاریخ آمده است و حدیث است و... نه خیر عزیز دلم برای تمیز دادن حدیث جعلی و صحیح و برای فتوا دادن در این خصوص باید سالها تحصیل کرد اینکه نمی شود انسان در چیزی که علم ندارد اینگونه نظر بدهد!
بلی برخی از احادیث می فرماید زیارت کربلا ثوابش از عمره بیشتر است حال چرا؟ گذشت از دلالیلش به همان علتی که فرموده نماز را اینگونه بخوان به همان علتی که متوجه شده اید طواف را باید آنگونه بجا بیاورید از همان منبعی که اینها را آموخته اید همان منبع هم این فرمایشات را بیان کرده است بگذریم...
و اینکه آقای بهجت(ره) چشم برزخی داشتند و...!
اولا چشم برزخی و اینگونه مسائل مورد اتفاق خیلی از شیعه ها و سنی ها که هیچ بلکه مورد اتفاق تمام ادیان و مکاتب سیر و سلوکی است و همه به هر حال ادعاهایی داشته اند و دارند حال کدام صحیح تر است ما کاری با آن نداریم و سواد آن را هم نداریم اما طبق آیات و روایات دسترسی به اینگونه مسائل عقلا و شرعا محال نیست!!!
و اینکه از نظر من وشما ممکن نیست دلیل بر رد اصل قضیه نمی شود!
فعلا تا اینجا بماند.
ضمنا از تمام سروران عزیزم عذر می خواهم که مطالب کمی بیشتر از آنچه که می خواستم شد.
التماس دعای فرااوااان
یا علی صلوات ا...وسلامه علیه
salome
Sunday 2 August 2009, 07:02AM
به خاطر پراکنده شدن مبحث یه جمع بندی اجمالی
سلام
من فک میکنم پسرایی که میان خواستگاری یا خودتو دیدن و جذب زیباییت شدن و میخوان زیباییت رو به سخره بگیرن برا خودشون یا برا خاطر موقعیت خانوادگیت هست که مصرن برا خواستگاری
بعدشم پسرا میخوان اسیرت کنن تا توی چنگولیشون باشی حتی امتداد مسیر نگاهتو به سخره بگیرن و مثل ی بادی گارد همش حواسشون بات باشه انگاری که اسیر گرفتن بعدشم ادعا کنن که چون خیلی دوستت دارن این مدلیه ...!!! در اصل برا آسایش خودشونه که در پی همسرن برا ارامش تو خونه کارهای خونه بعدشم اون موارد که خیالشونم راحته که دیگه تو مال اونایی
اینجا اسم بها دادن به خانمها مطرحه اما اینطوری نیست
خیلی محدودیتها مصونیت نیست بخدا مصونیت نیست فقط اسارته!
در اصل پسرها بعد از ازدواج یه اسیر بی بال و پر گیر میارن و بس
خوب ازدواج نکردن اشکالی نداره که بخوایم براش راهکار ارائه بدیم میشه هم رنگ پاکی اسمون بود میشه بال گسترانید با احساس لطیفی که کسی تو چنگ اسارتی تلخ نگرفته
د.ست داشتن خیلی زیباست یه حس بدیع...اما اسارت نه
بله حرفای قبلش شاید همین باشه ولی عملا همونه که گفتم
شما برا چی میری خواستگاری؟ بعدشک اگه طبق قانون اسلام ببینی که خانمت بعدها البته غذا برات درست نمیکنه نظافت نمیکنه و...ولی بهت عشق میده بعد از خوندن خطبه ی عقد هم متقاضی مهریه اش هست راضی و خرسندی؟
اولا که من تا حالا خواستگاری نرفتم:D
بعدشم ببین، اینکه خانوم باید نظافت کنه و غذا درست کنه و . . . . میدونی مثله چی میمونه؟! مرد هم بگه که من میرم بیرون کار میکنم، پس در دست این خانوم اسیرم، از فردا کار نمیکنم!!
گفتم که دو طرف مکمل هم هستند و اصلا بحث زندان و زندانبانی نیست.
دِ نشد دیگه! هر وقت به نفعت هست، میایی توی اسلام و هر وقت به نفعت نیست، میری بیرون؟!:D
همین نفقه رو درسته که به عهدهء مرد گذاشته، ولی یه چیزایی رو هم به عهدهء زن گذاشته:D قبول؟!
اااااااااااا من کی از اسلام بیرون رفتم؟ اسلام ایرونی رو قبول ندارم:smile27:اسلام من در اوردی رو قبول ندارم والا همیشه اعتقادم اینه که اسلام کامل ترین دینهاست
خب در اسلام شما، مرد باید نفقه پرداخت کند، ولی زن نباید نظافت کند؟!!
این یعنی تفسیر به نفع خود!
همون چیزی که الان توی ایران ما دچارش هستیم. هر موقع که به نفعمون بود، مبنا اسلام است و هر وقت هم نبود. . . . استفادهء ابزاری از دین.
والله اعلم
با سلام
والله اعلم
3Reza
Sunday 2 August 2009, 07:13AM
فکر میکنم جناب مهرداد تا حدی پاسخ دادند، ولی فکر میکنم نیاز به توضیح بیشتری باشه!!
ببینید اسلام عزیز یک سری مطالب را صرفا سفارش کرده است و یک سری مطالب را هم الزام و قطعی به عنوان یک قانون مطرح کرده است!
در مطالبی که سفارش داشته است و الزامی قطعیتی پشت آن نیست می فرماید که زن و شوهر خوب آن است زن به برخی وظایف خانگی از سر لطف و برای ساختن محیطی پر از محبت برسد نمونه اش حضرت فاطمه الزهرا و حضرت علی صلوات ا... و سلامه علیهما هستند - این دو که حقیقتا نمونه ی کامل برای زن و شوهرها هستند اما از آن طرف هم بحث الزام و قطعیت را بیان می دارد که ای مرد این را بدان که اگر زن این کارها را می کند از سر لطف است نه اجبار! و اگر بخواهد می تواند حتی برای کوچکترین کاری که در منزل انجام می دهد مثلا چایی می آورد می تواند حقی به غیر از نفقه دریافت کند چرا که اسلام می خواهد این مسئله را یاد آور شود که زن خدمتکار شوهر نیست بلکه یار و مونس شوهر است اما از طرف دیگر به طرق مختلف در شمردن صفات یک زن خوب همینها را به زن یادآور می شود که برای شوهرش مهربان باشد و از خواسته های شرعی او تا حد توان سر باز نزندو...
لذا از نظر اسلام عزیز این مسئله یک ارتباط دوسویه است هم زن مورد سفارش است هم مرد!
ساز دهنی
Sunday 2 August 2009, 07:28AM
تكليفشون مشخصه ، بايد ازدواج كنن :D:D:D
panter
Sunday 2 August 2009, 10:25AM
شما نمی تونید دینی رو که مطالعه نکردید رد کنید....تمام...مثلا مسیحیت...زرتشت و غیره...
در ضمن هرکسی تو این باشگاه دین خودش رو خودش انتخاب کرده بگه...و از پدر مادرش به ارث نرسیده بهش....
دادا دین ما بهمون به ارث رسیده...شاید بهترین دین باشه...شایدم نباشه...
اگر کسی 5تا دین الهی رو تحقیق کرده بسمه ا...
بنده به گوشم
Elinaz
Sunday 2 August 2009, 10:45AM
سلام به همگی و خسته نباشی
من یه چیزی در مورد حرفای اقا رضا و سالومه می خواستم بگم حرفای هردوتون درسته ولی اگر بخوایم با این دید زندگی رو شروع کنیم خب مشخص که هیچ کس راضی به این زندگی نیست درسته که زن هیچ وظیفه ای در خانه ی مرد نداره من هم این حرف رو قبول دارم ولی یه چیزی هست به اسم عشق که باعث می شه زن با جون و دل برای مردش زحمت بکشه و همین طور هم مرد برای زنش . البته اگر انتخاب درستی کرده باشیم این عشق هیچ وقت از بین نمی ره و تبدیل به عادت هم نمی شه .
با حرف سالومه که گفت زن تو دست مرد اسیر هم اصلا موافق نیستم الان داریم می بینیم که خیلی از زن ها پا به پای مردها بیرون کار می کنن و درامدشون رو برای خودشون خرج می کنن و خیلی چیزهای دیگه پس نمی شه گفت که اسیر می شه
همین:)
salome
Sunday 2 August 2009, 10:48AM
الیناز گل ببین مگه کار کردن یا نکردن معنی اسارته؟منظورم این نوع نیست
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 10:50AM
خمره ترشی کم کم داره تموم میشه
باید ثبت نام کنید
پارتی بازی هم نداریم
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 10:53AM
سالومه خانم
یکی اندازه سایز شما کنار گذاشتم
باید دوباره سفارش خمره بدم
مشتری زیاد شده
خدا بده برکت
Elinaz
Sunday 2 August 2009, 10:57AM
الیناز گل ببین مگه کار کردن یا نکردن معنی اسارته؟منظورم این نوع نیست
من نمی دونم منظور تو از اسارت چی هست ؟
اینکه باید تو خونه بشینی که دیگه همچین چیزی نیست
اینکه همیشه باید از یه نفر اجازه بگیری ؟
اینکه باید همیشه مال یه نفر باشی ؟
من می گم بالاتر از همه ی اینا عشق اگر واقعا عاشق شوهرت باشی لذت می بری از اینکه همیشه مال اونی
من خیلی شوهر ذلیلم:D
salome
Sunday 2 August 2009, 11:01AM
وای الیناززززززززززززززززززز:smile21::smile39:
Elinaz
Sunday 2 August 2009, 11:12AM
من خیلی احساسی فکر می کنم ولی اینو جدی می گم اگر واقعا عاشق کسی باشی و از روی معیارهات کسی رو انتخاب کنی مطمئن باش دیگه این حرفا برات معنی نداره کافی فقط به زندگی مادرت نگاه کنی از صبح تا شب کار می کنه تو خونه فقط به خاطر شماها که ثمر یه عشق پاکین :)
3Reza
Sunday 2 August 2009, 11:15AM
منم با الناز موافقم.
اگه دو طرف عاشق هم باشند، اصلا به این چیزا فکر نمیکنن و همه چیزشون واسه زندگیشون میذارن.
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 11:15AM
خمره تموم شد لطفا دیگه برین خونه سالمندان انجا شوهرهای خوبی داره
salome
Sunday 2 August 2009, 11:16AM
خوب مامان:smile07: من هر چی نیگا میکنم تو خونه نیستن اخه!
همش میرن مدرسه یا جلسه:D
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 11:17AM
راستی سالومه خانم من یکی برات سفارشی کنار گذاشتم اندازه سایز خود شما
Elinaz
Sunday 2 August 2009, 11:32AM
خوب مامان:smile07: من هر چی نیگا میکنم تو خونه نیستن اخه!
همش میرن مدرسه یا جلسه:D
خب همین نشون دهنده ی ازادیش به کاری که دوست داره و داره انجام می ده :D
ساز دهنی
Sunday 2 August 2009, 11:35AM
ميبنم كه همه دخترا به اين تايپيك علاقه وافري دارن ، به به :D
salome
Sunday 2 August 2009, 11:39AM
بله میدونم الناز ازادی از این نوع منظورم نیست اخه که مامانم شاغلن پس ازادن
نه
ازدواجی که از روی علاقه باشه درست میگی اما
ببین بعدشم من برا خودمو گفتم کلا میترسم از ازدواج
Elinaz
Sunday 2 August 2009, 11:45AM
بله میدونم الناز ازادی از این نوع منظورم نیست اخه که مامانم شاغلن پس ازادن
نه
ازدواجی که از روی علاقه باشه درست میگی اما
ببین بعدشم من برا خودمو گفتم کلا میترسم از ازدواج
ازدواج وقتی ترس داره که فقط عاشق طرفت باشی و چشمت رو رو همه چی ببندی اره من هم از این ازدواج می ترسم ولی اگر علاوه بر عشق از روی تک تک معیارهات جلو بری مطمئن باش اشتباه نمی کنی چون یه زندگی عقلانی و احساسی رو شروع می کنی .
ولی اگر به معیارهای خودت هم ایمان نداشته باشی اون یه چیز دیگست
salome
Sunday 2 August 2009, 11:48AM
اگه عاشق طرفتم نباشی که دیگه خیلی بدتره که اخه
ساز دهنی
Sunday 2 August 2009, 12:01PM
همين فلسفه بافيارو ميكنين كسي باهاتون ازدواج نميكنه :D:D
بجاي اين حرفا يه خورده به قيافتون برسين :D
salome
Sunday 2 August 2009, 12:04PM
احتیاج به رسیدن نیست
همش حسن و صنع خداست:smile28:
panter
Sunday 2 August 2009, 12:05PM
:Dچه جالب...................:p
مسئله کلا پیچید هااااااااااا:D
در ضمن سالی بسار خوشکله...
حالا سالی برسی به خودتم بد نیستا...:smile31:
salome
Sunday 2 August 2009, 12:11PM
اوه اوه
هنوز نمیرسم اینطوری در به در میشن بدو بدو میان برا امر خیر!نمیگن من هنوز بچه ام کناه دارم وای به اونی که برسم به خودمم:D
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 12:11PM
خمره تموم کردیم فقط یکی مونده برای سالومه خانم
برین خونه سالمندان
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 12:15PM
وحید خان این کار را نکن تو داری دختر مردم را اغفال می کنی
مخش را نزنی گناه داره؟
این کارها عاقبت نداره
کدام عاشقی همش کشکه
سالومه خانم گولش را نخوری برو بچسب به اشپزی که کم کم وقت نهاره
panter
Sunday 2 August 2009, 01:08PM
اوه اوه
هنوز نمیرسم اینطوری در به در میشن بدو بدو میان برا امر خیر!نمیگن من هنوز بچه ام کناه دارم وای به اونی که برسم به خودمم:D
:smile31:50سال دیگه سن خوبیه....:smile07::D
عبد من عبادالله
Sunday 2 August 2009, 01:22PM
احتیاج به رسیدن نیست
همش حسن و صنع خداست:smile28:
سازدهنی! اگر دندونات خرد شد می تونی با لبات سوت بزنی:D:D
(ایول سالومه خانوه:smile39::smile39::smile39:)
ساز دهنی
Sunday 2 August 2009, 01:30PM
سازدهنی! اگر دندونات خرد شد می تونی با لبات سوت بزنی:D:D
(ایول سالومه خانوه:smile39::smile39::smile39:)
قربون داداش :D:D:D
هانا
Sunday 2 August 2009, 01:48PM
بیاین اول ریشه یابی کنیم و بعد ...
ساز دهنی
Sunday 2 August 2009, 01:50PM
زشتي بزرگترين ريشه اين مشكله :D
panter
Sunday 2 August 2009, 02:15PM
:smile07::smile07:
من حس می کنم تو ایران پسرا بیشتر مشکل دارن
به همین خاطر ازدواج رو عقب می اندازن
ودخترا هم به همین دلیل خواستگار مطلوبشون نمی یاد
و سن شون می گذره
ولی واسه پسر فرق داره سن بالا هم بره کمتر مشکل پیش می یاد تا دختر
ولی در کل واسه هر دوشون تو این جامعه مشکل ساختن...دولت کریمه اسلامی ما...با اون قوانین به ظاهر اسلامیش
ساز دهنی
Sunday 2 August 2009, 02:19PM
تقصير همين دختراس كه مشكل بوجود ميارن ، ازدواجو سخت كردن ، مهريه رو كردن هموزن هيكل چاقشون ، خونه و ماشين و ملك و ميراثم كه هيچي :D:D
اصلنم فكر نميكنن يه روزي پسر خودشونم بايد بره زن بگيره همين مكافاتو داره :D
خو شير پاك خورده ها ، يه خورده كوتاه بياين تا ماهم بيايم جلو زن بگيريم كمتر به راه خلاف و اعتياد بريم :D
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 02:24PM
خمره سالومه فقط برای خودشه دعوا نکنید من بهش قول دادم
عبد من عبادالله
Sunday 2 August 2009, 02:51PM
با نام خداو سلام به همه دوستای عزیز
راستش تاپیک خیلی طولانی شده و فرصت نکردم همش رو بخونم اما به خلاصه نویسی که سالومه خانوم زحمت کشیده بودند یه نگاهی کردم تقریبا متوجه شدم مطلب چیه.
در اصل توسط امیر نوشته شده است http://iranclubs.org/forums/images/khazar/buttons/viewpost.gif (http://iranclubs.org/forums/showthread.php?p=1058446#post1058446)
والله اعلم
شما در انتهای صحبتتون از عبارت "الله اعلم" استفاده می کنید اما قبلش نظر خودتون رو می گویید!
بحث اینجا سر این نیست که نظرات شخصی افراد چیه بلکه بر سر این است که نظر خدای بزرگ چیست. این که نظری غیر از نظر خدا رو انجام بدین یعنی از بندگی اون خارج شده ایم.
اما مسئله مهم این است که ما به عنوان بنده حق داریم بدونیم نظر صاحبمون در این باره چیه!
اما خطاب به سالومه خانوم
تا آنجایی که من می دونم در اسلام کار در منزل به هیچ عنوان وظیفه زن نیست. بلکه بعضی از زوچهای جوان اول ازدواج با هم توافق می کند که مرد کارهای بیرون رو انجام بده و زن کارهای خونه رو. و می دونید که هر توافقی که بین دو طرف باشه باید انجام بشه
البته به نظر ما هم این روش منطقیه و دلایل زیادی رو می تونیم بیاریم و اکثر زوجها هم اون رو می پسندند اما اینطور نیست که این قانون الهی باشه! بلکه رسم به این صورته؛ اگر کسی علاقه نداشته باشه می تونه انجام نده!
اما چیزی که مسلمه تامین مادی همسر(خانم) بر عهده مرده و اگر انجام نده وظیفش رو انجام نداده.
اما در مقابل خانم هم باید برای اینکه در خانه اتحاد باشد و دچار اختلافات فراوان نشوند حرف مرد را بپذیرد. البته در اختلافات خانوادگی بنا بر مشورت و به جمع بندی مشترک رسیدن است اما اگر گاهی اوقات پیش می آید که هعیچ کس نظر طرف مقابل رو قبول نمی کنه و چون زندگی مشترکه:D بالاخره باید یکی از اون دو تا اجرا بشه! و اگر هیچ کس کوتاه نیاید زندگی مشترک ادامه پیدا نمی کنه و عملا کار به جدایی کشیده می شود.
به همین علت خداوند در اینجا فرموده که حرف مرد اجرا شود. البته در مواردی که خلاف شرع(سخنان قطعی عقل و قرآن و حدیث اهل بیت علیهم السلام) نباشه.
و علتش هم مشخصه
البته این در همه جوامع هست. از خانواده که یک جامعه کوچک است تا یک سازمان و..و حتی یک کشور!
اگر مشخص نباشد که حرف آخر با کیست هیچ نظام و ساختاری شکل نمی گیره و باید کسی مثل رئیس جمهور باشه که در موارد اختلاف حرف آخر رو بزنه که کار راه بیفته(حتی اگر هم راه بهتر نباشه، اما بهتر از اختلاف و تشططه)
این اختلافات حتیخیلی وقتها یک چیز جزئیه! آقا می گه این تابلو باید اینجا باشه و خانوم میگه اونجا!! و هیچ کدوم هم حاضر نیستند کوتاه بیان! حالا به نظر شما تکلیف اون تابلو بالاخره چی میشه؟!:D
با آرزوی توفیق:smile28:
فعلا یا حق:smile07:
koobagher
Sunday 2 August 2009, 02:53PM
یا فتاح الابواب و حلال العقود و علام الغیوب و کاشف الکروب و مؤلف القلوب
عبد من عبادالله
Sunday 2 August 2009, 03:08PM
تقصير همين دختراس كه مشكل بوجود ميارن ، ازدواجو سخت كردن ، مهريه رو كردن هموزن هيكل چاقشون ، خونه و ماشين و ملك و ميراثم كه هيچي :D:D
اصلنم فكر نميكنن يه روزي پسر خودشونم بايد بره زن بگيره همين مكافاتو داره :D
خو شير پاك خورده ها ، يه خورده كوتاه بياين تا ماهم بيايم جلو زن بگيريم كمتر به راه خلاف و اعتياد بريم :D
راست میگه!:D
یکی بیاد به این سازدهنی زن بده شرش رو از سر باشگاه...:D:D:D یعنی منظورم اینه که دل ما واسش تنگ بشه:smile55::D
البته معتاد بودن هم صفایی داره:D
معتادتیم رفیق:smile06::D
امیر
Sunday 2 August 2009, 06:34PM
آقا رضا پرسیده بود "میشه بفرمایید وظیفهء زن چیست؟"
راستش من از یک نفر ( که دکترای رشته ی علوم قرآن و حدیث هست ) شنیدم که میگفت وظیفش فقط و فقط تمکین مرد از نظر جنسی هست در نتیجه کارای خونه و شست و شور و این حرفا جزء وظایفش نیست
(ضمنا از این به بعد سعی خودمو میکنم پستایی که به بحث اصلی تاپیک مربوط نیست نزنم تا در نتیجه بحث اصلی احیانا منحرف نشه)
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 06:39PM
چندباربگم خمره موجود می باشد
از متقاضیان دعوت می شود تشریف بیاورند
مهتاب خانم
Sunday 2 August 2009, 06:50PM
آقا رضا پرسیده بودند "میشه بفرمایید وظیفهء زن چیست؟"
راستش من از یه نفر ( که دکترای رشته ی علوم قرآن و حدیث هست ) شنیدم که میگفت وظیفش فقط و فقط تمکین مرد از نظر جنسی هست در نتیجه کارای خونه و شست و شور و این حرفا جزء وظایفش نیست
(ضمنا از این به بعد سعی خودمو میکنم پستایی که به بحث اصلی تاپیک مربوط نیست نزنم تا در نتیجه بحث اصلی احیانا منحرف نشه)
البته که فقط از نظر جنسی نیست . زن محور اصلی گرمی خانوادست .
والله من دکترای رشته ی علوم قرآن و حدیث ندارم ولی همینطور که میبینید من قبلا اینها رو نوشته بودم
یک بحثی داریم به اسم اجرت المثل که امور خانه داری رو شامل میشه
درسته که همه چیز اول زندگی با توافق و مهربانی باید شروع بشه و به اینها نیست ولی خوبه مردها موقع ازدواج بدونند که:
مرد کانون خانواده است و نان آور خانه . اینکه آقا رضا گفتند مرد هم میتونه بگه خوب اگر زن وظیفش شست و شو و آشپزی نسیت , من هم نمیرم سر کار . کاملا اشتباهه
با این توصیفات و توضیحات آقا مهرداد و آقا امیر فکر میکنم دیگه برای آقایون جایگاه زن مشخص شد .
پس سعی کنید با تغییر نگرشتون به زندگی , زندگی خوب و پر مهری رو برای خانمها فراهم کنید تا این دوست عزیزمون سالومه هم به این نتیجه نرسند که زن با ازدواج اسیر میشه .
آرزوی خوشبختی برای همه دوستان
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 06:52PM
تنها راه حلش همین خمره های قشنگ ونازه
مهتاب خانم
Sunday 2 August 2009, 06:54PM
تنها راه حلش همین خمره های قشنگ ونازه
با بدست آوردن اولین خمره , شما رو میندازیم توش امتحان کنیم ببینیم اگر خوب شد بقیه پسرها رو هم ترشی بندازیم :D
عبد من عبادالله
Sunday 2 August 2009, 07:14PM
آقا رضا پرسیده بود "میشه بفرمایید وظیفهء زن چیست؟"
راستش من از یک نفر ( که دکترای رشته ی علوم قرآن و حدیث هست ) شنیدم که میگفت وظیفش فقط و فقط تمکین مرد از نظر جنسی هست در نتیجه کارای خونه و شست و شور و این حرفا جزء وظایفش نیست
البته حقیقت دستور خدا برای زمان ما که بدون حضور امام عصر(عج) غیر ممکن است و نمی توانیم بفهمیم اما برای رفع تکلیف تنها می توانیم به "فقها" مراجعه کنیم(که البته از روی اضطرار است و چاره ای جز آن نداریم:(:smile34:). و نظر یک دکتر هم نظر شخصی ایشان است و معلوم نیست چقدر با نظر خدا مطابقت داشته باشد و تکلیف شرعی را هم رفع نمی کند.
چرا که معلوم نیست فقیه باشد . اگر باشد معلوم نیست اعلم باشد و اگر هم باشد!! نمی توان به یک نقل قول شما که منبعش مشخص نیست عمل کرد. ما می خواهیم زندگیمان را روی آن بگذاریم پس باید مطمئن باشیم تا اگر خدا پرسید چرا چنین کردید پاسخ داشته باشیم.:smile34:
چه می توان کرد جز دعا....:(
اللهم عجل لولیک الفرج:smile34::smile34::smile34:
a_d
Sunday 2 August 2009, 07:46PM
به نظر من که شما کلا از بحث خارج شدین
هر چند که این بحث ها هم بسیار مفیده و خیلی چیزا یاد گرفتیم:)
وبدیهیست که زن و مرد اگر کاری هم میکنند وقتی ارزشمنده که به عشق هم باشه ،مرد به عشق زن وبچش کار کنه و زن هم غذایی رو بپزه که دل شوهرشو شاد کنه ،اینا ارزشمنده وخسته کننده هم نیست.
سوال سرنگار رو دوباره مرور کنین و لطفا در این مورد هم نظر بدین :)
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 07:48PM
باید با معتادها ازدواج کنند
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 07:52PM
با بدست آوردن اولین خمره , شما رو میندازیم توش امتحان کنیم ببینیم اگر خوب شد بقیه پسرها رو هم ترشی بندازیم :D
ما پسرها تا500 سال هم عمرکنیم هیچ کس بهمون گیر نمیده
ولی دختران تا20 سالگی اگر بدبختی انها را گرفت وگرنه پس از ان دیگه مشتری ندارند وکارشون می افتاد به خمره
a_d
Sunday 2 August 2009, 08:01PM
ما پسرها تا500 سال هم عمرکنیم هیچ کس بهمون گیر نمیده
ولی دختران تا20 سالگی اگر بدبختی انها را گرفت وگرنه پس از ان دیگه مشتری ندارند وکارشون می افتاد به خمره
ببین من پسرم
زیاد ادعات نشه منم وقتی توی سن شما بودم از این حرفا میزدم و میگفتم دخترا باید بیان خواستگاریم :D
ولی الان کم کم به این نتیجه رسیدم که فرق نداره برای هر دو جنس ترشی شدن ممکنه :D:D:D
3Reza
Sunday 2 August 2009, 08:54PM
ببین من پسرم
زیاد ادعات نشه منم وقتی توی سن شما بودم از این حرفا میزدم و میگفتم دخترا باید بیان خواستگاریم :D
ولی الان کم کم به این نتیجه رسیدم که فرق نداره برای هر دو جنس ترشی شدن ممکنه :D:D:D
تو خائنی بچه:D:D:D:D
خودتو با ما قاطی نکن:D:D:D
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 09:03PM
به من دیگه مربوط نیست خمره ترشی دیگه ندارم می خواهم شغلم عوض کنم
فقط یکی گذاشتم برای سالومه خانم
ye dust
Sunday 2 August 2009, 09:16PM
ببین چه بلایی سر این تاپیک آوردن خوب مگه تالار سرگرمی اختراع نشده؟
آقا مهرداد من یکی دوتا مطلب داشتم که در جوابه دوستان می خواستم بزارم ولی هر چی ورق زدم پیداش نکردم شرمنده.
تازه بزارمم نیم ساعت دیگه می ره پایین کاش تو تالار جامعه و خونواده می زدین تاپیکو.
negari
Sunday 2 August 2009, 09:28PM
Omidvaram manam jozve in dokhtara basham
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 09:29PM
شغل جدید من
تاسیس خانه ترشیدگان
negari
Sunday 2 August 2009, 09:30PM
Ezdevaj to iran badbakhtie,khodavanda mara mojarad qarar bede
3Reza
Sunday 2 August 2009, 09:31PM
Ezdevaj to iran badbakhtie,khodavanda mara mojarad qarar bede
این هنوز بدنش گرمه، متوجه نیست:D:D:D
شما به دل نگیرید:D:D:D
negari
Sunday 2 August 2009, 09:33PM
این هنوز بدنش گرمه، متوجه نیست:D:D:D
شما به دل نگیرید:D:D:D
bavar ko ezdevaj alan khariate:D:D:D
plmoknijb
Sunday 2 August 2009, 09:45PM
ازدواج کردن یعنی کندن قبر خود با دستان خود
negari
Sunday 2 August 2009, 09:55PM
Daqiqan
panter
Monday 3 August 2009, 12:12AM
:D:smile39:راست می گی به خدا
erika
Monday 3 August 2009, 12:17AM
سلام:)
شب همگی بخیر:smile07:
بحثتون به کجا رسید؟؟
panter
Monday 3 August 2009, 01:24AM
سلام اریکا جون...:D
خوش اومدی:smile07:
عبد من عبادالله
Monday 3 August 2009, 04:09PM
می گن زن بلاست
اما هیچ خونه ای بی بلا نباشه:D:D
negari
Monday 3 August 2009, 04:17PM
2 بار از رو تصمیم کبری بنویسن
ali_shadow
Monday 3 August 2009, 04:25PM
کبری و صغری عتیقه شدن و رفت :D:D
negari
Monday 3 August 2009, 04:29PM
شما پسرم از رو حسین نفهمیده بنویسید
ali_shadow
Monday 3 August 2009, 04:46PM
:قانون(1): محتوای توهین آمیز به باور دیگران
mehrdad_123
Monday 3 August 2009, 05:53PM
ماشاا...
نمي دانستم شما آقايان و خانم ها انقدر دل پري داريد:)
سلام بر همگي
ببین چه بلایی سر این تاپیک آوردن خوب مگه تالار سرگرمی اختراع نشده؟
آقا مهرداد من یکی دوتا مطلب داشتم که در جوابه دوستان می خواستم بزارم ولی هر چی ورق زدم پیداش نکردم شرمنده.
تازه بزارمم نیم ساعت دیگه می ره پایین کاش تو تالار جامعه و خونواده می زدین تاپیکو.
دوست عزيزم شما و چند تن ديگر سخن از زبان ما مي گوييد حقيقتا سرنگا داغون شد:smile55:
البته به قول علي آقاي عزيز اين مطالب هم خوب بود استفاده كرديم
به هر حال دوستان نتيجه هر چه بود موئسس بيچاره ي سرنگار را هم بي خبر نگذارند:D -شوخي بود
و اما بعد:
منتظر نظرات دوستان عزيزم در مورد سئوال سرنگار هستيم
salome
Monday 3 August 2009, 05:56PM
خوب باید اول صبر کنین بترشیم بعدش بیایم دنبال راهکار بگردیم
اخه گفتن محرومیت ها خلاقیت میارهو فکرهای بدیع
و اون وقته که میشه کشف کرد چه راهکاری مناسبه
احتشام
Monday 3 August 2009, 05:57PM
باید بشینن صبح تا شب گریه کنن بعدش بیان پیشه من ببینم چه فکری میتونم واسشون بکنم:D
wallace
Monday 3 August 2009, 09:51PM
سلام البته بايد شرايط و موقعيت ديد دوست شد وبعد........
wallace
Monday 3 August 2009, 09:59PM
من به شخصه براي هر گونه ايثار اماده ام
رو منم حساب كنيد فقط سر جدتون مهريه كمشم زياده
erika
Monday 3 August 2009, 10:46PM
به نظر من یه سازمان شوهر یابی بزنن
panter
Monday 3 August 2009, 11:43PM
:Dآخه چرا؟؟
اين همه دختر پسر
يه سازمان تسهيل ازدواج بيتره كه.......:D
erika
Monday 3 August 2009, 11:45PM
اونم خوبه
محمدی
Monday 3 August 2009, 11:47PM
من که میخوام ترشیده بشم:D:D
آردارا
Tuesday 4 August 2009, 12:01AM
Ajale nakonid takhir ham nakonid harki ye ghesmati dare nobate hame mishe belakhare niaz be ezdevaj va sharayetesh vase hame bevojud miad..
panter
Tuesday 4 August 2009, 12:02AM
:Dبشو...باهم.....:smile55:
panter
Tuesday 4 August 2009, 12:03AM
واه واه.........دست فروشي تووووو...........:smile55:
آردارا
Tuesday 4 August 2009, 12:14AM
Nakhey pa furusham
panter
Tuesday 4 August 2009, 12:44AM
:Dچند.................:smile31:
آردارا
Tuesday 4 August 2009, 12:56AM
ان جوق
panter
Tuesday 4 August 2009, 01:00AM
:smile31::smile09::confused:
asal khanoom
Saturday 15 August 2009, 01:03PM
به نظر من خدا برای هر کسی یه جفتی قرار داده که هرکس هر موقع کامل بشه خدا بهترین جفتو که لیاقتشو داشته باشه بهش عطا می کنه اینایی که هنوز ظرفیت ازدواج ندارند و ازدواج می کنند معمولا به نقطه پایان یعنی طلاق می رسند به نظر من هر کس باید خوب تحقیق و بررسی کنه و بعدان ازدواج کنه.
mehrdad_123
Saturday 15 August 2009, 04:28PM
سلام
بلی هر کسی جفتی دارد..اماااا
اما برخی موفق نمی شوند به هزار و یک دلیل
نسبت آماری بالای دختران از نظر تعداد- وضعیت اقتصادی - ناتوانی برای پذیرش مسئولیت وووو
دختر و پسر چه کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کنند؟!
هانا
Saturday 15 August 2009, 04:51PM
علتی در بین نیست ک ب زیان نوشتن بیاد ولی هر کسی هر طور دوست داره زندگی می کنه
یکی مزدوج یکی غیر مزدوج
همچین هم مسئله حادی نیست
panter
Monday 17 August 2009, 12:31AM
من اعتقادی به ازدواج بر اساس مصلحت و زور نیستم
چون انتهاش شکسته
ستاره ی قطبی
Friday 26 February 2010, 02:18PM
جمعه:امروز من خانه تنها بودم. تلفن چند بار زنگ زد. گوشی را كه برداشتم، پسری گفت: خانم میشه مزاحمتون بشم؟ من هم كه فهمیدم منظورش چیست اول از سن و درس و كارش پرسیدم و بعد گفتم كه قصد ازدواج دارم، اما نمی دانم چی شد یخ كرد و گفت نه و تلفن را قطع كرد. گمانم باورش نمی شد كه قصد ازدواج داشته باشم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم خجالتی نباشد!
سه هفته بعد شنبه:امروز سرم درد می كرد دانشگاه نرفتم. اصغر آقا بقال هم تمام مدت جلوی مغازه اش نشسته بود، گمانم منتظر من بود. از پنجره دیدمش. این دفعه كه به مغازه اش بروم می گویم كه قصد ازدواج ندارم تا جوان بیچاره از بلاتكلیفی دربیاید، چون شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم گیر نباشد!
سه شنبه:امروز دوباره همان پسره زنگ زد؛ گفت كه حالا نباید به فكر ازدواج باشم. گفت كه می خواهد با من دوست شود. من هم گفتم تا وقتی كه او نخواهد ازدواج كند دیگر جواب تلفنش را نمی دهم، بعد هم گوشی را گذاشتم. فكر كنم داشت امتحانم می*كرد، ولی شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم به من اعتماد داشته باشد!
چهارشنبه:امروز یكی از پسرهای سال بالایی كه دیرش شده بود به من تنه زد؛ بعد هم عذرخواهی كرد، من هم بخشیدمش. به نظرم می*خواست از من خواستگاری كند، چون فهمید من چه همسر مهربان و با گذشتی برایش می*شوم؛ اما من قبول نمی*كنم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم حواسش جمع باشد و به كسی تنه نزند!
جمعه: امروز تمام مدت خوابیده بودم؛ حتی به تلفن هم جواب ندادم، آخر باید سرحرفم بایستم. گفته بودم كه تا قصد ازدواج نداشته باشد جواب تلفنش را نمی دهم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم مسئولیت پذیر باشد!
دوشنبه:امروز از اصغرآقا بقال 2 تا كیك و ساندیس گرفتم. وقتی گفتم دو تا، بلند پرسید چند تا؟ من هم گفتم دو تا. اخم هایش كه تو هم رفت فهمیدم كه غیرتی است. حالا مطمئنم كه او نمی تواند شوهر من باشد. چون شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم غیرتی نباشد، چون این كارها قدیمی شده!
پنچ شنبه: امروز دوباره همان پسره تلفن زد و گفت قصد ازدواج ندارد، من هم تلفن را قطع كردم. با او هم ازدواج نمی كنم؛ چون شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم هی مرا امتحان نكند!
دوشنبه: امروز روز بدی بود. همان پسر سال بالایی شیرینی ازدواجش را پخش كرد. خیلی ناراحت شدم گریه هم كردم ولی حتی اگر به پایم هم بیفتد دیگر با او ازدواج نمی كنم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم وفادار باشد!
شنبه: امروز یك پسر بچه توی مغازه ی اصغرآقا بقال بود. اول خیال كردم خواهرزاده اش است، اما بچه هه هی بابا بابا می گفت. دوزاریم افتاد كه اصغرآقا زن و بچه دارد. خوب شد با او ازدواج نكردم. آخر شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم زن دیگری نداشته باشد!
یكشنبه: امروز همان پسری كه روز اول دیدمش اومد طرفم. می دانستم كه دیر یا زود از من خواستگاری می كند. كمی كه من و من كرد، خواست كه از طرف او از دوستم "ساناز" خواستگاری كنم و اجازه بگیرم كه كمی با او حرف بزند. من هم قبول نكردم. شرط اول من برای ازدواج این است كه شوهرم چشم پاك باشد!
ترم آخر : امروز هیچ كس از من خواستگاری نكرد. من می دانم می ترشم و آخر سر هم مجبور می شم زن اكبرآقا مكانیك بشوم.
نتیجه اخلاقی:بشین سر جات بابا کسی از تو خواستگاری نمیکنه یا همون صد نا بده آش به همین خیال باش...........!!!
:smile21::smile21::smile21::smile39::smile39:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.