سینا 555
Thursday 23 September 2004, 10:02PM
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
تيم ملي بسكتبال جوانان ايران براي نخستين بار در تاريخ بسكتبال كشورمان به عنوان قهرماني آسيا دست يافت.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ديدار پاياني رقابتهاي بسكتبال جوانان آسيا دو تيم ايران و كره جنوبي در شهر «بنگلور» هندوستان به مصاف يكديگر رفتند كه تيم ايران در ديداري نزديك با نتيجه 89 بر 84 بر حريف خود غلبه كرد تا نخستين قهرماني آسيا را براي بسكتبال كشورمان به ارمغان آورد.
------------------------------------------
سلام
راستش اين خبر خيلي منو خوشحال كرد چون انوقتا كه خودم در
سطح بستكتبال جوانان فعال بودم و خيلي به بستكتبال عشق ميورزيدم
دلمون لك ميزد از سطح ششمي اسيا پامون رو فراتر بذاريم.دست بچه ها
و مسئولين تيم و همينطور رئيس فدراسيون درد نكنه كه با وجود غولهاي
بسكت اسيا مثل چين و كره ژاپن بالاخره بعد از سالها انتظار حرف اول رو زدند و ما رو خوشحال كردند.اميدوارم توي سطح بزرگسالان هم اين اتفاق
به زودي بيوفته.ان شا،الله.
تيم ملي بسكتبال جوانان ايران براي نخستين بار در تاريخ بسكتبال كشورمان به عنوان قهرماني آسيا دست يافت.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ديدار پاياني رقابتهاي بسكتبال جوانان آسيا دو تيم ايران و كره جنوبي در شهر «بنگلور» هندوستان به مصاف يكديگر رفتند كه تيم ايران در ديداري نزديك با نتيجه 89 بر 84 بر حريف خود غلبه كرد تا نخستين قهرماني آسيا را براي بسكتبال كشورمان به ارمغان آورد.
------------------------------------------
سلام
راستش اين خبر خيلي منو خوشحال كرد چون انوقتا كه خودم در
سطح بستكتبال جوانان فعال بودم و خيلي به بستكتبال عشق ميورزيدم
دلمون لك ميزد از سطح ششمي اسيا پامون رو فراتر بذاريم.دست بچه ها
و مسئولين تيم و همينطور رئيس فدراسيون درد نكنه كه با وجود غولهاي
بسكت اسيا مثل چين و كره ژاپن بالاخره بعد از سالها انتظار حرف اول رو زدند و ما رو خوشحال كردند.اميدوارم توي سطح بزرگسالان هم اين اتفاق
به زودي بيوفته.ان شا،الله.