نمايش نسخه نهائي : یه سوال حساس: آیا در روابط همه چیز باید دوطرفه باشد؟
tirana
Wednesday 12 August 2009, 09:09AM
سلام به همه
به نظر شما در یک رابطه ی دوطرفه اعم از دوستی و ازدواج یکی باید هلاک دیگری بشه یا نه هر دو باید با هم جلو بیاند؟
آیا همیشه باید مرد ناز زن رو بکشه؟
آیا نمی شه با هم ناز هم رو بکشند؟
یه رابطه عاشقانه که بین دو نفر به وجود می یاد رو در نظر بگیرید
به نظر شما برای بقا این کار باید پسر بیشتر تلاش کنه و عقایدش رو به دختر یا زنش نزدیک کنه یا برعکس این کار رو باید زن انجام بده ، یا نه هر دو باید هم زمان به هم نزدیک بشند و یا نه هیچ کدوم از این هاست یعنی بعض عقاید هیچ تداخلی نباید داشته باشه در رابطه عاشقانه؟
برای مثال
یه مردی یه عقیده سیاسی داره و طرفدار فلان جریان هست و همسرش عقیده متضاد داره ، اینجا تداخلی پیش می یاد بین این عقاید . حالا این تداخل باید به کل رابطه صدمه بزنه یا نه؟ اصلا اینکه طرف ما چه فکری می کنه در مورد مسائل مدنی مهم هست یا نه؟
به نظر شما خودخواهی در طبیعت زن هاست ؟
به نظر شما ناز داشتن دخترها که در طبیعتشون هست خوبه یا بده ؟ نباید متعادلش کنند؟
به نظر شما اینکه من طرفدار فلان کس هستم ربطی به هم راهم داره یا نه؟
غريبه
Wednesday 12 August 2009, 10:44AM
اولا که اگه دخترا ناز نمیکردن که با مردا فرق نمیکردن
ولی به نظر من باید هر دو با هم مشاوره کنن و هر کس رایش رو بگه و به هرچی بهتر بود متفق شن
و شخصیت هر کس با دیگری فرق داره ولی این روزا هر کی با هر کس میشه و اون شخص از چیزی خوشش نیاد دیگری حتی یا اینکه خوشش بیاد انکار میکنه یعنی این روزا مردم سعی میکنن دیگری رو تقلید کنن و و طریقه فکر کردن مختص بخودشون ندارن یا اینکه کم همچین شخصی رو پیدا میکنیم والله اعلم:D
a_d
Wednesday 12 August 2009, 10:46AM
سلام
با اجازه دوستان عزیز من نظر خودمو میگم
شاید تا یه مقطعی یکی باید ناز طرف مقابل رو بکشه اما اگر تا اخر با بی اعتنایی اون مواجهه بشه که اصلا منطقی نیست،
اما خانوما و اقایون از لحاظ روحی تفاوتهایی دارن که باید همیشه زن در بیان احساس و عاطفش یک قدم عقب تر از مرد باشه
چون اگر زن جلو تر باشه احتمال داره با توجه به اینکه روحیه مرد "تحمیل احساس " رو نمیپذیره ممکنه اشکال ایجاد بشه.
نکته دوم
تغییر عقاید برای یکنفر دیگه که کاملا اشتباست ، و اصلا عقیده ایی که بخواد برا خاطر یکنفر دیگه تغییر کنه عقیده نیست و حتمن ریشه های محکمی نداشته چون عقاید ادما رو خودشون باید با استدلالات درونیشان اصلا ح کنند.
بهتره در این حالت سعی کنن به عقاید هم احترام بگذارند.
بعضی عقاید ممکنه متضاد هم نباشند و اشکالی هم در رابطه و ازدواج وجود نمیارند اما عقاید متضاد اونا رو در زندگی و مثلا تربیت فرزندان دچار مشکل خواهد کرد.مثلا نمیشه یکی کافر باشه و یکی مسلمان چون اینطوری اگر خودشونم به مشکل نخورند بچه هاشون به مشکل بر میخورند.(گذشته از دستورات دینی )
نکته سوم
اصلا چه لزومی داره که عقاید سیاسی هم رو وارد زندگی کنیم
بحثهای سیاسی که هیچ وقت تمومی ندارند و نتیجه هم ندارند حیف زندگی نیست صرف اینا بشه ؟ در مورد دوستی وضع کمی متفاوته میشه با هم دوست بود اما عقاید سیاسی متفاوتی داشت به نظرم هر چیز در جایگاه خودش.
نکته چهارم
خودخواهی مختص جنس خاصی نیست
گاهی هم در طبیعت مردهاست که میخوان زن رو به انحصار خودشون در بیارن
نکته پنجم
به نظر ناز نداشتن دخترها و براحتی تسلیم شدن در مقابل هر احساسی دارای دو نکته منفیست
یکی اینکه نمیتونه تشخیص بده که کی واقعا به طور عمیق علاقه منده
دوم اینکه همون موضوع "تحمیل احساس " پیش خواهد آمد
نکته اخم فکر نکنم مسائل سیاسی اینقدر ارزشمند باشند که بخواد بخاطر اون همراهی با کسی رو که توی مسائل دیگه خیلی به هم نزدیکین از دست بدی .
این نکات برای کنکور هم خوبه :D
غريبه
Wednesday 12 August 2009, 10:50AM
موافقم :)
tirana
Wednesday 12 August 2009, 11:56AM
اولا که اگه دخترا ناز نمیکردن که با مردا فرق نمیکردن
ولی به نظر من باید هر دو با هم مشاوره کنن و هر کس رایش رو بگه و به هرچی بهتر بود متفق شن
و شخصیت هر کس با دیگری فرق داره ولی این روزا هر کی با هر کس میشه و اون شخص از چیزی خوشش نیاد دیگری حتی یا اینکه خوشش بیاد انکار میکنه یعنی این روزا مردم سعی میکنن دیگری رو تقلید کنن و و طریقه فکر کردن مختص بخودشون ندارن یا اینکه کم همچین شخصی رو پیدا میکنیم والله اعلم:D
با تشکر از همیاری شما
حالا این ناز که گفتیم خوبه دختر داشته باشه ولی آخه دیگه همیشه که نمی شه ناز کشید. مگه پسر غرور نداره؟
اینکه منتظر باشند که منتشون رو بکشیم شخصیت مقابل خورد می شه. نمی شه؟
حرف شما درست هست خیلی ها از خودشون چیزی برای گفتن ندارند ولی بلاخره اون نظر با اینکه برای خودشون نیست به پای اونها حساب می شه و ممکنه با اون فکر گفتمان کنن
حلا حتی با این فکر تزریق شده این بنده خدا با یکی دیگه که مثلا همسر باشه بحث می کنه به قول شما باید بهترین انتخاب بشه
حالا این دوتا با هم بحث می کنند هیچ کس طرف مقابل رو راضی نمی کنه
در این صورت درسته یکی به یکی دیگه بگه چون از این فکرت حالا مخصوصا سیاسی بگیم بدم می یاد از خودت هم بدم می یاد؟
این تحمیل نیست؟
این که می گی کاملا درسته
حالا یه چیزی
یکی می بینه که تو مثل اون فکر نمی کنی بعد انتظار داره که تو باید مثل اون فکر کنی چون به عقیده خودش اعتقاد داره و جز اون فکر کنی می گه روشنفکر نیستی که این طوری فکر می کنی.
حالا یه سوالی اینجا پیش می یاد که یه ادم روشنفکر می تونه تفکر دیگری رو محکوم کنه و اجازه فکر کردن رو بگیره و در مورد مواضع طرفش عکس العمل تند انجام بده و کار رو به مسائل احساسی هم بکشه؟
این دیکتاتوری نیست؟
tirana
Wednesday 12 August 2009, 11:58AM
سلام
با اجازه دوستان عزیز من نظر خودمو میگم
شاید تا یه مقطعی یکی باید ناز طرف مقابل رو بکشه اما اگر تا اخر با بی اعتنایی اون مواجهه بشه که اصلا منطقی نیست،
اما خانوما و اقایون از لحاظ روحی تفاوتهایی دارن که باید همیشه زن در بیان احساس و عاطفش یک قدم عقب تر از مرد باشه
چون اگر زن جلو تر باشه احتمال داره با توجه به اینکه روحیه مرد "تحمیل احساس " رو نمیپذیره ممکنه اشکال ایجاد بشه.
نکته دوم
تغییر عقاید برای یکنفر دیگه که کاملا اشتباست ، و اصلا عقیده ایی که بخواد برا خاطر یکنفر دیگه تغییر کنه عقیده نیست و حتمن ریشه های محکمی نداشته چون عقاید ادما رو خودشون باید با استدلالات درونیشان اصلا ح کنند.
بهتره در این حالت سعی کنن به عقاید هم احترام بگذارند.
بعضی عقاید ممکنه متضاد هم نباشند و اشکالی هم در رابطه و ازدواج وجود نمیارند اما عقاید متضاد اونا رو در زندگی و مثلا تربیت فرزندان دچار مشکل خواهد کرد.مثلا نمیشه یکی کافر باشه و یکی مسلمان چون اینطوری اگر خودشونم به مشکل نخورند بچه هاشون به مشکل بر میخورند.(گذشته از دستورات دینی )
نکته سوم
اصلا چه لزومی داره که عقاید سیاسی هم رو وارد زندگی کنیم
بحثهای سیاسی که هیچ وقت تمومی ندارند و نتیجه هم ندارند حیف زندگی نیست صرف اینا بشه ؟ در مورد دوستی وضع کمی متفاوته میشه با هم دوست بود اما عقاید سیاسی متفاوتی داشت به نظرم هر چیز در جایگاه خودش.
نکته چهارم
خودخواهی مختص جنس خاصی نیست
گاهی هم در طبیعت مردهاست که میخوان زن رو به انحصار خودشون در بیارن
نکته پنجم
به نظر ناز نداشتن دخترها و براحتی تسلیم شدن در مقابل هر احساسی دارای دو نکته منفیست
یکی اینکه نمیتونه تشخیص بده که کی واقعا به طور عمیق علاقه منده
دوم اینکه همون موضوع "تحمیل احساس " پیش خواهد آمد
نکته اخم فکر نکنم مسائل سیاسی اینقدر ارزشمند باشند که بخواد بخاطر اون همراهی با کسی رو که توی مسائل دیگه خیلی به هم نزدیکین از دست بدی .
این نکات برای کنکور هم خوبه :D
علی جان با اکثر حرفات موافق هستم
اونها رو با رنگ آبی نشون دادم
ولی در مورد بقیه که قرمز شده این نکات رو هم من می گم خوشحال می شم اگه اشتباه می گم با دلیل آگاه بشم
علی جان پسر ها خیلی احساساتی تر از دختر ها هستند . دیگه این رو روانشناس ها هم اثبات کردن
مشکل ما پسر ها این هست که در بروزش مشکل داریم
مثلا راحت گریه نمی کنیم
ولی یه دختر راحت گریه می کنه و همه این رو با احساساتی بودن بیشتر دختر اشتباه می گیرند
خب با این حساب باید گفت که پسر باید عقبتر باشه ولی من باز این رو نمی گم
می گم که باید هر دو با هم حرکت کنند و از همدیگه انتظار منت کشی نداشته باشند.
چرا بعضی وقت ها یکی یه اشتباهی می کنه و باید دل طرفش رو به دست بیاره
ناز بخره ،منت کشی کنه و ...
ولی در جریان دوستی قدم پیش گذاشتن خود خواهی مقابل رو زیاد نمی کنه؟
حالا در این مورد
اصلا کی گفته پسر می خواد دختر رو فریب بده که دختر از همون اول بره توی لاک دفاعی
مگه پسر تخریب چی هست؟
بلاخره توی هر جنسی خوب و بد هست ولی این نگاه که پسر قصد سو استفاده داره و تو ای دختر مواظب باش از پایه اشکال داره
از همون اول باید با هم پیش رفت
mah1
Wednesday 12 August 2009, 12:27PM
مگه پسر تخریب چی هست؟
به نظر من خود پسرا اینو توی ذهن بقیه جا انداختن...(عجب نظر پیچیدهای!!!!)
قبول کنین پسرایی که قصد فریب دارن تعدادشون خیلی بیشتر از پسراییه که نیتشون پاکه...
salome
Wednesday 12 August 2009, 12:38PM
سلام
اقا هادی باورها و برداشتهای یه دختر از یه مله و برخورد متفاوته با برداشتها و برخورد یه پسر با موضوع
تقصیر هیچکدومم نیست
چون دو طبیعت متفاوت دارن
میشه همگام بود اما نباید همگامی رو با تسلیم شد همسو دونست:smile07:
و اینکه نباید به امید تغییر دادن کسی وارد زندگی مشترک بهاش بشیم طرف رو اون طور که هست باید پذیرفت سعی در تغییرش نداشته باشیم همسو و همدل باشیم اما نه برده نه ارباب
هر کسی یه اخلاقی داره یکی درون گراست یکی برون گرا هیچکی مقصر نیست
حالا خودمو مثال میزنم خیلی سختمه خیلی خیلی سختمه کسیو که دوسش دارم به زبون بیارم و بهش بگم دوستت دارم:(اما با نوشتن میتونم بیانش کنم....
mah1
Wednesday 12 August 2009, 12:42PM
حالا خودمو مثال میزنم خیلی سختمه خیلی خیلی سختمه کسیو که دوسش دارم به زبون بیارم و بهش بگم دوستت دارم:(اما با نوشتن میتونم بیانش کنم....
منم متاسفانه اینطوریم:(
میرزا عبدالزکی
Wednesday 12 August 2009, 02:32PM
ببينم يعني مرد و زن نمي تونن اثرگذار و اثر پذير باشن؟
a_d
Wednesday 12 August 2009, 03:59PM
علی جان با اکثر حرفات موافق هستم
اونها رو با رنگ آبی نشون دادم
ولی در مورد بقیه که قرمز شده این نکات رو هم من می گم خوشحال می شم اگه اشتباه می گم با دلیل آگاه بشم
علی جان پسر ها خیلی احساساتی تر از دختر ها هستند . دیگه این رو روانشناس ها هم اثبات کردن
مشکل ما پسر ها این هست که در بروزش مشکل داریم
مثلا راحت گریه نمی کنیم
ولی یه دختر راحت گریه می کنه و همه این رو با احساساتی بودن بیشتر دختر اشتباه می گیرند
خب با این حساب باید گفت که پسر باید عقبتر باشه ولی من باز این رو نمی گم
می گم که باید هر دو با هم حرکت کنند و از همدیگه انتظار منت کشی نداشته باشند.
چرا بعضی وقت ها یکی یه اشتباهی می کنه و باید دل طرفش رو به دست بیاره
ناز بخره ،منت کشی کنه و ...
ولی در جریان دوستی قدم پیش گذاشتن خود خواهی مقابل رو زیاد نمی کنه؟
حالا در این مورد
مگه پسر تخریب چی هست؟
بلاخره توی هر جنسی خوب و بد هست ولی این نگاه که پسر قصد سو استفاده داره و تو ای دختر مواظب باش از پایه اشکال داره
از همون اول باید با هم پیش رفت
سلام هادی جان
البته اینایی که من گفتم و به نظرم مد نظرت هست در مورد یک ارتباط عاطفی عاشقانه به سمت ازدواجه و گر نه در یک دوستی ساده بر اساس احترام متقابل بین دختر و پسر به نظر نمیاد مثلا واژه هایی مثل "ناز کردن" و .. لازم باشه.
من قوبل دارم پسرا شاید احساساتی تر از دخترا باشند و به قول تو پسرا گریه هم میکنن ولی در خفا معمولا، همین مثال خودش نوعی تفاوت بین روحیات دختر و پسر رو نشون میده، یکی براش نشون دادن اشک در جمع زیاد فرقی نداره ولی یکی دیگه با غرورش سازگار نیست.
من معتقدم که اینا باید مرحله به مرحله برن جلو و یک قدم این یک قدم اون ولی میگم قدم اول رو خیلی خیلی بهتره که پسر برداره و قدم دوم دختر و ... اینطوری با هم پیش میرن.
از طرف دیگه موافق نیستم که ناز خریدن دقیقا مساوی همون منت کشی باشه،وقتی که یکی رو دوست داشته باشیم (دختر وپسر هم نداره) هرگز نمیخوایم ناراحتیشو ببینیم وسعی در بیرون اوردن از ناراحتیش میشه نوعی ناز خریدن یا هم از اونطرف ودر واقع ناز خریدن نوعی محبت کردن به طرفه و نشون دادن مهم بودنش برای خودمون :)
در مورد یه دوستی ساده واقعا خیلی از این هزینه های عاطفی رو لزومی نداره داشته باشیم ولی توی یک رابطه عاشقانه برای حفظ اون دیگه غرور و خودخواهی و این چیزا معنا نداره.
در مورد دوم
هر احساسی باید محک بخوره که ایا واقعا واقعا عمق داره یا نه ،اگر با یکبار بی اعتنایی همه چیز تموم شد باید به اون احساس شک کرد. و این محک خوردن برای هر دو طرف خوبه چه کسی که ابراز میکنه چه کسی که بهش ابراز میشه.
البته همه اینایی که گفتم در مورد یه دوستی ساده میتونه برقرار نباشه وفقط در مورد یک رابطه عاطفی عاشقانه و به سمت ازدواجه.
a_d
Wednesday 12 August 2009, 04:09PM
سلام داداش
به نظر من اثر گذاری واثر پذیری همیشه وجود داره ولی لزومی نداره تحمیلی باشه.
میرزا عبدالزکی
Wednesday 12 August 2009, 04:12PM
سلام داداش
به نظر من اثر گذاری واثر پذیری همیشه وجود داره ولی لزومی نداره تحمیلی باشه.
سلام
خوب وقتي يكي تو درك عقايد درست مشكل داره بايد طرف مقابل اثرگذار باشه.
a_d
Wednesday 12 August 2009, 04:17PM
سلام
خوب وقتي يكي تو درك عقايد درست مشكل داره بايد طرف مقابل اثرگذار باشه.
کلا "عقیده "چیزیه که تحمیلی نیست وباید طرف بر اساس استدلای درونی خودش بتونه بهش اعتقاد پیدا کنه ، ولی یک نفر میتونه با بیان درست اون در گفتار ورفتار ، دیگری رو به فکر در مورد اعتقاداتش وادار کنه
غريبه
Wednesday 12 August 2009, 04:38PM
[quote=tirana;1084507]با تشکر از همیاری شما
حالا این ناز که گفتیم خوبه دختر داشته باشه ولی آخه دیگه همیشه که نمی شه ناز کشید. مگه پسر غرور نداره؟
والله من خبره ندارم اخه اهل ناز نیستم :Dیعنی وقتی ادم با چندتا پسر بزرگ میشه خوبه حالا یادم موند که پسر نیستم:p همش طرفدارای بروسلی و ارنولد و جکی چان و .....بقیه عضما اون وقت بویدم:p:D
میرزا عبدالزکی
Wednesday 12 August 2009, 04:47PM
کلا "عقیده "چیزیه که تحمیلی نیست وباید طرف بر اساس استدلای درونی خودش بتونه بهش اعتقاد پیدا کنه ، ولی یک نفر میتونه با بیان درست اون در گفتار ورفتار ، دیگری رو به فکر در مورد اعتقاداتش وادار کنه
پس يعني اثر گذاري در فكر طرف هست نه در عقيدش؟
a_d
Wednesday 12 August 2009, 04:51PM
پس يعني اثر گذاري در فكر طرف هست نه در عقيدش؟
عواملی که عقایدمون رو شکل میدند یا اصلا ح میکنند متعددند
مثل محیطی که بودیم ،تحصیلات ،و .. که اینا بوسیله تفکر و احساسات درونی تبدیل به یک باور میشه که دلایل اصلی اون درونیه.
اما اثر گذاری اونجاست که عقاید و رفتار طرف مقابل عقاید ما رو به چالش بکشه و مارو به تفکر وادار کنه و بوسیله این تفکر عقایدمون رو تغییر بدیم.
tirana
Wednesday 12 August 2009, 05:33PM
به نظر من خود پسرا اینو توی ذهن بقیه جا انداختن...(عجب نظر پیچیدهای!!!!)
قبول کنین پسرایی که قصد فریب دارن تعدادشون خیلی بیشتر از پسراییه که نیتشون پاکه...
سلام به شما
خب نمی تونم قبول کنم این رو
شاید دخترهایی که با همین غرور خودشون پسر ها رو زده می کنند زیاد هستند که مونجر به همین چیزی که شما می گید می شه
البته شاید
شاید هم دختر ها بلد نیستند یه پسر رو حفظ و پسر در آینده حرکات افعالی انجام می ده
tirana
Wednesday 12 August 2009, 05:37PM
سلام
اقا هادی باورها و برداشتهای یه دختر از یه مله و برخورد متفاوته با برداشتها و برخورد یه پسر با موضوع
تقصیر هیچکدومم نیست
چون دو طبیعت متفاوت دارن
میشه همگام بود اما نباید همگامی رو با تسلیم شد همسو دونست:smile07:
و اینکه نباید به امید تغییر دادن کسی وارد زندگی مشترک بهاش بشیم طرف رو اون طور که هست باید پذیرفت سعی در تغییرش نداشته باشیم همسو و همدل باشیم اما نه برده نه ارباب
هر کسی یه اخلاقی داره یکی درون گراست یکی برون گرا هیچکی مقصر نیست
سلام سالومه
به نظر من درست می گید
طبیعت و ذات مرد و زن مختلف هست
ولی نمی شه روی بعضی از انتظاراتی که نسبت به هم دارند بیشتر تامل کرد و کوتاه اومد؟
حالا هر چیزی که در ذات انسان است خوب که نیست
شاید لازم باشه که بعضی ها رو کنترل کرد
نمی شه راحت گفت که چون ذات من و طبع من اینطوری است کاری نمی شه کرد همین هستم که می بینی.
یه صحبت دیگه این بحث این هست که شاید لازم باشه دست روی طبع و ذات خودمون گذاشت و اون رو عوض کرد و انتظارات بی مورد رو رد کرد
امیر
Wednesday 12 August 2009, 05:38PM
به نظر شما ناز داشتن دخترها که در طبیعتشون هست خوبه یا بده ؟ نباید متعادلش کنند؟
سلام عزیزم :):smile07:
برای بحث نیومدم اما خواستم دو بیت شعر از حافظ بزارم:smile05: :
صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت / ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت
گل بخندید که از راست نرنجیم ولی / هیچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت
والله اعلم
tirana
Wednesday 12 August 2009, 05:41PM
سلام داداش احمد
مطمئنا هر کسی قدرت جاذبه و دافعه داره
اثر پذیر هست و اثر گذار هست .
من می گم اولا طرفین نباید انتطار اثر پذیری از طرف مقابل داشته باشند . این انتظار کار رو خراب می کنه . چرا باید فکر کرد که فلان موردی که برای من خوشایند هست حتما باید برای دیگری هم خوشایند باشه ؟ یا این رو می پذیره و یا اگر نپذیرفت دیگه دلیلی برای با هم بودن وجود نداره.
این که انتظار قطعی داشته باشیم که طرف مقابل عین ما بشه و حرفامون روش اثر کنه فکر بیهوده ای هست
شاید لازم باشه که اون بنده خدا هم فکر کنه که من کامل نیستم
شاید من اشتباه می کنم پس حد اقل روی حرف دیگران فکر کنم.
tirana
Wednesday 12 August 2009, 05:57PM
سلام هادی جان
البته اینایی که من گفتم و به نظرم مد نظرت هست در مورد یک ارتباط عاطفی عاشقانه به سمت ازدواجه و گر نه در یک دوستی ساده بر اساس احترام متقابل بین دختر و پسر به نظر نمیاد مثلا واژه هایی مثل "ناز کردن" و .. لازم باشه.
من قوبل دارم پسرا شاید احساساتی تر از دخترا باشند و به قول تو پسرا گریه هم میکنن ولی در خفا معمولا، همین مثال خودش نوعی تفاوت بین روحیات دختر و پسر رو نشون میده، یکی براش نشون دادن اشک در جمع زیاد فرقی نداره ولی یکی دیگه با غرورش سازگار نیست.
من معتقدم که اینا باید مرحله به مرحله برن جلو و یک قدم این یک قدم اون ولی میگم قدم اول رو خیلی خیلی بهتره که پسر برداره و قدم دوم دختر و ... اینطوری با هم پیش میرن.
از طرف دیگه موافق نیستم که ناز خریدن دقیقا مساوی همون منت کشی باشه،وقتی که یکی رو دوست داشته باشیم (دختر وپسر هم نداره) هرگز نمیخوایم ناراحتیشو ببینیم وسعی در بیرون اوردن از ناراحتیش میشه نوعی ناز خریدن یا هم از اونطرف ودر واقع ناز خریدن نوعی محبت کردن به طرفه و نشون دادن مهم بودنش برای خودمون :)
در مورد یه دوستی ساده واقعا خیلی از این هزینه های عاطفی رو لزومی نداره داشته باشیم ولی توی یک رابطه عاشقانه برای حفظ اون دیگه غرور و خودخواهی و این چیزا معنا نداره.
در مورد دوم
هر احساسی باید محک بخوره که ایا واقعا واقعا عمق داره یا نه ،اگر با یکبار بی اعتنایی همه چیز تموم شد باید به اون احساس شک کرد. و این محک خوردن برای هر دو طرف خوبه چه کسی که ابراز میکنه چه کسی که بهش ابراز میشه.
البته همه اینایی که گفتم در مورد یه دوستی ساده میتونه برقرار نباشه وفقط در مورد یک رابطه عاطفی عاشقانه و به سمت ازدواجه.
خب البته بیشتر صحبت ما اینجا در مورد رابطه های هدفمند هست ، رابطه های رو به جلو مثل ازدواج
درست می گی علی جان
در کشور ما خوب یا بد رسم بر این هست که پسر برای خواستگاری شروع می کنه و درخواست رو اونها ارائه می دند.
این یه جور احترام به مقام زن هست و جایگاه مهم زن در جامعه.
هر چند که باز عیب نیست که دخترها هم خودشون پا جلو بذارند شاید یه احترامی هم به مرد باشه.
حالا فرض می کنیم پسر قدم اول رو برداشت . یه حرکت سنتی و مودبانه در مورد زن ها .
حالا ممکنه مشکل از اینجا شروع بشه که زن فکر می کنه من مقامم بالاتر هست پس چون اون من رو خواست من یه جوری باید حساب کتاب کنم که این برتریم حفظ بشه. پس باید حرف من همیشه حاکم باشه . قبول هم نکنه مجبورش می کنم منتم رو بکشه.
عرض من این هست که این پا پیش گذاشتن پسر یک حرکت احترام آمیز بوده و تموم شده. از این به بعد دیگه زن نباید فکر کنه که عقایدش باید تحمیل بشه . هر چی هست به قول شما باید قدم قدم با هم پیش برند.
یه سوالی که از همه دختر ها دارم و بعد از پسر ها این هست که آیا شما براتون مهم هست که شریک شما مثل شما فکر کنه؟
اصلا معیار های شما برای برقراری یه رابطه چیه؟
tirana
Wednesday 12 August 2009, 05:59PM
[quote=tirana;1084507]با تشکر از همیاری شما
والله من خبره ندارم اخه اهل ناز نیستم :Dیعنی وقتی ادم با چندتا پسر بزرگ میشه خوبه حالا یادم موند که پسر نیستم:p همش طرفدارای بروسلی و ارنولد و جکی چان و .....بقیه عضما اون وقت بویدم:p:D
:D
فقط بروسلی
tirana
Wednesday 12 August 2009, 06:03PM
درست می گید کاملا
زوری نیست که به یکی فکرمون رو تحمیل کنیم
من خودم بنده منطق هستم
هر کس هر حرف رو با دلایل منطقی بیاره قبول می کنم
در غیر اینصورت به عقیده اش احترام می ذارم
و از طرف مقابل هم انتظار دارم که اگر فکر من رو قبول نداره به فکر من احترام بذاره
salome
Wednesday 12 August 2009, 06:10PM
سلام سالومه
به نظر من درست می گید
طبیعت و ذات مرد و زن مختلف هست
ولی نمی شه روی بعضی از انتظاراتی که نسبت به هم دارند بیشتر تامل کرد و کوتاه اومد؟
حالا هر چیزی که در ذات انسان است خوب که نیست
شاید لازم باشه که بعضی ها رو کنترل کرد
نمی شه راحت گفت که چون ذات من و طبع من اینطوری است کاری نمی شه کرد همین هستم که می بینی.
یه صحبت دیگه این بحث این هست که شاید لازم باشه دست روی طبع و ذات خودمون گذاشت و اون رو عوض کرد و انتظارات بی مورد رو رد کرد
سلام مجدد:smile07:
درسته هر چیزی که در ذات انسانه خوب نیست
اما خوب تغییر یه ادم درونگرا به برون گرا اونو درهم میریزه باور کنید یا بالعکسش
کوتاه میشه اومد ...چرا ...اما در قبال یه تفاهم نه سر سپردگی:smile28:
انتظارات بی مورد رو بله منم قبول دارم باید تغییر داد تغییر نگرش برای بهبود نگرش همیشه باعث جاری بودن به سمت ارامشه:smile34:
a_d
Thursday 13 August 2009, 07:40AM
عرض من این هست که این پا پیش گذاشتن پسر یک حرکت احترام آمیز بوده و تموم شده. از این به بعد دیگه زن نباید فکر کنه که عقایدش باید تحمیل بشه . هر چی هست به قول شما باید قدم قدم با هم پیش برند.
یه سوالی که از همه دختر ها دارم و بعد از پسر ها این هست که آیا شما براتون مهم هست که شریک شما مثل شما فکر کنه؟
اصلا معیار های شما برای برقراری یه رابطه چیه؟
سلام
دخترا بیان جواب بدن :D
اصولا تحمیل عقاید به هیج وجهه درست نیست
یعنی اینکه ما بخاطر کسی که دوسش داریم عقایدمون رو زیر پا بذاریم و یا تغییر بدیم اصلا در درون خودش یک پارادکس داره و اونم اینه که اونایی که به خاطر کسی تغییر کنه رو اصلا نمیشه عقیده دونست.
اما ما میتونیم به عقاید هم احترام بذاریم به طور مثال اگر من به حجاب خیلی اعتقاد دارم اما طرف مقابلم نداره اون میتونه برای احترام به من و اینکه من ناراحت نشم حجابشو حفظ کنه حتی اگر در درون اعتقادش به حجاب عوض نشده باشه. و این بسیار بسیار برای تحکیم روابط مهم و موثره.
به هر حال وقتی که میخوایم پا پیش بذاریم و به یک نفر مثلا درخواست ازدواج بدیم یا از یکی خوشمون میاد، حتمن بعضی از رفتار یا تفکرات اون بر ایده الهای ما از یک خانموم یا اقا منطبقه که خوشمون اومده ، و در واقع طرف مقابلمون مظروفیه که میتونه ظرف ذهنی ما که خیلی قبل تر ها برای خودمون ساختیمش به عنوان ایده الهای یک شریک زندگی پر کنه.
مثلا توی ذهن ما یک دختر خوب کسی بوده مثلا شجاع باشه و مهربون باشه و ... واینی که روبرمونه همونا رو داره و باعث میشه بریم جلو
اما انطباق 100 در 100 بر ایده الهامون که غیر ممکنه بلکه باید بیام و اون مهماشودرنظر بگیریم و براساس اون تصمیم بگیریم که یک رابطه رو شروع یا ادامه بدیم یانه.
salome
Thursday 13 August 2009, 07:51AM
سلام مجدددددد:smile07:
خوب دقیقا وقتی از کسی خوشمون اومده مسلما یه سری پارامترهایی در اون دیدیم که به طرفش جذب شدیم
درسته که برااحترام میشه حجابشو حفظ کنه اما شما اونو همونطوری دیدینش و رفتین جلو اونم خوب مسلما برا خاطر شما شاید تا حدی خودشو با خواسته شما وفق بده اما فک کنم از درون زجر بکشه چون عقیده اش متفاوته
و ممکنه کم کم پژمرده شه یا در دراز مدت سر ناسازگاری بذاره در موردهای دیگه و فک کنه اسیرش کردی
یا ممکنه افسرده بشه ...گفتم به امید تغیی فرد نباید وارد زندگی مشترک شد....گرچه میشه برای رسیدن به همدل تر شدن هر دو طرف قدم به قدم به سمت هم پیش برن یه قدم تو یه قدم اون
a_d
Thursday 13 August 2009, 08:22AM
سلام مجدددددد:smile07:
خوب دقیقا وقتی از کسی خوشمون اومده مسلما یه سری پارامترهایی در اون دیدیم که به طرفش جذب شدیم
درسته که برااحترام میشه حجابشو حفظ کنه اما شما اونو همونطوری دیدینش و رفتین جلو اونم خوب مسلما برا خاطر شما شاید تا حدی خودشو با خواسته شما وفق بده اما فک کنم از درون زجر بکشه چون عقیده اش متفاوته
و ممکنه کم کم پژمرده شه یا در دراز مدت سر ناسازگاری بذاره در موردهای دیگه و فک کنه اسیرش کردی
یا ممکنه افسرده بشه ...گفتم به امید تغیی فرد نباید وارد زندگی مشترک شد....گرچه میشه برای رسیدن به همدل تر شدن هر دو طرف قدم به قدم به سمت هم پیش برن یه قدم تو یه قدم اون
سلام سالومه
کسی که طرف رو انتخاب میکنه با این موضوع کنار میاد که مثلا بعضی چیزاش ممکنه از طرف اون پذیرفته نباشه.
اما وقتی که پای یک رابطه عاشقانه وسطه هردوطرف تمام سعیشونو میکنن که رعایت کنند که طرف مقابل نرنجه واین رعایت خودش خیلی زیباست وستودنی و لزوما باعث معذب بودن رعایت کننده نمیشه. البته این با تغییر اعتقادات فرق داره ودقیقا میشه همون احترام به اعتقادات.
salome
Thursday 13 August 2009, 08:29AM
آخه همش حواس باشه کارت طرف مقابل رو نرنجونه( چون از نظر فرهنگ یا اعتقادی متفاوتین )
خیلی سخته بخدا
ادم میریزه بهم دیگه حتی نمیتونه خودشم باشه
a_d
Thursday 13 August 2009, 08:37AM
آخه همش حواس باشه کارت طرف مقابل رو نرنجونه( چون از نظر فرهنگ یا اعتقادی متفاوتین )
خیلی سخته بخدا
ادم میریزه بهم دیگه حتی نمیتونه خودشم باشه
پس حواستو جمع کن که زیاد متفاوت نباشی که الان اینطور دپرس نشی :D
salome
Thursday 13 August 2009, 08:42AM
http://forums.animparadise.com/images/smilies/Onion/07baa27a_2.gif
http://forums.animparadise.com/images/smilies/Onion/dunno.gif
tirana
Thursday 13 August 2009, 11:30AM
سلام عزیزم :):smile07:
برای بحث نیومدم اما خواستم دو بیت شعر از حافظ بزارم:smile05: :
صبحدم مرغ چمن با گل نوخاسته گفت / ناز کم کن که در این باغ بسی چون تو شکفت
گل بخندید که از راست نرنجیم ولی / هیچ عاشق سخن سخت به معشوق نگفت
والله اعلم
بله دیگه درسته
عاشق ها باید هوای هم رو داشته باشند
حالا چون با ناز شعر گفتی یکی هم من با ناز بگم
گفتی به ناز مرا بیش میازار برو
آن گفتنت که بیش میازارم آرزوست
tirana
Thursday 13 August 2009, 11:39AM
سلام
دخترا بیان جواب بدن :D
اصولا تحمیل عقاید به هیج وجهه درست نیست
یعنی اینکه ما بخاطر کسی که دوسش داریم عقایدمون رو زیر پا بذاریم و یا تغییر بدیم اصلا در درون خودش یک پارادکس داره و اونم اینه که اونایی که به خاطر کسی تغییر کنه رو اصلا نمیشه عقیده دونست.
اما ما میتونیم به عقاید هم احترام بذاریم به طور مثال اگر من به حجاب خیلی اعتقاد دارم اما طرف مقابلم نداره اون میتونه برای احترام به من و اینکه من ناراحت نشم حجابشو حفظ کنه حتی اگر در درون اعتقادش به حجاب عوض نشده باشه. و این بسیار بسیار برای تحکیم روابط مهم و موثره.
به هر حال وقتی که میخوایم پا پیش بذاریم و به یک نفر مثلا درخواست ازدواج بدیم یا از یکی خوشمون میاد، حتمن بعضی از رفتار یا تفکرات اون بر ایده الهای ما از یک خانموم یا اقا منطبقه که خوشمون اومده ، و در واقع طرف مقابلمون مظروفیه که میتونه ظرف ذهنی ما که خیلی قبل تر ها برای خودمون ساختیمش به عنوان ایده الهای یک شریک زندگی پر کنه.
مثلا توی ذهن ما یک دختر خوب کسی بوده مثلا شجاع باشه و مهربون باشه و ... واینی که روبرمونه همونا رو داره و باعث میشه بریم جلو
اما انطباق 100 در 100 بر ایده الهامون که غیر ممکنه بلکه باید بیام و اون مهماشودرنظر بگیریم و براساس اون تصمیم بگیریم که یک رابطه رو شروع یا ادامه بدیم یانه.
بله درست می گید
نباید به خاطر کسی عقایدمون رو تغییر بدیم مخصوصا عقایدی که به حق بودنشون اعتقاد داریم
اصولا وقتی به نیت یه انسان کاری رو کنی و خدا رو مد نظر نداشته باشی بعدا متضرر می شی .
اگه خدا رو راس امور قرار دهیم دیگه اطمینان پیدا می کنیم هیچ چیزی به ضرر ما پیش نمی یاد.
در مورد حجاب که مثال زدید. یا چیز های ظاهری دیگه من هم نظر سالومه رو دارم که طرف مقابلمون رو همینطوری دیدیم و پسندیدیم . شاید اگر در این موارد بخوایم نظرمون رو تحمیل کنیم و ناراحت بشیم و طرفمون رو تحت فشار بذاریم آینده خوبی نداشته باشه.
فقط به اینکه نظرمون رو بدیم باید اکتفا کرد و دلخوری پیش نیاورد
tirana
Thursday 13 August 2009, 11:42AM
من توی این تاپیک خیلی حرف ها می خوام بزنم انشا الله
حالا باید دید که چطوری پیش می ره
maryam57s
Friday 14 August 2009, 10:25PM
[tirana]
سلام به همه
به نظر شما در یک رابطه ی دوطرفه اعم از دوستی و ازدواج یکی باید هلاک دیگری بشه یا نه هر دو باید با هم جلو بیاند؟ باید هر دو طرف به اندازه جلو بیایند , هر کدوم قدمی بر میداره , طرف مقابل هم قدمی بردارد .
آیا همیشه باید مرد ناز زن رو بکشه؟ این طبیغت زن هست که ناز کند و مرد هم ناز زن را بکشیپد
آیا نمی شه با هم ناز هم رو بکشند؟ زیاد جالب نمیشه
به نظر شما برای بقا این کار باید پسر بیشتر تلاش کنه و عقایدش رو به دختر یا زنش نزدیک کنه یا برعکس این کار رو باید زن انجام بده ، یا نه هر دو باید هم زمان به هم نزدیک بشند و یا نه هیچ کدوم از این هاست یعنی بعض عقاید هیچ تداخلی نباید داشته باشه در رابطه عاشقانه؟
برای مثال
یه مردی یه عقیده سیاسی داره و طرفدار فلان جریان هست و همسرش عقیده متضاد داره ، اینجا تداخلی پیش می یاد بین این عقاید . حالا این تداخل باید به کل رابطه صدمه بزنه یا نه؟ اصلا اینکه طرف ما چه فکری می کنه در مورد مسائل مدنی مهم هست یا نه؟ اینکه طرف مقابل چه فکری میکنه مهمه ولی این دلیل نمیشه که به کل رابطه صدمه بزنه , چون رابطه کل قضیه است و این مسائل جزئیات , نباید جزء به کل صدمه بزنه
به نظر شما خودخواهی در طبیعت زن هاست ؟ نخیر , خودخواهی نه در طبیعت زن بصورت وطلق وجود داره و نه در طبیعت مرد
به نظر شما ناز داشتن دخترها که در طبیعتشون هست خوبه یا بده ؟ نباید متعادلش کنند؟ هر چیزی بصورت متعادل خوبه , تنها این مورد نیست که باید تعادل داشته باشه , مثل خوابیدن , خوردن و ....
به نظر شما اینکه من طرفدار فلان کس هستم ربطی به هم راهم داره یا نه؟ در مورد سیاست اگر منظورتون هست نخیر به هم ربط نداره چون این مساله کاملا شخصی است
salome
Saturday 15 August 2009, 07:09AM
من توی این تاپیک خیلی حرف ها می خوام بزنم انشا الله
حالا باید دید که چطوری پیش می ره
:smile28:http://www.pic4ever.com/images/47b20s0.gif
بابک
Saturday 15 August 2009, 09:47AM
من فقط اومدم سلام كنم به دوست و يار قديمي و عزيزم
يعني آقا هادي گل ( همون tirana )
انشاا... كه به همراه يار مهربانش كه خواهر منم هست هميشه خوش و خرم باشه .
پيروز باشيد .
tirana
Saturday 15 August 2009, 11:02AM
[maryam57s]
سلام به همه
به نظر شما در یک رابطه ی دوطرفه اعم از دوستی و ازدواج یکی باید هلاک دیگری بشه یا نه هر دو باید با هم جلو بیاند؟ باید هر دو طرف به اندازه جلو بیایند , هر کدوم قدمی بر میداره , طرف مقابل هم قدمی بردارد .
سلام به شما و ممنون از نظراتتون
بله اين هم عقيده من هست و قبول دارم
آیا همیشه باید مرد ناز زن رو بکشه؟ این طبیعت زن هست که ناز کند و مرد هم ناز زن را بکشد
خب ذات زن اينطوري هست ولي فكركنم قبول داري كه از حد بگذره ديگه صورت خوشي نداره
آیا نمی شه با هم ناز هم رو بکشند؟ زیاد جالب نمیشه
ممكنه
ولي من فكركنم بشه
به نظر شما برای بقا این کار باید پسر بیشتر تلاش کنه و عقایدش رو به دختر یا زنش نزدیک کنه یا برعکس این کار رو باید زن انجام بده ، یا نه هر دو باید هم زمان به هم نزدیک بشند
:smile28:
و یا نه هیچ کدوم از این هاست یعنی بعض عقاید هیچ تداخلی نباید داشته باشه در رابطه عاشقانه؟
برای مثال
یه مردی یه عقیده سیاسی داره و طرفدار فلان جریان هست و همسرش عقیده متضاد داره ، اینجا تداخلی پیش می یاد بین این عقاید . حالا این تداخل باید به کل رابطه صدمه بزنه یا نه؟ اصلا اینکه طرف ما چه فکری می کنه در مورد مسائل مدنی مهم هست یا نه؟ اینکه طرف مقابل چه فکری میکنه مهمه ولی این دلیل نمیشه که به کل رابطه صدمه بزنه , چون رابطه کل قضیه است و این مسائل جزئیات , نباید جزء به کل صدمه بزنه
درسته قبول دارم:smile28:
به نظر شما خودخواهی در طبیعت زن هاست ؟ نخیر , خودخواهی نه در طبیعت زن بصورت وطلق وجود داره و نه در طبیعت مرد
ولي قبول داري غرور دخترها زيادتره؟
به نظر شما ناز داشتن دخترها که در طبیعتشون هست خوبه یا بده ؟ نباید متعادلش کنند؟ هر چیزی بصورت متعادل خوبه , تنها این مورد نیست که باید تعادل داشته باشه , مثل خوابیدن , خوردن و ....
:smile28:
به نظر شما اینکه من طرفدار فلان کس هستم ربطی به هم راهم داره یا نه؟ در مورد سیاست اگر منظورتون هست نخیر به هم ربط نداره چون این مساله کاملا شخصی است
اي ول
tirana
Saturday 15 August 2009, 11:11AM
من فقط اومدم سلام كنم به دوست و يار قديمي و عزيزم
يعني آقا هادي گل ( همون tirana )
انشاا... كه به همراه يار مهربانش كه خواهر منم هست هميشه خوش و خرم باشه .
پيروز باشيد .
سلام بابك جان
قربونت داداش بزرگم
خيلي وقته ازت خبري ندارم
البته من هم كم مي يومدم
خوبي انشا الله؟
بابک
Saturday 15 August 2009, 03:41PM
سلام بابك جان
قربونت داداش بزرگم
خيلي وقته ازت خبري ندارم
البته من هم كم مي يومدم
خوبي انشا الله؟
قربانت عزيزم . شما بزرگ مايي برادر .:smile07:
انشاا... هر جا هستي اول سالم باشي و بعدش خوشبخت و سعادتمند .
يك سلام مخصوص هم از طرف من به خواهرم برسون .( مردونه ياد نره چون هر دوتاتون گردن من خيلي حق داريد ):smile07:
هانا
Saturday 15 August 2009, 11:52PM
می گن ناز نکن ک نازتو دیگه خریدار نداره
این همه اطفار و ادا گرمی بازار نداره
الانه معکوس شده دخترا ناز نمی کنن بیشتر ناز می کشن بس ک پسرا لوسن
ب من چ یکی گفت من فقط نوشتم متنو
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.