نمايش نسخه نهائي : صندلي داغ
maryam
Sunday 31 October 2004, 09:21PM
آخ! من ديگه خسته شدم از تاپيكاي تكراري...يوخده بفكريد و از اين طرف و اون طرف تاپيك كش بريد تا وقتي ميايم اينجا حوصله مون سر نره!
و اما موضوع اين تاپيك...اگر برنامه ي صندلي داغ رو كه از شبكه ي 2 سيما پخش ميشه رو ديده باشيد ميدونيد اين تاپيك يعني چي! يا شايدم توي سايتاي ديگه ديده باشيد..اما براي اونايي كه اطلاعاتي ندارن توضيح ميدم كه:
هر هفته يا هر دو هفته يك بار يه نفر رو ميشونيم روي اين صنلي (!!) و هر سوالي كه خواستيم ازش ميپرسيم. و كسي كه روي صندلي (!!) بايد به همه ي سوالات جواب بده. البته ميتونه طنز مانند بگه ولي همه ي سوالات بايد جواب داشته باشه.
خب از كي شروع كنيم؟
asheghe iran_p
Sunday 31 October 2004, 10:24PM
من تابستون برنامه صندلي داغ رو ديدم البته چندبار بيشتر نتونستم ببينم ولي خوب همه ازش صحبت ميكردن براي همين خيلي مشتاق بودم كه ببينم و به نظرم كاره خيلي خوبيه بهتره اول از مدير تالار شروع كرد;)
min
Sunday 31 October 2004, 10:51PM
من هم بازي
navid_k
Monday 1 November 2004, 09:31AM
اوه اوه .... عجب تاپيك داغي
موافقم .... همه ميريزيم سر طرف و به باد سوال ميگيريمش
فقط به شرط اينكه روز اول كه جواب داد نره تا آخر هفته نياد كه از زير سوالها در بره
مونس
Monday 1 November 2004, 11:44AM
منم هستم .
نفر اول به قول بچه هاي دانشگاه بشه سپر بلا ببينيم چه بلايي سرش مياد تا بعد .
يا مريم خودت بگو به ترتيب كي بياد رو صندلي بنشينه .
:D:D:D
maryam
Monday 1 November 2004, 02:57PM
بابا مشتاق!!!
پدرامي چون كه مديراي محترم سالي يه بار ميان نميتونيم از اونا شروع كنيم..مگه اينكه قول بدن توي مدتي كه انتخاب ميشن زود به زود بيان!
به نظر من اول از دوست ايراني شروع كنيم
و به ترتيب سن بيايم پايين
موافقيد؟!
دوست ايراني .
Monday 1 November 2004, 08:30PM
سلام
مريم حالا چرا من خوبه تو مسنجر اونهمه بهت باج دادم كه به من كاري نداشته باش مثل اينكه برعكس عمل ميكني مادر :(:smile59:
ولي با همه اينا من چون خيلي شجاعم:smile46: باشه اول از من ولي ترو خدا شيطونيتون گل نكنه دوست ايروني رو قيمه قيمه اش كنينا چون در اسرع وقت تلافي ميكنم اونم اساسي :smile26: :smile03:
نادون
Monday 1 November 2004, 08:41PM
اومدم اسمم باشه اگر جايزه اي چيزي داديد از قلم نيوفتم ميگم خوب موضوعيه فقط من كه نيستم چون عمرا زود زود بتونم بيام ولي مريمي آخر سر تو يه بلايي سر خودت مياري آخه بيشتر تاپيكات مثه ستون پنجميا عمل ميكني
دوستي (دوست ايراني )برات آرزوي موفقيت دارم ;)
maryam
Monday 1 November 2004, 08:43PM
مامان جون ميدوني كه من باج نميگيرم!
ولي به اين بهانه لااقل اينجا ميبينمت!
اولين سوال:
چند وقته عضو ايرانكلابزي و هدفت از عضويت توي اين سايت چي بود؟
asheghe iran_p
Tuesday 2 November 2004, 02:32AM
مريم تو ديگه چقدر آيكيوت پايينه كنار نام كاربري هر كسي نوشته شده كه چند وقته عضو شده بايد خصوصي تر بپرسيم اين و باش:D
آبجي ايروني شناسنامت و اسكن كن و بزار اينجا بي زحمت;)
mahdi1060
Tuesday 2 November 2004, 08:00AM
خوب مام ميپرسيم:
واسه چي دوست ايراني رو انتخاب كردي؟ ياد چه چيزي ميوفتي؟:confused:
دوست ايراني .
Tuesday 2 November 2004, 09:06AM
سلام
تقريباٌ يكسال و چهار ماهه كه تو كلابزم 16 خرداد 82 البته اي دي اوليم خراب شد مجبور شدم دوباره ثبت نام كنم :D نمي دونم چي بگم از هدفم دوست ندارم زياد در بارش توضيح بدم ولي فقط ميدونم كه خواست خدا بوده و من از اين بابت خيلي زياد خدارو شاكرم به نظر من ادما همينجوري سر راه هم قرار نمي گيرند و اين اونه كه مي دونه چرا ماها با هم در ار تباط شدي م اونم از هر سن وهر جنس و هر شهر وهر جاي دنيا با عقيده هاي مختلف اينجا اونه كه خيلي از حرفاشو از طريق ماها بهمون ميگه يه وقتي ممكنه يكي از شما يك حرف عادي زده باشيد ولي ييكهو توي يه شرايط خاصي كه مثلاٌ يكي ديگه از ما قرار داره اون حرف راه گشا ميشه و الي اخر .........:smile59:
شرمنده آقا پدرام قرار بود صندلي داغ باشه نه اينكه ادمو بسوزونه شناسنامه چي بيده :p
چرا دوست ايراني رو انتخاب كردم تركيبي از فاميليم و مليتمه و تقريباٌ احساسم نسبت به همه هموطناي مسلمانم ( احساس دوستي و ياريه ) شايدم يه تذكر دائمي به خودم كه بايد مثل يك دوست باشم ولو تو اين دنياي مجازي به نظر من دوست بودن اونم از نوع خوبش خيلي سخته اين اسم شايد يه تمرينه برام نمي دونم موفق بودم يا نه :smile60:
نادون جون خوش اومدي كم پيدا ممنونم از لطفت
farhad_k25
Tuesday 2 November 2004, 10:21AM
چه عجب يه موضوع قابل بحث
سلام
از اين كه بچه ها به شما ميگند مامان ناراحت نميشيد.معمولا خانم هااز اينكه سنشون رو بالا تر از بقيه نشون بدن بدشون مياد.ايا خودتون مادر هستيد و اگه هستيد چند سالشونه
راستي من يه مشتري دارم كه دبير اموزش پرورشه و فاميليشون هم دقيقا بر عكس اسم شماست يعني ايران دوست
نكنه شما اونيد؟;)ايشون كه خيلي شبيه شماست
دوست ايراني .
Tuesday 2 November 2004, 02:48PM
سلام
به به آقا فرهاد چه عجب تشريف آورديد
نخير اصلاٌ تو فاميليم ايران نداره خيالتون راحت قسمت ديگه فاميليم خيلي سخته كمتر كسي حتي درست صداش مي كنه چه برسه به اينكه شما بتونيد حدس بزنيد (لا اله الا الله باز كل كل رو شروع كرد )
راستش من سنم نسبت به شماها زيادتره خب البته دلم هم سن و سالا شماست شايدم كوچيكتر :p بعدشم نخير من برخلاف خانمهاي متظاهر هيچم ناراحت نميشم بگم چند سالم اينجا نمي گم چون ممكنه باعث فاصله افتادن بين من و بچه هاي جديد بشه دوست ندارم تو دسته بندي سني قرار بگيرم چرا كه اگه لازم باشه مي تونم از بچه هم بچه تر بشم :p
نه من بچه ندارم يعني اساساٌ ازدواج نكردم ولي ابداٌ از حس مادر بودن بدم نمياد خيلي هم خوشم مياد
اينجا هم كه مي بينين مادر شدم توفيق اجباري بود ديگه يه تاپيكي همين دختر خودمون زدند نه چك زدند نه چونه منو كردن مامان تو
همو ن داستا نويسيه يادته كه منم كه از خدا خواسته با كمال خوشجالي قبول كردم
حقيقتش اين روهم بي حكمت نمي بينم چرا كه مادرا محبتشون بدون چشم داشت و بي دريغه واسه همين اين تمرين محبت كردن به هم نوع با احساس يك مادر دلسوز احساس قشنگيه كه البته اينجا فقط لفظاٌ به من تعلق گرفته ولي ذهنيت شيرينيه البته من مامان دو سه تا دختر دوست داشتنيم آقايون همه برادراي عزيز من هستند .
بعدشم شغلم آموزش پرورش نيست يعني معلم نيستم اداريم :p
مريم جان تعداد سئوالارو مشخص كن نبادا تاغ دو سال ديگه قرار ه فقط منو بشونين رو صندلي داغ همينجوريشم دارم ميسوزم :p:D:(
نادون
Tuesday 2 November 2004, 08:41PM
[i]نادون جون خوش اومدي كم پيدا ممنونم از لطفت [/B]
قربان شما هستيم در خدمت شما اي كم و بيش سر ميزنيم گرچه كم پيداييم ولي هنوز نرفتيم هپلي آباد همون عالم هپروتيشنه
دورادور احوال پرس هستيم
:)
asheghe iran_p
Wednesday 3 November 2004, 02:10AM
آبجي كجا ميري هنوز روي صندلي بشين سوالهاي من و كه جواب نميديد.:(:D
خوب شما كجا به دنيا اومديد؟
اگر قرار باشه شما محل زندگي خودتون رو انتخاب كنيد كجاي دنيا رو براي زندگي انتخاب ميكنيد؟
بزرگترين آرزوتون چيه؟
دوست ايراني .
Wednesday 3 November 2004, 05:03AM
سلام
اول بگم الان نزديك اذان صبح شب قدره همتونو دعا كردم خدا به همه تون عاقبت به خيري بده انشالله و سلامتي و ايمانتون هميشه باشه و بيشتر بشه :smile57::smile57:
----- تهران بدنيا اومدم
----- عاشقي جان معلومه ديگه ايران و فعلاً تهران رو ولي بدم نمياد كه تو يكي از شهرستانهاي خوبم زندگي كنم از شلوغي تهران ديگه خسته شدم:(
----- بزرگترين آرزوم و شايد بهتره بگم تنها آرزوم ظهور امام زمان در زمان زنده بودنمه يعني تا من زنده هستم امام ظهور كنن و بتونم ولو يك روزم كه شده در زمان حكومت ايشون توي اين دنيا زندگي كنم و ببينم تمام اون چيزايي رو كه بايد ببينم دعا كنيم همه با هم
الهم عجل لوليك الفرج
مريم يادت باشه ها بعد از من اول فرهاد بعد اين عاشقي رو بشون رو صندلي داغت كارشون دارم اساسي :D:D در گوشتو بيار از حالا بهت بگم خوب چوب موب جمع كن بزار زير صندلي كه بايد حسابي داغ بشه ها يادت نره ها
asheghe iran_p
Wednesday 3 November 2004, 05:38AM
آبجي خانم التماس دعا.
انتقام ميگيري آبجي نميگي من گناه دارم:D
سوالام هنوز مونده.
آبجي به چه رنگي علاقه داري؟
چه كسي رو بيشتر از همه تو زندگي دوست داري؟
هدفت چيه؟
بهترين دوستت كيه نه فقط تو ايرانكلابز كلآ با كي درد و دل ميكني؟
وقتهاي بيكاري رو چه كار ميكني؟
به چه فيلمي علاقه داري؟
از كي نرفتي سينما؟
اسم فيلمش چي بود؟
نظرت درموردش چيه؟
تا حالا كسي رو گم كردي؟
اگر آره چه كسي رو و آيا دوباره پيداش كردي؟
آبجي اينا رو جواب بده تا بازهم بيام:D
mahdi1060
Wednesday 3 November 2004, 07:05AM
منم بپرسم؟
1- دوست داشتي شماره شناسنامت چند بود؟؟:D
2- فكر ميكني به خواسته هات رسيدي يا خواهي رسيد؟
3- چه رنگي و چرا؟
4- چه حسي و چرا؟
5- چقدر به ديگران تكيه ميكني؟
6- به نظر خودت تكيه گاه مناسبي هستي؟
7- قشنگ ترين شعري كه شنيدي چي بوده؟
8- كتاب مي خوني؟ بهترينش كدوم بوده؟
9- موسيقي چطور؟؟ كدوم خواننده و يا آلبوم
10- خسته نشدي انقدر سئوال پرسيدم؟:D
دوست ايراني .
Wednesday 3 November 2004, 01:10PM
سلام
گفته بودم كه دوست ايراني رو قرار قيمه قيمه كنينا اينو بهش ميگن سر بريدن با پنبه
اگه بگم جواب نميدم حالا فكر ميكنين چه خبره راستش زياد مهم نيست باشه جواب ميدم ولي تر وخدا من ديگه بستمه برين سراغ يكي ديگه مثلاٌ همين آقا صبح آقا سينا
مريم و .........
عاشقي جان بپرس تا نوبت منم برسه ميدونم چكارتون كنم
آبجي به چه رنگي علاقه داري؟ مي خواي روانشناسيم كني راستش رنگهاي ملايم مثل آبي سفيد صورتي كم رنگ سبز كم رنگ
چه كسي رو بيشتر از همه تو زندگي دوست داري؟ مامانم و خواهرم
هدفت چيه؟اهكي با يه سئوال مي خواد تاريخچه در بياره ولي هدف كوتاه مدتم اينه كه ترو بشونم رو صندلي داغ به حسابت برسم :D
بهترين دوستت كيه نه فقط تو ايرانكلابز كلآ با كي درد و دل ميكني؟ تعداد دوستام خيلي زياده ولي متاسفانه يا خوشبختانه با كسي درد دل نمي كنم يعني عادت ندارم درد دل كنم مگر اينكه ازم سئوال بشه
ولي بيشتر با خدام حرف ميزنم و امام زمان :smile57:
وقتهاي بيكاري رو چه كار ميكني؟ والله تا قبل از ايران كلابز كتاب مي خوندم و كمي هم كامپيوتر ولي الان اگه وقتي بدست بيارم ميام كلابز وقت اضافي زياد ندارم
به چه فيلمي علاقه داري؟فيلماي خوب زياد در گير فيلم نيستم بستگي داره فيلماي احساسي كه اسكار گرفتند رو خوشم مياد از فيلماي تاريخي هم خوشم مياد
از كي نرفتي سينما؟
خيلي وقته يادم نمياد
اسم فيلمش چي بود؟
فكر كنم زير نور ماه بود
نظرت درموردش چيه؟
فيلم قشنگي بود
تا حالا كسي رو گم كردي؟
آره
اگر آره چه كسي رو و آيا دوباره پيداش كردي؟ خودمو نه والله هنوز كه هنوزه پيداش نكردم
آبجي اينا رو جواب بده تا بازهم بيام
عاشقي بياي تيكه بزرگت گوشته ها ديگه دوست ايراني رو پروندشو ببند
1- دوست داشتي شماره شناسنامت چند بود؟؟ برام فرقي نمي كرد زياد به شناسنامه ام فكر نمي كنم اصلاٌ الان نمي دونم كجاست خوب شد يادم انداختين بايد برم سراغش كارت ملي بگيرم جاش :o
2- فكر ميكني به خواسته هات رسيدي يا خواهي رسيد؟ نه خواسته خاصي نداشتم كه نرسيده باشم و لي خب براي هر كاري شكست خوردم زياد يعني دفعه اول خوردم زمين بازم با پررويي پاشدم ولي رسيدم اميدوارم خواسته هام مورد رضايت الله باشه اگر هست حتماٌ ميرسم
3- چه رنگي و چرا؟
سفيد آبي سبز صورتي :D
4- چه حسي و چرا؟ آقا جان حس ديگه چي بيده البته من شادي و نشاط رو دوست دارم :D
5- چقدر به ديگران تكيه ميكني؟ خيلي كم
6- به نظر خودت تكيه گاه مناسبي هستي؟ نمي دونم بايد از ديگران بپرسيد شايد باشم تكيه گاه معنيش اين نيست كه كسي آويزون كس ديگه اي بشه كه ؟؟ اگر منظور كمك كردن بار به مقصد رسوندنه چرا اينطوري بودم بستگي به وظيفه اي كه بهم محول ميشه داره در حد توانم سعي خودمو مي كنم
7- قشنگ ترين شعري كه شنيدي چي بوده؟ من شعر رو زياد دوست دارم همشون قشنگه بايد فقط باهاشون ارتباط برقرار كرد
8- كتاب مي خوني؟ بهترينش كدوم بوده؟ بله نهج البلاغه ولي هم رمان زياد خوندم هم كتاب مذهبي هم درسي خب هر كدوم تو جاي خودش خاصيت خودشو داره
9- موسيقي چطور؟؟ كدوم خواننده و يا آلبوم
موسيقي آروم از خواننده ها خيلي برام جذاب نيست ولي استاد بنان رو دوست دارم از سراجم خوشم مياد بعضي آهنگاشو از جديديا هم عصار و اصفهاني رو از خانمها هم تقريباٌ هيچ كدوم
10- خسته نشدي انقدر سئوال پرسيدم؟ نه ولي خب انصاف بدين درسته اينقدر سئوال بپرسين :eek::smile58:
min
Thursday 4 November 2004, 12:16AM
من هم يه سوال مي پرسم :
كدوم سريال تلويزيون را بيشتر از همه دوست داري ؟
در ضمن آخرين باري كه سينما رفتي كي بود و چه فيلمي ؟
راستش سوال ديگه اي گيرم نيومد همه را پرسيده بودن
دوست ايراني .
Thursday 4 November 2004, 12:51AM
سلام
خوبين آقاي مين سلامتين دعا كنين مارو :)
راستشو بگم زياد تلويزيون نميبينم كاملاً گذرا از جلوي تلويزيون رد ميشم نمي دونم چرا پاي تلويزيون بي طاقت ميشم بيشتر از نيم ساعت
نمي تونم بشينم پاي تلويزيون واسه همين هيچ سريالي رو دنبال
نمي كنم چند قسمت خانه اي در تاريكي رو ديدم كه خيلي اذيت شدم
ولي الان ماه رمضون هم از سريال كمكم كن شبكه دو خيلي خوشم اومده بعنوان يه هشدار خيلي خوبه تا حدوديم از ساختار و صداقت در بازي سريال خانه بدوش
آقاي مين اينارو هم پرسيده بودن شما نديدين :rolleyes:
نه من سينما نميرم زياد خوشم نمياد تا چي بشه چه فيلمي باشه اصولاً فيلمهاي حاتمي كيا رو ميبينم از فيلمهاي مجيد مجيدي هم بدم نمياد گاه گداري هم بعضي از فيلمارو وقتي نقدشونو تو روزنامه
مي خونم ميرم ميبينم .
ميگم فكر كنم آخرين فيلمي كه توي سينما ديدم زير نور ماه بود بعد از اون از تو ويدئو فيلم بچه هاي بد شوكران و از اين قبيل رو ديدم راستش سينماي ما رسالت خودشو گم كرده و زياد اسير گيشه شده هر چند با اومدن ماهواره و ........ خيلي تو گيشه هم موفق نبوده ولي بد وضعي داريم تو قسمت فرهنگيمون
asheghe iran_p
Thursday 4 November 2004, 03:31AM
آبجي كجا منكه گفتم سوالام تموم نشده.
ادامه سوالها:D
تا حالا گريه كردي؟دليلش چي بود؟
وقتي كه گريه ميكني آيا احساس آرامش بهت دست ميده يا اينكه نه بيشتر دلشوره داري؟
دوست داشتي در چه مرحله اي از زندگي باشي؟(يعني دوست داري برگردي به گذشته؟)لطفآ با دليل ذكر كنيد.
از زندگيت راضي هستي؟
زندگيت و مديون چه كسي هستي؟
دوست داري تا ابد با كي باشي؟
از چه چيزي ميترسي؟
غذاي مورد علاقت چيه؟
به نظرت قشنگترين اسم دختر و قشنگترين اسم پسر چي ميتونه باشه؟
به كدوم بازيگر علاقه داري؟
به كدوم خواننده علاقه داري؟
چه نوع موسيقي رو دوست داري؟
يك شعر زيبا كه خيلي دوست داري بگو.
كدوم گل رو دوست داري؟
گل رو به چه چيز تشبيه ميكني؟
اگر يكي بهت بدي كنه جوابش رو با خوبي ميدي يا نه باهاش مقابله ميكني و به فكر انتقام هستي؟
اگر كسي تو كارت دخالت كنه(فضولي) حالا هركي كه ميخواد باشه بهش چي ميگي؟آيا اجازه ميدي تا به كاره خودش ادامه بده يا نه بهش تذكر ميدي؟
وقتي كه يكي يك حرفي رو بهت بزنه سريعآ باور ميكني حتي اگر اون طرف مورد اطمينانت باشه يا نه اينكه ميري دنبالش تا ببيني جريان از چه قراره؟
تا حالا تو زندگي كسي دخالت كردي؟
آيا قبل از انجام هركاري برنامه ريزي ميكني؟
آبجي هنوز هم هست فعلآ اينها رو جواب بده تا من دوباره بيام:D:eek:
min
Thursday 4 November 2004, 06:27AM
خانم دوست ايراني خيلي ممنون
اما من خدا را شكر مي كنم من روي اين صندلي نيستم
چون مثل اينكه اينها سوالاشون تموم شدني نيست
خدا به شما رحم كنه
asheghe iran_p
Thursday 4 November 2004, 07:43AM
خوب هنوز سوالات من تموم نشده وقتي كه تموم شد به ترتيب افراد رو روي اين صندلي مينشونيم:D
1.آقا سينا
2.جناب صبح
3. آقاي مين
4. آقا فرهاد
5.مريم
6.متي
7.نويد
8.مدير باشگاه(آقا مهرداد)
9.نادون
10.مهربون
11.شيدا
12.مونس
13.ملودي
14.افسانه
15.آق فري
16.محمود
17.آرزو
18.زيتون
19.ساربان
20.مدير تالار جناب مجنون
21.مدير تالار جناب محمد
22.هركول
درضمن اعضايي كه ميخوان جيم بشن و براي اينكه روي صندلي نشينن نميان ايرانكلابز از ارث محروم ميشن.
. جاشون رو ميدن به نفر بعدي ولي خوب هروقت اومدن بايد سوالات بيشتري رو جواب بدن و مدت بيشتري رو روي صندلي بشينن من هم اينجا نظارت ميكنم:D
herkul
Thursday 4 November 2004, 07:45AM
سلام به همه
طاعات و عبادات همگي مورد قبول درگاه احديت.
اين شبها ما رو هم دعا كنيد.
[HR]
يه سوال هم من بپرسم خانم وست ايراني
تا حالا شده اتفاقي تو زندگيتون بيفته كه مسير عادي زندگيتون رو تغيير بده؟ اگه افتاده اون چيه؟
..............ياحق
mahdi1060
Thursday 4 November 2004, 08:15AM
هيچ وقت دلت واسه خودت سوخته؟
از چه خنده اي خوشت مياد؟؟:D
صبح
Thursday 4 November 2004, 09:52AM
من سوال نمي كنم كه مجبور نشم جواب بدم ! :D فك كردين ! :p
دوست ايراني .
Thursday 4 November 2004, 10:35AM
عاشقي جان مگه يه برنامه 20 دقيقه اي چقدر سئوال داشت اين كه شد سريا ل داغ :(
:(:(:( عجب روي داره ها ترو خدا برين سراغ بقيه :mad:
تا حالا گريه كردي؟دليلش چي بود؟ زياد دليلاش خوبه
وقتي كه گريه ميكني آيا احساس آرامش بهت دست ميده يا اينكه نه بيشتر دلشوره داري؟ عموماٌ وقتي آرومم گريه مي كنم نه موقع گرفتاريام يا مشكلاتم :D
دوست داشتي در چه مرحله اي از زندگي باشي؟(يعني دوست داري برگردي به گذشته؟)لطفآ با دليل ذكر كنيد. نه دوست ندارم به گذشته برگردم دوست دارم آينده هرچي زود تر بياد هر چند امروز و حاله كه هديه خداست و فردا ها پر از رمز ورازه و ديروز ه كه تاريخچه است بايد قدر امروز رو دونست
از زندگيت راضي هستي؟ خيلي زياد
زندگيت و مديون چه كسي هستي؟ خدا فقط خدا
دوست داري تا ابد با كي باشي؟ با انساني كه پيش خدا خيلي عزيز باشه
از چه چيزي ميترسي؟ از مرگ بدون ايمان
غذاي مورد علاقت چيه؟ باقالي پلو
به نظرت قشنگترين اسم دختر و قشنگترين اسم پسر چي ميتونه باشه؟ علي و زهرا
به كدوم بازيگر علاقه داري؟ علي نصيريان
به كدوم خواننده علاقه داري؟ برام زياد فرقي نداره
چه نوع موسيقي رو دوست داري؟ كلاسيك ملايم و سنتي خيلي آروم
يك شعر زيبا كه خيلي دوست داري بگو. شعرا رو خيلي دوست دارم ولي اين شعر مولانا خيلي وقتا يادم مياد
مرده بدم زنده شدم گریه بدم خنده شدم
دولت عشق آمد و من دولت پاینده شدم
....
.....
گفت که با بال و پری من پر و بالت ندهم
در هوس بال و پرش بیپر و پرکنده شدم.....
.....
كدوم گل رو دوست داري؟ رز و مريم
گل رو به چه چيز تشبيه ميكني؟ بهشت
اگر يكي بهت بدي كنه جوابش رو با خوبي ميدي يا نه باهاش مقابله ميكني و به فكر انتقام هستي؟ بستگي به ادمش داره اگر كاملاٌ ادم بدي باشه حتماٌ تلافي مي كنم اونم بدتر از خودش اما اگه ادم بدي نباشه نه مي بخشمش
اگر كسي تو كارت دخالت كنه(فضولي) حالا هركي كه ميخواد باشه بهش چي ميگي؟آيا اجازه ميدي تا به كاره خودش ادامه بده يا نه بهش تذكر ميدي؟ بازم بستگي به ادمش داره شايدمن اشتباه كنم دخالت اون فوضولي نباشه ولي كلاٌ از ادماي مداخله گر خوشم نمياد كي خوشش مياد:(
وقتي كه يكي يك حرفي رو بهت بزنه سريعآ باور ميكني حتي اگر اون طرف مورد اطمينانت باشه يا نه اينكه ميري دنبالش تا ببيني جريان از چه قراره؟ نه باورنمي كنم اگه طرفم خيلي مورد اطمينان باشه خب كمتر تحقيق مي كنم ولي حتماٌ تحقيق مي كنم
تا حالا تو زندگي كسي دخالت كردي؟ نه جز در مواردي كه مورد مشورت قرار گرفتم از دخالت داوطلبانه خوشم نمياد مگر اينكه خيلي دخالتم كار ساز باشه
آيا قبل از انجام هركاري برنامه ريزي ميكني؟ بله حتماٌ منتهي اغلب برنامه هام به بن بست مي خوره :(:smile58: تو هم به جاي سئوال طرح كردن پيدا كن پر تغال فروشو به منم رحم كن من نوبتم بشه رحم نميك نه بهت ها
سلام آقا هركول بيشتر به ما سر بزنيد
تا حالا شده اتفاقي تو زندگيتون بيفته كه مسير عادي زندگيتون رو تغيير بده؟ اگه افتاده اون چيه؟ خيلي زياد يكي نبوده كه بتونم بگم هردم از اين بام بري ميرسد تازه تر از تازه تري ميرسد من هم مصداق اينم......
سلام اقا مهدي
هيچ وقت دلت واسه خودت سوخته؟ بله ه مين الان كه دختر ادم ادمو بندازه اينجا وخودشم در بره :rolleyes:
ولي نه كلاٌ دلم برا خودم نميسوزه چون هر چه از دوست رسد نيكوست اگه ادم دلش برا خودش بسوزه هيچوقت صبر رو ياد نمي گيره و مقام صبر مقام بزرگيه من فكر ميك ن مهر چي پيش مياد از اونه پس بد وخوب در همه و لازمه
از چه خنده اي خوشت مياد؟؟ تبسم و آروم البته خب خنده است ديگه مياد خودش انشالله هميشه خندان باشين ودلاتو ن شاد باشه
ممنونم آقا صبحي والا خسته شدم اينقدر به خودم فكر كردم والله من از بس كار دارم به خودم زياد فكر نمي كنم ديگه بسته چقدر از خودم خجالت بكشم بستمه برين سراغ يكي ديگه :cool::p
asheghe iran_p
Friday 5 November 2004, 03:39AM
اگر يكي بهت بدي كنه جوابش رو با خوبي ميدي يا نه باهاش مقابله ميكني و به فكر انتقام هستي؟ بستگي به ادمش داره اگر كاملاٌ ادم بدي باشه حتماٌ تلافي مي كنم اونم بدتر از خودش اما اگه ادم بدي نباشه نه مي بخشمش
آبجي اين سوال و از دستي پرسيدم پس يعني شما تلافي نميكني نه؟ خيالم راحت باشه نوبت من رسيد شما هيچي نميپرسي؟:D
خوب از دوست ايرووني عزيز ممنون و متشكر كه به سوالات ما جواب دادن سريع بريد دنبال آقا سينا و ايشون رو پيدا كنيد كه ايشون بايد روي اين صندلي بشينن من هم هركول عزيز رو نفر بيست و دوم قرار ميدم شما بريد دنبال آقا سينا.
maryam
Friday 5 November 2004, 04:34PM
mamani mer30 az hamkarit
natoonestam biyam azat soal beporsam!
va amma agha sina!
1- hadafetoon az ozv shodan too in talar
2-delkharashtarin hadeseye zendegitoon?
mahdi1060
Saturday 6 November 2004, 07:15AM
1- وقتي كسل ميشي چي كار ميكني؟
2- اگه تاريخ تولدت دست خودت بود كي به دنيا ميومدي؟
3- چند بار در روز نفس عميق ميكشي؟؟
asheghe iran_p
Saturday 6 November 2004, 07:17AM
آقا سينا سوالهايي كه از آبجي ايرووني پرسيده شد و از شما ميپرسم:)
سينا خان به چه رنگي علاقه داري؟
چه كسي رو بيشتر از همه تو زندگي دوست داري؟
هدفت چيه؟
بهترين دوستت كيه نه فقط تو ايرانكلابز كلآ با كي درد و دل ميكني؟
وقتهاي بيكاري رو چه كار ميكني؟
به چه فيلمي علاقه داري؟
از كي نرفتي سينما؟
اسم فيلمش چي بود؟
نظرت درموردش چيه؟
تا حالا كسي رو گم كردي؟
اگر آره چه كسي رو و آيا دوباره پيداش كردي؟
تا حالا گريه كردي؟دليلش چي بود؟
وقتي كه گريه ميكني آيا احساس آرامش بهت دست ميده يا اينكه نه بيشتر دلشوره داري؟
دوست داشتي در چه مرحله اي از زندگي باشي؟(يعني دوست داري برگردي به گذشته؟)لطفآ با دليل ذكر كنيد.
از زندگيت راضي هستي؟
زندگيت و مديون چه كسي هستي؟
دوست داري تا ابد با كي باشي؟
از چه چيزي ميترسي؟
غذاي مورد علاقت چيه؟
به نظرت قشنگترين اسم دختر و قشنگترين اسم پسر چي ميتونه باشه؟
به كدوم بازيگر علاقه داري؟
به كدوم خواننده علاقه داري؟
چه نوع موسيقي رو دوست داري؟
يك شعر زيبا كه خيلي دوست داري بگو.
كدوم گل رو دوست داري؟
گل رو به چه چيز تشبيه ميكني؟
اگر يكي بهت بدي كنه جوابش رو با خوبي ميدي يا نه باهاش مقابله ميكني و به فكر انتقام هستي؟
اگر كسي تو كارت دخالت كنه(فضولي) حالا هركي كه ميخواد باشه بهش چي ميگي؟آيا اجازه ميدي تا به كاره خودش ادامه بده يا نه بهش تذكر ميدي؟
وقتي كه يكي يك حرفي رو بهت بزنه سريعآ باور ميكني حتي اگر اون طرف مورد اطمينانت باشه يا نه اينكه ميري دنبالش تا ببيني جريان از چه قراره؟
تا حالا تو زندگي كسي دخالت كردي؟
آيا قبل از انجام هركاري برنامه ريزي ميكني؟
فعلآ تا بعد
herkul
Saturday 6 November 2004, 08:11AM
سلام
من يه پيشنهاد دارم
چطوره تعداد سوالات مجاز براي هر كس رو مشخص كنيم.......مثلا هر كسي فقط حق داشته باشه 7 تا سوال از فرد صندلي نشين بپرسه......اينجوري كيفيت سوالها هم بالاتر مي ره....چطوره؟
navid_k
Saturday 6 November 2004, 12:57PM
چه خبره ؟ چه عجله اي داريد ؟!!
اولا يكي نگفت اين نويد كجاست ؟!
دوما مريم تو كه پيشكسوتي در زمينه تاپيك زدن بايد از همون اول قوانين
درست حسابي وضع ميكردي واسه تاپيك
مثلا اينكه تا زماني كه تمام كساني كه در تاپيك شركت دارن سوال نپرسيدن شخص روي صندلي عوض نشه , مگر اينكه از يك محدوده زماني خاص بيشتر طول بكشه .
ويا اينكه براي هر نفر يك سقف سوال ( مثلا 15 يا 20 سوال ) تعيين بشه و چندتا قانون ديگه كه لازمه
من همينجا اعتراضم رو به روند اين تاپيك اعلام ميدارم:rolleyes:
اگه رسيدگي نشه ميفرستم به كميسيون ...:cool:
maryam
Saturday 6 November 2004, 01:17PM
اه اين نويد چه دادي ميزنه..بشين بچه تا نزدم تو مخت هان! (نيش!)
خب پيشنهادات شما بررسي شد...1- طبق نظريه ي (!!) هركول هر كسي مجازه 10 تا سوال بپرسه از فردي كه روي صندلي نشسته..
2- نويد نميشه كه صبر كرد همه بيان..هر كسي خيلي زياد بتونه بشينه روي صندلي 1 هفته ست...ولي پدرام عجله كرد و زود دوست ايراني رو از روي صندلي بلند كرد
3- سوالاتون رو يك جا نپرسيد يك يا دو سيا نهايتا سه تا سوال رو بپرسيد و بعد از اينكه جواب داده شد سوالايي بعدي رو بپرسيد..چون يك جا كه ميپرسيد كسي حوصله نداره كلشو بخونه و ممكنه اينطوري سوالا تكراري بشه.
ممنون
آقا سينا بيا ديگه
سینا 555
Saturday 6 November 2004, 02:33PM
سلام
بابا اينكار چي بيده؟:p
مگر ما موش ازمايشگاهي هستيم كه اينجوري كيلويي سئوال پيچ بشيم:D ضمنا هر كي ميخواد با بقيه اشنا بشه ميتونه زحمت بكشه از مطالبي كه طرف مينويسه باهاش بيشتر اشنا بشهp;) اينها همه بهانه است كه يعني من نيستم.شما خوش باشيد كافيه.
يا علي مدد
maryam
Saturday 6 November 2004, 08:05PM
خيلي ممنون از همكاريه بي شائبه ي شما دوست و استاد گرامي آقا سينا!
نميدونم چطوري از شما تشكركنم بابت همكاريتون!
نفر بعد طبق ليست پدرامي، جناب صبح هستند...آقاي صبحي شما حاضريد به سوالا جواب بدين يا خير؟
asheghe iran_p
Sunday 7 November 2004, 05:32AM
هركول جان من سوالام خيلي زياده والا چي بگم هفتا خيلي كمه اون هم براي من;) ولي مطمئن باش از شما هفتا نميپرسم يه چيزي حدوده هفتاد تا شايد بشه:)
اااا آقا سينا كجا ميري هنوز هيچي نشده هنوز يه عالمه سواله ديگه هم داشتم.
آقاي صبح تشريف بياريد اينجا كارتون داريم:)
صبح
Sunday 7 November 2004, 12:50PM
ها ! :D نچ ! :p
من دسشوئيم گرفته از دلهره صندليش آتيشه ! :smile58: توالت كجاست ؟ :smile60:
از حالا بگم ، من سوالهاي عمومي و شخصيتي رو جواب ميدم اما از جواب دادن سوالاي شخصي مسلما معذورم ! ;)
بسم الله
دوست ايراني .
Sunday 7 November 2004, 10:53PM
نترس آقاي صبح چيزي نيست :smile59:
بچه ها پس چرا نمي پرسين فقط تونستين از پس من بر بياين ؟:(
خب خودم مي پرسم ؟:D
1- خيلي از مشخصاتتونو مي دونيم تو گفتگوهاتون خونديم
بهتره نو آوري بشه سئوالا عوض بشه ؟
آقاي صبح آيا شما تو عقايدتون تند رو هستين اصلاً به نظر شما تند رو كيه ؟
آقاي صبح شما فكر مي كنيد تا حالا چه سهل انگاري كرديد كه خيلي به ضررتون تمام شده اگر داشتيد براي جبرانش چكار كرديد ؟
فعلاً همين دو تشو جواب بدين تا من بعدا ً بيام خيلي سئوال دارم بهتره داغيشو تحمل كنيد
min
Monday 8 November 2004, 12:26AM
آقاي صبح
سلام
صندليش خيلي داغه مراقب خودت باش
اما يه سوال:
چرا اسم صبح را انتخاب كرديد ؟
min
Monday 8 November 2004, 12:31AM
من يكي دو تا سوال كردم و از ترس نشستن روي اين صندلي در رفتم ولي بعد ديدم اسمهارا رديف كردن به زور آدم را روي اين صندلي ميبندن . براي همين مجبورم سوالها را بپرسم تا بعدا موجب پشيموني نشه .
برمي گردم:D
mahdi1060
Monday 8 November 2004, 07:35AM
1- سخترين دوران (روز) زندگيت كي بوده؟
صبح
Monday 8 November 2004, 10:52AM
سلام
آقاي صبح آيا شما تو عقايدتون تند رو هستين اصلاً به نظر شما تند رو كيه ؟
(1)
چه سياسي :D
تند رفتن خوب نيست ، هميشه حد اعتدال و توان براي عقلا مناسب تره و مورد نظر ، پس بنا بر اين هر عاقلي كه قبول داشته باشه تند ميره ، از سرعت كم مي كنه ... (تندرو) اسمي هست كه ديگران به آدم نسبت ميدن و من تندرو نيستم ! . هر مسلماني موظفه در حيطه فهم خودش از منش و عقيده ديني خودش حركت كنه و به قوانين اسلام احترام بگذاره . آنچه كه من مي بينم كساني مورد لفظ "تندرو" قرار ميگيرن كه صريح و بي شائبه به يك عقيده عمل مي كنن و اين حربه اي از طرف مخالفانشون ، براي سلب تفكر عام نسبت به اونها ، و ساختن يك موجود بدون تفكر و بيگانه از اونهاست . حالا فكر نكنم اينجا جاي بحث باشه ولي اگر قرار باشه واقعا مفهوم تندرو رو بفهميم ، بايد مفهوم ( رو = رفتن ) رو بدونيم كه حول چه چيزي ميچرخه و چه عقيده اي است و آيا واقعا ميشه مثلا به اسلام كند و تند . متوسط عمل كرد و اصلا بهش سرعت داد ؟ ... يا بايد بگيم اسلام دو حالت داره ... يا عمل ميشه ... يا عمل نميشه و دچار مصالح فردي و سياسي ميشه ؟
[HR]
(2)
آقاي صبح شما فكر مي كنيد تا حالا چه سهل انگاري كرديد كه خيلي به ضررتون تمام شده اگر داشتيد براي جبرانش چكار كرديد ؟
اگر بگيد در چه مورد بهتره . بهر حال تو زندگي آدم خيلي سهل انگاري مي كنه ، و من فكر مي كنم هر چي آدم بزرگتر ميشه و به هدف زندگيش كه ممكنه هر هدفي باشه نزديك تر ميشه ، سهل انگاريهاي قديمش بيشتر براش آشكار ميشه و تاسف مي خوره . مطمئنا هيچكس نميتونه خيلي نرم و بدون نقص زندگي كنه و من كه شايد اين سهل انگاري رو روزانه داشته باشم و سهل انگاريهاي كوچيك هستند كه بزرگترها رو ميسازن ...گر چه زندگي به معناي زندگي بسيار نفس گير و خطيره ! :p و سهل انگاري عمدي رو هم بر نميداره ولي آدم هميشه در پي اين هست كه هيچوقت سهل انگاري نكنه .
سلام :)
(3)
چرا اسم صبح را انتخاب كرديد ؟
چون همه اميدهاي من و قومم و آئينم صبح ظهور بوده و هست :) و اين ظهور روشنايي ، نقطه عطف همه اديان و همه انسانهاست :) به نظرم زيباترين ساعات روز هم ساعات آغازين صبح و فجر هست كه روشنايي بر تاريكي غلبه پيدا مي كنه :)
(4)
سخترين دوران (روز) زندگيت كي بوده؟
شخصيه ! از اينكه بگم معذورم :) ولي چندين مورد دورانهاي سخت داشتم ;) گرچه هميشه شكرخدا مي كردم و تا شكر خدا هست سختي هيچ عددي نيست ! ;) :D
farhad_k25
Monday 8 November 2004, 11:20AM
به به احمد اقا
سوال ما:
چرا با مخالف بحث ميكني وقتي مطمنا هيچ تاثيري نداره
حيف نيست براشون وقت ميزاري
مونس
Monday 8 November 2004, 01:59PM
منم قبول ندارم چون من هم بخاطر اينكه نمي تونم از خونه بيام باشگاه سوالام رو از مامان نپرسيدم .
دو تا هم بيشتر نبود .:(
حالا تا فردا بيام ببينم چي از آقا سيد احمد بپرسم .
mahdi1060
Monday 8 November 2004, 02:27PM
خوب بپرسين دوست ايراني دوباره جواب ميده:D
اصلا دوتا صندلي داغ ميذاريم:p
دوست ايراني .
Monday 8 November 2004, 03:51PM
سلام
:mad: نخير بيست صندلي داغ بذارين نكنه مي خواين كلابز رو به آتيش بكشين من كه رفتم مونس جون بپرس جواب ميدم ولي من خودم الان جزو سئوال كننده ها هستم
آقاي صبح ادامه سئوالام
لفظ كلمه تروريست شمارو ياد چي ميندازه ؟؟
چه چيزي شمارو خيلي رنج ميده و براي اينكه رنجتون كم بشه چكار كردين ؟
كدام سوره قران رو دوست داريد وچرا ؟
كدام دعا رو دوست داريد وچرا ؟
با كدام امام احساس نزديكي مي كنيد وچرا ؟ اگر خاطره اي داريد هم بگيد ؟
علم رو تو چي ميبينيد ؟
بازم سئوال دارم هيم نگيد شخصيه و يا سياسيه :D
صبح
Monday 8 November 2004, 08:18PM
نوشته شده بوسيله farhad_k25
به به احمد اقا
سوال ما:
چرا با مخالف بحث ميكني وقتي مطمنا هيچ تاثيري نداره
حيف نيست براشون وقت ميزاري
(5)
سلام ;)
دو حالت داره :) يكي اينكه اين مخالفاي عزيز دوست هستن ولي خوب اختلاف نظر داريم كه بحث براي توافق بهترين احتماليه كه ممكنه صورت بگيره و اصلا هم از اينكه آدم با يك دوست هم بحث بشه خسته نميشم . يك احتمال دومي هم هست و اون اينكه اين مخالفها نا عزيز يا كافر و مهاجم مسلم به اعتراف خود هستند و براي تهاجم و تخريب جامعه اي كه من توش زندگي مي كنم اومدند و يك مطلبي رو بيان مي كنن كه بنده روش توضيح يا نقد دارم . خوب طبيعتا براي اينكه اونها به هدفشون نرسن ، من هم توضيح لازم رو ميدم . شايد بخاطر شخصيت خودشون نباشه كه جواب ميدم بلكه بخاطر صدائيه كه مياد و از نگاه من يك تهاجم باطله و بايد جلوي اين تهاجم باطل رو بگيرم . اينجا يعني تالار گفتمان در انگليسي با نام Bulletin Board شناخته ميشه .يعني تابلو اعلانات .. .مثل تابلو اعلانات دانشگاه كه همه بايد برن بخوننش تا عقب نمونن ... مخصوصا اگر به قوانين كلي دانشگاه ارتباط داشته باشه و روي زندگي آدم تاثير داشته باشه ;) ضمن اينكه هر كسي مي تونه روش يك چيزي بچسبونه .... اگر اونها بيان اينجا رو از متون نادرستشون پر كنن ، صحيح نيست ... بايد پاسخ صحيح از طرف ما هم وجود داشته باشه كه اونها به هدفشون نرسن .
من خيلي پر چونم نه ؟ :D
maryam
Monday 8 November 2004, 08:41PM
سلام.
××× شما تا حالا ترانه هاي گوگوش (يا امثالش) رو گوش دادي؟ (نيش!) ×××
ميخواستم يه سوال ديگه بپرسم اما ديدم همه ي سوالا يكنواختا..ناخودآگاه آدم رو جو ميگيره به يه سمتي ميره سوالا!
××× كي توي ايرانكلابز خيلي لجت رو در آورده؟ ×××
××× تا حالا شده براي كسي كاري انجام بدي و جواب كارتو با بدي بده؟ آيا حاضري دوباره براي همون فرد كاري انجام بدي؟×××
صبح
Monday 8 November 2004, 09:08PM
:mad: نخير بيست صندلي داغ بذارين نكنه مي خواين كلابز رو به آتيش بكشين من كه رفتم مونس جون بپرس جواب ميدم ولي من خودم الان جزو سئوال كننده ها هستم
منم نميخواستم شركت كنم از شما سوال نكردم :D منم يك راي به صندلي داغ شما ميدم ! تا بعدا خدمت برسم :D
آقاي صبح ادامه سئوالام
اين لامپ بالاي سر من رو هم تكون بدين بد نيست ها ... مساله جدي تر ميشه :D
(6)
لفظ كلمه تروريست شمارو ياد چي ميندازه ؟؟
حقيقتش رو بگم .... ؟ :p البته با يك پشت صفحه مزاح تلخ ياد خودم ميافتم ! :cool: لفظ تروريست معيار حق و باطل نيست ;) امير المؤمنين هزاران مهاجم كافر را با شمشير نابود كرد تا به بشر آرامش و زندگي سالم رهنمون بشه ... اگر اين تروريسم است خوب منم تروريستم . اگر با ترور كردن كفار و دشمنان اسلام ، حق برقرار ميشه كه اينطور هم هست و دستور مستقيم قرآن هم هست ... ترور هيچ عيبي نداره. چه آدم آزاده اي هست كه اگه الآن شارون ترور بشه يا اسرائيل نابود بشه خوشحال نشه و آرامش نگيره ؟
از اونوقتي كه يواش يواش به سازمانهاي واقعا آزاديبخش اسلامي علاقه پيدا كردم و از طاغوت صهيونيستي و غربي تنفر و انزجار جان و مال و عرض و ناموسي پيدا كردم و به مرور رو ميزم اسم محمد و علي اومد رو ديوار اتاقم عكس شهيد چمران ... و يك گوشه ديگه پرچمك حزب الله لبنان ... پذيرفتم كه اگر بخاطر اين عشق به من گفته بشه تروريست ، افتخار هم بكنم تازه ! :D
اما اونچه كه مساله تشخيص هست ، باطل بودن تجاوز و تعدي ظلم و طاغوت در مقابل حقانيت عدل و اسلام هست كه در مقابل هم قرار مي گيرن . تهاجم كفار به بهانه تروريسم ، خود يك باطل و تجاوز به حقوق زندگي ديگرانه ... و اينكه اونها تروريست تروريست بكنن ، هيچ مهم نيست .
اگر به من مي گفتند ظالم ... بدم مي آمد و سعي مي كردم ثابت كنم ظالم نيستم ... اما هر تروريستي ظالم نيست ! ;) مثلا آنها كه ميگويند حزب الله لبنان تروريست هست از اينكه بگويند حزب الله لبنان ظالم است ترس و وحشت دارند ، چون آنگاه ظاهرا سازي صلح دوستانه اونها در مقابل معيارهاي حق و باطل قرار مي گيره و سنجيده ميشه و اين به ضرر اونهاست .
(7)
چه چيزي شمارو خيلي رنج ميده و براي اينكه رنجتون كم بشه چكار كردين ؟
باديدن ظلم و تجاوز و يا مظلوم و ضعيف واقع شده ... از فقير گرفته تا كشته ... براي دفاع از اونچه كه حق شناختم و براش پژوهيدم ، و براي اينكه به وظيفم عمل كنم ... به حركت و جنب و جوش ميافتم و سعي مي كنم هر طور كه شده جلوش رو بگيرم و اگر دستم برسه از هيچ تلاشي دريغ نمي كنم .
(8)
كدام سوره قران رو دوست داريد وچرا ؟
قرآن رو دوست دارم . بخاطر همه آيه هاي رحمت و عذابش ... و به خاطر همه آيه هاي فتحش ... و بخاطر همه زيبائي و لطافتش ... و بخاطر اينكه يك نامه دلسوزانه و عاشقانه هست از طرف خدام ، كه نميتونم بگم كدوم جملش رو بيشتر دوست دارم . حتي اگر آيه عذاب باشه ... يا درد دل خداوند از قوم يهود و عاد و ثمود و ... خواندنيست و باز هم خواندني ... ! چه برسه كه آيه رحمت باشه :)
(9)
كدام دعا رو دوست داريد وچرا ؟
دعاي فرج ... اللهم كن لوليك ... براي ظهور :)
دعاي مكارم الاخلاق از صحيفه سجاديه ... براي بي همتايي انساني و ادبي در زندگي انساني :) و اثبات اينكه رسالت پيامبر اسلام براي تكميل انسانيت و اخلاف بوده است
(10)
با كدام امام احساس نزديكي مي كنيد وچرا ؟ اگر خاطره اي داريد هم بگيد ؟
باز هم مثل قرآن ، نميتونم بگم كدوم امام ... اما خوب امام حاضر ، حضرت مهدي هستند و اگر از همه امامان بپرسيم يعني تو سيرشون ببينيم ، اونها پيامبر رو خيلي دوست دارن منم پيامبر رو خيلي دوست دارم ... :) باز هم نميشه گفت امام علي ... يا امام حسن ... يا امام حسين ... يا ديگر معصومين . همه منبع رحمت الهي هستند .
(11)
علم رو تو چي ميبينيد ؟
علوم ديني و انساني رو كه منجر به شناخت خود و خدا ميشه ... خيلي بيشتر از علوم تجربي و رياضي دوست دارم . چون با آدم همگن و قاطي ميشن و تو روح آدم نفوذ مي كنن ... خيلي اوقات فكر مي كنم شغلم كه همش با كامپيوتر سر كار دارم ، خيلي كاذبه و حتي حاضر بودم فيزيك و شيمي محض بخونم تا با حقيقت و زندگي طبيعي روبرو بشم ... نه با يك سري بيتهاي كاذب ! گرچه تمام توانم رو ميگذارم كه از اين بيتها براي دنياي انسانيم استفاده بكنم .
كلا معتقدم كه اگر يكي يكتا پروفسور و خدايگان علمي از علوم تجربي هم كه باشه ... اگر به نسبت ، مثل يك دهاتي كه دم به دم از خودش انسانيت ساطع مي كنه نباشه ، ارزشي براي خودش و زندگي خودش نداره ... و حتي اگر براي دنياي ديگران ارزش باقي بگذاره ... هم دنيا فاني است و هم جان و توان او ... ، و اونچه كه ميمونه اخلاق انساني هست . بعنوان يك مثال نزديك ... چمران رو اگر بشناسيد ... توي همچين وضعيت درخشان دنيايي بود ، اما آمد و با تمام وجود براي انسان و انسانيتش ، جنگيد ... و آخر هم خدا خوب برايش رحمت فرستاد .
دوست ايراني .
Monday 8 November 2004, 09:32PM
سلام آقاي صبح
ممنونم از همراهيتون اول جواب دختر منو هم بدين تا منم بيام
مريم جان بايد همينجوري سئوال مي كرديم ديگه اعتراض نداره كه :eek::p از هر كس منطبق با شخصيت خودش خب سئوال مي پرسند مگه صندلي داغو نديدي:(:rolleyes: از يه عكاس كه راجع به ساختمان سازي سئوال نمي كنن ايشون هم بيشتر عقايدشون و رفتارشون تو اين دو سالي كه اينجا باز شده تو رابطه مذهب بوده نميشه كه خيلي هم پرت ازشون سئوال كرد آنوقت كه نميشه شناسايي ميشه نشناسايي:D
صبح
Monday 8 November 2004, 09:35PM
سلام
(12)
××× شما تا حالا ترانه هاي گوگوش (يا امثالش) رو گوش دادي؟ (نيش!) ×××
نه :) دليلش هم اينكه : از اينكه يك زن صداش رو بياندازه رو سرش و براي يك عالمه زن و مرد ديگه عشوه بياد خوشم نمياد . با اين كارش چيزي رو پامال ميكنه كه بهش ميگن "عفت " . او با اين كارش الگوي يك عالمه دختري ميشه قراره مادرهاي فرزندان آينده جامعه ما بشن و البته پسراني كه پدر ميشن ... ولي با همه گير شدن مسلك او ، اين جامعه براشون ديگه عيب نداره براي يك عالمه زن و مرد ديگه عشوه بيان يا مشغول لذت بردن از عشوه يك غريبه در قلب جامعه بشن ... در حاليكه جاي عشوه اونها منحصر به خانواده اونهاست ... نه جلوي هزاران چشم حريص و نفس پرست . با اين كار عفت نابود ميشه . و چون عفت يكي از مولفه هاي اخلاقي است ... جامعه اخلاق رو از دست ميده . ما داراي خانواده هايي ميشيم كه همسران اون خانواده ، به يكديگر راضي نخواهند بود ... وخانواده ديگر محل امن زندگي نخواهد بود ... و بخاطر همين ، اسلام گوش دادن اين محصولات را حرام اعلام كرده و ما هم گفتيم سمعا و طاعتا ! :) اگر به حرفهاي من باور نداريد مي توانيد برويد به خيابان پهلوي ( ولي عصر (عج) سابق ) ... يا ميدان آرياشهر (صادقيه سابق)... اين چشمان حريص و عشوه هاي فاسد را بخوبي مشاهده كنيد :) حالا من چطور به صداي اين خانم گوش كنم ، و لذت ببرم در حاليكه يكي از عوامل رنجهاي جامعه من است ؟
ميخواستم يه سوال ديگه بپرسم اما ديدم همه ي سوالا يكنواختا..ناخودآگاه آدم رو جو ميگيره به يه سمتي ميره سوالا!
آره اينطوري بهتره ;) البته هر طور مايليد :D
(13)
××× كي توي ايرانكلابز خيلي لجت رو در آورده؟ ×××
هيچكي ! :)
(14)
××× تا حالا شده براي كسي كاري انجام بدي و جواب كارتو با بدي بده؟ آيا حاضري دوباره براي همون فرد كاري انجام بدي؟×××
بله شده ... بله حاضرم ! و اين برام پيش اومده ... و هر چي بدي ميبينم از او عوضش خوبي كردم ;) كار عجيبيه ولي خيلي سخته و آدم رو خيلي سبكبال مي كنه ;) و اون طرف رو هم از خواب پاميشونه ! :p
دوست ايراني .
Monday 8 November 2004, 09:47PM
سلام
به اين ميگن بمب باران داغ نه صندلي داغ گير مادر دختر افتادين اساسي :D:smile58:
حالا چون من مادرم و سني ازم گذشته و آينده جونا برام مهمه خببگو ببين آقا جان شما كه گفتيد ازدواج نكرديد درسته (ايشالله هر چه زودتر داماد ميشيد )
سئوالم اينه اگه آقا صبحي ما بخواد بره خواستگاري چه دختري رو مي پسنده ؟؟؟
لطف كنيد كامل توضيح بديد تا ببينم براتون چكار مي تونم بكنم:p
صبح
Monday 8 November 2004, 10:05PM
(15)
نوشته شده بوسيله دوست ايراني .
سلام
سئوالم اينه اگه آقا صبحي ما بخواد بره خواستگاري چه دختري رو مي پسنده ؟؟؟
لطف كنيد كامل توضيح بديد تا ببينم براتون چكار مي تونم بكنم:p
سلام :) گرچه اين سوال خيلي وسيعه و من هم جامع بهش فكر نكردم و شايد بايد بيشتر راجع به اين موضوع فكر كنم ... ولي مهمترين چيز براي من يك هدفه ،
( جزء 8 سوره الانعام آيه 162
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
بگو: (نماز و تمام عبادات من، و زندگى و مرگ من، همه براى خداوند پروردگار جهانيان است. )
و قطعا براي گزينش همسر دنبال كسي ميرم كه در اين هدف با من هم مشترك باشيم و قرارم با او سر اين مساله باشه :) اين هدف خودش سازنده تمام جزئيات يك زندگي هست و اگر هر دو طرف به اون پايبند باشن اصل زندگي رقم ميخوره :)
يا حق
دوست ايراني .
Monday 8 November 2004, 10:12PM
بچه ها مريم جون شيدا جون زنداني تحويل شما تا من برم آب بخورم بيام
نور افكن رو بگير پايين شيد ا خب بپرسين خوب بپرسينا آبروم نره ها
صبح
Monday 8 November 2004, 10:16PM
آقايون خانوما ... بفرماين آب پرتقال ! :D دستشوئي كه نداشتين همينجوري ما محصور نشستيم رو داغي اين صندلي :D
http://www.yourdelight.com/bunn_oj_glass.jpg
شيدا
Monday 8 November 2004, 10:43PM
من اولا احساس ميكنم شما با ادمايي كه باهاتون هم عقيده نيستن بد اخلاقين و با بحث علاوه بر اين كه قانعشون مي كنين يه كميم عقيده تون تحميل ميشه(شايد اين نظر خيلي بيرحمانه باشه راجب شما و درست نباشه ولي ميخوام بدوني من دارم با اين عقيده ازت سئوال ميكنم)
_من فكر ميكنم بعضي احكام كه الان واجبه اجراشون يكم احتياج به تغيير داره ( وقتي كه وظايف زن در مقابل شوهرو ميخونم احساس ميكنم اينا مال زمان پيامبره مال ان مردا و زنا نه امروزيا )ادما خيلي فرق كردن چرا احكام ثابته بايد همونا اجرا بشه و مگه نبايد تحول جامعه ام در نظر گرفت؟
_وقتي فلسفه يه چيو نميدوني چجوري خودتو قانع ميكني (منظورم اوناييه كه عقل ما نميتونه درك كنه و دچار شك ميشه)ميگي عقل من ناقصه و خدا بهتر ميدونه؟ اگه اينه تا كي اين جواب قانع كننده اس؟
_وقتي مورد ازمايش الهي قرار ميگيريم گاهي اوقات اونقدر بمون سخت ميگذره(مث مرگ عزيزامون) كفر ميگيم ايا خدا اينو به حساب گناه ميذاره يا ناديده ميگيره؟
_يه ادمي يكي از عزيزانتو تصادفا كشته (خدا نكنه)اونم ادم بديه و به مرگ محكوم ميشه وقت قصاص عاجزانه ازت تقاضاي عفو ميكنه چيكار ميكني؟
سئوال نيستن طومارن!!!
صبح
Monday 8 November 2004, 11:37PM
(16)
من اولا احساس ميكنم شما با ادمايي كه باهاتون هم عقيده نيستن بد اخلاقين و با بحث علاوه بر اين كه قانعشون مي كنين يه كميم عقيده تون تحميل ميشه(شايد اين نظر خيلي بيرحمانه باشه راجب شما و درست نباشه ولي ميخوام بدوني من دارم با اين عقيده ازت سئوال ميكنم)
به صراحت بگم :) من در بحثهاي مذهبي و سياسي با دشمنان اسلام هيچ ارزشي براشون قائل نيستم. اونها دشمنائي هستند كه در قالب نوشته هاي پشتوانه دار با ملت ما مي جنگن كه همكارانشون ، در قالبهاي ديگه به ملل مسلمان تهاجم ميكنن و روزانه دهها مسلمان مي كشند .
اما با خود جمع حاضر كه غالب باشگاه رو تشكيل ميده قلبا احساس نزديكي مي كنم و اونها رو از خودم ميدونم :) و هيچ وقت دوست ندارم رنجيده بشن و اون بداخلاقي كه ممكنه تو متنم ديده بشه دوست ندارم هيچوقت باشه و اميدوارم روزي براي هميشه از بين بره و هميشه سعي كردم مهربان بنويسم ... ولي اون نتيجه يك فروخوردن عصبانيته كه از حمله به من و آئينم و كشورم و دينم منفجر شده عصبانيتي كه روزانه از كشته شدن و مظلوم واقع شدن همنوعانم كه قرنها وجود داشته شكل گرفته ... و مجبورم تو خودم بريزمش كه گاها سركشي مي كنه ولي به اين فروخوردن اين خشم عادت كردم اونهم بخاطر خدا و مسلك پيامبر كه براي اخلاق اومد و او و بچه هاش ... تا تونستن مظلوم واقع شدن ! بهرحال جا داره كه در حضور آقاي كاردان :D از كساني كه من احتمالا اذيتشون كردم معذرت بخوام و خيلي دوست دارم كه مثل دو تا خواهر و برادر ديني ، بهم تذكر بدن كه كجا بداخلاقيم بده كه نقدا پس بگيرمش :) يك جمع اينطوري خيلي لطف داره ... اگر مريضيهاي جامعه رو ورود ممنوع بزنيم :)
اصولا وقتي چنين بحثي ميشه اين آيه يادم مياد ، گرچه من مصداق همه آيه نيستم :)
جزء 26 سوره الفتح آيه 29
مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاء بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعًا سُجَّدًا يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانًا سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ ذَلِكَ مَثَلُهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَمَثَلُهُمْ فِي الْإِنجِيلِ كَزَرْعٍ أَخْرَجَ شَطْأَهُ فَآزَرَهُ فَاسْتَغْلَظَ فَاسْتَوَى عَلَى سُوقِهِ يُعْجِبُ الزُّرَّاعَ لِيَغِيظَ بِهِمُ الْكُفَّارَ وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ مِنْهُم مَّغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِيمًا
محمّد [ص] فرستاده خداست؛ و كسانى كه با او هستند در برابر كفّار سرسخت و شديد، و در ميان خود مهربانند؛ پيوسته آنها را در حال ركوع و سجود مىبينى در حالى كه همواره فضل خدا و رضاى او را مىطلبند؛ نشانه آنها در صورتشان از اثر سجده نمايان است؛ اين توصيف آنان در تورات و توصيف آنان در انجيل است، همانند زراعتى كه جوانههاى خود را خارج ساخته، سپس به تقويت آن پرداخته تا محكم شده و بر پاى خود ايستاده است و بقدرى نموّ و رشد كرده كه زارعان را به شگفتى وامىدارد؛ اين براى آن است كه كافران را به خشم آورد [ولى] كسانى از آنها را كه ايمان آورده و كارهاى شايسته انجام دادهاند، خداوند وعده آمرزش و اجر عظيمى داده است.
(17)
_من فكر ميكنم بعضي احكام كه الان واجبه اجراشون يكم احتياج به تغيير داره ( وقتي كه وظايف زن در مقابل شوهرو ميخونم احساس ميكنم اينا مال زمان پيامبره مال ان مردا و زنا نه امروزيا )ادما خيلي فرق كردن چرا احكام ثابته بايد همونا اجرا بشه و مگه نبايد تحول جامعه ام در نظر گرفت؟
خوب بله اجتهاد در شيعه بخاطر همين صورت ميگيره . اما به شرط اينكه معيارها و سنجش ها درست باشه ... و كسي ميتونه معيار و سنجش درستي رو تشخيص بده كه هم به دين و هم به مسائل روز اشراف داشته باشه . بايد ببينم تحول جامعه درست و صراط مستقيم هست يا نه ... اگر درست هست ميتونيم بهش منطبق بشيم ... ، ولي اگر او نادرست پيچيد ... ما هم نبايد بخاطر صرف تحول بودن اون ، بپيچيم ... براي تشخيص اين مساله در هر حكمي بحثهاي فراواني مي شود و من دقيقا نميدونم منظور شما كدوم حكم هست :) ميشه بحث كرد . كلا اين احكام من درآوردي نيست و از زبان خدا و پيامبر استنتاج مي شود .
(17)
_وقتي فلسفه يه چيو نميدوني چجوري خودتو قانع ميكني (منظورم اوناييه كه عقل ما نميتونه درك كنه و دچار شك ميشه)ميگي عقل من ناقصه و خدا بهتر ميدونه؟ اگه اينه تا كي اين جواب قانع كننده اس؟
اكثر از احكام مباني عقلي دارند ... اما آنها كه ندارند ...
اين بحث اعتماد است و خيلي ساده است ... اگر الآن يكي از معتمدترين افراد من بگويد ، چشمت را ببند ... دهانت را باز كن تا چيزي بدم بخوري ! اين كار را مي كنم ... از او طفره نمي روم كه شايد سم مهلكي در دهانم بگذارد كه در آن بميرم ... چون به او اعتماد دارم . همينطور من اگر خدا و رسول و ائمه را باور داشته باشم ، حرف آنها را گوش مي كنم . فقط شرط اين است كه مطمئن باشم اين حرف از سوي اوست . مگر كسي بيشتر از كسي كه من را خلق كرده است ، به حال من آگاه است ... مگر مهربان تر از اون هم پيدا مي شود ؟
(18)
_وقتي مورد ازمايش الهي قرار ميگيريم گاهي اوقات اونقدر بمون سخت ميگذره(مث مرگ عزيزامون) كفر ميگيم ايا خدا اينو به حساب گناه ميذاره يا ناديده ميگيره؟
تا اونجا كه من اطلاع دارم خير . و حتي ضربه نديده ، با قصد و غرض يا بدون آن هم كفر بگوئيم ، خدا آنقدر مهربان است كه هر گاه آمادگي دوستي با او داشته باشيم ، بنده خود را مورد مهرباني قرار دهد . و باز هم آنقدر مهربان است كه صد بار هم كه توبه كنيم و باز برگرديم ، ما را مي پذيرد . اين قوانين از ميان اديان مطرح امروز تا آنجا كه من اطلاع دارم ، فقط در اسلام يافت ميشود :) و الله هميشه آرامش بخش است ... اگر انسان ، انسان باشد :)
(19)
_يه ادمي يكي از عزيزانتو تصادفا كشته (خدا نكنه)اونم ادم بديه و به مرگ محكوم ميشه وقت قصاص عاجزانه ازت تقاضاي عفو ميكنه چيكار ميكني؟
بستگي به طرفش داره ... اگر بدونم كه او دوباره يكي مثل من رو محروم مي كنه ... هيچوقت رضايت نميدم ... اما اگر بدونم پيشمونه و احتمال تكرار شدن اين فاجعه كمه حتما ازش ميگذرم اگر بدونم با رفتنش يك خانواده ميميره ، باز هم رضايت مي دم .
min
Monday 8 November 2004, 11:52PM
آقاي صبح بازم سلام
ادامه سوالها
1- از چه رنگي خوشت مياد و چرا ؟
2- از چه رنگي بدت مياد و چرا ؟
3- چه عملي بيشتر عصبانيت مي كنه ؟
4- چه روزي از سال را بيشتر از همه دوست داري ؟
5- از چه روزي بدت مياد ؟
و...
صبح
Tuesday 9 November 2004, 12:26AM
آقاي صبح بازم سلام
سلام استاد جان :)
(20)
1- از چه رنگي خوشت مياد و چرا ؟
سبز . قشنگه ديگه سبز نشونه سرزندگي و نشاطه .
بعدش هم آبي و زرد . بعدش قرمز و صورتي !
(21)
2- از چه رنگي بدت مياد و چرا ؟
از قهوه اي و سياه ! چراشو نميدونم ;)
(22)
3- چه عملي بيشتر عصبانيت مي كنه ؟
ظلم ظالم و له شدن مظلوم !
(23)
4- چه روزي از سال را بيشتر از همه دوست داري ؟
روزهايي كه ملت حول يك اشتراك فرهنگي يا ديني ، حالا چه عزا باشه چه شادماني با هم الفت و صميميت ميگيرن . شايد شب قدر شايد عيد نوروز ... شايد عاشورا شايد نيمه شعبان .
(24)
5- از چه روزي بدت مياد ؟
هيچ روزي ! حتي اگر اتفاق ناخوشايندي باشه ... شكرخدا مي كنم .
herkul
Tuesday 9 November 2004, 09:13AM
سلام جناب صبح
با اجازه منم چند تا سوال داغ! بپرسم ديگه:D
1- آيا ازدواج كرديد؟
2- از چه ورزشهايي بيشتر خوشتون مياد؟
3- يك بيت شعر.....اولين بيتي كه به ذهنتون رسيد
4- يك جمله راجع به خودتون بگيد
5- كوتاهترين و كاملترين جمله را در مورد خدا بنويسيد
6- يك جمله راجع به من بگيد
7- اگه يك ميليارد تومن پول دستتون برسه باهاش چيكار(هايي) ميكنيد
ممنون
..............ياحق
صبح
Tuesday 9 November 2004, 11:46AM
سلام ;)
با اجازه منم چند تا سوال داغ! بپرسم ديگه:D
قورباغت !
(25)
1- آيا ازدواج كرديد؟
اخيرا خير !
(26)
2- از چه ورزشهايي بيشتر خوشتون مياد؟
شنا خيلي علاقه دارم . كوه پيمائي دوست دارم . دوچرخه سواري مي كنم :)
(27)
3- يك بيت شعر.....اولين بيتي كه به ذهنتون رسيد
زياد روي شعر و شاعري وقت نميگذارم ... ولي ... چون يك بيت مشخص يادم نيومد ، يكي از معدود موسيقيهايي كه گاها گوش مي دم و به شعرش خيلي علاقه دارم اين پاپ اصفهانيه ، كه از مولانا هست و كلا به شعرهاي مولانا خيلي علاقه دارم :) اين هم يك معاشقه و مغازله زيبا بين بنده خدا و خداست ( البته فكر مي كنم ) .
يك چشم من اندر غم دلدار گريست ... چشم دگرم حسود بود و نگريست ... چون روز وصال آمد او را بستم ... گفتم نگريستي نبايد نگري .
تا من بديدم روي تو اي ماه و شمع روشنم
هر جا نشينم خرمم هر جا روم در گلشنم
هر جا خيال شه بود باغ و تماشاگه بود
در هر مقامي كه روم بر عشرتي بر مي تنم
من آفتاب انورم خوش پرده ها را بر درم
من نو بهارم آمدم تا خارها را بركنم
گويم سخن را بازگو مردي كرم ز آغاز گو
هين بي ملولي شرح كن من سخت كند و كودنم
گويد كه آن گوش گران بهتر ز هوش ديگران
صد فضل دارد اين بر آن كانجا هوا اينجا منم
رو رو كه صاحب دولتي جان حيات و عشرتي
رضوان و حور و جنتي زيرا گرفتي دامنم
هم كوه و هم عنقا تويي هم عروه الوثقي تويي
هم آب و هم سقا تويي هم باغ و سرو و سوسنم
افلاك پيشت سر نهد املاك پيشت سر نهد
دل گويدت مومم ترا با ديگران چون آهنم ...
(28)
4- يك جمله راجع به خودتون بگيد
در چه مورد ؟ :p سخته چي بگم ؟ :D
(29)
5- كوتاهترين و كاملترين جمله را در مورد خدا بنويسيد
الله اكبر !
( "اكبر" معاني خيلي وسيعتري از "بزرگتر است" مي دهد )
(30)
6- يك جمله راجع به من بگيد
اينم سخته :) نميدونم چي بگم ;)
(31)
7- اگه يك ميليارد تومن پول دستتون برسه باهاش چيكار(هايي) ميكنيد
قسمتيش رو روي كار سرمايه گذاري مي كنم كه از بين نره و بازسازي بشه يا توسعه پيدا كنه ، قسمتيش رو قرض الحسنه واقعي ميدم يا انفاق مي كنم . معمولا همين قرارمه فعلا هم . :D معمولا حداقل يك پنجم درآمدهام مال من نيست مگر اينكه خودم خيلي بهش احتياج داشته باشم . حالا شما يك ميليارد بدين ببينيم چه مي كنيم :D يك ميليارد خام كمه :p ولي اگر پول كافي داشته باشم يك بنياد مثل بنياد روچيلد ميسازم . بنياد روچيلد بنياد صهيونيستيه كه باصطلاح خودش مدافع يهوديان عالم هست . من هم دوست دارم براي مسلمانان چنين بنيادي وجود داشته باشه :)
ممنون
..............ياحق
قوربان شما :)
يا حق
صبح
Tuesday 9 November 2004, 11:38PM
پاشم برم ؟ :) يا بازم سوال هست ؟ :)
شوكه شدين ؟ .... :D صندلي داغ نگو منبر داغ بگو :smile43:
navid_k
Wednesday 10 November 2004, 02:04AM
نه بابا كجا تازه منم رسيدم
اگه 3 تا آرزوت براورده بشه , چي ارزو ميكني ؟
فكر ميكني چه ويژگي اخلاقي بدي داري ؟
آخرين دفعه اي كه براي يك انسان زنده گريه كردي كي بود ؟ براي چه كسي ؟
اگه يك موشك قاره پيما داشتي چكارش ميكردي ؟
خب فعلا همينا ...
navid_k
Wednesday 10 November 2004, 02:14AM
نوشته شده بوسيله maryam
اه اين نويد چه دادي ميزنه..بشين بچه تا نزدم تو مخت هان! (نيش!)
خب پيشنهادات شما بررسي شد...1- طبق نظريه ي (!!) هركول هر كسي مجازه 10 تا سوال بپرسه از فردي كه روي صندلي نشسته..
2- نويد نميشه كه صبر كرد همه بيان..هر كسي خيلي زياد بتونه بشينه روي صندلي 1 هفته ست...ولي پدرام عجله كرد و زود دوست ايراني رو از روي صندلي بلند كرد
اولا من داد نزدم تو داري جيغ ميكشي
دوما خدا اين ماه رمضوني يك تقوايي به من يك تربيتيم به تو عنايت فرمايد كه احترام داداش بزرگترت رو نگه داري
سوما منظور منم همون بود كه لا اقل هر نفر 1 هفته رو صندلي باشه , نه اينكه مثل دوست ايروني 3 سوته بپره پايين
صبح
Wednesday 10 November 2004, 09:46AM
(32)
1- ظهور حضرت حجت (عج)
2- طول عمر همراه با سلامتي پدر و مادرم .
3- عاقبت به خير شدن خودم
(33)
اگر بدونم ويژگي اخلاقي بدي دارم رفعش مي كنم :) بعنوان مثال همين كه دوستان ميگن تو بحث عصباني ميشم ;)
(34)
آخرين دفعه اي كه براي يك انسان زنده گريه كردي كي بود ؟ براي چه كسي ؟
توي اين سريالاي ماه رمضون كه زياد اشكمونو در آوردن ! ;) ولي در قبال يك حادثه واقعي ، مثلا ... چند هفته پيش كه مستند فقر و فحشا رو مي ديدم سرتاسرش اشك ريختم . خيلي اوقات ميشه كه با ديدن كشتار و حمله به مسلمونها اشك تو چشمهام جمع ميشه خيلي اوقات هم ميشه كه براي ظهور و تنهايي امام زمان ... . :( ميخواستي اشك ما رو دربياري هان ؟ يك تصوير پخش كن تا من مهيا بشم ! :D
(35)
همش يه دونه ؟ :D نميدونم بستگي به شرايط داشت ... ، ولي من خيلي دوست دارم فلسطين آزاد بشه و استكبار و صهيونيسم داغان بشه :) صرف داشتن سلاح زياد كاري نميشه كرد و بايد زمينه هاي فرهنگي و سياسي و اجتماعي مهيا باشه . هر يك فيلم ضد فرهنگي و ضد ديني ديزني و هاليود يا هر يك بازي كامپيوتري از اين نوع بر عليه ما به اندازه دهها موشك قاره پيما عمل مي كنه و من ترجيح ميدم در ابتدا از اين نوع موشك ها داشته باشم ;) و بعد كه خودمون رو ثابت كرديم سركشي كفار رو با شهاب(x) پاسخ بديم ! گرچه هميشه هم بايد براي دفاع آماده باشيم . كاري كه الآن جبهه كفر ضد اسلام زير پوشش تبليغات باطلش مي كنه و يك ملت مثل آمريكا رو دائم گول ميزنه و اونها رو هالو گير آورده ... ما بايد زودتر بجنبيم و حقانيت خودمون رو اثبات كنيم . :)
ياحق
مونس
Wednesday 10 November 2004, 02:45PM
خوب پس من از هر دو تان يك سوالات مشترك ميپرسم .
البته شايد بچه ها پرسيده باشن چون من الان اينجا نميتونم بخونم بايد برم از خونه بخونم فقط ميپرسم .
مامان و آقاي صبح يك سوال سخت ميپرسم ولي اگه من رفتم رو صندلي نشستم بي زحمت از خودم دوباره نپرسيد:p
1- اگر يك روز آقا امام زمان (عج) رو ببينيد و بشناسيد چي به ايشان ميگيد و چه كار ميكنيد ؟
2- يادم رفت همون رو جواب بديد ممنون .
صبح
Wednesday 10 November 2004, 03:28PM
(36)
1- اگر يك روز آقا امام زمان (عج) رو ببينيد و بشناسيد چي به ايشان ميگيد و چه كار ميكنيد ؟
مسلما اول كه خيلي خوشحال و بهت زده ميشم و بعد سلام مي كنم :) ميگم السلام عليك يا حجة الله في ارضه :) بعدش گوش به فرمان ميشم ببينم چي ميگه تا اطاعت كنم ! :) چي كسي بهتر از او براي اطاعت ... و چه توفيقي بالاتر از در خدمت او بودن و در حضور او بودن .
ختم منبرك ! :D:p
ياحق
دوست ايراني .
Wednesday 10 November 2004, 07:32PM
سلام
- اگر يك روز آقا امام زمان (عج) رو ببينيد و بشناسيد چي به ايشان ميگيد و چه كار ميكنيد ؟
گفته بودم چون تو بيايي غم دل با تو بگويم
چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بياي:smile07: چون تو بيايي :smile07: چون تو بيايي :smile07: چون تو بيايي :smile07: چون تو بيايي :smile07: چون تو بيايي :smile07: چون تو بيايي:smile07: .....:smile07: ......:smile07: ........:smile07: .......:smile07: .......:smile07:....... ............ ............
:.
min
Wednesday 10 November 2004, 11:25PM
بازم سلام
بدون مقدمه ميريم سر سوالها
1- بدترين و تلخ ترين روز زندگيت چه روزي بوده ؟
2- بهترين و شيرين ترين روزي چه روزي؟
يه چند تا سوال 30 يا 30 هم داشتم كه بعدا مي پرسم:D
sareban
Thursday 11 November 2004, 12:48PM
سلام سلام
سلام به همه
صندلي داغ :cool:چه ايده خوبي
خوبه شخصيت پروره ;)
آدم فكر ميكنه برا خودش كسي شده :D:D
الان فكر كنم صبح جواب ميده درسته؟
خوب داداش بگو بينم چرا جو رواني تقليد در فروع باعث شده مردم دنبال بحثهاي ديگه به طور فكري نرند ؟:D:D
navid_k
Friday 12 November 2004, 03:59AM
از دوست ايروني عزيز هم خواهش كينم همون سوالايي رو كه از دايي صبحي كردم جواب بده .
در ضمن دايي منكه نپرسيدم ميخواي چه سلاحي داشته باشي ( حرفتو تصديق ميكنم )
فقط خيلي ساده پرسيدم چيكارش ميكردي موشكت رو ... حالا فرض كن شهاب 6( تا كره ماهم ميره )
صبح
Friday 12 November 2004, 10:29AM
سلام:)
(37)
1- بدترين و تلخ ترين روز زندگيت چه روزي بوده ؟
اونطور كه به ذهنم رسيد ، جز روزهاي جدائي از اقوامي كه دوستشون داشتم ، يكي از بدترين روزهاي مسلم زندگيم ، روز فوت امام بود ! البته شايد اونموقع زياد حاليم نبود ... ولي صحنه هاش هميشه در اولين مراحل يادآوري خاطره هاي تلخ تو ذهنم هست .
(38)
2- بهترين و شيرين ترين روزي چه روزي؟
بهترين روزم ، روزي بود كه به زيارت عتبات عاليات رفتم ، خيلي سخت شد ... ولي خيلي شيرين بود . ماجراهاي جانبي هم داشت :p
(39)
يه چند تا سوال 30 يا 30 هم داشتم كه بعدا مي پرسم:D
يك هفته تموم نشد ؟ :D
صبح
Friday 12 November 2004, 10:36AM
سلام سلام
سلام به همه
بههههه آقا ساربان :) كلي دلمون تنگ شده بود واستون ... ;)
(40)
خوب داداش بگو بينم چرا جو رواني تقليد در فروع باعث شده مردم دنبال بحثهاي ديگه به طور فكري نرند ؟:D:D
بايد از خودشون پرسيد كه چرا رفيق نيمه راه اسلام شدن ;) اون هم ريشه در حقيقت طلبي نداره :)
صبح
Friday 12 November 2004, 10:42AM
نوشته شده بوسيله نويد.ك
از دوست ايروني عزيز هم خواهش كينم همون سوالايي رو كه از دايي صبحي كردم جواب بده .
در ضمن دايي منكه نپرسيدم ميخواي چه سلاحي داشته باشي ( حرفتو تصديق ميكنم )
فقط خيلي ساده پرسيدم چيكارش ميكردي موشكت رو ... حالا فرض كن شهاب 6( تا كره ماهم ميره )
سلام
ببين عزيزم :D مي بينم اگه الآن مورد استفاده داره ، استفادش مي كنم ، اگر نداره ميگذارم يك گوشه اي تا موعد استفادش فرا برسه اگر هم توان داشتم بازش مي كردم مي ديدم توش چيه شايد ياد ميگرفتمش و يك كپي از روش مي ساختم كه زياد بشه ! :D بستگي به امكانات و شرايطم داره :)
خودافظ :p
دوست ايراني .
Friday 12 November 2004, 03:54PM
سلام
برنامه صندلي داغه اينطوري نبودا اوني كه رفته ديگه ميره حالا چون شما دوست خومون هستيد چشم جواب ميدم ولي اين آخريشه
مهمترينش آمدن امام زمانه دو تاي ديگشم نمي تونم بگم مال دل خودمه :p:smile58:
خيلي زياده كدومشو بگم فكر كنم نگم بهتره بد آموزي ميشه مخصوصاً برا دخترام ولي گاهاً عجله دارم سعي مي كنم برطرفش كنم ولي نميشه :(
آخرين دفعه اي كه براي يك انسان زنده گريه كردي كي بود ؟ براي چه كسي ؟ منم مثل آقاي صبح همين چند روز پيش با ديدن سي دي فقر و فحشا تمام مدت گريه مي كردم البته من زياد گريه ميكنم تا دل يكي رو ميشكنم خودم زودتر گريم ميگيره تا يه حرف قشنگ ميشنوم بستگي داره تو چه حال و اوضاعي باشم
حالا كه ندارم ولي صد درصد اسرائيل رئ نشونه مي گرفتم
navid_k
Sunday 14 November 2004, 03:36AM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام
ببين عزيزم :D مي بينم اگه الآن مورد استفاده داره ، استفادش مي كنم ، اگر نداره ميگذارم يك گوشه اي تا موعد استفادش فرا برسه اگر هم توان داشتم بازش مي كردم مي ديدم توش چيه شايد ياد ميگرفتمش و يك كپي از روش مي ساختم كه زياد بشه ! :D بستگي به امكانات و شرايطم داره :)
خودافظ :p
ببين دايي جان درسته كه تو ايران قانون كپي رايت رعايت نميشه ولي نگفتم كه سي دي گفتم موشك;) اگرم يه وقت خواستي بهش ور بري
خواهشا تو باشگاه نباشه كه ماها جونمون رو جاهاي ديگه اي لازم داريم كه ... :D
صبح
Sunday 14 November 2004, 01:23PM
:D
سلام
من فردا صبح دوشنبه ، 25 آبان از اين صندلي مي پاشم ها ... :)
عيد شما هم مبارك ما بريم مهموني ;) :p
يا علي
navid_k
Monday 15 November 2004, 03:04AM
خسته نباشي دايي جون
ميخواي آتش نشاني رو خبر كنم ؟
صبح
Monday 15 November 2004, 07:14PM
قربان شما ... نه ديگه همونجا مونديم تا سرد شد ! :)
نفر بعد كيه پدرام جان يا مريم خان ؟ :)
يا علي !
navid_k
Tuesday 16 November 2004, 02:56AM
بابا چرا تعارف ميكنين
حالا چون باباها مقدمن اول پدي جونم بعدش مريم
asheghe iran_p
Tuesday 16 November 2004, 07:31AM
اي واي مگه من اسم خودم و تو ليست نوشتم عجب هواس پرتي هستم ها شماها جدي نگيريد:p
نفر بعدي بيا بشين من ديگه سوال نميكنم چون همه سوالا رو بچه ها ميپرسن من سوال كنم بعد شماهم ميخوايد از من سوال كنيد و ديگه من و روي صندلي نگه داريد براي همين من يه گوشه ميشينم و بچه ها سوالها رو ميپرسن و من هم كه جواب و ميخونم ديگه ببينيد با يه تير دو نشون ميزنم:p
دوست ايراني .
Tuesday 16 November 2004, 01:15PM
سلام
ها ها ها عاشقي گير افتاد http://www.sharemation.com/doostirani123/aks/b-j-1.gif
مريم جون بيا اين مشعل رو بگير ببر بذار زير صندلي داغ تا من بيام http://www.sharemation.com/doostirani123/aks/torcia04.gif
:D:D:D:D
min
Tuesday 16 November 2004, 10:48PM
اين صندلي يخ كرد بريد دنبال يه صندلي ديگه :D
مشعل هم داغش نمي كنه -
حالا نوبت كيه ؟
بياد بشينه
از قبليا كه نرسيدم سوال كنم يكي بياد تا ببينيم چي ميشه
asheghe iran_p
Wednesday 17 November 2004, 01:07AM
اي خدا نه مثل اينكه من و گير انداختيد;)
خوب نميشه دوستان عزيز روي صندلي نشستن و من نشينم امروز دوشنبه است تا جمعه رو صندلي هستم:) سوالاتون رو بپرسيد به هركدوم كه لازم باشه جواب ميدم(منظورم اين نيست كه چرا به سوالتون جواب نميدم ولي بعضي از سوالها بايد خصوصي باشه براي جوابش براي كسي كه سوال و پرسيده پيغام ميزنم و جوابش و بهش ميدم ولي فكر كنم بتونم سوالات و جواب بدم).
آبجي ايرووني آقاي مين كوتاه بيايد من پسر خوبي هستم ها رحم كنيد:D
navid_k
Wednesday 17 November 2004, 03:23AM
بابايي بيخود دودره نكن
تا دوشنبه هفته آينده رو صندلي هستي
من الان شديدا خوابم مياد اصلا هوش و حواس دورستي ندارم دفعه بعد ميپرسم سوالام رو
mahdi1060
Wednesday 17 November 2004, 08:38AM
به علت اينكه بابايي بزرگ فاميلن و احترامشان واجب. از طرفي يك سره و هميشگي اينجا تلپ هستند. بايد براي ايشان صندلي داغي جداگانه و هميشگي تدارك ديد! اين صندلي توسط اينجانب سفارش داده شده و به بابايي عزيز تقديم ميگردد:D
صبح
Wednesday 17 November 2004, 10:58AM
بسم الله :)
آقا جون نميشه ايشون ميخواد حق السكوت بده خصوصي ! بايد عمومي جواب بدي نميشه :p
maryam
Wednesday 17 November 2004, 05:50PM
يا پدرام!!
خصوصي موصوصي نداريم! همه چيز رو بايد همينجا جواب بدي وگرنه ..!! (ديو!!)
خب سوال اول:
اگه اشتباهي مرتكب بشي ميپذيري يا نه؟!
وقتي خجالت ميكشي چه شكلي ميشي؟! لپات قرمز ميشه؟!
(نيش!)
farhad_k25
Wednesday 17 November 2004, 07:13PM
اقا پدرام
من خودم زندگي در خارج از ايران رو دوست ندارم
ولي چرا اكثر اونهايي كه توي ايرانند دوست دارند برن اونور و اونهايي كه اونجا زندگي ميكنند براي ديدن ايران لحظه شماري ميكنند
asheghe iran_p
Thursday 18 November 2004, 12:53AM
آقا جون نميشه ايشون ميخواد حق السكوت بده خصوصي ! بايد عمومي جواب بدي نميشه
سلام
باشه خصوصي نداريم شما سوال بفرماييد من يه جوري جواب ميدم كه هم شما بگيري هم بقيه نگيرن:D چي گفتم!
احمد آقا زرنگي كردن و كنار سوالات شماره گذاشتن كه به سي رسيد يعني بسه ديگه ما هم از اين كلكها بلديم;)
1
اگه اشتباهي مرتكب بشي ميپذيري يا نه؟!
خوب مسلمآ هر كسي تو زندگيش اشتباهات زيادي مرتكب شده من هم بستگي داره چيكار كرده باشم.
ولي اكثرآ اشتباهات من كوچيك و جزئي هستند و اونها رو ميپذيرم:)
2
وقتي خجالت ميكشي چه شكلي ميشي؟! لپات قرمز ميشه؟!
آره اينطوري ميشم:smile05:.
اين سوال محسوب نميشه:
من خودم زندگي در خارج از ايران رو دوست ندارم
ولي چرا اكثر اونهايي كه توي ايرانند دوست دارند برن اونور و اونهايي كه اونجا زندگي ميكنند براي ديدن ايران لحظه شماري ميكنند
آقا فرهاد گل ببينيد اونهايي كه در ايران زندگي ميكنند نه فقط در ايران بلكه همه جاي دنيا رو نگاه كنيم ميبينيم هيچ كس به وضعيت و موقعيت خودش قانع نيست اين فقط براي ايراني ها نيست.
ببينيد من حتي زماني هم كه تو ايران بودم شايد اينطوري ايران و دوست نداشتم ولي حتي حاضر نبودم يك لحظه از ايران دور باشم شايد هم دليلش بخاطر اين بود كه از همان بچگي ميدونستم يه روزي اينجا ميام ولي خوب هيچ وقت حاضر نبودم كه از ايران دور زندگي كنم شايد اون احساسي رو كه الان به ايران دارم و اون موقع نداشتم ببينيد اين طبيعت انسانهاست تا زماني كه يه چيزي رو دارن قدرش و نميدونن وقتي كه از دست ميدن ميفهمن كه چي داشتن.
ما انسانها اگر دنبال هدف نباشيم مسلمآ اين زندگي خسته كننده ميشه برامون.
بعضي از هموطنان هم كه در داخل ايران هستند و ميخوان بيان اينجا فكر ميكنن اينجا حلوا پخش ميكنن و بعضي ها براي كار به اينجا ميان ولي شنيدن كي بود مانند ديدن بيان اينجا متوجه ميشن كه تو چه جهنمي اومدن(البته اين نظر من هستش ولي خيلي از افرادي كه اومدن اينجا راضي هستند) ولي ريشه من يك جاي ديگه ايست به قوله دوستان اين خونه قشنگه ولي خونه من جاي ديگري است من هيچ وقت به اينجا عادت نميكنم چون خيلي چيزها رو جا گذاشتم و به اميد اون چيزها زنده ام و اين و مطمئنم اگر تمام اون چيزهايي كه من جا گذاشتم الان در كنارم بودن باز هم من قانع نميشدم چون ريشه من جاي ديگري ايست و تنها همه اون چيزهايي كه ازشون صحبت ميكنم همه و همه ميتونن قسمت عمده اي از نيازهاي من باشن.:)
صبح
Thursday 18 November 2004, 10:02AM
من يك هفتم تموم شد
شمام سوال كم پرسيدين
انگار از لولو سوال مي پرسيدين
به من چه تقصير خودتونه ميخواستين بپرسين !
سوال :
× نظر شما راجع به نگاه مردم چيه ؟ در چه شرايطي و چطور به نگاه مردم اهميت ميديد ؟ اگر كسي چپ چپ به شما نگاه كنه دست پاچه ميشيد ؟ :D
× نظر شما درباره دستگاه تلويزيون چيه ؟ :)
maryam
Thursday 18 November 2004, 04:22PM
بهترين توصيفي كه از خودت ميتوني بكني چيه؟؟
كوتاهترين حرفي كه هيچ وقت يادت نميره چيه؟!
دوست ايراني .
Thursday 18 November 2004, 05:15PM
سلام
عاشقي جان بگو ببينم چه صفتي را براي خودت دوست داري فقط يكي ؟؟:D
دوست داري دوستات چه صفتي را از همه بيشتر داشته باشند فقط يكي ؟؟:D
عاشقي جان چه گلي رو دوست داري ؟
چند تا دندون داري ؟:D
چند نخ مو تو كله اته ؟:D
بقيه بپرسن تا من بيام سراغت ..... كارت دارم خيال كردي :p;)
maryam
Thursday 18 November 2004, 05:50PM
تا حالا كسي جلوي جمع ضايعت/ كوچيكت كرده؟! اگه آره عكس العملت چي بود؟
asheghe iran_p
Friday 19 November 2004, 01:23AM
من يك هفتم تموم شد
شمام سوال كم پرسيدين
انگار از لولو سوال مي پرسيدين
به من چه تقصير خودتونه ميخواستين بپرسين !
من شوخي كردم شما سوال بپرسيد كي جرات داره جواب نده;)
3
نظر شما راجع به نگاه مردم چيه ؟ در چه شرايطي و چطور به نگاه مردم اهميت ميديد ؟ اگر كسي چپ چپ به شما نگاه كنه دست پاچه ميشيد ؟
راستش مردم خوب من نميتونم جلو نگاه مردم رو بگيرم ولي كلآ اصلآ برام مهم نيست مردم چطوري به من نگاه ميكنن و نظرشون راجع به من چيه نه اينكه فكر كنيد آدم خودخواهي هستم و اصلآ به بقيه اهميت نميدم ولي خوب من هركاري رو كه بخوام انجام بدم اصلآ مردم رو در نظر نميگيرم اين و تجربه به من ثابت كرده البته تا زماني كه نگاه هاشون برام دردسر ايجاد نكنه توجه نميكنم.
من در شرايطي به نگاهشون اهميت ميدم كه نگاهشون جنبه فضولي و دخالت نداشته باشه;)
اگر كسي چپ چپ نگاه كنه من قبلآ دست پاچه ميشدم ولي نه الان عينه خودش ميشم بهش خيره ميشم تا اينكه بالاخره خجالت ميكشه و روش كم ميشه و ميره:D
4
نظر شما درباره دستگاه تلويزيون چيه ؟
تاحالا بهش فكر نكردم ولي ميتونه از بعضي لحاظ خوب باشه بستگي به استفاده انسان داره:)
5
بهترين توصيفي كه از خودت ميتوني بكني چيه؟؟
مهربون:D خجالتي:smile05:
6
كوتاهترين حرفي كه هيچ وقت يادت نميره چيه؟!
ميپرسيدي كوتاهترين حرفي كه يادم مونده چيه:D
7
عاشقي جان بگو ببينم چه صفتي را براي خودت دوست داري فقط يكي ؟؟
صادق
8
دوست داري دوستات چه صفتي را از همه بيشتر داشته باشند فقط يكي ؟؟
صداقت داشته باشن همونطور كه من دارم اين انتظار از طرف مقابلم هم دارم:)
9
چند تا دندون داري ؟
يكي:smile11: :smile10:
10
چند نخ مو تو كله اته ؟
كمتر از ده تا باشه بيشتر نيست:D
11
تا حالا كسي جلوي جمع ضايعت/ كوچيكت كرده؟! اگه آره عكس العملت چي بود؟
آره ضايع شدم خوب من هم به كسي كه اين كار و كرده يه اخم ميكنم كه طرف حساب كار خودش و بكنه و من هم همونجا ضايعش ميكنم:p
دوست ايراني .
Friday 19 November 2004, 02:08AM
عاشقي جان بگو ببينم چقدر اشتباه مي كني و بزرگتر ين اشتباهت رو آيا تو نستي جبران كني اگه آره چطوري :D
asheghe iran_p
Friday 19 November 2004, 03:16AM
12
عاشقي جان بگو ببينم چقدر اشتباه مي كني و بزرگتر ين اشتباهت رو آيا تو نستي جبران كني اگه آره چطوري
من اشتباه تو زندگيم زياد كردم يعني اين طبيعت انسانهاست كه اشتباه ميكنند ولي خوب بزرگترين اشتباه و بله مداخله ديگران بر زندگي خصوصيم بوده كه يه زماني از همين افراد كه بزرگترين نقش و در زندگي من داشتند كمك خواستم ولي به مرور زمان اين راهنمايي ها به حدي رسيد كه حتي زماني ميرسيد كه اجازه تصميم رو هم نداشتم حدود چند سال پيش:eek::mad: خوب مسلمآ من نااميد نشدم و زندگيم رو اونطوري ساختم كه فكر ميكردم درسته و الان كاملآ فكر ميكنم اشتباهم رو جبران كردم و فهميدم كه از هركسي نبايد درخواست كمك كرد. من با اراده تونستم اين مشكل رو حل كنم.:)
صبح
Friday 19 November 2004, 12:44PM
اگر نمازت در حال قضا شدن باشه و جز خيابون جايي براي نماز خوندن نداشته باشي ، حاضري كنار خيابونهاي آتاوا بايستي و نماز بخوني ؟ يا ميگذاري نمازت قضا بشه ؟ مردم دورت جمع بشن و چپ چپ نگاهت كنن رو ترجيح ميدي يا اينكه نماز خدا رو تو اولويت دوم ميگذاري ؟ :p
navid_k
Friday 19 November 2004, 01:38PM
اگه بگن فقط يك جاي ديگه ميتوني بري غير از اتاوا اونم 10 روزه
از اين سه تا : مكه - مشهد - كربلا
كدوم رو انتخاب ميكني ؟
بجه كه بودي با كي بيشتر دعوا ميكردي ؟
الان نظرت در موردش چيه ؟
چه موقع از روز رو بيشتر دوست داري ؟
بدترين ويژگي اخلاقيت چيه ؟
maryam
Friday 19 November 2004, 03:59PM
تا حالا شده تو دلت بخواي دندوناي يكي رو خورد بكني ولي ظاهرت خلاف اين رو نشون بده؟:D
mahdi1060
Friday 19 November 2004, 05:57PM
اولين دوستت رو يادته؟
اولين معلمت رو چي؟
اولين كلمه اي كه ياد گرفتي؟
اصولا اولينها يادت ميمونه؟
min
Friday 19 November 2004, 08:10PM
سلام پدرام جان
من زياد سوال نمي پرسم نترس
اما
ببينم تا حالا تو خيابون شده زمين بخوري و بهت بخندن؟
اگر شده چه عكس العملي انجام دادي؟
اگر هم نشده جون من يه بار همين روزها اين كار را بكن و زمين بخور بعد جواب بده:D
بازم ميام .
اصلا خودت را ناراحت نكن
asheghe iran_p
Saturday 20 November 2004, 01:09AM
13
اگر نمازت در حال قضا شدن باشه و جز خيابون جايي براي نماز خوندن نداشته باشي ، حاضري كنار خيابونهاي آتاوا بايستي و نماز بخوني ؟ يا ميگذاري نمازت قضا بشه ؟ مردم دورت جمع بشن و چپ چپ نگاهت كنن رو ترجيح ميدي يا اينكه نماز خدا رو تو اولويت دوم ميگذاري ؟
خوب مسلمآ اول دنبال يك مسجد ميگردم شايد مسجدي چيزي باشه ولي خوب اگر نبود نمازم و ميخونم چون اين موضوع برام پيش اومده ولي تو خيابون نخوندم با فك و فاميل رفته بوديم بيرون متاسفانه نه قبله نما برده بوديم نه چيزي خوب به نزديكاي شهر كه رسيديم يه قبله نما گرفتم و سريع نماز و خوندم البته من نمازم و تو جاي خلوت ميخونم نه جلوي جمع اون موقع هم توي كوچه پس كوچه ها يه جاي خلوت گير آوردم و نمازم و خوندم.:)
14
اگه بگن فقط يك جاي ديگه ميتوني بري غير از اتاوا اونم 10 روزه
از اين سه تا : مكه - مشهد - كربلا
كدوم رو انتخاب ميكني ؟
سوال خيلي سختي پرسيدي با اينكه زندگي من همه مشهد هست ولي خوب براي رفتن به مشهد هرزمان كه اراده كنم ميتونم برم ولي خوب خيلي دوست دارم مكه و كربلا برم و دوست دارم حاجي بشم ولي سوالت خيلي سخته خوب حالا از اين سه جا من مكه رو انتخاب ميكنم و از خداوند ميخوام كه سعادت زيارت حرم مطهر امام حسين(ع) و علي ابن ابيطالب و موسي الرضا (ع) رو به من بده:)
15
بجه كه بودي با كي بيشتر دعوا ميكردي ؟
الان نظرت در موردش چيه ؟
من بچه كه بودم خواهرم نبود و تنها بودم ولي الان اگر بپرسي با كي دعوا ميكني ميگم با خواهرم:D ولي خوب نظري در موردش ندارم دعوا خوبه مفيده:p
16
چه موقع از روز رو بيشتر دوست داري ؟
از ساعت دوازده شب به بعد رو خيلي دوست دارم چون اكثرآ بعضي اوقات تا صبح بيدار ميمونم تو خلوت خودم و اون لحظه هاست كه ميتونم به خودم بيشتر فكر كنم براي همين اون ساعات رو خيلي دوست دارم.
17
بدترين ويژگي اخلاقيت چيه ؟
خيلي زود عصباني ميشم:mad::D
18
تا حالا شده تو دلت بخواي دندوناي يكي رو خورد بكني ولي ظاهرت خلاف اين رو نشون بده؟
نه من هرچي تو دلم باشه تو ظاهرم هم همونه يعني نميتونم اون چيزي رو كه تو دلم هست تو ظاهرم نداشته باشم دست خودم نيست ولي خوب اگر بخوام دندوناي يكي رو خورد كنم تو ظاهرم هم همين و نشون ميدم:p
19
اولين دوستت رو يادته؟
نه:(
20
اولين معلمت رو چي؟
آره بيچاره پارسال مرد:(
21
اولين كلمه اي كه ياد گرفتي؟
نه:( تو خودت يادت مونده كه از من اين سوال و ميپرسي:D
22
اصولا اولينها يادت ميمونه؟
اون چيزهايي كه برام مهم باشه يادم ميمونه ولي خوب بچه بودم هر روز يه دوستي رو داشتم ولي خوب دوستي هاي دوران بچگي خيلي فرق ميكنه با دوست هايي كه الان دارم;)
23
ببينم تا حالا تو خيابون شده زمين بخوري و بهت بخندن؟
اگر شده چه عكس العملي انجام دادي؟
آره شده اون هم چه جورش هر وقت ميام كلاس بزارم راه برم يه دفعه ميخورم زمين و بعدش سريع از اون محل دور ميشم;):D
maryam
Saturday 20 November 2004, 01:00PM
ميتوني خودت رو گول بزني؟ يا به خودت دروغ بگي؟
تا حالا شده كه يه موضوع بدي چندين بار برات پيش بياد اما تو ازش درس عبرت نگيري؟
تا حالا شده ديگران رو نصيحت كني كه كاري رو انجام ندن اما تو خودت اون كار رو انجام بدي؟
صبح
Saturday 20 November 2004, 03:23PM
ممنونم :)
× اگر شخص اول ايران بشي و توان اجرائي داشته باشي ، اولين كاري كه مي كني چيه ؟ :)
× اگر امام زمان (عج) رو ببيني ، چيكار مي كني ؟
× دوست داري چيكاره بشي ؟ :) بعبارتي كاري كه توش غرق ميشي چيه ؟ :)
× نظر صريحت در مورد آدمهاي سياسي چيه ؟ :)
× نظرت در مورد خبرنگارها چيه ؟
× نظر صريحت در مورد آخوندها چيه ؟ :)
× چه ورزشي رو دوست داري ؟ :)
× وقتي عصباني ميشي چقدر بعدش پشيمون ميشي ؟ :)
asheghe iran_p
Saturday 20 November 2004, 08:21PM
24
ميتوني خودت رو گول بزني؟ يا به خودت دروغ بگي؟
نه خيلي سخته ولي اصلآ نميتونم ميدونم كه نميتونم
25
تا حالا شده كه يه موضوع بدي چندين بار برات پيش بياد اما تو ازش درس عبرت نگيري؟
نه هميشه يكبار تجربه كردم و همون يكبار تجربه درس عبرت شد برام
26
تا حالا شده ديگران رو نصيحت كني كه كاري رو انجام ندن اما تو خودت اون كار رو انجام بدي؟
آره اكثرآ اينطوري هست همه رو نصيحت ميكنم ولي خودم نميتونم عمل كنم چون همه آدمها باهم فرق ميكنن و هميشه دي يك موقعيت نيستن.
27
اگر شخص اول ايران بشي و توان اجرائي داشته باشي ، اولين كاري كه مي كني چيه ؟
من هيچ وقت خودم رو قابل نميدونم كه بخوام شخص اول مملكتم باشم چون ميدونم ارزش اين مقام خيلي بالاتر از اين حرفاست.
28
اگر امام زمان (عج) رو ببيني ، چيكار مي كني ؟
اول گريه ميكنم دستشون رو ميبوسم و بعد ازشون ميخوام كه من جزء منتظران و رهروان خودشون قرار بدهند.
29
دوست داري چيكاره بشي ؟ بعبارتي كاري كه توش غرق ميشي چيه ؟
راستش در مورد اين موضوع هدف مشخصي ندارم آخه من كه اينجا نميمونم براي همين شرايط فرق ميكنه نميخوام چيزي رو هم كه دوست داشته باشم كه ميدونم بهش نميرسم براي همين به شرايط بستگي داره و تصميم جدي درمورد كاري ندارم.
30
نظر صريحت در مورد آدمهاي سياسي چيه ؟
من خودم آدم سياسي نيستم يعني سعي ميكنم تا ميتونم وارد بحث سياست و از اين حرفا نشم چون به نظرم همش باعث ميشه كه اعصاب آدم خورد بشه و آدم حرفي رو ميزنه كه مسلمآ نظر طرف عوض نميشه چون سياست تنها چيزي است كه خيلي سخت ميشه نظر افراد در اون عوض كرد ولي عقيده همه قابل احترام هست درصورتي كه به عقايد من توهين نشه من هم براي عقايد ديگران احترام قائل هستم ولي باهر كسي بايد همونطور كه هست صحبت كرد به نظر من. آدمهاي سياسي كه ما اينجا ميبينيم فقط و فقط دنبال منافع خودشون هستن كه هيچ ارزش و احترامي براشون قائل نيستم چون اول خودشون رو در نظر ميگيرن و بعد مردم مملكت خودشون رو.
31
نظرت در مورد خبرنگارها چيه ؟
خبرنگارها اكثرآ هرچي دلشون بخواد و هرچي به نفع خودشون باشه رو گزارش ميكنن ولي خوب بعضي ها هم كارشون خبرنگاري هست و به هيچ دسته اي كاري ندارن كه كار اونها قابل احترام هست
32
نظر صريحت در مورد آخوندها چيه ؟
ببينيد دوست عزيز آخوندها اين مردم سياسي خارج از كشور يا حتي داخل كشور هستن بعضي هاشون كه چهره افراد رو خراب ميكنن و از روحانيون شكلي ميسازند شبيه "شبه" همه جا خوب و بد داره ولي من شخصآ آدمي نيستم كه روحانيون رو اونطوري كه مردم نشون ميدن قبول كنم.
33
چه ورزشي رو دوست داري ؟
فوتبال
34
وقتي عصباني ميشي چقدر بعدش پشيمون ميشي ؟
من هيچ وقت الكي عصباني نميشم اگر هم عصباني بشم هيچ وقت فراموش نميكنم موضوع رو نه اينكه كينه اي از كسي به دل بگيرم ولي خوب هرگز پشيمون نميشم مگر اينكه اشتباه از من باشه.:)
دوست ايراني .
Saturday 20 November 2004, 08:25PM
خب حالا نوبت منه :D
1-تا حالا اسلحه دستت گرفتي ؟اگه آره چي ؟
2- اگه به تو الان فرصت بدن كه ميتوني يك نفر رو فقط يك نفر رو بكشي چه كسي رو ميكشي وچرا ؟
3-از امامها با كدومش احساس نزديكي بيشتر داري چرا ؟
4- كدوم سوره قران رو دوست داري چرا؟
5- چه دعايي رو ميخواني چرا ؟
6-علاقه اصليت تو زندگي چيه يعني اوني كه ذهنت رو درگير كرده ؟
7-اگه عاشقي ما بخواد بره خواستگاري دوست داره دختر مورد نظر چه خصوصياتي داشته باشه چرا ؟
8- به نظر تو چه صفتي براي زنها بده فقط سه تا؟
9-بهترين صفت براي يك زن چيه ؟
10-تا حالا از رفيق نارو خوردي اگه اره به نظرت خودت چقدر مقصر بودي وبراي جلوگيري از اون چكار كردي ؟
11-دوست داري باعشق ازدواج كني ؟اگه بله به نطرت براي يك همچين ازدواجي بايد چكار كني تا بدستش بياري ؟
12-عاشقي به نظر تو شيطان كجاها خيلي روت تسلط داره و كجاها اصلاً نداره ؟
فعلاً همينارو جواب بده تا بعد ......
asheghe iran_p
Saturday 20 November 2004, 08:48PM
35
تا حالا اسلحه دستت گرفتي ؟اگه آره چي ؟
واي آبجي چقدر خطرناكي شما من پسر به اين خوبي كي از اين كارا ميكنم؟
36
اگه به تو الان فرصت بدن كه ميتوني يك نفر رو فقط يك نفر رو بكشي چه كسي رو ميكشي وچرا ؟
جرج بوش چون زيادي حرف ميزنه:D
37
از امامها با كدومش احساس نزديكي بيشتر داري چرا ؟
راستش سوال سختي پرسيدي ولي خوب من با امام رضا(ع) احساس نزديكي ميكنم چون از وقتي كه چشم به اين دنيا گشودم ديدم كه همسايه امام رضا(ع) هستم و هروقت دلم ميگيره زيارتش رو ميخونم تا شايد سعادت اين رو داشته باشم كه دوباره به زيارتشون برم:)
38
كدوم سوره قران رو دوست داري چرا؟
ياسين رو دوست دارم چون ميگن سيد قرآن هست:)
39
چه دعايي رو ميخواني چرا ؟
فرج اون هم هر روز بعد از نماز صبح دليلش هم كه مشخصه:)
40
علاقه اصليت تو زندگي چيه يعني اوني كه ذهنت رو درگير كرده ؟
راستش اوني كه ذهنم و درگير كرده حالا بماند......;)
41
اگه عاشقي ما بخواد بره خواستگاري دوست داره دختر مورد نظر چه خصوصياتي داشته باشه چرا ؟
دوست دارم عاشقش باشم راستش من زندگي رو بدون عشق نميبينم يعني زندگي بدون عشق و قبول ندارم دوست دارم مثل خودم خاكي باشه صداقت داشته باشه روراست باشه خجالتي نباشه شيطون باشه ناز باشه وفادار باشه مهربون باشه و.......
42
به نظر تو چه صفتي براي زنها بده فقط سه تا؟
ببينيد نميشه همه خانمها رو باهم مقايسه كرد چون خصوصيات اخلاقي باهم فرق ميكنه ولي خصوصياتي كه اكثرآ در بعضي از اونها هست اينه كه وراج هستن البته ببخشيد ها اصلآ باخانمها اين باشگاه نيستم خصوصيات بعدي مثل آهنربا هستن از كنار طلا فروشي كه رد ميشن دستگاشون فعال ميشه خصوصيت بعدي هم مثل موبايل هستن هيچ وقت در دسترس نيستن:D
43
بهترين صفت براي يك زن چيه ؟
اينكه خيلي احساساتي هستند و به نظر من احساسات خانم هاي ايراني با بقيه خانم ها فرق ميكنه مخصوصآ وقتي كه مادر ميشن بهترين مادر و وقتي كه همسر ميشن بهتر همسر دنيا هستن.:)
44
تا حالا از رفيق نارو خوردي اگه اره به نظرت خودت چقدر مقصر بودي وبراي جلوگيري از اون چكار كردي ؟
آره خوب بي وفايي ديدم ولي اعتماد و صداقت بيش از حدي كه من بهشون داشتم باعث شده كه بعضي از افراد سوء استفاده كنن و سعي كردم كه همينطوري به هيچ كس اعتماد نكنم نميدونم چقدر موفق بودم
45
دوست داري باعشق ازدواج كني ؟اگه بله به نطرت براي يك همچين ازدواجي بايد چكار كني تا بدستش بياري ؟
خوب مسلمآ من دوست دارم با عشق ازدواج كنم و ببينيد براي بدست آوردن هرچيزي بايد تلاش كرد تا اون و به دست آورد بعضي وقتها توي همين عشق من خودم خيلي ضربه ها خوردم حتي روحي كه تا مرز مردن هم رسيدم ولي هيچ وقت جا نزدم اميدوارم كه طرف مقابلم هم همينطوري باشه كه مطمئنم هست من براي به دست آوردن اين عشق خيلي تلاش كردم انصاف نيست كه اگر بخوام خيلي ساده از دستش بدم حق من نيست ولي آدم تا براي يك چيز زحمت نكشه اون و هيچ وقت به دست نمياره يا اگر به دست بياره قدرش و نميدونه و زود از دستش ميده من فكر ميكنم اين دوران رو گذروندم و توي اين امتحان قبول شدم حالا حقم رو از اين عشق ميخوام:) فقط صبر صبر صبر صبر و باز هم صبر ميتونه پيوند اين عشق باشه كه من تا آخرين نفس انتظار خواهم كشيد.
46
عاشقي به نظر تو شيطان كجاها خيلي روت تسلط داره و كجاها اصلاً نداره ؟
دست شيطان برام رو شده ديگه نميتونه به هيچ وجه روي من تسلط داشته باشه.
mahdi1060
Wednesday 24 November 2004, 03:29PM
1- اگه ايران جنگ بشه. چي كار ميكني؟
2- از مرگ ميترسي؟ چرا؟
3- ولايت مطلقه فقيه يعني چي؟!!
4- تنهائي رو تعريف كنيد/!
5- تنهائي رو دوست داري؟
6- چقدر به هنر گرايش داري؟
7- اصولا نبال هيچ هنري رفتي تا ياد بگيري؟ چه هنري و چرا؟
8- چفيه برات چه مفهومي داره؟
9- اگه بگن كدوم مقام مملكتي رو دوست داري چي ميگي؟
10- دوست داري دختر اولت بچه باشه! يعني بچه اولت دختر باشه يا پسر؟
11- كتاب ميخوني؟ كدوم كتاب رو دوست داري و كدوم خواننده ها رو؟
12- از چه درسايي تو دبيرستان خوشت ميومد؟
13- اگه بفهمي مصوبه مجلس كه دولت رو موظف به اجراي غني سازي اورانيوم كرد باعث شد آراي بوش 6 تا 7 درصد افزايش پيدا كنه چه حسي بهت دست ميده؟
14- چه غذايي دوست داري؟
15- شلوار پارچه اي بيشتر دوست داري يا جين؟
16- پيرهن آستين بلند يا كوتاه؟ چرا؟
17- چه مدل مويي دوست داري و چه رنگ مويي!!
18- اولين سايت اينترنتي اي كه رفتي چي بود؟
19- كدوم راه ارتباطي رو ترجيح ميدي؟ ايميل، تلفن، نامه، چت؟ چرا؟
20- خسته نشدي؟
asheghe iran_p
Thursday 25 November 2004, 03:39AM
47
اگه ايران جنگ بشه. چي كار ميكني؟
چرا جك ميگي كي همچين جراتي داره:mad: گفتن سوال بپرس نه اينكه جك بگي:D
48
از مرگ ميترسي؟ چرا؟
نه مرگ حقه همه ما هم به سويش خواهيم رفت از اين ميترسم كه كم بيارم.
49
ولايت مطلقه فقيه يعني چي؟!!
ولايت فقيه يك نظام حكومتي است كه با استبداد جمع نميشه و هرگز در جهان سابقه نداشته براي همين خارجكيها:p (غربي ها يا غرب زدگان) با معيارها و منطقشون هرگز نميتونن امكان درك ولايت فقيه رو داشته باشن به نظر من باور كردن ولايت فقيه منطقي ميخواهد كه از دين كسب ميشود. ولايت فقيه مبتني بر دين عزيز اسلام است كه هم از حقوق بشر و هم از آزادي دريافتي كاملآ متفاوت با مشهورات و مقبولات بين المللي دارد ولايت فقيه حكومتي است مستقل و به هيچ گروه يا حزبي هم متكي نيست و از هيچ قدرتي هم نميترسد:)
50
تنهائي رو تعريف كنيد
تعريف بخصوصي از تنهايي ندارم ولي به نظر من انسان توي تنهايي خودش رو پيدا ميكنه.
51
تنهائي رو دوست داري؟
خيلي دوست دارم
52
چقدر به هنر گرايش داري؟
منظورت از هنر چي هست؟ يا درچه زمينه اي؟
53
اصولا نبال هيچ هنري رفتي تا ياد بگيري؟ چه هنري و چرا؟
من خودم سرتا پا هنرمند هستم نيازي نيست برم:p
54
چفيه برات چه مفهومي داره؟
خوب ببين دوست عزيز هركسي يك نوع نگاهي داره ولي من و ياد جنگ ميندازه به نظرم چفيه مخصوص انسانهاي بزرگ و ايثارگر هست:)
55
اگه بگن كدوم مقام مملكتي رو دوست داري چي ميگي؟
من به رهبر عزيز سيد علي خامنه اي علاقه بسياري دارم اميدوارم كه هميشه زنده و سلامت و رهبر همه آزادگان و دينداران باشند:)
56
دوست داري دختر اولت بچه باشه! يعني بچه اولت دختر باشه يا پسر؟
واقعآ برام فرق نميكنه:) اين و بايد از خانمم سوال كرد هرچي ايشون خواستن من هم همون و ميخوام حالا خانمم كجاست؟;) به زودي.....:)
57
كتاب ميخوني؟ كدوم كتاب رو دوست داري و كدوم خواننده ها رو؟
من زياد اهل كتاب نيستم يعني وقتش و ندارم متاسفانه ولي كتابهاي عاشقانه و رمانتيك رو ترجيح ميدم:) و خواننده كه زياد هستند ولي خوب شادمهر عقيلي رو قبول دارم مخصوصآ آهنگسازيش رو;)
58
از چه درسايي تو دبيرستان خوشت ميومد؟
تو دوران دبيرستان من به شيمي علاقه داشتم ولي نميدونم چرا اون زمان رياضي رو انتخاب كردم و الان هم پشيمون هستم شايد بخاطر همين كه درگذشته انتخاب درستي نداشتم:(
59
اگه بفهمي مصوبه مجلس كه دولت رو موظف به اجراي غني سازي اورانيوم كرد باعث شد آراي بوش 6 تا 7 درصد افزايش پيدا كنه چه حسي بهت دست ميده؟
دارم فكر ميكنم ولي خوب چون در اون موقعيت قرار نگرفتم حسم قابل وصف نيست.
60
چه غذايي دوست داري؟
من پيتزا رو خيلي دوست دارم ولي خوب از بين غذاهاي ايراني به قرمه سبزي علاقه زيادي دارم.
61
شلوار پارچه اي بيشتر دوست داري يا جين؟
جين
62
پيرهن آستين بلند يا كوتاه؟ چرا؟
آستين كوتاه رو دوست دارم البته بستگي داره در چه فصلي قرار داشته باشم آخه من حس ميكنم توي پيرهن آستين بلند يه جوري زندوني هستم شايد خندت بگيره ولي خوب من آستين كوتاه رو ترجيح ميدم;)
63
چه مدل مويي دوست داري و چه رنگ مويي!!
به من هر مدلي مياد برام زياد فرق نميكنه و رنگ مو هم مشكي رو دوست دارم.
64
اولين سايت اينترنتي اي كه رفتي چي بود؟
والا يادم نمياد تو يادت مياد؟
65
كدوم راه ارتباطي رو ترجيح ميدي؟ ايميل، تلفن، نامه، چت؟ چرا؟
خوب بستگي داره اين رابطه با كي باشه با دوستان توي چت و ايميل ولي با خانواده و نزديكان هيچ كدوم چون حس ميكنم چت و ايميل يك رابطه مجازي هست و من نميخوام اين رابطه رو با عزيزانم داشته باشم البته ناگفته نماند كه دوستان همه عزيز و دوست داشتني هستند ولي رابطه از اين بيشتر بشه فكر كنم زياد جالب نباشه شايد هم باشه نميدونم:)
66
خسته نشدي؟
از چي از خودم؟ از تو كه خيلي وقته:p از زندگي؟ نميدونم فكر نكنم چون هروقت كه فكر خستگي اون هم از زندگي رو ميكنم درهاي اميدي به روم باز ميشه كه اين خستگي برام مفهومي نداره:)
farhad_k25
Thursday 25 November 2004, 10:49AM
خوب دوستان عزیز:cool:
بنده با شجاعت حاضرم در ردیف و نوبت صندلی داغ قرار بگیرم:D
maryam
Thursday 25 November 2004, 03:20PM
وايييييي...فرهاد با پاي خودت اومدي توي شكنجه گاه!
اولين آرزويي كه دوست داري بهش برسي چيه؟!
farhad_k25
Thursday 25 November 2004, 06:06PM
خوب دوستان سلام
اگه نوبته منه جواب بدم؟
البته ميخواستم به اين نوع سوالا جواب ندم ولي خوب ديگه مجبوريم
اولين آرزويي كه دوست داري بهش برسي چيه؟!
قطعا ماديه:D چون بقيه دوستان معنوي ها رو جواب دادند
خريدن يه دونه 206 تيپ 5 :p
maryam
Thursday 25 November 2004, 10:14PM
بهترين چيزي كه توي زندگيت ديدي چي بود؟ (يا بهترين حادثه يا صحنه)
صبح
Friday 26 November 2004, 05:02PM
اگه يه 206 تيپ 5 بهت دادن بعدش چي ميخواي ؟ :)
دوست ايراني .
Saturday 27 November 2004, 02:01AM
سلام
:smile58:
اين آقا فرهاد ما يه كاري كرده كه من هر 206 تيپ پنج نوك مدادي متاليك رو ميبينم فكر ميكنم رانندش فرهاد و اينقدر كه اگه خلاف كنند كلي به فرهاد ميخندمخلاصه آقا فرهاد زياد خودتو ناراحت نكن 206 تو تاريخ كلابز به نام تو ثبت شده دوچرخه ام به نام يه بنده خداي ديگه مباركتون باشه ايشالله به پاي هم پير شين :D
1000 تا سئوال دارم اول بقيه بپرسن تا بعد نوبت من برسه
farhad_k25
Saturday 27 November 2004, 04:20PM
بهترين چيزي كه توي زندگيت ديدي چي بود؟
خوب واقعيت كه چيز هاي خوب توي زندگي زياد ديدم كه شايد الان يادم نياد ولي اون اتفاقي كه تا سالها توي ذهن من بود قبوليم توي كنكور و اتفاقاتي بود كه در روز اعلام نتايج كنكور برام افتاد بود كه حالا اينجا جاش نيست ولي اگه خواستيد بعدا براتون ميگم;)
اگه يه 206 تيپ 5 بهت دادن بعدش چي ميخواي
والا احمد اقا خودت هم ميدوني كه اگه به انسان نصف دنيا رو بدن بقيش رو هم ميخواد:D
ولي خوب البته قبلا هم گفتم انشا الله در دراز مدت يه برج كوچو :p
1000 تا سئوال دارم اول بقيه بپرسن تا بعد نوبت من برسه
خدا به داد ما برسه
maryam
Saturday 27 November 2004, 06:52PM
تو آدم تاثير پذيري هستي؟!
تا حالا سعي كردي با كسي دوست باشي؟!
تا حالا شده با خودت رو در بايسي كني؟! با خدات چطور؟
تا حالا كسي سر كارت گذاشته؟! (نيش!)
شده از ايده آلهات دور باشي؟!
farhad_k25
Saturday 27 November 2004, 08:08PM
تو آدم تاثير پذيري هستي؟
كلا نه ولي برادرم حرف هاش خيلي برام اهميت داره
تا حالا سعي كردي با كسي دوست باشي؟
خوب شايد كمي عجيب باشه ولي در جواب بايد بگم نه
خيلي دير با هر كسي و هر چيزي اخت ميشم ودر نگاه اول از نظر هر كسي خيلي مغرور به نظر ميرسم
تا حالا شده با خودت رو در بايسي كني؟! با خدات چطور؟
البته منظورتون رو از رودربايستي با خودم درك نميكنم ولي با خدا بله
تا حالا كسي سر كارت گذاشته؟! (نيش
بله سال اول دبيرستان بودم يه هم كلاسي داشتم يه تابستون منو سر كار گذاشت
پدرش يه كارگاه ابكاري فلزات داشت به من گفت من پدرم به يه كارگر احتياج داره براي تابستون مياي كار كني منم گفتم اره
اقا ما رو تا اخر تابستون سر كار گذاشت هي ميگفت از شنبه هفته بعد:D
شده از ايده آلهات دور باشي؟!
خيلي كم
هميشه سعي ميكنم به اونچيزي كه توي ذهنم هست نزديك باشم و هميشه در برابر هر چيزي كه بخواد يه جوري اذيتم كنه و يا مشكل ساز باشه برام مقاومت كردم در نهايت گفتم داداشم بزنتش:D
maryam
Saturday 27 November 2004, 08:31PM
شده دلت يه چيزي رو بخواد اما به حرف دلت گوش نكني؟
بدترين حرفي كه توي عمرت زدي چيه؟!
تا حالا حرف كسي رو گوش دادي؟!
farhad_k25
Saturday 27 November 2004, 08:46PM
شده دلت يه چيزي رو بخواد اما به حرف دلت گوش نكني؟
اين كه بسيار بلاخره نميشه كه هرچي ميگه گوش كنم.پرو ميشه:D
بدترين حرفي كه توي عمرت زدي چيه؟!
:eek::eek::eek::cool:
تا حالا حرف كسي رو گوش دادي؟
خوب اينو كه قبلا هم گفتم
يعني به من مياد ادم حرف گوش كني نباشم
بله حرف هاي برادرم و مادرم البته پدرم خدابيامرز بسيار كم حرف بود
maryam
Saturday 27 November 2004, 08:52PM
منظورم بهترين حرف بود!! (باكلي خجالت!)
اگه كسي كاري ازت بخواد براش انجام ميدي؟!
اگه كسي بهت بدي كنه تو هم با بدي جوابشو ميدي؟!
منطق سرت ميشه؟! يعني آدم منطقي اي هستي؟!
farhad_k25
Sunday 28 November 2004, 09:46AM
منظورم بهترين حرف بود!! (باكلي خجالت!)
من يك مسلمان آريايي و اذري زبان هستم
اگه كسي كاري ازت بخواد براش انجام ميدي؟
بستگي داره بتونم انجام بدم يا نه
اگه ببينم از عهده من خارجه همون موقع ميگم نه
اگه كسي بهت بدي كنه تو هم با بدي جوابشو ميدي؟البته اين مورد برام زياد پيش اومده ولي من هميشه يه رويه داشتم
اگه كسي نسبت به من بدي كنه و اون بي دليل باشه براي بار اول از اون ميگذرم ولي براي بار دوم هيچ گذشتي ندارم
منطق سرت ميشه؟! يعني آدم منطقي اي هستي؟!
والا من كه ادم منطقي هستم ولي اگه بگم بيشتر از نصف اونهايي كه با هاشون هر روز سر كار بر خورد دارم بويي از منطق نبردند(حداقل به ما كه ميرسند)دروغ نگفتم
اخه جالب اينجاست كه اكثر منطق رو فقط جايي قبول دارند كه منافعشون در خطر نباشه
وقتي كوچكترين لطمه اي قرار به منافع طرف مقابل وارد بشه اصلا منطق يعني چي؟
دوست ايراني .
Monday 29 November 2004, 11:20PM
سلام
خب حالا نوبت منه :D
1 - به نظر تو بدترين كار دنيا چيه ؟ يعني چه كاري ويا عملي تو دنيا از همه بدتره ؟
2- از چي ويا چه چيزهايي ميترسي ؟
3- چرا تو ابراز احساسات ضعيفي ؟
4- چه غذايي رو دوست داري ؟
5- از چه حيواني بدت مياد؟
6- قران ميخوني اگه آره كي ها ميخوني بعد چه سوره اي رو ؟
7- از تو طبيعت از چي بيشتر خوشت مياد ؟
8- فكر ميكني آيا روزي بتوني بجنگي ؟
9- فرمول اتر چيه چه ماده هاي بيهوشي ديگه اي هم داريم يه خرس با چقدر اتر بيهوش ميشه ؟ يه سوسك چند دوز اتر لازم داره ؟
10- دوست داشتي دكتر ميشدي ؟
11- تا حالا تو اطاق عمل رفتي ؟اگه آره اولين باري كه رفتي تو اطاق عمل چه حسي داشتي ؟
12-به نظر تو چه عضو داخلي بدن از همه جالب تره ؟
13- از چه چيزي تو زندگيت بدت مياد؟
14- دختر مورد نظرت براي ازدواج چه ويژگيهاي بايد داشته باشه ؟
بدترين ايراد آقايون از نظر تو چيه ؟
15- بدترين صفت زنانه چيه؟
16 - تا حالا از دست من ناراحت شدي اگه آره كي وكجا ؟
17- با يك جمله با خدا حرف بزن ؟
18- با يك جمله با بچه هاي ايران كلابز حرف بزن ؟
فعلاً اينارو جواب بده تا بعد .......:D:smile60::p
farhad_k25
Tuesday 30 November 2004, 11:21AM
خب حالا نوبت منه
خدا ما را رحمت كناد:D
1 - به نظر تو بدترين كار دنيا چيه ؟ يعني چه كاري ويا عملي تو دنيا از همه بدتره ؟
زشت ترين اعمال دنيا به نظر من كم فروشي و خوردن مال يتيمه
2- از چي ويا چه چيزهايي ميترسي ؟
هميشه دوست دارم رو سفيد باشم
از مرگ عزيزانم هم خيلي ميترسم
چرا تو ابراز احساسات ضعيفي ؟
:p نميدونم يعني به نظر شما اينجوريم؟
ولي خوب خودم يه مقدارشو قبول دارم خوب هيچ وقت از اينكه به كسي احساساتم رو نشون بدم خيري نديدم
4- چه غذايي رو دوست داري ؟
واي اين فعلا تنها لذت دنيوي منه
يعني خوردن:D
همه غذا ها رو دوست دارم غير از قرمه سبزي و اش رشته و ماكاروني
البته ماكاروني رو يه مقدار كمتر چون اگه مادرم درست كنه ميخورم:p
از چه حيواني بدت مياد؟
والا گفتنش خوب نيست و چون مخلوق خداست ولي از كروكوديل و كوسه بشدت تنفر دارم
6- قران ميخوني اگه آره كي ها ميخوني بعد چه سوره اي رو
به صورت كلاسيك كه برم قران رو بردارم و شروع به خوندن كنم نه
ولي هميشه سر كارم از نرم افزار هاي قران استفاده ميكنم و خودم گوش ميكنم
ولي بيشتر اگه خودم بخونم فقط معاني قران رو ميخونم
سوره الرحمان و ياسين رو خيلي دوست دارم چون خدا بيامرز پدرم زياد ميخوند
هر وقت هم دلم براي صداي پدرم تنگ ميشه ميرم اون قسمتي رو كه يواشكي از صداي پدرم كه در حال خوندن ياشين و الرحمان ميباشه رو . ضبط كردم گوش ميكنم
از تو طبيعت از چي بيشتر خوشت مياد ؟
والا همه چيز طبيعت دوست دارم الا دريا
از دريا زياد خوشم نمياد و همچنين از كوهستان در زمستان
خيلي دوست دارم برم كوه و از اون بالا پايين رو نگاه كنم
ولي عاشق صداي بادم
فكر ميكني آيا روزي بتوني بجنگي
والا كلا از استرس جنگ زياد خوشم نمياد وگه منظورتون اون مدل جنگه
ولي زندگي امروزه همش جنگه
فرمول اتر چيه چه ماده هاي بيهوشي ديگه اي هم داريم يه خرس با چقدر اتر بيهوش ميشه ؟ يه سوسك چند دوز اتر لازم داره
اين از اون سوال هاي كه من خيلي دوست دارم جواب بدم:D
شايد بتونم يه روز راجع به اون صحبت كنم
فرمول شيميايي اتر رو يادم نمياد
بايد بگم اتر الان ساليان ساله كه ديگه بهيچ وجه استفاده نميشه
البته توي بيمارستان ها بخاطر جنبه اموزشي پيدا ميشه ولي اكثرا اين خانم هاي اتاق عمل و خانم دكتر هاي جراح براي پاك كردن لاك ناخن از اتر استفاده ميكنند
اتر بخاطر خاصيت بيهوشي بالا و حالت ضد درد بودنش خيلي استفاده ميشده ولي از سال 1954 كه سيكلو پروپان اومد وبعدش فلوركسن كه پايه داروهاي بيهوشي اينهالر(تنفسي)ديگه از اتر استفاده نمشه(به شدت روي قلب تاثير مخرب داره)
1959.هالوتان .....1971.انفلورن......1981.ايزوفلوران........1992.دسفلوران و درنهايت سووفلوران كه البته قديمي تر از دوتاي اخريه ولي با تحقيقاتي كه ژاپني ها كردند و يه ذره تغيير الان يكي از بهترين هاست
البته در ايران در اكثر بيمارستان هاي دولتي از هالوتان:p استفاده ميشه ولي در بيمارستان هاي خصوصي از ايزوفلوران
فرقشون هم در اينه كه با ايزوفلوران مريض خيلي سريعتر بيهوش ميشه و خيلي سريعتر هم به هوش مياد و اون حالت هاي تهوع و سر گيجه بعد عملش هم خيلي كمتره
بسه يا بازم بگم
البته داروهاي بيهوشي همشون استنشاقي نيستند و داروهاي تزريق وريدي هم داريم كه اگه ميخواهيد اونا رو هم بگم
مثل:
نسدونال....اتوميديت....كتامين...پروپانيديد......ميدازولام.....پروپوفول
كه از اولي كه در سال 1934 توليد شده در ايران استفاده ميشه
اخري هم همونه كه توي ايرانمهر باعث مرگ چند نفر شد
البته هميشه براي بيهوشي از تلفيق داروهاي بيهوشي استفاده ميشه
من تخصصي هم در بي هوش كردن سوسك ندارم من فقط ميكشمشون:D
دوست داشتي دكتر ميشدي ؟
البته توي ايران ما بخاطر سيستم پزشكي امريكايي رشته من امكان ادامه تحصيل تا دكتري نداره ولي در سيستم بريتانيايي ما ميتونيم پزشك بشيم
در اين صورت بايد ميرفتم انگلستان يا هلند و يا استراليا و ادامه تحصيل ميدادم
هرچند در اخر هم اجازه طبابت نميدادندو فقط ميتونستي استاد دانشگاه بشي
ولي كلا نه
چون پزشكي و كلا درمان فقط جنگ اعصابه
ادم همو پولو به روش هاي ديگه هم ميتونه در بياره;)
به نظر تو چه عضو داخلي بدن از همه جالب تره ؟
والا به نظر من بدن همش جالبه و وقتي به فزيولوژي بدن دقت ميكني با خودت ميگي:
اين كومونيست هاي ماده گرا چقدر خر و نفهمند
واقعا هر كي ميخواد خدا رو درك كنه بهتره بره يه ذره فزيولوژي بخونه ببينه خدا چي ميكنه:p
ولي در كل به نظر من خون و مغز و رحم در خانم ها عجيب ترين چيز هاي بدنه
وفهميدن اين مطلب كه در اگر در زمان حاملگي خدا تغيراتي رو در بدن خانم ها نميداد حتي يك روز هم امكان تحمل براشون نبود
13- از چه چيزي تو زندگيت بدت مياد؟
والا سعي ميكنم از چيزي بدم نياد چون با اين شرايط چيزي تغيير نميكنه
ولي در كل از دختر هاي پر فيس و افاده كه وقتي راه ميرند دو نفر بايد دورشون باشند و از پسر هايي كه قيافشونو به نون شب ترجبح ميدند حالم بهم ميخوره و اون هايي كه وقتي به جايي ميرسند هر چقدر هم كوچيك خودشونو ميگيرند
11- تا حالا تو اطاق عمل رفتي ؟اگه آره اولين باري كه رفتي تو اطاق عمل چه حسي داشتي ؟
اين سوالو يادم رفت الان ميگم
بله من سه سال صبح تا بعد الظهر توي اتاق عمل بودم
اولين باري هم كه رفته بودم اتاق عمل هنوز توي اورژانس دوره ميديديم خلاصه با ديدن يكي از تكنسين ها رفتم تو اتاق عمل و از اينكه اصلا ماسك صورت نداشتم همه فهميدند:D
14- دختر مورد نظرت براي ازدواج چه ويژگيهاي بايد داشته باشه
والا زياد الان به اين مساله فكر نميكنم
ولي در كل اگه فكر كنم خوب يه چند تايي هست كه بهش اهميت ميدم
مثلا:زياد اهل ماديات نباشه.حتما نماز بخونه.خوب چهره هم برام يه مقداري مهمه ولي دوست دارم نجيب باشه و پر رو نباشه;)
واز همه مهمتر از من نپرسه در امدت در ماه چقدره:p
بدترين ايراد آقايون از نظر تو چيه ؟
خوب از چه نظر اخه؟
اگه از نظر خانم ها باشه اينه كه اصلا دوست ندارند حرف بزنند اونم وقتي كه تلوزيون داره فوتبال پخش ميكنه
خوب خود من هم يكي از ايراد هاي اساسيم اينه كه اصلا به ظاهرم توجه نميكنم و حتما يكي بايد بهم بگه لباستو عوض كن وگرنه يادم ميره
يكي هم اينكه مثل خانم ها علاقه اي به خرج كردن ندارند
15- بدترين صفت زنانه چيه؟
يكي فضولي و ديگري حصودي
تا حالا از دست من ناراحت شدي اگه آره كي وكجا نه يادم نمياد ولي در كل من هيچ وقت بخاطر حرف و يا نوشته از كسي ناراحت نميشم و اگه ناراحت بشم جوابي راجع به اون مساله نميدم يا نمينويسم
17- با يك جمله با خدا حرف بزن ؟
والا زياد روم نميشه با خدا حرف بزنم:D
به نظرم ما ادم ها خيلي پر روييم ولي در يك كلام خدا يا ما رو فراموش نكن
18- با يك جمله با بچه هاي ايران كلابز حرف بزن ؟
والا حرفي كه ندارم بزنم ولي در يك جمله اينقدر به تازه وارد ها ضد حال نزنين بلاخره اونها هم با جو اينجا اشنا ميشند
فعلاً اينارو جواب بده تا بعد .......
ببينم مگه بازم چيزي مونده:p
mahdi1060
Tuesday 30 November 2004, 01:27PM
1- اگه دختري بهت ابراز علاقه كنه چطور برخورد ميكني؟ ممكنه باهاش ازدواج كني؟
2- دوست داشتي سياست مدار بودي؟
3- از چه برنامه تلويزيوني خوشت مياد؟
4- از چه نوع موسيقي اي چه خواننده اي و البته چه سازي خوشت مياد چرا؟
5- دوست داري دوستت داشته باشن يا تو دوستشون داشته باشي؟
farhad_k25
Tuesday 30 November 2004, 02:09PM
سلام اقا مهدي
- اگه دختري بهت ابراز علاقه كنه چطور برخورد ميكني؟ ممكنه باهاش ازدواج كني؟
90 درصد خير
اون 10 درصد هم بستگي به شخصيت طرف داره ولي دركل هيچ وقت خوشم نيومده دختري به من ابراز علاقه كنه معمولا اگه همچين حالتي پيش اومده باشه يه جوري خودم رو كنار كشيدم
براي ازدواج هم گفتم تا حالا زياد جدي فكر نكردم
2- دوست داشتي سياست مدار بودي؟
اگه منظورت شغل سياسيه كه كلا حالم از سياست بهم ميخوره ولي به هر حال هر كسي در زندگي سياست بخرج ميده
سياست پدر مادر نداره
3- از چه برنامه تلويزيوني خوشت مياد؟
والا تليوزيون خودمون برنامه 90 رو نگاه ميكنم
طنز هاي اقاي مديري رو هم دوست دارم ولي كلا چون ساعت 11 شب ميرسم خونه كمتر تلويزيون فرصت ميشه نگاه كنم
از چه نوع موسيقي اي چه خواننده اي و البته چه سازي خوشت مياد چرا؟
از موسيقي هاي اروم خوشم مياد مثل اكثر كارهاي ونجليس
ساز مورد علاقم هم سازهاي باديه مثل ترامپت و شيپور:D
خواننده ها هم كه اكثرا چرت و پرت خون هستند ولي از سياوش قميشي و شكيلا خوشم مياد
5- دوست داري دوستت داشته باشن يا تو دوستشون داشته باشي؟
اگه منظور دختر واين حرف هاست نه
نه دوست دارم دوست داشته باشم نه دوست دارم كسي منو دوست داشته باشم چون در كل ادم رو از كسب وكار ميندازه
ولي خوب مادر وبرادرم رو خيلي دوست دارم
البته مادرم ميگه اينا همش حرفه بزار قسمتت بشه همه اين حرف ها رو يه شبه يادت ميره:D
mahdi1060
Tuesday 30 November 2004, 02:58PM
نه سئوال پنجم منظورم كلي بود.
بعله حق با مادراست:D
maryam
Tuesday 30 November 2004, 10:56PM
8- اگه از كسي بدت بياد بهش ميگي؟
9- تا حالا كسي تعقيبت كرده؟
10- اگه يه نفر بهت گير بده كه تو رو ميشناسه و كلي تحويلت بگيره و بگه دوست قديميتم ولي تو هر چي فكر كني ندوني طرف كيه برخوردت باهاش چطوريه؟
11- جوراباتو خودت ميشوري؟
12- تا حالا شده يه نفر رو براي بار اول ديده باشي ولي به نرت بياد سالهاست ميشناسيش؟
13- تا حالا ازت خواستن از يه عالمه بچه مراقبت كني؟
14- اگه يكي بهت بگه احساساتي عكس العملت چيه؟!
15- تا حالا چند بار با خودت خلوت كردي؟
16- اگه يكي توي جمع ضايعت كنه و اون فرد خيلي برات محترم باشه تو سعي ميكني مثل خودش ضايعش كني يا بازم احترامش رو نگه ميداري و هيچي نميگي؟!
17- تا حالا به اختراع فكر كردي؟!
18- تا حالا كسي رو نصيحت كردي؟
19- تا حالا توي گوش دوستات زدي؟
20- سرنوشت كسي چقدر برات مهمه؟!
(شماره ها جنبه ي تزئيني داره!! نيش!)
صبح
Tuesday 30 November 2004, 11:02PM
×××× تا حالا مزه فقر رو چشيدي ؟ تا حالا شده بخاطر بي پولي فقط نان يا برنج يا ماست بخوري ؟
×××× اگر در اوج پولداري سوار ماشين لوكست شده باشي و يك فقير با حسرت بهت جلال و جبروتت خيره بشه چه احساسي بهت دست ميده ؟ بي تفاوت رد ميشي ؟
×××× از اينكه فخر فروش باشي و مسابقه دارائي هاي لوكس بگذاري خوشت مياد يا شرمت مياد ؟ :) يا يه چيز ديگه ؟
×××× ميتوني خيلي پولدار باشي ولي فقير زندگي كني و بري تو يك زير زمين زندگي كني ؟
×××× از چه درختي خوشت مياد ؟ ( از اين : نخل ، سرو ، عقاقيا ، كاج )
×××× توي خيابون كه رانندگي مي كني ، به ديگران راه ميدي كه رد شن ؟
×××× از صميم قلب دعا مي كنم شما و اطرافيانت حداكثر عمر با عزت رو داشته باشيد و صد سال و بيشتر به سلامت و سرزندگي و شادابي زنده باشيد ... اما سوالم اينه كه تو اين لحظه چند درصد احتمال ميدي كه چند لحظه بعد ممكنه فوت كني ؟ :) ببخشيدا ! :smile60: آيا اين درصد ، ربطي به سن و جنس داره ؟ :)
farhad_k25
Wednesday 1 December 2004, 11:55AM
سلام مجدد
اگه از كسي بدت بياد بهش ميگي؟نه بهيچ عنوان
حتي رفتارم هم با اون عوض نميشه ولي سعي ميكنم برخوردام با اون كمتر بشه
تا حالا كسي تعقيبت كرده؟اگه اين كارو كرده باشند خودم نفهميدم
- اگه يه نفر بهت گير بده كه تو رو ميشناسه و كلي تحويلت بگيره و بگه دوست قديميتم ولي تو هر چي فكر كني ندوني طرف كيه برخوردت باهاش چطوريه؟
اولا امكان نداره
چون من هركسي رو كه فقط يك بار اسمشو به من گفته باشه من يادم نميره
البته يه بار يه نفر اينجوري گفت بعد كه گفت ميرم باز ميام بعد فهميدم از اين مواد فروش هاي دوره گرده كه دفعه بعد هم كه اومند درخواست پول كرد و چون من خودم رو اماده همچين چيزهايي كرده بودم زدم تو حالش:D
جوراباتو خودت ميشوري؟ والا معمولا بله ولي اكثرا جناب لباس شويي ميشوره;)
تا حالا شده يه نفر رو براي بار اول ديده باشي ولي به نرت بياد سالهاست ميشناسيش؟بله ولي خيلي كم
تا حالا ازت خواستن از يه عالمه بچه مراقبت كني؟
بله معمولا روزهاي جمعه اين كار رو ميكنم:p
وقتي همه خواهرام ميان خونمون بچه هاشون ميزارن ميرند مسلا با هم خريد ما ميمونيم و اين همه بچه البته جمعا ميشند 6 تا
ولي هيچ وقت بهشون بد نگذشته
اگه يكي بهت بگه احساساتي عكس العملت چيه؟!
يه جور جوابشو ميدم كه خودش جوابشو بگيره مثل يخ:D
تا حالا چند بار با خودت خلوت كردي؟والا اين چيزي كه گفتي رو هيچ وقت ولي خوب بعضي اوقات به گذشته و ايندم فكر ميكنم
- اگه يكي توي جمع ضايعت كنه و اون فرد خيلي برات محترم باشه تو سعي ميكني مثل خودش ضايعش كني يا بازم احترامش رو نگه ميداري و هيچي نميگي؟!من هيچ وقت با يه همچين ادمهايي برخورد ندارم و اكثر اونهايي كه ميشناسمشون وبرام محترم هستند همچين ادمهايي نيستند در ضمن خودشون هم ميدونند با وجودي كه من خيلي ساكتم ولي اگه بخوام بدجوري حال هر كي رو بخوام ميگيرم:p
ولي در كل هيچ وقت من براي بار اول به كسي عكس العمل نشون نميدم
تا حالا به اختراع فكر كردي؟!هيچ وقت چون كار من چيزه ديگه ايه
تا حالا كسي رو نصيحت كردي؟والا از اين كار خيلي بدم مياد ولي چيكار كنم هرچند وقت يه نفر پاميشه مياد مغازم ويا جلوي راهمو ميگيره ميگه يه ذره منو راهنمايي كن:p
دو سه بار هم تو مغازه چند بار مشتريام بچه هاشونو اوردند كه من به زبون خودشون راهنمايش كنم
تا حالا توي گوش دوستات زدي؟من توي عمرم فقط دوبار دعوا كردم
يك بارش بخاطر برادرم بود كه با يكي درگير شده بود ويه بار هم يه همسايه داشتيم كه يه جورايي ديوونه بود البته زير 30 سالش بود ولي مدام ميرفت پدرمو اذيت ميكرد و دري وري به بابام ميگفت و مسخرش ميكرده
جالبه اين كارهارو بدون دليل ميكرد چون پدرم ادم خوش برخوردي توي محل بود وهمه دوسش داشتند ولي پدرم از ترس اينكه نكنه منو برادرم بريم با اون كه جدوكار حرفه اي بود دعوا بكنيم به ما نميگفت كه يه بار يكي از بچه محل ها گفت ماهم تا ميتونستيم زديمش بعد هم از اون محل رفتند
سرنوشت كسي چقدر برات مهمه؟!
والا سوالت نا مفهمومه
ولي خوب بايد بگم اگه از دوستان باشه خوب برام مهمه كه چيكار ميكنه و سعي ميكنم يكي دوبار اشتباهشو بهش بگم اگه ديدم براش فرقي نميكنه ديگه براي من هم مهم نيست
به به احمد اقاي گل
تا حالا مزه فقر رو چشيدي ؟ تا حالا شده بخاطر بي پولي فقط نان يا برنج يا ماست بخوري ؟
خوب احمد اقا بعضي از بچه هاي سايت يه مقداري از سرنوشت منو ميدونند
ما زندگي زير متوسط داشتيم وا كثر اون چيز هايي رو كه براي يه زندگي اروم لازم باشه رو پدرم و مادرم برام تهيه كردند ولي هيچ وقت ازشون چيزي نخواستم چون ميدونستم نميتونند بدند
البته اينكه بدون غذا بمونيم نه ولي خوب زندگي با لا و پايين زياد داره
ولي در بچگي حصرت زياد خوردم ولي برام مهم نبوده و هميشه از دور اطرافيانم پايين تر بودم
×××× اگر در اوج پولداري سوار ماشين لوكست شده باشي و يك فقير با حسرت بهت جلال و جبروتت خيره بشه چه احساسي بهت دست ميده ؟ بي تفاوت رد ميشي ؟البته سوار يه ماشين شدن كه جلال و جبروت نداره كه
ولي البته ما كه چيزي نداشتيم ولي اون موقع هم كه 206 داشتم توي خيابون به كسي خيره نميشدم و هميشه پشت چراغ سرم پايين بود به همين دليل
اما از خدا ميخواستم به همه هرچي رو كه دوست دارند بده
از اينكه فخر فروش باشي و مسابقه دارائي هاي لوكس بگذاري خوشت مياد يا شرمت مياد ؟ يا يه چيز ديگه ؟ [/QUOTE]
من هيچ وقت فخر نفروختم حتي به لقمه غذايي كه اگه تو مدرسه دستم بوده و بقليم نداشته با اينكه هميشه با ديد فخر فروشي اشنا بودم و خيلي ها به من سر كوچكترين چيزي بخاطر اينكه ميدونستند من شايد توانايي خريد اون نداشته باشم فخر فروخته بودند.حتي براي يه بيسكويت
حتي الان هم به خداي واحد قسم ميخورم كه درسته وضع ماليم از همه اونهايي كه يه روزي بهم فخر فروشي ميكردند بهتره ولي هيچ وقت از ديد بالا به اونها نگاه نكردم وهميشه سعي كردم رابطه و برخوردم مثل هميشه باشه انگار كه هيچ فرقي با اونها ندارم كه همينطور هم هست
ميتوني خيلي پولدار باشي ولي فقير زندگي كني و بري تو يك زير زمين زندگي كني ؟ من عاشق اين طور زندگي كردنم
چند وقت پيش رفته بودم به خاطر وام بانكي كه به من داده بودند براي كل بانك سفارش ناهار بدم
يه رستورانه خيلي با كلاسي هم همون نزديك بانك بود كه صاحب اون رستوران منو ميشناخت و من دو سه دفعه كه خيلي كارشون لنگ بود براشون مشكلشون رو حل كرده بودم ولي يه دختر خانومي اونجا كار ميكنه كه فكر ميكنه كه خيلي خوشگله و به همين خاطر به همه از بالا و با پر رويي حرف ميزنه
خوب من يه بار هم گفته بودم كه زياد به پوشش و لباسم اهميت نميدم البته نه اينكه كثيف پوش باشم ولي لباس هام هميشه ساده و يه مقدار از مد افتادست
به قولي يكي ميگفت حيف به اين تيپ كه سوار همچين ماشيني شده:p
اينو ميگفتم :
رفتم تو وروي صندلي هايي كه كنار صندوق (محل كار همين خانم)نشستم تا اين خانم تايپ كردنش تموم بشه
اين خانم هم يه نگاهي به وضع من انداخت و با بي احترامي خاصي گفت
اكبر اقا بيا ببين اين چي ميگه اگه كاري نداره راهنمايش كن:p
اين جمله رو صاحب رستوران هم شنيد و به همراه اون اقايي كه صدا كرد اومد ببينه چه خبره
جالب اينجا بود كه يه دفعه هر كي هم توي رستوران بود به من نگاه كرند
وقتي صاحب رستوران كه اومد و ديد منظور اين خانم منه(البته من هم خندم گرفته بود داشتم اروم ميخنديدم)اونقدر ناراحت شد كه از قيافش معلوم بود و بعد كه مطمعن شد كه منظور اون خانم من بودم از اون خانم خواست كه جلوي جمع از من معذرت خواهي كنه
منم كه حسابي خندم گرفته بود گفتم اشكالي نداره خانم ولي خواهشا اول گوش كنيد ببينيد من چي ميگم بعد تصميم بگيريد
بعد هيچي سفارش دادم و گفتم فاكتورش رو بفرستيد در مغازه تا تصفيه كنم;)
از چه درختي خوشت مياد ؟يه درختي بهش ميگند به زبان تركي(راجي)فكر كنم فارسي بهش بيد تبريزي ميگند خيلي بلند ميشه و برگهاي پهني هم داره
عاشق اين درخت هستم مخصوصا وقتي باد برگاشو تكون ميده
توي خيابون كه رانندگي مي كني ، به ديگران راه ميدي كه رد شن ؟قطعا من ميشه اين كار رو ميكنم ولي بعضي اوقات جلوي بعضي از اين مسافر كش ها ابدا
اما سوالم اينه كه تو اين لحظه چند درصد احتمال ميدي كه چند لحظه بعد ممكنه فوت كني ؟هيچ وقت جوري زندگي نكردم كه از اينكه بميرم بگم كار انجام نشده دارم
البته ببخشيد جواب هاي من همش مثل يه كتاب داستان طولانيه ها:p
farhad_k25
Wednesday 1 December 2004, 12:30PM
خلاصه اين صندليه خيلي داغه ها
بهزاد
Wednesday 1 December 2004, 04:35PM
:smile57:بابا صد رحمت به "نكير" و "منكر" :smile57:
صبح
Wednesday 1 December 2004, 06:25PM
سلام آقا فرهاد عزيز :) ممنون از وقتي كه براي پاسخ سوالها گذاشتيد :)
من فقط سوال كردم ها و سوالهام هم همش با ( اگر ) و ( در صورتيكه ) بود ، شايد اين سوال رو از كس ديگه هم مي پرسيدم و فقط ديدم يكي نشسته سوال كنيم ديگه :D ، اين سوالهائي بود كه دونه دونه از خودم پرسيدم و بعد از شما پرسيدم ... و اصلا قصد بي ادبي يا تهمت زدن نداشتم :) سوء تفاهم نشه :)
يا حق
maryam
Wednesday 1 December 2004, 07:41PM
- تا حالا از مامانت پرسيدي چطوري با بابات آشنا شده و بعد ازدواج كرده؟
- تا حالا شده منتظر كسي بموني ؟
- اگه يكي بخواد يه قراري باهات بذاري ولي دفعه ي پيش بد قولي كرده باشه و نيومده باشه سر قرار بازم حاضري باهاش قرار بذاري؟
اگه يكي يه خاليه خيلي بزرگ برات ببنده و تو متوجه بشي، به روش مياري؟
به ايراني بودن خودت افتخار ميكني؟ اگه آره به چيش؟! (نميدونم اين سوال رو ازت پرسيده بودم يا نه!)
دوست داري براي هميشه توي ايران زندگي كني؟!
اگه به يه مجلس عروسي دعوت بشي شركت ميكني؟!
چند درصد حرفات خالي بندي و دروغه؟
- بد ترين ويژگي اخلاقي چيه؟!
دوست ايراني .
Thursday 2 December 2004, 05:46AM
سلام
بچه ها ترو خدا به اين جوان رعنا رحم كنيد اين طفلكي ميرفت مثل داستان شيرن و فرهاد كوه ميكند بهتر بود تا اينهمه سئوالو جواب بده مگه نه فرهاد جان ;);)
نكنه واقعا ميخواين هزار تا سئوال ازش بپرسين :eek:
ممنونم فرهاد جان :smile57:معلومه پسر خيلي آقا وصبوري هستي كه به اينهمه سئوال جواب دادي منم به نوبه خودم تشكر ميكنم الانم دست اين دخترم رو هم ميگيرم ميبرم كه اينقدر ترو اذيت نكنه .................:D فرهاد جان به اين چند تا سئوالم جواب بده مريم قول ميده نفر بعد از تو رو صندلي بشينه مگه نه مريم جان
farhad_k25
Thursday 2 December 2004, 10:39AM
قصد بي ادبي يا تهمت زدن نداشتم سوء تفاهم نشه
اين حرف ها چيه احمد اقا
من اگه از سوالي خوشم نياد اصلا جواب نميدم
ما از اين اخلاق ها نداريم به خدا;)
تا حالا از مامانت پرسيدي چطوري با بابات آشنا شده و بعد ازدواج كرده؟
بله پرسيدم
يه جورهاي با هم فاميل بودن ولي دور
مامانم ميگفت اينقدر بابام اومد به پدر بزرگم اصرار كرده كه قبول كرده
البته يه مقداري هم پدر بزرگ خدا بيامرزم هم اذيتش كرده بود ها مثلا شرايط سنگين مالي براش گذاشته بود در حالي كه ميدونست پدرم بخاطر اينكه در بچگي پدرش رو از دست داده بود براش سخته ولي پدرم همه رو محيا كرده بود
البته پدرم هم اين ها رو تاييد ميكرد
اگه يكي بخواد يه قراري باهات بذاري ولي دفعه ي پيش بد قولي كرده باشه و نيومده باشه سر قرار بازم حاضري باهاش قرار بذاري؟
بله برام فرقي نميكنه و هيچ وقت با يكبار و يا دوبار راجع به كسي نظر نميدم ولي واقعا از بد قولي متنفرم و همچنين بي انظباطي راجع به اين مساله
البته زياد تا حالا با كسي جايي قرار نزاشتم ببينم چي ميشه اگه نياد:p
اگه يكي يه خاليه خيلي بزرگ برات ببنده و تو متوجه بشي، به روش مياري؟
نه
البته زياد شده اين مساله ولي با خودم ميگم بي خيال بزار براي خودش حال كنه شايد اينجوري تخليه ميشه و احساس ارامش ميكنه ولي شخصيتش توي ذهنم مخدوش ميشه
به ايراني بودن خودت افتخار ميكني؟ اگه آره به چيش؟! (نميدونم اين سوال رو ازت پرسيده بودم يا نه!)
خوب اينو قبلا گفته بودم كه صد البته
اما اينكه به چيش افتخار ميكنم به خيلي چيزاش
البته بيشتر به تاريخ و اينكه يك اريايي هستم افتخار ميكنم و از اين نظر خودم رو نسبت همه اين اروپايي ها و امريكايي هاي اون زمان وحشي برتر ميدونم
اون موقع كه ما فرهنگ داشتيم اونا اصلا نميدونستد فرهنگ چيه
ما بهترين پوشش رو داشتيم اونا هنوز ..... بي خيال:p
دوست داري براي هميشه توي ايران زندگي كني؟
بله من هيچ وقت دوست ندارم ايران رو ترك كنم
اينجا از هر نظر كه بخواي بهشته
همه جاي دنيا قانون خودشو داره ولي مال ما بهتره;)
اگه به يه مجلس عروسي دعوت بشي شركت ميكني؟
والا واقعيت اينكه امسال شايد نزديك به 4 تا عروسي دعوت شدم ولي خوب مادرم و برادرم رفتند ولي من نرفتم
خوب شايد بيشترش بخاطر مسايل كاري باشه ولي زياد با اين چيز ها حال نميكنم
البته اين مربوط به عروسي نيست ها
خوب يكي دوتا مراسم ختم هم بود كه دعوتي بود و دعوت شده بوديم اونها رو هم نرفتم
بيشتر وقت ازادم رو دوست دارم استراحت كنم و به كارهاي عقب افتاده خودم برسم
چند درصد حرفات خالي بندي و دروغه؟خيلي كم دروغ ميگم ولي خدا وكيلي يكي دوبار مجبور شدم بخاطر وام بانكي دروغ هاي گنده اي سر هم بيارم كه خودم هم چند هفته اي بخاطر اين دروغ هام دچار ديپرس شده بودم(يه جورهايي باورم شده بود)
بد ترين ويژگي اخلاقي چيه؟!
والا بدي كه زياد دارم
ولي بدترينش اينه كه به شدت منظم هستم جوري كه اين نظم باعث ناراحتي و اذيت خودم و ديگران ميشه كه البته در حل ترك هستم
ممنونم فرهاد جان معلومه پسر خيلي آقا وصبوري هستي كه به اينهمه سئوال جواب دادي منم به نوبه خودم تشكر ميكنم [/QUOTE]
خواهش ميكنم
در كل خوشحال شدم وصندلي رو به بعدي تحويل ميدم:p
نيما64
Thursday 2 December 2004, 12:05PM
جند تا سوال خدمت دوست عزيزم
1- براي كنكوريهايكه قبول نشدند چه پيغامي داري.
2- تا حالا كاخ اميد براي خود ساخته ايد
3 - نظرشما درباره دانشگاه و ورود به آن چيست
4 - تعادل در زندگي به نظر شما يعني چي
5- آيا با اين جمله موافق هستيد ( تنهايي زماني وحشت انگيز است كه وقتي شما كسي رو دوست نداشته باشيد)
6 - نظرتان درباره دوست چيست
7- تا به حال فكر كرده ايد كه در زندگي چقدر خوشبخت بوده ايد.
بهزاد
Thursday 2 December 2004, 03:00PM
سلام آقا فرهاد
من هم بپرسم؟
1- تا حالا مردم فريبي كردي؟
2- اگر مردم بالاتر از اون چيزي كه هستي حسابت كنن، چيزي نميگي و ميذاري همون تصور رو راجع بهت داشته باشن. يا اينكه متوجهشون ميكني كه اونطورها هم كه اونها فكر ميكنن نيستي؟
farhad_k25
Saturday 4 December 2004, 10:40AM
خوب مثل اينكه دوباره بايد رو صندلي بشينم;)
اول اقا نيماي عزيز
براي كنكوريهايكه قبول نشدند چه پيغامي دارييك كلام
بخدا كنكور اخرين نقطه روي زمين نيست و بدون كنكور و دانشگاه هم ميشه موفق بود ولي خوب توي هر كاري درس خونده موفق تره
تا حالا كاخ اميد براي خود ساخته ايدنه بخدا
ما نه به كاخ اميد فكر ميكنيم:D و نه براي خودمون كاخ دوست داريم
ولي خوب اگه اميد توي زندگي نباشه زندگي بي معني ميشه و بايد هميشه ادم خودشو با يه اميدي مشغول كنه
نظرشما درباره دانشگاه و ورود به آن چيست
دانشگاه كاخانه ادم سازي است.
راجع به ورودش هم فكركنم خيلي سخت شده ولي اگه هم ميخواهيد وارد بشيد لطفا توي شهر خودتون (حالا هرجا كه هست)قبول بشيد تا مشكلاتتون كمتر بشه
تعادل در زندگي به نظر شما يعني چي
ها اين از اون سوال هاي سخته:p
اين سوال جوابش براي هر كسي با بعدي فرق ميكنه
در زنگي من تعادل يعني 1/100 از پولي كه در مياري بيشتر خرج نكني و اگه بيشتر بشه تعادل بهم ميخوره:D
ولي در كل به نظر من شزط تعادل توي زندگي هركسي رفتن روي خط مستقيمه كه مطمعن ترينه
آيا با اين جمله موافق هستيد ( تنهايي زماني وحشت انگيز است كه وقتي شما كسي رو دوست نداشته باشيد
نه به هيچ وجه;) البته ببخشيد ها
چونمن هميشه خدا رو دارم و اينكه ديگران رو (البته بجز خانواده)دوست نداشته باشم برام اونقدر مهم نيست
نظرتان درباره دوست چيست
والا من دوست زيادي ندارم
شايد فقط يك يا دونفر از دوست هام باشند كه بعضي وقتها پيشم مياند و يا من سري به اونها ميزنم ومن فقط به اونها ميگم دوست واقعي ولي اينكه دوست در حد سلام عليك زياد دارم
ولي در كل زياد رابطه من با دوست خوب نيست چون هيچ وقت (بغير از يكي دونفر)از اونها به من خيري نرسيده وهميشه من به تنهايي فقط وظيفه دوستي رو انجام دادم ولي وقتي در مرحله پاسخ گويي كه رسيديدم تنها موندم به همين خاطر زياد با دوست رابطه جدي ندارم;)
تا به حال فكر كرده ايد كه در زندگي چقدر خوشبخت بوده ايد.
البته من هيچ وقت به اين كلمه فكر نكردم و خودم رو مقياس نكردم ولي فكر كنم به قول مادرم از هم دوره هاي خودم يه ذره وضعيتم بهتره
اقا بهزاد ببخشيد جوابمون دير شد ها اخه من جمعه ها تعطيلم:p
تا حالا مردم فريبي كردي؟شايد يكي دوبار تو عالم بچگي:(
اگر مردم بالاتر از اون چيزي كه هستي حسابت كنن، چيزي نميگي و ميذاري همون تصور رو راجع بهت داشته باشن. يا اينكه متوجهشون ميكني كه اونطورها هم كه اونها فكر ميكنن نيستي؟
قطعا همينطوره
مثلا يه عده فكر ميكنند كه من متخصص بي هوشي بودم كه هر كسي همچين فكري بكنه سريع بهش ميگم كه من يك پرستار اموزش ديده بيهوشي هستم نه متخصص
ودر باقي موارد فكر نكنم مردم منو بالاتر از چيزي فرض كنند:D
mahdi1060
Saturday 4 December 2004, 10:25PM
سلام
گردن كشانه يعني چي؟
شعر ميخوني؟ از كدوم شاعر و شعر خوشت مياد؟
اگه درد ناگهاني و شديد توي قفسه سينه ات حس كني چي كار ميكني؟
اگه همه اطرافيات بگن امشب زلزله ميشه چيكار ميكني؟
كدوم نماز رو بيشتر از بقيه دوست داري؟;)
با طرح جداسازي دختران و پسران تو دانشگاهها موافقي! چرا؟
تا حالا خودت رو توي آينه نگاه كردي؟؟:D
اگه بهت بگن نوش داروي بعد مرگ سهراب چه حالي ميشي؟
تفاوت با تعارض چه فرقي داره!!!!!!!!!!
دلخسته شدي؟
هيچ وقت سيگار يا قليون يا اصولا هر نوع مخدري مصرف كردي؟
عجيبترين اتفاق زندگيت چي بوده؟
دوست داري چقدر زندگي كني؟
اين كلمات چه حسي در تو القا ميكنه؟ بازي ،خشونت ، شهر
ذهن زيبا چيه؟
فكر ميكني امانتي كه انسان از خدا قبول كرد چيه؟
اگه قرار باشه يكي از دستات بشكنه ترجيح ميدي دست راست باشه يا چپ؟ در مورد پاهات چي؟:p گردنت چطور:eek::D
ياعلي!
maryam
Saturday 4 December 2004, 10:25PM
از فرهاد ممنونيم به خاطر پاسخگويي دقيق به همه ي سوالات:smile59:
من صندلي رو داوطلبانه از فرهاد تحويل گرفتم:D
بشتابيد:p
نيما64
Sunday 5 December 2004, 11:43AM
با تشكر از دوست عزيز آقا فرهاد كه به سوالات من جواب دادن
(اين هم تقديم به شما آقا فرهاد :
دوست بجاي چتري است كه روزهاي باراني همراه شماست)
سوال
1- نظرت درباره اين جمله چيه ؟
(خوشبختي يك مفهوم ذهني است كه براي هر كس با توجه به ديدگاه شخصي خود معناي خاص خود را دارد)
2- آيا شما هم از عدم اعتماد به نفس رنج ميبريد
3- بنظر شما يه شخصيت سالم داراي چه ويژگي هايي است
4- چه عاملي باعث متحول شدن زندگي شما خواهد شد.
5 - بهترين هديه والدين به فرزندان چيست.
6- چقدر از زندگي فعلي خود راضي هستيد.
با تشكر
شيدا
Sunday 5 December 2004, 12:57PM
نوشته شده بوسيله نيما64
[B]جند تا سوال خدمت دوست عزيزم
1- براي كنكوريهايكه قبول نشدند چه پيغامي داري؟
فرهاد جان منظورشون اين بود واسا شيدا چه پيغامي داري؟:D:D
farhad_k25
Sunday 5 December 2004, 02:49PM
بازم سلام:p
گردن كشانه يعني چي؟
يعني كسي كه گردنش رو ميكشه همش:D
شعر ميخوني؟ از كدوم شاعر و شعر خوشت مياد؟
خيلي كم چون اگه يه روزي يه كتاب شعر دستم بگيرم و بخونم مادرم ميره تو فكر و ميگه حتما يه فكري برات بايد بكنم
ولي در كل از شعر ها فقط سهراب سپهري(در فلق بود كه پرسيد سوار...اسمان مكثي كرد;))
البته من در زندگي يك بيت هم شعر ياد گرفتم با اينكه همه ميدونند ولي باز ميگم:D
اي دل صبور باش و مخور غم كه عاقبت ......اين شام صبح گردد و وين شب سحر شود
اگه درد ناگهاني و شديد توي قفسه سينه ات حس كني چي كار ميكني؟
ببين اقا مهدي اولي چيزي كه تو بحث قلب و عروق و شناختن درد هاي مربوط به اون به ما ياد دادند اينه كه هر وقت كسي اومد پيشتون و گفت قفسه سينم درد ميكنه و تونست دقيقا جاي درد رو نشون بده مطمعن باشيد كه اون درد درد قلبي نيست:D
در كل هردرد مبهمي كه از بالاي ناف تا زير فك پايين باشه و حتي تا دست ها نيز ميتونه برسه رو احساس كرديد كه با فعاليت تشديد ميشه و با استراحت بهتر مشكوك به درد قلبي باشيد و گرنه به فكر چيزه ديگه اي باشيد
و درصورت داشتن همچين دردي بهتره كه با استراحت و كمترين تحرك ممكن سريعا به پزشك مراجعه كنيد ولي در كل انفاركتوس چيزه ديگه ايه و درد اون فرق ميكنه و درد بسيار سنگين و مخصوصي داره كه اصلا با استراحت و اين چيز ها بر طرف نميشه
اگه همه اطرافيات بگن امشب زلزله ميشه چيكار ميكني؟
خوب مگه اطرافيان من متخصص زلزله شناسي هستند كه قبول كنم
ولي در كل اگه احتمالش زياد باشه كه رعايت مسايل ايمني رو انجام ميدم ولي در كل كار خاصي انجام نميدم
كدوم نماز رو بيشتر از بقيه دوست داري؟
اين كه سوال نداره.نماز مغرب و عشا چون بعدش سريعا شام ميخورم:D
با طرح جداسازي دختران و پسران تو دانشگاهها موافقي! چرا؟
به شدت مخالفم به چند دليل
اول ما ادم هستيم نه بز و گوسفند كه همديگرو تو طويله با شاخ بزنيم
بعد هم اين بزرگترين بي احترامي به شخصيت هر انسان بالغيه كه به اون گناه نا كرده رو نسبت بدند
يك كلام بيان بگند همه پسر ها:p هستند و خانم ها هم:p
البته ببخشيد ها
بعد هم به نظر من باعث رقابت ميشه و همين در بالا تر رفتن كيفيت كلاس موثره در ثاني باعث ميشه كه هم پسر و هم دختر رقبت بيشتري براي حضور دركلاس داشته باشند
تا حالا خودت رو توي آينه نگاه كردي؟؟
بله چند وقتيه كه دوستان به من ميگند شكسته شدم رفتم تو اينه به دقت خودمو نگاه كردم;)
اگه بهت بگن نوش داروي بعد مرگ سهراب چه حالي ميشي؟
هيچي ميگم تجربه شد تا ديگه تكرار نشه
تفاوت با تعارض چه فرقي داره!!!!!!!!!!
به نظز من تفاوت مثل دوتا بردار هستند كه با زاويه 180 درجه در جهت مخالف هم در حال دور شدن از هم ديگه هستند ولي تعارض مثل همون دوتا بردار هستند منتهي دارند يه جورهايي به هم نزديك ميشند تا به هم برخورد كنند و اصطكاك ايجاد كنند
دلخسته شدي؟ بله بسيار
هيچ وقت سيگار يا قليون يا اصولا هر نوع مخدري مصرف كردي؟
بهيچ وجه . به نظر من قليون خيلي از سيگار بد تره خيلي
بعد هم روي ادم رو به دود باز ميكنه البته درسته كه يه مقداري قبحش در جامعه ما كمتره ولي همين باعث ميشه كه ادم رو كم كم توجيه كنه براي سيگار
عجيبترين اتفاق زندگيت چي بوده؟هيچي
من زندگي نسبتا ارومي رو داشتم
دوست داري چقدر زندگي كني؟اين از اون سوال هاست ها
اين كلمات چه حسي در تو القا ميكنه؟ بازي ،خشونت ، شهر
بازي:زندگي روزمره.شيطنت هاي ادم هاي خاص.فوتبال
خشونت:سيگاري و بد اخم.مامور نيروي انتظامي:p
شهر:يه تابلوي بزرگ كه از بالا اونو كشيدند و پر از دوده و همه چيز در اون خيلي ريز به نظر ميرسه
ذهن زيبا چيه؟والا نميدونم حتما ذهن اين نقاش ها و نويسنده ها و شاعر ها رو ميگند ديگه:p
فكر ميكني امانتي كه انسان از خدا قبول كرد چيه؟
روح انسان كه بايد تلاش كنه اروم باشه
اگه قرار باشه يكي از دستات بشكنه ترجيح ميدي دست راست باشه يا چپ؟ در مورد پاهات چي؟ گردنت چطور
والا هيچ كدوم چون من با هر دوتا دستم كار انجام ميدم ولي پاي چپم در كل قوي تر از پاي راستمه;)گردن رو هم نميدونم بايد فكر كنم
از فرهاد ممنونيم به خاطر پاسخگويي دقيق به همه ي سوالات
مريم تو اگه جواب هاي منو بخوني جايزه داره:D
اقا نيما نميدونم سوال هاي شما از منه يا مريم ولي حالا من جواب ميدم مريم هم اگه خواست جواب بده
دوست بجاي چتري است كه روزهاي باراني همراه شماست)
كاملا مخالفم
براي من دوست خود بارونه كه هر وقت ميخوام نيستش و هر وقت نميخوام رو سرم خراب ميشه:D
خوشبختي يك مفهوم ذهني است كه براي هر كس با توجه به ديدگاه شخصي خود معناي خاص خود را دارد
كاملا موافق هستم و برداشت هر كسي از خوشبختي با ديگري فرق ميكنه
پس هيچ وقت نسخه خوشبختي براي همديگه نپيچيم;)
آيا شما هم از عدم اعتماد به نفس رنج ميبريد
99 درصد خير
چون من از بچگي روي پاي خودم بودم و از 17 سالگي ديگه از پدرم حتي يك ريال هم نگرفتم و كاسبي رو از صفر مطلق شروع كردم
ولي در يك مورد هميشه ضعيف بودم و هيچ وقت به فكر تقويت اون نبودم;)
بنظر شما يه شخصيت سالم داراي چه ويژگي هايي است
نميشه تعريف كرد
ولي در كل ادمي كه يك سري از هنجار هاي جامعه و ادب رو رعايت كنه به نظر شخص سالمي مياد
چه عاملي باعث متحول شدن زندگي شما خواهد شد.من هيچ وقت از تحول خوشم نيومده و هميشه خواستار تغيرات اروم و در مدت زمان طولاني بودم
بهترين هديه والدين به فرزندان چيستياد دادن ادب و دادن لقمه حلال به فرزندان خود
چقدر از زندگي فعلي خود راضي هستيدخوب من هميشه يه فكر جلو در حركت بودن هستم و هيچ وقت به چيزي كه الان هستم راضي نيستم و نميدونم كي به اونجايي كه ميخوام ميرسم ولي در كل به نسبت بله
به به شيدا خانم
فرهاد جان منظورشون اين بود واسا شيدا چه پيغامي داري؟
افلاين ما به شيدا از اين قرار است:
شيدا اي مظهر كنكور
اي كه ديدگان تو همچون كتاب 500 صفحه اي ميباشد
اي كه گامهاي تو فقط در جهت سر در دانشگاه تهران ميباشد
انشالله كه قبول شي و اگه قبول شدي انشا الله كه تا سال اخر دوام بياري:D
نيما64
Monday 6 December 2004, 11:10AM
باور كنيد شيدا خانم كه من اصلا نمي دونستم كه شما قبول شديد يا نه
و هيچ منظوري هم به هيچ شخص خاصي نداشتم .
فقط خواستم نظر آقا فرهاد رو بدونم همين .
ميخواستم بگم كه اونهاييكه قبول نشدند ناراحت نباشند.
انگار درس و امتحان يك جدال بي وقفه در صحنه . دبيرستان و مدارس است . اولين پتك با اين شعار بر سرجوان تازه به دوران رسيده وارد ميشود اگر مي خواهي در كنكور قبول شوي بايد بيشتر تلاش كني .
كلاسهاي تقويتي پشت سرهم با مخارج سرسام آور . فشار مربيان و معلمان , نا آگاهي خانواده ها . از ميزان توان فرزندانشان و شناخت استعداد هاي حقيقي آنان . همه و همه موجب ميشوند . جوان بيش تر بخواند و كمتر بفهمد و زندگي را بشناسد.
مسابقه بارديگر به پايان رسيد و فرصتي براي سنجش فضل ها برخي سرخورده و مغموم و برخي به پيروزي نفس گيرشان تا مدتي كوتاه دل خوشند و باز اين دايره تا سال ديگر همچنان سرگشته تر از پيش ميگردد.
ميخواستم بگم امروز كه پشت درهاي كنكور زانوي غمررا بغل كرده اي . امروز لحظه روبرو شدن با حقيقت است . با خودت رو به رو شو با خواسته هاي معنواي ات بي پرده ملاقات كن . كدام راه را برميگزيني؟
فقط بدونيدكه دنيا بزرگتر و اعجاب انگيز تر از آن است كه به يك دريچه پناه ببريد.
و كسانيكه قبول شدند ميتوانند پايان اين مسابقه بي سرانجام را جشن بگيرند .
چون اگر ورود به دانشگاه با انگيزه به دست آوردن آگاهي و در نتيجه سهمي در مبارزه داشتن است سكوي پرتابي به سوي پيروزي است و اگر جايي براي نمايش و منم , منم كردنها ست ,
زهي خيال باطل.
هميشه موفق پيروز باشيد
دوست ايراني .
Monday 6 December 2004, 03:21PM
مريم جان بياد رو صندلي داغ سئوالاتونو آماده كنيد مريم مي خواد بياد :D:D:D
maryam
Monday 6 December 2004, 08:13PM
مريم جان بياد رو صندلي داغ سئوالاتونو آماده كنيد مريم مي خواد بياد :D:D:D
ماماني من اومدم روي صندلي هم نشستم...ولي فرهاده حسود منو بلند كرد:D:p
حالا مجبورم از زور استفاده كنم و فرهاد رو كه انگار بهش خوش گذشته از روي صندلي بلند كنم:D (بابا خشن!!):D
mahdi1060
Tuesday 7 December 2004, 05:23PM
مريم جان نشيني ها. بذار من برات يه صندلي سفارش دادم مخصوص خودت ساختن. بذار ميارمش:D
دوست ايراني .
Thursday 9 December 2004, 04:49AM
مريم جان نترسيا :smile57:
تو شجاعتر از اين حرفايي مگه نه هر چي ازت پرسيدن با كمال جديت جواب بده خب مادر جون
من براي اينكه ترست بريز ه يه چند تايي مي پرسم تابعدش گوشتو بيار شايدم اين بنده خداها ترسيدن ازت سئوال كنند .
دوست ايراني .
Thursday 9 December 2004, 04:56AM
سئوالا
1- مريم جان چند سالته ؟ و چرا :D
2- مريم از چه بيماري مي ترسه ؟
3- آيا شده تا حالا تو زندگيت لحظاتي پيش بياد كه دلت بخواد زنده نباشي اگه آره چند بار اينطوري شده ؟ آخرين بار كي بوده ؟
4- گلهاي مورد علاقه ات چيه؟
5- فرض كن مامان ايرانيت مي تونه برات هديه بخره خب;) دوست داري چي باشه؟
آيا واقعاً از كل كل كردن لذت مي بري يا اينجا بنا به شرايطي افتادي تو اين خط و داري پيش ميري ؟
شده كه تا حالا تو كل كل كردنا بهت توهين بشه ؟ اگه آره ناراحت شدي چقدر ؟
ار چه تيپ شخصيت هايي بدت مياد و چرا ؟
تو زندگي اجتماعيت چقدر جدي هستي خيلي يا كم ؟
فعلاً گلم همينارو جواب بده تا بعد........
navid_k
Thursday 9 December 2004, 01:44PM
منكه تا حالا نديدم مريم بيشتر از يك دقيقه يك جا بشينه
به خاطر صندلي داغ خودش هم كه شده اين قضيه با مثال نقض رد ميشه
اي بابا اين صندلي كه شكسته ... آبجي مريم , فرهاد خان بابا چرا دعوا ميكنين
صندلي ديگه رو گذاشتيم رو بخاري الان ميرسه
maryam
Friday 10 December 2004, 04:54AM
مريم جان نترسيا :smile57:
تو شجاعتر از اين حرفايي مگه نه هر چي ازت پرسيدن با كمال جديت جواب بده خب مادر جون
من براي اينكه ترست بريز ه يه چند تايي مي پرسم تابعدش گوشتو بيار شايدم اين بنده خداها ترسيدن ازت سئوال كنند .
:p:D ماماني ايني كه توي گوشم گفتي واقعيته :smile58::p
maryam
Friday 10 December 2004, 05:12AM
1- مريم جان چند سالته ؟ و چرا
17 سال و دو ماه!! چراشم برو از خدا بپرس:p
2- مريم از چه بيماري مي ترسه ؟
سرطان !! :rolleyes:
آيا شده تا حالا تو زندگيت لحظاتي پيش بياد كه دلت بخواد زنده نباشي اگه آره چند بار اينطوري شده ؟ آخرين بار كي بوده
زنده نباشم؟!؟ تا جايي كه يادمه نه پيش نيومده..چون من از زنده بودن لذت ميبرم و از زندگي راضيم...
گلهاي مورد علاقه ات چيه؟
مريم :D بقيه ش هر چي بود:D
فرض كن مامان ايرانيت مي تونه برات هديه بخره خب دوست داري چي باشه؟
اوووووووووووووو ..مامان من و اين كارا؟:p:smile58: ولي خب كتابهاي علمي و رمان :D دوست دارم ..ادكلن...يا فقط يه شاخه گل
آيا واقعاً از كل كل كردن لذت مي بري يا اينجا بنا به شرايطي افتادي تو اين خط و داري پيش ميري ؟
مگه من كل كل ميكنم؟:smile58::p ولي خب لذت رو نميدونم..بالاخره يه جور برقراري ارتباطه...يه جوري هم ميشه يكي از روشهاي دوستي..ولي گاهي پذيرفتن بعضي چيزا سخته :D براي همين اول كل كل ميكنم بعد اگه درست بود ميپذيرم:D توي شوخيا هم كه فقط شوخيه و منظور خاصي ندارم....ولي شايد لذت ميبرم..نميدونم:p
شده كه تا حالا تو كل كل كردنا بهت توهين بشه ؟ اگه آره ناراحت شدي چقدر ؟
خب آدم بي ادب همه جا هست...ولي اونايي كه من باهاشون كل كل ميكردم و ميكنم همشون هم آدماي با جنبه اي بودن هم با ادب...فكر نميكنم سر كل كل كردن بهم توهين شده باشه..
ولي توي يه فاروم ديگه به خاطر يكي از عقايدم بهم توهين شد..نه ناراحت نشدم شايدم يه كم ناراحت شده باشم..چون من يه چيزي رو روي هوا نميپذيرم و هر كي هر چي بگه دوست ندارم تائيدش كنم اگه كسي به خاطر عقايدم (اونايي كه اطمينان و اعتقاد خيلي محكمي دارم توش) توهين كنه برام بي اهميته..هر كسي به اندازه ي شعور خودش صحبت ميكنه و راجع به كسي نظر ميده!
ار چه تيپ شخصيت هايي بدت مياد و چرا ؟
1-از آدماي خيلي خيلي خيلي احساساتي و مهربون! و2- آدماي متظاهر! چون1- گاهي يه كارايي ميكنن (افراطي) كه اسمشو ميذارن محبت ولي طرف رو داغون ميكنن 2- چون اوني نيستن كه نشون ميدن و غالبا تابلوئه!!:D
(منظورت يعني همين؟!)
تو زندگي اجتماعيت چقدر جدي هستي خيلي يا كم
بستگي به شرايط داره...اما جدي بودن رو زياد دوست ندارم ..فقط وقتي يه موضوعي عذابم ميده خيلي جدي ميشم:D در غير اينطورت همين خاكم كه هستم:D
بازم باريكلا به مامانم:D ماماني راستي كم پيدا شديا;):smile59:
mahdi1060
Friday 10 December 2004, 08:20PM
بزرگترين آرزوت چيه؟
نيما64
Saturday 11 December 2004, 02:06PM
سوال
1- نظرت درباره اين جمله چيه :( رابطه دختر و پسر معمولا به علايق و دلبستگي منجر مي شود. كه با اهداف زندگي بزرگسالانه ما در تعارض است مثلا اينكه دلبسته كسي باشيم اما بخواهيم با كسي ديگه ازدواج كنيم).
2- بنظر شما چه انگيزه اي ما رو واداشته است كه به مبادله عقايد بپردازيم؟
3- آيا شما به شانس در زندگي معتقديد ؟ چرا؟
4- دوست داريد يك زندگي عاشقانه داشته باشيد.
5- بهترين هديه پدر و مادرت به شما چيه است؟
maryam
Saturday 11 December 2004, 08:33PM
بزرگترين آرزوت چيه؟
اينكه روزي برسه كه ديگه هيچ آرزويي نداشته باشم:smile59:
1- نظرت درباره اين جمله چيه رابطه دختر و پسر معمولا به علايق و دلبستگي منجر مي شود. كه با اهداف زندگي بزرگسالانه ما در تعارض است مثلا اينكه دلبسته كسي باشيم اما بخواهيم با كسي ديگه ازدواج كنيم).
اجازه بديد يه مقداري بيشتر روي اين سوال فكر كنم:smile59:
2- بنظر شما چه انگيزه اي ما رو واداشته است كه به مبادله عقايد بپردازيم؟
در راسش فضولي:D و بعد تكميل عقيده ي خودمون و اينكه هميشه چندين سر (بقول قديميا:D ) بيشتر از يه سر متوجه ميشه!!
3- آيا شما به شانس در زندگي معتقديد ؟ چرا؟
شانس؟ به نظرم شانس هم همون سرنوشته جبريه!!..اسمش عوض شده!!
دوست داريد يك زندگي عاشقانه داشته باشيد
خب آره..چون زندگي عاشقانه آرومه! لااقل تا يه مدت!!
بهترين هديه پدر و مادرت به شما چيه است؟
اول از همه اينكه دوستم دارند و دوم ايجاد يه زندگيه آروم و هيجاني!!:D
دوست ايراني .
Saturday 11 December 2004, 10:42PM
بازم من :D
1-مرد مورد نطر مريم چه خصوصياتي رو داره يعني اگه الان بگن مريم بايد ازدواج كنه مريم چه خصوصياتي رو از فرد روبروش انتظار داره ؟
2- چند سالگي رو براي ازدواج مي پسندي و چرا؟
3- دوست داري مراسم ازدواجت چه جوري باشه اصلاً بهش فكر كردي ؟
4- از چه كاري تو كارهاي خونه خوشت مياد از چه كاري بدت مياد؟
5- احساست رو نسبت به اينتر نت و ارتباطهاي اينتر نتي بگو؟
6-مريم به نظرت كلابز تو روحيه و تصميم گيريهات از وقتي اومدي اثر داشته اگه اره تو چه قسمتي ؟
7- مريم اگه بهت بگن يه زيارتگاه رو از بين اينايي كه ميشناسي انتخاب كن تو كدو زيارتگاه رو انتخاب ميكني و چرا؟
8- شده مريم جان زماني برسه كه احساس نفاق كني ؟ يعني جايي بري بنا به شرايط خودت رو بيش از حد مذهبي نشون بدي در صورتيكه اينطور نباشي ااگه اره اون لحظه چه احساسي بهت دست داد ؟
9- فكر مي كني روزي بياد كه تو از سادات بودنت بخواي براي پيش بردن كارات استفاده كني؟
10- مريم سادات بودن خودتو چقدر حس كردي فكر ميكني اين فقط يك اسم و پسوند مورثي و شناسنامه ايه يا رابطه اي رو احساس ميكني اگه اره اون رابطه چيه و با كيه؟چقدر براي پررنگ كردن اون رابطه كار كردي ؟يا چرا اصلاً بهش اهميت ندادي ؟
11-اگه بخواي تو نزديكان خودت كسي رو كه از همه بيشتر معتقده و ايمان داره نام ببري نام چه كسي رو ميبري و چقدر براش ارزش قائلي ؟دوست داري مثل اون باشي ؟
12- غير از پيغمبر اسلام كدوم پيغمبر رو دوست داري ؟
13-از ميان زنان مطرح مذاهب كدوم زن را دوست داري و چرا وچه شباهتي بين خودت و اون ميبيني ؟
14-چه سوره قران را تا حالا خوندي زياد و درواقع اگه بخواي سوره اي رو از قران انتخاب كني كدوم رو انتخاب ميكني ؟
15-كدام امام رو بيشتر احساس ميكني و چرا ؟
16-از چه حيواني خوشت مياد ؟
17-جنگل ترو ياد چي ميندازه ؟
18-آينده از نظر تو چه رنگيه ؟ جال از نظر تو چه رنگيه ؟
19-شب رو به چي تشبيه ميكني ؟
-فعلاً همينا باشه تا بعد .........................
maryam
Saturday 11 December 2004, 11:04PM
مرد مورد نطر مريم چه خصوصياتي رو داره يعني اگه الان بگن مريم بايد ازدواج كنه مريم چه خصوصياتي رو از فرد روبروش انتظار داره ؟
مامان! عرق شرم و از اين حرفا رو در نيار ديگه:p ولي خب همه خصوصياتي رو كه آدم داره رو داشته باشه:D ولي بايد بتونه واقعا دلم رو ببره:p:smile58:
- چند سالگي رو براي ازدواج مي پسندي و چرا؟
هر چي ديرتر بهتر...وقتي كه واقعا آدم احساس ميكنه آمادگي پپذيرفتن مسئوليت و بدبختي (!!) رو داره...براي هر كسي متفاوته..اما خيلي زوده زود 24 سالگي براي خانوما!!
دوست داري مراسم ازدواجت چه جوري باشه اصلاً بهش فكر كردي
من از مراسم بدم مياد..چون هميشه توي عروسيا ديدم كه عروس داره زير چشماي هزاران نفر ميچرخه...براي همين دوست دارم هزينه ي عروسيم صرف امور خيريه بشه!!:D نه يعني مراسم نباشه و به جاش هزينه ي سفر دو نفرمون به مكه باشه يا يه جاي ديگه!
4- از چه كاري تو كارهاي خونه خوشت مياد از چه كاري بدت مياد؟
از هيچ كدوم از كاراي خونه خوشم نمياد..اما از گردگيري بدم مياد و يه كم ظرف شستن برام قابل تحمله!
احساست رو نسبت به اينتر نت و ارتباطهاي اينتر نتي بگو؟
خب اينترنت رو خيلي دوست دارم اما ميدونم آخرش يه بلايي سرم مياره!! ارتباطاي اينترنتي هم قابل اعتماد نيست اما فعلا تنها طريق برقراريه ارتباطه.. و خيلي چيزا رو كه آدم نميتونه از كسي بپرسه رو همينجاها ياد ميگيره ! البته منظورم چيزاي بد نيست!
6-مريم به نظرت كلابز تو روحيه و تصميم گيريهات از وقتي اومدي اثر داشته اگه اره تو چه قسمتي ؟
خب لابد داشته و نميدونم! اما خب توي روحيه م ميتونسته تاثير گذار باشه..چون چيزايي توش ديدم و تجربه كردم كه قبلا باهاش بيگانه بودم!
مريم اگه بهت بگن يه زيارتگاه رو از بين اينايي كه ميشناسي انتخاب كن تو كدو زيارتگاه رو انتخاب ميكني و چرا؟
اگه به مگه هم ميگن زيارتگاه ميگم مكه..اگه نه كربلا
maryam
Saturday 11 December 2004, 11:24PM
8- شده مريم جان زماني برسه كه احساس نفاق كني ؟ يعني جايي بري بنا به شرايط خودت رو بيش از حد مذهبي نشون بدي در صورتيكه اينطور نباشي ااگه اره اون لحظه چه احساسي بهت دست داد ؟
نه..من هميشه سعي ميكنم خودم باشم..چه خوب چه بد..اگه خوبم كه خوبم اما اگه بدم بالاخره يا خودم متوجه ميشم يا كسي بهم ميگه! دليلي نداره چيزي كه نيستم رو بخوام نشون بدم.
9- فكر مي كني روزي بياد كه تو از سادات بودنت بخواي براي پيش بردن كارات استفاده كني؟
نه فكر نميكنم...تا اونجايي كه خودمو ميشناسم آدمي نيستم كه سواستفاده كنم از چيزي...خدا اون روز رو نياره برام
10- مريم سادات بودن خودتو چقدر حس كردي فكر ميكني اين فقط يك اسم و پسوند مورثي و شناسنامه ايه يا رابطه اي رو احساس ميكني اگه اره اون رابطه چيه و با كيه؟چقدر براي پررنگ كردن اون رابطه كار كردي ؟يا چرا اصلاً بهش اهميت ندادي ؟
خب حس ميكنمش ..يعني حس ميكنم بايد يه چيزي توي اعتقاداتم يا وجودم باشه كه با اين لفظ سادات بودن بهم تعلق گرفته... ولي خب راستش نه! پررنگش نكردم و اين از كم كاريه خودم بوده و تنبلي...ولي گاهي ارتباطهايي برقرار ميشه كه فكر ميكنم يه ذره ميخوام نزديك بشم به خدا و قص علي هذا :D
11-اگه بخواي تو نزديكان خودت كسي رو كه از همه بيشتر معتقده و ايمان داره نام ببري نام چه كسي رو ميبري و چقدر براش ارزش قائلي ؟دوست داري مثل اون باشي
خب اره يه نفر هست...كه اعتقاداتش خيلي خيلي منطقيه و براي همه ي سوالام جواب داره و آره دوست دارمم مثلشون بشم و يه روزي ميشم...مطمئنم:D
غير از پيغمبر اسلام كدوم پيغمبر رو دوست داري
حضرت عيسي
از ميان زنان مطرح مذاهب كدوم زن را دوست داري و چرا وچه شباهتي بين خودت و اون ميبيني ؟
من حضرت فاطمه رو توي دين خودمون ميشناسم (اگه منظورت اينها رو هم شامل بشه) شباهتم مثل شباهت يه بچه به مادر بزرگشه!
14-چه سوره قران را تا حالا خوندي زياد و درواقع اگه بخواي سوره اي رو از قران انتخاب كني كدوم رو انتخاب ميكني ؟
خب سوره قدر رو زياد ميخونم..يعني هر شب قبل از خواب...سوره ي انتخابيمم همين سوره ي قدره..چون برام ابهام آميزه كه چي توي شب قدر نازل شده!!
كدام امام رو بيشتر احساس ميكني و چرا
امام حسين و امام علي چون بيشتر در موردش ميدونم...امام حسن چون فكر ميكنم خيلي خيلي مظلوم بوده..
16-از چه حيواني خوشت مياد
سنجاب و خرگوش
جنگل ترو ياد چي ميندازه ؟
ياد رنگ سبز :D و ياد تنفس!
-آينده از نظر تو چه رنگيه ؟ جال از نظر تو چه رنگيه
هر دو تاش رو صورتي...چون رنگ مورد علاقمه...فكر ميكنم همه چيز هموني ميشه كه من ميخوام:D
19-شب رو به چي تشبيه ميكني ؟
شب؟ توفيق اجباري:D
شب ؟؟؟؟ آخرين سوالت سخت شد مامان:D
صبح
Sunday 12 December 2004, 12:18AM
بح بح بح بح بح ... ببين كي نشسته ................................... :D
سوال اول : دوست داري بجاي گوگوش و هايده و امثالهم ... بودي و بهمين وضعيت براي عده اي برنامه اجرا مي كردي ؟ :) نه يا آره ... چرا ؟ :)
×)) معيارهاي سنجشت چيا هستن ؟ يعني هر پديده يا اتفاقي كه مي بيني اون رو در اولين وهله با چي مي سنجي ؟
×)) اگر يكي تو صف نونوائي جلوت وايسه و نوبتت رو بخوره چيكار مي كني ؟
×)) اگر يكي پناه بر خدا :p بهت متلك بگه چه احساسي پيدا مي كني ؟
×)) آيا فكر مي كني در اسلام حرام و حلال وجود داره ؟ اگر آره ، بهش عمل مي كني ؟
navid_k
Sunday 12 December 2004, 01:23AM
اوه چه سوال هاي بي منظوري ...( همون نيش )
تو زندگي براي چه چيزي بيشتر از هر چيز ديگه ارزش قائلي و اهميت ميدي ؟
اگه دست خودت بود دوست داشتي پسر باشي يا دختر ؟
فكر ميكني چند ساعت ميتوني روي يك صندلي ساكت و بي حركت بشيني ؟
نظر در مورد پفك بي نمك و كم پنير وقتي حالت گرفته است چيه ؟
نظرت در مورد تاپيك چيه ؟
چندتا تاپيك خودت ابداع كردي ؟
بهترينشون كدوم بود ؟
mahdi1060
Sunday 12 December 2004, 06:50PM
خوب حالا نوبت من:
1- به فوتبال علاقه داري؟ چرا؟
2- ميونت با بچه كوچولو ها چطوريه؟ مثلا توي يه مهموني خانوادگي ميري با بچه هاي زير 6 سال بازي كني؟؟:D
3- چه وقتايي حس ميكني دماي بدنت بالا رفته؟
4- از چه رنگ چشمي خوشت مياد!!؟
5- اگه يه كتاب تووووپ داشته باشي كه يه روز بيشتر دستت نيست و فردا هم امتحان داشته باشي. مجبور باشي بين درس خوندن و خوندن اون كتاب يكي رو انتخاب كني كدوم رو انتخاب ميكني؟
6- در روز چند بار خودت رو تو آينه ميبيني؟
7- اگه يه حايي به كلمه اگزيستانسياليسم بر خورد كني ميدوني يعني چي؟ و اگه نميدوني ميري دنبالش تا بفهميش؟
8- دوست داشتي خدا فقط مال خودت بود؟:)
9- اگه بگن يه كشور رو براي زندگي انتخاب كن كجا رو انتخاب ميكني؟
10- اين شعر چه حسي رو در تو ايجاد ميكنه؟:
سر به سوي كعبه و پا در ره ميخانه دارم
با خدا دست دعا من در ره پيمانه دارم
بهر من كنج قفس با آشيان فرقي ندارد
عاشقم، در وادي بي خانماني خانه دارم.
ياعلي
maryam
Sunday 12 December 2004, 09:52PM
سوال اول : دوست داري بجاي گوگوش و هايده و امثالهم ... بودي و بهمين وضعيت براي عده اي برنامه اجرا مي كردي ؟ نه يا آره ... چرا ؟
نه دوست ندارم..چون دلم وسيله اي براي تفريح ديگران باشم!:smile59:
معيارهاي سنجشت چيا هستن ؟ يعني هر پديده يا اتفاقي كه مي بيني اون رو در اولين وهله با چي مي سنجي ؟
خب آدم هر چيزي رو با عقلش ميسنجه...البته يه خورده هم بستگي داره به ديدگاههاي آدم راجع به چيزاي مختلف و كمي هم احساس!
اگر يكي تو صف نونوائي جلوت وايسه و نوبتت رو بخوره چيكار مي كني
من توي صف نونوايي نميرم:D فقط يك بار مجبور شدم برم...اما خب بي تفاوتم..ما كه عجله نداريم!
اگر يكي پناه بر خدا بهت متلك بگه چه احساسي پيدا مي كني ؟
مسلما احساس خوبي ندارم..ولي توي اون لحظه هم احساس ميكنم طرف خيلي بي شعوره هم احساس ميكنم رفتارم بد بوده كه باعث عكس العمل كسي شده..ولي اكثرا طرف بي شعوره:D
آيا فكر مي كني در اسلام حرام و حلال وجود داره ؟ اگر آره ، بهش عمل مي كني ؟
آره...حرام و حلال وجود داره..منم عمل ميكنم بهش:smile59:
maryam
Sunday 12 December 2004, 10:00PM
تو زندگي براي چه چيزي بيشتر از هر چيز ديگه ارزش قائلي و اهميت ميدي ؟
بين چيزا :D درس:p ..چيز خاصي وجود نداره..يا الان به ذهنم نميرسه
اگه دست خودت بود دوست داشتي پسر باشي يا دختر
دختر..چون از دختر بودن راضيم:smile59:
فكر ميكني چند ساعت ميتوني روي يك صندلي ساكت و بي حركت بشيني
نميتونم..ولي اگه يه تمرين رياضي يا يه درس ديگه بذارن جلوم ميتونم بشينم و روش فكر كنم..اما قول نميدونم بي حركت باشم:p
نظر در مورد پفك بي نمك و كم پنير وقتي حالت گرفته است چيه ؟
بيشتر حالم گرفته ميشه!! چون پفك بي نمك نميشه! حاضرم چندين روز پفك نخورم ولي وقتي ميخورم بايد نمكش به اندازه باشه!
نظرت در مورد تاپيك چيه
كدوم تاپيك؟ اگه اين كه محشره!!
چندتا تاپيك خودت ابداع كردي ؟
شايد دو - سه تا شايد بيشتر..يادم نيست
بهترينشون كدوم بود ؟
خب من دو ساله كارم همين چيزاست...طبيعتا" يادم نميمونه...نميدونم
maryam
Sunday 12 December 2004, 10:09PM
1- به فوتبال علاقه داري؟ چرا؟
نه! چون هيجان كاذب داره...منم از هيجاناي الكي خوشم نمياد..البته اگه تيم ملي ايران ببازي داشته باشه گاهي تماشا ميكنم
ميونت با بچه كوچولو ها چطوريه؟ مثلا توي يه مهموني خانوادگي ميري با بچه هاي زير 6 سال بازي كني؟؟
زياد خوب نيست..حوصله ي بچه رو ندارم..مگه اينكه زيادي جذاب و شيرين و ناز باشن كه برم طرفشونو يه ذره بغلش كنم اونم به شرطي كه زير دو سال سنش باشه...ولي در كل زياد اهل بازي كردن باهاشون نيستم...گاهي كه بعضي از اين بچه هاي فاميلا از سر و كولم بالا ميرن سروشن داد ميزنم كه البته خودمم ناراحت ميشم اما نميتونم تحملشون كنم:D
چه وقتايي حس ميكني دماي بدنت بالا رفته؟
وقتي خجالت ميكشم!
از چه رنگ چشمي خوشت مياد!!
آبي
اگه يه كتاب تووووپ داشته باشي كه يه روز بيشتر دستت نيست و فردا هم امتحان داشته باشي. مجبور باشي بين درس خوندن و خوندن اون كتاب يكي رو انتخاب كني كدوم رو انتخاب ميكني؟
درس خوندن...چون شايد فرصت جبران درس پيدا نشه اما محاله يه كتاب جايي پيدا نشه!
اگه يه حايي به كلمه اگزيستانسياليسم بر خورد كني ميدوني يعني چي؟ و اگه نميدوني ميري دنبالش تا بفهميش؟
خب نميدونم يعني چي!! مگه معني داره؟!:D اما بستگي داره كجا ببينمش! اگه توي يه مطلبي باشه كه با علاقه دارم دنبالش ميكنم 100% ميرم دنبالش وپيداش ميكنم اگر هم مطلب بي اهميت و گذرايي باشه نچ!
دوست داشتي خدا فقط مال خودت بود؟
نه! من دوست دارم هر چيزي كه خودم دارم ديگران هم داشته باشن..من از سهم خودم استفاده ميكنم...هر كسي هم ميتونه ادعا كنه خدا فقط مال خودشه.
اگه بگن يه كشور رو براي زندگي انتخاب كن كجا رو انتخاب ميكني؟
اتريش
اين شعر چه حسي رو در تو ايجاد ميكنه؟:
سر به سوي كعبه و پا در ره ميخانه دارم
با خدا دست دعا من در ره پيمانه دارم
بهر من كنج قفس با آشيان فرقي ندارد
عاشقم، در وادي بي خانماني خانه دارم
حسي ندارم:D من از شعرايي كه اينجوريه خوشم نمياد:D
mahdi1060
Thursday 23 December 2004, 07:07PM
ااااااااا
سئوال بپرسين!!!
فوجي موري
Thursday 23 December 2004, 08:40PM
اگه يكي بهت بگه مريم كيلويي چند چه حالي ميشي؟!:D
maryam
Friday 24 December 2004, 01:28AM
"كيلويي چند" يا" چند كيلويي"؟!
navid_k
Friday 24 December 2004, 03:32AM
نبينم كسي در مورد وزن آبجي كوچيكه ي من صحبت كنه ها .... دهه
اصلا به كسي چه كه مريم 130 كيلو وزنشه
(خوب حتما تواناييش رو داشته )
maryam
Friday 24 December 2004, 04:59AM
استخون تو هيچي نگو!
فوجي موري
Friday 24 December 2004, 07:33AM
اونو بي خيال!
اگه يه ساعت به آخر عمرت مونده باشه چيكار ميكني؟
asheghe iran_p
Friday 24 December 2004, 08:40AM
وقتي كه جواب دادي من مربوط به همين جوابها دوباره سوال ميپرسم.
1. بيشتر شعار ميدي يا عمل ميكني؟
2.اگر يكي از افرادي كه خيلي دوسش داري ازت بخواد ديگه به هيچ وجه نياي اينترنت آيا به خواسته اون عمل ميكني با اينكه ميدونم معتاد اينترنتي كدوم رو انتخاب ميكني؟
maryam
Friday 24 December 2004, 07:41PM
اگه يه ساعت به آخر عمرت مونده باشه چيكار ميكني؟
توبه ميكنم :D و اگه اجازه داشته باشم كه يه آرزو بكنم ميگه خدايا به من 100 سال ديگه عمر بده:D
maryam
Friday 24 December 2004, 07:46PM
1. بيشتر شعار ميدي يا عمل ميكني؟
من زياد شعار نميدم:D..عمل ميكنم ..ولي خب گاهي حرفا نقش شعار رو ميگيره..اما زياد اهل شعار دادن نيستم..:p
2.اگر يكي از افرادي كه خيلي دوسش داري ازت بخواد ديگه به هيچ وجه نياي اينترنت آيا به خواسته اون عمل ميكني با اينكه ميدونم معتاد اينترنتي كدوم رو انتخاب ميكني؟
خب اول بايد بدونم دليل اين خواسته ش چي بوده! هيچ چيزي بي دليل نميشه كه! اگه دليلش منطقي بود فقط از ساعات حضورم توي اينترنت ك م ميكنم اما هيچ وقت حذفش نميكنم...و البته بستگي داره اون فرد كي باشه! :smile07:
asheghe iran_p
Friday 24 December 2004, 08:33PM
من زياد شعار نميدم..عمل ميكنم ..ولي خب گاهي حرفا نقش شعار رو ميگيره..اما زياد اهل شعار دادن نيستم..
خب به نظرت ما اگه ميگيم مسلمونيم و خيلي چيزها رو زير پا ميزاريم مثلآ گناه ميكنيم غيبت ميكنيم دروغ ميگيم خب يعني داريم تظاهر ميكنيم كه مسلمونيم نظرت در اون مورد چيه بعضي افراد خودشون رو مسلمون ميدونن نه روزه نه نماز و نه عبادت و نه شكر خدا و خيلي چيزها نظرت در اين رابطه چيه؟
يادته با من خيلي در مورد "عشق" كل كل ميكردي و ميگفتي وجود نداره آيا هنوز هم همون عقيده رو داري كه "عشق" وجود نداره؟
اگر آره چرا؟ و اگر نه چه چيز باعث شده؟
مرسي;)
mahdi1060
Friday 24 December 2004, 09:36PM
من يه سئوال دارم. كي ميخره؟
navid_k
Saturday 25 December 2004, 02:25AM
كدوم كارتون رو بچه كه بودي ( مثلا همين الان ) بيشتر دوست داشتي ؟
maryam
Sunday 26 December 2004, 12:49AM
خب به نظرت ما اگه ميگيم مسلمونيم و خيلي چيزها رو زير پا ميزاريم مثلآ گناه ميكنيم غيبت ميكنيم دروغ ميگيم خب يعني داريم تظاهر ميكنيم كه مسلمونيم نظرت در اون مورد چيه بعضي افراد خودشون رو مسلمون ميدونن نه روزه نه نماز و نه عبادت و نه شكر خدا و خيلي چيزها نظرت در اين رابطه چيه؟
خب اونايي كه تظاهر ميكنن به نظر من از دين دورن..خيلي خيلي دور..اما اونايي كه نه نماز و نه روزه و
خب اونا هم مسلمونن..مگه نيستن؟! ولي مثل بهشت كه درجات مختلف داره مسلموني هم درجات مختلف داره:rolleyes: ..مثل بعضي از خواننده هاي لس آنجلسي:cool: (مسلمون داريم تا مسلمون)
يادته با من خيلي در مورد "عشق" كل كل ميكردي و ميگفتي وجود نداره آيا هنوز هم همون عقيده رو داري كه "عشق" وجود نداره؟
اگر آره چرا؟ و اگر نه چه چيز باعث شده؟
آره يادمه:p ...نه! من كه يه تاپيك اعتراف هم زدم و توش اعتراف كردم كه نظرم عوض شد...عواملشم يكي كل كل هام با تو بود..يكي بحثام با ج-ز-ك .. و يكي ديگه هم اينه كه يه خورده بزرگ تر شدم:D
maryam
Sunday 26 December 2004, 12:55AM
نوشته شده بوسيله نويد.ك
كدوم كارتون رو بچه كه بودي ( مثلا همين الان ) بيشتر دوست داشتي ؟
تام و جري:D...بابا لنگ دراز:D...ميتي كمان:D ..آنه شرلي:D
مهدي هم فعلا سوت بزنه:D
asheghe iran_p
Sunday 26 December 2004, 01:55AM
آره يادمه ...نه! من كه يه تاپيك اعتراف هم زدم و توش اعتراف كردم كه نظرم عوض شد...عواملشم يكي كل كل هام با تو بود..يكي بحثام با ج-ز-ك .. و يكي ديگه هم اينه كه يه خورده بزرگ تر شدم
خب در اين مورد خيلي خوشحالم:smile07:
navid_k
Sunday 26 December 2004, 02:37AM
از چه جور آدمي بدت مياد ؟
فوجي موري
Sunday 26 December 2004, 07:19AM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
تو چرا خوشحالي؟:D
mahdi1060
Sunday 26 December 2004, 05:16PM
من بلد نيستم سوت بزنم. شما خودت زحمتش رو بكش/:D
maryam
Sunday 26 December 2004, 06:48PM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p
اما من ناراحتم داداش پدرام:rolleyes::p
از چه جور آدمي بدت مياد ؟
من اين سوال رو قبلا جواب دادم اگه اشتباه نكنم...ولي آدماي متظاهر، آدماي زيادي مهربون، و به قول امام صادق (ع):D جاهل مقدس مآب و از اين حرفا و از اين جور آدما :smile59:
navid_k
Tuesday 28 December 2004, 03:02AM
چه حيووني رو دوست داري ؟
چندتا دوست 10 ساله (از نظر قدمت دوستي )به بالا داري ؟
maryam
Tuesday 28 December 2004, 08:19AM
چه حيووني رو دوست داري ؟
خرگوش و سنجاب...از بين پرنده ها هم فنچ..ولي اصلا دوست ندارم هيچ كدومشونو توي خونه داشته باشم.
چندتا دوست 10 ساله (از نظر قدمت دوستي )به بالا داري ؟
اگه دوست خيلي صميمي منظورته بايد بگم با 10 سال قدمت!!ندارم..ولي توي مدرسه 1-2 هستن كه از اول ابتدايي تا الان با هم توي يه مدرسه درس ميخونيم:smile59:
فوجي موري
Wednesday 29 December 2004, 03:44AM
هنوز نسوختي رو صندلي داغ نشستي؟!
maryam
Wednesday 29 December 2004, 06:03PM
نه! زيرش خاموشه:p
navid_k
Thursday 30 December 2004, 03:20AM
چه سايتي بيشتر سر ميزني (غير از ايران كلابز ) ؟
چه وبلاگي رو ؟
maryam
Thursday 30 December 2004, 03:29AM
ايران بي بي...ايران اليكا...پرشين بلاگ... و در اين راستا!!
وبلاگ خودم رو...وبلاگ برادرم...و گاهي به وبلاگ كسايي كه ميان به وبلاگم و يا بطور اتفاقي از توي ليست پرشين بلاگ انتخاب ميكنم..وبلاگ خاصي نيست
ليلا
Friday 31 December 2004, 01:05PM
اينجانب داريوش كاردان:cool:
حالا مريم بيا بشين رو صندلي كارت دارم:D
ميخوام جيز بشي:D
maryam
Friday 31 December 2004, 01:36PM
داريوش جون!! من خيلي وقته رو صندليم! ميخواستم جامو بدم به يكي ديگه!
ليلا
Friday 31 December 2004, 04:10PM
خوب پس پاشو ننه:D
من خسته ام :D
حالا تو داريوش من ليلا...بپرس:D
maryam
Friday 31 December 2004, 04:23PM
چند سالته؟!
اين سايت رو كي بهت معرفي كرد يا چطوري آدرسشو پيدا كردي؟
چرا اول اومدي دلت ميخواست زن پدرام بشي؟
همينا فعلا
ليلا
Friday 31 December 2004, 04:56PM
بابا الان مفتشي؟؟؟
من متولد 30/11/63 يعني حدود يه ماه ديگه بيست سالم تموم ميشه
اين سايتو يكي از دوستاي خوبم كه تو پرشين باهاش آشنا شدم بهم معرفي كرد...گمونم كاميار:)
من دلم نميخواس زنش بشم..وقتي اومدم اينجا ديدم جو خونوادگيه گفتم منم مامان..بعدآ فهميدم دست بر قضا پدرام خان شدن بابا..گير افتادم بابا:D
قاصدك
Monday 3 January 2005, 06:42PM
ليلا زبونت چندصد متره؟! :D
ليلا
Tuesday 4 January 2005, 04:20PM
نوشته شده بوسيله قاصدك
ليلا زبونت چندصد متره؟! :D
آبجي شما چيكار داري؟؟:D
قاصدك
Tuesday 4 January 2005, 08:31PM
اولا كه از كجا اينقدر مطمئني كه من آبجي هستم و داداش نيستم؟!
ثانيا يا همه سوالا رو راست و درست جواب بده يا از صندلي پاشو! :D
احمد مهاجري
Tuesday 4 January 2005, 08:41PM
سلام دوستان
ببينم هر كسي ميتونه بياد تو تاپيكتون سوال كنه ؟ اگه اينه من هم از اين به بعد ميام .
البته ترجيحا هيچ وقت روي صندلي نمي نشينم :p
ليلا
Tuesday 4 January 2005, 08:51PM
ليلا زبونت چندصد متره؟!
والا هنوز خط كش مطكش نذاشتم متر كنم:D
اولا كه از كجا اينقدر مطمئني كه من آبجي هستم و داداش نيستم؟!
اينجورياس ديگه..:D من مطمئنم:cool::D
ثانيا يا همه سوالا رو راست و درست جواب بده يا از صندلي پاشو!
نه من جام راحته:D ..شما بپرس:p
فوجي موري
Wednesday 5 January 2005, 06:50AM
تو كم ديوونه اي؟ (آره يا نه) :D
asheghe iran_p
Wednesday 5 January 2005, 06:59AM
چرا وقتي با پدرام كل كل ميكني:cool: كم مياري؟:D
navid_k
Wednesday 5 January 2005, 09:59AM
به به ! ميبينم كه ليلا خانوم جلوس فرمودند .
خب ...
چند سالته ؟
كجا به دنيا اومدي ؟
چه رنگي رو دوست داري ؟
هدفت از ريپ زدن تو ايرانكلابز چيه ؟
سرگرمي اصليت چيه ؟
چندتا بچه داري (نيش) ؟
ليلا
Wednesday 5 January 2005, 11:06AM
تو كم ديوونه اي؟ (آره يا نه)
محض دلخوشي قونداقي جمع من زياد ديوونه ام:D
چرا وقتي با پدرام كل كل ميكني كم مياري؟
ديديم كي كم مياره....در ضمن يه عزيزتر از جووني بهم گفت اينجا اونجور كه فكر ميكنم و تو جاهايه ديگه ديدم صميميتا عميق نيست..آخه من خيلي جاها هستم :D
چند سالته ؟
تكراري بود..هماهنگ كنيد...اما ميگم دوباره من 20سالمه
كجا به دنيا اومدي ؟
كم پيش مياد كسي از اين موضوع مطلع بشه..به هرحال شرمنده!
چه رنگي رو دوست داري ؟
من عاشق رنگ آبي آسموني هستم..اما ONLY PERSPOLIS
سرگرمي اصليت چيه ؟
اولين سرگرمي نت..بعدشم درسام:p
چندتا بچه داري (نيش) ؟
والا از شما چه پنهون 7-8تا! امين و بابك . نگار .حسين. كبري. يلدا . ستاره و پدرام نخوديمه :D
البته اينا دوستاي خوبي هستن كه بهم ميگن مثل مامانمون بهت اعتماد داريم!:)
احمد مهاجري
Wednesday 5 January 2005, 11:42AM
بزارين منم بپرسم :
1- بهترين خاطره تو ايران كلابز
2- بدتري خاطره در ايران كلابز
ليلا
Wednesday 5 January 2005, 04:27PM
1- بهترين خاطره تو ايران كلابز
وقتي پفك پدرامو دزديم:D
2- بدتري خاطره در ايران كلابز
وقتي مامانم منو تنها با اينا گذاشتو رفت خونه:(
احمد مهاجري
Wednesday 5 January 2005, 06:19PM
بازم سوال :
1- تو اين سايت بيشتر از همه با كي جورت جوره
2- تو اين سايت بيشتر از همه از كي بدت مي آيد ( اختياري )
3- پفك پدرام كجاست ؟:p
اگه نخواستي به دو سوال اول جواب بدي , جواب نده ولي سوال سوميه خيلي مهمه :cool::p;)
ليلا
Wednesday 5 January 2005, 09:14PM
1- تو اين سايت بيشتر از همه با كي جورت جوره
با هيشكي:(
2- تو اين سايت بيشتر از همه از كي بدت مي آيد ( اختياري )
ديروز فكر ميكردم از مرسلات..اما امروز ميگم از هيشكي بدم نمياد
3- پفك پدرام كجاست ؟
تو شيكم ليلا:D
احمد مهاجري
Wednesday 5 January 2005, 11:30PM
نمي دونم چرا ديگران سوال نمي كنند , و اما بازم سوال :
1- از چه غذائي بيشتر خوشت مياد؟
2- از چه غذائي بيشتر بدت مياد؟
3- ترجيح ميدي هر روز صبح با چه نوني صبحانتو بخوري ؟
راستي پفك پدرام بعد از اين همه وقت هنوز تو شكمته :eek::eek::eek::eek::eek:
mahdi1060
Thursday 6 January 2005, 12:37AM
اينم سئوال من!
چند؟؟!!!!!!!!!
فوجي موري
Thursday 6 January 2005, 07:20AM
كاش بودم در يك نگاه پاك!
كاش بودم مرحمي بر قلب تو
اين همه احساس رو از كجا اوردي؟
سوسمار بهتر پخته ميشه يا تمساح؟
واسه سر بريدن سوسمار قبلا بايد بهش آب داد؟ (واي حالم بد شد!)
navid_k
Thursday 6 January 2005, 11:06AM
اوووو .... بابا اين كه هنوز دهنش بوي شير ميده ميخواست مامان ما بشه
بعدشم قرار نيس كسي از همچين سوالات عادي جا بزنه
اينجوري نميشه ... يا روي صندلي نشنيد يا اگه نشستيد به هر سوال معقولي بايد جواب بديد . اصلا چه معني داره .... از آدم هاي پشت نقاب اصلا خوشم نمياد
مسائل خصوصي رو نگه داشتن يك چيزه و اين جور پنهون كاريا يه چيز ديگه .
من پيشنهاد ميكنم ازين به بعد اگه كسي كه نشست روي صندلي به سوالي كه چندان هم خصوصي و سري نيست جواب نداد .... بندازيمش از صندلي پايين ( نيش .. چيشم )
احمد مهاجري
Thursday 6 January 2005, 11:38AM
نوشته شده بوسيله نويد.ك
اوووو .... بابا اين كه هنوز دهنش بوي شير ميده ميخواست مامان ما بشه
بعدشم قرار نيس كسي از همچين سوالات عادي جا بزنه
اينجوري نميشه ... يا روي صندلي نشنيد يا اگه نشستيد به هر سوال معقولي بايد جواب بديد . اصلا چه معني داره .... از آدم هاي پشت نقاب اصلا خوشم نمياد
مسائل خصوصي رو نگه داشتن يك چيزه و اين جور پنهون كاريا يه چيز ديگه .
من پيشنهاد ميكنم ازين به بعد اگه كسي كه نشست روي صندلي به سوالي كه چندان هم خصوصي و سري نيست جواب نداد .... بندازيمش از صندلي پايين ( نيش .. چيشم )
خوب حالا شايد هنوز آنلاين نشده , هنوزم خيلي دير نكرده :)
مرسلات
Thursday 6 January 2005, 04:32PM
هر وقت فوجي رفت رو صندلي دااااااااااغ خبرم كنيد :D
mahdi1060
Thursday 6 January 2005, 06:23PM
اووووووووه اين داداش نويد مارو باش:D. چيه قاطي كردي؟ :p حالا باشه وقتي نوبت من شد به سئوالاي خصوصي هم جواب ميدم:p;)
navid_k
Friday 7 January 2005, 11:52AM
منظور من بيشتر روي اون سوال ساده اي بود كه كجا به دنيا اومده
فكر نميكنم چندان خصوصي باشه ... اگه ميخواست كه نميگفت جواب نميدم
ليلا
Saturday 8 January 2005, 12:01PM
امروز بايد خيلي جواب بنويسم..اول اينكه اين چند روز رفته بودم سراغ مشقام:)
2- از چه غذائي بيشتر بدت مياد؟
3- ترجيح ميدي هر روز صبح با چه نوني صبحانتو بخوري ؟
راستي پفك پدرام بعد از اين همه وقت هنوز تو شكمته
من از آبگوشت بدم مياد:smile15:
من نون لواش دوست دارم
من قرمه سبزي و كباب:D دوست دارم
ميام بقيه رو جواب ميدم
اول واسه اوني كه شاكيه:)
ليلا
Saturday 8 January 2005, 12:21PM
منظور من بيشتر روي اون سوال ساده اي بود كه كجا به دنيا اومده
فكر نميكنم چندان خصوصي باشه ... اگه ميخواست كه نميگفت جواب نميدم
از نظر من لزومي نداره همه ..همه چيزو بدونن...شما ميتوني غير از اين هر سوالي خواستي بپرسي:(
هر وقت فوجي رفت رو صندلي دااااااااااغ خبرم كنيد
اين الان با من قهره مثلآ... من بي تربيتم؟!... فقط يه جواب دارم برات..شما به من توهين كردي من هم جواب دادم .. ببين تحمل كردنيه ؟!
اين همه احساس رو از كجا اوردي؟
سوسمار بهتر پخته ميشه يا تمساح؟
واسه سر بريدن سوسمار قبلا بايد بهش آب داد؟ (واي حالم بد شد!)
اگه احساسي باشه همش از طرف اون بالايي رسيده!:)
گمونم سوسمار بهتر پخته بشه..اما گوشت تمساح لذيذتره:D
واسه بريدن سر همه بايد آب داد.. عزيزم من با شمر و يزيد نسبت ندارم!
اينم سئوال من!
چند؟؟!!!!!!!!!
من ديگه چشم انتظار اين چند نيستم..واسه من هيچي!
احمد مهاجري
Saturday 8 January 2005, 04:32PM
حالا كه داري جواب ميدي , اينم چند تا سوال ديگه :
1- چه غذا هائي بلدي درست كني ؟ :o
2- تو خونه به مامانت كمك ميكني ؟ :rolleyes:
3- چه بازي كامپيوتري رو دوست داري ؟ ( البته اگه اهل بازي باشي )
فعلا همين ...
ليلا
Saturday 8 January 2005, 04:52PM
حالا كه داري جواب ميدي , اينم چند تا سوال ديگه :
1- چه غذا هائي بلدي درست كني ؟ :o
2- تو خونه به مامانت كمك ميكني ؟ :rolleyes:
3- چه بازي كامپيوتري رو دوست داري ؟ ( البته اگه اهل بازي باشي )
1- فكر كنم خيلي چيزارو بلد باشم.. خوب درسته اخلاقآ زياد شبيه دخترا نيستم يا زياد تو شپزي و اينجور حرفا شركت نميكنم اما خوب بيشتر غذاهارو بلدم:):p
2-ديشب كه داشتم خاطره مينوشتم به اين سوال جواب دادم..من خيلي بي انصافم.. به اسم درس از زير كارا در ميرم:(
3-راستش تا وقتي كه يه بازي رو شروع نكردم تمايل به اينجور بازيا ندارم.. اما خوب بيشتر بازياي كامپيوتري رو دارم(( صدقه سر كوچيكتراي خونه)):D
مرسلات
Saturday 8 January 2005, 05:11PM
نوشته شده بوسيله ليلا
اين الان با من قهره مثلآ... من بي تربيتم؟!... فقط يه جواب دارم برات..شما به من توهين كردي من هم جواب دادم .. ببين تحمل كردنيه ؟!
قهر كردن مال بچه هاست ! شما اگه به ترتيب بخوني نوشته هاتو ميبيني كي شروع كرد و رعايت نكرد منم خوشم نمياد با كسي كه چايي نخورده صميمي ميشه صحبت كنم شايد بقيه خوششون بياد . اينه كه ديدم بهترين كار همين هست من
و شما هيچي به هم نگيم و گرنه قهر و ناراحتي اصلا در كار نيست
به هر حال اگه ميبيني من اشتباه كردم معذرت ميخوام
ليلا
Saturday 8 January 2005, 05:24PM
آقا من با هيشكي صميمي نشدم.. اون صحبتا و توهينارم شما شروع كردي! منتها دوست هستم.. همه روهم دوست دارم... نميدونم اما خوب اين احساسو داشتم كه تو اين جمع خيليا از بودنم ناراحتن.. شما گفتي...
درضمن نميخواد جوسازي كني...اينجور عذرخواهي دليل بر گذشت و ادب نيست!.. يه جور مظلوم نماييه.... اين حرفارو طور ديگه اي هم ميشد زد..اينجا غيراز شما آدماي ديگه اي هم هستن..خودشونم بهتر ميدونن من به موقعش جوابارو كامل ميدم..شما به تناسب حرفي كه زدي جواب گرفتي.. جاي دلخوري نبود! اگر من دلخور نباشم كه نيستم
مرسلات
Saturday 8 January 2005, 05:42PM
ببينيد حرف من نيست فقط اكثر همين نظر رو دارن پس اشتباه از من نيست خودتون ببينيد چه اخلاقي داريد اصلاحش كنيد . اصلا به من هم ربطي نداره و برام مهم نيست
مظلوم نمايي رو واسه كسي ميكنن كه بهش نياز داشته باشن من نه به شما نه به غير شما نياز دارم كه مظلوم نمايي كنم . براي من خيلي راحتتر بود پي ام بدم اونجا عذرخواهي كنم اما بخاطر اينكه خودم ادب بشم ديگه تند نرم جلو همه از شما عذرخواهي كردم در حاليكه خودمو مقصر نميدونم . شما نميدونم غرور داريد يا نه اگه داريد يه بار بشكنيد غرورتون رو تا بدونيد چقدر سخته !!! حالا اسمشو بذاريد مظلوم نمايي براي من هيچ فرقي نميكنه كه چي بگيد و چي فكر كنيد كاري كه بايد ميكردم كردم
ديگه بي خيال
احمد مهاجري
Saturday 8 January 2005, 05:43PM
بابا صلوات بفرستين :) كوتاه بيان ديگه :smile59:
احمد مهاجري
Saturday 8 January 2005, 05:51PM
بهزم سوال ( فعلا كه فقط من دارم سوال ميكنم ) :
1- از چه درسي بيشتر خوشت مياد ؟
2- از چه درسي بيشتر بدت مياد ؟
3- از خوندن بيشتر لذت ميبري يا از شنيدن , يا شايدم از نوشتن ؟
ليلا
Saturday 8 January 2005, 05:54PM
شما اسم يه عذرخواهي كوچيك كه هيچ اعتباريم نداره ميذارين شكستن غرور؟؟!!!!!!!!!!!.. خيلي عجيبه..نه آقا من مغرور نيستم..
اوناييم كه از دستم ناراحتن چرا نميگن؟؟..ميترسن؟..مطمئنآ اينجوري نيست....
درضمن من ميدونم شما صرفآ واسه حلاليت طلبي اين حرفو زدين..مطمئن باشيد من نه از شما نه از هيچ آدم ديگه اي هيچي به دل ندارم...اما اينجوري باري از دوش هيچ كسي برداشته نميشه...
قايمكي..حرفاتون پشت پرده..اونوقت من مرموزم؟؟!!... اولين جاييه كه آدماش اينجوري باهام رفتار ميكنن!
ليلا
Saturday 8 January 2005, 05:59PM
1- از چه درسي بيشتر خوشت مياد ؟
2- از چه درسي بيشتر بدت مياد ؟
3- از خوندن بيشتر لذت ميبري يا از شنيدن , يا شايدم از نوشتن ؟
من از برنامه نويسي خوشم مياد..البته اگه بفهممش:p
وقتي دبيرستان بودم از ديني..جغرافي..فيزيك و شيمي..اما الان از هر درسي كه استادش نتونه با بچه ها رابطه برقرار كنه!;)
من بيشتر گوش ميدم... اما بعضي وقتا خوندنو دوست دارم...كمتر اهل نوشتنم:)
احمد مهاجري
Saturday 8 January 2005, 08:31PM
من تا الي الابد سوال براي پرسيدن دارم , پس هروقت خسته شدي خودت جاتو بده به يكي ديگه ;) :
اطلاعات عمومي :
1- گفتي غذا درست كردن بلدي , خوب بگو ببينم فسنجون چجوري درست ميشه ؟ ( خيلي خلاصه )
2- اسم دوتا شاعر را در قرن ششم نام ببر . ( بدون تقلب از روي كتاب ادبيات :) )
3- دوست داري به كدوم كشور سفر كني , چرا ؟
فوجي موري
Saturday 8 January 2005, 09:17PM
چه خبره نصف شبی! اه! :mad:
معلوم هست شما دو تا چی به هم گفتید؟
داش مرسلات حالا یکی عاشق چشم و ابروی ما شده زورت میاد؟:D
لیلا ببین من که نفهمیدم شماها چی گفتید ولی این داش مرسلات ما غرور بشکنه مثه اینه که رکورد شیکسته! ازش ناراحت نشو دست خودش نیست حتما حس دلشادی بهش دست داده!:D
هر وقت فوجي رفت رو صندلي دااااااااااغ خبرم كنيد
اینا یعنی چی؟ ای خدا...!
خلاصه لیلا از این داداش ما هر چی دیدی همینه که هست! اصلا" به هم نمی خورید!:D منم که زن نمی خوام! پس میدیمت به پدرام!:D
میشی زن سومی! مبارکه!:D
راستی داداشی خیلی التماس دعا! یادت نره تروخدا!
احمد مهاجري
Saturday 8 January 2005, 11:38PM
نوشته شده بوسيله فوجي موري
چه خبره نصف شبی! اه! :mad:
معلوم هست شما دو تا چی به هم گفتید؟
داش مرسلات حالا یکی عاشق چشم و ابروی ما شده زورت میاد؟:D
لیلا ببین من که نفهمیدم شماها چی گفتید ولی این داش مرسلات ما غرور بشکنه مثه اینه که رکورد شیکسته! ازش ناراحت نشو دست خودش نیست حتما حس دلشادی بهش دست داده!:D
اینا یعنی چی؟ ای خدا...!
خلاصه لیلا از این داداش ما هر چی دیدی همینه که هست! اصلا" به هم نمی خورید!:D منم که زن نمی خوام! پس میدیمت به پدرام!:D
میشی زن سومی! مبارکه!:D
ميگما اگه اينها هم بخوان با هم آشتي كنن , شما نميذاري :) بابا بذار يه جيغ و دادي بكنن بره پي كارش ( دخالت تو دعواي زن و شوهر شگون نداره :p )
navid_k
Sunday 9 January 2005, 03:52AM
عجب خنده بازاري شده
من ديگه جوابي نميدم كه خداي نكرده مساله اي پيش نياد
به هر حال بايد جنبه داشت ....
ليلا
Sunday 9 January 2005, 10:51AM
داش مرسلات حالا یکی عاشق چشم و ابروی ما شده زورت میاد؟
اشتباه گرفتي عزيزم:D
لیلا ببین من که نفهمیدم شماها چی گفتید ولی این داش مرسلات ما غرور بشکنه مثه اینه که رکورد شیکسته! ازش ناراحت نشو دست خودش نیست حتما حس دلشادی بهش دست داده!
اين داداشت غرورش يه هوا زياديه... البته به جا باشه خوبه..اما در مورد يه نفر كه فقط ميتونه يه دوست باشه خيلي مسخرس
خلاصه لیلا از این داداش ما هر چی دیدی همینه که هست! اصلا" به هم نمی خورید! منم که زن نمی خوام! پس میدیمت به پدرام!
پدرام بره ساز بزنه..زن ميخواد چيكار..شمام برو جراحي چشاشتو بكش باز بشه:D...مرسلاتم بره دنبال سعي صفا و مروش..بعدشم بره بالا منبر.!:rolleyes:
1- گفتي غذا درست كردن بلدي , خوب بگو ببينم فسنجون چجوري درست ميشه ؟ ( خيلي خلاصه )
2- اسم دوتا شاعر را در قرن ششم نام ببر . ( بدون تقلب از روي كتاب ادبيات )
3- دوست داري به كدوم كشور سفر كني , چرا ؟
فسنجون با گردو رب انار و غيره..:p...درست ميشه..البته من زياد اينو دوست ندارم:D
2..والا چيبگم..شما يه منفي بذار..:rolleyes:
3.ايتاليا...احساس ميكنم جايه جالبي بايد باشه:)
ديگه؟!:smile60:
asheghe iran_p
Sunday 9 January 2005, 07:18PM
خلاصه لیلا از این داداش ما هر چی دیدی همینه که هست! اصلا" به هم نمی خورید! منم که زن نمی خوام! پس میدیمت به پدرام!
میشی زن سومی! مبارکه!
فوجي تو يكي باش تا بيام سرتو يكي رو بايد زير آب كرد بابا ول كن من عمرآ با سوسك ازدواج نميكنم:D
باشه مال خودت مال بد بيخ ريش صاحبش:p
پدرام بره ساز بزنه..زن ميخواد چيكار.
من سازم و كه ميزنم ولي تو هم كه بدت نمياد يه جورايي حالا ببينم چي ميشه شايد زن 99 تو باشي اونم شايد:p
cobra
Sunday 9 January 2005, 08:29PM
سلام به همه دوستان
من یه تازه واردم و دلم می خواد بیشتر با دیگران و این باشگاه اشنا به شدم.
و از این که عضو اینجا شدم خوشحالم
:)
ليلا
Sunday 9 January 2005, 08:30PM
من سازم و كه ميزنم ولي تو هم كه بدت نمياد يه جورايي حالا ببينم چي ميشه شايد زن 99 تو باشي اونم شايد
ببين تو كف عشق من مي موني:D
99؟!:eek:
شرمنده ديگه..ما رفتيم خونه بخت:)
cobra
Sunday 9 January 2005, 08:41PM
لیلا جونم عزیزه خودمی
دوست دارم واسه همیشه
ابجی یه خوبه خودمی عشق من تو هستی
;):smile60::smile14: :smile14:
ليلا
Sunday 9 January 2005, 09:21PM
كبري.....تو يه دوست بينظيرييييييييييي:smile25: :smile04: :smile07:
احمد مهاجري
Sunday 9 January 2005, 09:37PM
نوشته شده بوسيله cobra
لیلا جونم عزیزه خودمی
دوست دارم واسه همیشه
ابجی یه خوبه خودمی عشق من تو هستی
;):smile60::smile14: :smile14:
چه نوني به هم قرض ميدين :eek::)
ليلا
Sunday 9 January 2005, 10:11PM
چه نوني به هم قرض ميدين
ميگم چطوره ياد بگيري؟!;)
احمد مهاجري
Sunday 9 January 2005, 10:29PM
نوشته شده بوسيله ليلا
ميگم چطوره ياد بگيري؟!;)
آخه من خودم گشنمه :p ولي حالا چون توئي نصفش مال من , نصفش مال تو :);)
asheghe iran_p
Sunday 9 January 2005, 11:06PM
ببين تو كف عشق من مي موني
99؟!
شرمنده ديگه..ما رفتيم خونه بخت
عجب ها ميگم نود و نه فكر نكن صد سال طول ميكشه انشاءالله تا تابستون نوبت تو ميشه من كارم درسته نميزارم به سال بكشه:D:p
فوجي موري
Sunday 9 January 2005, 11:26PM
نوشته شده بوسيله احمد مهاجري
چه نوني به هم قرض ميدين :eek::)
واي احمد جوووووون! :smile25:
احمد مهاجري
Monday 10 January 2005, 12:09AM
نوشته شده بوسيله فوجي موري
واي احمد جوووووون! :smile25:
فوجي جوون :smile57::smile57::smile57:
احمد مهاجري
Monday 10 January 2005, 10:21AM
بازم سوال :
1- مادرت را بيشتر دوست داري يا پدرت ؟
2- صبح ها معمولا چه ساعت از خواب پا ميشي ( مخصوصا روز هاي تعطيل ) ؟
3- به چه رنگي علاقه داري ؟
4- از چه رنگي بدت مياد ؟
ليلا
Monday 10 January 2005, 02:13PM
عجب ها ميگم نود و نه فكر نكن صد سال طول ميكشه انشاءالله تا تابستون نوبت تو ميشه من كارم درسته نميزارم به سال بكشه
پدرام..ديگه ديره....دل اسيره:( .... سپردم به خدا:rolleyes::(
1- مادرت را بيشتر دوست داري يا پدرت ؟
2- صبح ها معمولا چه ساعت از خواب پا ميشي ( مخصوصا روز هاي تعطيل ) ؟
3- به چه رنگي علاقه داري ؟
4- از چه رنگي بدت مياد ؟
1- جفتشونو:D
2- 10يا11:D
3-آبي رو دوس دارم
4-از يشمي...از قرمز گوجه اي:p اما بازم قرمزته:)
احمد مهاجري
Monday 10 January 2005, 09:07PM
حالا سوالات سخت :
1- رابظه ات با خدا چجوريه ؟ فكر مي كني هموني هستي كه بايد باشي ؟
2- موقع دعا كردن از خدا چي ميخواي ؟ ( البته مهم هاش را بگو )
3- چه موقعي از روز را براي دعا كردن انتخاب ميكني ؟ چرا ؟
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.