نمايش نسخه نهائي : راهنمائی درموردانتخاب دانشگاه مقطع فوق لیسانس حسابداری
زمینه
Thursday 27 August 2009, 08:42PM
سلام. کسی میتونه کمکم کنه که ارشدحسابداری غیرانتفاعی قزوین رجا بهتره یا ارشدآزاد مبارکه اصفهان؟
هر2راقبول شدم. کدومش بهتره؟ کدومش شرایط ادامه تحصیل برا دکتر امکانش بیشتره؟
saleh57
Friday 28 August 2009, 11:55PM
سلام. کسی میتونه کمکم کنه که ارشدحسابداری غیرانتفاعی قزوین رجا بهتره یا ارشدآزاد مبارکه اصفهان؟
هر2راقبول شدم. کدومش بهتره؟ کدومش شرایط ادامه تحصیل برا دکتر امکانش بیشتره؟
سلام
برای اینکه زمینه ی بحث توسط دوستان مطلع فراهم بشه یکی 2 خط مطلب می نویسم..
شما اگر از جهت فاصله ی مکانی محل سکونت تان با هر کدام از این دو دانشگاه و نیز از جهت مختصات مالی و هزینه ای شهریه ی هر کدام از این دو برای تان تفاوتی مطرح نیست ؛ پیشنهاد می کنم بر این موضوعات متمرکز شوید:
الف ) سابقه ی دانشگاه رجا" ی قزوین در مقایسه با ازاد مبارکه
ب ) میزان قبولی هر کدام از اینها در دکترا
ج ) بررسی سوابق و مدارج هیئت علمی هر دو دانشکده
برای این بررسی ها هم پیشنهاد می کنم :
در ضمن جستجوی اینترنتی در مورد اطلاعات عرضه شده که غالبا رسمی و پاستوریزه هستند تحقیق کنید + اینکه حتی الامکان رنج سفر را بر خود هموار کنید و حداقل یکی 2 روز را در این دو دانشکده به سر ببرید و با دانشجویانی که به هر دلیل (ترم تابستانی و یا امتحانات و ... ) رفت و امد می کنند و نیز با اعضا ی هیئت علمی و حتی کارمندان دانشکده خصوصا معاونت اموزش و نیز کارکنان کتابخانه شان گفت و گوی صمیمی داشته باشید ؛ خواهید دید که اطلاعات ذیقیمتی را به دست خواهید اورد که به لطف خدا حتما در تصمیم هوشمندانه و خداپسندانه ای که می گیرید موثر خواهد بود..
یادتان نرود که به سایت کامپیوتری دانشکده های مزبور و نیز به کتابخانه های ان حتما سربزنید .. از کم و کیف ان و میزان قوت علمی انها (به طور نسبی ) مطلع خواهید شد.. راستی به پایان نامه های ارائه شده هم در این یکی 2 روز خوب متمرکز شوید و ... الی اخر.
این ها را با توجه به حس کلی ام از سوال شما پاسخ دادم و گرنه مطالب جزیی و مصداقی در مورد این رشته و دانشگاه های مزبور را باید از دوستان دیگر جویا شوید..
موفق باشید.:)
یاعلی:smile07:(ع)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.