PDA

نمايش نسخه نهائي : مشكل شناسايي فلش مموري جديد

whiteluck2
Sunday 30 August 2009, 12:20PM
سلام دوستان
من به تازگي يه فلش مموري خريدم اما وقتي داخل يواس بي كامپيوترم قرار ميدم اون رو نميشناسه در صورتي كه فلش مموري هاي قبليم رو ميشناسه
اول فكر كردم خرابه بردم پيش فروشنده اما كامپيوتر اون شناختش و سالم بود. توي كامپيوتر دوستم هم امتحان كردم و درست بود.
به نظر شما چرا براي من اينطوري ميشه؟ آيا ايراد از ويندوز منه؟ يا بايد برنامه خاصي نصب كنم؟ يا چيز ديگه اي هست؟
اگر راهنمايي بفرماييد بسيار ممنون ميشم

sana2009
Monday 31 August 2009, 02:48PM
سلام
من قبلا این مشکل رو داشتم به من گفتن احتمالا سرعت فلشت بالا و با یواس بی م همخوانی نداره:D
درست بودن حرفشونو مطمئن نیستم:D
احتمالا هاب یو اس بی مشکلت روحل منه:D

imanmortezaee
Monday 14 December 2009, 12:37PM
سلام
من یک فلش 4گیگ دارم ولی شناسایی نمیشه اگه ممکنه راهنمایم کنید

هستي
Wednesday 23 December 2009, 04:07PM
my computer
را باز کنین ممکنه نشون داده بشه

a_d
Saturday 26 December 2009, 07:05PM
سلام
سيستم رو خاموش كنيد و به طور كامل از پريز برق جدا كنيد و بعد چند دقيقه مجددا سيستم رو به برق وصل و راه اندازي كنيد. انشاء الله مشكلتون حل شده.
من برام همين مشكل ايجاد شده بود كه با همين روش برطرف شد. چون گاهي از يك درگاه USB براي چند تا دستگاه استفاده ميشه كه باعث ميشه توي شناسايي دستگههاي ديگه دچار مشكل بشه.

میرزا عبدالزکی
Friday 1 January 2010, 06:18PM
سلام عرض شد
میتونید فلش رو بندازید دور یکی دیگه بگیرید.:D
می تونید برید تو قسمت device manager از طریق مای کامپیوتر و اونتجا شناسایی کنید.

ساز دهنی
Saturday 2 January 2010, 12:02PM
سلام دوستان
من به تازگي يه فلش مموري خريدم اما وقتي داخل يواس بي كامپيوترم قرار ميدم اون رو نميشناسه در صورتي كه فلش مموري هاي قبليم رو ميشناسه
اول فكر كردم خرابه بردم پيش فروشنده اما كامپيوتر اون شناختش و سالم بود. توي كامپيوتر دوستم هم امتحان كردم و درست بود.
به نظر شما چرا براي من اينطوري ميشه؟ آيا ايراد از ويندوز منه؟ يا بايد برنامه خاصي نصب كنم؟ يا چيز ديگه اي هست؟
اگر راهنمايي بفرماييد بسيار ممنون ميشم
درايور مادربوردتو دوباره نصب كن ، شايدم نوع usb فلشت فرق فوكوله ، شايد usb2باشه و مادربوردت نتونه ساپورت كنه :smile50:

زانا
Thursday 14 January 2010, 10:47AM
چنتا فلش جالب21214

زانا
Thursday 14 January 2010, 10:48AM
21224

زانا
Thursday 14 January 2010, 10:52AM
:Dخودمم فلش مموریم تو یک صانحه قاب اصلیش رو از دست داد از اون موقع هر چیزی گه گیر بیاد به زور میچپونیم توش
آخرین چیزی که گیر اومده شلنگ اب بوده :D

sana2009
Friday 5 March 2010, 11:37AM
چه فلش های قشنگی