PDA

نمايش نسخه نهائي : بازار موسيقي ايران

مونس
Sunday 9 January 2005, 01:43PM
گفتم يك تاپيك بزنم اگه حال و وقت و حوصله و استعداد و خبر و ... داشتيد بيايد با هم درباره وضعيت موسيقي در كشور بحث كنيم .
حالا نه اينكه همه هيچ كدوم از تاپيك ها منحرف نشده و نه اينكه خيلي هم بحث براي اين بازار آشفته مفيده .
:D:D:D

مونس
Sunday 9 January 2005, 01:48PM
خوب در دو هفته اخير طبق آمار روزنامه ها فروش در بازار موسيقي ايران به اين صورت بود :
كاست فريدون آسرايي همچنان مي فروشد كه هم صدا و هم شعر خوبي دارد به اضافه موسيقي فوق العاده ابطحي .
موسيقي سنتي : همايون شجريان كه از حق نگذريم صداي قشنگي دارد و خواننده ديگر كه او هم فوق العاده است و الان صدايش را در تيراژ پاياني سريال سايه آفتاب ( گذر عاشقي سابق ) مي شنويم . عليرضا قرباني .
موسيقي فيلم كه كاملا مشخص بود كه كار استاد انتظامي در فيلم دوئل فروش بالايي را به خود اختصاص مي دهد .
ديگه ؟

همين فعلا

مونس
Sunday 9 January 2005, 01:56PM
اين جوري تو سه قسمت نوشتم كه هم متوجه اهميت هر موضوع بشيد و هم حوصله خوندن متن بلند رو هر كي نداره جدا جدا بخونه

يك اتفاق خيلي جالب در بازار افتاده كه اينه :
چند وقت پيش من در اينترنت اهنگي شنيدم به نام نفرين كه خيلي قشنگ بود بعد يكي از بچه ها در دانشگاه گفت : مال سياوش قميشيه .
بعد ما اينجا نوشتيم بابايي گفت : مال خواننده اي به نام شهابه .
رفتم كافي نت ديدم يك آهنگ قشنگ گذاشته . گفتم : كاست مال كيه ؟ فروشنده گفت : كاست جديد مجتبي كبيريه و دو برابر تقريبا بيشتر از سي دي معمولي ازم پول گرفت و اين سي دي خريدم با كمال تعجب ديدم همون آهنگ نفرينه .
بعد رفتم يك ام پي 3 بخرم از چند تا از خواننده هاي مورد علاقه ام تو ليستش يك چيز جالب بود كفتر چاهي با صداي محسن چاوشي كه بازم همون سي دي ذكر شده بود .:eek:
حالا مغز من رو فكر كنيد چقدر آشفته شده .:p
بازار موسيقي داخلي هم به همين آشفتگيه و به قول يكي از روزنامه ها واقعا بايد فكري به حال بنياد خانواده ها كرد تا هر كي از راه مي رسه و با مامانش اينا قهر كرده نياد خواننده بشه .:smile58:;)
من با تعدد خواننده مخالف نيستم ولي واقعا بعضي ها وحشتناكن .
به اميد آينده اي نزديك كه اين مشكل و معضل هم حل بشه .:smile57:
راستي جزو پر فروش ترين ها ماني رهنما يادم رفت .