PDA

نمايش نسخه نهائي : دروغی به نام آزادسازی

صبح
Friday 25 September 2009, 12:20AM
دروغی به نام آزادسازی

16 شهريور 1388 ساعت 13:29

حجاب یا بکینی؟ گناه زن آمریکایی!! این عنوان مقاله ای است به قلم دکتر «هنری ماکوو». نویسنده در این مقاله دربرابر «حیا» به عنوان ویژگی دختر جوان مسلمان سر تعظیم فرود می آورد، چنانکه احترامش را نسبت به زن مسلمان مخفی نمی کند، زیرا زن مسلمان زندگی خود را برای خانواده، تربیت و رشد فرزاندان متمرکز کرده است. در نقطۀ مقابل ناخوشنودی خود را از پیامدهای انحطاط ارزشها و هیجان های جنسی در زندگی دختران آمریکایی، ابراز می نماید.

دکتر هنری ماکووو استاد دانشگاه، مخترع بازی معروف «Scruples»، نویسنده و پژوهشگر در مسایل زنان و جنبش های آزادی بخش است.

با وجود تفاوت در گرایش ها و اختلاف ایدئولوژیک، این مقاله میزان شگفت زدگی برخی آزادی خواهان منصف جهان غرب را نسبت به ارزش های اسلامی ما، نشان می دهد. مقالۀ دکتر هنری، عکس العمل های مثبت و منفی زیادی را در جامعۀ آمریکا داشته است.
دو چهرۀ متفاوت
دکتر هنری در این مقاله می نویسد: «روی دیوار دفترم دو عکس چسبانده ام: عکس اول تصویر زنی مسلمان و با حجاب است و در کنارش، تصویر زنی آمریکایی قرار دارد که در مسابقۀ ملکۀ زیبایی شرکت کرده و چیزی جز یک بکینی بر تن ندارد. زن نخست کاملا پوشیده است و دیگری کاملا عریان!» جمله های از مقدمه این مقاله و درآمدی بود برای نمایش دو نمونۀ متفاوت در گرایش و رفتار.»
جنگی با هدف گوناگون
نویسنده به انگیزه های پنهان غرب در جنگ علیه امت اسلامی و عربی اشاره می کند و توضیح می دهد این جنگ دارای ابعاد سیاسی، فرهنگی و اخلاقی است، زیرا به دنبال ثروت ها و ذخیره های امت اسلامی هستند، به اضافۀ این که ارزشمندترین دارایی مسلمانان را یعنی: دین و گنجینه های فرهنگی و اخلاقی را هدف گرفته اند. در زمینۀ مسایل زنان جایگزین کردن حجاب با بکینی، کنایه ای است از عریانی و فساد اخلاقی. نویسنده می گوید: «نقش زن در عمق هر فرهنگ نهفته است، جنگ خاورمیانه علاوه بر دزدی نفت مسلمانان، به دنبال گسست آنان از دین و فرهنگشان و جایگزین کردن حجاب با بکینی است»!!

دفاع از ارزش ها
دکتر هنری ارزشهای اخلاقی حجاب و پوشش زن مسلمان را می ستاید و می گوید: «من کارشناس مسایل زنان مسلمان نیستم. من زیبایی زنان را دوست دارم، به همین دلیل اینجا، انگیزه ای برای دفاع از حجاب ندارم ولی از برخی ارزشهایی که حجاب گویای آن است دفاع می کنم» او اضافه می کند: «حجاب از نظر من به این معناست که زن خود را برای همسر و خانواده اش متمرکز کند. تنها کسانی هستند که زن مسلمان را بدون حجاب می بینند، خانوادۀ او هستند و این مساله تأکیدی بر ویژه بودن زن مسلمان است»
زن مسلمان مربی نسل ها
نویسنده، از وظیفه و آرمان زن مسلمان و توجه و حرص او به سلامت خانواده و تربیت نسلی صالح تقدیر می کند و می گوید: «تمرکز زن مسلمان بر خانۀ خویش است: فرزندان را به دنیا می آورد و تربیتشان می کند. زن مسلمان تولید کننده ای محلی است. ریشه ای است که زندگی و روح خانواده را استمرار می بخشد... فرزندان را تربیت می کند و زندگی می آموزد و یاریگر همسر و پناهگاه اوست».

اما زن آمریکایی...
بعد از شرح تصویر نخست دیوار دفترش یعنی عکس زن مسلمان، دکتر هنری عکس دوم را تفسیر می کند و می نویسد: «در نقطۀ مقابل ملکۀ زیبایی آمریکایی است. بکینی به تن کرده و شبه عریان، در برابر میلیون ها نفر در صفحات تلویزیون، عشوه گری می کند. او ملکه ای عمومی است! بدنش را در مزایده همگانی به بالاترین قیمت عرضه کرده و هر روز در مزایدۀ علنی خود فروشی می کند! » او اضافه می کند: «در آمریکا معیار ارزش فرهنگی زن، جذّابیت اوست. بر اساس این معیارها، ارزش زن به سرعت کاسته می شود چون خود و اعصاب و روانش را برای خودنمایی به کار ی گیرد.»
مسایل جنسی و عواطف پوچ
دکتر هنری از انحراف دختران نوجوان آمریکایی در دوران بلوغ، عریانی و روابط نامشروع آنان انتقاد می کند و می نویسد: «الگوی دختران نوجوان آمریکایی، «پریتنی اسپیرز» است. او آوازه خوانی شبه عریان است. پرینتی به تو می آموزد که تنها وقتی محبوب هستی که روابط نامشروع داشته باشی! و این گونه است که وابستگی به عواطف پوچ را جایگزین روابط خانوادگی، محبت حقیقی و صبر می کنند.»
دختران پسرنما!!
سپس نویسنده به توضیح پیامدهای زندگی دیوانه وار دختران جوان آمریکایی منتقل می شود و می گوید: «پیش از ازدواج ده ها پسر با او مرتبط هستند. پاکی خود را که بخشی از جذابیتش است، از دست داده. تبدیل به انسانی جامد و حیله گر می شود که توان محبّت ورزیدن نخواهد داشت.» او اشاره می کند: «زن در جامعۀ آمریکا، خود را مجبور به پیروی از زندگی مردان می بیند. همین مساله باعث شد زنان آمریکایی، پرخاشگر و مضطرب باشند، شایستۀ همسر و مادر شدن نباشند. تنها به ابزاری برای کامیابی جنسی تبدیل شوند نه انسانی که عشق و مادر شدن را پیشه کرده است.»
نظم نوین جهانی و انزوا
دکتر هنری از سیستم زندگی در دنیای معاصر انتقاد می کند زیرا انسان را گوشه گیر و از جمع جدا می کند. او می نویسد: «پدر بودن قلّۀ پیشرفت انسان است. مرحلۀ رهایی از غرق شدن در شهوت هاست تا انسان بنده خدا گردد، تربیتی نو و زندگی جدید است» او اضافه می کند: «نظم نوین جهانی نمی خواهد ما به این سطح از رشد برسیم. قصد دارد ما را فردگرا و گوشه گیر کند. می خواهد تشنۀ روابط نامشروع باشیم و تصاویر مستهجن را به جای ازدواج به ما عرضه می کند».

دروغی به نام آزاد سازی زن!
دکتر هنری دروغ بودن، شعار آزادی سازی زن را افشا می کند. هنری این واژه را «فریبی سنگدلانه» توصیف کرده، می گوید: «آزادسازی زن، فریبی از فریب های نظم نوین جهانی است. فریبی سنگدلانه که زنان آمریکایی را اغوا نموده و تمدن غرب را ویران کرده است.» نویسنده تأکید می کند: «آزاد سازی زن تهدیدی برای مسلمانان به شمار می رود» و می گوید: «این مساله میلیون ها نفر را تباه کرده و تهدید بزرگی برای مسلمانان است.»
در پایان دکتر هنری می نویسد: «من از حجاب دفاع نمی کنم ولی تا اندازه ای طرفدار ارزش هایی هستم که حجاب گویای آن است. به شکل ویژه وقتی زن خود را وقف همسر و خانواده اش می کند، وقتی زن با وقار و تواضع رفتار می کند، باید چنین موضعی نسبت به او داشته باشم.»

مترجم: حمیدرضا غریب رضا

کد مطلب: 64965

آدرس مطلب: http://www.jahannews.com/vdcjihem.uqexmzsffu.html

جهان نيوز
http://www.jahannews.com

mehrdad_123
Friday 25 September 2009, 09:00PM
«نقش زن در عمق هر فرهنگ نهفته است، جنگ خاورمیانه علاوه بر دزدی نفت مسلمانان، به دنبال گسست آنان از دین و فرهنگشان و جایگزین کردن حجاب با بکینی است»!!

:smile07:

«حجاب از نظر من به این معناست که زن خود را برای همسر و خانواده اش متمرکز کند. تنها کسانی هستند که زن مسلمان را بدون حجاب می بینند، خانوادۀ او هستند و این مساله تأکیدی بر ویژه بودن زن مسلمان است»

«در نقطۀ مقابل ملکۀ زیبایی آمریکایی است. بکینی به تن کرده و شبه عریان، در برابر میلیون ها نفر در صفحات تلویزیون، عشوه گری می کند. او ملکه ای عمومی است! بدنش را در مزایده همگانی به بالاترین قیمت عرضه کرده و هر روز در مزایدۀ علنی خود فروشی می کند!

«در آمریکا معیار ارزش فرهنگی زن، جذّابیت اوست. بر اساس این معیارها، ارزش زن به سرعت کاسته می شود چون خود و اعصاب و روانش را برای خودنمایی به کار ی گیرد.»

«پیش از ازدواج ده ها پسر با او مرتبط هستند. پاکی خود را که بخشی از جذابیتش است، از دست داده. تبدیل به انسانی جامد و حیله گر می شود که توان محبّت ورزیدن نخواهد داشت.»

«زن در جامعۀ آمریکا، خود را مجبور به پیروی از زندگی مردان می بیند. همین مساله باعث شد زنان آمریکایی، پرخاشگر و مضطرب باشند، شایستۀ همسر و مادر شدن نباشند. تنها به ابزاری برای کامیابی جنسی تبدیل شوند نه انسانی که عشق و مادر شدن را پیشه کرده است.»
«پدر بودن قلّۀ پیشرفت انسان است. مرحلۀ رهایی از غرق شدن در شهوت هاست تا انسان بنده خدا گردد، تربیتی نو و زندگی جدید است» او اضافه می کند: «نظم نوین جهانی نمی خواهد ما به این سطح از رشد برسیم. قصد دارد ما را فردگرا و گوشه گیر کند. می خواهد تشنۀ روابط نامشروع باشیم و تصاویر مستهجن را به جای ازدواج به ما عرضه می کند».

«آزادسازی زن، فریبی از فریب های نظم نوین جهانی است. فریبی سنگدلانه که زنان آمریکایی را اغوا نموده و تمدن غرب را ویران کرده است.» نویسنده تأکید می کند: «آزاد سازی زن تهدیدی برای مسلمانان به شمار می رود» و می گوید: «این مساله میلیون ها نفر را تباه کرده و تهدید بزرگی برای مسلمانان است.»

در پایان دکتر هنری می نویسد: «من از حجاب دفاع نمی کنم ولی تا اندازه ای طرفدار ارزش هایی هستم که حجاب گویای آن است. به شکل ویژه وقتی زن خود را وقف همسر و خانواده اش می کند، وقتی زن با وقار و تواضع رفتار می کند، باید چنین موضعی نسبت به او داشته باشم.»

لا اله الا ا...

چه بگویم!
به جز اینکه شرمنده ی خود باشم که دیگران از من و امثال من جلوتر هستند و گویی دید آنها در برخی زوایا اسلامی تر از دید من و امثال من است!!!
وای بر من مدعی مسلمانی!!!

باتشکر
یاحق

mehrdad_123
Monday 19 October 2009, 04:58AM
و زنان چه ساده لوحانه فریب ما مردان را خوردند....
.
.
.
.
.

وقتی که فکر کردند زن در صورتی انسان متمدن و آزاد است که وجودش را برای ما به نمایش بگذارد!!!

history
Monday 19 October 2009, 08:05AM
وقتی که فکر کردند زن در صورتی انسان متمدن و آزاد است که وجودش را برای ما به نمایش بگذارد!!!

تا حالا به این سئوال فکر کردید که چرا ما برهنگی رو فرهنگ می دانیم ؟!

mehrdad_123
Monday 19 October 2009, 09:15AM
تا حالا به این سئوال فکر کردید که چرا ما برهنگی رو فرهنگ می دانیم ؟!

سلام:)
میشه شما کمی توضیح بدید.

باتشکر

history
Monday 19 October 2009, 09:27AM
سئوال خودم رو باید خودم پاسخ بدم ؟! ;)

از چند جهت می شه به این پرسش نگاه کرد .

مثلا شما نگاهی به دوران قبل از انقلاب بکنید (پوشش رو می گم)
بعد یه نگاه به دهه شصت تا اوایل هفتاد
و ایران امروز.....
یکی از شعارهایی که در زمان انقلاب داده می شد همین پوشش اسلامی و رسیدن به اون بود . خوب رسیدیم گرچه نگاهی به همان دهه شصت شاید زیاد برخوردها خوشایند نبود ...بگذریم
حالا چی ؟
به نظر شما ما انقلاب کردیم که بعد از گذشت 30 سال تازه برسیم به فرضا 50درصد آزادی در پوشش ؟؟؟!!!
چیزی که در اون زمان شاید 100درصد هم می شد و وجود داشت !!
((لازم به ذکر است که اهداف انقلاب سر فصل های زیادی داره . من دارم یکی رو بررسی می کنم))

حالا سئوال من این بود که چرا طوری شده که ما برهنگی رو فرهنگ بدانیم ؟!
با این مقدمه دوست داشتم دوستان نظر خودشون رو بفرمایند . من هم هستم و همراهی می کنم

mehrdad_123
Monday 19 October 2009, 10:03AM
سئوال خودم رو باید خودم پاسخ بدم ؟! ;)

از چند جهت می شه به این پرسش نگاه کرد .

مثلا شما نگاهی به دوران قبل از انقلاب بکنید (پوشش رو می گم)
بعد یه نگاه به دهه شصت تا اوایل هفتاد
و ایران امروز.....
یکی از شعارهایی که در زمان انقلاب داده می شد همین پوشش اسلامی و رسیدن به اون بود . خوب رسیدیم گرچه نگاهی به همان دهه شصت شاید زیاد برخوردها خوشایند نبود ...بگذریم
حالا چی ؟
به نظر شما ما انقلاب کردیم که بعد از گذشت 30 سال تازه برسیم به فرضا 50درصد آزادی در پوشش ؟؟؟!!!
چیزی که در اون زمان شاید 100درصد هم می شد و وجود داشت !!
((لازم به ذکر است که اهداف انقلاب سر فصل های زیادی داره . من دارم یکی رو بررسی می کنم))

حالا سئوال من این بود که چرا طوری شده که ما برهنگی رو فرهنگ بدانیم ؟!
با این مقدمه دوست داشتم دوستان نظر خودشون رو بفرمایند . من هم هستم و همراهی می کنم

بنده کاری با انقلاب و سر فصلهای آن ندارم.

اما اینکه چطور شده که مردم برهنگی را فرهنگ می دانند به نظرم یک مقداری به دید سطحی خود مردم بستگی دارد یک مقدار زیادی هم ناتوانی نظام حاکم در ترویج فرهنگ ضد برهنگی که میشود گفت در خیلی مواقع خود از بانیان شیوع و ترویج فرهنگ های ناسالم است!

به هر حال تا زمانی که در جامعه ی ما مسئولین با اصول جامعه شناسی جامعه را به پیش نبرند اینگونه شکاف بین خواستگاه نظام دینی و مردم جامعه بوجود خواهد آمد!

از طرفی مردم سطحی نگر جامعه اگر مشاهده می کنند که مدعیان امر ترویج زندگی دینی و سالم خود غرق در انواع مختلف فسادها هستند قطعا تاثیر منفی بر اذهان ایندسته از جماعت خواهد گذاشت!

از طرفی هم اگر دیگران (غرب) نمونه ی انسان موفق را در برهنگی به اذهان ما القا کنند و با سلطه ی رسانه ای اینرا بر اذهان من و شما حاکم سازند که متمدن یعنی آنچه که ما می گوییم! انسان یعنی آنچه که ما می گوییم! خلاصه میزان خود را قرار بدهند و ما را نیز بنده ی خود کنند همین خواهد شد که اگر در جامعه ی ما زن و مردی خواستند حجاب و منش سالم خود را حفظ کند باید حقیقتا روح بزرگ و دیدی علمی و باز داشته باشد تا بتواند در مقابل هجمه ای از نگاه های عاقل اندر سفیهانه و القاب های متحجر و... از طرف دیگران بایستد و آنها را پس زند و در مقابل این ضد ارزش ها از ارزش حقیقی دفاع نماید!!

البته چه بسا گرگ صفتهایی که در همین پوشش ظاهر شوند!

باتشکر
یاحق

history
Monday 19 October 2009, 03:38PM
بنده کاری با انقلاب و سر فصلهای آن ندارم.

اما اینکه چطور شده که مردم برهنگی را فرهنگ می دانند به نظرم یک مقداری به دید سطحی خود مردم بستگی دارد یک مقدار زیادی هم ناتوانی نظام حاکم در ترویج فرهنگ ضد برهنگی که میشود گفت در خیلی مواقع خود از بانیان شیوع و ترویج فرهنگ های ناسالم است!

به هر حال تا زمانی که در جامعه ی ما مسئولین با اصول جامعه شناسی جامعه را به پیش نبرند اینگونه شکاف بین خواستگاه نظام دینی و مردم جامعه بوجود خواهد آمد!

از طرفی مردم سطحی نگر جامعه اگر مشاهده می کنند که مدعیان امر ترویج زندگی دینی و سالم خود غرق در انواع مختلف فسادها هستند قطعا تاثیر منفی بر اذهان ایندسته از جماعت خواهد گذاشت!

از طرفی هم اگر دیگران (غرب) نمونه ی انسان موفق را در برهنگی به اذهان ما القا کنند و با سلطه ی رسانه ای اینرا بر اذهان من و شما حاکم سازند که متمدن یعنی آنچه که ما می گوییم! انسان یعنی آنچه که ما می گوییم! خلاصه میزان خود را قرار بدهند و ما را نیز بنده ی خود کنند همین خواهد شد که اگر در جامعه ی ما زن و مردی خواستند حجاب و منش سالم خود را حفظ کند باید حقیقتا روح بزرگ و دیدی علمی و باز داشته باشد تا بتواند در مقابل هجمه ای از نگاه های عاقل اندر سفیهانه و القاب های متحجر و... از طرف دیگران بایستد و آنها را پس زند و در مقابل این ضد ارزش ها از ارزش حقیقی دفاع نماید!!

البته چه بسا گرگ صفتهایی که در همین پوشش ظاهر شوند!

باتشکر
یاحق
یعنی به فرمایش شما ، اشکال در اینکه ما برهنگی رو فرهنگ می دانیم عدم آموزش صحیح هست ؟
من با این موافقم
اما چرا اینطوری شده ؟
مگر مردم ما اسلام رو از روی اشخاص در راس دولت انتخاب کرده اند ؟!
اینجوری شاید این تعبیر برداشت بشه که حجاب برتر که بقول عده ای هدیه ی این انقلاب به مردم بوده یه جورایی زوری هست
نظر شما چیه ؟

mehrdad_123
Tuesday 20 October 2009, 04:19AM
یعنی به فرمایش شما ، اشکال در اینکه ما برهنگی رو فرهنگ می دانیم عدم آموزش صحیح هست ؟
من با این موافقم
اما چرا اینطوری شده ؟
مگر مردم ما اسلام رو از روی اشخاص در راس دولت انتخاب کرده اند ؟!
اینجوری شاید این تعبیر برداشت بشه که حجاب برتر که بقول عده ای هدیه ی این انقلاب به مردم بوده یه جورایی زوری هست
نظر شما چیه ؟

سلام
به نظر من عمده ی مشکلات از ناآگاهی ,سطحی نگری , تعصب ناروا و ...پیش میاد!

اینکه مردم خودشون هم اشتباه می کنند در این شکی نیست بنده سخنم این بود که مسئولان هم از بانیان اصلی هستند!

حجاب در متون و مفاهیم دینی ما قطعیست اما اینکه علت و زوایای انحراف کجاهست را بنده مطرح کردم...

اسمش را زوری بگذاریم یا هر چه مردم یک زمانی آنرا برتر میدیدند حال باید بحث از این دیدگاه مطرح بشود که چرا منحرف شده اند!!

جامعه ی ما دین را تحت هر شرایطی برای خود حفظ کرده است و می کند اما در تفاسیری که از دین ارائه می شود کج فکری های بسیاری مشاهده می شود و لذاست عده ای در قالب لباس دینی می خواهند خیلی از احکام را تعطیل نمایند حال آنکه اینچنین تفکری کاملا ضد اسلامیست که البته علت خود این نوع نگاه به دین و تفاسیر من در آوردی و من عندی دلایل و باعث و بانی بسیاری می تواند داشته باشد که بنده باز بخش بزرگی از آن را در بی کفایتی و عدم صلاحیت مسئولین می بینم...

که فرمود فساد جامعه ناشی از فساد عالم و حاکم است.....!

با تشکر
یاحق

history
Tuesday 20 October 2009, 08:03AM
سلام
اسمش را زوری بگذاریم یا هر چه مردم یک زمانی آنرا برتر میدیدند حال باید بحث از این دیدگاه مطرح بشود که چرا منحرف شده اند!!
اگر مکثی روی این مسئله داشته باشیم بد نیست
به Flash back به تاریخ ما نشان می دهد که اکثر مردم (حالا بانوان) حجاب را رعایت نمی کردن یعنی در نوع پوشش آزاد بودن (هرچند که عده ای که کم هم نبود ، پوشش مناسب خود را داشتند) . اسلام هم در آن زمان دین مردم ما بود
انقلاب شد ..... پوشش ها 180 درجه تغییر کرد و همه به یک سان شدند .
درست یک نسل بعد یعنی در دهه 80 به بعد یک مرتبه به سان بمبی مرزهای حجاب منفجر شد .
من این موضوع رو یکبار قبلا عرض کردم که با یک شخص سوئیسی که بعنوان میهمان باهاش بودم در خیابان قدم می زدیم .
ایشون وقتی مردم ما رو با این تیپ ها دید می دونی چی گفت ؟!!!
گفت : ببخشید ، در ایران ترویج فساد و سکس دیده می شه تا مد !!!!!! می گفت : در اونجا (سوئیس) آزادی پوشش هست و حتی عده ای عریان هم هستند اما ؟؟!! اما حرکات و ژست و .... آنها بی بند و باری نیست

خوب ....
برگردیم سر اصل موضوع ، اونم با طرح یک سئوال !
چرا مردم ما دوباره برگشتن به همان دوران ؟
برگشتی که به عقیده من با جلف بودن بیشتر همراه شد .
شک نکنید اگر کمی آزادی از سوی دولت داده شود ، بی حجاب ترین کشور دنیا خواهیم شد !!!!!!
با عرض تاسف یا معذرتش رو هم نمی زارم چون به دنبال دلیلش هستیم

اعتراض
Tuesday 20 October 2009, 08:34AM
(((((Flash back به تاریخ ما نشان می دهد که اکثر مردم (حالا بانوان) حجاب را رعایت نمی کردن یعنی در نوع پوشش آزاد بودن (هرچند که عده ای که کم هم نبود ، پوشش مناسب خود را داشتند) . اسلام هم در آن زمان دین مردم ما بود)))) داستان «کشف حجاب» در ايران داستانی سرشار از کينه‌های تاريخی است.

یک روایت

در کودکی پدر و مادر و مادربزرگ و پدربزرگم بارها اين داستان را برايم گفته بودند. پاسبانی چنان از سر مادر پدرم چادر و روسری‌اش را برداشته بود که گوشواره‌های مادربزرگم گوشش را پاره کرده بود. پدرم از جنازه‌هايی می‌گفت که در واقعه‌ی مسجد گوهرشاد ديده بود. در دبيرستان قصه‌ای از «قصه‌های کوچه دلبخواه» اسلام کاظميه و «جشن فرخنده» از آل احمد را می‌خوانديم. اسلام کاظميه در قصه‌ای از لوطيهای محله‌ای گفته بود که در نتيجه‌ی ستمکاريهای مجريان «کشف حجاب» تصميم گرفته بودند يکی از آژانهای بيرحم را به سزای اعمال جنايتکارانه‌اش برسانند او را کشتند و آلتش را بريدند و در دهانش گذاشتند تا درس عبرتی باشد.

اعتراض
Tuesday 20 October 2009, 08:54AM
اینکه ما به وضع سابق باز گشته ایم اغراق و مبالغه غیرقابل توجیهی است وضعیت جامعه ایران از حیث التزام به مظاهر دینی خوب است واما در پاسخ به علت بد بجابی نه بی حجابی عده ای قلیل رو یگردان شدن از بعضی از ارزشهای دینی است که علت آن شاید این باشد در هیچ جامعه دیگری به اندازه جامعه ایران از دین به عنوان ابزار قدرت و تحقق مطامع سیاسی استفاده نشده استفاده از دین برای هتک حرمت و نقض قانون و سلب حقوق مشروع سبب این رویگردانی البته به زعم بنده است

صبح
Tuesday 20 October 2009, 08:51PM
سلام
بنده نیز با این موضع موافق نیستم که ما به قبل برگشت داده شده ایم یا اینکه مردم ما برهنگی را فرهنگ می دانند. در مورد عموم مردم اینچنین نیست... شاید در قبال 10 درصد از مردم این مصداق داشته باشد و اگر آزادی بدهیم یقینا اکثر خانواده ها حجاب را حفظ خواهند کرد. شاید طرز لباس پوشیدن ها کمی با حال فرق کند و مانتوروسری ها تبدیل پیراهن و شلوار بشود ... اما حدود حجاب اسلامی به نظر بنده حفظ خواهد شد. چون بدیهی است اولین کسی که از ترک حجاب آسیب می بیند خود شخص است. و جای نگرانی ای هم نیست با گذشت یک نسل ، نسل بعد به خوبی متوجه می شود که حجاب چه ارزشی دارد.

بررسی موضوع توسعه ولع جنسی فقط در مورد ایران بعنوان یک جزیره جدا از دنیا ممکن نیست ، دست هائی در کار است که جوامع را به فساد بکشد و نمونه هائی در متون و کتب صهیونیستها وجود دارد که سایر ملل را به واسطه حمله به بنیان خانواده ضعیف و قابل غصب کنند ... شاید البته این موضع کمی سیاسی-تبلیغاتی به نظر برسد اما مشخصتا دست هائی برای توسعه بی حیائی جنسی در سراسر دنیا از دهه های گذشته آغاز شده است ... در دهه شصت میلادی موضوعی در غرب مطرح شد با عنوان انقلاب سکس یا Sexual Revolution این موضوع بعنوان قدمی از مدرنیسم و پیشرفت و در سطح وسیع در غرب مطرح شد ، پیش از آن زنان حتی در اروپا و آمریکا آنقدر در بی حیایی جسارت نداشتند که بیش از حد معینی خود را عریان کنند اما یک مجموعه مداوم سرمایه گذاری وسیع در رسانه ها و دعوت به شکستن مرزهای حیا و عفت باعث شد که در حدود نیم قرن وضع جهان به این که می بینید برسد . چند همسری بدون محدودیت، تعویض همسر،همجنس گرائی و مبارزه با مفهوم غیرت ، عفت ، حیا .... و آزادی پوشش که به ( زدودن لباس نه پوشیدن حجاب :D تعبیر می شود) ، از دستآوردهای سکچوال ریولوشن یا انقلاب سکس است که بعنوان "پیشرفت" جزو دستور العمل کشورهای غربی قرار گرفت. و این موضوع بسیار افتخار آمیزی نیز در راستای رنسانس ارزیابی می شود ! :D در بسیاری از فیلم هائی که هم اکنون بر سر ما پخش می شود ... الگوها یا pattern های مشخص و سازمانیافته ای تولید می شود ... مثلا شما با سناریوهائی ثابت طرفید .

در دهه های گذشته پترن این سناریوها این بود .... مرد از خانه بیرون می رود ، زن کارگر سپور یا نقاش یا تعمیرکار لوله کشی را از خیابان به خانه آورده و در حق خانواده مشروع خود خیانت می کند. ماجراهای زیادی اتفاق می افتد که مرد این موضوع را نفهمد و این خیانت "خـــــــــــــــتم بــــــــــــــه خــــــــــــــــــــیــــــــــــــــــــر" می شود. یعنی به جامعه آموزش می دهد که اگر هم خیانت کردی ، کسی نمی فهمد ... ! و این جرات را برای خیانت می دهد ... یا مثلا فیلم در سکانسی اتفاقا انجیل را هم وسط می کشد تا به این زن خیانتکار یاری برساند و خدا خیانت او را مخفی کند ... یا مثلا مرد که صبح رفته تا عصر برگردد ... تصادف می کند و می میرد .... از این نوع فیلم به زبان های مختلف و در کشورهای مختلف صدها درست شده و در سطح وسیع پخش شده است ... تا مهری بر جریان سکس رولوشن باشد.

در دهه اخیر این موضوع عوض شده است ... و یک وجب در این باتلاق کثیف فروتر رفته است ، مرد از خانه بیرون می رود ، زن در حق او خیانت می کند ... مرد ناگهان به طور اتفاقی به خانه برگشته و از مشاهده صحنه خیانت ، عصبانی می شود ... یا با زن قهر می کند ... ، یا تشری به او می زند ... یا مرد غریبه را کتک می زند ... مثلا در سریال بسیار فاسد و سرشار از خطوط ضد خانوادگی LOST که در بقالی های ایران به سادگی در دسترس است و می فروشند ... ، این صحنه رخ می دهد ... اما نتیجه چه می شود ؟ ... مرد " یک کتک مفصل" از اطرافیان خود بابت "بروز غیرت" و اعتراض به خیانتی که زن او کرده می خورد... ، در همین فیلم بعد از چند صباح همین مرد که دوباره با صحنه خیانت همسر خود مواجه می شود ... خیلی ساده و با لبخند از کنار آن می گذرد ... این آموزشی است که به جوامع ، در سراسر جهان داده می شود.

در این میان ایران نیز از حملات این جریان مستثنی نبوده است اگر چه حاکمیت درایران مقاومت زیادی در مقابل این فشار نموده است و بعضا اشتباهات فاحشی نموده که منجر به بازتاب معکوس قشری از مردم شده است اما باز هم در شرایط کنونی نسبت به احوال روز دنیا ایران در وضعیت بهتری نسبت به کشورهای باصطلاح پیشرفته قرار دارد. شاخص های فراوانی برای اثبات این ادعا وجود دارد و از آنجا که این موضوع تاثیر مستقیمی روی اصل خانواده دارد ، شاخصی همانند شاخص تشکیل خانواده و طلاق ، می تواند نشانه ای واضح باشد ... چیزی که در کشورهای اروپائی سر به فلک می کشد و مثلا از هر 4 ازدواج 2 الی 3 تا به طلاق می انجامد. این عدد در تهران خراب شده (1 از 4) و در ایران (1 تا 2 از 10) است.

در BBC فارسی عصرها یک برنامه تلفنی پخش می شود که به نظر بنده "بعضا" صرفا یک سناریوی القائی و برنامه ریزی شده است این برنامه در ظاهر تلفنی که با حضور دو شهروند ظاهرا عادی صورت می پذیرد بسیار در این موارد جای بحث دارد ، ... در این برنامه همین خطوط را از لحاظ فکری می توانید پیگیری نمائید و BBC تلاش می کند با مفاهیم بومی و مذهبی ما در نهایت تلاش مبارزه کند ... یک روز بحث بر سر الگوهاست ... ، در سراسر برنامه هر کسی الگوئی برای زندگی خود معرفی می کند الگوهای چیپ مثل فلان هنرپیشه و فلان بازیگر یا فوتبالیست و در میان این الگوها با ذوق و شوقی خاص مطرح شده اما ناگهان با لحنی تمسخر آمیز و استثنائی و نادرست و با اطلاعات غلط به یکی از ائمه اطهار می پردازد... و الگوگیری از حضرت فاطمه (س) را معادل الگوگیری از فلان شخصی که ارزش الگوگیری ندارد می سازد ... ، یک روز دیگر بحث معاد است ... "آیا شما به زندگی آخرت اعتقاد دارید ؟ " .... شبهه ها و شک هائی افکنده می شود ... ، پاسخی به شبهات داده نمی شود چون وقت برنامه تمام شده است ... ! یک روز بحث علوم انسانی در ایران است ... ، چرا ما باید در علوم انسانی تجدید نظر کنیم و از آنچه که هست(غربی) رویگردان شویم ؟ ... اگر این برنامه را پیگیری کنید بخوبی می توانید از نگرانی ها و نقاط تمرکز غرب اطلاع حاصل کنید ! این فایده اش می ماند برای ما. البته با گذشت این نیم قرن چیز مخفی ای نمانده ... و خطوط روشن است .

ما مدتی که این مباحث در این تالارها پیگیری می شد تلاش زیادی کردیم که این موضوع را کالبدشکافی کنیم. منابع بسیاری بر روی اینترنت وجود دارند که به عواقب این ولنگاری می پردازند اگر افرادی در سطح گسترده و رسانه ملی پیدا شوند که به جد در صدد معرفی آفات و جریان های موجود اجتماعی در دنیا بشوند ، جامعه ما واکسینه می شود ...

لذا پاسخ سوال شما این است که اگر عده ای برهنگی را فرهنگ می دانند باید هر طور که شده با روشی علمی و رسانه ای این موضوع را بین مردم ترویج داد که عواقب این نظر چیست ... و اروپا جلوتر از ماست ... و با مراجعه به وضعیت از هم پاشیدگی خانواده در غرب بخوبی می توان نظر مردم را جهت داد.

البته این جنگ نفس و روح انسانی است ... ، ممکن است فردی که در نفس پرستی و اومانیسم غرق شده باشد هرگز اصالت خانواده را قبول نکند ... و اصلا دیگر به زندگی اجتماعی اعتقادی نداشته باشد که این حجت ها برای او کافی باشد... و عوض کردن این باز هم به یک حرکت قدرتمند توحیدی و متافیزیکی نیازمند است که بنیان ها و ساختارها را شکل دهد ... میزبانان تخریب اجتماعی در غرب در این 50 سال این کارها را کرده اند و ما هنوز خوابیم ... وقتی که انسان به اصالت "ماده" و "دنیا" ایمان آورد و نسبت به "معاد" و "آخرت" بی اهمیت شد موجود خطرناکی می شود عین سلولهای سرطان ... که سلولهای پاک را می بلعد و فاسد می کند ... و به همین علت است که اسلام در برخی موارد بسیار سخت گیر است تا جامعه از این انحرافات و انحطاطات نجات پیدا کند.

خلاصه ی خلاصه اینکه اجرای اسلام مو به مو ... می تواند ایران را و هر ملت دیگری را نجات بدهد. و راه حل اصیل آن قوی کردن جامعه ما در ابلاغ و پیام رسانی است ... آنچه که ما از آن آسیب دیده ایم ، صدای بلند دشمنان انسانیت ... و صدای کوتاه ماست و الا خطوط و مسیرها و فریادها روشن است.

history
Wednesday 21 October 2009, 07:25AM
از توضیحات کامل شما سپاسگزارم
شاید در قبال 10 درصد از مردم این مصداق داشته باشد
من با اون عدد 10درصد شما مخالفم چون چیزی که عیان است با این اعداد همخوانی ندارد .

بنده نیز با این موضع موافق نیستم که ما به قبل برگشت داده شده ایم یا اینکه مردم ما برهنگی را فرهنگ می دانند.
ولی آقا سید عزیز شما برنامه BBC را نگاه می کنید یا اینکه سریال Lost ! اما آیا در میان توده های مختلف مردم بخصوص همان قشر همیشگی کوچه بازار هستی ؟ توی میهمانی ها یا پارتی ها شرکت کردی ؟
با عرض تاسف ، هم صحبت دانش آموزان در سطوح مختلف تحصیلی شده ای ؟
متاسفانه درصد بالایی از آنها این مقوله را ناخواسته و شاید به دلایلی که هنوز به آن نرسیده ایم (در اینجا) قبول دارند
حالا ...
به نظر شما نقش یک دولت (در اینجا کشور خودمان) در اینکه مردم ما به هر حال "برهنگی را فرهنگ می دانند " چیست ؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 08:17AM
نوع پوشش هر ملتی، طی گذر زمان بر اثر حوادث تاریخی، وضعیت اقلیمی، شرایط و تحولات فرهنگی، دگرگون می‌شود و از هر دوره آذین یا زنگاری بر دامن تاریخ پوشش هر ملت می‌نشیند. امروز تبلیغات سنگین و گسترده از سوی شركت‌ها و رسانه‌های خارجی، پوشش جامعه‌مان را تا حدودی متفاوت با موقعیت اجتماعی و فرهنگی ما ساخته است. حجاب در ایران با ورود اسلام شروع نشد و بلکه قبل از آن نیز زنان ما حجاب داشتند. حجاب در اصل به معنی پاکدامنی و پوشش درست است.این موضوع چنان در میان زنان ایرانی دیده میشده که اسکندر زمانی که به ایران آمد،به سپاهیانش میگوید که اگر فرزندانی اصیل میخواهید زنان ایرانی را به همسری خود انتخاب کنید.

با شروع رنسانس، تفسيري ديگر از انسان کامل ارائه شد که بر فرهنگ جنسي غرب به شدت اثر گذاشت; اين تفسير آن بود که چون خدا در جسم انسان (عيسي) تجلي يافته است، پس جسم انسان تقدس مي يابد، به همين دليل سعي در زيباشناسي جسم انسان است و با يک نوع آناتومي جسم انسان و بدست آوردن رگ، پي، ماهيچه، استخوان و... به ترسيم جسم هاي زيبا پرداخته شود که اين مهم به وسيله «لئوناردو داوينچي » و «ميکل آنژ» و «رافائل »، بر روي ديواره هاي کليساهاي روم و فلورانس انجام مي شود. به طوري که جسم هاي برهنه و بسيار موزون و هماهنگ بر روي ديوارها ترسيم و يا در مجسمه ها تجسم مي يابند. شرمگاه اناث حذف و ذکور بسيار کوچک ترسيم مي شود تا گفته شود خود جسم مطمح نظر است، نه مسائل جنسي آن، ولي با همين ترسيم انسان برهنه، اولين قدم برهنگي در غرب، توسط نوعي تفسير از انسان کامل رخ مي دهد.

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 08:35AM
ما به بيمارگی غربزدگی دچاريم. يعنی در برخورد با غرب بجای اينکه بتوانيم تمدن غربی را بشناسيم و ارزش‌های خوب فرهنگی آن را اخذ کنيم نه تنها در اين کار توفيقی نداشته‌ايم بلکه ارزش‌های خوب خودمان را هم در اين چالش از دست داده‌ايم و در نتيجه موجودی شده‌ايم بی‌هويت؛ يک شتر-گاو-پلنگ ذليل.» آل احمد چنين موجودی را «غربزده» نام گذاشته بود.

آل احمد می‌گفت که ما «قوم شکست خورده»و به اين خيال که «پيروزی غلبه جويان در پرتو عادات و رسوم و شيوه‌ی زندگی آنان حاصل آمده» سعی می‌کنيم ادای آنها را در آوريم. پهلوی اول عبا و عمامه مان را برداشته بود، با اين تصور که اگر ما را با کت و شلوار کازرونی و کلاه پهلوی و مانتوی گاباردين بپوشاند ما به مادموازل ژيزل و مستر آرمسترانگ تبديل می‌شويم و فراموش کرده بود که توی آن لباس و زير آن کلاه فرنگی قرضی مغزی هم هست که هيچ يک از ارزش‌های اجتماعی و فرهنگی اين مادموازل و موسيو را در نمی‌يابد و، بقول آل احمد، بجای اينکه نگاهی به موتور ماشينش بياندازد يا ترمزها را چک کند تا در رانندگی آسيب نبيند، يک آيت الکرسی به آينه‌ی ماشينش آويزان می‌کند و بيمه‌اش را هم با حضرت عباس تمشيت می‌دهد و نه شرکت سهامی بيمه‌ی ايران.

history
Wednesday 21 October 2009, 11:34AM
این موضوع چنان در میان زنان ایرانی دیده میشده که اسکندر زمانی که به ایران آمد،به سپاهیانش میگوید که اگر فرزندانی اصیل میخواهید زنان ایرانی را به همسری خود انتخاب کنید.

ممنون می شم با ذکر منبع این نقل قول رو بیان فرمایید

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 02:54PM
ممنون می شم با ذکر منبع این نقل قول رو بیان فرمایید

خواهش می کنم

کتاب هشت هزار سال تاریخ پوشاک اقوام ایرانی!

ببخشید یک پرسش به اصالت زنان ایرانی شک داشتید یا صحت سخنان بنده؟

history
Wednesday 21 October 2009, 03:26PM
هیچکدام
می خواستم رفع شبهه بشه برای کسانی که این مورد مطرح شده رو باور ندارند

صبح
Wednesday 21 October 2009, 03:35PM
از توضیحات کامل شما سپاسگزارم

من با اون عدد 10درصد شما مخالفم چون چیزی که عیان است با این اعداد همخوانی ندارد .

ولی آقا سید عزیز شما برنامه BBC را نگاه می کنید یا اینکه سریال Lost ! اما آیا در میان توده های مختلف مردم بخصوص همان قشر همیشگی کوچه بازار هستی ؟ توی میهمانی ها یا پارتی ها شرکت کردی ؟
با عرض تاسف ، هم صحبت دانش آموزان در سطوح مختلف تحصیلی شده ای ؟
متاسفانه درصد بالایی از آنها این مقوله را ناخواسته و شاید به دلایلی که هنوز به آن نرسیده ایم (در اینجا) قبول دارند
حالا ...
به نظر شما نقش یک دولت (در اینجا کشور خودمان) در اینکه مردم ما به هر حال "برهنگی را فرهنگ می دانند " چیست ؟
بنده به بنیان های اصیل و پاک خانوادگی در سطح جامعه معتقدم ... و 10 درصد را نیز زیاد می دانم...
حتی اگر برای مدت کوتاهی عده ای محیطی بدون اجبار حجاب را تجربه کنند و مثلا گاهی بدون حجاب ظاهر شوند خواهید دید که عده ای که بی حجابی را نپسندیده اند باز خواهند گشت. بهرحال بی حجابی معادل آسیب دیدن زن است ... و وقتی چنین پدیده ای باعث از هم پاشیده شدن خانواده ها بشود ، انسان عاقل از تجربیات استفاده می کند. و با توجه به وجود پررنگ حجاب و راهکار آسان در جامعه خوب گزینش حجاب اجتناب ناپذیر است.

بهرحال این اختلاف نظر است و ما دو نفر بنیاد آماری نداریم تا نظر خود را ثابت کنیم !

history
Wednesday 21 October 2009, 03:44PM
بنده به بنیان های اصیل و پاک خانوادگی در سطح جامعه معتقدم ... و 10 درصد را نیز زیاد می دانم...

این رو با شما موافقم
حتی می توان به شکل دیگری نیز به این قضیه نگاه کرد . خیلی ها رو می شناسم که از حجاب ظاهری پوشیده ای برخوردار نیستند اما اون فرمایش شما در حجاب باطنی آنها نهفته هست

اما در کل منظورم من بی حجابی یا پوشش اسلامی و غیره نیست . من فعلا دنبال جوابی هستم برای این پرسش که چرا همان عده حالا قلیل برهنگی رو فرهنگ دانسته اند ؟
چه چیزی باعث این امر شده
والدین ؟
عدم آموزش ؟
دولت
دین
چی ؟؟؟؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 03:49PM

وقتی یك موضوع، حالت اپیدمی پیدا می‌كند و گسترش می‌باید، دولت قطعاً باید نسبت به آن واكنش نشان دهد و طرح و برنامه داشته باشد. آنجا كه افراد از هنجارهای اجتماعی فاصله می‌گیرند، دولت باید با كجروی‌ها برخورد كند؛ اما برخورد دولت، باید برخوردی فرهنگی باشد. برای مثال از طریق آموزش و پرورش و رسانه‌ها، جوانان را از آسيب‌هاي این نوع فرهنگ آگاه نمايد. از این جهت آموزش و پرورش كه ارگانی دولتی است، دخالت می‌كند.

این موضوع که که شما مطرح کردید تحت عنوان فرهنگ برهنگی در ایران چندان صحیح نمی باشد لطفا به این قسمت از کتاب فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی توجه کنید

«انسان بسته به اين كه براى جهان چه معنايى قائل باشد ،خود را چگونه موجودى بشناسد ، چه سرنوشتى براى خود تصور كند وسعادت خود را درچه بداند ، لباس پوشيدن تفاوت مى‏كند . معتقديم‏كه اگر در جوامع غربى مذهب و قانون تعيين كننده نوع پوشش نيست، نبايد تصور كرد كه مردم در انتخاب لباس آزادند و لباس آنان‏از هيچ معيار و ملاكى تبعيت نمى‏كند و هيچ بينش برآن حاكم نيست ،لباس انسان ، نخست تابع فرهنگ جامعه اوست و سپس تابع سليقه خوداو ، جامعه غربى با لباسى كه برتن دارد ،با ما سخن مى‏گويد اگر به اين سخن گوش دهيم فلسفه و فرهنگ غرب‏را خواهيم شنيد .

وجه اشتراک زیادی بین فرهنگ ما وغرب نیست

history
Wednesday 21 October 2009, 04:33PM
وجه اشتراک زیادی بین فرهنگ ما وغرب نیست
این رو از نوشته های آل احمد استنباط کردید ؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 04:37PM
این رو از نوشته های آل احمد استنباط کردید ؟

نخیر این کتاب دکتر حداد عادل بود چطور؟؟

history
Wednesday 21 October 2009, 04:37PM
،لباس انسان ، نخست تابع فرهنگ جامعه اوست و سپس تابع سليقه خوداو ، جامعه غربى با لباسى كه برتن دارد ،با ما سخن مى‏گويد اگر به اين سخن گوش دهيم فلسفه و فرهنگ غرب‏را خواهيم شنيد .

.....تابع فرهنگ جامعه اوست . چیزی که الان در ایران ما دیده می شه . تمایل نسل جدید ما به مدهای غربی
......سپس تابع سليقه خوداو ، برنامه ای از صدا وسیما پخش می شد در همین خصوص ، آقا پسری رو نشان داد با تی شرت منقوش به آرم خرگوش .
مجری از وی پرسید ؟ می دانی این چیه ؟ گفت این روزها اون ور مد شده منم خوشم آمد

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 04:38PM
میشه شباهت ها رو عنوان کنید ؟؟؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 04:44PM
.....تابع فرهنگ جامعه اوست . چیزی که الان در ایران ما دیده می شه . تمایل نسل جدید ما به مدهای غربی
......سپس تابع سليقه خوداو ، برنامه ای از صدا وسیما پخش می شد در همین خصوص ، آقا پسری رو نشان داد با تی شرت منقوش به آرم خرگوش .
مجری از وی پرسید ؟ می دانی این چیه ؟ گفت این روزها اون ور مد شده منم خوشم آمد

نمی دانم چرا یاد داستان پادشاهی افتادم که لباس نامریی به تن کرده بود غافل از اینکه اصلا لباسی در کار نیست

خب به نظر شما این آقا پسر در یک مراسم رسمی هم همین گونه لباس می پوشد؟در یک ماسم ختم هم تابع مد است؟چند درصد از لباس های خود شما تابع سلیقه است نه فرهنگ جامعه؟

history
Wednesday 21 October 2009, 04:48PM
جامعه غربى با لباسى كه برتن دارد ،با ما سخن مى‏گويد اگر به اين سخن گوش دهيم فلسفه و فرهنگ غرب‏را خواهيم شنيد .

الان هم در ایران ما و چیزی که حداقل من در برخورد با مردم دیدم و آنچه که اروپا دیدم شباهت هایی دارد
این شباهت ها فقط از دید تقلید گرفته شده
اما تفاوت های عمده ای هم دارند . اینکه عریان گری در غرب گرچه گاهی مرز ها را تا حدی می درد که مادرزاد بیرون آمدن هم ایرادی ندارد اما همین فرهنگ غلط که خودم به شخصه نمی پسندم ، جا افتاده است اما در ایران ما برای اینکه طرف نشان بده امروزی شده یا تیپ ماهواره ای داره و و و و بعد از یک دهه پاستوریزه زندگی کردن یک مرتبه مدهای برگرفته از ناهنجاری های دنیای غرب رو که گاهی دست ساز گروهکی به جهت رسیدن به منافع شخصی یا سیاسی و اجتماعی هستند ، می شه
عقده های ناخواسته که در اثر سوء آموزش در دوران قبل از بلوغ بوده بالا می زنه و می شه اینی که امروز می بینیم .
می شه طوری که جوون ما ، مرد آینده ایران زمین ، زیر ابرو بر داره و موهای سینه اش رو تیغ بزنه یا اینکه برق لب استفاده کنه . چرا ؟؟؟؟
مگه اگر این کارها رو نکنه نمی شه ؟؟؟!!! نه نمی شه
چون بهش می گن عقب مانده ، خر مقدس ....نمی دونم خلاصه باید خودش رو نشون بده
اگر دوست دختر نداشته باشه باید تو سری بخوره اگر تا حالا توی خونه خالی ها و پارتی ها شرکت نکرده باید مسخره بشه .......اینها فاجعه هست
ما برای این ناهنجاری ها چه کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید با جایی برسیم که فرهنگ مابی غرب و تمدنی که به گرد 7000 ساله ایران نمی رسه برای ما تعیین و تکلیف بکنه و جوون ما اون رو به افتخار به تن کنه

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 04:49PM
انسان به حضور محصولات جديد عادت كرد وآنها را از ضروريات زندگي روزمره خويش تلقي نمود، نوبت به ايجاد تنوع وابداع شكل ها و رنگ هاي جديد وتازه، سر انجام به ظهور پديده اي به نام مد منتهي گشت امری که امروزه در جوامع و در میان توده مردم می تواند نقش یک رسانه داشته باشد و مورد توجه قرار گیرد. زیرا جوانان توسط مدگرايي پيام خود را به جامعه مي دهند.

اما من واقعا نمی دانم جوانان ایرانی آیا در پی پیامی هستند یا نه مثلا الان همین رنگ سبز مد شده این یک پیام است اما همین لباس ها چه؟؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 04:56PM
الان هم در ایران ما و چیزی که حداقل من در برخورد با مردم دیدم و آنچه که اروپا دیدم شباهت هایی دارد
این شباهت ها فقط از دید تقلید گرفته شده
اما تفاوت های عمده ای هم دارند . اینکه عریان گری در غرب گرچه گاهی مرز ها را تا حدی می درد که مادرزاد بیرون آمدن هم ایرادی ندارد اما همین فرهنگ غلط که خودم به شخصه نمی پسندم ، جا افتاده است اما در ایران ما برای اینکه طرف نشان بده امروزی شده یا تیپ ماهواره ای داره و و و و بعد از یک دهه پاستوریزه زندگی کردن یک مرتبه مدهای برگرفته از ناهنجاری های دنیای غرب رو که گاهی دست ساز گروهکی به جهت رسیدن به منافع شخصی یا سیاسی و اجتماعی هستند ، می شه
عقده های ناخواسته که در اثر سوء آموزش در دوران قبل از بلوغ بوده بالا می زنه و می شه اینی که امروز می بینیم .
می شه طوری که جوون ما ، مرد آینده ایران زمین ، زیر ابرو بر داره و موهای سینه اش رو تیغ بزنه یا اینکه برق لب استفاده کنه . چرا ؟؟؟؟
مگه اگر این کارها رو نکنه نمی شه ؟؟؟!!! نه نمی شه
چون بهش می گن عقب مانده ، خر مقدس ....نمی دونم خلاصه باید خودش رو نشون بده
اگر دوست دختر نداشته باشه باید تو سری بخوره اگر تا حالا توی خونه خالی ها و پارتی ها شرکت نکرده باید مسخره بشه .......اینها فاجعه هست
ما برای این ناهنجاری ها چه کردیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید با جایی برسیم که فرهنگ مابی غرب و تمدنی که به گرد 7000 ساله ایران نمی رسه برای ما تعیین و تکلیف بکنه و جوون ما اون رو به افتخار به تن کنه

یک سوال اساسی ریشه این طرز فکر که باید این کارها را انجام داد تا امروزی به نظر رسید چیست ؟؟

از کی و چرا ما به این نقطه رسیدم که جوان ایرانی شرم کند از انجام ندادن این کارها شما در مورئ پسران جامعه مثالهایی اوردید که همگی آنها صحیح است اما دختران در این بحث نقش بیشتری دارند آیا قبول دارید؟؟

history
Wednesday 21 October 2009, 04:57PM
نمی دانم چرا یاد داستان پادشاهی افتادم که لباس نامریی به تن کرده بود غافل از اینکه اصلا لباسی در کار نیست

خب به نظر شما این آقا پسر در یک مراسم رسمی هم همین گونه لباس می پوشد؟در یک ماسم ختم هم تابع مد است؟چند درصد از لباس های خود شما تابع سلیقه است نه فرهنگ جامعه؟
در یک مراسم رسمی هم جلف گری او نمایان هست به این شک نکن
دوست عزیز
جنتلمن بودن به کت و شلوار و کروات یا .....نیست درست است که لباس تا حدودی نشان از شخصیت دارد اما وقتی بیماری روحی ناشی از عقده های دوران بلوغت رو نتوانستی مهار کنی
وقتی برات موشکافی نکرده باشند
وقتی آگاهی لازم رو بهت نداده باشند می شی لاابالی شخصیت در تیپ
دیگه اگه کت و شلوار هاکوپیان 000000تومانی هم به تن کنن:D کلاست همان تی شرت شنبه یکشنیه ای هست که از زیر کاپشنت زده بیرون :p
راه رفتن
نشستن
برخاستن
حرف زدن
خندین و و و و و یک آدم با کلاس و مودب و جنتلمن فرق می کنه حتی اگر گونی به تن کرده باشه

history
Wednesday 21 October 2009, 05:02PM
.... اما دختران در این بحث نقش بیشتری دارند آیا قبول دارید؟؟

قبول دارم
شاید چون یک زن هستم و از دید خودم نگاه می کنم ، طبیعتا جنس مخالف رو نشان بگیرم اما باید گفت که خانم ها هم در این فقره بی تقصیر نیستند و چه بسا بیشتر

history
Wednesday 21 October 2009, 05:05PM
یک سوال اساسی ریشه این طرز فکر که باید این کارها را انجام داد تا امروزی به نظر رسید چیست ؟؟

سئوال من هم از بدو ورود به این تاپیک همین بود
چرا باید برهنگی رو فرهنگ بدانیم ؟ یا بهتر است بگویم : چرا اینچنین شده است ؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 05:05PM
در یک مراسم رسمی هم جلف گری او نمایان هست به این شک نکن
دوست عزیز
جنتلمن بودن به کت و شلوار و کروات یا .....نیست درست است که لباس تا حدودی نشان از شخصیت دارد اما وقتی بیماری روحی ناشی از عقده های دوران بلوغت رو نتوانستی مهار کنی
وقتی برات موشکافی نکرده باشند
وقتی آگاهی لازم رو بهت نداده باشند می شی لاابالی شخصیت در تیپ
دیگه اگه کت و شلوار هاکوپیان 000000تومانی هم به تن کنن:D کلاست همان تی شرت شنبه یکشنیه ای هست که از زیر کاپشنت زده بیرون :p
راه رفتن
نشستن
برخاستن
حرف زدن
خندین و و و و و یک آدم با کلاس و مودب و جنتلمن فرق می کنه حتی اگر گونی به تن کرده باشه

شايد در جامعه ما نتوان مد را كنترل كرد، اما مي توان با آموزش هاي علمي و رفتاري به جوانان ياد داد كه اين نوع مدگرايي، خود باختگي است. جوانان ما بايد با هويت ديني وملي كشورشان آشنا شوند

بايد خود الگوي مناسبي براي نسل جوان و جوياي تنوع پيدا و ارائه کنيم که مطابق با هنجارها و آموزه هاي ما باشد.
وقتي جريان مد به راه مي افتد گروه كثيري از انسان ها عين هم عمل مي كنند و به عبارتي تنوع عقايد و سليقه ها از بين مي رود. اين كار در اصل يك اهانت محسوب مي شود چرا كه به فرد القا شده كه تو نمي تواني سليقه خودت را اعمال كني و اين ما هستيم كه براي تو و جمع كثيري از افراد همانند خودت تصميم مي گيريم. يك انسان سالم و داراي حيات نمي تواند قبول كند كه ديگران بدون درنظر گرفتن سليقه او سبكي برايش در نظر بگيرند و او بدون چون و چرا آن را بپذيرد!

history
Wednesday 21 October 2009, 05:07PM
خوب این مد رو کی اجازه می ده که رواج پیدا کنه ؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 05:14PM
خوب این مد رو کی اجازه می ده که رواج پیدا کنه ؟

شاید حکومت ها زمانی طرحی برای ارائه لباس ملی مطرح بود که همین چادر ملی از نتایج آن است اما نظر مخالفان این طرح این بود که حتي اگر حكومتها شايستگي پي گيري طرح لباس ملي و ديگر امور مربوط به زندگي شخصي افراد را داشته باشند، كه ندارند، حكومت موجود ناشايست ترين حكومت براي اين كار است. هر گونه فرهنگ سازي از جمله طراحي هر گونه لباس توسط حكومتي كه هرگونه رسانهء مستقل را سركوب مي كند و صداي غير از خود را خاموش مي سازد جز با هدف گسترش حيطه هاي كنترل اجتماعي انجام نمي گيرد." و در بعد ديگر ارائه اين طرح را با تنوع طلبي مردم در تضاد مي داند و عملاً آن را کاري غير علمي و غير قابل اجرا مي داند.

history
Wednesday 21 October 2009, 05:19PM
حیف اون واژه ملی که شما برای چادر بکار بردی
می دانی چه ترفندی و چه خوابی پشت این قضیه بود ؟
می دانی طراحی این چادر بر گرفته از عبای عربی ست ؟!!!!!!

فرهنگ
Wednesday 21 October 2009, 06:03PM
می شه بیشتر توضیح بدی؟

اعتراض
Wednesday 21 October 2009, 06:59PM

با سلام

ابتدا پوزش بابت ترک بحث بدون مقدمه چون بنده خوشحال سرمست از اینکه کتابی الکترونیکی مفیدی پیدا کرده ام بیش از 90مگ را دانلود کردم که بعد از باز کردن ان متوجه شدم هیچ ارزشی ندارد اما خب با دانلود کردن پانزده جلد تفسیر عرفانی این خشم فرو کش کرد اگر کتاب مفیدی سراغ دارید معرفی کنید تا استفاده کنیم

و اما چادر ملی

نمی دانم برای چه از واژه چادر ملی ناراحت شدید ؟از مینی ژوپ ملی که بهتر است من به جزء این چادر ملی چادر خفاشی هم شنیده ام که درست نبود به کار ببرم خب سخن من درباره مد و نقش حکومت ها بود و فکر می کنم استفاده از کلمه ملی درست بود البته کاش به جای پرسش از ترفند بنده خودتان می گفتید چه قضیه ای بوده تا اطاله کلام نباشد

history
Thursday 22 October 2009, 08:55AM
با سلام
و اما چادر ملی

نمی دانم برای چه از واژه چادر ملی ناراحت شدید ؟از مینی ژوپ ملی که بهتر است من به جزء این چادر ملی چادر خفاشی هم شنیده ام که درست نبود به کار ببرم خب سخن من درباره مد و نقش حکومت ها بود و فکر می کنم استفاده از کلمه ملی درست بود البته کاش به جای پرسش از ترفند بنده خودتان می گفتید چه قضیه ای بوده تا اطاله کلام نباشد

من از گرایش به فرهنگ عربی خوشم نمیاد
بحث فخر فروشی نیست اما ایران با 7000سال تمدن نباید به جایی برسه که براش الگو از اعراب بگیرن !!!!

البته خرده ایی هم بر آن نیست
از قدیم گفته اند :
احترام هر شخص و هر کسی ، دست خودش هست .
وقتی تمدن کشورت به دست خودت به تاراج بره (مثلا تخت جمشید) مظهری که در همین سایت توسط یکی از کاربرها از اون به "مقبره" یاد شد!!!!!!!
وقتی پاسارگاد و آرامگاه کورش بره زیر آب !!!!!
وقتی وزیر وقت ارشاد و اسلامی می گه :
در کشورهایی مثل عربستان وقتی می خواهند مثالی بزنند از آیات قرآنی استفاده می کنند اما در کشور ما اینگونه نیست ...
یکی نیست به این آقا بفرمایند آخه اونها که حافظ و سعدی ندارند ....مولوی یا فردوسی دارند ؟؟؟!!!
علامه دهخدا دارند ؟؟؟؟؟ تنها لطف بزرگ در حق آنها کتاب آسمانی است
حرف من نفی این کتاب نیست . که اگر باشد کفر مطلق است
می خوام سرنخ به شما بدم که به اصل مطلب برسیم
می خوام بگم چه طرز فکری پشت قضیه هست ...حالا عبای عربی رو با کمی تغییر بنام چادر ملی !!! در اختیارگذاشتن می بینی که قطره ای است از این دریای فاجعه
پس دلیل ناراحتی من از واژه ملی برای این بود ، برای اینکه چرا باید ملیت ما با اقوام دیگر که خود ما تمدن رو به آنها آموختیم قیاس شود

history
Thursday 22 October 2009, 08:57AM
شما یه تحقیق بکنید و ببینید موافقان این چادر ملی چه می گویند و اصلا چرا موافق هستند ؟!
یکی از عمده دلایل آنها راحتی این چادر نسبت به نوع قدیمی و رایج آن بود
برای اینکه دست ها آزادند و در هنگام انجام کار ، احتیاجی نیست با دست آن را نگه داشت و . . . .

history
Thursday 22 October 2009, 09:01AM
به نظر من بجای این تغییر خفت بار و درست کردن چادری که خیلی زود با کمی تغییر در سایز و شکل اون به گونه های زننده تری تبدیل شد ، می آمدیم و همان مانتو رو با طرحهای ایرانی و اصیل (سنتی) رواج می دادیم

یک مانتو شلوار پوشیده با طرحی ایرانی
البته می دانم که همین مانتو هم سرانجام غیری ندارد و بازم دستخوش تغییرات خواهد شد .
این اشکال در همان فرهنگ برهنگی یا برهنگی فرهنگی ماست

اعتراض
Thursday 22 October 2009, 09:35AM
من از گرایش به فرهنگ عربی خوشم نمیاد
بحث فخر فروشی نیست اما ایران با 7000سال تمدن نباید به جایی برسه که براش الگو از اعراب بگیرن !!!!

البته خرده ایی هم بر آن نیست
از قدیم گفته اند :
احترام هر شخص و هر کسی ، دست خودش هست .
وقتی تمدن کشورت به دست خودت به تاراج بره (مثلا تخت جمشید) مظهری که در همین سایت توسط یکی از کاربرها از اون به "مقبره" یاد شد!!!!!!!
وقتی پاسارگاد و آرامگاه کورش بره زیر آب !!!!!
وقتی وزیر وقت ارشاد و اسلامی می گه :
در کشورهایی مثل عربستان وقتی می خواهند مثالی بزنند از آیات قرآنی استفاده می کنند اما در کشور ما اینگونه نیست ...
یکی نیست به این آقا بفرمایند آخه اونها که حافظ و سعدی ندارند ....مولوی یا فردوسی دارند ؟؟؟!!!
علامه دهخدا دارند ؟؟؟؟؟ تنها لطف بزرگ در حق آنها کتاب آسمانی است
حرف من نفی این کتاب نیست . که اگر باشد کفر مطلق است
می خوام سرنخ به شما بدم که به اصل مطلب برسیم
می خوام بگم چه طرز فکری پشت قضیه هست ...حالا عبای عربی رو با کمی تغییر بنام چادر ملی !!! در اختیارگذاشتن می بینی که قطره ای است از این دریای فاجعه
پس دلیل ناراحتی من از واژه ملی برای این بود ، برای اینکه چرا باید ملیت ما با اقوام دیگر که خود ما تمدن رو به آنها آموختیم قیاس شود

با سلام

صبح عالی بخیر خوشی

بهتر نیست فرهنگ اسلامی را با گرایش به اعراب یکی ندانیم؟؟؟

دوست عزیز از سخن من دلگیر نشوید اما فکر می کنم شما در حال افتادن از آن طرف بام هستید نقطه مقابل شما کسانی هستند که انگشت اتهامشان همیشه به سوی غرب است آنان کراوات را نشانه خود باختگی می دانند شما عبا را نمی دانم این چگونه استدلالی است؟

شما کمی هم به خانم های که از چادر استفاده می کنند فکر کنید آیا می شد چادر ملی را که در آن دست ها آزاد باشند به گونه ای دیگر طراحی کرد؟البته من همان چادر قدیمی را زیبا تر می دانم اما من زن نیستم و نمی توانم زجر اینکه آن زنان نمی توانند به راحتی کارهایشان را انجام دهند را درک کنم

اعتراض
Thursday 22 October 2009, 09:41AM
به نظر من بجای این تغییر خفت بار و درست کردن چادری که خیلی زود با کمی تغییر در سایز و شکل اون به گونه های زننده تری تبدیل شد ، می آمدیم و همان مانتو رو با طرحهای ایرانی و اصیل (سنتی) رواج می دادیم

یک مانتو شلوار پوشیده با طرحی ایرانی
البته می دانم که همین مانتو هم سرانجام غیری ندارد و بازم دستخوش تغییرات خواهد شد .

متاسفم اما رابطه چادر ملی و فرهنگ برهنگی را در نیافتم چگونه است که چادر ملی راهی شده به سوی برهنگی اما مانتو های که هر روز کوتاه تر و تنگ تر می شود فرهنگ ملی؟؟گاه دلم می سوزد برای این دختران در این مانتو های تنگ که چه عذابی می کشند اما چرا این دختران کمی به فکر راحتی خود نیستند که این لباس های تنگ را رها نمیکنند چرا از به عرضه گذاشتن اندام خود لذت می برند؟؟

اعتراض
Thursday 22 October 2009, 09:49AM
حجاب(چادر) برای ایرانیان از دو جنبه ملی و دینی دارای اهمیت بود و حتی به عنوان اصلی‏ترین جلوه دینداری نیز از قدیم مطرح بوده است، کشف حجاب رضا خان را فراموش کرده اید؟؟رضا خان در پی چه بود ؟؟

history
Thursday 22 October 2009, 09:52AM
من چادرملی رو با برهنگی یا غیر یکی نکردم
شما کمی برداشت اشتباه از حرفهای من داشتید
این عین گفته من است
منظور من این است که هر کاری کنیم بازم مردم ما باز می گردند به چیزی که من اسمش رو برهنگی فرهنگی می نامم
همین چادر ملی ، نمونه های تنگ آن و مدل ماهی و . . . . فراوان شده است . تنها تفاوت آن با مانتو تنگ که شما بدان اشاره کردی این است که یکسره شده ، همین

history
Thursday 22 October 2009, 09:53AM
حجاب(چادر) برای ایرانیان از دو جنبه ملی و دینی دارای اهمیت بود و حتی به عنوان اصلی‏ترین جلوه دینداری نیز از قدیم مطرح بوده است، کشف حجاب رضا خان را فراموش کرده اید؟؟رضا خان در پی چه بود ؟؟
خدا پدر و مادر شما را بیامرزد
رضا خان کاری کرد که فرهنگ برهنگی را رواج دهد ...اما
الان هم رضا خان داریم ؟؟؟؟؟!!!!!!

اعتراض
Thursday 22 October 2009, 10:02AM
خدا پدر و مادر شما را بیامرزد
رضا خان کاری کرد که فرهنگ برهنگی را رواج دهد ...اما
الان هم رضا خان داریم ؟؟؟؟؟!!!!!!

یکی از بزرگترین تفاوتهای حکومت فعلی با رضا خان در مساله اعتقادی و دینی بود . رضا خان بر خلاف الان ، اصلآ اعتقادی به دین و اسلام نداشت و به نوعی آنرا مانع پیشرفت کشور می دانست . به همین جهت تلاش زیادی برای از بین بردن اعتقادات مردم به دین و اسلام کرد که از نمونه های آن می توان به پروژه کشف حجاب اشاره کرد .
ولی نتایج این دو در اعتقادات مردم بسیار متفاوت است . به عنوان مثال اگر زمانی رضا خان می خواست به زور چادر را از سر زنان بکشد و در واقع کشف حجاب کند ، امروزه دولت با رفتارهای خود کاری کرده که بر سر هر 4 راه ماموران باید به زور از مردم بخواهند که روسری خود را کمی جلوتر بکشند و در واقع کمی حفظ حجاب کنند .
رضا خان با دشمنی با دین و برنامه هائی که در همین راستا داشت هرگز نتوانست کمترین خدشه ای در اعتقاد مردم به وجود آورد ولی دولت فعلی با رفتارها و اعمال خود باعث سستی اعتقاد مردم شده اند بطوریکه بسیاری از مراجع بارها به سوء استفاده دولت از مذهب و اعتقادات مردم تذکر داده اند .

history
Thursday 22 October 2009, 10:10AM
در واقع دولت کاری کرد یا بعبارتی سیاست غلطی که در این خصوص پیش گرفت طوری شد که الان مردم ما برهنگی را فرهنگ بدانند

اعتراض
Thursday 22 October 2009, 10:10AM
من چادرملی رو با برهنگی یا غیر یکی نکردم
شما کمی برداشت اشتباه از حرفهای من داشتید

این عین گفته من است
منظور من این است که هر کاری کنیم بازم مردم ما باز می گردند به چیزی که من اسمش رو برهنگی فرهنگی می نامم
همین چادر ملی ، نمونه های تنگ آن و مدل ماهی و . . . . فراوان شده است . تنها تفاوت آن با مانتو تنگ که شما بدان اشاره کردی این است که یکسره شده ، همین

منظور بنده هم همین بود چرا شما چادر ملی را برهنگی فرهنگی می دانید چادر چادر است حال ملی یا نوع دیگر البته اعتراف می کنم مدلهای که شما فرمودید از ماهی و قورباغه و ....هیچکدام را نمی شناسم فقط بحث پوشش ملی نیست مثل طرح جایگزینی عروسک‌های دارا و سارا که برای جایگزین شدن به جای باربی به اجرا درآمد

وقتی می‏گوییم لباس ملی، یعنی پوششی که مردم ما و عرف عمومی جامعه ما آن را مناسب و در شأن یک انسان مسلمان و ایرانی با سال‏ها سابقه تمدن بدانند و این لباس الزاماً چادر نیست؛ اما نوعی از چادر که ضمن پوشیدگی، زیبا و دارای نقش‏های اصیل ایرانی هم باشد، می‏تواند یکی از لباس‏های پیشنهادی باشد.

history
Thursday 22 October 2009, 10:13AM
نوعی از چادر که ضمن پوشیدگی، زیبا و دارای نقش‏های اصیل ایرانی هم باشد، می‏تواند یکی از لباس‏های پیشنهادی باشد.
موافقم