PDA

نمايش نسخه نهائي : همه مربيان ايراني و دايي

مستانه
Wednesday 13 April 2005, 09:33AM
معلوم نيست كه چرا هر مربي ايراني و خارجي كه مياد دايي رو چه آماده باشه و چه آماده نباشه بازيكن فيكس ميذاره.
من نميخوام از ارزشهاي دايي كم كنم اما فوتبالم يه سني داره بعد از اون سن بهترين بازيكن دنيا هم كه باشه با بازي كردنش هم خودشو خراب ميكنه و هم جاي بازيكناي جوون تنگ ميكنه.
اگه ميشه دوست عزيز نظرت رو در اين باره بنويس تا ببينم دارم اشتباه ميكنم يا نه؟

farhad_k25
Wednesday 13 April 2005, 11:02AM
خوب دايي بازيكن با ارزشيه و تجربه اون براي هر مربي با ارزشه
وسيله ارتباطي بسيار مناسبي بين مربي و بازيكنان داخل زمين هستش
هنوز شم گلزني بالايي داره
و از همه مهمتر
فكر نكنيد بازيكن ها انسان هاي بسيار با كلاس و با شعور و فهميده اي هستند
(من با اين قشر برخورد داشتم)
عده اي از اونها از تنها چيزي كه حساب ميبرن چماغ ميباشد
و علي دايي واقعا چماغ خوبي هم هست و هيچ كسي جرات نداره بالاي حرف اون حرف بزنه و گرنه ميشه تيم ملي ايران در مسابقات جام ملت هاي اسيا 2000 لبنان
كه هر كي از راه ميرسيد حل من مبارز ميطلبيد(مثل اقايان حلالي و ....)كه اگه من امروز فيچس:p نباشم اين كارو ميكنم و اون كارو ميكنم
وقتي اين بازيكن ها رو از نزديك ميبيني اصلا يهو نظرتون عوض ميشه
البته همشون هم اين طوري نيستند ها ولي اكثرشون اينجورين
يه عده ادم هاي تازه به دوران رسيده كه فقط خوش تيپ هستند و خوش لباس
ولي درونشون خالي

asheghe iran_p
Thursday 14 April 2005, 01:41AM
هروقت دايي بازي ميكنه ايران ميبازه:(
و اصلآ انگار نه انگار كه تو زمينه و توپ از كنارش رد ميشه ولي انگار داره تو پارك راه ميره به نظر من اكثر بازيكنان ايراني تا معروف ميشن مغرور هم ميشن اينو ميشه در دايي ديد سينشو ميده جلو و راه ميره يكي ندونه فكر ميكنه الان يه گل ميزنه ولي متاسفانه خراب ميكنه.
بازيكن خوبي بود ولي به قول دوست عزيزمون از اون گذشته ما الان بازيكنان بسيار خوب و جواني رو داريم و حالا نوبت اونهاست تا به اونها هم فرصت داده بشه تا خودشون و نشون بدن ولي همه فكر ميكنن چون بيشترين گلهاي ملي رو زده حتمآ بايد تو بازي باشه...

مستانه
Friday 15 April 2005, 11:08AM
دمت گرم پدرام خان
بابا ايول...