PDA

نمايش نسخه نهائي : شبکه ی قرآن یا شبکه ی حنجره سازی؟!

mehrdad_123
Friday 23 October 2009, 08:58AM
بسم ا...الرحمن الرحیم
و توکلت علیه
ا...هم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)

السلام علیکم

راستش مدتی است این سئوال ذهن مرا مشغول کرده است که واقعا آیا رسالت شبکه ی قرآن غیر از این است که باید بیشتر مردم را با قرآن آشنا سازد؟!

جدای از مسائلی که پیرامون نامگذاری این شبکه است!!!

آیا غیر از این است که ما بیشتر از حنجره سازی به فهم قرآن حقیقی و پیاده کردن آن در متن زندگی نیازمندیم؟!

چه بسیار مواقعی که بنده دیده ام حتی این شبکه ترجمه ی قرآن را هم زیر نویس نمی کند؟!

یا فقط به پخش تواشیح ومسابقات قرآن و بحث های نامربوط می پردازد!!

آخر من نمی دانم روئسای این شبکه در جامعه زندگی نمی کنند؟! نمی بینند این هجمه ی شبهات علیه دین اسلام را؟!

به جای اینکه مردم را با این مسائل آشنا سازند چنان مباحث نامربوطی بعضا مطرح می شود که فقط باید در یک کلمه گفت بی کفایتی مسئولان این شبکه را می رساند و بس!!

امید که روزی روزگاری اگر مسئولان جامعه در اینترنت گشت و گذاری انجام دادند این سرنگار ما را ببینند!!!

قال رسول ا...(ص): علی و شیعته هم الفائزون
یاحق

صبح
Friday 23 October 2009, 09:05AM
سلام
خوب گاهی هم فیلم های اخلاقی پخش می کند که البته بعضا خوب و بعض فاقد کارشناسی مکتبی است.

یاحق

mehrdad_123
Friday 23 October 2009, 09:10AM
سلام
خوب گاهی هم فیلم های اخلاقی پخش می کند که البته بعضا خوب و بعض فاقد کارشناسی مکتبی است.

یاحق

سلام بر شما جناب صبح

همانطور که فرمودید همان گوشه از رسالتشان را هم درست انجام نمی دهند.

یاحق

ghadem
Friday 23 October 2009, 09:49AM
سلام
من که هر وقت زدم این شبکه در حال پخش تواشیح بوده که از نظر من با همون ترانه هیچ فرقی نداره مخصوصا تواشیح هایی که برای تولدها می زارن که تو آدم جنب وجوش ایجاد می کنه وهمون غنای خودمونه.ولی از حق نگذریم سخنرانی های خوبی داره وفکر کنم که صبح ها هم قرآن پخش کنه.

mehrdad_123
Friday 23 October 2009, 07:28PM
سلام
بلی متاسفانه این جور چیزها بسیار است!

البته ما هم نگفتیم هیچ برنامه ی مفید ی ندارد بلکه این است که از اکثر وقت شبکه مفید استفاده نمی شود.

التماس دعای فراوان
یا علی ع

3Reza
Friday 23 October 2009, 09:29PM
ما که هر وقت زدیم داشتن یا تواشیح پخش میکردن یا قران می خوندن:smile31: گاهی اوقات هم بدون ترجمه!! حداقل ترجمه اش را هم نمی گذارند!!
همین که این شبکه نتونسته در جذب مخاطب، موفق باشه، نشون میده که رویهء درستی نداشته.

saleh57
Monday 26 October 2009, 04:21PM
سلام

شبکه ی "قرآن ومعارف"سیما می بایست , مزرعه ی نمونه , ای می شد که با فضای مساعد و اصیل اسلامی ای که ایجاد می نماید زمینه را برای اصلاح نواقص شبکه های دیگر سیما آماده می نمود..
متاسفانه با وجود محاسن بسیار ارزشمند و قابل توجه و تقدیر آن ؛ بایستی گفت که به حداقلها هم نرسیده است ، جدای از آنکه سیر راهبردی مطلوب (زمینه چینی برای اصلاح) را نیز طی نمی نماید..

امیدوارم همه ی ما از روزمرگی بپرهیزیم..
آمین یارب العالمین

mehrdad_123
Saturday 7 November 2009, 02:00PM
بسم ا...
السلام علیکم

در این مملکت بی کفایتی و نبود شایسته سالاری و وجود پاچه خوار سالاری و جیره خوار سالاری در تمام زوایا رسوخ کرده است!!!
در یک ضرب المثل قدیمی هست بین ما آذری ها که اگر حافظه ام یاری کند می گوید: غذای سگ را جلوی الاغ ریخته اند غذای الاغ را جلوی سگ!!!

واقعا در این کشور هم همینگونه است!!! بعد مردم سطحی نگر این عدم کفایت را به پای اسلام می گذارند!!!

دیشب در یک برنامه ای طولانی!!! در این شبکه ی حنجره سازی در مورد یکی از قاریان مصری خلیل الحصری(اگر اسمش را اشتباه ننوشته باشم) جلسه گذاشته بودند و آنرا از این شبکه پخش می کردند!!! گویی مردم امروزه نیازشان به آشنا شدن با خلیلی الحصری است!! آن هم چه آشنا شدنی؟!؟!؟! گویی انگار نه انگار ما بر مذهب جعفری هستییییم!!!!! لا اله الا ا...

آخر بی کفایتی تا کجا؟!

یاد شبکه های ماهواره ای افتادم!!!!!
برخی از شبکه های ماهواره ای مدافع اسلام حتی قدرت خرید لنز دوربینشان را ندارند آنوقت این مدیر بی کفایت شبکه ی حنجره سازی جمهوری اسلامی! همینجور بی کفایتانه وقت و پول و آبروی دین و... را به باد می دهد!!!
از طرفی یاد شبکه های معاند اسلام و همچنین شبکه های مخالف احکام اسلامی افتادم که آنچنان از اصول سلطه از طریق مولتی مدیا و مباحث روانشناسی در ترویج عقاید فاسد خود بهره برداری می کنند!!! که حتی طرز نشتسن مجری شبکه یشان را هم طی اصولی انجام می دهند!!!!

چه بگویم....بیداد!!!

mehrdad_123
Saturday 7 November 2009, 02:42PM
تا وقتی که در این مملکت شایسته سالاری بجای بسیج سالاری و سپاه سالاری و جیره خوار سالاری جایگزین نشود همین مشکلات در تمام حوزه ها خواهد بود!!!
و بعد مردم سطحی نگر آن مشکلات و.. را به پای اسلام عزیز خواهند نوشت!!!

طرف مجری شبکه انتخاب می کند به جای اینکه به مسائل زیبایی شناختی ظاهری هم توجه کند همینجور انتخاب می کند نتیجه این می شود که مردم باید عادت کنند مجری شبکه کج و معوج باشد یا فقط از یک تیپ خاص باشد !!!
یا مثلا خیلی هنر کنند در لباس های مجری هایشان از تنوع رنگی البسه ی احمدی نژادی استفاده کنند!!!

بی کفایتی که باشد حضراتی چون مدیر این شبکه ی حنجره سازی حتی این مسائل را مشکل هم به حساب نخواهند آورد!!!!

لا اله الا ا...

این ها اصول زیبایی است که در ترویج عقیده خیلی مهم و ضروری است
باید به طور علمی به آنها نگاه کرد نه اینکه از روی روابط مردم را سر کار بیاورند!!!

و باز مثل همیشه باید گفت:
ای کاش کمی از دشمن یاد بگیریم!!!!!!!

کاش روزی می رسید می گفتیم دشمن از ما یاد می گیرد نه اینکه افسوس این را بخوریم که کاش ما هم می توانستیم مثل آنها مفید عمل کنیم!!!!
البته ما همیشه فقط افسوس می خوریم چون حتی مثل آنها هم نمی شویم چه برسد بهتر از آنها باشیم!!!

و مردم سطحی این بی کفایتی ها و این مشکلات و ... را به پای اسلام عزیز می گذارند!!!

لا اله الا ا...

دل آرام
Saturday 7 November 2009, 03:07PM
امیدوارم که هر چه سریعتر تمامی این معضلات حل شود ولی با این رویه فکر نکنم موردی اصلاح شود.

اساس همه امور در ایران خراب شده , در هر زمینه ای که بفرمائید , مجری و برنامه های یک شبکه که مورد جزئی ولی اساسی است , ایکاش برای تقویت پایه مذهب اسلام و شیعه راهبردی پیدا شود .

Abdolhusain
Sunday 8 November 2009, 12:09AM
بسمه تعالی شانه
سلام علیکم
تا زمانی که اساس بعضی امور در این کشور اصلاح نشود ، از اصلاح چنین مواردی نیز خبری نخواهد بود.
چه راهبردی پیدا شود وقتی آقایان برای زد و بند های خود کافر مشرک را به درون حرم مطهر حضرت رضا صلوات الله علیه می برند و اغراض سیاسیشان از فقه شیعه برایشان بسیار مهمتر ، و بلکه فقه اهل بیت علیهم السلام را در مقابل اغراضشان بی ارزش می دانند ؟ و دهها مورد تاسف بار دیگر...
تا هنگامی که وضع اینگونه است ، از اصلاح امور کوچک نیز خبری نیست ، اصلاح امور بزرگتر را که در خواب نیز نتوان دید.
انشاءالله که " مصلح و منجی ما که جانهای ما فدای او باد " هر چه سریعتر ظهور نماید و به ضربت حیدری خود اعوجاج در دین جدش را اصلاح نماید. فعجل اللهم لوليك الفرج...

saeed137
Sunday 8 November 2009, 12:54AM
اه مهرداد زدی سیم اخر چی میکنه این مهرداد والا از نظر من فرق بین قرانی عربی با ترانه عربی وجود نداره نه من اکثر مردم ایران چون نمی فهمن چی می خواننکل معنی عربی در ایران ضعیف هست ان شبکه هم اگر بخواد مخاطب بدست بیاورد باید رو بیاورد به تفسیر قران البته از نوع همه تفاسیر نه فقط تفسیر مکارم یا نوری همدانی بلکه تفسیر تامم قران شناسها از مکارم گرفته تا عبد العلی بازرگان انوقت می شود اسمش را شبکه گذاشت وگرنه تواشحی چها ر کلمه عربی خواندن بصورت صوت نیست

mehrdad_123
Sunday 8 November 2009, 01:15AM
سلام

اولا بنده سیم آخر نزده ام بلکه شما بنده را نمیشناسید ظاهرا:)

فرمایشات شما را قبول دارم
اما در حاشیه عرض می کنم

بزرگترین علمای زبان عربی از همین ایران پا به عرصه گذاشته اند لذا ما مشکلی در این رابطه نداریم و حتی مستندا عرض می کنم ما پیروان مذهب اهل البیت (ع) در علوم اسلامی خاصه علم صرف و نحو تقدم داریم و اولین بار این ما بوده ایم که به این علوم پرداخته ایم...

ضمن آنکه به نظر من فعلا در این شبکه چند عالم درجه ی یک بیاورند بعد ان شاا...الرحمن کار را به این پیشنهادات حضرتعالی هم برسانیم...

یاحق